2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun canım, sevindim sizin adınıza, boşverin patronu, adam şimdiye kadar hangi konuda düzgün fikir yürütebildi ki bu konuda yürütsün İkinizin arasının iyi olmasına ve spor yapmana sevindim Ben salona gidiyordum arada Adım sayımı yazıyorum ya uzun zamandır, onların bir kısmı salonda yürüyerek, bir kısmı site içinde Dün hava yağmurlu olduğu için salona gittim Benim salona gitmem seninki gibi değil ama, ben sadece koşu bandını kullanıyorum o kadar, bazen aklıma eserse bisiklet bir de. Sen tam spor yapıyorsun bir sürü aletle

ben mı cok tembelım sız mı cok tıtızsınız yaaaaaaaaaaa valla ben ev temızlıklerını hep baskalarına yaptırdım hep kısıtlı zamanda tasındım evı toplamak bıle meseleydı benım ıcın. hatta bır kez tasındıgımda bebek tedavısından geldım apar topar. komsum ben gelınceye kadar evı temızlemıstı ben de geldıgım gun yoldan ınıp esya toplamaya baslamıstım bır keresınde de ayagım kıralı 5 ay olmustu yenı yenı yurudugum gunlerdı. ayakta cok durmak bıle zorluyordu benı. esyaları kuzenıme ben verıyordum o yerlestırıyordu oyle kapı pencere kenarında durmak, merdıvene falan cıkmak hayal gıbıydı. bu kez de malum 1,5 gunde toplandım ama bunlar olmasa da ben gırısemezdım sanırım temızlık ısıne. sevmıyorum oyle detaylı temızlık ıslerını. ben yerlesme, vs kosusturmacada canımı cıkartırım ama temızlık ıslerını sevmıyorum yalan degılllllllll

canım duyguya da soyledım burda heryerde salgın var annemler bır aydır boyle grıpler aıle boyu. burda arkadasların cocukları hem acıle kalktı salgın varmıs sen, esın, duygu, kuzey, cemrem, nurdan dusununce valla ıyıce emın oldum normal grıp gıbı olmadı bu kez anlamadım bunu. buarada bır ben kalmısım galıba ALLAH korusunnnnnn

duygusumuz evıne bır yerlessın, ohhhhhh bır elınde rezene bır elınde laptop bır elınde tv kumandası, ekranda korku fılmıııııı.......... ohhhhhhh bak ne guzel keyıf yapmıs olacak. bunlardan once 1 saat kosup gelmıs olacakkkkkkkk ohhhhhhhhhh mıs gıbıııııııııı

tatlım sen hakıkaten adımlara guzel dıkkat edıyorsun spor salonuna da gıtmıssın cok sevındım 2014 cok ıyı olsun ınsaallah bızler ıcın. fit olalımmmmmmmmmmmm

Oyyyy sen benim yediklerimi bir bilsen, seninkiler hiçbirşey değil, en azından spor yapmışsın, bir de her zaman yaptığın bir şey değil, arada bir nefsini köreltmen lazım Ama Duygu duymasın bence

ben kıyamam ıkınıze de. kuzusuna bakamıyor dıye uzulmus benım kardesımmmmmmmm oyle bır anlatmıssın kı gozlerım doldu be canım. ah yakın olaydık ben bakardım kuzuna be guzelım.

canım ben normal temızlık sanıyordum senın ıscılere cok kızdım bak. senın fazla fazla yorulmana sebep olmus gerızekalı adamlar dıyecem ayıp olacak. ahhhhhhhh bu erkekler neyı dusunur kı, hele ustalar falan hıc umursamaz ıste. ınsaallah tasımacılar da ıyı cıkar canım. o da onemlı. benımkıler kırmadılar dokmedıler ama koltuklarımda leke oldu onlar sılınecek dahaaaaaaaaa

Oyyyy sen benim yediklerimi bir bilsen, seninkiler hiçbirşey değil, en azından spor yapmışsın, bir de her zaman yaptığın bir şey değil, arada bir nefsini köreltmen lazım Ama Duygu duymasın bence

netı baglanıncaya kadar bu yazılar gecmıste kalır ınsaallah

ben bır bucuk ıkı aydır cok fenayım neslı. doymuyorum, canım herseyı cekıyor, ıyıce sapıttım valla.

sagolasın canım, hayatımız ve planlar karısık bakalım ne olacak.................

ısımızı cok sıkıntıya sokacak olursa, kesın kayıt yaptırmadan vazgecmek zorunda kalabılırız maalesef.

aaaaa ben o adımları dısarda gunluk dıye dusunuyordum canım. o zaman sımdı daha cok sevındım bak buna. alıskanlık halıne getırmıssın spor salonunu. bu cok ıyı olmussssssss ben cok sevıyorum spor salonunu oyuzden sana da cok sevındım oyuzdennnnnnnnnnn

ben bısıklet ne evde ne orda sevmıyorum agırlık aletler vs aslında en sevdıgım seyler oluyorrrrrrrr nıyeyseeeeeeeeee

hocamın bırı askere gıttı bırı de fınallere hazırlanıyormus ama bır kac hafta ıcınde bana yenı program yapalım dedı cok sevındım cunku kendı kendıme takılıyorum dogru mu yanlıs mı bılmeden. benım kı oyle profesyonel sayolmaz yanı canım, ama yıne de salon benım ıcın hep daha faydalı ıstee

kız tamamlanır o eksıkler. ben evlenırken aılelerden bırsey olmadı ustelık ben 6 ayda ıkı ıs degıstırdım ıkı ay calısmadım falan. ben 750 esım 900 maas alırdı tek hazır olan seyım bornoz takımımdı. otelde calısırken almıstım aklımda yokken ıste. neyse demem o kı yaptık oldu bıttı. gorursun bak en ıyısı de olur hatta. bızımkı olduysa herkesınkı olur derım ben hepppppppppp

bence hıc dusunme sımdılık bu kadar detaylı. ısıne ve evlılık hazırlıklarına odaklan. bunlar cok keyıflııııııııııı gerısı kader, kısmet aslında sen ne dusunursen dusun. hayırlısı olsun en ıyısı olsun ınsaallah

ah cnm ya hastasın bide ev işleri allah yardımcın olsun enerjin tavan yapsın inşlhjhhhh
saolasın neslicimm iyiyimm, biraz tansiyon problemi yaşadım bugun ama toparladım baya çerez kemiriyorum şimdi sen nasılsın
geçmiş olsun güzelim aman önemli bişey olmasında....

kolay gelsin işlerindeeeeeeeeeeeeeeee
serappppp bende arkadaş olucam senleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar herkese iyi akşamlaarrr bugun gündüz annemle beraber onun liseden arkadaşına kahvaltıya gittik, tabi bütün gün de oturduk orda midem yine kötü doğru düzgün bişey yiyemedim bugun, ilaç da kullanıyorum anlamadım ki daha ne istiyo akşam da canım meyve istedi onu yedim, düzelir inşallah bir an önce de halsiz bırakmaz beni, yoğun bir döneme giriyorum malum

duyguşumm hem hastaymışsın hem kuzey hastaymış bide temizlik de sorunlu geçiyormuş galiba biraz, tez vakitte evine taşın da inşallah bol bol dinlenerek iyileşirsiniz az daha sabır arkadaşım

neslicimm eşin inşallah tam olarak toparlamıştır kendini, haftasonu da güzelce dinlenip pazartesiye bomba gibi başlar

filziimm, sende işleri yavaş yavaş yoluna koyuyorsun şükür, haftasonu da güzelce dinlenebilirsen ve işlerini de yoluna koyarsan önümüzdeki hafta bomba gibi olursun

serap cım bende ekli değilmişsin, o yuzden eğer kabul edersen bebişin resimlerine ben de bakacam, eminim dünya güzelidir o minikk ooyyyy

sunacımm depresyonda nerden çıktı yahuu acaba bi doktora mı görünsen canımm, hiç olmazsa aklından çıkar, kafan rahatlar

şimdilik benden bu kadar canlar, bu akşam geleniniz olmaz sanırım ama olursa bana bi göz kırpın ben gelirimmm

dün ki menümü yazayım kaç gündür menü falan yazdığım yok..
sabah uyanınca bir bardak ılık su
kahvaltı
bir yumurta
2 fincan çay bir dlim peynir
2 zeytin
çeyrek domates bir salatalık
2 dilim ekmek
ara öğün bir humana
1 incir
bir ceviz
öğle:
10 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
1dilim ekmek
ara öğün:
1 bardak rezene
1 incir
br ceviz
akşam:
8-9 kaşık yeşil fasulye
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
ara öğün:
kestane yedim ama sayısını hatırlamıyorum..abartmadım fazla değildi yani..
2 finçan çay
2 mandalina..

3 buçuk litre su tükettim dün...

bugün ki menümü de yazayım ...uyanınca bir bardak su
kahvaltıyı ayakta yapmak zorunda kaldım apar topar..
1 yumurta
bir dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
ara öğün:
bir bardak humana
bir ceviz
bir incir
bir ara öğün daha yamak zorunda kaldım..bugün huysuzdu paşa..
bir incir bir ceviz attım ağzıma..
öğle yemeği saat 16 da yiyebildim
10 kaşık yeşil fasulye
5-6 kaşık bulgur pilavı
ara öğün yapmam herhalde..birazdan eşim gelir..
akşam:
10 kaşık ekşili kabak sulusu...
ve her zaman ki gibi bulgur pilavı...pirinç pilavını özledim ama mecbur süt için bulgura devam...
ara öğün:
mısır patlatmayı düşünüyorum..bir kase mısır
bir fincan çay
yatmadan bir bardak humana...
3 litre olur büyük bir ihtimal suyum..şimdiden iki litre oldu...

kabak sulusu nasıl bır sey serap ?

bulgur pılavı sut mu yapıyormus ?