- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.121
Nurdan hoş geldin canım, nasılsın
saolasın neslicimm iyiyimm, biraz tansiyon problemi yaşadım bugun ama toparladım baya çerez kemiriyorum şimdisen nasılsın
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, çerez kemirdiğine göre düşmüş tansiyonun, bol su iç aynı zamanda. Ben iyiyim evdeki hasta koca çocukla ilgileniyorum
gündüz düştü benm tansiyonum canım bişey de yememiştim aslında pek ama oluyo benm arada, genetik olarak bütün hastalıkları almışım sülalemdenooo sende ki durum da fenaymış nasıl oldu eşin, iyi mi biraz daha ?
Bende de var düşük tansiyon sorunu, yüksek olmasın da düşük olsunEşime ilaçlar iyi geldi biraz, arada da nane limon falan veriyorum, yarın da işe gelmeyecek, haftasonu iyileşir inşallah.
Merhaba kızlar, buhar makinesi araştırmalarım devam ediyor, Duygucum önerin için çooook teşekkür ederim canımİnceleyeceğim birazdan Kalorifer de klima da havayı kurutuyor aslında, o yüzden dikkat etmek lazım da ihmal ediyoruz. Ben de odada ağzı açık su bulundururum ama yetmiyor, bugün havlu ıslatıp astım kaloriferin üstüne, karar verebilirsem en kısa zamanda alacağım.
Bu arada Duyguşum zor bir işi üstlenmişsin, bütün enerjimiz seninle canım, çok titizleniyorsundur sen şimdi ondan bitmemiştir, yarın da kalanını bitirirsin sağ salimTaşınma için geri sayım başladı
Filiz bugün spora gidebildi galibaben de hem hareket edeyim, hem stres atayım deyip salona gittim bugün 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım, çoğunlukla yokuş ayarındaydı, toplam adım sayım 11000 oldu İştahım pek bir yerinde ama adım sayım 10000'i geçince psikolojik olarak iyi hissediyorum
saolasın neslicimm iyiyimm, biraz tansiyon problemi yaşadım bugun ama toparladım baya çerez kemiriyorum şimdisen nasılsın
aslında yazacak hiç halim yok ama iki satır yazayım şuan parmaklarımın ucu pert maf oldum hala daha işim bitmedi ama %75 bitti gibi hayatta en nefret ettiğim şey işimi yarım bırakmak ama mecburdum günler kısa ve oğlum faktörü işlerimi zorlaştırdı neyse kızlarr sizi seviyorum bol enerji istiyorum
Kızlar ben eve bir buhar makinesi almaya karar verdim, ya da ona benzer birşey. Kalorifer havayı kurutuyor malum, bunun da hastalığı, öksürüğü artırdığını düşünmeye başladım. Aranızda kullanan varsa öneride bulunursa sevinirim. Özellikle bebeği olanlar alıyor galiba bu cihazlardan.
kuzumun son fotolarını ekledim teyzeleri...kaç gündür giremedim yılbaşı gecesi accık yorulduk ..yeni toparladım kendimi..kuzumda dün bayağı huzursuzlandı...
herkese hayırlı cumalar....
Günaydın hayırlı cumalar günümüz sağlıklı ,ve hayırlı geçsin inşallahh duygu koşturmacaya devam 7 farklı noktada işim var, bugün internetimi nakilde yaptırcam giremezsem kusura bakmayın sizleri seviyorum kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, çerez kemirdiğine göre düşmüş tansiyonun, bol su iç aynı zamanda. Ben iyiyim evdeki hasta koca çocukla ilgileniyorum
rica ederim canım tekrar çok geçmiş olsun bizim kuzeyle başladı hastalık ondan bana benden eşime geçti şimdi yine kuzeye döndü ama çocuğum çok bakımsız bu aralar ben ona her öğününü özenerek hazırlıyordum sabahları katı meyva sıkacağında karıışımk meyvazlardan meyva suları ballı ılık süt vs.. gibi şimdi acele kahvaltı hemen evden çık işler çok dışarda yemek derken bakımsız kaldı çocuk oo yüzden bir an önce taşınmak istiyorum.
neslişim benim mutfakda dolap çok birde ankastre ocak için mermeri kesmemişler onu kestiler o kadar pislik çıktıki şöyle diyeyim inşaat pisliği,doğalgaz pisliği,birde mermer pisliği üstüne süpürgem bozuldu avuç avuç kum gibi pislikler hepsini bezle yaptım ee sonuçda dolapta tabak bardak gircek hassas davranmam lazım ,birde kör olasıca pencereciler heryere etiketlerini yApıştırmışlar onları kazımak ayrı birdert çercevelere boydan boya yapışkanla markalarını yapıştırmışlar onları çıkarmak dert kısacası şuan feministim erkekler o kadar hor çalışıyorki nasılsa kadınlar temizler demişlerayy kusura bakma birşey yazdın benden bin ah işittin çokhyoruldum arkadaşım çokkkkk
bu arada ne güzel hergün 10 bin adımı geçiyorsun çok seviniyorum adınaşu işler bitsin bende yapmak istiyorum.
geçmiş olsun canımmm..
Merhaba kızlar, buhar makinesi araştırmalarım devam ediyor, Duygucum önerin için çooook teşekkür ederim canımİnceleyeceğim birazdan Kalorifer de klima da havayı kurutuyor aslında, o yüzden dikkat etmek lazım da ihmal ediyoruz. Ben de odada ağzı açık su bulundururum ama yetmiyor, bugün havlu ıslatıp astım kaloriferin üstüne, karar verebilirsem en kısa zamanda alacağım.
Bu arada Duyguşum zor bir işi üstlenmişsin, bütün enerjimiz seninle canım, çok titizleniyorsundur sen şimdi ondan bitmemiştir, yarın da kalanını bitirirsin sağ salimTaşınma için geri sayım başladı
Filiz bugün spora gidebildi galibaben de hem hareket edeyim, hem stres atayım deyip salona gittim bugün 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım, çoğunlukla yokuş ayarındaydı, toplam adım sayım 11000 oldu İştahım pek bir yerinde ama adım sayım 10000'i geçince psikolojik olarak iyi hissediyorum
sana da hayırlı cumalar canım,
ben baktım kuzunun resımlerınee. maasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsunanın oglusu da buyumustur aynı dogum yaptınız galıbaaaaaaaa
Filizcim nasılsın canım? Keyfin nasıl? Dün spor yapabildin mi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?