- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.941
Aaaa oynamadan olur mu yaaa, düğünün en eğlenceli yanı o zaten, gerisi sıkıntılıBen hem Karadeniz, hem Ege, hem de Gaziantep oyunları oynamıştım Zaten gelinliğin en büyük avantajı o, sallansan bile güzel oynuyor gibi görünürsün, ayak uydurma derdi de yok,ayaklar görünmüyor çünkü O yüzden oynarsın merak etme
Aaaa oynamadan olur mu yaaa, düğünün en eğlenceli yanı o zaten, gerisi sıkıntılıBen hem Karadeniz, hem Ege, hem de Gaziantep oyunları oynamıştım Zaten gelinliğin en büyük avantajı o, sallansan bile güzel oynuyor gibi görünürsün, ayak uydurma derdi de yok,ayaklar görünmüyor çünkü O yüzden oynarsın merak etme
aynen katılıyorummmmmmmmm ben de cok oynadım hep gulumsedım cunku cok sıkıntılı bır surec olmustuuuuuuuuuuu, sallana sallana caktırmaz ıste nurdan, sendne tuyoyu da aldıııııııı
bu arada maasallah neslıcıgım sen de yok yok haaaaaaaaaauc yoreden show yapmıssın resmennnnnnnnn bravooooooo valla canımmmmm, cok guzel olmusturrrrrrrrrr
oooooooooooo bak ıkı olduk sımdıdennnnnnnnnn, tamam bız yaparız bu kızın dugununuuuuuuuuu anlasıldıııııııııı
demek oynadı herkes haaaaaaaa
ya ıns gelırız cok guzeln bır bulusma olurrrrrrrr hepsi bir aradaaaaaaaaaaaa
ankarayı ben de cok ıstedım unıversıte ıcın. ama sonra ankarayı sevmez oldummmmm tum kargasasına ragmen ıstanbulda yasamak ısterım haaaaa bır de ızmır, mersın, samsun, gıresun falan da olur kucuk buyuk farketmez guzel bır sahılı ve medenı ınsanları olan bır sehır bana uyarrrrrrrrrr
adapazarında askınla askla devam edersın artık bundan sonraaaaaaaaaa
haaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaa benım esım bıle kacamadı oynattılarrrrrrrrrrrsen de kacamazsınnnnnnnnnn ufaktan ufaktan alıstır kendını bu durumaaaaaaaaaaaa
senın mesajına cok guldum ne dıyımmmmmmmmmm yaaaaaaa ALLAH ıyılıgını versın emııııııııııı
Ben de tam diyecektim Ankara'da yaşanır mı, gelin İzmir'e diye, içime mi doğdu ne
Kızlar muhabbeti bırakmak istemiyorum ama çok fena uykum geldi, kaçmadan gidip yatayım ben, yarın eşim dönüyor malum, o gelmeden birkaç iş daha yapmak istiyorum yarın. İkinizi de öpüyorum, iyi geceler diliyorum ve kaçıyorum
hee öle duruyosa gelinlikte ordan yırtarım belkigerçi topuklu ayakkabıyla ayakta durmayı öğrenmem lazım oynamadan önce babet giysem gelinligin altına olmaz mıı
Kızlar muhabbeti bırakmak istemiyorum ama çok fena uykum geldi, kaçmadan gidip yatayım ben, yarın eşim dönüyor malum, o gelmeden birkaç iş daha yapmak istiyorum yarın. İkinizi de öpüyorum, iyi geceler diliyorum ve kaçıyorum
ayyyyyyben ısteme gunumde yırtmıstım telasla. uzun bır etegım vardı takım elbısemın. ucuna basmıstım hem de eve gırmelerıne 10 dk kalaaaaaaaaaa
Yok güzelim yaa yetenekle alakası yokgelinlikle çok belli olmuyor ya, ne çalsa oynadık işte Benim oyunlu olan Denizlide yapıldı, bir sürü Denizlili komşumuz, dostumuz nedeniyle Ege yöresi, eşim ve ailesi nedeniyle Antep ve tabi benim sülale nedeniyle Karadeniz çaldı, biraz mecburiyetten oldu yani çok renklilik
kızın arkadaşlaırnın kalabalık olması lazım gelin arada kaynasın dikkat çekmesin die gelin tabi hepiniz gelinn
valla gelinn çok super olur yaaao kadar isterim ki düğün günümde sizi yanımda görmeyi
istanbulu çok seviyorum, beni kız kulesine gömebilirler yani o kadar, ama trafik kalabalık falan yaşamak istemem sanırım, Allahtan yakınız da haftasonları bile atlayıp gidebilirizama bartında yada amasrada yaşamak isterdim amasra hayallerimin kasabası orda da yaşayabilirim, o sakinlikte ömrümü geçirmek isterim yani
ohoo benm damat şimdiden hazır oynamayaben oynarım valla ben severek evleniyorum, sen zorla evleniyosun oturursun düğünde dio bende ortada iki dolanırım yeter o kadar düğünde hep slow dans yapılsa olmazm ıı
yaşayamasak da planlarımızda var, belki balayına bile gelebiliriz izmire
evet amasra ve bartın ve kızkulesı konusunda hem fıkırız aynı burctan oldugumuz ıcın sanırımmmmmmmmmben amasyayı gordum denız yok ama cok guzel sırın bır yer cok begendım. aklıma orası da geldı bak,
anaaaaaa bızım damat cok oynak cıktıııııııııııııı
ayyyyyyy ıns gelebılırız ıns canım
amasra da deniz var canım, karadeniz kıyısı orası, siz bartın merkeze gitmişsinizdir belki orada deniz yokamasranın çok sakin muthiç bir denizi ve üzerinde günlerimi harcayabilecegim bir mendiregi var ayy çok özledim yaa
aslına bakarsan agır abi gibi duruyo damat ama düğününde oynayacakmış, ilginç ben erkeklerin düğünle ilgili hayalleri oldugunu bilmezdim benm sevgilimin varşu şarkıda sahneye gireriz şu şarkıda dans ederiz falan gibi
uçak olsa kesin gelirdiniz önceden uçak biletlerinizi falan da ayarlardık ama adapazarında da aksarayda da havaalanı yok sanırımolsun hele bi tarihi belirleyelim ben size baskı yaparım ayarlayın die
ee nasıl hallettiniz sonraa
ben çok korkuyorum böle şeylerden yaa, sakarım zaten, ayagımı kırdıgımda emrahla msj laşıyodum onume bakmayıp kırmıştımemrahla ilk buluşmamızda da rampa gibi bi yer vardı ordan kaymıştım, son anda toparladım ama emrah bi 10 dk gülmüştü afyona onu görmeye gittigimde de üzerime kahve döktüm acaba işin içine heyecanlar da girince neler yapacam ben
ben amasyayı gordum amasra ve bartın gormedımmmmmm ancak fılmlerden ıste. canakkale ve bu sehırler bundan sonrakı tatıl planlarımızda olabılırler.
evet emrah ılgıncmıs bence ıkızler burcu oldugu ıcındır. ıkızler burcu erkegı farklıdır agır abı olsa da ne zaman ne yapacagı bellı olmaz.
dur dur yaparız bır plan, ben ıstanbula annemlere gıderım bır gun kalır adapazarına dugunune gelırım
etegım kadıfeydı koyu kahve. ve o an evde degıldık annemlerın kucuk bır lokantaları vardı o zaman. oraya geleceklerdı once. cunku yemek yenılecek sonra eve gıdılecektı ısteme ıcın. neyse etek cok uzundu kestırmeye vakıt olamıstı ama sorun olacagını da dusunmemıstım ayakabımın da ucu bıraz sıvrıydı sen bas takıl. ıgne ıplık bulmak mumkun olmadıgı ıcın halam ve anneannem arkasından bantladılar orayı. hıc de bellı olmadı, sukur atlattık
abooooooooo aynı bensın sen haaaaaa, paso sakarlıkkkkkkkkkkkkkk
amasrayla kafayı bozdum heralde bu ara, amasyayı bile amasra die okumuşumçanakkaleye bende gitmedim yaa ama çok istiyorumm, benm gibi tarihimizi bu kadar seven bir insan hala çanakkaleyi görmedi yaa, çok kızıyorum kendime çokkk
emrahı hiç oynarken hayal edemiyorum, o başkasının yanında utanır gibi geliyo ama kendisi oynayacagını iddia ediyor bekleyip görecegiz
ayıp ettin filizim yaa kalacak yeri adapazarında da buluruz zaten, sen yeter ki gelcem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?