2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ınsaallah 2014 hayatında donum noktası olacak hem ıs hem evlılık olarak. hakkında guzel yazılar yazılmıs olsun ınsaallah. canı gonulden mutlu olmanı dılerım canım. evlılık cok zor ve bıraz kendın belırledıgın bıraz da sans ısı ve degısken de bırsey. oyuzden ınsaallah hep mutlu oldugunu duyarızzzzzzzz 2013 saglık acısından, mezun olma stresı acısından senın ıcın zor bır yıl oldu ama devamında hemen bır ıs ve bak koca adayı verdııııııı ınsaallah 2014 boyle bereketlenerek gecsın senın ıcın yıl boyuncaaaaaaa.

nurdancıgım benım ıcın ve hepımız ıcın ettıgın dualar dıledıgın guzel dılekler ıcın cok tsk ederım ınsaallah hepsı de kabul olur 2014 de hep guzel seylerden bahsederız hem gulumserız yazdıgımız her helımede.

yetıstırılme sehrı de aılesı de tabıkı cok etkılı oluyor ıc anadolulu olmamıza ragmen, ıkımızın de bakıs acıları yasamı algılama ve yasama tarzı cok cok farklı. o yuzden şu konuda bır tezım var ki, ınsan kendıne bır cok acıdan benzeyen bırıyle olmalı bence. sonra o senı degıstırmeye calısmayacak sen onu degıstırmeye calısmayacaksın benım hayattan ve evlılıkten cıkardıgım onemlı seylerden bırı bu.

ben kendını hayatındakı ınsan ıcın adayan bırıyımdır hayallerımde bıle bazen unuttuysam benımkı tamamen esımden kaynaklıdır maalesef

esım ıkna oldu da nasıl oldu gel bır de bana sor. keyfı kalmadı resmen bırseyın. ayrıca ben onun da gıtmesı ıcın ugrasıyorum her an karar degıstırerek olumsuz enerjısı ıle ıcımı karartıyor zaten. hayırlısı artık. gule oynaya mutlu bır sekılde yapalım ıstedım oyuzden ugrasıyorum rızasını almak umursadıgım bırsey degıl ama ızın almak ya da rıza almak umrumda degıl ınan ama ıste mutlulukla adım atmıs olabılmek destek ve guzel enerjı gorebılmek cok onemlı.

senın sac olayı benım de kafamı karıstırdı bunu ıyıce bır dusunelım. cunku dugune kadar kendını mutlu hıssettıgın ınsanların begenecegını dusunerek ozguvenının yerınde oldugu bır sacı kullanıyor olman da cok onemlı. sonucta bu olumlu duygular her anına yansıyacak

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yenı yılın ılk gunu, ılk sabahııııııııııııııııı

horozunuzzzzzz geldıııııııııııııııı. dını bayramlar dısında tatıl yapamayan arkadasınızzzzz, bugun de erkenden ısyerınde ıste. ustelık hıc bır ıs yok, ne yapsak bılemıyorummmmmmmm

ben dun baya zorlu bır gun gecırdım esımle egıtım, maddıyat, kardesı vs derken baya gerıldık eve gıttık onun sohbet gunuydu oraya gıttı. ben bıraz uzandım bıraz tlf gorusmesı yaptım bıraz tv derken esım geldı ısle ve sohbet ortamı ıle alakalı bırseyler konustuk o erkenden uyudu benim de cok uykum vardı ama 12 olmasını bekledım sorunlarımızı konusmadık cozmedık de, bugun de resmı resmı takılıyor bakalım ıns cozerız hadı konusalım konusalım dıeycegım ama bılıyorum benı sınır edecek cunku ne konusacagız vs dıyerek yerınden kalkmayacak klasık. hayırlısı bakalım. yenı yılın ılk gunu de eskı yılın son gunlerı de ıyı olmadı benım ıcın. ama buna cok sukur. daha beterı olmasın da.

sızler neler yaptınız ? nasıl gectı ?

menumu de yazayım:

bır yumurta omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut

ara: yesıl cay, 5 adet kuru kayısı

oglene kadar 500 ml su

oglen:6 kasık pırasa, 4 kasık yogurt, bır kase mercımek corbası, ıkı kasık makarna

aksama kadar toplam su 1,5 lt

ara: yesıl cay, bır elma

aksam :18:30 yemek

bır bardak ayran, koca tobak kaşarlı marul salata, 5 kasık yogurtlu kabak kızartması ( actıvry de yaptım )

ara: 7-8 adet kestane, bır bardak gazoz, bır avuc cekırdek

hepınıze guzel bır yıl guzel bır gun dılıyorum yenıdennnnnnnnnnnn

aksam ıs cıkısı dırekt spora gıdecegım, yarın gorusuruz artıkkkkkkkkkk opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anaaaaaaaaaaaa nurdan da bır goruntu gıttıııııııııııı

ben de gıdeyım barı, kendıme bır ıs bulayım da vakıt gecsınnnnnnn

filizimm ikna olmuş nasıl olsa bence hiç kafana takma artık, sen kötü bişey yapmıyosun sonuçta vicdanın da rahatsa o da zamanla alışır nasıl olsa. sen destegini ailenden dostlarından almışsındır nasıl olsa, eşin de ortaya güzel snuçlar çıkınca bu yaptıklarına üzülür de işte, hep diyorum, erkek jetonu geç düşüyor

saç konusunda da ben de düşünüyorum araştırdım da biraz, genelde postiş öneriyorlar ama ben hem yapaylıktan hoşlanmam, hem de kafamda taşıyamam postişi biliyorum kendimi, o yuzden ortalama bi boy olur artk, zaten düğünü yaz sonu düşünüyoruz ben genelde yazın toplanacak boyutta saçı tercih ederim sıcakta bunalmamak için, öle bi saçla neler yapılabilir kuaförümle konuşur halletmeye çalışırım die düşünüyorum. ben zaten kocaman topuzları sevmedigim için, benm düşündüğüm saç modelleri de omuzdan biraz yukarda bi saçla olur heralde die umuyorum

eşinin yine dönemi geldi heralde, bu ara baya bi sorun çıkartıyor. ben diyorum toplanıp çıkalım eşinin karşısına şöle bi silkip kendine getirelim onu bak bi daha böle üzebiliyo mu senii takmayacaksın kafana güzel arkadaşım başka yapabilecegin çok fazla bişey yok malesef. dün emrah da bi dellendirdi beni bu yılbaşı kutlama mevzuna ama sırf hiç gerilesim kavga edesim yok die uğraşmayacam seninle dedim, sonunda o anladı yaptıgı dingilliği zaten jetonları köşeli midir nedir işte bizi dellendirmeden düşemiyor malesef işte yokmuş nasıl olsa bugun sen de kafanı toparla arkadaşım boşver hiiçç düşünme kötü şeyleri. bütün astrologlar 2014 için en şanslı burç ikizler burcu diyorlar, hem de hayatımızın en parlak zamanlarını geçirecekmişiz, ben çok inanıyorum sen de inan hiç daraltma ruhunu boşverr

bende evde bilgisayar başındaydım valla normalden farklı bişey yapmadım pek. hatta yeni yıla facebook tan okey oynayarak girdim düşün yani bide bol bol arkadaşlarımla sohbet ettim whatsap üzerinden, çok yakın bikasç arkaşdaşım da evdelermiş canları sıkılıyomuş, tv de neler var die geyikler bilmem ne gönül emrah la konuşmak isterdi amaa beyefendinin işteyken şarjı bitmiş arkadaşları onu almaya gelmiş iş çıkışı ( guya yılbaşı kutlamaz ) bi yere gitmişler, orda da şarja vermiş tel ini ama adamlar koymayı unutmuş, bana ancak 11.30 da haber verebildi. bende seninle uğraşamam ne halin varsa gör keyfimi bozma şuan dedim, neyse ki msj ı almış bi daha gece 2ç30 a kadar gönlümü almaya uğraştı ohh oolsun onaa

demem o kii hayatındaki insan evet çok etkiliyo seni ama biraz izin vermemek lazım sanırım, onlar canımızı sıkıyorsa biz de kendimizi mutlu edecek başka şeyler buluruz napalım

çok sevdim bunuu

şükür biriniz uyandı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anaaaaaaaaaaaa nurdan da bır goruntu gıttıııııııııııı

ben de gıdeyım barı, kendıme bır ıs bulayım da vakıt gecsınnnnnnn

ayy burdayım burdayımm bi yere gitmedimmmm evin içerisinde saga sola turluyordum da forumu açtıgımı unutmuşum fark edince hemen oturup laf yetiştirmeye çalıştım ama sen gitmişsinn

yeni yılın ilk gününden herkese merhabalarrr ee nasılsınız görüşmeyeli malum geçen seneden beri görüşmüyoruz yaaa evett yapılabilecek en iğrenç espriyi de yaptıgıma göre forumda gezinmeye devam edebilirimm gelen olursa buralardayım beklerimmm

ayy burdayım burdayımm bi yere gitmedimmmm evin içerisinde saga sola turluyordum da forumu açtıgımı unutmuşum fark edince hemen oturup laf yetiştirmeye çalıştım ama sen gitmişsinn

ben de bır geldım gıdıyorum sımdııııııııııııııııııı nasıl gecıyor gunun bakalımmmmmmmmmm

kız sen ders calısıyormusun bakemmmmmmmmm cadı anneler gıbı sana bıraz kızayımmmmmmmmmm

ikna oldu da oyle bır gerılımler atlattık ki, yoruldum valla. hem de tadı kalmadı ıste. hem su an aman ıyı be dercesıne bır ıkna olunma. oyuzden anlamı yok tadı yok.

kavga etmek ıstemıyorsan telefonunu kapatıyorsun ya da bır kac gun gorusmuyorsun ahhhhhhh evlı olunca hele de beraber calısınca o olmuyor ıste. susarsan, bunu fırsat olarak kullanıyor alıskanlık halıne getırıyor. susmazsan tartısmaya donusuyorrrrrrrrrrr

ne ıstedıgını bılıyorsun neyın yakısacagını da. oyuzden ona gore karar ver en ıyısı sac konusunda.

yok kız senınkı de cakma takılıyor anlasılan bazı konularda. ıste ozaman daha cok kızıyorum. yılbası kutlamıyor ama arkadasları ıle bulusuyor. ne fark varsa ıste esım yalan soylememek ıcın ugrasır. telefona cıkmak ıstemedı bırı olursa, ofısten dısarı cıkar burda degıl dedırtır dusun. ya da dort dortluk ıbadet edıp kufurlu konusmalar yapabılır ya da benı uzmek hakkımı gırmek gıbı seyler yapabılır. yıne de buna da sukur dıyelım ne dıyelım. sadece bılmıslık ya da ustunluk taslamasınlar yeter

kız, ben kendımı mutlu etmek adına bu ısyerı, sorunlar, esım ve bu sehre ragmen cok sey yapıyorum aksı durumda coktan gercekten cozutmus olurdum zaten.

o sevdıgın kartın ıcınde duzenlemeler yaptırdım esıme. o photoshoptan anlar da sızı kızdıran benı uzen o garıp kocam var ya o yaptı ıste

emrah tam sınır etmıs haaaaaaa dunnnnnnnnn ben de kızdım bak sımdı. bız yapsak kıyamet kopuyor nerdeydın, telefonu nıye unuttun, sarjını nıye almadın vs vs.

aaaaaaaa bızım burc ıcın oyle mı dıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak cok sevındımmmmmmmmmmm 2013 bekledıgım gıbı verımlı olmadı bol emek az karsılık oldu. o yuzden 2014 de planlarım da cok, ısteklerım de daha yuksek. ınsaallah oyle olur yaaaaaaa

bugun bırsey oldu doymuyorum yemek de ıyı sayılmazdı ama yıne de erkenden acıktım oglenı yedık bır saat sonra yıne acıktım su an acımmmmmmmm

kuru kayısıdan baska bırsey yok yaaaaaaaaaa

bu sefer projeye çalışıyorum gerçekten evdeyim zaten bi yere de çıkmayacagım bugun proje bilgisayar takılarak geçirirm artk bugunu

annem kızamıyo bana, bi lafa sölese hemen patlıyorum çok cadı bişey oldum yahuu şidmi nutella dan annemin adını ayarlamaya çalışıyorum hediye yapacam ona, bu ara fazla cadı oldum biraz :

sarkı ıcın tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun rock çı takılıyorum, şimdi de manga dinliyorumm