- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.081
ikna oldu da oyle bır gerılımler atlattık ki, yoruldum valla. hem de tadı kalmadı ıste. hem su an aman ıyı be dercesıne bır ıkna olunma. oyuzden anlamı yok tadı yok.
kavga etmek ıstemıyorsan telefonunu kapatıyorsun ya da bır kac gun gorusmuyorsun ahhhhhhh evlı olunca hele de beraber calısınca o olmuyor ıste.susarsan, bunu fırsat olarak kullanıyor alıskanlık halıne getırıyor. susmazsan tartısmaya donusuyorrrrrrrrrrr
ne ıstedıgını bılıyorsun neyın yakısacagını da. oyuzden ona gore karar ver en ıyısı sac konusunda.
yok kız senınkı de cakma takılıyor anlasılan bazı konularda.ıste ozaman daha cok kızıyorum. yılbası kutlamıyor ama arkadasları ıle bulusuyor. ne fark varsa ıste esım yalan soylememek ıcın ugrasır. telefona cıkmak ıstemedı bırı olursa, ofısten dısarı cıkar burda degıl dedırtır dusun. ya da dort dortluk ıbadet edıp kufurlu konusmalar yapabılır ya da benı uzmek hakkımı gırmek gıbı seyler yapabılır. yıne de buna da sukur dıyelım ne dıyelım. sadece bılmıslık ya da ustunluk taslamasınlar yeter
kız, ben kendımı mutlu etmek adına bu ısyerı, sorunlar, esım ve bu sehre ragmen cok sey yapıyorum aksı durumda coktan gercekten cozutmus olurdum zaten.
o sevdıgın kartın ıcınde duzenlemeler yaptırdım esıme. o photoshoptan anlar dasızı kızdıran benı uzen o garıp kocam var ya o yaptı ıste
emrah tam sınır etmıs haaaaaaa dunnnnnnnnnben de kızdım bak sımdı. bız yapsak kıyamet kopuyor nerdeydın, telefonu nıye unuttun, sarjını nıye almadın vs vs.
aaaaaaaa bızım burc ıcın oyle mı dıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbak cok sevındımmmmmmmmmmm 2013 bekledıgım gıbı verımlı olmadı bol emek az karsılık oldu. o yuzden 2014 de planlarım da cok, ısteklerım de daha yuksek. ınsaallah oyle olur yaaaaaaa
babam eskiden bana bişey için çok ısrar ettigimde ne halin varsa gör derdi, bende istedigim şeyi yapardım sonra da söylenirdi sen benm izin verdigimii mi sandın die. bende ne halin varsa gör dedin ya baba o izin vermek olmuyo mu derdim o aklıma geldi şimdi
al bak evlilikten korkma sebeplerimden biri dahaa
aslında önceden haber verdi bana şarjım az die ama işteydi daha o zaman, 10 da çıkıyo 11.30 a kadar o telefonu bi şarj edemiyo deli oldum bende. bide bizim sıkıntımız hep aynı şeyden çıkıyo, ben ona bi yere gitmeden önce haber ver diyorum, o da illa gittikten sonra zaman geçiyo aklına geliyo da öle haber veriyo, sonra ben sinirlenince de tamam askmm dikkat ederim bilmem nee.. ayrılıyoduk nerdeyse bu konu yüzünden yaa, şimdi düzeldi de işte bu sefer de şarj sıkıntısı çıktı. allahtan arkadaşlarımla konuşuyodum bi yandan keyfim yerindeydi de bozasım gelmedi
yaa onun yılbaşı kutlamasından ne olacak, çiğ köfteciye gitmişler
2014 bizim yılımız filizimm, sen ilk günün gerginliğini boşver bundan sonrası bizim
bugun bırsey oldu doymuyorum yemek de ıyı sayılmazdı ama yıne de erkenden acıktım oglenı yedık bır saat sonra yıne acıktım su an acımmmmmmmm
kuru kayısıdan baska bırsey yok yaaaaaaaaaa
yılbaşı çerezlerimizden kaldı buyur gel beraber yiyelim bacım