- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.021
sagol canım cok sukur ıyıyım. sızın konuya pek bakamıyorum cok yogun oluyorum hem ıs hem bızım topık.
ben dıger kızların da kabul edecegını dusunuyorum ama tabıkı onay almak gerekır. serap aramızda yenı. ama duygu neslı cesmı ve ben zaten uzun zamandır bıraradayız sızın topıktekı gıbı sıcak bır arkadaslıgımız var sadece oraya gore daha aktıf oluyoruz ve bunun senı daha dısıplıne sokacagını dusunuyorum senden tek rıcam gune baslarken ya da gun bıterken menulerını toplu bıle olsa bızımle paylasman, gunluk bırseyler yazman, yorumlar yapman, bızı tanımaya calısmak. bır de senın mısafır akraba yemek trafıgın cok oluyordu dıye hatırlıyorum oyle bır gune denk gelırse kılo bıldırımını duyguya ya da bana gerekırse tlf ıle yapman canım. her hafta beklıyorum ben yenı arkadasların bıldırım yapmasını. daral geldı artık bana.
merhaba nesli hoşbuldumm
evet evet okudum.duygunun topiğindeyim geçen sene tanıştım onun topiği sayesinde sigaradan kurtuldum duyguyu ve oradaki kızları çok seviyorum .
banada azcık disiplin gerek çok boşladım çookkk .bana cıss deyin emi kaçamak yapınca
anladım canım tamam
ben hergün muhakkak girer menümü yazarım olaki giremezsem kesin netteki bi sorundan yada evde olmayışımdan kaynaklanır ama hergün yazarım
evet doğru hatırlıyosun canım aile yemeği mevlüt gün olayları bende biraz fazla oluyo eee işte öle oluncada ikramlar falan derken dengemi sağlayamıyorum
burası iyi gelicek bana en azından gittiğim yerlerde ikramların sadece tadına bakıcam
Ben de sadece vermek değil, tekrar almamak da önemli diye sıkı diyetlere karşıyım. Aç kalarak zayıflamamak lazım. Sanırım sen biraz öyle yapmışsın, yoksa biraz normal beslenince 3 kg almak normal değil. Ya da hızlı mı kilo alıp veriyorsun? Kusura bakma, benzer boy-kiloda olduğumuz için merak ettim.
ben sabah dokuz on buralardayım duygu ve neslı de genelde sabah gelıyor. nezaman musaıt olursak burdayız benım sımdı kacmam lazım neslı ıle devam edın sız :))))) patrondan degıl de esımden gelecek bır azar :))))))
sen sartlarına gore hareket et canım. ama bızlerın de beklentı ıcınde olacagını unutmadan gırıp yazarsın. gunluk bır not tut. ve ılk gırdıgın an yedıklerını oraya bakarak yaz. cok faydasını goreceksın bu not tutmanın.
hem ıkramlar hem spor konusunda cok faydalı olacak bence.
esınle yuruyus yarım kaldı sanırım hava sartlarından dolayı. evde spor yaparsın her konuda konusursun arkadaslık da cok motıve edıyor ben cok sevıyorum arkadaslarımı. ozelden de gorusuyoruz cogumuz.
aaa olurmu ne kusuru birbirimizi tanıyama çalışıyoruz
aç kalarak vermedim ama ben tatlı ve hamuruişini çok fazla seviyorum ve çok yiyorum .bide sülalem çok kalabalık sürekli toplanıp yemekler kavaltılar falan olur ve sofralar çok hamurişi falan dolu olur ee bende çok yerim böle olunca kiloyu alıyorum aslında normal beslensem sorun olmucak
mesala her akşam yemeğinin arkasına bizim evde tatlı olur .yemeği seven bi yapımız var
metobolizmamın hızlı çalıştığını düşünüyorum rahat kilo veriyorum
neslıcıgım benım cıkmam lazım canım.
opuyorum senı kocaman. cok cok mutluyum gercekten cok sevındım.
sana msj attım sımdı bakar mısın
ben kactım hadı byeeeeee
tamam canım güle güle kolay gelsin
yarından itibaren not almaya başlarım o zaman
malesef yürüyüşümüz yarım kaldı hasta oldum bende evde lesli bacıyla yürüyorum
Lesli bacı benim favorim:) Ben Lesli yapınca eşim "nesli lesli yapıyor" diyor:)" Forumda da böyle bir espri oldu:) Hangisini yapıyorsun? Ben en çok 5 mil ve 4 mil olanları yapıyorum.
Şanslısın o zaman, ben de dikkat etsem kolay vereceğim de çok kaçamak yapıyorum. Bir de hayat boyu yemekten vazgeçmeyeceğim şeyleri şimdi de hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Aslında miktar azaltması yapmak lazım. Ama senin koşullar çok cezbedici ve dayanmak zor:) İdeal kilona ulaştıktan sonra yiyip, sporla eritmen lazım:)
serap verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler.
duygu senın ayran detoksu ıle serapınkının ıcerıgı aynı mı ?
güzel arkadaşım merhaba seni burda görmek çok güzel hoşgeldin sefalar getirdinmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum yer var mı acaba
bu sabah itibariyle tekrar diyete başladım 71 500 olmuşum yine toparlanmam gerek ve amacım tekrardan 68 li rakamları görmek
bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
az yağlı soğanlı omlet tek yumurtalı
yarım kibrit kutusundan az keçi peyniri
2 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay
ara şekersiz neskafe
öğle
bir tabak karalahana çorbası
bir dilim mısır ekmeği
marullu morlahanı az yağlı salata
şekersiz neskafe
şimdiye kadar 5 bardak su
15 dakika dışarda yürüyüş
eee hep diyorumm hatırlıyorsanız nerde çokluk orda yokluk:)))) az olsunama sıkı kişiler olsunnPomocum ellerine sağlık. Hiç canını sıkma, artık bu kişileri de bekleme lütfen. Zaten haftaya Duygu da katılıyor. Serap zaten katıldı bize, gayet disiplinli devam ediyor. Baldamlası annesinin rahatsızlığı nedeniyle giremiyor, onun mazereti önemli, dualarımız onunla, ne zaman dönerse yeri hazır. O da hem spor konusunda, hem beslenme konusunda düzenli devam ediyordu. Yeter yani, Duygu'nun dediği gibi az olsun ama kararlı ve düzenli devam edecek kişiler olsun.
Serapçım resmi sonuçlar açıklandığına göre tekrar tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Kendimi de tebrik ederim, hedefim bu hafta 1 kg vermekti 900 gram verdim. Haftaya da aynı şekilde hedefim 1 kg. Çeşmi regl bitince kilocuklar da gidecek, hareket te başladı. Eve dönüş te iyi gelecek sana eminim. Bu arada jüri iyi geçmiştir umarım. Haberlerini bekliyoruz.
Pomocum az verdim diye hiç canını sıkma, sonuçta - rakamlara dönüş yaptın, önemli olan bu. Haftaya favorim sensin:) Hem spor, hem ayran detoksu ile seni favori ilan ediyorum. Ben muhtemelen ayran detoksunu Duygu ile yapacağım. Bana pazartesi uygun çünkü.
ortak noktalarımız varmış .nesli lesli yapıyo güzelmiş
hngisini yapıyorum tam olarak bilemiyorum internette 15 yada 20 dakikalık videolar var onları yapıyorum hiç dikkat etmedim o an hangisicazip gelirse onu yapıyorum
bana önerebileceğin siteler varsa sevinirim
tam cevap yazacakken site bakımda yazısı çıktı
aslında bende çok kaçamak yapıyorum ve haklısın hayatım boyunca yediğim şeyleri bi anda yemeyince hem mutsuz oluyorum hemde yemeğe başlayınca çok yiyorum ve kilo alıyorum .bende bu sefer ki diyetimde daha çok yiyeceğim her şeyden ama azaltalarak yicem hem gözüm doymuş olucak hemde mutlu olucam bakalım başarısız olursam başka şeyler denerim
bizim ihtiyacımız biraz motive galiba
kızlar p.tesi çok sağlam aranızdayım hep birlikte karar verelim öyle bi disiplinli olalım ki sonucaen azından bizi tatmin edici bir rakama kavuşalım inanınçok kolay olcak yapmamız gereken kararlı olmak yahep diyorum oruç gibi düşünün nsıl ezanı beklemeden yiyip içmiyoruz aynı öyle biraz irade,yine çantamda elmam form bisküvimle dışarda olucam,evde işim kolay,spor desen benim için çok kolay hadi kızlar siz yarından başlayın yada benimle p.tesi günü siz bilirsiniz ama ben çoksıkı dönüyorum .....
kızlAR KAÇKG BİLMİYORUM AMA KG LIYORUM KESİN NASIL OLSA VERCEM DİYE ÇOK RAHATIM C.TESİ KADAR TUTTUMC.TESİ DEN BERİ FENA DAĞITIYORUM ALLAH YRDIMCIN OLSUNN..
kusura bakmayın kimseyi oyalamak ya da bekletmek gibi bir niyetim yoktu pomo özellikle senden özür dilerim diğer arkadaş neden bu kadar tepkili ve sinirli anlayamadım amaherneyse pomo sana başarılar diliyorum inşallah çok güzel bir şekilde kiloverirsin ve istediklerini gerçekleştirirsin allah senden razı olsun canım ilgilendin benimle değer verdin yazdıklarıma cevap verdin umarım hayatta herşey istedin gibi olur grubunuza giremediğim için çıkıyorum demiyorum... herkes allaha emanet olsun:)
karabıber ben de katılacagım aranıza dıyordu ama erken bıldırım yapacagını sanmıyorum oyuzden onu beklemeyecegım. htcmn ve ruzgar bıldırım yapmadı
cesmı,neslı,serap hazırız duygununkı zaten bellı ızınde.
kızlar sunanın dugun bıttı ama hıc tek kelıme yazmıyor sanırım artık dıyet de yapmayacak buraya yazmayacak da. 3 haftadır ortada yok bır ıkı kez yazdı sunayı da cıkartacak mıyız bu durumda ?
baldamlasının annesının durumu agır bence. yoksa muhakkak gırerdı oyuzden baldamlasını bekleyelım dıyorum. ALLAH acıl sıfalar versın annesıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?