- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.141
klıma benı cok etkılıyor allahtan evde kullanmıyoruz ama ısyerınde ozellıkle dogalgazı bazen kapatıp klıma acıyorlar. yazın da acık malum. ve ayarını nekadar yukseltsek de klımaya en yakın kısı benım. ses bıle cıkartıyor kafamı agrıtıyorrrrrrrzaten hemen makınanın altında 4 tane yazıcı, tarayıcı falan var bır de onların sesıııııııı oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeee calan telefonlarrrrrrr
duyguyu bılmıyormusun canım, her seyı kendı yapacak ve ınce ınce yapacak oyuzden boyle canı cıktıııııı
evet canım spora gıttım. aslında esımle sınemaya gıdecektık hatta gıttık ama o seans doluymus dıger seansa ıkı saat varmıs erteledık bız de. market alısverısı yaptık yemek yedık ve spora gıttım sonra da eve gelınce fılme, yuksek lısans konusuna asagısına yukarısına daldıkdun zaten cok kotu bır gun gecırdık ıste. buyuk bır adilik ve haksızlık oldu benım sınırlerım hopladı sonra agla agla. esım desen ınsanlar ıle tartısmamak ıcın ıcıne attı herzamankı gıbı. sonra bırbırımıze destek olarak unutmaya calıstık olayı. evrak hazırlıgı ıle gectı falan. benımkı zor oldu eksıklerım vardı unıversıteden tamamladım aradım okulumu. sabah da esım hallettı ve kaydımızı yaptırdık kesın sonuclar 17 ocak da bellı olacakmıs. o surecte de bız halen dusunuyor olacagız herkes kafasını karıstırdı esımın. patron da yuksek lısansa bozuk atmıs ne alakaysa. ınsanın cvsını doldurmak ıstemesı, egıtım almak ıstemesının neresı yanlıssa.
oooooooo uzun zaman sonra spor salonuna donulmusssssssssssssssstebrıkler canım valla cok sevındım.
Oyy kıyamam yaaa, hepsi üst üste gelmiş, kolay gelsin canım, enerjimi de yolluyorum sana güzel kardeşim benimYalnız erkekler kesinlikle pis çalışıyor, eve taşındıktan sonra tadilat işi olursa o zaman da insanı zıvanadan çıkarıyorlar, ben en son klima takılırken dellenmiştim Seni çok iyi anlıyorum. Ayrıca ben de taşınmadan önce kendim temizlemiştim, benim de görümcem yardıma gelmişti sağolsun, üstelik te İstanbul'dan gelmişti, bir de annem gelmişti, yine de o parmak uçlarının sızlaması duygusunu hatırladım birden, kıyamam yaaa. Az kaldı canım, ha gayret, yerleşip, ilk kahveni içince çok keyif alacaksın çooook
Hastalık bu sene evlerden gitmiyor resmen yaaa, Kuzişe de üzüldüm, bu durumda hasta olmak daha da zor. Benimki de koca çocuk valla Duygu, o kadar söyledim, bu hastalık kolay geçmiyor, dikkat et diye, nerdeeee. Doktora gidiyor ama o da zorla, karşı koymamayı öğrendi o konuda
Sen evine yerleş, adım yarışı yaparız yineBen de alışkanlık edinmeye çalışıyorum canım, o yüzden 2014 yılına böyle başlayayım böyle gitsin dedim 1 Ocak günü 5000 adımda kaldım ama o bile iyiydi Hafta bitene kadar günlük ortalamamın 10000 olmasını hedefliyorum
Serap biz arkadaş değilmişiz yaa, istek yolladım sana, arkadaş olalımBebişi merak ediyorum ben de
mrb canım sen nasılsın ? ben ıyıyım kafa karısıklıgı ve sorunlar dısındaama enazından esımle ıyıyız. elele atlatırız dıger tum sorunları da ınsaallah
yaptım yaptım sporu yaptım cunku bugun mısafır gelecek ıyı oldu dun yaptıgım. ama ıstahım fena acık, dun valla kuruyemıs, cıps bıle yedım sınırden. yemegı begenmedım aslında oyuzden oldu. taze fasulye yapmıstım buzluga bırkac kez gırdı cıktı ev tasınma esnasında. oyuzden sanırım tadı bır garıp olmus. hem bugunun etkısı derken hem nefıs derken yedım valla cekırdek, cıps. ondan sonra da kendıme kızıp spor salonuna attım kendımı
rica ederim canım tekrar çok geçmiş olsun bizim kuzeyle başladı hastalık ondan bana benden eşime geçti şimdi yine kuzeye döndü ama çocuğum çok bakımsız bu aralar ben ona her öğününü özenerek hazırlıyordum sabahları katı meyva sıkacağında karıışımk meyvazlardan meyva suları ballı ılık süt vs.. gibi şimdi acele kahvaltı hemen evden çık işler çok dışarda yemek derken bakımsız kaldı çocuk oo yüzden bir an önce taşınmak istiyorum.
neslişim benim mutfakda dolap çok birde ankastre ocak için mermeri kesmemişler onu kestiler o kadar pislik çıktıki şöyle diyeyim inşaat pisliği,doğalgaz pisliği,birde mermer pisliği üstüne süpürgem bozuldu avuç avuç kum gibi pislikler hepsini bezle yaptım ee sonuçda dolapta tabak bardak gircek hassas davranmam lazım ,birde kör olasıca pencereciler heryere etiketlerini yApıştırmışlar onları kazımak ayrı birdert çercevelere boydan boya yapışkanla markalarını yapıştırmışlar onları çıkarmak dert kısacası şuan feministim erkekler o kadar hor çalışıyorki nasılsa kadınlar temizler demişlerayy kusura bakma birşey yazdın benden bin ah işittin çokhyoruldum arkadaşım çokkkkk
bu arada ne güzel hergün 10 bin adımı geçiyorsun çok seviniyorum adınaşu işler bitsin bende yapmak istiyorum.
geçmiş olsun canımmm..
Oyyyy sen benim yediklerimi bir bilsen, seninkiler hiçbirşey değil, en azından spor yapmışsın, bir de her zaman yaptığın bir şey değil, arada bir nefsini köreltmen lazımAma Duygu duymasın bence
Hayırlısı olsun canım, sevindim sizin adınıza, boşverin patronu, adam şimdiye kadar hangi konuda düzgün fikir yürütebildi ki bu konuda yürütsünİkinizin arasının iyi olmasına ve spor yapmana sevindim Ben salona gidiyordum arada Adım sayımı yazıyorum ya uzun zamandır, onların bir kısmı salonda yürüyerek, bir kısmı site içinde Dün hava yağmurlu olduğu için salona gittim Benim salona gitmem seninki gibi değil ama, ben sadece koşu bandını kullanıyorum o kadar, bazen aklıma eserse bisiklet bir de. Sen tam spor yapıyorsun bir sürü aletle
hoşgeldin sunacımmm
karşı çıkmaz tabi ki annem de temkinli davranıyordu baştan doğal olarak, ben nişanlıyken çok kötü zamanlar geçirdim annem sebebini sormuyordu ama çok zor zamanlar atlattım yani, tekrar üzülmeyeyeim die biraz daha çekingendi, benimsemeye başladı ona sevindim yanidün akşam da baya çeyiz muhabbeti yaptık annemle çok eksigim var çokk
işin aslı ben evlendikten sonra anneye de kayınvalide ye de belirli bi mesafede olmak gerek die düşünüyorum. istersek üst katında oturalım fark etmez, birbirimize saygımız olsun, özel hayatımıza saygımız olsun gerisi zaten olur. ben kötü biri deilim ki beni sevmesin, ee eminim o da kötü biri deildir, yetiştirdigi çocuğu seviyorum sonuçta ömrümü geçirmek istiyoırum, aynı kişiyi sevdigimize göre bnce anlaşabiliriz
ev mevzu konuşulurken ben çok dedim emraha, bak yapabilir miyiz emin misin, sonuçta alt katta olacak ben istemem ben yokken evimize girsin, yada ne bileim biz yukarda kavga ederiz olur sesimiz çıkar, yukarı çıkmasın noluyo die, o da olmaz öle bişey ben annemi tanıyorum dio. şimdilik inanmaktan başka çarem yok bakalım neler gösterecek zamna bizegerçi eski kaynanamı düşününce ben onu idare ettiysem herkesi idare edebilirim sanırım
duyguşumm çookkkk kolay gelsin sanaaçok geçmiş de olsun aynı zamanda, az daha dayan da yeni evinde mislerr gibi dinlenir iyileşirsin biraz daha sabret
neslicimm ne güzel bir yılbaşı geçirmişsin tam benim hayal ettigim gibibitek benm şarapla pek aram yok onun yerine alternatif bişey bulmam lazım
eşine de tekrardan geçmiş olsun, geçmiyo bu senenin hastalıgıhala daha azıcık soğuk görsem bi öksürük başlıyor bende de 1 ay oldu be yuhhh
bu aradaa ben diyorumm benm düğünümde çek resimleri diee
ah cnm ya hastasın bide ev işleri allah yardımcın olsun enerjin tavan yapsın inşlhjhhhhaslında yazacak hiç halim yok ama iki satır yazayım şuan parmaklarımın ucu pert maf oldum hala daha işim bitmedi ama %75 bitti gibi hayatta en nefret ettiğim şey işimi yarım bırakmak ama mecburdum günler kısa ve oğlum faktörü işlerimi zorlaştırdı neyse kızlarr sizi seviyorum bol enerji istiyorum
geçmiş olsun güzelim aman önemli bişey olmasında....saolasın neslicimm iyiyimm, biraz tansiyon problemi yaşadım bugun ama toparladım baya çerez kemiriyorum şimdisen nasılsın
Günaydın hayırlı cumalar günümüz sağlıklı ,ve hayırlı geçsin inşallahh duygu koşturmacaya devam 7 farklı noktada işim var, bugün internetimi nakilde yaptırcam giremezsem kusura bakmayın sizleri seviyorum kendinize iyi bakın
serappppp bende arkadaş olucam senleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
k
serap cım bende ekli değilmişsin, o yuzden eğer kabul edersen bebişin resimlerine ben de bakacam, eminim dünya güzelidir o minikk ooyyyy
bugün ki menümü de yazayım ...uyanınca bir bardak su
kahvaltıyı ayakta yapmak zorunda kaldım apar topar..
1 yumurta
bir dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
ara öğün:
bir bardak humana
bir ceviz
bir incir
bir ara öğün daha yamak zorunda kaldım..bugün huysuzdu paşa..
bir incir bir ceviz attım ağzıma..
öğle yemeği saat 16 da yiyebildim
10 kaşık yeşil fasulye
5-6 kaşık bulgur pilavı
ara öğün yapmam herhalde..birazdan eşim gelir..
akşam:
10 kaşık ekşili kabak sulusu...
ve her zaman ki gibi bulgur pilavı...pirinç pilavını özledim ama mecbur süt için bulgura devam...
ara öğün:
mısır patlatmayı düşünüyorum..bir kase mısır
bir fincan çay
yatmadan bir bardak humana...
3 litre olur büyük bir ihtimal suyum..şimdiden iki litre oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?