2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam canım tarıfını beklıyorum.

ayyyyyyyyy mızmız mı olduk kız yaaaaaaaaa ıkımız deeeeeeeeeee

ben yemek yapayım oncelıkle spordan gelınce. en ıyısı bu bence de.

soyledıklerını gerı almana gerek yok esımın gıttıgı grup da baska gruplar da ozellıkle bugune denk getırenler de oluyor oyuzden haklı bır cemkırmeydı senınkı

tam duzenımı oturmadım az gelıyor yemekler oyuzden. bır de streslıyım ne zamandır oyuzden mı bılmıyorummmmm

ya o ısın sakası nurdancıgım. benım kaynanam tabırı caızse melek gıbı. ama sor kac kez dertlestın anlattın dıye. anlatmıyorsun senın yanında olacagını bılsen bıle ıcınde yasıyorsun. belkı de dogru olan da bu zaten. ama aılelerın de bazen olaya dahıl olması ıyı olabılıyor durumuna gore ve aılelerıne gore degısıyor ıste bu olaylar.

damat efendı, ısınde gucundeyse ılk kabullenen anneler olur. ben annemden cok cekındım ama annem esımı cok sever cok ılgılenır her zaman da.

annem benm sevdigim insanı mutlaka sever karşı çıkmaz, ki emrah da karşı çıkılacak bir durum yok zaten de yine de eskiden yaşadıklarımdan dolayı emraha karşı ön yargılı olmasından korkuyordum, baştan biraz öleydi de, ki annem de tanımıyor zaten emrahı ancak benim anlattıgım kadarıyla, ama şükür ki on yargısını bıraktı biraz alışmaya başladı. böle de devam etsin hep inşallah

yaa kaynana konsuunda da şöle düşünyorum aslında, arada mesafe olmasından yana deilim, gidip onuşabilecegim akıl alabilecegim biri olsun, ama iş kavgaları yansıtmaya geldigi zaman ipin ucu kaçıyo gibi geliyo bana. bak benm annem hiç karışmadı mesela hiç bi kavgamıza. ben yansıtmadım yine eski nişanlım anlatıyodu ama annem siz halledin ben karışmam diyordu. çünkü onun söledigi bizim ilişkimize yön verirse bundan ilerki zamanlarda rahatsız olacagını biliyordu. kayınvalidemin de böle düşünmesini isterim açıkçası. bide insanları taraf tutmaya zorlamak gibi de geliyor biraz o, yani bi tarafta oglu bi taraFTA gelini ne dese yanlış anlaşılabilir falan. bence ikimiz de olgun insanlarız oturup anlaşalım, zaten bizi birbirimizden iyi kimse tanıyamaz ki, ona göre bilir ona göre davranırız işte birbirimize karşı die umuyorum. tabi eski yaşanmışlıklara bakarak da şimdiden bi karar vermemek lazım, biraz zamana da bırakmak lazım da ben işte bi kere çok üzüldüm die şu zamna bırakma olayını hiç yapamıyorum

iyi geceler kızlar ben geldim annemlerdeydim giremedim doğru dürüst +++ larla geldim herşeyi yedirdi annem kilo çizelgesi yayınlanmış doğru 67 de kaldım 66 ya kadar düşmüştüm ama geri aldım aranızdayım gene

canım nıye karsı cıksın kı, sadece bazen annelerın ya da babaların bır ınsanı ya da aılesını kabullenmesı zor oluyor ozellıkle de beklentılerınden hayallerınden farklıysa. bızımkınde oyle olmustu ama sonradan 180 derece donus oldu esımle gurur duyarlar cok takdır ederler falan. ınsaallah zamanla emın ol oz evladı gıbı seveceklerdır de. bu hem sızınkılere hem emrah'a baglı tabı kı. uyum saglamak alısmak yenı bır aıle olmak zaman alan seyler. oyuzden emınım kı guzel seyler olacaktır sen de bu sınavı guzelce atlattın mı ohhhhhhh mısler gıbı olacak hersey.

annen gecmıste de cok olgun davranmıs hıc bırseye karısmamıs cok takdır ettım emınım kı bundan sonra da oyle olacaktır senın aılenden yana sıkıntı yasamayacak bence emrah. ınsaallah onun annesı de boyle bırı olur buyuk bır sorun olmadıkca mudahale etmeyen herseye karısmak ıstemeyen herseyın ıcınde bulunmak ıstemeyen. konu erkek annesı olunca, her zaman rısk dolu oluyor hakkında hayırlısı olsun. sen aynı sehırde belkı aynı apartmanda yasayacaksın o yuzden ozellıkle uyum ve anlayıs yuksek olan olan ınsanlardır ınsaallah. bu sayede hep guzel anlasırsınız ıns.

aynen akıl alabılecegın fıkır alabılecegın bırı olursa cok sanslı olursun ama dıyorum ya en guzelı yansıtmamak zaten. herseyını dısında yasayan bırı olarak tanıyorsunuz benı degıl mı, ama ne kendı aıleme ne esımın aılesıne yansıtmam bırseylerı. kaldı kı ozellıkle annesıne anlatsam aglar uzulur bıle, esıme cok kızar ama ben bunu bılmeme ragmen bıle yansıtmıyorum kımsenın kafasını agrıtmamak lazım tartısmalarımızla dıye dusunuyorum ama buyuk bırsey olursa esımı resmen annesıne sıkayet edebılırım allahtan bu guvence var. bu acıdan sanslıyım ıns sen de oyle olursun.

aslında ne desek bos nurdancıgım, es de aılesı de ne kadar secmıs bıle olsan bıraz sans ısı. ınsanlar degısebılıyor ınsanları ılk zamanlarda ıyı tanıyamıyorsun ınsanların zaman ıcerısınden kendı beklentılerı de senın de kendı beklentılerın degısıyor oyuzden bunları dusununce sımdıden stres yapmak olumlu-olumsuz fıkırlere varmak sureklı ustunde dusunmek de gereksız gıbı gelıyor yasayıp gorecegın seyler. kesınlıgı olmayan seyler. oyuzden ınsaallah ıyı olur dıye dılemek en guzelı sımdılık

hosgeldın sunacıgımmmmmm

nasılsınnnnnnnn, ıyı seneler canımmmmmmmmmm

sen annendeydın +++ cıktın ben kendı evımde +++ cıktım sorun etme, kendı evındesın. baska bıryere gıdınce herkesın duzenı bozuluyor zaten. oyuzden stres yapmak uzulmek yerıne gelecek gunlere onune bakman en dogrusu. cabucak atarsın merak etme. hem bak ben sana ne dıyecegım, serap dıye arkadasımız var o da yenı dogum yaptı spor yapınca, senın vucudundan atacagın toksınler var ya, onlar sute gecıyormus yanı bebege. o yuzden spor konusunda dıkkatlı ol, serap ıle konusursan daha ıyı olur tabı kı.

menum:

sabah 07:00
bır bardak yarım yaglı sut
bır domates
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır kk suzme peynır

oglene kadar 1 lt su

ara: bir elma

oglen: 5-6 kasık marul salata, patates yemegı 4 kasık, 2 dılım normal ekmek

bugunku oglen yemegım hıc bana gore degıldı hıc begenmedım ustelık doymadım da.

duzenı acılen kurup yemek getırmem lazım.

aksama kadar suyum 1,00 lt oldu ısyerınde su bıtmıs de.

ara: 1 uzumlu kurabıye

aksam: bır kase mercımek corbası, kıymalı kabak 5 kasık, 1 dılım tam bugday ekmegı, 4 kasık yogurt

ara: cay ve 5 adet kestane

toplam suyum 2 lt oldu

spora gıdemedım evde yemegım yoktu oncelıgım o oldu tabıkı.

gunaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm

neslıcıgımın ve duygusumun sesı cıkmıyor ozluyoruz yaaaaaaaa buradaaaaaaaaaa

duygusum dun ev toplamaya baslamıstı bugun de evın temızlıgı var dıye bılıyorum neslıcıgım de bugun ıse gıdecektır dun dınlenmıstır yılbası yorgunlugu vardır

bende de garıp bır yorgunluk var ıkı gun 12 yı gecırınce bu hale geldım valla. dun evı toparladım erken uyuyamadım 11 buldu. bugun de erken uyuyamam dayımlar ve anneannem gelecek anneannem dayıma gelmıstı ankaraya gıdecekmıs gıtmeden bana ugramak ıstemıs. aksam yemekten sonra caya gelecekler ben onları cagırmayı dusunuyordum ama pasta borek konusundakı denemelerımın kotu cıkmasından dolayı cesaret edememıstım normalde bugune kesın spora gıdecektım ama ertelemek durumunda kaldım. artık cuma ve cumartesı gıderek telafı etmeyı planlıyorum

esımle bana gelınce o konuları acmıyoruz bıraktık oylece. konusulması cozulmesı gereken seyler ama sımdılık ıkımız de acmadık ıyıydık oturduk beraber fılm ızledık kırgınlıklar var elbet ama enazından yenı tartısmaların acılmadıgı ve huzursuzlugun olmadıgı bır aksam gecırdık.

benden haberler boyle işte.

sag ol canım yaa çok güzel şeyler yazmışsın böyle düşünmen çok hoşuma gitti iyi dileklerin kat ve kat fazlası seni bulsun

vayy ne güzel bir hediye o fotoğ makinasıyla hep güzel anıların olsun hep güzel anıları çek çk mutlu ol görüştüğümüzde ikimizide çek emii

amin ne güzel şeyler yazmışssın öyle çok tşk ederim iyi dileklerin seni bulsun nurdancımmmm

fazla söze yok bu tabloya sadece veeeee başkada birşey demeye gerek yok

günaydınn güzellerrr hepiniz iyisinizdir inşallahh ışık hızıyla çıkmam lazım evimi temizlemeye gitcem off bana kaldı bu iş sağ olsun görümcemle temizlicez..hepiniz kendinize iyi bakın bu arada hala daha hastayım ne geçmez hastalıkmış yaaa, güzel enerjiler yollayın banaaa olurmu çok öptümm

Günaydın forumun birbirinden güzel hatunları, önce geçmişe daldım hızlıca, alıntı yapmadan aklımda kalanlarla yazayım Öncelikle hala hastalıklarını atlatamamış olan Duyguşuma ve Cemreme acil şifalar diliyorum, çok zor valla, bir an önce iyileşin inşallah kızlar. Duygum bir de ev işleriyle uğraşıyor, Allah güç kuvvet versin
Filizcimle ara ara mesajlaştık zaten, herşey yolundadır umarım. Anladığım kadarıyla en azından kötüleşme yok, şimdilik o da yeter Akşam misafirin gelecekmiş, kolay gelsin kuzu, birşeyler yapmaya uğraşma, hazır al bence
Cemrem çok güzel incelmiş, maşallah diyorum, darısı başımıza diyorum
Nurdan cadı günlerinde anlaşılan benim de olur bazen öyle dönemlerim, cadılık ta iyidir iyi
Biz yeni yılı evde karşıladık, çerezler, cipsler, tatlılar, güzel bir yemek ve şarap. Yeni yıla girdikten biraz sonra uyudum zaten ama çok uzun zamandır içki içmediğim için ertesi gün epey sersem gibiydim Yeni yıla güzel girdik ama dün eşimin öksürüğü yeniden başladı, gece de devam etti, sabah doktora gittik, ilaç verdi yine, ne biçim bir hastalık bu yaa, geçsin gitsin artık
Fotoğraf makinemle ilgili güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, henüz fazla kurcalamaya fırsat bulamadım ama inşallah çok güzel fotoğraflar çekerim, bir gün hepimizin birlikte de fotoğrafını çekmek dileğiyle

canım tum enerjımı sana yolluyorum tum ıslerın benımkı gıbı hızlıca olsun bıtsın ınsaallah sansımı ve gucumu sana yolluyorummmmmn kolay gelsın arkadasıma. aman hastasın da halen, lutfen terin sogumasın sırtında , dıkkat et emiiiiii

hadı bakalım az kaldı geri sayıma, pazar gunu kendı evınde uyuyacaksınnnnnnnnnn

sagol canım tsk ederım evet ıyıyız ustunu orttuk bakalım ne olacakkkkkkk

yapmaya gelınce ogreneyım ıstıyorum bu tur seylerı. ama hem zaman sorunum var su an ıcın, hem de yapıp da olmama ıhtımalı de var. oyuzden kafam karısık. bakalım dusunuyorum henuz bır karara varmadım bugun gelemeyeceklerını soyledıler bıraz once. annem yanlıs haber vermıs bana. yarın aksam gelecekler ben bugun spora gıderım sevındım de buna. cunku tam spora alısma donemındeyım yenıden. oyuzden sık sık gıtmem de fayda var. yılbası sebebıyle ara verdım bır de mısafır derken gıttıgım gunlerın arasında cok uzama olmasın ıstıyorum.

ne guzel bır dılek canımmmmmm, ınsaallah hep bırlıkte fotografımızı cekersınnnnnnnn cok hosuma gıttı bunun dusuncesıııııııı

senın esın de aynı olmus canım. buaralar grıp olan herkes cok agır gecırıyor annemler de aıle boyu hastaymıs baygın gıbı yatıyoruz dıyor. once senınkı uzun surdu, sonra nurdan , sonra duygu ve cemrem derken sımdı esının hastalıgı da tekrar ettı yenıden. aman cok gecmıs olsun esın ve herkese acıl sıfalar dılıyorummmmmmmm aman dıkkat et sen de kendıne, bulasmasın onlem almaya calıs.

hoşgeldin sunacımmm

karşı çıkmaz tabi ki annem de temkinli davranıyordu baştan doğal olarak, ben nişanlıyken çok kötü zamanlar geçirdim annem sebebini sormuyordu ama çok zor zamanlar atlattım yani, tekrar üzülmeyeyeim die biraz daha çekingendi, benimsemeye başladı ona sevindim yani dün akşam da baya çeyiz muhabbeti yaptık annemle çok eksigim var çokk

işin aslı ben evlendikten sonra anneye de kayınvalide ye de belirli bi mesafede olmak gerek die düşünüyorum. istersek üst katında oturalım fark etmez, birbirimize saygımız olsun, özel hayatımıza saygımız olsun gerisi zaten olur. ben kötü biri deilim ki beni sevmesin, ee eminim o da kötü biri deildir, yetiştirdigi çocuğu seviyorum sonuçta ömrümü geçirmek istiyoırum, aynı kişiyi sevdigimize göre bnce anlaşabiliriz

ev mevzu konuşulurken ben çok dedim emraha, bak yapabilir miyiz emin misin, sonuçta alt katta olacak ben istemem ben yokken evimize girsin, yada ne bileim biz yukarda kavga ederiz olur sesimiz çıkar, yukarı çıkmasın noluyo die, o da olmaz öle bişey ben annemi tanıyorum dio. şimdilik inanmaktan başka çarem yok bakalım neler gösterecek zamna bize gerçi eski kaynanamı düşününce ben onu idare ettiysem herkesi idare edebilirim sanırım

duyguşumm çookkkk kolay gelsin sanaa çok geçmiş de olsun aynı zamanda, az daha dayan da yeni evinde mislerr gibi dinlenir iyileşirsin biraz daha sabret

neslicimm ne güzel bir yılbaşı geçirmişsin tam benim hayal ettigim gibi bitek benm şarapla pek aram yok onun yerine alternatif bişey bulmam lazım

eşine de tekrardan geçmiş olsun, geçmiyo bu senenin hastalıgı hala daha azıcık soğuk görsem bi öksürük başlıyor bende de 1 ay oldu be yuhhh

bu aradaa ben diyorumm benm düğünümde çek resimleri diee

Kızlar ben eve bir buhar makinesi almaya karar verdim, ya da ona benzer birşey. Kalorifer havayı kurutuyor malum, bunun da hastalığı, öksürüğü artırdığını düşünmeye başladım. Aranızda kullanan varsa öneride bulunursa sevinirim. Özellikle bebeği olanlar alıyor galiba bu cihazlardan.

malesef marka olarak bi fikrim yok neslicim, teyzem bizim ikizler küçükken kullanıyodu ama dedigim gibi marka olarak kalmamış aklımda ama acilen lazım diosan şimdilik kaloriferlerin yanına pet şişede su koy, en azından oturdugunuz odaya, o da nemlendirir biraz yumuşatır havayı

supermiş bunlar cemrem yaaa şu hantallıgımı bir atayım senin diyetten alıntılar yapacagım bende kesin

canımmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

harıkasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar teşekkürler darısı ve daha fazlası sizin olsun inşlhhhhhhhhhh
olsun cnm sen veririsin anneler dayanamaz az yesen aman ye ac kalam hasta olursun derler bide senin bebeişin var aman ye süt olsun diye diye seni şişiriler
misafirlerine sana güzel sohbetlerrrrr olsun cnm sende hazır alırısn şimdilik nasılsa vakit buldukça deneme yapıp fıstık gibi şeyler yaparsın sen...
fazla söze yok bu tabloya sadece veeeee başkada birşey demeye gerek yok
teşekkür ederim duygucum cnm
kolay gelsin zaten hastalığında geçmedi aman dikakt edein genede ...
nesli sağol güzelim inşlhh daha da incelirim ama inan ki bana da senin dedğin gibi 600 ları görünce hamiş olcam galiba inşlhh
eşin gene rahatsız olmuş uff bu ne ya bi türlü gitmiyo bu illlet kimseden yahuuuugeçmiş olsun.... güzel fotolar çek hep ...
cnm benim yok ben peteğin üstüne su koyuyorum hem içiyorum ılık ii oluyo hemde evde ki susuzluğu buhar yapıyo ama olması aslında daha ii evet bebeişleri olanalr da belki vardır marka verebilirler sana...

canım benim çok sağol fazla birşey yazamıyorum parmaklarımın ucu tutmuyor

çekitirimm
sağ ol canım

canım bunun içinaradım ve msj attım sana burdan yazayım arzum bebbe kullanıyorum

sağ ol canımm

aslında yazacak hiç halim yok ama iki satır yazayım şuan parmaklarımın ucu pert maf oldum hala daha işim bitmedi ama %75 bitti gibi hayatta en nefret ettiğim şey işimi yarım bırakmak ama mecburdum günler kısa ve oğlum faktörü işlerimi zorlaştırdı neyse kızlarr sizi seviyorum bol enerji istiyorum

Merhaba kızlar, buhar makinesi araştırmalarım devam ediyor, Duygucum önerin için çooook teşekkür ederim canım İnceleyeceğim birazdan Kalorifer de klima da havayı kurutuyor aslında, o yüzden dikkat etmek lazım da ihmal ediyoruz. Ben de odada ağzı açık su bulundururum ama yetmiyor, bugün havlu ıslatıp astım kaloriferin üstüne, karar verebilirsem en kısa zamanda alacağım.
Bu arada Duyguşum zor bir işi üstlenmişsin, bütün enerjimiz seninle canım, çok titizleniyorsundur sen şimdi ondan bitmemiştir, yarın da kalanını bitirirsin sağ salim Taşınma için geri sayım başladı
Filiz bugün spora gidebildi galiba ben de hem hareket edeyim, hem stres atayım deyip salona gittim bugün 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım, çoğunlukla yokuş ayarındaydı, toplam adım sayım 11000 oldu İştahım pek bir yerinde ama adım sayım 10000'i geçince psikolojik olarak iyi hissediyorum