2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

saolasın neslicimm iyiyimm, biraz tansiyon problemi yaşadım bugun ama toparladım baya çerez kemiriyorum şimdi sen nasılsın

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, çerez kemirdiğine göre düşmüş tansiyonun, bol su iç aynı zamanda. Ben iyiyim evdeki hasta koca çocukla ilgileniyorum

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, çerez kemirdiğine göre düşmüş tansiyonun, bol su iç aynı zamanda. Ben iyiyim evdeki hasta koca çocukla ilgileniyorum

gündüz düştü benm tansiyonum canım bişey de yememiştim aslında pek ama oluyo benm arada, genetik olarak bütün hastalıkları almışım sülalemden ooo sende ki durum da fenaymış nasıl oldu eşin, iyi mi biraz daha ?

Bende de var düşük tansiyon sorunu, yüksek olmasın da düşük olsun Eşime ilaçlar iyi geldi biraz, arada da nane limon falan veriyorum, yarın da işe gelmeyecek, haftasonu iyileşir inşallah.

Bende de var düşük tansiyon sorunu, yüksek olmasın da düşük olsun Eşime ilaçlar iyi geldi biraz, arada da nane limon falan veriyorum, yarın da işe gelmeyecek, haftasonu iyileşir inşallah.

9 a 5 benim ideal tansiyonumdur işte, o kadar düşük takılıyorum

allahtan eşin doktor konusunda sıkıntılı biri deil canım, genelde erkekleri doktora zor götürürsün ya öle bi dert olmuyo sizde kıymetini bil valla

rica ederim canım tekrar çok geçmiş olsun bizim kuzeyle başladı hastalık ondan bana benden eşime geçti şimdi yine kuzeye döndü ama çocuğum çok bakımsız bu aralar ben ona her öğününü özenerek hazırlıyordum sabahları katı meyva sıkacağında karıışımk meyvazlardan meyva suları ballı ılık süt vs.. gibi şimdi acele kahvaltı hemen evden çık işler çok dışarda yemek derken bakımsız kaldı çocuk oo yüzden bir an önce taşınmak istiyorum.

neslişim benim mutfakda dolap çok birde ankastre ocak için mermeri kesmemişler onu kestiler o kadar pislik çıktıki şöyle diyeyim inşaat pisliği,doğalgaz pisliği,birde mermer pisliği üstüne süpürgem bozuldu avuç avuç kum gibi pislikler hepsini bezle yaptım ee sonuçda dolapta tabak bardak gircek hassas davranmam lazım ,birde kör olasıca pencereciler heryere etiketlerini yApıştırmışlar onları kazımak ayrı birdert çercevelere boydan boya yapışkanla markalarını yapıştırmışlar onları çıkarmak dert kısacası şuan feministim erkekler o kadar hor çalışıyorki nasılsa kadınlar temizler demişler ayy kusura bakma birşey yazdın benden bin ah işittin çokhyoruldum arkadaşım çokkkkk

bu arada ne güzel hergün 10 bin adımı geçiyorsun çok seviniyorum adına şu işler bitsin bende yapmak istiyorum.

saolasın neslicimm iyiyimm, biraz tansiyon problemi yaşadım bugun ama toparladım baya çerez kemiriyorum şimdi sen nasılsın

geçmiş olsun canımmm..

Günaydın hayırlı cumalar günümüz sağlıklı ,ve hayırlı geçsin inşallahh duygu koşturmacaya devam 7 farklı noktada işim var, bugün internetimi nakilde yaptırcam giremezsem kusura bakmayın sizleri seviyorum kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
kuzumun son fotolarını ekledim teyzeleri...kaç gündür giremedim yılbaşı gecesi accık yorulduk ..yeni toparladım kendimi..kuzumda dün bayağı huzursuzlandı...

herkese hayırlı cumalar....

canım benım tum enerjımı yolluyorum sanaaaaaaaaa, pparmaklarımın ucu sızlıyor dedın ıcım acıdı valla be guzelım. kıyamam sana yaaaaaaa, ah elden bırsey gelse de yapabılsem yapabılsekkkkkk

oglusun da hastalanmıs, havalar soguk, ınsaat temızlıgı, ev tasıma hepsını ıyı bılırım canım cok cok gecmıs olsun ben ılk evlenırken acayıp hastaydım zorla ızın aldım dınleneyım dıye ama duramadım ıkı gun sonra esyalar gelecek dıye kendı basıma ev temızlemıstım hasta hasta.

canım hıc bır fıkrım yok maalesef ama kesınlıkle ıyı dusunmussun alerjık bunyeler ve bebısler ıcın kesınlıkle tavsıye edıyorlar. sen ınternetten alacaksan yorumlara bır bak ıstersen canım.

kuzumun son fotolarını ekledim teyzeleri...kaç gündür giremedim yılbaşı gecesi accık yorulduk ..yeni toparladım kendimi..kuzumda dün bayağı huzursuzlandı...

herkese hayırlı cumalar....

sana da hayırlı cumalar canım,

ben baktım kuzunun resımlerınee. maasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sunanın oglusu da buyumustur aynı dogum yaptınız galıbaaaaaaaa

canım benım sana da hayırlı cumalar. ıslerınde kolaylıklar dılıyorum gucun kuvvetın tam olsun her ısın su gıbı aksın ınsaallah. bız de senı cok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzz kendıne ıyı bak emı canım benımmmmmmmmmmmm

canım esın ınsaallah haftasonuna toparlanır. ıse gelmeyecek olması da ıyı olmus dınlenmek ıyı gelır haftasonuna ıyılessın ınsaallah tamamen. nazara mı geldınız bakem sız karı kocaaaaaaaaaaaaa

tansıyon sorunun herzaman varmıs oyuzden dıkkat et canım. yanında tuzlu seyler de bulunsun cantanda. baska neler ıyı gelır bılemıyorum ama sen arastırıp onlemını al herzaman hazırlıklı olmak ıyıdır yanı

Oyy kıyamam yaaa, hepsi üst üste gelmiş, kolay gelsin canım, enerjimi de yolluyorum sana güzel kardeşim benim Yalnız erkekler kesinlikle pis çalışıyor, eve taşındıktan sonra tadilat işi olursa o zaman da insanı zıvanadan çıkarıyorlar, ben en son klima takılırken dellenmiştim Seni çok iyi anlıyorum. Ayrıca ben de taşınmadan önce kendim temizlemiştim, benim de görümcem yardıma gelmişti sağolsun, üstelik te İstanbul'dan gelmişti, bir de annem gelmişti, yine de o parmak uçlarının sızlaması duygusunu hatırladım birden, kıyamam yaaa. Az kaldı canım, ha gayret, yerleşip, ilk kahveni içince çok keyif alacaksın çooook
Hastalık bu sene evlerden gitmiyor resmen yaaa, Kuzişe de üzüldüm, bu durumda hasta olmak daha da zor. Benimki de koca çocuk valla Duygu, o kadar söyledim, bu hastalık kolay geçmiyor, dikkat et diye, nerdeeee. Doktora gidiyor ama o da zorla, karşı koymamayı öğrendi o konuda
Sen evine yerleş, adım yarışı yaparız yine Ben de alışkanlık edinmeye çalışıyorum canım, o yüzden 2014 yılına böyle başlayayım böyle gitsin dedim 1 Ocak günü 5000 adımda kaldım ama o bile iyiydi Hafta bitene kadar günlük ortalamamın 10000 olmasını hedefliyorum

klıma benı cok etkılıyor allahtan evde kullanmıyoruz ama ısyerınde ozellıkle dogalgazı bazen kapatıp klıma acıyorlar. yazın da acık malum. ve ayarını nekadar yukseltsek de klımaya en yakın kısı benım. ses bıle cıkartıyor kafamı agrıtıyorrrrrrr zaten hemen makınanın altında 4 tane yazıcı, tarayıcı falan var bır de onların sesıııııııı oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeee calan telefonlarrrrrrr

duyguyu bılmıyormusun canım, her seyı kendı yapacak ve ınce ınce yapacak oyuzden boyle canı cıktıııııı

evet canım spora gıttım. aslında esımle sınemaya gıdecektık hatta gıttık ama o seans doluymus dıger seansa ıkı saat varmıs erteledık bız de. market alısverısı yaptık yemek yedık ve spora gıttım sonra da eve gelınce fılme, yuksek lısans konusuna asagısına yukarısına daldık dun zaten cok kotu bır gun gecırdık ıste. buyuk bır adilik ve haksızlık oldu benım sınırlerım hopladı sonra agla agla. esım desen ınsanlar ıle tartısmamak ıcın ıcıne attı herzamankı gıbı. sonra bırbırımıze destek olarak unutmaya calıstık olayı. evrak hazırlıgı ıle gectı falan. benımkı zor oldu eksıklerım vardı unıversıteden tamamladım aradım okulumu. sabah da esım hallettı ve kaydımızı yaptırdık kesın sonuclar 17 ocak da bellı olacakmıs. o surecte de bız halen dusunuyor olacagız herkes kafasını karıstırdı esımın. patron da yuksek lısansa bozuk atmıs ne alakaysa. ınsanın cvsını doldurmak ıstemesı, egıtım almak ıstemesının neresı yanlıssa.

oooooooo uzun zaman sonra spor salonuna donulmussssssssssssssss tebrıkler canım valla cok sevındım.

sana da hayırlı cumalar canım,

ben baktım kuzunun resımlerınee. maasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sunanın oglusu da buyumustur aynı dogum yaptınız galıbaaaaaaaa

büyümüş mü teyzesi kuzum..evet sunayla aynı gün yaptık doğum...suna gelmiyor herhalde en son görüştüğümüzde annesinin yanından gelmişti..

Filizcim nasılsın canım? Keyfin nasıl? Dün spor yapabildin mi bakayım

mrb canım sen nasılsın ? ben ıyıyım kafa karısıklıgı ve sorunlar dısında ama enazından esımle ıyıyız. elele atlatırız dıger tum sorunları da ınsaallah

yaptım yaptım sporu yaptım cunku bugun mısafır gelecek ıyı oldu dun yaptıgım. ama ıstahım fena acık, dun valla kuruyemıs, cıps bıle yedım sınırden. yemegı begenmedım aslında oyuzden oldu. taze fasulye yapmıstım buzluga bırkac kez gırdı cıktı ev tasınma esnasında. oyuzden sanırım tadı bır garıp olmus. hem bugunun etkısı derken hem nefıs derken yedım valla cekırdek, cıps. ondan sonra da kendıme kızıp spor salonuna attım kendımı