- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.001
kızlar gelelim bana iki gündür kırgınlık vardı üstümde aldırış etmedim
dun gece cok fenalastim atesim yukseldi gece 3de acilin yolunu tuttum dr. Zatureden subhelendi galiba bana havale gecirip gecirmedigimi sordu hamdolsun ki hic gecirmedim hemen acil ilaclari aldim geceden beri basim tutmuyo parmaklarimin kemiklerine kadar agriyo yaa bi suru ilacla yatiyorum inslh bi iki gune duzelirim mevlam nerde varsa sifa versin.
yeni yıldan önce kendime sağlık, sonra huzur ve tabiki yıllarrdır beklediğim hayallerimin tek kahramanı meleğim evladımın bana sağlıklı bi şekilde gelmesini dilerim yaradandan hayırlısıyla
veee kızlar size yeni yılınızdaaa sağlık mutluluk vee hayallerinizin gerçekleşmesini isterim....
nurdancım emrahıyla mutlu bi yuva,duygucum yeni evinde eşi.kuzeyi ve kendiyle huzurlu yaşam,filizcim sende ideallerine kavuşmanı ve bu yıl fit bi bayan olup tüp bebek deneyip minik elleri seninde tutmanı dilerim .neslicim sende eşinle huzurlu yuvanda istediğin ne varsa gerçekleşmesini dilerim..serapp cnm evladına ve size sağlıklı ömürler olsun hepp mutlu ol.....
2014 sizlere ve sevdiklerinize neleri istiyorsanız onu getirsin...2013ü acısıyla tatlısıyla geride bıraktık...2012 benim yılım değildi ama 2013 benim yılım oldu...kucağım doldu...2014 de sizlerin yılı olsun tabi benim de..ne istiyorsanız Rabbim'den Rabbim onu versin sizlere..uzun uzun yazmak isterdim ama şu an ki halimi görseniz gülmekten ölürsünüz...çok yönlü bir kadın olup çıktım bu çocuk sayesinde...
bugün ki menümü de paylaşıp dilek kısmına geçelim..
sabah uyanınca bir bardak su
bir incir
bir ceviz
kahvaltı:,
2 fincan çay
1 yumurta
bir dilim peynr
2 zeytin
2 dilim ekmek
ara öğün:
1 avuç kuruyemiş
öğlekuzum izin vermediği için ayakta yemek zorunda kaldım)
2 tane zeytinyağlı biber
1 adet zeytinyağlı patlıcan( ama ebat olarak küçükler)
ara öğün:
2 adet incir
2 adet ceviz
bir bardak rezene
akşam:
9-10 kaşık ıspanak
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara öğün:
4-5 adet kestane
1 bardak humana..
kızlaarrr 2000. sayfamız herkese hayırlı ugurlu olsunnn
eski yılın don günlerinde hepinizin işleri rast gitsin inşallah, 2013 gider ayak güzel bir göz kırpsın hepimize
kalktım, filize bildirimi yaptım, kahvaltımı ettim, sizlere laf yetiştirdimşimdi biraz meyve yiyip annemle beraber kızılaya gidecegiz. biraz gezelim alışveriş yapalım diel mi ama
bu hafta ilginç bir şekilde ++ çıkmamışım halbuki pek dikkat etmiyorum bikaç gündür ama dmeek ki o kadar yürümelerim işe yaramışyeniyılla birlikte sahalara bomba gibi dönecegim canlar. 2 gün daha musade edin sonra menu paylaşımları ve aktivitelerimle aranızdayım
herkese güzel haftalaarrrr
Günaydın kızlaaarrr, hepimize keyifli ve enerjik bir gün olsun inşallahHızlıca bir merhaba deyip kaçıyorum, öğleden sonra fırsat bulur bulmaz gireceğim ve geçmişe dalacağım. Bugün saçma sapan bir yoğunluk var ama keyifliyim aynı zamanda. Ayrıca Duygucuğumun buğulu sesini duydum o da iyi geldi
kızlar yaaa fıkrınize ihtiyacım var biz kuzey doğmadan ona oda takımı almıştık beyaz büyüyen yatak ve gardolap yatak baslığında kahverengi bi ayıcık var gardolap kapaklarındada aynı ayıcık var nevresim takımı var mavi pepee çizgi film karakterli avizesi yine ayıcıklı çok karmaşa olsun istemiyorum halıyı düz mavi düşünüyorum ama perdede kararsızım çizgi film karakterlimi alsam yoksa düz mavi bir tül mü yada beyaz düz tülmü? yarın bu işi halletmem lazım çizgi film karakterli perdecilerde genelde yarım boy var bizim tüm pencereler yerlere kadar bir halledemedim kararsızımda çok karmaşa olmadan sevimli bir oda olsun istiyorum
ayy sağ ol dua etmen bile en büyük yardım nurdacımgörmez olaydım o avizeyi beğenemiyorum onu gördükden sonra :)))
bende uzun saç hayranı biriydim taki kuzeye hamile kalasaya kadar rahat olmasını geçtim bana daha modern geliyor tabi kolay bakımıda bonusu yaklaşık 4 yıldır kısa saç kullanıyorum şimdi uzun açdan braz hevesi alayım tekrar kısa saça döncem ve favori modelim önler kısa arkaya doğru orantılı geçiş ile kısa gelmesi öyle keskin bir kısalık değil neyse bende yaklaşık 6 yıldır philips kullanıyorum memnunum diğer modelleri bilmiyorum bir araştırma yap iyi bir tercih yap marka gerçekden önemli tatlım nurdanın markasıda iyi diye duydum internetten yorumları oku ama mutlaka al dümdüz görmek istiyorum o saçlarıo modellee
eşin de zamanla anlar belki canım seni,n isteklerini, baştan spor konusunda da geceleri dışarda olmanı istemiyordu şimdi ona anlayış gösteriyormuş, bu konuda da yumuşar ama biraz zaman geçmesi lazım. erkeklerin jetonu geç düşüyor sonuçta
saç bakım ürünü bana da lazım aslında, sürekli düzleştirince, o ısı zarar veriyor tabi ki de işte biraz daha bekleyecek, para işini halledeim önce
seramik tabanlı olduktan sonra çok da fark etmiyor canım sanırım, zaten fiyatlarda aynı yonde hep. benim kullandıgımın birebir aynısı yok senin yolladıklarında, olmayadabilir tabi ben 2007 de almıştım. o zamandan beri de sürekli kullanıyorum, dedigim gibi hiç bir bozulması yok. ama philips de iyi marka, onun da maşasını kullndım uzun bi süre o da bi arıza yapmadıartık zevkine göre bi seçim yaparsın filizim
yaa ben şu yılbaşı kutlamama mantıgını anlamıyorumm. benm babam da öle mesela, gider uyur her sene. bize karışmaz ama kendisi katılmaz bize. emrah da öle, biz yabancı mıyız da yılbaşı kutlamak neymiş. biraz anlatmaya çalıştım onların kutladıkları noel bizimkiyle aynı deil die baktım anlamıyo seneye görüşürüz kutluyo musun kutlamıyo musun dedimilla ağaç süslemek deil olay da işte dar bakış açılı insanlar anlamıyor malesef
bende takıntılıyım snein gibi, bişeyi begendi mi ona takılıp kalırım, onu alana kadar uyku uyumammkoçtaş ta bi sehpa gördüm mesela bu ara ona takıgım, imkanım olsa şimdi alacam ama ortada fol yol yumurta yokken sehpayı alıp nereye koyacam die tutuyorm kendimi
kısa saçta senin söledigin modeli bende çok begeniyorum duyguş, zaten benmkinin kesimi de öle şuangerçi biraz uzadı yine kestiresim var ama herkes kestirme böle kalsın uzayınca kestirirsin dediler die tutuyorum kendimi o model saça düz de çok yakışıyo maşa da çok yakışıyo, bitek köpük sürsen bile çok güzel oluyor o yuzden çok tavsiye ederim herkese uzun saça da heves edemiyorum ben yaa, hem üşengecim die hem de yakışmıyo bana die yolunu buldum hep kısa kullanıyorum
cancagızımm duaların ve güzel temennilerin için çookk teşekkür ederiimmmyeniyıl dileklerimi ben yarın yazacagm sizler için ama senin soruna cvp vereyim hemen.
2014 ten bolca saglık bekliyorumm bi kere, 2013 te ben de ailem de saglık açısından sıkıntılı zamanlar geçirdik, ben ayagımı kırdım, babam önce dirsegini çatlattı sonra parmaklarını çim biçme makinasına kaptırdı. kuzenim kolunu kırdı, halam kolunu kırdı falan derken baya bi kırıklı çıkıklı bi yılı bitiriyoruz, 2014 te böle sıkıntılar olmasın inşallah hiç birimiz için
onun dışında kardeşimin işle ilgili sıkıntıları var hiç mutlu deil orda, inşallah ona hayırlı mutlu olacagı bir iş diliyorum. babam baya büyük bi işe girişti, cami yaptırıyo şuan, bagış topluyo falan kafası baya dolu olacak mı olmayacak mı die, ona hayırlısıyla bu işin altından kalkmasını diliyorum, annemin evle ilgili çok istekleri var, onları gerçekleştirecek parasının ve saglıgının olmasını diliyorum. ( bütün sevdiklerim için sıralamayım bence bu dilekleri yoksa sayfalar sürebilir)
anaa emrahcıgımı unuttummo da benle beraber olsun işte daha ne dileyim onun için hayırlısı olacaksa her ikimiz için de evimiz yuvamız olsun 2014 te. bunun için de para lazım tabi, o da emrahcıgım işinde yükselsin ya da daha güzel bi iş bulsun, ancak böle bizim evliliğe yetecek paramız olabilir sanırım.
herkesi mutlu edecek gelişmelero lsun inşallah bide
sizler için yeniyıl dileklerim yarın buralarda olacaktır
cancagızım nacizane fikrim, perdeler ya o ayıcıklar renginde olsun, yada halının renginde. eğer o da desenli olursa çok fazla gelebilir göze. ki zaten kuzey anaokuluna gitmeye başlayınca onun yaptıgı resimler aktiviteler falan da dolduruyor duvarları, hepten karmaşık oluyor. o yuzden düz renk tül de daha rahat edersin sanki gibi geliyor
günaydınn birbirinden güzel ve iyi yürekli arkadaşlarımm çok güzel bir hafta geçiririz inşallahhhh...
kızlarr içimde kelebekler uçuşuyor ama taşınma vs.. sebepden değil şu 2013 bitmesinden dolayı aslında bugün günün sorusu yapacaktım ama filizciğim önce davranmış ama yinede sorayım
2014 'den beklentileriniz?
hemen cevap vermek istiyorum herşeyden önce sağlık başda evladım olmak üzere kendim için ,eşim ve tüm sevdiklerim için sağlık diliyorum diğer bir beklentim huzur,mutluluk bir yola girdik bir borcun altına girdik Rabbim daraltmadan sıkmadan kimselere muhtaç olmadan borcumuzu ödememiz yeni evimizde herşeyin çok güzel olması
ve sizler için;
filizim: RABBİM sanada önce sağlık sonra evinde işyerinde huzur versin bu istediğim en önemli şey çünkü sen huzurlu olunca herşeyin üstesinden geliyorsun,ve bu 2014 sağlıklı bir şekilde harika kilolar verirsin ve dilerim 2015 girmeden içinde bi kıpırtı hissedersin
neslişim: senin içinde önce sağlık sonra mutluluk dilerim arkadaşım,iş hayatında başarı dilerim zaten başarılısın ama hak ettiğin yere konuma ulaşman dileğiyle,eğer senin için hayırlıysa ve sende istiyorsan seninde içinde bir kıpırtı olur umarım
nurdancım: senin içinde önce sağlık,sonra mutluluk diliyorum,iş hayatında arzu ettiğin başarıya ulaşırsın inşallahh ve hakkında hayırlıysa senin kıymetini bilecekse ve mutlu olacaksan sana harika bir evlilik diliyorum umarım herşey gönlünce olur
cemrecim: senin içinde önce sağlık sonra mutluluk dilerim 2014 sana hemen bebiş getirsinn tabi hayırlı sağlıklı bir bebiş çok mutlu olursun inşallahh
serapcım: senin içinde önce sağlık sonra mutluluk diliyorum rabbim evladınla eşinle güzel bir yıl geçirmenizi nasip etsin
sunacım: senin içinde önce saglık sonra mutluluk diliyorum sende eşinle oğlunla harika bir yıl geçirirsiniz inşallahh
ercem: senin içinde önce sağlık sonra mutluluk diliyorum güzel kızlarınla ve eşinle sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?