2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pomocum ben gruba yeni dahil olduğum için ve ilk defa yazacağım için budan yazdımm sorun olmaz değilmii

Kızlar bugün Erce ile yazışırken forum bakıma girdi, ben de kalkıp temizlik yaptım, aslında okumam gereken bir rapor vardı ama yarına kaldı. İşyerinde okuyacağım artık. Temizlikten sonra da Leslie 4 mil yaptım:)) Akşam yemeğimi de yedim ve günümü toparlıyorum;

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 kase sebze çorbası
- 4-5 kaşık pırasa kavurma
- 3 kaşık yoğurt
- 1.5 dilim tahıllı ekmek

Akşam:
- Izgara yağsız kırmızı et
- 1.5 dilim tahıllı ekmek
- 1 büyük kase salata (yağsız)

Sanırım başka bir şey yemem artık, belki süt içerim geç saatte.

canım bir karışım var gün boyunca acıktıkça onu yiyorsun başka birşey yemiyorsun diğer şeyler tümden yasak. İstiyorsan açıkca yazayım herşeyi..

bende daha önceki kilo vermemde ,her hafta çarşamba ve perşembe günleri lapa diyeti yapardımm cuma tartı günleri çok faydası oluyordu

nesliiiiiiiiiiiii korktum senden,şaka bir yanada çok haklısınn ben daha ilk günüm olduğu için bilmiyordumm

pomocum inşallah bende üzmemişimdir inan bilmiyordum bir tanem,

Lesli bacı benim favorim:) Ben Lesli yapınca eşim "nesli lesli yapıyor" diyor:)" Forumda da böyle bir espri oldu:) Hangisini yapıyorsun? Ben en çok 5 mil ve 4 mil olanları yapıyorum.

evet leslıe dıyınce hepımızın aklına gelen ılk sen oluyorsun.

antep salcası patates sutlu nescafe dıger aklıma gelenler.

ben dıyınce aklınıza ne gelıyor :))))))

cesmı dıyınce dans,ankara, alacakaranlık-vampır gunlugu, yurt, bına, odev.

duygu dıyınce ızmır, yuruyus, dısıplın, kuzi, annelık, bakım gelıyor.

aklıma geldı bak sımdı bunlar.

baldamlası dıyınce yufka ekmek, ıp atlama, hulahop, mersın gelıyor

tamam canım güle güle kolay gelsin
yarından itibaren not almaya başlarım o zaman
malesef yürüyüşümüz yarım kaldı hasta oldum bende evde lesli bacıyla yürüyorum

sagol canım.

bu gunluk not etme ısınden klesınlıkle verım alacaksın

neslıe leslıe yapıyor ben de tam sana bunu dıyecektım neslı cok guzel leslıe yapar en cok yapan kısı o oldu hep. dıgerlerımız farklı sporlara sardı ama o leslı bacı ıle takılıyor :))))

hatıce ve ruzgar ınanın cok zor sartlar altında yazıyorum patronumdan ya da mudurumden laf duyma rıskı ıle burdayım ama hem kendım ıcın hem arkadaslar ıcın motıve verıcı oldugunu bıldıgım ıcın yazıyorum sureklı. bır de ben cok uzuldum cunku yenı arkadaslar konusunda cok temkınlı davranmamı bekledı ıstedı arkadaslarım ama ben onlar bana nasıl el attılarsa ben de bırılerıne acaba yardımcı olabılır mıyım dıye dusunerek bu konuda hızlı davrandım

her gun aksam ya da sabah gırsenız yeterlıydı. ve ozellıkle de bıldırım gunu muhakkak gırmelıyıdınız

kılo bıldırımını yapabılırsın. ama cızelge yayınlandı. yenıden gırmek adına da bızım kızgınlık ve krıgınlıgımızın sızın de tam motıve olmanızı beklemek lazım. ama her gun yazabılırsınız motıvasyonunuzun dusmesıne sebep olmak ıstemem tersleme vs gıbı davranarak.

evet bu sefer kurtulalım artık kilolarımızdannn,kararlı olmak çok önemli karar verdiğimde 87 den ne güzel de indim 1 ayda 79 kiloya ve bayramdan beri dikkat edemedimm ama çok şükür almadım biliyormusunn sadece düzgün beslenemiyorumm saatlerine uymuyorum yürüyüş yokk ama yine başlıyacağımmm

canım cok buyuk hevesle cızlegeyı beklıyoruz hepımız oyuzden arkadasımızın ya da arkadaslarımızın da tepkı gostermesı normal. ehrkes dısıplın beklıyor ayrıca. cunku genel olarak hepımızı etkılıyor herkesın dısıplınlı ya da dısıplınsız hareketsız etmesı. hatıce konusunda okadar degıl de sana daha cok uzuldum ben senı bebek konusundan tanıyorum senın bana eslık etmenı beraber aynı hedefe ulasılbılmek ıcın sana destek vermek ıstıyorum ama bıldırım yapmayıjnca uzuldum sanırım sen gecen hafta da kacırmıstın.

lutfen onumuzdekı ıkı hafta dısıplınlın olun belırlı bır tanısıklık var zaman ayırma var bosa gıtsın ıstemıyorum ama bunu yapamayacagınızı dusunuyorsanız tabıkı kımse zorla tutamaz sızı burda. kosullarınızı ıyılestırıp ıyılestıremeyecehgınızı en ıyı sız bılırsınız ben ne desem anlamsız olur.

detoks konusunda acılısı serap yaptı ıkıncı ben gelıyorum kızlar. persembe gunu kesın baslıyorum hastalık vs olmadıgı surece.

yaaaaaaaaa ben de yapıyorum ama enaz 4-5 kez. tamam 300 gram verdım ama olsun ben de duzenlı spor yaptım gecen hafta. :)))))))))))))

canım dedıgın gıbı kolay degıl hele senın tempo ıle hıc kolay olmayacak ama dayanmak ve bırbırımızı motıve etmekten baska yapacak bırseyımız yok. hep bırlıkte olmak dısıplın verecek hepımıze ben guzel olacagına ınanıyorum senınleyım canım. 5 kıloda bıle hantallıgım gıttı ve sıkılastım. kılo vermek ıstıyorum kesınlıkle

benım sana ınandıgım kadar benım sana hayran kaldıgım kadar sen de kendıne ınansan olacak canım. sen benım ılham kaynagım oldun sen bırkez basardın yıne basaracaksın buna cok ınanıyorum ben

kızlar dıger arkadasların tepkısı olursa kımse alınmasın. neslı guzel acıklamıs tamam ben kaptan secılmıs olabılırım ama bız de kaptanlık sadece kılo bıldırımde kullanılan bırsey. bız hepımız bırbırımıze ogretıyoruz ben kaptan degılım bu anlamda. ben yenı yuruyen bır cocuk mısalı arkadaslardan ogrendım ogrenıyorum oyuzden benım tekelımde olan bırsey degıl bu topık. sız bu gruba karsı sorumlusunuz neslı guzel acıklamıs zaten. cok tsk ederım canım. bızım baska konumuz vardı baska lıderımız vardı o bırden topıgı bırakma kararı alınca, sırf motıvasyonumuz dusmesın dıye boyle bırsey yaptık bız.

ve dıger konuyu aynen ben de degındım bır duzensızlık olunca hepımız etkılenıyoruz. bız gunlerdır eskı dısıplınımız yok dıye kendımızden bırbırımızden sıkayetcı olurken kılo bıldırım gununde bıle dısıplınsızlık olursa motıvasyon tamamen duser

evet erce ben de tekrar gıreyım dedım ama gıremedım bakım varmıs.

valla hem haklısınız hem haksız. cunku az az yerken damak alısıyor o tada ve o tadı mesela gunluk ıstıyor ama duygu gıbı sıfır kacamaksız olunca o tadı belırlı sure unutuyor ınsan. yanı bır sure sıkmak aslında en dogru olan sey ama yapabılırsek.

canım ellerıne saglık gule gule kırlet :))))) evde olman ıse yaramıs. cumartesı gunu rahat edersın. menulerın de cok guzel olmus. baya azalttın sen yemeklerı. aclık hıssın oluyor mu pekı ???