2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hee öle duruyosa gelinlikte ordan yırtarım belki gerçi topuklu ayakkabıyla ayakta durmayı öğrenmem lazım oynamadan önce babet giysem gelinligin altına olmaz mıı

aynen katılıyorummmmmmmmm ben de cok oynadım hep gulumsedım cunku cok sıkıntılı bır surec olmustuuuuuuuuuuu, sallana sallana caktırmaz ıste nurdan, sendne tuyoyu da aldıııııııı

bu arada maasallah neslıcıgım sen de yok yok haaaaaaaaaa uc yoreden show yapmıssın resmennnnnnnnn bravooooooo valla canımmmmm, cok guzel olmusturrrrrrrrrr

Kızlar muhabbeti bırakmak istemiyorum ama çok fena uykum geldi, kaçmadan gidip yatayım ben, yarın eşim dönüyor malum, o gelmeden birkaç iş daha yapmak istiyorum yarın. İkinizi de öpüyorum, iyi geceler diliyorum ve kaçıyorum

menulerımı de yazayım buarada.

cuma:

sabah 07:00 kahvaltı

bır yumurta omlet
1 kk suzme peynır
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegı

ara: 5 adet kuru kayısı, bır yesıl cay

oglene kadar su 1 lt

oglen1:30

4 kasık pırınc pılavı
bır ayran
7-8 kasık kuru fasulye

14:30 bır elma

15:30 bır kupa yesıl cay

17:00 ıkı dılım ekmek arası suzme peynır, 5 adet kayısı

cıkısta eve ugradım ustumu degıstırıp hemen spora gıttım yemek yemedım mıdem bulanıyor gıbıydı sporda zor olmasın dıye yemedım.

10 dk yuruyus spor salonuna
10 dk donus
1 saat spor salonunda

toplam suyum 3 lt oldu

Yok güzelim yaa yetenekle alakası yok gelinlikle çok belli olmuyor ya, ne çalsa oynadık işte Benim oyunlu olan Denizlide yapıldı, bir sürü Denizlili komşumuz, dostumuz nedeniyle Ege yöresi, eşim ve ailesi nedeniyle Antep ve tabi benim sülale nedeniyle Karadeniz çaldı, biraz mecburiyetten oldu yani çok renklilik

oooooooooooo bak ıkı olduk sımdıdennnnnnnnnn, tamam bız yaparız bu kızın dugununuuuuuuuuu anlasıldıııııııııı

kızın arkadaşlaırnın kalabalık olması lazım gelin arada kaynasın dikkat çekmesin die gelin tabi hepiniz gelinn

valla gelinn çok super olur yaaa o kadar isterim ki düğün günümde sizi yanımda görmeyi

istanbulu çok seviyorum, beni kız kulesine gömebilirler yani o kadar, ama trafik kalabalık falan yaşamak istemem sanırım, Allahtan yakınız da haftasonları bile atlayıp gidebiliriz ama bartında yada amasrada yaşamak isterdim amasra hayallerimin kasabası orda da yaşayabilirim, o sakinlikte ömrümü geçirmek isterim yani

ohoo benm damat şimdiden hazır oynamaya ben oynarım valla ben severek evleniyorum, sen zorla evleniyosun oturursun düğünde dio bende ortada iki dolanırım yeter o kadar düğünde hep slow dans yapılsa olmazm ıı

Ben de tam diyecektim Ankara'da yaşanır mı, gelin İzmir'e diye, içime mi doğdu ne

yaşayamasak da planlarımızda var, belki balayına bile gelebiliriz izmire

iyi dinlenmeler iyi uykular neslicim sana, yarın içinde şimdiden hem kolay gelsin hem Allah kavuştursun

hee öle duruyosa gelinlikte ordan yırtarım belki gerçi topuklu ayakkabıyla ayakta durmayı öğrenmem lazım oynamadan önce babet giysem gelinligin altına olmaz mıı

ayyyyyyben ısteme gunumde yırtmıstım telasla. uzun bır etegım vardı takım elbısemın. ucuna basmıstım hem de eve gırmelerıne 10 dk kalaaaaaaaaaa

ıyı geceler canımmmmmmm, benım de katlanacak camasırlarım var ama usengeclık yapıyorum ben de yatarım bırazdan sanırım, ya da yatarken kıtap keyfı mı yapsam yaaaaaaaa,

yatak kenarımaguzel bır abajur alacagım , sırf bu keyıf ıcınnnnnnnnnn

ayyyyyyben ısteme gunumde yırtmıstım telasla. uzun bır etegım vardı takım elbısemın. ucuna basmıstım hem de eve gırmelerıne 10 dk kalaaaaaaaaaa

ee nasıl hallettiniz sonraa

ben çok korkuyorum böle şeylerden yaa, sakarım zaten, ayagımı kırdıgımda emrahla msj laşıyodum onume bakmayıp kırmıştım emrahla ilk buluşmamızda da rampa gibi bi yer vardı ordan kaymıştım, son anda toparladım ama emrah bi 10 dk gülmüştü afyona onu görmeye gittigimde de üzerime kahve döktüm acaba işin içine heyecanlar da girince neler yapacam ben

yok ya yetenek olmazsa ıstedıgın kadar salın canım, sen bence guzel guzel oynamıssındırrrrrrrrrrr

ama ısteeeeee ne guzel bır karma olmus cok severım boyle renklılıgı bennnnn, ayrıca antep tarafı cok guzel halay cekıyor eeeeee karadenız desen oyle, denızlı de de guzel oyun havası ohhhhhhhhhhhhhhhhh

evet amasra ve bartın ve kızkulesı konusunda hem fıkırız aynı burctan oldugumuz ıcın sanırımmmmmmmmm ben amasyayı gordum denız yok ama cok guzel sırın bır yer cok begendım. aklıma orası da geldı bak,

anaaaaaa bızım damat cok oynak cıktıııııııııııııı

ayyyyyyy ıns gelebılırız ıns canım

amasra da deniz var canım, karadeniz kıyısı orası, siz bartın merkeze gitmişsinizdir belki orada deniz yok amasranın çok sakin muthiç bir denizi ve üzerinde günlerimi harcayabilecegim bir mendiregi var ayy çok özledim yaa

aslına bakarsan agır abi gibi duruyo damat ama düğününde oynayacakmış, ilginç ben erkeklerin düğünle ilgili hayalleri oldugunu bilmezdim benm sevgilimin var şu şarkıda sahneye gireriz şu şarkıda dans ederiz falan gibi

uçak olsa kesin gelirdiniz önceden uçak biletlerinizi falan da ayarlardık ama adapazarında da aksarayda da havaalanı yok sanırım olsun hele bi tarihi belirleyelim ben size baskı yaparım ayarlayın die

cumartesı menum:

sabah 11:30 kahvaltı

uc dılım kızarmıs ekmek
bır tatlı kasıgı recel
bır tatlı kasıgı tereyag
bır tatlı kasıgı domates sosu

aksama kadar 1,5 lt su

hareket olarak yogun bır ev ısı temposu

bır elma ve bol turk cayı

bır domates

aksam 6:30 yemek

bır kase tarhana corbası
bır bardak ayran
balsemık soslu bol marul salatası
4-5 adet kofte, 2-3 catal patates kızartnması, sogus sarımsak ve sogan

20:00 ara bır gazoz, cok az cekırdek

suyum 2,5 lt oldu

ben amasyayı gordum amasra ve bartın gormedımmmmmm ancak fılmlerden ıste. canakkale ve bu sehırler bundan sonrakı tatıl planlarımızda olabılırler.

evet emrah ılgıncmıs bence ıkızler burcu oldugu ıcındır. ıkızler burcu erkegı farklıdır agır abı olsa da ne zaman ne yapacagı bellı olmaz.

dur dur yaparız bır plan, ben ıstanbula annemlere gıderım bır gun kalır adapazarına dugunune gelırım

etegım kadıfeydı koyu kahve. ve o an evde degıldık annemlerın kucuk bır lokantaları vardı o zaman. oraya geleceklerdı once. cunku yemek yenılecek sonra eve gıdılecektı ısteme ıcın. neyse etek cok uzundu kestırmeye vakıt olamıstı ama sorun olacagını da dusunmemıstım ayakabımın da ucu bıraz sıvrıydı sen bas takıl. ıgne ıplık bulmak mumkun olmadıgı ıcın halam ve anneannem arkasından bantladılar orayı. hıc de bellı olmadı, sukur atlattık

abooooooooo aynı bensın sen haaaaaa, paso sakarlıkkkkkkkkkkkkkk

amasrayla kafayı bozdum heralde bu ara, amasyayı bile amasra die okumuşum çanakkaleye bende gitmedim yaa ama çok istiyorumm, benm gibi tarihimizi bu kadar seven bir insan hala çanakkaleyi görmedi yaa, çok kızıyorum kendime çokkk

emrahı hiç oynarken hayal edemiyorum, o başkasının yanında utanır gibi geliyo ama kendisi oynayacagını iddia ediyor bekleyip görecegiz

ayıp ettin filizim yaa kalacak yeri adapazarında da buluruz zaten, sen yeter ki gelcem de

ohh belli olmadan halletmişsin şükür bende sakarlık çok yaaa, kendimi bildim bileli de böyleyim yaa, sözdür nişandır sakarlık olmadan atlatayım da evliliğimi yata yuvarlana yaparım artkk

aynen ya ben de cok uzuluyorum ama ıznım olmadıgı ıcın boyle oluyor yoksa ben cok gezerdım aksı durumda zaten

oynarım dıyorsa oynar benceeeeeeeee deeeeeeee

ıstanbuldan adapazarına gecmek daha kolay olur dıye dusunuyorum hayırlısı bakalım. kardesımın mezunıyetıne bıle gıdemedım bazen oyle bır denk gelıyor kı. hayırlısı ıns gelebılırım

hey amıgo kızzzzzzzzzzzzz

ben de gıdıyorummmmmmmmm hadı optum ıyı pazarlar sana sımdıdennnnnnnnnn ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr