- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.161
dün ki menümü yazayım kaç gündür menü falan yazdığım yok..
sabah uyanınca bir bardak ılık su
kahvaltı
bir yumurta
2 fincan çay bir dlim peynir
2 zeytin
çeyrek domates bir salatalık
2 dilim ekmek
ara öğün bir humana
1 incir
bir ceviz
öğle:
10 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
1dilim ekmek
ara öğün:
1 bardak rezene
1 incir
br ceviz
akşam:
8-9 kaşık yeşil fasulye
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
ara öğün:
kestane yedim ama sayısını hatırlamıyorum..abartmadım fazla değildi yani..
2 finçan çay
2 mandalina..
3 buçuk litre su tükettim dün...
kızlar herkese iyi akşamlaarrrbugun gündüz annemle beraber onun liseden arkadaşına kahvaltıya gittik, tabi bütün gün de oturduk orda midem yine kötü doğru düzgün bişey yiyemedim bugun, ilaç da kullanıyorum anlamadım ki daha ne istiyo akşam da canım meyve istedi onu yedim, düzelir inşallah bir an önce de halsiz bırakmaz beni, yoğun bir döneme giriyorum malum
duyguşumm hem hastaymışsın hem kuzey hastaymış bide temizlik de sorunlu geçiyormuş galiba biraz, tez vakitte evine taşın da inşallah bol bol dinlenerek iyileşirsinizaz daha sabır arkadaşım
neslicimm eşin inşallah tam olarak toparlamıştır kendini, haftasonu da güzelce dinlenip pazartesiye bomba gibi başlar
filziimm, sende işleri yavaş yavaş yoluna koyuyorsun şükür, haftasonu da güzelce dinlenebilirsen ve işlerini de yoluna koyarsan önümüzdeki hafta bomba gibi olursun
serap cım bende ekli değilmişsin, o yuzden eğer kabul edersen bebişin resimlerine ben de bakacam, eminim dünya güzelidir o minikk ooyyyy
sunacımm depresyonda nerden çıktı yahuuacaba bi doktora mı görünsen canımm, hiç olmazsa aklından çıkar, kafan rahatlar
şimdilik benden bu kadar canlar, bu akşam geleniniz olmaz sanırım ama olursa bana bi göz kırpın ben gelirimmm
iyi akşamlar kızlar ben sanırsam lohusa depresyonuna girdim.... hep bitkin hissediyorum
gunaydın kızlar
nasılsınız
benım keyfım yok valla. kılo alıyorum ıstahım da acık. enerjım de dusuk. eskı ben nerelere gıttı bılmıyorum ama bu kez eskı azmımı hıc bulamıyorum kızlar. kaldı kı uzun zamandır bu boyle. son ayları cok yogun ve streslı yasadım onun mu etkısı, dıyetten beklenen karsılıgı alamamak mı bılmıyorum yanlıs anlamayın kılo veren kısılerı gordukce mesela bıldırım gunu bana zehır oluyor resmen. benım hayatım zaten bır ıyı bır kotu gıden bır cızelgesı var, bır de boyle baskalarının basarısını kaldıramıyorum artık resmen. kısacası ıyı degılım, uykumu da ıyı alamadım bugun. az uyudum, onun da uzerımde halsızlıgı ve gergınlıgı var sankı. neyse boyle bır acılıs yapmak ıstemezdım ama maalesef durumlar boyle ruh halım boyle yanı.
hepınızı opuyorum guzel bır gun ve guzel bır hafta olsun ınsallah
kabak sulusu nasıl bır sey serap ?
bulgur pılavı sut mu yapıyormus ?
beğenmene sevindim canım..ama dün mısırı accık abarttım herhalde perşembe tartılmıştım vermiştim kilo..ama şimdi artı çıkmışım...tum gununu cok begendım vallaaaaaaaaa
günaydın kızlarrrrr...güzel mis gibi bir hafta diliyorum herkese...bugün bildirim günü...inşallah herkes eksileri görmüştür..bu hafta ben artıdayım anlamadım..dün yediğim mısırdan dolayı oldu herhalde..mısırın su tuttuğunu biliyorum çünkü vücutta...ben kuzumu uyuttum..bugün temizlik günüm..yoğun bir gün beni bekliyor...
beğenmene sevindim canım..ama dün mısırı accık abarttım herhalde perşembe tartılmıştım vermiştim kilo..ama şimdi artı çıkmışım...
mrb canım anlamadıgım sekılde kılo veremıyoruz alıyoruz hadı bunları gectım modumuz dusukkkkmerhaba kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah, benim biraz yoğun başladı, sanırım öyle devam edecek. Bugün anca girebildim ama çok yoğunluk yokmuş zatenFilizimin morali bozulmuş, canım hepimiz benzer sorun yaşıyoruz galiba, benim de canım sıkkın, kaç gündür ya koşu bandında, ya dışarda, ya evde ne yapıp edip 10000 adımı geçiyorum ama bu hafta hiç olmadığı kadar çok kilo aldım. Yediklerim çok, kabul ediyorum ama bu kadar harekete en azından almamam lazımdı diye düşünüyorum. Neyse durum pek hoş değil yani. Bir çözüm bulmamız lazım, silkelenmemiz lazım
Akşam da bir arkadaşa yemeğe gidiyoruz, bu da demektir ki fazla kaçacak, canım da sıkkın olduğu için iyice iştahım açık, bir kısır döngü içindeyim ya hadi hayırlısı. Akşam giremeyebilirim, şimdiden hepinize güzel bir akşam diliyorum. Inşallah sizler bari tartıda -- görmüşsünüzdür de ona seviniriz hiç değilse
dünki menümü yazayım:
Sabah bir bardak su
1 incir
1 ceviz
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
accık sarelle
2 fincan çay
ara öğün:
Bir bardak humana
1 avuç fındık
öğle:
7-8 kaşık et sote
2 bardak ayran
2 dilim ekmek
ara öğün:
1 kase dut kurusu
bir bardak rezene
akşam:
8-9 kaşık kabak sulusu
4-5 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
ara öğün:
Mısır patlattım biraz abarttık herhalde eşimle
Bir fincan çay
bir bardak humana..
3 litre suyum bitti..
et kabağı diyorlar canım burada...ondan yapılıyor..o kabağı ben ilk defa burada gördüm..su kabağıda deniliyo çoğu yerde...sumak ekşisi de katıyorsun güzel oluyo..kuşbaşı et ve nohutta katıyorum..hem besleyici hem doyurucu oluyo canım...evet bulgur pilavı süt yapıyo canım..
Eki Görüntüle 920511 Eki Görüntüle 920512
cnm ya sen bizim moraldepomuzsun böyle düşünme üzülmesenin yavaş ve kalıcı kilo verdiğini görüyoruz üzülme bak ben geçen sene 10 kilo verdim düğüne kadar daha hamile kalmadan 2 ay içinde hooop geri aldım 61 le hamile kaldım demekki sağlıklı verememişimki inan yüzüm çok çirkin olmuştu sen en sağlıklısını yapıyosun uzun bir yol bu ama ben senin başaracağından eminim ...belki beslenme prograamını değiştirmen gerek ne bileyim belki bünyeyn alıştı bu tempoyaaa ne bileyim ama üzüleme bende üzülürümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?