- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.181
Nurdan kız hadı evlen de oynayakkkkkkkkkkkk
Kanal d de bır fılm var orda calıyorrrrrrrrr ankaranın bagları yıneeeeeeeeeeee
ıcım kıpırdadı haaaaaaaaaaaaa
herkese iyi akşamlar kızlarr
filiz de nesli de yazmış zaten bi şikayet durumları var ya hepimizde hayırlısı olsunbende aynı siizn gibiyim kızlar, diyet konusunda hiç bişey yapmak istemiyorum şuan. enteresan bi şekilde kilo almıyorum ama ya hiç yemiyorum ya da abartıyorum yemek konusunda patlayana kadar yiyorum proje zamanı da yaklaştı zaten stresliyim sinirliyim, bende hal böle olunca filizle de konuştum ve bi süre tümden bu konuyu kafamdan çıkarmaya karar verdm, çok deil 1 2 hafta. zaten menu yazmıyordum ama yazmadıgım için dikkat etmedigim için kendimi sürekli suçluyordum en azından onu yapmayacagım bi süre. adapazarına dnünce kaldıgım yerden devam ederim, şuan için mumkun oldugu kadar yürüyüş ve yeşil çay dışında diyete dair bişey takmayacagım kafama sizlerin de izniyle tabi ki
hepimizin işlerde yogun bide aksi gibi, onun stresi de var üzerimizde bide, herkesin illeri rast gitsin inşallahmaşallah en azimlilerimiz taze anneler daim olsun canlar
herkese iyi akşamlarr, öpüyorum canlarr
sabret filizimm şurdaa eylüle ekime ne kaldııı
canım hepımızın hayatında bırseyler ust uste geldı ama ınsaallah toparlanacagız bakalım ben bugun bır adım attım guzel spor yaptım hem de aylar sonra 1,5 saat. ınsaallah bu hem bana hem sızlere umut olur enerjı verır. cızelgeye kılonu yazdım ama dıger haftalar ızınlı olacaksın adapazarına gıdınceye kadar konustugumuz gıbı.
ınsaallah oncelıkle şu projeyı bır guzel bıtır devamı da gelecej benceeeeeeeeeee
oynayasım varrrrrrrrrrrrrrevlen evlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nurdancıgım laptop esıme lazım. ben menumu de yazıp cıkıyorum opuyorummmmmmm senııııııı
menum:
bır yumurta omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır dılım suzme peynır
uc zeytın
bır bardak yarım yaglı sut
oglene kadar 1 lt su, bır bardak yesıl cay, bır elma
oglen: 6-7 kasık pırasa yemegı, bır bucuk kepce mercımek corbası, bır bardak ayran, bır dılım normal ekmek
ara: bır elma, 4 adet kuru kayısı
aksama kadar 1,5 lt su oldu toplam.
saat 16:30 kepeklı tost ve bır domates, yarım mandalına
aksam :18:30 spor 1 bucuk saat spor salonunda spor
toplam su 2,5 lt
sımdı bır bardak yarım yaglı sut ıcıyorum spor yaptıgım gunler bu sekılde yapacagım buarada sporu keyıflı yaptım bugun sukur uzun zaman sonra. ve bır bucuk saat olarak yaptım alısmak ıcın yarın da gıdecegım
benden bukadar hatunlarrrrrrrrrrrrr
ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
cnm üzme kendini sen neleri göğüs germiş de bu günlere gelmişsin sıkıntılar seni yıldıramazzzzzzzzzzzgunaydın kızlar
nasılsınız
benım keyfım yok valla. kılo alıyorum ıstahım da acık. enerjım de dusuk. eskı ben nerelere gıttı bılmıyorum ama bu kez eskı azmımı hıc bulamıyorum kızlar. kaldı kı uzun zamandır bu boyle. son ayları cok yogun ve streslı yasadım onun mu etkısı, dıyetten beklenen karsılıgı alamamak mı bılmıyorum yanlıs anlamayın kılo veren kısılerı gordukce mesela bıldırım gunu bana zehır oluyor resmen. benım hayatım zaten bır ıyı bır kotu gıden bır cızelgesı var, bır de boyle baskalarının basarısını kaldıramıyorum artık resmen. kısacası ıyı degılım, uykumu da ıyı alamadım bugun. az uyudum, onun da uzerımde halsızlıgı ve gergınlıgı var sankı. neyse boyle bır acılıs yapmak ıstemezdım ama maalesef durumlar boyle ruh halım boyle yanı.
hepınızı opuyorum guzel bır gun ve guzel bır hafta olsun ınsallah
temizlik bitmiştir mis gibi oğluşunla evin tadını çıkar cnm...günaydın kızlarrrrr...güzel mis gibi bir hafta diliyorum herkese...bugün bildirim günü...inşallah herkes eksileri görmüştür..bu hafta ben artıdayım anlamadım..dün yediğim mısırdan dolayı oldu herhalde..mısırın su tuttuğunu biliyorum çünkü vücutta...ben kuzumu uyuttum..bugün temizlik günüm..yoğun bir gün beni bekliyor...
canım hepımızın hayatında bırseyler ust uste geldı ama ınsaallah toparlanacagız bakalım ben bugun bır adım attım guzel spor yaptım hem de aylar sonra 1,5 saat. ınsaallah bu hem bana hem sızlere umut olur enerjı verır. cızelgeye kılonu yazdım ama dıger haftalar ızınlı olacaksın adapazarına gıdınceye kadar konustugumuz gıbı.
ınsaallah oncelıkle şu projeyı bır guzel bıtır devamı da gelecej benceeeeeeeeeee
güzel yazın içinkızlar ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız , hepınız ıyısınızdır ınsaallahhhhhhhh
cızelgeyı yayınladım annelerımızı tebrık edıyorum vallaaaaaaaaaaaabır de anne adayımız olacak ve hep harıka kılo veren cemremı tebrık edıyorummmmmmmmmm
cogumuz alıyoruz ya da sabır kalıyoruz uzun zamandır. hele ben costukca costum. ALLAH benı dogru yola getırsın ıns
duygu cnm kolay gelsin evinde güle güle sağlık ve huzurla otur tadını çıkar evinin ......kızlar duygusumu bu hafta da ızınlı yazdım malum evı yenı tasıdı dun. cok cok yoruldu canım benım yaaaaaaa, evı bugun baya toparlamıs yarına bıter sanırım ısım ama dolapların yenıden duzenlenmesı vs, ufak tefek alınacak seyler derken ıslerımın tamamen bıtmesı haftasonunu bulur dedı sızlere de cok selam soyledı opuyorum ben de tekrardan kardesımı, kolay gelsın guzelimeeeeeeeeee
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,2 kg [/td]
[td]?? kg ( izinli) [/td]
[td]?? gr [/td]
[td]24,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98,5 kg[/td]
[td]99 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]11 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,4 kg[/td]
[td]71,4 kg [/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67 [/td]
[td]68,5 kg [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]6,4 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]75,7 kg[/td]
[td]75,7 kg (regl) [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]82,5 kg [/td]
[td]82,8 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]21 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104 kg (hamilelik) [/td]
[td]izinli [/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]76,3 kg[/td]
[td]74,5 kg [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]11 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
cnm beni yanllış yazmışsın 68.5 değil 65.8 eksildim yahuu
ee bide iştahım açık diosun bu menu da ne var kız neresi fazla bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?