- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.101
spora gidecekmişsin yemek de yapman lazım, bence bugunluk ders işini bırak canım, zaten bütün bunlar yoracak seni, sakince kitabını okuyarak uykuya dalarsın, yarına da mis gibi dinç kafayla uyanırsın, yemeginde olacagına göre akşam dersini çalıştım mı tamamdırr
dün gece arkadaşlarımla konuşurken tv deki her programa söyleniyorum die onlar bile dediler ne huysuzsun sen diebu ara söylenme zamanımdayım sanırım, regl im daha dün bitti ondan da olabilir bikaç güne geçer
nutella nın facebook sitesinden yapılıyor ama bi türlü beceremedim, tam olarak yapabilirsem inşallah ayrıntısıyla da anlatırım mutlaka canım
biraz daha iyiymişsin sevindim cemrem, aman sen yine de çok çok dikkat et kendine, tam bitti sanıyosun tekrar ediyo lanet çok fena çokk
susmak iyidir canım kavga etmektense, insan hem içten içe sakinleşiyor da susunca, o da sakinleşir sen de sakinleşirsiniz yeniden rahat kafalarla konuşursunuz
ben aslında bakma kaynanama giderim diyorum da aileleri çok da işin içine karıştırma taraftarı deilim, eski nişanlım da saolsun kaynanam herşeyi biliyodu, çıldırtıyodu bu durum beni, şimdi inşallah öle bi durum olmaz, daha tanımadıgım için nasıl biridir annesi onu da bilmiyorum da bakalım işte hayırlısı. ben annem emrahı çok benimsemez mi acaba die düşünüyodum ama yanılttı benigeçen gün alışverişe çıktıgımızda emraha bişey almak istiyosan alalım falan dedi ben şok tabi sanırım annem de ısınmaya başladı sonunda
hee ben sohbetin her salı oldugunu bilmiyordum da canım sanki yılbaşı oldugu için var die düşündüm ondan o kadar gaza gelip söylendimher salı olan bişey bu salı da varsa o zamna tamam tüm söleidkleirmi geri alıyorum
sen ara öğünlerini biraz arttır o zaman filizim yaa, demek ki tam yeterlki gelmiyor sana, yeme istegi olduguna göre içinde
tamam canım tarıfını beklıyorum.
ayyyyyyyyy mızmız mı olduk kız yaaaaaaaaa ıkımız deeeeeeeeeee
ben yemek yapayım oncelıkle spordan gelınce. en ıyısı bu bence de.
soyledıklerını gerı almana gerek yok esımın gıttıgı grup da baska gruplar da ozellıkle bugune denk getırenler de oluyor oyuzden haklı bır cemkırmeydı senınkı
tam duzenımı oturmadım az gelıyor yemekler oyuzden. bır de streslıyım ne zamandır oyuzden mı bılmıyorummmmm
ya o ısın sakası nurdancıgım. benım kaynanam tabırı caızse melek gıbı. ama sor kac kez dertlestın anlattın dıye. anlatmıyorsun senın yanında olacagını bılsen bıle ıcınde yasıyorsun. belkı de dogru olan da bu zaten. ama aılelerın de bazen olaya dahıl olması ıyı olabılıyor durumuna gore ve aılelerıne gore degısıyor ıste bu olaylar.
damat efendı, ısınde gucundeyse ılk kabullenen anneler olur. ben annemden cok cekındım ama annem esımı cok sever cok ılgılenır her zaman da.
annem benm sevdigim insanı mutlaka sever karşı çıkmaz, ki emrah da karşı çıkılacak bir durum yok zaten de yine de eskiden yaşadıklarımdan dolayı emraha karşı ön yargılı olmasından korkuyordum, baştan biraz öleydi de, ki annem de tanımıyor zaten emrahı ancak benim anlattıgım kadarıyla, ama şükür ki on yargısını bıraktı biraz alışmaya başladı. böle de devam etsin hep inşallah
yaa kaynana konsuunda da şöle düşünyorum aslında, arada mesafe olmasından yana deilim, gidip onuşabilecegim akıl alabilecegim biri olsun, ama iş kavgaları yansıtmaya geldigi zaman ipin ucu kaçıyo gibi geliyo bana. bak benm annem hiç karışmadı mesela hiç bi kavgamıza. ben yansıtmadım yine eski nişanlım anlatıyodu ama annem siz halledin ben karışmam diyordu. çünkü onun söledigi bizim ilişkimize yön verirse bundan ilerki zamanlarda rahatsız olacagını biliyordu. kayınvalidemin de böle düşünmesini isterim açıkçası. bide insanları taraf tutmaya zorlamak gibi de geliyor biraz o, yani bi tarafta oglu bi taraFTA gelini ne dese yanlış anlaşılabilir falan. bence ikimiz de olgun insanlarız oturup anlaşalım, zaten bizi birbirimizden iyi kimse tanıyamaz ki, ona göre bilir ona göre davranırız işte birbirimize karşı die umuyorum. tabi eski yaşanmışlıklara bakarak da şimdiden bi karar vermemek lazım, biraz zamana da bırakmak lazım da ben işte bi kere çok üzüldüm die şu zamna bırakma olayını hiç yapamıyorum
iyi geceler kızlar ben geldim annemlerdeydim giremedim doğru dürüst +++ larla geldim herşeyi yedirdi annem kilo çizelgesi yayınlanmış doğru 67 de kaldım 66 ya kadar düşmüştüm ama geri aldım aranızdayım gene
sag ol canım yaa çok güzel şeyler yazmışsın böyle düşünmen çok hoşuma gitti iyi dileklerin kat ve kat fazlası seni bulsunKızlar ne çok kaynatmışsınız böyle, oku oku bitmediDün öğleden sonra giremedim tekrar, o yüzden ekstra birikmişti. Yeni yılda hepimize önce önce en önce SAĞLIK diliyorum. Sağlıklı olalım, geri kalan herşeyi yapacak gücümüz var o zaman Cemrem fena şifayı kapmış, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Yeni yılda 6'lı rakamlar ve bedeninde bir kalp atışı daha duymanı diliyorum Cemrem Duyguşumdan da gitsin artık hastalık, ses gitmiş, öksürük bir yandan, yine de kahkahalarını duydum arkadaşımın, hayata olumlu bakışın ve zor zamanlarında bile gülüşlerin hep olsun canım benim 2013 giderken sana bir güzellik yaptı, 2014'ün sinyalidir ve çok çok daha güzel bir yıl geçirirsin inşallah canım
Filizcim tam gaz spora başladı, çok sevindim, hem ev taşıdın, hem eğitimle ilgili planların var, hem de spora yetişiyorsun, enerjin ve azmin hep zirvede olsun temiz kalpli arkadaşımYeni yılda hem işle ilgili, hem eğitimle ilgili güzel gelişmeler yaşamında olsun, İstediğin kiloya ulaşıp, bebeğine kavuşacağın bir yıl olmasını dilerim
Nurdancım, 2013 mezun olduğun yıl oldu, 2014 hem iş hayatında, hem özel hayatında dönüm noktaları içerecek gibi görünüyor. Mutlu olacağın, hayatın yükünü paylaşacağın ve her gün "iyi ki hayatımda" diyeceğin sevdiğinle hayallerinin düğününü yaparak evlenmeni diliyorumKariyer planlarında da çok güzel adımlar atacağın bir yıl olsun inşallah
Kısaca herkesin gönlünce geçecek bir yıl olsun
vayy ne güzel bir hediye o fotoğ makinasıyla hep güzel anıların olsun hep güzel anıları çek çk mutlu ol görüştüğümüzde ikimizide çek emiiGelelim banaa2013 yılı pek benim yılım değildi, 2014'ün daha güzel geçmesini diliyorum. Herşeyden önce herkese dilediğim gibi önce sağlık olsun, sağlıklı bir yıl olsun diyorum Sonrasında işle ilgili kariyer planlarım var, hedeflerime ulaşabileceğim bir yıl olsun diyorum Dün akşam çok uzun zamandır istediğim fotoğraf makinesini aldı eşim dolayısıyla benim için çooook güzel bir hediye oldu. Böylece, yeni yılda birbirinden güzel ve renkli fotoğraflar yakalamayı diliyorum kendim için Bol bol fotoğraf çekmek için bol bol gezme diliyorum ayrıca
amin ne güzel şeyler yazmışssın öyle çok tşk ederim iyi dileklerin seni bulsun nurdancımmmmfilizimmm, yeni yıl sana kariyer olarak istedigin herşeyi getirsin inşallah, yeni evinde huzurla mutlulukla otur ve umuyorum ki kendi evinizi çin ilk adımları atmak nasio olur size yeni yılda. eşinle huzurun her geçen gün daha da artsın, mutlugunuz katlansın. umuyorum ki saglıkla ilgili minimum sorunların oldugu bir yıl yaşarsın ve beebgin için en hayırlı adımlar bu yıl içerisinde atılmış olur.. heepp çok mutlu ol bide inşallahh
duyguşumm, eşinle oğlunla çookk mutlu ol 2014 te. evinizden huzur saglık mutluluk bereket hiç eksik olmasın. gülerek aşkınızla mutlulugunuzla yeni evinizde yaşayın inşallah. maddi olarak da manevi olarak da hiç bir sıkıntı çıkmasın karşınıza. güzel kalbine göre olsun herşey, diledigin herşey hep gerçek olsunn
nesliciimm, huzurunuz bereketiniz mutlulugunuz hep artarak devam etsin inşallahh, gülen yüzleriniz hiç solmasın, hep güzel suprizler çıksın karşına. hayallerini yaşadıgın tüm şehirleri görmeye ufak da olsa bir adım atrasınız umarım 2014 te, hep gülerek mutlu bir şekilde çıkın objektiflere. kafanın karıştıgı her konu çözümleniz umarım ve hayallerin hep gerçekleşir.
cemremm, eenn büyük dilegin bebeginn inşalllah 2014 içerisinde karnında büyümeye başlar, saglıgınız hep sizinle olur. huzurunuz bereketiniz hep artar. yüzünüz hep güler inşallah
ercemm, iki dünya güzeli kızın ve eşinde çookk mutlu ve huzurlu olun inşallah, Allah sizlere uzun saglıklı güzel ömürler versin, mutlulugunuz daim olsun.
serap cımm, inşallahh begbegin biraz daha az yaramaz olsun yeni yıldaeşinle ve bebeginle sonsuz mutlu olun, yüzünüz hep gülsünn
suna cımm şuan annesinin yanında ama inşallah o da bebegiyle eşiyle çook mutlu olur ve hayalleri hep gerçek olurr
inşallahh unuttugum kimse yokturrr :18::18:
kızlar bana musade ben şimdi bir duşumu alayım, yeni yıl kostumlerimi giyeyimve tekrardan herkes için 2014 ün uğur mutluluk şans başarı huzur saglık bereket getirmesini diliyorummm iyii yılllaaarrrrrr
kızlar bugün dietimin 66 .cı günü olmuş yeni yılda ölçülerimi paylaşırım demiştim sabah hem tartıldım hem ölçülerimi aldım kilomu yazmıcam - var ama hastalıktan olabilir onu pazartesi günü belli olur gelelim ölçülerimeeee
ilk dietisyene gittiğim günden bu güne 28.10.2013 veeee 01.01.2014 ARASI ÖLÇÜLERRRR
toplam göğüs ölçüm: 7 cm incelme
toplam bel ölçüm: ​9 cm incelme
toplam basen ölçüm: 8 cm incelme
inşlhh daha da incelirimmmmm
günaydınn güzellerrr hepiniz iyisinizdir inşallahh ışık hızıyla çıkmam lazım evimi temizlemeye gitcem off bana kaldı bu iş sağ olsun görümcemle temizlicez..hepiniz kendinize iyi bakın bu arada hala daha hastayım ne geçmez hastalıkmış yaaa, güzel enerjiler yollayın banaaa olurmu çok öptümm
Günaydın forumun birbirinden güzel hatunları, önce geçmişe daldım hızlıca, alıntı yapmadan aklımda kalanlarla yazayımÖncelikle hala hastalıklarını atlatamamış olan Duyguşuma ve Cemreme acil şifalar diliyorum, çok zor valla, bir an önce iyileşin inşallah kızlar. Duygum bir de ev işleriyle uğraşıyor, Allah güç kuvvet versin
Filizcimle ara ara mesajlaştık zaten, herşey yolundadır umarım. Anladığım kadarıyla en azından kötüleşme yok, şimdilik o da yeterAkşam misafirin gelecekmiş, kolay gelsin kuzu, birşeyler yapmaya uğraşma, hazır al bence
Cemrem çok güzel incelmiş,maşallah diyorum , darısı başımıza diyorum
Nurdan cadı günlerinde anlaşılanbenim de olur bazen öyle dönemlerim, cadılık ta iyidir iyi
Biz yeni yılı evde karşıladık, çerezler, cipsler, tatlılar, güzel bir yemek ve şarap. Yeni yıla girdikten biraz sonra uyudum zaten ama çok uzun zamandır içki içmediğim için ertesi gün epey sersem gibiydimYeni yıla güzel girdik ama dün eşimin öksürüğü yeniden başladı, gece de devam etti, sabah doktora gittik, ilaç verdi yine, ne biçim bir hastalık bu yaa, geçsin gitsin artık
Fotoğraf makinemle ilgili güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, henüz fazla kurcalamaya fırsat bulamadım ama inşallah çok güzel fotoğraflar çekerim, bir gün hepimizin birlikte de fotoğrafını çekmek dileğiyle
iyi geceler kızlar ben geldim annemlerdeydim giremedim doğru dürüst +++ larla geldim herşeyi yedirdi annem kilo çizelgesi yayınlanmış doğru 67 de kaldım 66 ya kadar düşmüştüm ama geri aldım aranızdayım gene
canım nıye karsı cıksın kı, sadece bazen annelerın ya da babaların bır ınsanı ya da aılesını kabullenmesı zor oluyor ozellıkle de beklentılerınden hayallerınden farklıysa. bızımkınde oyle olmustu ama sonradan 180 derece donus oldu esımle gurur duyarlar cok takdır ederler falan. ınsaallah zamanla emın ol oz evladı gıbı seveceklerdır de. bu hem sızınkılere hem emrah'a baglı tabı kı. uyum saglamak alısmak yenı bır aıle olmak zaman alan seyler. oyuzden emınım kı guzel seyler olacaktır sen de bu sınavı guzelce atlattın mı ohhhhhhh mısler gıbı olacak hersey.
annen gecmıste de cok olgun davranmıs hıc bırseye karısmamıs cok takdır ettım emınım kı bundan sonra da oyle olacaktır senın aılenden yana sıkıntı yasamayacak bence emrah. ınsaallah onun annesı de boyle bırı olur buyuk bır sorun olmadıkca mudahale etmeyen herseye karısmak ıstemeyen herseyın ıcınde bulunmak ıstemeyen. konu erkek annesı olunca, her zaman rısk dolu oluyor hakkında hayırlısı olsun. sen aynı sehırde belkı aynı apartmanda yasayacaksın o yuzden ozellıkle uyum ve anlayıs yuksek olan olan ınsanlardır ınsaallah. bu sayede hep guzel anlasırsınız ıns.
aynen akıl alabılecegın fıkır alabılecegın bırı olursa cok sanslı olursun ama dıyorum ya en guzelı yansıtmamak zaten. herseyını dısında yasayan bırı olarak tanıyorsunuz benı degıl mı, ama ne kendı aıleme ne esımın aılesıne yansıtmam bırseylerı. kaldı kı ozellıkle annesıne anlatsam aglar uzulur bıle, esıme cok kızar ama ben bunu bılmeme ragmen bıle yansıtmıyorum kımsenın kafasını agrıtmamak lazım tartısmalarımızla dıye dusunuyorum ama buyuk bırsey olursa esımı resmen annesıne sıkayet edebılırım allahtan bu guvence var. bu acıdan sanslıyım ıns sen de oyle olursun.
aslında ne desek bos nurdancıgım, es de aılesı de ne kadar secmıs bıle olsan bıraz sans ısı. ınsanlar degısebılıyor ınsanları ılk zamanlarda ıyı tanıyamıyorsun ınsanların zaman ıcerısınden kendı beklentılerı de senın de kendı beklentılerın degısıyor oyuzden bunları dusununce sımdıden stres yapmak olumlu-olumsuz fıkırlere varmak sureklı ustunde dusunmek de gereksız gıbı gelıyor yasayıp gorecegın seyler. kesınlıgı olmayan seyler. oyuzden ınsaallah ıyı olur dıye dılemek en guzelı sımdılık
günaydınn güzellerrr hepiniz iyisinizdir inşallahh ışık hızıyla çıkmam lazım evimi temizlemeye gitcem off bana kaldı bu iş sağ olsun görümcemle temizlicez..hepiniz kendinize iyi bakın bu arada hala daha hastayım ne geçmez hastalıkmış yaaa, güzel enerjiler yollayın banaaa olurmu çok öptümm
Günaydın forumun birbirinden güzel hatunları, önce geçmişe daldım hızlıca, alıntı yapmadan aklımda kalanlarla yazayımÖncelikle hala hastalıklarını atlatamamış olan Duyguşuma ve Cemreme acil şifalar diliyorum, çok zor valla, bir an önce iyileşin inşallah kızlar. Duygum bir de ev işleriyle uğraşıyor, Allah güç kuvvet versin
Filizcimle ara ara mesajlaştık zaten, herşey yolundadır umarım. Anladığım kadarıyla en azından kötüleşme yok, şimdilik o da yeterAkşam misafirin gelecekmiş, kolay gelsin kuzu, birşeyler yapmaya uğraşma, hazır al bence
Nurdan cadı günlerinde anlaşılanbenim de olur bazen öyle dönemlerim, cadılık ta iyidir iyi
Biz yeni yılı evde karşıladık, çerezler, cipsler, tatlılar, güzel bir yemek ve şarap. Yeni yıla girdikten biraz sonra uyudum zaten ama çok uzun zamandır içki içmediğim için ertesi gün epey sersem gibiydimYeni yıla güzel girdik ama dün eşimin öksürüğü yeniden başladı, gece de devam etti, sabah doktora gittik, ilaç verdi yine, ne biçim bir hastalık bu yaa, geçsin gitsin artık
Fotoğraf makinemle ilgili güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, henüz fazla kurcalamaya fırsat bulamadım ama inşallah çok güzel fotoğraflar çekerim, bir gün hepimizin birlikte de fotoğrafını çekmek dileğiyle
Kızlar ben eve bir buhar makinesi almaya karar verdim, ya da ona benzer birşey. Kalorifer havayı kurutuyor malum, bunun da hastalığı, öksürüğü artırdığını düşünmeye başladım. Aranızda kullanan varsa öneride bulunursa sevinirim. Özellikle bebeği olanlar alıyor galiba bu cihazlardan.
supermiş bunlar cemrem yaaaşu hantallıgımı bir atayım senin diyetten alıntılar yapacagım bende kesin
kızlar teşekkürler darısı ve daha fazlası sizin olsun inşlhhhhhhhhhhcanımmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
harıkasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olsun cnm sen veririsin anneler dayanamaz az yesen aman ye ac kalam hasta olursun derler bide senin bebeişin var aman ye süt olsun diye diye seni şişirileriyi geceler kızlar ben geldim annemlerdeydim giremedim doğru dürüst +++ larla geldim herşeyi yedirdi annem kilo çizelgesi yayınlanmış doğru 67 de kaldım 66 ya kadar düşmüştüm ama geri aldım aranızdayım gene
misafirlerine sana güzel sohbetlerrrrr olsun cnm sende hazır alırısn şimdilik nasılsa vakit buldukça deneme yapıp fıstık gibi şeyler yaparsın sen...gunaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmmmm
neslıcıgımın ve duygusumun sesı cıkmıyor ozluyoruz yaaaaaaaa buradaaaaaaaaaa
duygusum dun ev toplamaya baslamıstı bugun de evın temızlıgı var dıye bılıyorum neslıcıgım de bugun ıse gıdecektır dun dınlenmıstır yılbası yorgunlugu vardır
bende de garıp bır yorgunluk var ıkı gun 12 yı gecırınce bu hale geldım valla. dun evı toparladım erken uyuyamadım 11 buldu. bugun de erken uyuyamam dayımlar ve anneannem gelecek anneannem dayıma gelmıstı ankaraya gıdecekmıs gıtmeden bana ugramak ıstemıs. aksam yemekten sonra caya gelecekler ben onları cagırmayı dusunuyordum ama pasta borek konusundakı denemelerımın kotu cıkmasından dolayı cesaret edememıstım normalde bugune kesın spora gıdecektım ama ertelemek durumunda kaldım. artık cuma ve cumartesı gıderek telafı etmeyı planlıyorum
esımle bana gelınce o konuları acmıyoruz bıraktık oylece. konusulması cozulmesı gereken seyler ama sımdılık ıkımız de acmadık ıyıydık oturduk beraber fılm ızledık kırgınlıklar var elbet ama enazından yenı tartısmaların acılmadıgı ve huzursuzlugun olmadıgı bır aksam gecırdık.
benden haberler boyle işte.
teşekkür ederim duygucum cnmfazla söze yok bu tabloya sadeceveeeee başkada birşey demeye gerek yok
kolay gelsin zaten hastalığında geçmedi aman dikakt edein genede ...günaydınn güzellerrr hepiniz iyisinizdir inşallahh ışık hızıyla çıkmam lazım evimi temizlemeye gitcem off bana kaldı bu iş sağ olsun görümcemle temizlicez..hepiniz kendinize iyi bakın bu arada hala daha hastayım ne geçmez hastalıkmış yaaa, güzel enerjiler yollayın banaaa olurmu çok öptümm
nesli sağol güzelim inşlhh daha da incelirim ama inan ki bana da senin dedğin gibi 600 ları görünce hamiş olcam galiba inşlhhGünaydın forumun birbirinden güzel hatunları, önce geçmişe daldım hızlıca, alıntı yapmadan aklımda kalanlarla yazayımÖncelikle hala hastalıklarını atlatamamış olan Duyguşuma ve Cemreme acil şifalar diliyorum, çok zor valla, bir an önce iyileşin inşallah kızlar. Duygum bir de ev işleriyle uğraşıyor, Allah güç kuvvet versin
cnm benim yok ben peteğin üstüne su koyuyorum hem içiyorum ılık ii oluyo hemde evde ki susuzluğu buhar yapıyo ama olması aslında daha ii evet bebeişleri olanalr da belki vardır marka verebilirler sana...Kızlar ben eve bir buhar makinesi almaya karar verdim, ya da ona benzer birşey. Kalorifer havayı kurutuyor malum, bunun da hastalığı, öksürüğü artırdığını düşünmeye başladım. Aranızda kullanan varsa öneride bulunursa sevinirim. Özellikle bebeği olanlar alıyor galiba bu cihazlardan.
canım benim çok sağol fazla birşey yazamıyorum parmaklarımın ucu tutmuyorGünaydın forumun birbirinden güzel hatunları, önce geçmişe daldım hızlıca, alıntı yapmadan aklımda kalanlarla yazayımÖncelikle hala hastalıklarını atlatamamış olan Duyguşuma ve Cemreme acil şifalar diliyorum, çok zor valla, bir an önce iyileşin inşallah kızlar. Duygum bir de ev işleriyle uğraşıyor, Allah güç kuvvet versin
canım tum enerjımı sana yolluyorum tum ıslerın benımkı gıbı hızlıca olsun bıtsın ınsaallah sansımı ve gucumu sana yolluyorummmmmn kolay gelsın arkadasıma. aman hastasın da halen, lutfen terin sogumasın sırtında , dıkkat et emiiiiii
hadı bakalım az kaldı geri sayıma, pazar gunu kendı evınde uyuyacaksınnnnnnnnnn
sağ ol canımhoşgeldin sunacımmm
karşı çıkmaz tabi ki annem de temkinli davranıyordu baştan doğal olarak, ben nişanlıyken çok kötü zamanlar geçirdim annem sebebini sormuyordu ama çok zor zamanlar atlattım yani, tekrar üzülmeyeyeim die biraz daha çekingendi, benimsemeye başladı ona sevindim yanidün akşam da baya çeyiz muhabbeti yaptık annemle çok eksigim var çokk
işin aslı ben evlendikten sonra anneye de kayınvalide ye de belirli bi mesafede olmak gerek die düşünüyorum. istersek üst katında oturalım fark etmez, birbirimize saygımız olsun, özel hayatımıza saygımız olsun gerisi zaten olur. ben kötü biri deilim ki beni sevmesin, ee eminim o da kötü biri deildir, yetiştirdigi çocuğu seviyorum sonuçta ömrümü geçirmek istiyoırum, aynı kişiyi sevdigimize göre bnce anlaşabiliriz
ev mevzu konuşulurken ben çok dedim emraha, bak yapabilir miyiz emin misin, sonuçta alt katta olacak ben istemem ben yokken evimize girsin, yada ne bileim biz yukarda kavga ederiz olur sesimiz çıkar, yukarı çıkmasın noluyo die, o da olmaz öle bişey ben annemi tanıyorum dio. şimdilik inanmaktan başka çarem yok bakalım neler gösterecek zamna bizegerçi eski kaynanamı düşününce ben onu idare ettiysem herkesi idare edebilirim sanırım
duyguşumm çookkkk kolay gelsin sanaaçok geçmiş de olsun aynı zamanda, az daha dayan da yeni evinde mislerr gibi dinlenir iyileşirsin biraz daha sabret
neslicimm ne güzel bir yılbaşı geçirmişsin tam benim hayal ettigim gibibitek benm şarapla pek aram yok onun yerine alternatif bişey bulmam lazım
eşine de tekrardan geçmiş olsun, geçmiyo bu senenin hastalıgıhala daha azıcık soğuk görsem bi öksürük başlıyor bende de 1 ay oldu be yuhhh
bu aradaa ben diyorumm benm düğünümde çek resimleri diee
Kızlar ben eve bir buhar makinesi almaya karar verdim, ya da ona benzer birşey. Kalorifer havayı kurutuyor malum, bunun da hastalığı, öksürüğü artırdığını düşünmeye başladım. Aranızda kullanan varsa öneride bulunursa sevinirim. Özellikle bebeği olanlar alıyor galiba bu cihazlardan.
kızlar teşekkürler darısı ve daha fazlası sizin olsun inşlhhhhhhhhhh
olsun cnm sen veririsin anneler dayanamaz az yesen aman ye ac kalam hasta olursun derler bide senin bebeişin var aman ye süt olsun diye diye seni şişiriler
misafirlerine sana güzel sohbetlerrrrr olsun cnm sende hazır alırısn şimdilik nasılsa vakit buldukça deneme yapıp fıstık gibi şeyler yaparsın sen...
teşekkür ederim duygucum cnm
kolay gelsin zaten hastalığında geçmedi aman dikakt edein genede ...
nesli sağol güzelim inşlhh daha da incelirim ama inan ki bana da senin dedğin gibi 600 ları görünce hamiş olcam galiba inşlhh
eşin gene rahatsız olmuş uff bu ne ya bi türlü gitmiyo bu illlet kimseden yahuuuugeçmiş olsun.... güzel fotolar çek hep ...
cnm benim yok ben peteğin üstüne su koyuyorum hem içiyorum ılık ii oluyo hemde evde ki susuzluğu buhar yapıyo ama olması aslında daha ii evet bebeişleri olanalr da belki vardır marka verebilirler sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?