2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

anladım canım tamam
ben hergün muhakkak girer menümü yazarım olaki giremezsem kesin netteki bi sorundan yada evde olmayışımdan kaynaklanır ama hergün yazarım
evet doğru hatırlıyosun canım aile yemeği mevlüt gün olayları bende biraz fazla oluyo eee işte öle oluncada ikramlar falan derken dengemi sağlayamıyorum
burası iyi gelicek bana en azından gittiğim yerlerde ikramların sadece tadına bakıcam

oooooo
demezmıyız bız duygunun ogrencılerıyız duygu da sopası ıle donuyor aramıza :))))) oyuzden cıssss konusunda hıc merak etme derızzzzzzz :)))))))

ben sabah dokuz on buralardayım duygu ve neslı de genelde sabah gelıyor. nezaman musaıt olursak burdayız benım sımdı kacmam lazım neslı ıle devam edın sız :))))) patrondan degıl de esımden gelecek bır azar :))))))

sen sartlarına gore hareket et canım. ama bızlerın de beklentı ıcınde olacagını unutmadan gırıp yazarsın. gunluk bır not tut. ve ılk gırdıgın an yedıklerını oraya bakarak yaz. cok faydasını goreceksın bu not tutmanın.

hem ıkramlar hem spor konusunda cok faydalı olacak bence.

esınle yuruyus yarım kaldı sanırım hava sartlarından dolayı. evde spor yaparsın her konuda konusursun arkadaslık da cok motıve edıyor ben cok sevıyorum arkadaslarımı. ozelden de gorusuyoruz cogumuz.

aaa olurmu ne kusuru birbirimizi tanıyama çalışıyoruz
aç kalarak vermedim ama ben tatlı ve hamuruişini çok fazla seviyorum ve çok yiyorum .bide sülalem çok kalabalık sürekli toplanıp yemekler kavaltılar falan olur ve sofralar çok hamurişi falan dolu olur ee bende çok yerim böle olunca kiloyu alıyorum aslında normal beslensem sorun olmucak
mesala her akşam yemeğinin arkasına bizim evde tatlı olur .yemeği seven bi yapımız var
metobolizmamın hızlı çalıştığını düşünüyorum rahat kilo veriyorum

neslıcıgım benım cıkmam lazım canım.

opuyorum senı kocaman. cok cok mutluyum gercekten cok sevındım.

sana msj attım sımdı bakar mısın

ben kactım hadı byeeeeee

tamam canım güle güle kolay gelsin
yarından itibaren not almaya başlarım o zaman
malesef yürüyüşümüz yarım kaldı hasta oldum bende evde lesli bacıyla yürüyorum

Şanslısın o zaman, ben de dikkat etsem kolay vereceğim de çok kaçamak yapıyorum. Bir de hayat boyu yemekten vazgeçmeyeceğim şeyleri şimdi de hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Aslında miktar azaltması yapmak lazım. Ama senin koşullar çok cezbedici ve dayanmak zor:) İdeal kilona ulaştıktan sonra yiyip, sporla eritmen lazım:)

tamam canım güle güle kolay gelsin
yarından itibaren not almaya başlarım o zaman
malesef yürüyüşümüz yarım kaldı hasta oldum bende evde lesli bacıyla yürüyorum

Lesli bacı benim favorim:) Ben Lesli yapınca eşim "nesli lesli yapıyor" diyor:)" Forumda da böyle bir espri oldu:) Hangisini yapıyorsun? Ben en çok 5 mil ve 4 mil olanları yapıyorum.

Lesli bacı benim favorim:) Ben Lesli yapınca eşim "nesli lesli yapıyor" diyor:)" Forumda da böyle bir espri oldu:) Hangisini yapıyorsun? Ben en çok 5 mil ve 4 mil olanları yapıyorum.

ortak noktalarımız varmış .nesli lesli yapıyo güzelmiş
hngisini yapıyorum tam olarak bilemiyorum internette 15 yada 20 dakikalık videolar var onları yapıyorum hiç dikkat etmedim o an hangisicazip gelirse onu yapıyorum
bana önerebileceğin siteler varsa sevinirim

tam cevap yazacakken site bakımda yazısı çıktı

aslında bende çok kaçamak yapıyorum ve haklısın hayatım boyunca yediğim şeyleri bi anda yemeyince hem mutsuz oluyorum hemde yemeğe başlayınca çok yiyorum ve kilo alıyorum .bende bu sefer ki diyetimde daha çok yiyeceğim her şeyden ama azaltalarak yicem hem gözüm doymuş olucak hemde mutlu olucam bakalım başarısız olursam başka şeyler denerim

bizim ihtiyacımız biraz motive galiba

Kizlar ne deseniz haklisiniz elestirilerinizde hata yok ben kusyrluyum ama inanin bundan sonra boyle bir duzensizlik olmayacak hastalikti misafirdi derken cok ihmal ettim.insanin bazen elinde olmuyor Bundan sonra hergun duzenli giricem
Kabul ederseniz kilo bildirimi yapayim

Kızlar ben geldim ama kimsecikler yok. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum liste yayınlanmış.
En çok da kendimi alkışlıyorum
Birazdan kalkıp sporumu yapacağım kızlar...
Bugün ki menümü de yazayım....
Sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı :
1 bardak süt
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
2 tane ceviz
ara öğün:
1 meyve
öğle yemeği
1 kase yoğurt
5-6 kaşık mantarlı tavuk sote
ara öğün:
1/3 çörek
1 çay
akşam:
1 tane içli köfte
1 kase yoğurt
ara öğün:
4-5 tane kestane

kusura bakmayın kimseyi oyalamak ya da bekletmek gibi bir niyetim yoktu pomo özellikle senden özür dilerim diğer arkadaş neden bu kadar tepkili ve sinirli anlayamadım ama herneyse pomo sana başarılar diliyorum inşallah çok güzel bir şekilde kiloverirsin ve istediklerini gerçekleştirirsin allah senden razı olsun canım ilgilendin benimle değer verdin yazdıklarıma cevap verdin umarım hayatta herşey istedin gibi olur grubunuza giremediğim için çıkıyorum demiyorum... herkes allaha emanet olsun:)

serap verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler.

duygu senın ayran detoksu ıle serapınkının ıcerıgı aynı mı ?

ivet cnmm sabah özellikle proteinağırlıklı yersen bütüngün tokkalırsın ve yağ yakımın daha başarılıolur p.tesi başlıyorum bendee ben 1,800gr vermiştim
güzel arkadaşım merhaba seni burda görmek çok güzel hoşgeldin sefalar getirdin
eee hep diyorumm hatırlıyorsanız nerde çokluk orda yokluk:)))) az olsunama sıkı kişiler olsunn

p.tesi birliktemi yapıyoruz oo süperr destek alırız benim biraz psikolijim bozuluyor tektip beslenmede birbirimize destek oluruzz,,

kızlar p.tesi çok sağlam aranızdayım hep birlikte karar verelim öyle bi disiplinli olalım ki sonucaen azından bizi tatmin edici bir rakama kavuşalım inanınçok kolay olcak yapmamız gereken kararlı olmak yahep diyorum oruç gibi düşünün nsıl ezanı beklemeden yiyip içmiyoruz aynı öyle biraz irade,yine çantamda elmam form bisküvimle dışarda olucam,evde işim kolay,spor desen benim için çok kolay hadi kızlar siz yarından başlayın yada benimle p.tesi günü siz bilirsiniz ama ben çoksıkı dönüyorum .....

kızlAR KAÇKG BİLMİYORUM AMA KG LIYORUM KESİN NASIL OLSA VERCEM DİYE ÇOK RAHATIM C.TESİ KADAR TUTTUMC.TESİ DEN BERİ FENA DAĞITIYORUM ALLAH YRDIMCIN OLSUNN..

Evet, çok ortak noktamız varmış gerçekten, birbirimizi daha çok motive ederiz. Ben de önce öyle başladım Leslie'ye ama sonra bilgisayarıma indirdim. Ama şu an indirilebiliyor mudur bilmiyorum. Özelden sana ekleyip yollayayım olabiliyorsa. Leslie fast 4 mil ve 5 mil yapıyorum ben. 4 mil olan yaklaşık 50 dakika ve içinde yoğun bir şekilde koşma da var, 5 mil olan da 70 dakika ve onda da koşma var. 15-20 dakikalık videolarda koşma yoktu hatırladığım kadarıyla.

Ben de biraz öyle düşünüyorum, sadece vermek değil, korumak ta önemli. Biz çoğunlukla sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz hep birlikte. Menülerde cıss'lar olunca birileri yakalıyor zaten.

Valla Duygucum diğer arkadaşları bilmem ama ben geçen hafta başladım ve bu hafta meyvesini aldım hemen:)) Haftada 4-5 kez sporumu da yapıyorum, seni de sbırsızlıkla bekliyorum.

kızlAR KAÇKG BİLMİYORUM AMA KG LIYORUM KESİN NASIL OLSA VERCEM DİYE ÇOK RAHATIM C.TESİ KADAR TUTTUMC.TESİ DEN BERİ FENA DAĞITIYORUM ALLAH YRDIMCIN OLSUNN..

Canım, ben fazla kilo aldığını sanmıyorum, en fazla 1-1,5 kg almışsındır, onu vermek te senin için zor olmaz zaten. Ayran detoksunu Pomo ile yapacaktık ama hafta başı ona uymuyor, bana da perşembe-cuma uymuyor. Pazartesi benim için daha uygun, bugün yapmak istemedim çünkü regl olacağım dayanamam. O yüzden haftaya pazartesi bir aksilik olmazsa sözleştik seninle, birbirimize destek te oluruz:))

Benden "diğer arkadaş" diye bahsetmişsin ki, aslında cevap yazmaya bile gerek yok ama nezaket gereği yazıyorum. Sen sadece Pomo'ya karşı sorumlu değilsin, gruba girmek istediysen ve alındıysan eğer hepimize karşı sorumlusun. Bu topik bizim birlikte kilo vermeye çalıştığımız bir topik. Kaptan olarak Pomo'yu seçen ve onu ikna eden de bizleriz. Özellikle forum kurallarına uyma konusunda birileri problem yaratıyorsa bu hepimizi demotive ediyor. Dolayısıyla sizin gecikmeniz ve haber vermemeniz yüzünden düzgün işleyen bir sistem bozuluyorsa benim de, diğer arkadaşların da kızmaya hakkı var. Daha bu disiplini sağlayamıyorsan kilo verme konusunda nasıl disipline olacaksın? Neyse zaten aramızdan ayrılma kararı almışsın, Allah yolunu açık etsin...

canım arkadaşımm ben bildirimlerin pazartesi olduğunu bilmiyordumm burda, çok özür dilerim ,haftaya kesin yazarım ,kilomu şimdi burdan yazayım kilom 79