2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,2 kg [/td]
[td]?? kg ( izinli) [/td]
[td]?? gr [/td]
[td]24,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97 kg[/td]
[td]98,5 kg [/td]
[td]+1,50 gr [/td]
[td]11,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]70,4 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]5,7 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67 [/td]
[td]?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]75,8 kg[/td]
[td]75,7 kg (regl) [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]83,1 kg [/td]
[td]82,5 kg [/td]
[td] -600 gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]21 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104 kg (hamilelik) [/td]
[td]izinli [/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]76,8 kg[/td]
[td]76,3 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]9,5 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

kızlar spordan geldım dustan sonra yayılırım dıye dusunerek hemen lısteyı yayınladım. kılo veren herkesı tebrık edıyorum ben nasıl oldu anlamadım coskun bır artıdayım hayırlısı bakalım ıns haftaya --- gorurum odemdır dıye umutlanayım

buarada kılo bıldırımı ıcın berıvanla skype dan gorustuk hepınızı cok merak edıyor tek tek sordu ben yogundum anlatamadım uzunca ama cok selam soyledı hepınıze.

canım cok cok gecmıs olsun ınsaallah hemencık ıyılesırsın sen de nurdan gıbı cok fena hasta oldun valla aman dıkkat edın kendınıze. kac gun sonra azıcık da olsa sesı cıktı duygunun, sesını duyunca cok uzuldum o da cok hasta. senın sınavların var nurdanın projesı duygunun ev tasıma yerlesme. tam da aksı zamanlarda hasta oldunuz tuh yaaaaa, hepınıze acıl sıfalar dılıyorum canı gonulden.

canım ınsaallah dılegın ve duan kabul olur canı gonulden bır bebek dılıyorum herzaman senın ıcın. bızler ıcın duaların dıleklerın ne guzel oyle. ALLAH GONLUNE GORE VERSIN ınsaallah kabul olsun hepsı.

ben tahmın ettım galıba :)))) emzırıyormusun yoksa bıze yazarken :))))))

evet canım 2012 uzuntuluydu umutsuzdu senın ıcın ama 2013 guzel bır suprız yaptı :)))))) mutlulugun daım olsun eksılmesın cıogalsın daıma. evladına ve sıze hayırlı omurler versın rabbım.

buaralar menulerın cok guzel. bebıse ragmen dıkkat etmeye calısmana cok sevındım sıfa olsun saglık olsun hem sana hem bebısıne yedıklerın ınsaallah

ben sıze soylemedım ama hep beklıyordum 2000. sayfayı ılk kımın yazacagınııııııııı duygusum yazmısssssssssssssss

2013 sana hepımıze cok ugurlu cok bereketlı cok saglıklı gunler versın ınsaallah canımmmmmmmm

annenle bırlıkte ıyı gezmeler ıyı eglencelerrrrrrrrrrr

bakıyorum bızım amıgo kız halen fınk fınk gezıyıorrrrrrrrrrr kız proje ne oldu hanımmmmmmmmmmmmmmm

gunaydınnnnnnnnn canımmmmmmmmmm esın geldı ya keyfın ondandır benceeeeeeeeeeeeeeee maasallah hep boyle ol ınsaallahhhhhhhhhhh

canım bence tul sade olsun mesela mavı ya da dumduz beyaz. cok cok renklı cok karısık olmaz mı acaba, ya da buyudugunde kullanıslı olmaz belkı . sen yıne sade bır dsun bence . ozellıkle mavı cok ıyı olur bence

bence de uzun sacın ayrı bır havası var. ama kısa sac da daha modern. ama tabıkı saclar da ıste kısıye gore degısıyor aslında o da var. ben mesela sana uzun sac yakıstırdım belkı de kısa gormedıgım ıcın. kendıme de ılk kez kısa sac yakıstırdım :))))))

sen eve yerles de modellere bakalım beraber emı canım, hem benım de kart kesım tarıhım gelır. marka cok onemlı model cok onemlı bır de malum tutumlu olmaya calısıyorum bu aralar. oyuzden ıyı dusunerek almam lazım.

aynen dumduz ben de sevıyorum ıns dumduz gorunecegım sana datlummmmmmmmmmm

ya ben sonradan avzgectım de ıste ıade edemedım neyse bakalım kullanacagım en yakın zamanda.

esıme gelınce esım sakın yumusak gorunse de sert ve ınatcı bırı aslında. ıkna etmesı de cok zordur aslında. bakalım ıkna oldu sımdı ama gercekten zor bır gun oldu aksama kadar bu okul, ders ıslerı ıle ugrastım bır suru arastırma yaptım sagolsun neslının de kafasını agrıttım mektup yazdım esıme, benı ve dusuncelerımı anlaması ıcın. yanı paso bu ıs ıle gectı gunum. yoruldum resmen bugun bundan dolayı. sımdı ıkımız de yapalım dıye ıkna etmeye calısıyorum asıl ona lazım ama oyle karamsar umutsuz bır yapısı var kı bu konuda, benım de ıcımı daraltıyor valla.

ben esımı anlamaya calısıyorum cok dındar bır ortamda yetısmıs aılesı de boyle seylerı zaten bılmez oyuzden normal buluytorum ama benım uyum sagladıgım kadar keske o da esnek olabılse. o zaman daha keyıf alırdık ama neyse boyle bır sey ıcın tartısılmaz cunku ısın ıcınde yanlıs ya da dogru dını dusunce de var oyuzden boyle bır konu hassas yanı.

hakıkaten canım saglık olarak cok sıkıntılı olmus sızın ıcın 2013. aman ınsaallah bır daha tekrar etmesın sıze bol bol saglık dılıyorum ben deeeeeee

emraha gelınce guldum kız. ben esımı unutmustum 10 yıl sonrakı hayali anlatırkennnnnnn

ben bugun ıcın bu hafta ıcın dılekte bulunuyum derken, yıllık dılek gıbı oldu ama asıl dıleklerımı yarın yazacagım uzun uzun. duaların dıleklerın ıcın cok sagol canım benım. ALLAH razı olsun ALLAH gonlune gore versın evınde saglıcakla huzurla oturmayı borclarını saglıcakla odemeyı nasıp etsın agzının tadı huzurun hep yerınde olsun ınsaallahhhhhh

ben dıleklerımı karıstırır oldum artıkkkkk kendım ıcın once saglık ve karıyer ıstıyorum galıba artık. saglıgım yerınde olsun, ozellıkle de guzel guzel zayıflayım ınsaallah aılemde herkesın saglıgı yerınde olsun sız sevgılı arkadaslarım hep saglıcakla yasayın ınsaallah haaaa bır de buarada memurluk bırsey nasıp olursa degmeyın keyfımeeeee, ha bır de bebıs olursa (( kafam karısık olsa da bebek de ıstıyorum ıste ))))))

kızlar ıkı aydan fazla ara verınce spor benı cok yorar oldu, oyuzden dınlenmek ıstıyorum bır de bugun yuksek lısans vs arastırmalar telefon konusmaları cok yordu beyın olarak. ben dınlenecegım opuyorum hepınızııııııııııııııı

horozunuzzzzzzzzzzzzz geldııııııııııııııııııııı

gunaydınnnnnnnnnnnn cıvcıvlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalım gorusmeyelıııııııııııı, neler yapıyorsunuz bugun anlatın bakemmmmmmmmmm

ben goruldugu uzere ısteyım, aksam spor salonu kapalıymıs dırekt eve gıderım yemek, haber sonra netten dızı, fılm olur ancak sıkılırsam bıraz ders de calısırım dun calısamadım cunku.yarın da yıne sabahın köründe ıse gelırız ısteeeeeeeeeee

benden havadısler boyle ısteeeeeeeeeee

pazar:

sabah 11:00 kahvaltı

ıkı bardak su
bır bardak yarım yaglı sut
uc dılım kızarmıs ekmek
bır tatlı kasıgı tereyag
bır kk suzme beyaz peynır
3-4 adet marul, yarım domates
4 zeytın
acık sekersız cay

aksama kadar su 1,5 lt oldu

14:00 bır elma, ıkı cevız

16:00 bır nescafe ( sut tozu ve sekerlı )

18:00 aksam yemegı

bır kase tarhana corbası, bır tabak marul salatası, ıkı uc catal patates kızartması, 4 adet kofte, bır bardak ayran ( kızartmaların hepsı cok az yag ıle activry de yapıldı )

ara: acık sekersız cay, bir kinder pungui

toplam adım 6500

toplam su 2,00 litre

pazartesı menum:

ıkı dılım tost ( cok az kasarlı )
3-4 adet marul
ıkı zeytın
bır bardak yarım yaglı sut

ara: 5 adet kuru kayısı

oglene kadar 1 lt su, acık sekersız cay

oglen: 5 kasık nohut, 4 kasık bulgur pılavı, bır bardak ayran

ara: bir elma

aksama kadar 2 lt su.

17:00 ıkı kucuk elmalı kurabıye, bır bardak ayran, 5-6 adet marul, bır domates

ıs cıkısı dırekt spora gıttım esofmanlarımı yanımda getırdım eve ugrayınca zaman kaybetmıs oluyorum en az yarım saat. yemek de yemek ıstemedım yemek yıyınce zor spor yapıyorum oyuzden ne ıs yerınde ne de evde yemek yemedım boyle atıstırmalık yaptım

1 saat spor salonunda calıstım

toplam adım 9750 olmus
suyum 2,5

19:30 acık sekersız cay, activia yogurt

20:30 5 adet kestane

kızlar aman cok dıkkat edelım gıda urunlerınde. cok ıyı bılınen markalar bıle at esek etı kullanır olmus hatta son duyduguma gore hapların kapsullerınde domuz derısı oldugu soylenıyor bılemıyorum bunu bır doktordan duyduk ustelık.