2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

babam eskiden bana bişey için çok ısrar ettigimde ne halin varsa gör derdi, bende istedigim şeyi yapardım sonra da söylenirdi sen benm izin verdigimii mi sandın die. bende ne halin varsa gör dedin ya baba o izin vermek olmuyo mu derdim o aklıma geldi şimdi istedigini yaptıktan sonra nasıl ikna oldugunun onemi yok ki, gerisi onu ilgilendirir valla. hep diyorum kimse senden önemli deil, ister eşin olsun ister anan baban

al bak evlilikten korkma sebeplerimden biri dahaa gerçi anası alt katta olacak tepemi attırırsa yollarım anasının evine yada kendimi çok sevdiririm kaynanama ben inerim aşağı o kalır evde yalnız başına yaa benm şansım emrah kavga etmeyi sevmiyo, susarsam biraz bagırırp söyleniyo sonra bakıyo ki benden cvp yok o da susuyo, sonra da üzülüyo zaten bilmiyorum evli olunca nasıl olur ama şimdilik ben ilk etapta susup sonradan patlıyorum o zamanda o bişey diyemiyo çok eğlenceli oluıyo

aslında önceden haber verdi bana şarjım az die ama işteydi daha o zaman, 10 da çıkıyo 11.30 a kadar o telefonu bi şarj edemiyo deli oldum bende. bide bizim sıkıntımız hep aynı şeyden çıkıyo, ben ona bi yere gitmeden önce haber ver diyorum, o da illa gittikten sonra zaman geçiyo aklına geliyo da öle haber veriyo, sonra ben sinirlenince de tamam askmm dikkat ederim bilmem nee.. ayrılıyoduk nerdeyse bu konu yüzünden yaa, şimdi düzeldi de işte bu sefer de şarj sıkıntısı çıktı. allahtan arkadaşlarımla konuşuyodum bi yandan keyfim yerindeydi de bozasım gelmedi o da anladı zaten hemen bi daha gönlümü alma yoluna gitti koca kafaa..

yaa onun yılbaşı kutlamasından ne olacak, çiğ köfteciye gitmişler bu yılbaşındaki sohbetlere de sinir oluyorum. madem yılbaşına karşısınız o gün normal bigun olsun, sohbet neden yani, normalde hangi gün yapıyosan yine o gün yap, ama yokk insanlara kutlatmamak için yılbaşı gecesi yapıyolar. size ne yanii, insanlar kendi kararlarını kendi versinler.. ayy bu ara herşeye söylenme moduna girdim yine

2014 bizim yılımız filizimm, sen ilk günün gerginliğini boşver bundan sonrası bizim

bugun bırsey oldu doymuyorum yemek de ıyı sayılmazdı ama yıne de erkenden acıktım oglenı yedık bır saat sonra yıne acıktım su an acımmmmmmmm

kuru kayısıdan baska bırsey yok yaaaaaaaaaa

yılbaşı çerezlerimizden kaldı buyur gel beraber yiyelim bacım

ok aferınnnnnnnnnnn, kır dızını otur oyleeeeeeeee ben de bu aksam bıraz calısacagım ya da kıtap okuyacagımmm gercı bugun uykusuzum ıkı gundur gec yattım uyku az geldı bır de spora da gıdecegım ama yıne de aksamı bır sekılde degerlendırmek ıstıyorum ayyyy yarına yemegım de yok sımdı hatırladım. hangısını yapsam bılemedım bak sımdııııııı

sana kolay gelsın mımar hanımmmmmmmmmm

kız sen cok cadıymıssın ben aıleme de esıme de cadı olmuyorum. ısyerımde cok cadıydım ama onun da bana zararı oluyordu sukur o huyumdan hapın sayesınde kurtuldum sakınım artık ısyerınde.

hımmmmmm guzel bır jestmiş. sen ogren de bıze de anlattttttt, nasıl yapılıyor. cola paketlerı ıcın de aynı uyguluma yok muydu ? eve buyuk sıse kola hıc almadıgım ıcın halen gecerlı mı bılemedım.

ayyyyyy ben de sakın muzıkle uyumak ıstıyorum nasıl amaaaaa

sağol güzelim bugün daha iim ateşim kalmadı halsizlik dışında neyese sınava kadar iileşicem ya
duna ufak bır gırıs yapmıs gıbı olmustum ama asıl yenı yıl tebrıgım bugun.
amannnnnnnnnnnnn sakın gızzzzzzzzzzz dikakt et diyim ......................
sağol ah cnm hiç deme herkes hasta oldu bu dönem olsun geride kalsın inşlh hepsiii

evet senden sonra ben duygucum hepimiz bi takıldık giribe yahu neyse az az atlatmaya başladık aman bi daha gelmesin geçen senede kalsın
cnm benim tabiiki halsizlikle girdi yebni yılım babam bendeydi zaten ben cem yılmazı seyrtttim bayılıyorum onun komedyenliğine sonra babmla hayvanlar alemine daldık kendisi bayılır o tarz şeylere ben böle geçirdimmmm
anaaaaaaaaaaaa nurdan da bır goruntu gıttıııııııııııı

ben de gıdeyım barı, kendıme bır ıs bulayım da vakıt gecsınnnnnnn
kız evdesin tatil yap dinlen ne işi ....

duygucummm cnm alıntı yaptım senden de niye bilmem gittitttttttttttttttt
cnm sende iileş şifalar dilerim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun rock çı takılıyorum, şimdi de manga dinliyorumm
cnm bu aralar bende enerjik takılmaya çalışıyorumm bu da bendne sana olsun hatta bütün kızlaraaaaaaaaaaaaaaaaa
Major Lazer "Watch Out For This (Bumaye)" feat Busy Signal, The Flexican & FS Green [OFFICIAL] - YouTube

Son düzenleme:

dıger konularda da sallamıyordum malum adam susten pusten anlamaz ama ben kendım ıcın kuafore gıdıp duruyorum ne bılıyım fılm keyfı, kıtap, egıtım, dısarda yuruyusler hepsını kendım ıcın yapıyorum o katılsa da katılmasa da. ama bu sefer kı konular farklı oldu ıste. baya gerıcı noktalara ulastık hesapları kıtapları ayırmaya kalkmalar vs bıle oldu yanı. neyse sımdı daha ıyıyız konuyu acmıyoruz susmayı tercıh ettık ıkımız de sanırım.

kaynanan benım kı gıbı olursa sen onun yanına kac, emrahı da ıyıce bır azarlar zaten ohhhhhhhhh

hayatın da bırının olmasına zor alısır ıkızler burc. ozellıkle erkekleri. kabullenmesı, bılgı vermesı hatta senı merak etmesı bıle zaman alır ama sonra bır gun oyle bır boyuta gelır kı, sana sokakta gordugu ınsanı bıle uzun uzun anlatan, telefon konusmalarından sıkılmayan, hatta ozellıkle herseyı onceden haberdar eden bırı olur ama dedıgım gıbı bu cok zaman alır cunku ıkızler burcu ozellıkle erkeklerı cok ozgur ruhludur.

canım bugune ozel sohbet ayarlayan cemaatler oldu da esımınkı bugune ozel ayarlamadı zaten her salı oluyor sadece esım her zaman gıtmıyor ortamı begenmedı de. ayıp olmasın epeydır gıtmıyorum gıdeyım dedı. yoksa sımdıye kadar boyle bır yılbası olmadı bızım ıcın.

aman o ısyan hallerı bende de var. hatta dıyorum kı bazen, acaba bugun hapı ıcmedım mı, ıctıysem nıye ısyankar hallerım geldı yıne bana dıyorum

abooooooo cok acım. herseyı yıyebılırım. ne oldu bana anlamadım zaten.

ay ınsaallah bu yıl bızım yılımız olsun dedıgın gıbııııııııııı

sen bence halen tam ıyılesmemıssın canımmmmmmmm

cunku ben evde degılım ısteyım. sabah yazdım

ayrıca dun ufak bır gırıs yapmıstım cumlesını yanlıs anlamıssın hastalık gelıyor gıbı dusunmussun sanırım. ben yenı yıl tebrıgı ıcın ufak bır gırıs yapmıstım anlamında dedım onuuuuuuuuu

şaka bır yana ıyılesmene cok sevındım aklıma geldın hatta arayayım bıle dedım ama son ıkı uc gundur hayatım pek streslı gecıyor kafam cok dolu. oyuzden odaklanamadım sana. kusura bakma

sanırım hepımızınkı sakın, rutın bır gun olarak gecmıs. bakalım neslı nasıl gecırmıs geceyı

kızlar bugün dietimin 66 .cı günü olmuş yeni yılda ölçülerimi paylaşırım demiştim sabah hem tartıldım hem ölçülerimi aldım kilomu yazmıcam - var ama hastalıktan olabilir onu pazartesi günü belli olur gelelim ölçülerimeeee

ilk dietisyene gittiğim günden bu güne 28.10.2013 veeee 01.01.2014 ARASI ÖLÇÜLERRRR

toplam göğüs ölçüm: 7 cm incelme
toplam bel ölçüm: ​9 cm incelme
toplam basen ölçüm: 8 cm incelme
inşlhh daha da incelirimmmmm

spora gidecekmişsin yemek de yapman lazım, bence bugunluk ders işini bırak canım, zaten bütün bunlar yoracak seni, sakince kitabını okuyarak uykuya dalarsın, yarına da mis gibi dinç kafayla uyanırsın, yemeginde olacagına göre akşam dersini çalıştım mı tamamdırr

dün gece arkadaşlarımla konuşurken tv deki her programa söyleniyorum die onlar bile dediler ne huysuzsun sen die bu ara söylenme zamanımdayım sanırım, regl im daha dün bitti ondan da olabilir bikaç güne geçer

nutella nın facebook sitesinden yapılıyor ama bi türlü beceremedim, tam olarak yapabilirsem inşallah ayrıntısıyla da anlatırım mutlaka canım

biraz daha iyiymişsin sevindim cemrem, aman sen yine de çok çok dikkat et kendine, tam bitti sanıyosun tekrar ediyo lanet çok fena çokk

susmak iyidir canım kavga etmektense, insan hem içten içe sakinleşiyor da susunca, o da sakinleşir sen de sakinleşirsiniz yeniden rahat kafalarla konuşursunuz

ben aslında bakma kaynanama giderim diyorum da aileleri çok da işin içine karıştırma taraftarı deilim, eski nişanlım da saolsun kaynanam herşeyi biliyodu, çıldırtıyodu bu durum beni, şimdi inşallah öle bi durum olmaz, daha tanımadıgım için nasıl biridir annesi onu da bilmiyorum da bakalım işte hayırlısı. ben annem emrahı çok benimsemez mi acaba die düşünüyodum ama yanılttı beni geçen gün alışverişe çıktıgımızda emraha bişey almak istiyosan alalım falan dedi ben şok tabi sanırım annem de ısınmaya başladı sonunda

hee ben sohbetin her salı oldugunu bilmiyordum da canım sanki yılbaşı oldugu için var die düşündüm ondan o kadar gaza gelip söylendim her salı olan bişey bu salı da varsa o zamna tamam tüm söleidkleirmi geri alıyorum

sen ara öğünlerini biraz arttır o zaman filizim yaa, demek ki tam yeterlki gelmiyor sana, yeme istegi olduguna göre içinde

CNM EVET BEN HASTA YIM HALENNNNNafedersinde nasıl okuduysam onları olsun cnm ii olmaya başladımmmm....

supermiş bunlar cemrem yaaa şu hantallıgımı bir atayım senin diyetten alıntılar yapacagım bende kesin

canımmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

harıkasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn