- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.061
kk nın enn güzel hatunlarıı herkeslere yılın son gününden selamlarrr
çalışanlarımız şuan zaten iş yerindedir evdekilerde yılbaşı hazırlıgındadır sanırımbizde dün alışveriş kısmını hallettik, evinde kaldıgımız ablaya hediye aldık annemle. tabi bu arada kendimi de es geçmedim yılbaşı moduna uygun olacak üzerinde kalpler olan bir çorap, kırmızılı siyahlı yine kalpli bir pijama altı, bide geçen sefer begendigim ama parasından dolayı alamadıgım vucut kremini aldım pijamamdan anlayacagınız üzere evde yatarak girecegim yeni yıla zaten cem yılmaz varmış, şimdi onu izlemek varken dışarı çıkamk da neymiş bir de üstüne komedi dükkanı patlattım mı yeter de artar bile ( kendimi böle teselli ediyorum işte )
önce kendim için dileklerimi yazayım sonra da hepiniz için tek tek dileyecegim ve dua edecegim şeyleri paylaşayım sizlele
2013 ün hayatımdakü tüm kötülükleri de peşine katıp gitmesini istiyorum. saglık olarak minimum sıkıntılı günler olsun mumkunse 2014 te, büyüklerimizi Allah hiç başımızdan eksik etmesin onlar hep olsun hayatımızda. çok huzurlu ve mutlu olalım, hayat hep tatlı tatlı göz kırpsın bize.
hee bu sefer unutmayayım sevgilimiona da beni nasip etsin işte Allah daha ne olsun 2013 bana onu getirdi, 2014 te evimizi yuvamızı getirir inşallah bize
filizimmm, yeni yıl sana kariyer olarak istedigin herşeyi getirsin inşallah, yeni evinde huzurla mutlulukla otur ve umuyorum ki kendi evinizi çin ilk adımları atmak nasio olur size yeni yılda. eşinle huzurun her geçen gün daha da artsın, mutlugunuz katlansın. umuyorum ki saglıkla ilgili minimum sorunların oldugu bir yıl yaşarsın ve beebgin için en hayırlı adımlar bu yıl içerisinde atılmış olur.. heepp çok mutlu ol bide inşallahh
duyguşumm, eşinle oğlunla çookk mutlu ol 2014 te. evinizden huzur saglık mutluluk bereket hiç eksik olmasın. gülerek aşkınızla mutlulugunuzla yeni evinizde yaşayın inşallah. maddi olarak da manevi olarak da hiç bir sıkıntı çıkmasın karşınıza. güzel kalbine göre olsun herşey, diledigin herşey hep gerçek olsunn
nesliciimm, huzurunuz bereketiniz mutlulugunuz hep artarak devam etsin inşallahh, gülen yüzleriniz hiç solmasın, hep güzel suprizler çıksın karşına. hayallerini yaşadıgın tüm şehirleri görmeye ufak da olsa bir adım atrasınız umarım 2014 te, hep gülerek mutlu bir şekilde çıkın objektiflere. kafanın karıştıgı her konu çözümleniz umarım ve hayallerin hep gerçekleşir.
cemremm, eenn büyük dilegin bebeginn inşalllah 2014 içerisinde karnında büyümeye başlar, saglıgınız hep sizinle olur. huzurunuz bereketiniz hep artar. yüzünüz hep güler inşallah
ercemm, iki dünya güzeli kızın ve eşinde çookk mutlu ve huzurlu olun inşallah, Allah sizlere uzun saglıklı güzel ömürler versin, mutlulugunuz daim olsun.
serap cımm, inşallahh begbegin biraz daha az yaramaz olsun yeni yıldaeşinle ve bebeginle sonsuz mutlu olun, yüzünüz hep gülsünn
suna cımm şuan annesinin yanında ama inşallah o da bebegiyle eşiyle çook mutlu olur ve hayalleri hep gerçek olurr
inşallahh unuttugum kimse yokturrr :18::18:
kızlar bana musade ben şimdi bir duşumu alayım, yeni yıl kostumlerimi giyeyimve tekrardan herkes için 2014 ün uğur mutluluk şans başarı huzur saglık bereke t getirmesini diliyorummm iyii yılllaaarrrrrr
güzel kalbinden geçen tüm dilekler gerçek olsun inşallah yeni yılda
ooyy kıyamam sanaaçok geçmiş olsun cemrem yaa, çok dikkat et kendine çok zor geçiyor bu hastalık yaa, aman ilaçlarını ihmal etme, iyileşmezsen de mutlaka doktora tekrar git. ben daha önce zaturre olmuştum da 2 hafta yerimden kalkamamıştım, bide sesim hiç çıkmamıştı yani. umarım öle bi durum olmaz sende de. tekrardan çok çok geçmiş olsunn
eşinin ikna olmasına çok sevindim canım, en azından yapacagın şeyi kafan rahat yaparsın bide onun derdiyle uğraşmazsın
yetiştirilme yeri ne olursa olsun çok fark ediyor.ç ben asker kızı oldugumdan mesela çok gezdik biz o yuzden daha geniş görüşlüyüm, takıntılıyım ama nispeten daha rahat bir insanım. emrah da mesela adapazarından hiç çıkmadıgı için bazı konularda geniş bakamıyor. kendince doğru gördüğü şeyler var mudahele edemiyorum o konularda. düğün için kredi çekelim dedim helal işe haram paramı karıştıracaz dedi, bişey diyemedim. bende bu konularda karışmıyorum ona. biraz zorluk çekeriz ama hiç olmazsa onun da kafası rahat olur benm de. söz konusu dini konular olunca mudahele edilmiyor işte
yaa azıcık unuttuysak ne olmuş yaniisonradan kattık işte hayallerimize buna şükretmeliler bencee
unutmadım canıımmm azıcık oteledim sadece aileme öncelik verdim diyeyim yanii
düğün için uzatmayı bende düşnüüyorum aslında da az zamanda yok ki büyük ihtimalle eylül gibi olacak düğün daha 9 ay var, uzun saç gerçekten hiç yakışmıyor bana. bu arada söz nişan aile gezmeleri falan olacak yakışmayan saçla gezecem gibi olacak, ama işte benm istedigim saç modelleri için de biraz da olsa uzun bi saç olması lazımçok tereddtteyim yani
aslında bana kalsa saçlarımı açık bırakıp hafif bi maşa da yaptırarak düğün saçı olarak kullanırım, incecik bi taçla falan ama işte bu dedigim kır düğünü için olur, bizimki açık hava olacak ama tam kır gibi bi yer deil, o yuzden illa toplu bi model olması lazım, falan filan işteekafamda hep deli sorularr
Mutlu olacağın, hayatın yükünü paylaşacağın ve her gün "iyi ki hayatımda" diyeceğin sevdiğinle hayallerinin düğününü yaparak evlenmeni diliyorumKariyer planlarında da çok güzel adımlar atacağın bir yıl olsun inşallah
bu nasıl güzel bir temennidir böylee resmen gözlerim dolduucanım neslicimm bu güzel temennin için çok teşekkür ederimm.. ama düşününce ben emrah için zaten iyi ki hayatımda diyebiliyorum, sanırım doğru bi karar vermişim sayende bir kere daha fark ettim çok teşekkür ederim
yeni yıl hediyeni çookk güzel anları ölümsüzleştirerek yaşa inşallah neslimmmhee bide inşallah hepimizin bir arada oldugu resimlerde çekilir o makinayla mesela benm düğünümdee
yetıstırılme sehrı de aılesı de tabıkı cok etkılı oluyor ıc anadolulu olmamıza ragmen, ıkımızın de bakıs acıları yasamı algılama ve yasama tarzı cok cok farklı. o yuzden şu konuda bır tezım var ki, ınsan kendıne bır cok acıdan benzeyen bırıyle olmalı bence. sonra o senı degıstırmeye calısmayacak sen onu degıstırmeye calısmayacaksın benım hayattan ve evlılıkten cıkardıgım onemlı seylerden bırı bu.
ben kendını hayatındakı ınsan ıcın adayan bırıyımdır hayallerımde bıle bazen unuttuysam benımkı tamamen esımden kaynaklıdır maalesef
esım ıkna oldu da nasıl oldu gel bır de bana sor. keyfı kalmadı resmen bırseyın. ayrıca ben onun da gıtmesı ıcın ugrasıyorum her an karar degıstırerek olumsuz enerjısı ıle ıcımı karartıyor zaten. hayırlısı artık. gule oynaya mutlu bır sekılde yapalım ıstedım oyuzden ugrasıyorum rızasını almak umursadıgım bırsey degıl ama ızın almak ya da rıza almak umrumda degıl ınan ama ıste mutlulukla adım atmıs olabılmek destek ve guzel enerjı gorebılmek cok onemlı.
senın sac olayı benım de kafamı karıstırdı bunu ıyıce bır dusunelım. cunku dugune kadar kendını mutlu hıssettıgın ınsanların begenecegını dusunerek ozguvenının yerınde oldugu bır sacı kullanıyor olman da cok onemlı. sonucta bu olumlu duygular her anına yansıyacak
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yenı yılın ılk gunu, ılk sabahııııııııııııııııı
horozunuzzzzzz geldıııııııııııııııı. dını bayramlar dısında tatıl yapamayan arkadasınızzzzz, bugun de erkenden ısyerınde ıste. ustelık hıc bır ıs yok, ne yapsak bılemıyorummmmmmmm
ben dun baya zorlu bır gun gecırdım esımle egıtım, maddıyat, kardesı vs derken baya gerıldık eve gıttık onun sohbet gunuydu oraya gıttı. ben bıraz uzandım bıraz tlf gorusmesı yaptım bıraz tv derken esım geldı ısle ve sohbet ortamı ıle alakalı bırseyler konustuk o erkenden uyudu benim de cok uykum vardı ama 12 olmasını bekledım sorunlarımızı konusmadık cozmedık de, bugun de resmı resmı takılıyor bakalım ıns cozerız hadı konusalım konusalım dıeycegım ama bılıyorum benı sınır edecek cunku ne konusacagız vs dıyerek yerınden kalkmayacak klasık. hayırlısı bakalım. yenı yılın ılk gunu de eskı yılın son gunlerı de ıyı olmadı benım ıcın. ama buna cok sukur. daha beterı olmasın da.
sızler neler yaptınız ? nasıl gectı ?
şükür biriniz uyandı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anaaaaaaaaaaaa nurdan da bır goruntu gıttıııııııııııı
ben de gıdeyım barı, kendıme bır ıs bulayım da vakıt gecsınnnnnnn
ayy burdayım burdayımm bi yere gitmedimmmmevin içerisinde saga sola turluyordum da forumu açtıgımı unutmuşum fark edince hemen oturup laf yetiştirmeye çalıştım ama sen gitmişsinn
yeni yılın ilk gününden herkese merhabalarrree nasılsınız görüşmeyeli malum geçen seneden beri görüşmüyoruz yaaa evett yapılabilecek en iğrenç espriyi de yaptıgıma göre forumda gezinmeye devam edebilirimm gelen olursa buralardayım beklerimmm
2014 ün şarkısı olarak kendime bu şarkıyı ilan ediyorum ve sizlerle de paylaşıyorummm
Athena - Ben Böyleyim - YouTube
filizimm ikna olmuş nasıl olsa bence hiç kafana takma artık, sen kötü bişey yapmıyosun sonuçta vicdanın da rahatsa o da zamanla alışır nasıl olsa. sen destegini ailenden dostlarından almışsındır nasıl olsa, eşin de ortaya güzel snuçlar çıkınca bu yaptıklarına üzülür de işte, hep diyorum, erkek jetonu geç düşüyor
saç konusunda da ben de düşünüyorum araştırdım da biraz, genelde postiş öneriyorlar ama ben hem yapaylıktan hoşlanmam, hem de kafamda taşıyamam postişi biliyorum kendimi, o yuzden ortalama bi boy olur artk, zaten düğünü yaz sonu düşünüyoruz ben genelde yazın toplanacak boyutta saçı tercih ederim sıcakta bunalmamak için, öle bi saçla neler yapılabilir kuaförümle konuşur halletmeye çalışırım die düşünüyorum. ben zaten kocaman topuzları sevmedigim için, benm düşündüğüm saç modelleri de omuzdan biraz yukarda bi saçla olur heralde die umuyorum
eşinin yine dönemi geldi heralde, bu ara baya bi sorun çıkartıyor. ben diyorum toplanıp çıkalım eşinin karşısına şöle bi silkip kendine getirelim onu bak bi daha böle üzebiliyo mu seniitakmayacaksın kafana güzel arkadaşım başka yapabilecegin çok fazla bişey yok malesef. dün emrah da bi dellendirdi beni bu yılbaşı kutlama mevzuna ama sırf hiç gerilesim kavga edesim yok die uğraşmayacam seninle dedim, sonunda o anladı yaptıgı dingilliği zaten jetonları köşeli midir nedir işte bizi dellendirmeden düşemiyor malesef işte yokmuş nasıl olsa bugun sen de kafanı toparla arkadaşım boşver hiiçç düşünme kötü şeyleri. bütün astrologlar 2014 için en şanslı burç ikizler burcu diyorlar, hem de hayatımızın en parlak zamanlarını geçirecekmişiz, ben çok inanıyorum sen de inan hiç daraltma ruhunu boşverr
bende evde bilgisayar başındaydım valla normalden farklı bişey yapmadım pek. hatta yeni yıla facebook tan okey oynayarak girdim düşün yanibide bol bol arkadaşlarımla sohbet ettim whatsap üzerinden, çok yakın bikasç arkaşdaşım da evdelermiş canları sıkılıyomuş, tv de neler var die geyikler bilmem ne gönül emrah la konuşmak isterdi amaa beyefendinin işteyken şarjı bitmiş arkadaşları onu almaya gelmiş iş çıkışı ( guya yılbaşı kutlamaz ) bi yere gitmişler, orda da şarja vermiş tel ini ama adamlar koymayı unutmuş, bana ancak 11.30 da haber verebildi. bende seninle uğraşamam ne halin varsa gör keyfimi bozma şuan dedim, neyse ki msj ı almış bi daha gece 2ç30 a kadar gönlümü almaya uğraştı ohh oolsun onaa
demem o kii hayatındaki insan evet çok etkiliyo seni ama biraz izin vermemek lazım sanırım, onlar canımızı sıkıyorsa biz de kendimizi mutlu edecek başka şeyler buluruz napalım
çok sevdim bunuu
ben de bır geldım gıdıyorum sımdııııııııııııııııııınasıl gecıyor gunun bakalımmmmmmmmmm
kız sen ders calısıyormusun bakemmmmmmmmmcadı anneler gıbı sana bıraz kızayımmmmmmmmmm
sarkı ıcın tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?