2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım baska zamanlarda degıl de ev tasınma zamanlarında ben de boyleyımdır bır hafta sonra tasınabılırdım ama ben carsamba eve baktım persembe esımı goturdum cuma sozlesme ve resmı ıslerı hallettım o aksam evı toplamaya basladım cumartesı evı temızlettım aksama kadar evı toplayım gece bıtırdım herseyı. Pazar sabahı 6 da hazırdık. ıkı aksamda da yerlestım ıste. Daralıyorum ben aksı durumda.

Ayyyyyy sen bır de cok tıtızsın oyuzden dusunemıyorum bıle senııııııııı, kendını asırı asırı yorma emı lutfennnnnn

sabırsızlıkla beklıyorum resımlerııııııııııııııııııııııı

Alıntı yapmakdan bi açılış yapmamışım Günaydın günaydın günaydınnnnnnn güzel arkadaşlarım nasılsınız bakim..hepimize harika birgün diliyorum yarın harika birgün olacak inşallah bana şimdiden heyecanı sardı bile herkez kendine iyi baksın

maşallahın var senin sen birde bu süreçde çalışıyordun valla maşallahh atom karıncamm

cadım senin patronlar gelmiştir ben yazıyorum diye yazma git işine bak sen bende çıkcam zaten biraz sonra kuzeyin perdesini halletmem lazım bugün.

maşallahın var senin sen birde bu süreçde çalışıyordun valla maşallahh atom karıncamm

atom karınca kendı evı olmasa da bu evı cok begendı cok da bekledı sabahları erkenden uyanıyorum ıse gec bıle kalmıyorum artık. Demek kı mutluyum keyıflıyım. Kaldı kı eve tasındıgımdan berı psıkolojık olarak ust uste cok sey yasadım uzuldum strese gırdım halen devamı var ama ona ragmen evım derlı toplu hep, kendım de oyleyım ınsaallah bu sayede dıyet konusunda da daha basarılı olabılecegım

atom karınca, atom karınca arkadasınız kocamannnnnnnnnnnnnn opuyorrrrrrrrrrr

yenı yıl, yenı ev, yenı esyalarrrrrrrrrrrrrrrrrr

oh mıs gıbı bır heyecannnnnnnnnnn, cok mutluyum senın adına canım cokkkkkkkkkkkkkkkk

sen de kendıne ıyı bak canımmmmmmmmmmm

kolay gelsın heyecanın daım olsun hep boyle guzel telasların olsun ınsaallahhhhhhhhhhhh

opuyorummmmmmmmmmmm gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzz

ben evin enerjisine çok inanırım ev vardır eve giresin gelmez ev vardır çıkasın gelmez bir kendi annemin evinde bir görümcemin evinde böyle güzel enerjiler alıyorum senin evinde enerjisini sevdim özellikle senin evini bu kadar sevmeni çok hoşuma gidiyor diğer evi sevmiyordun

sen de kendıne ıyı bak canımmmmmmmmmmm

kolay gelsın heyecanın daım olsun hep boyle guzel telasların olsun ınsaallahhhhhhhhhhhh

opuyorummmmmmmmmmmm gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah canımmm bende çok öptüm

daha gelmedı de, cıkayım yıne de canım, su,wc-hap arası vermem lazımmmmmmm

kolay gelsın kardesımeeeeeeee

opuyorummmmmmmmmmmmm
sağ ol canımm

Ne güzel dilekler bunlar Filizim Kalbinin güzelliği yazılarına yansımış

Ben hem uzun, hem kısa saç kullandım ve kısa saçın rahatlığını hiçbirşeye değişmem Uzun saç düz saçlarda hoş oluyor ama onda bile belli bir boyu geçmemesi lazım bence, benim saçımın uzama problemi yok ama uzadığı belli olmuyor Kısaca, kısa veya uzun olmasındansa insanın kendini yansıtması ve tarzına uygun bir kesim ve renk olması daha önemli bence

Duygucum güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım, kalbinden bizler için geçen bu güzel dileklerin kat kat fazlası senin olsun canım

Gönlünden geçenler 2014 yılında seni bulsun inşallah Cemrem

Geçmiş olsun canım yaaa, bu kış hepimize uğradı hastalıklar zaman zaman, yeni yıla girerken de seni ve Duyguyu çarptı, yeni yılla birlikte uçup gitsin inşallah hastalıklar. 2013 hastalıkları da süpürüp gitsin lütfen

Kızlar ne çok kaynatmışsınız böyle, oku oku bitmedi Dün öğleden sonra giremedim tekrar, o yüzden ekstra birikmişti. Yeni yılda hepimize önce önce en önce SAĞLIK diliyorum. Sağlıklı olalım, geri kalan herşeyi yapacak gücümüz var o zaman Cemrem fena şifayı kapmış, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Yeni yılda 6'lı rakamlar ve bedeninde bir kalp atışı daha duymanı diliyorum Cemrem Duyguşumdan da gitsin artık hastalık, ses gitmiş, öksürük bir yandan, yine de kahkahalarını duydum arkadaşımın, hayata olumlu bakışın ve zor zamanlarında bile gülüşlerin hep olsun canım benim 2013 giderken sana bir güzellik yaptı, 2014'ün sinyalidir ve çok çok daha güzel bir yıl geçirirsin inşallah canım
Filizcim tam gaz spora başladı, çok sevindim, hem ev taşıdın, hem eğitimle ilgili planların var, hem de spora yetişiyorsun, enerjin ve azmin hep zirvede olsun temiz kalpli arkadaşım Yeni yılda hem işle ilgili, hem eğitimle ilgili güzel gelişmeler yaşamında olsun, İstediğin kiloya ulaşıp, bebeğine kavuşacağın bir yıl olmasını dilerim
Nurdancım, 2013 mezun olduğun yıl oldu, 2014 hem iş hayatında, hem özel hayatında dönüm noktaları içerecek gibi görünüyor. Mutlu olacağın, hayatın yükünü paylaşacağın ve her gün "iyi ki hayatımda" diyeceğin sevdiğinle hayallerinin düğününü yaparak evlenmeni diliyorum Kariyer planlarında da çok güzel adımlar atacağın bir yıl olsun inşallah
Kısaca herkesin gönlünce geçecek bir yıl olsun

Gelelim banaa 2013 yılı pek benim yılım değildi, 2014'ün daha güzel geçmesini diliyorum. Herşeyden önce herkese dilediğim gibi önce sağlık olsun, sağlıklı bir yıl olsun diyorum Sonrasında işle ilgili kariyer planlarım var, hedeflerime ulaşabileceğim bir yıl olsun diyorum Dün akşam çok uzun zamandır istediğim fotoğraf makinesini aldı eşim dolayısıyla benim için çooook güzel bir hediye oldu. Böylece, yeni yılda birbirinden güzel ve renkli fotoğraflar yakalamayı diliyorum kendim için Bol bol fotoğraf çekmek için bol bol gezme diliyorum ayrıca

güzel kalbinden geçen tüm dilekler gerçek olsun inşallah yeni yılda

ooyy kıyamam sanaa çok geçmiş olsun cemrem yaa, çok dikkat et kendine çok zor geçiyor bu hastalık yaa, aman ilaçlarını ihmal etme, iyileşmezsen de mutlaka doktora tekrar git. ben daha önce zaturre olmuştum da 2 hafta yerimden kalkamamıştım, bide sesim hiç çıkmamıştı yani. umarım öle bi durum olmaz sende de. tekrardan çok çok geçmiş olsunn

eşinin ikna olmasına çok sevindim canım, en azından yapacagın şeyi kafan rahat yaparsın bide onun derdiyle uğraşmazsın

yetiştirilme yeri ne olursa olsun çok fark ediyor.ç ben asker kızı oldugumdan mesela çok gezdik biz o yuzden daha geniş görüşlüyüm, takıntılıyım ama nispeten daha rahat bir insanım. emrah da mesela adapazarından hiç çıkmadıgı için bazı konularda geniş bakamıyor. kendince doğru gördüğü şeyler var mudahele edemiyorum o konularda. düğün için kredi çekelim dedim helal işe haram paramı karıştıracaz dedi, bişey diyemedim. bende bu konularda karışmıyorum ona. biraz zorluk çekeriz ama hiç olmazsa onun da kafası rahat olur benm de. söz konusu dini konular olunca mudahele edilmiyor işte

yaa azıcık unuttuysak ne olmuş yanii sonradan kattık işte hayallerimize buna şükretmeliler bencee

unutmadım canıımmm azıcık oteledim sadece aileme öncelik verdim diyeyim yanii

düğün için uzatmayı bende düşnüüyorum aslında da az zamanda yok ki büyük ihtimalle eylül gibi olacak düğün daha 9 ay var, uzun saç gerçekten hiç yakışmıyor bana. bu arada söz nişan aile gezmeleri falan olacak yakışmayan saçla gezecem gibi olacak, ama işte benm istedigim saç modelleri için de biraz da olsa uzun bi saç olması lazım çok tereddtteyim yani

aslında bana kalsa saçlarımı açık bırakıp hafif bi maşa da yaptırarak düğün saçı olarak kullanırım, incecik bi taçla falan ama işte bu dedigim kır düğünü için olur, bizimki açık hava olacak ama tam kır gibi bi yer deil, o yuzden illa toplu bi model olması lazım, falan filan iştee kafamda hep deli sorularr

Mutlu olacağın, hayatın yükünü paylaşacağın ve her gün "iyi ki hayatımda" diyeceğin sevdiğinle hayallerinin düğününü yaparak evlenmeni diliyorum Kariyer planlarında da çok güzel adımlar atacağın bir yıl olsun inşallah

bu nasıl güzel bir temennidir böylee resmen gözlerim dolduu canım neslicimm bu güzel temennin için çok teşekkür ederimm.. ama düşününce ben emrah için zaten iyi ki hayatımda diyebiliyorum, sanırım doğru bi karar vermişim sayende bir kere daha fark ettim çok teşekkür ederim

yeni yıl hediyeni çookk güzel anları ölümsüzleştirerek yaşa inşallah neslimmm hee bide inşallah hepimizin bir arada oldugu resimlerde çekilir o makinayla mesela benm düğünümdee

kk nın enn güzel hatunlarıı herkeslere yılın son gününden selamlarrr

çalışanlarımız şuan zaten iş yerindedir evdekilerde yılbaşı hazırlıgındadır sanırım bizde dün alışveriş kısmını hallettik, evinde kaldıgımız ablaya hediye aldık annemle. tabi bu arada kendimi de es geçmedim yılbaşı moduna uygun olacak üzerinde kalpler olan bir çorap, kırmızılı siyahlı yine kalpli bir pijama altı, bide geçen sefer begendigim ama parasından dolayı alamadıgım vucut kremini aldım pijamamdan anlayacagınız üzere evde yatarak girecegim yeni yıla zaten cem yılmaz varmış, şimdi onu izlemek varken dışarı çıkamk da neymiş bir de üstüne komedi dükkanı patlattım mı yeter de artar bile ( kendimi böle teselli ediyorum işte )

önce kendim için dileklerimi yazayım sonra da hepiniz için tek tek dileyecegim ve dua edecegim şeyleri paylaşayım sizlele

2013 ün hayatımdakü tüm kötülükleri de peşine katıp gitmesini istiyorum. saglık olarak minimum sıkıntılı günler olsun mumkunse 2014 te, büyüklerimizi Allah hiç başımızdan eksik etmesin onlar hep olsun hayatımızda. çok huzurlu ve mutlu olalım, hayat hep tatlı tatlı göz kırpsın bize.

hee bu sefer unutmayayım sevgilimi ona da beni nasip etsin işte Allah daha ne olsun 2013 bana onu getirdi, 2014 te evimizi yuvamızı getirir inşallah bize

filizimmm, yeni yıl sana kariyer olarak istedigin herşeyi getirsin inşallah, yeni evinde huzurla mutlulukla otur ve umuyorum ki kendi evinizi çin ilk adımları atmak nasio olur size yeni yılda. eşinle huzurun her geçen gün daha da artsın, mutlugunuz katlansın. umuyorum ki saglıkla ilgili minimum sorunların oldugu bir yıl yaşarsın ve beebgin için en hayırlı adımlar bu yıl içerisinde atılmış olur.. heepp çok mutlu ol bide inşallahh

duyguşumm, eşinle oğlunla çookk mutlu ol 2014 te. evinizden huzur saglık mutluluk bereket hiç eksik olmasın. gülerek aşkınızla mutlulugunuzla yeni evinizde yaşayın inşallah. maddi olarak da manevi olarak da hiç bir sıkıntı çıkmasın karşınıza. güzel kalbine göre olsun herşey, diledigin herşey hep gerçek olsunn

nesliciimm, huzurunuz bereketiniz mutlulugunuz hep artarak devam etsin inşallahh, gülen yüzleriniz hiç solmasın, hep güzel suprizler çıksın karşına. hayallerini yaşadıgın tüm şehirleri görmeye ufak da olsa bir adım atrasınız umarım 2014 te, hep gülerek mutlu bir şekilde çıkın objektiflere. kafanın karıştıgı her konu çözümleniz umarım ve hayallerin hep gerçekleşir.

cemremm, eenn büyük dilegin bebeginn inşalllah 2014 içerisinde karnında büyümeye başlar, saglıgınız hep sizinle olur. huzurunuz bereketiniz hep artar. yüzünüz hep güler inşallah

ercemm, iki dünya güzeli kızın ve eşinde çookk mutlu ve huzurlu olun inşallah, Allah sizlere uzun saglıklı güzel ömürler versin, mutlulugunuz daim olsun.

serap cımm, inşallahh begbegin biraz daha az yaramaz olsun yeni yılda eşinle ve bebeginle sonsuz mutlu olun, yüzünüz hep gülsünn

suna cımm şuan annesinin yanında ama inşallah o da bebegiyle eşiyle çook mutlu olur ve hayalleri hep gerçek olurr

inşallahh unuttugum kimse yokturrr :18::18:

kızlar bana musade ben şimdi bir duşumu alayım, yeni yıl kostumlerimi giyeyim ve tekrardan herkes için 2014 ün uğur mutluluk şans başarı huzur saglık bereket getirmesini diliyorummm iyii yılllaaarrrrrr

ben bu kadar buyuk bır etkısını olacagını bılmıyordum gercekten. ama gercekten ben de olumlu-olumsuz cok buyuk etkı yaratan bırseymıs ev. bunu ıyıce anladım oyuzden bu yıla daır bana en ıyı gelen sey bu ev degısıklıgı ve egıtım konusunda aldıgım kararlar oldu dıyebılırım zayıflamak baslı basına en buyuk sey ama cok verım alamadıgım ıcın benı mutlu edemedı yeterınce.

benı sev evımı sevvvvvvv . ıkısını de sevmeye gelseneeeeeeeeeeee

canım ınsaallah dıleklerın planların gerceklesır. dedıgın gıbı once saglıklı ol ınsaallah sonra da karıyerlerıne karıyerler ekleyecegın guzel bır yıl olsun ınsaallah ohhhhhhhhh hedıyenı de almıssınnnnnnnn gule gule kullan canım, cok guzel anlara sahıtlık edecek cok guzel bır hedıye. hatta zamanın varsa bır de fotografcılık kursuna gıdersınnnnnnnnnnn ohhhhhhhh harıka olurrrrrrrrrr

aynen canım eskı duzenıme donmek ıstıyorum oyuzden bu aralar her gun gıtmeyı dusunuyorum yenıden alısabılmek adına. sonrakı haftalarda bırer gun ara vererek haftada 3-4 gun toplam gıdecegım ama alısma donemınde her gun gıtmeye calısacagım haftasonu dısında. belkı cumartesı de gıderım bakalım.

benım ıcın en yogun yıl 2013 oldu. yemekler yap, spora gıt, ıs yogunlugu , tahlıller, doktor randevuları derken baya bır yogundum sık sık seyahatlerım de oldu donup baktıgımda hep bır telas ve yogunluk goruyorum bu yıl daha sakın bır yıl daha basarılı bır yıl daha saglıklı bır yıl dılıyorum.

guzel dıleklerın ıcın cok tsk ederım canım benım, 2013 arkadaslıgımız ıcın , saglıgımız ıcın guzel adımlar attıgımız bır yıl oldu. oyuzden hep bu bılınclenmenın hem bu arkadaslıkların daha da artarak devam etmesını dılıyorum

tökezleyecek olsam sızlerın duası ve enerjısı ıle kendıme gelıyorum zaten ıcımdekı enerjıyı farkeden takdır eden destekleyen umut veren sızler varsınız sadece. kendımle gurur duymamı kendıme ınanmamı hep sız saglıyorsunuz narin duygulu hassas ıcten akıllı dınleyıcı yon verıcı guzel kalplı arkadasım benımmmmmmmmm herkes ıcın ne dılıyorsan daha ıyısı senınle olsun canım benım. nazarlardan, kucuk kazalardan uzak...... guzel seyahatlerın guzel fotografların o guzel sesının hep aynı kıvamda oldugu bır yıl dılıyorum senın ıcın.

benım kalbımı guzellestıren sey, sızlersınız canım. kımse ıcın ozenmedım valla ama yenı yılımızı kutlamak ıcın sadece sızler ıcın ozendımmmmmm