- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.041
yok kaldırmana gerek yok serapcıgım. rakamsal olarak top oldugu ıcın, kesın bırıncısındır dıye ben yorum bıle yaptım ama bırbırıne yakın rakamları gorseydım kaldırman ıyı olurdu canım. sen bana msj at kılo bıldırımde. burdan yapmıyoruz kusura bakma soylemedık sanırım daha once.
cok az kılo mı gıtmıs ne yaptın sen. sneın kılonda bırı ıcın 2 kılo vermek ınanılmaz basarı ben versem tamam da sana super bır rakam.
3 lt su ıcınde 15 kez gıdıyorum ben rahat. nıoye sen de 3-4 oldu ??
canım bir karışım var gün boyunca acıktıkça onu yiyorsun başka birşey yemiyorsun diğer şeyler tümden yasak. İstiyorsan açıkca yazayım herşeyi..
nesliiiiiiiiiiiii korktum senden,şaka bir yanada çok haklısınn ben daha ilk günüm olduğu için bilmiyordummYok ben senden dolayı demedim canım, genel olarak bir düzensizlik var. Senin dilinde tüy bitti erken bildirim yapın diye diye. Kimse kusura bakmasın ama bir yerin kuralları varsa, oraya katılmak isteniyorsa herkesin buna uyması lazım. Biildirim yapmayan kimse üstüne alınsınlar. Çeşmi bile garibim yurt ortamında erken bildirim yapmaya çalışıyor, hepimiz şartlarımızı zorluyoruz niye her seferinde kurallara uymayan birkaç kişi bizim enerjimizi düşürüyor. Dün akşam eski foruma baktım biraz, aylık kilo kaybıma bakayım diye, çizelge günleri o kadar hareketli oluyormuş ki bir sürü sayfa içinden bulmaya çalıştım. Yaptığımız şeyin amacı bu değil miydi zaten? Tatlı bir rekabet olsun, kilo veren nasıl verdi bakalım, örnek alalım, veremeyen kişiye yorumlarımızla destek olalım. Yoksa hepimiz bireysel olarak birşeyler yapıyoruz zaten. Kurallara bir kısmı uyar, bir kısmı uymazsa kural koymanın anlamı kalmaz.
Tekrar edeyim, Pomocum sözlerim kesinlikle sana değil, düzenli bildirim yapan, girip yorum yapan ve yazan arkadaşlara da değil. Ama eğer htc ve rüzgar bu saate kadar ortalıkta yoksa niye listedeler? Ben benim menülerime yorum yaptıklarını da hatırlamıyorum.
ben ısımı rıske atarak, su cızelgeyı erken hazırlayayım dıye beklıyorum ugrasıyorum ama ınsanları durtmekten sıkıldım.
sabah 10 a kadar bıldırım yapıldı yapıldı, kımseyı beklemıyorum artık. herkesın haberı olsun. sankı elım bos, 24 saat forumda kalabılecek bırıyım ya. bukadar bekletılmez kı. bas bas bagırıyoruz bıldırım gunu dıye. madem 5 dk bıle zaman ayıramayacaksınız, ozaman katılmayın ya.
neslı kımseyı beklemıyorum. yayınlıyorum. sınırlerım tepeme cıktı. ayıp yaaaaaaaaaaa
Lesli bacı benim favorim:) Ben Lesli yapınca eşim "nesli lesli yapıyor" diyor:)" Forumda da böyle bir espri oldu:) Hangisini yapıyorsun? Ben en çok 5 mil ve 4 mil olanları yapıyorum.
tamam canım güle güle kolay gelsin
yarından itibaren not almaya başlarım o zaman
malesef yürüyüşümüz yarım kaldı hasta oldum bende evde lesli bacıyla yürüyorum
Kizlar ne deseniz haklisiniz elestirilerinizde hata yok ben kusyrluyum ama inanin bundan sonra boyle bir duzensizlik olmayacak hastalikti misafirdi derken cok ihmal ettim.insanin bazen elinde olmuyor Bundan sonra hergun duzenli giricem
Kabul ederseniz kilo bildirimi yapayim
erce canım mrb nasılsın
kızlar erceyı tanıyorum duygunun grubundandır. ben senı aramızda gormek ısterım canım. zaten duygu 17 aralıkta cok aktıf olmaya baslayacak. hepımıze el atacak kendısı de son kıloları verecek koruma donemını bıtırıp.
kusura bakmayın kimseyi oyalamak ya da bekletmek gibi bir niyetim yoktu pomo özellikle senden özür dilerim diğer arkadaş neden bu kadar tepkili ve sinirli anlayamadım amaherneyse pomo sana başarılar diliyorum inşallah çok güzel bir şekilde kiloverirsin ve istediklerini gerçekleştirirsin allah senden razı olsun canım ilgilendin benimle değer verdin yazdıklarıma cevap verdin umarım hayatta herşey istedin gibi olur grubunuza giremediğim için çıkıyorum demiyorum... herkes allaha emanet olsun:)
kızlAR KAÇKG BİLMİYORUM AMA KG LIYORUM KESİN NASIL OLSA VERCEM DİYE ÇOK RAHATIM C.TESİ KADAR TUTTUMC.TESİ DEN BERİ FENA DAĞITIYORUM ALLAH YRDIMCIN OLSUNN..
canım arkadaşımm ben bildirimlerin pazartesi olduğunu bilmiyordumm burda, çok özür dilerim ,haftaya kesin yazarım ,kilomu şimdi burdan yazayım kilom 79
Evet, çok ortak noktamız varmış gerçekten, birbirimizi daha çok motive ederiz. Ben de önce öyle başladım Leslie'ye ama sonra bilgisayarıma indirdim. Ama şu an indirilebiliyor mudur bilmiyorum. Özelden sana ekleyip yollayayım olabiliyorsa. Leslie fast 4 mil ve 5 mil yapıyorum ben. 4 mil olan yaklaşık 50 dakika ve içinde yoğun bir şekilde koşma da var, 5 mil olan da 70 dakika ve onda da koşma var. 15-20 dakikalık videolarda koşma yoktu hatırladığım kadarıyla.
Ben de biraz öyle düşünüyorum, sadece vermek değil, korumak ta önemli. Biz çoğunlukla sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz hep birlikte. Menülerde cıss'lar olunca birileri yakalıyor zaten.
Valla Duygucum diğer arkadaşları bilmem ama ben geçen hafta başladım ve bu hafta meyvesini aldım hemen:)) Haftada 4-5 kez sporumu da yapıyorum, seni de sbırsızlıkla bekliyorum.
Canım, ben fazla kilo aldığını sanmıyorum, en fazla 1-1,5 kg almışsındır, onu vermek te senin için zor olmaz zaten. Ayran detoksunu Pomo ile yapacaktık ama hafta başı ona uymuyor, bana da perşembe-cuma uymuyor. Pazartesi benim için daha uygun, bugün yapmak istemedim çünkü regl olacağım dayanamam. O yüzden haftaya pazartesi bir aksilik olmazsa sözleştik seninle, birbirimize destek te oluruz:))
kızlar p.tesi çok sağlam aranızdayım hep birlikte karar verelim öyle bi disiplinli olalım ki sonucaen azından bizi tatmin edici bir rakama kavuşalım inanınçok kolay olcak yapmamız gereken kararlı olmak yahep diyorum oruç gibi düşünün nsıl ezanı beklemeden yiyip içmiyoruz aynı öyle biraz irade,yine çantamda elmam form bisküvimle dışarda olucam,evde işim kolay,spor desen benim için çok kolay hadi kızlar siz yarından başlayın yada benimle p.tesi günü siz bilirsiniz ama ben çoksıkı dönüyorum .....
pomocum inşallah bende üzmemişimdir inan bilmiyordum bir tanem,
evet bu sefer kurtulalım artık kilolarımızdannn,kararlı olmak çok önemli karar verdiğimde 87 den ne güzel de indim 1 ayda 79 kiloya ve bayramdan beri dikkat edemedimm ama çok şükür almadım biliyormusunn sadece düzgün beslenemiyorumm saatlerine uymuyorum yürüyüş yokk ama yine başlıyacağımmm
pomocum ben gruba yeni dahil olduğum için ve ilk defa yazacağım için budan yazdımm sorun olmaz değilmii
Benden "diğer arkadaş" diye bahsetmişsin ki, aslında cevap yazmaya bile gerek yok ama nezaket gereği yazıyorum. Sen sadece Pomo'ya karşı sorumlu değilsin, gruba girmek istediysen ve alındıysan eğer hepimize karşı sorumlusun. Bu topik bizim birlikte kilo vermeye çalıştığımız bir topik. Kaptan olarak Pomo'yu seçen ve onu ikna eden de bizleriz. Özellikle forum kurallarına uyma konusunda birileri problem yaratıyorsa bu hepimizi demotive ediyor. Dolayısıyla sizin gecikmeniz ve haber vermemeniz yüzünden düzgün işleyen bir sistem bozuluyorsa benim de, diğer arkadaşların da kızmaya hakkı var. Daha bu disiplini sağlayamıyorsan kilo verme konusunda nasıl disipline olacaksın? Neyse zaten aramızdan ayrılma kararı almışsın, Allah yolunu açık etsin...
tam cevap yazacakken site bakımda yazısı çıktı
aslında bende çok kaçamak yapıyorum ve haklısın hayatım boyunca yediğim şeyleri bi anda yemeyince hem mutsuz oluyorum hemde yemeğe başlayınca çok yiyorum ve kilo alıyorum .bende bu sefer ki diyetimde daha çok yiyeceğim her şeyden ama azaltalarak yicem hem gözüm doymuş olucak hemde mutlu olucam bakalım başarısız olursam başka şeyler denerim
bizim ihtiyacımız biraz motive galiba
Kızlar bugün Erce ile yazışırken forum bakıma girdi, ben de kalkıp temizlik yaptım, aslında okumam gereken bir rapor vardı ama yarına kaldı. İşyerinde okuyacağım artık. Temizlikten sonra da Leslie 4 mil yaptım:)) Akşam yemeğimi de yedim ve günümü toparlıyorum;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 kase sebze çorbası
- 4-5 kaşık pırasa kavurma
- 3 kaşık yoğurt
- 1.5 dilim tahıllı ekmek
Akşam:
- Izgara yağsız kırmızı et
- 1.5 dilim tahıllı ekmek
- 1 büyük kase salata (yağsız)
Sanırım başka bir şey yemem artık, belki süt içerim geç saatte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?