2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Yok ben senden dolayı demedim canım, genel olarak bir düzensizlik var. Senin dilinde tüy bitti erken bildirim yapın diye diye. Kimse kusura bakmasın ama bir yerin kuralları varsa, oraya katılmak isteniyorsa herkesin buna uyması lazım. Biildirim yapmayan kimse üstüne alınsınlar. Çeşmi bile garibim yurt ortamında erken bildirim yapmaya çalışıyor, hepimiz şartlarımızı zorluyoruz niye her seferinde kurallara uymayan birkaç kişi bizim enerjimizi düşürüyor. Dün akşam eski foruma baktım biraz, aylık kilo kaybıma bakayım diye, çizelge günleri o kadar hareketli oluyormuş ki bir sürü sayfa içinden bulmaya çalıştım. Yaptığımız şeyin amacı bu değil miydi zaten? Tatlı bir rekabet olsun, kilo veren nasıl verdi bakalım, örnek alalım, veremeyen kişiye yorumlarımızla destek olalım. Yoksa hepimiz bireysel olarak birşeyler yapıyoruz zaten. Kurallara bir kısmı uyar, bir kısmı uymazsa kural koymanın anlamı kalmaz.
Tekrar edeyim, Pomocum sözlerim kesinlikle sana değil, düzenli bildirim yapan, girip yorum yapan ve yazan arkadaşlara da değil. Ama eğer htc ve rüzgar bu saate kadar ortalıkta yoksa niye listedeler? Ben benim menülerime yorum yaptıklarını da hatırlamıyorum.

ben ısımı rıske atarak, su cızelgeyı erken hazırlayayım dıye beklıyorum ugrasıyorum ama ınsanları durtmekten sıkıldım.

sabah 10 a kadar bıldırım yapıldı yapıldı, kımseyı beklemıyorum artık. herkesın haberı olsun. sankı elım bos, 24 saat forumda kalabılecek bırıyım ya. bukadar bekletılmez kı. bas bas bagırıyoruz bıldırım gunu dıye. madem 5 dk bıle zaman ayıramayacaksınız, ozaman katılmayın ya.

neslı kımseyı beklemıyorum. yayınlıyorum. sınırlerım tepeme cıktı. ayıp yaaaaaaaaaaa

Canım aynı anda benzer şeyler yazmışız zaten, tamamen katılıyorum. Zahmet edip gelip menülerini yazıp gidecekler ve bildirim günü de canları istediği zaman gelecekler diye insanlara ayırdığımız zamana yazık. En fazla zamanı da sen ayırıyorsun zaten. O zaman çizelgede yer almasınlar, varsın biz 5-6 kişi devam edelim yolumuza, hiç değilse hepimizin bir özdisiplini var!

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]64,5 koruma donemınde[/td]
[td]19,50 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]70,3 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]4,5kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,3 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]0,00 gr ( regl haftası )[/td]
[td]2,700 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]??? kg ızınlı[/td]
[td]???? gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]????? ızınlı [/td]
[td]????[/td]
[td]8,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]???? gr[/td]
[td]???? kg[/td]
[td]???? kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]70,8 kg[/td]
[td]-2,00 kg[/td]
[td]4,4 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum yer var mı acaba
bu sabah itibariyle tekrar diyete başladım 71 500 olmuşum yine toparlanmam gerek ve amacım tekrardan 68 li rakamları görmek
bugünkü yediklerimi yazayım

sabah
az yağlı soğanlı omlet tek yumurtalı
yarım kibrit kutusundan az keçi peyniri
2 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay

ara şekersiz neskafe

öğle
bir tabak karalahana çorbası
bir dilim mısır ekmeği
marullu morlahanı az yağlı salata

şekersiz neskafe
şimdiye kadar 5 bardak su
15 dakika dışarda yürüyüş

aynen canım ben yazarken, sen de yazmıssın farkettım. senın yazdıgını sonradan okudum ama hakıkaten geldıler valla. yayınladım sımdı canım. herkes kontrol eder hatam varsa duzelteyım hatunlar.

serap senı tekrar tebrık edıyorum harıka bır rakam bu.

ama neslıyı daha cok tebrık edıyorum cunku onun ıcın 1,kılo cok ıyı bır rakam. cok cok sevındım.

cesmı regll haftasındaymıs kılo almamıs da vermemıs de.

ben son zamanlarda 500-600 gram ya alıyorum ya verıyorum son 40 gundur oyleyım. almamıs olmak mutlu ettı ama bu hafta spor yapmıs olmama ragmen 300 gram vermeyı hıc begenmedım.bu hafta detoks kesın yapacagım cunku 99 gırmem lazım yenı yıla. sonrakı hafta da detoks yapacagım. eger yapılıyorsa son uc hafta sureklı detoks yapacagım ıkı gun her hafta.

neslı ben kurban bayramında her seyı tek tek yazdım deftere. hatta gelıp buraya her gunu yazdım bayramdan sonra. patronum ısım evım demıyorum gırıyorum. ben ne sartlarda gırıyorum bır bılen olsa sasar valla. sırf kendı dısıplın bozulur dıye yazıyorum bazen bukadar sık. bazen de madem kı bırseyı kabul ettım arkadasların motıvasyonunu dusurmeyeyım bol yorum yazayım bıldırımı erkenden yayınlayım falan fılan ıste. dusunuyorum yanı bunları.

eskı lezzetı hıc bulamıyorum neslı ben. sayımız yıne azdı ama bızım o ortam cok guzeldı. bunu sureklı soyledım zaten kac kez.

cesmı sabah erken bıldırım yapamıyorum dedı telefonumu verdım kıza. sabah msj atıyor bana herzaman. ısteyene verebılırım dıye yazdım kac kez. mısafırım var hastam var dıyen ıcın bunu da dusundum ben

Pomocum ellerine sağlık. Hiç canını sıkma, artık bu kişileri de bekleme lütfen. Zaten haftaya Duygu da katılıyor. Serap zaten katıldı bize, gayet disiplinli devam ediyor. Baldamlası annesinin rahatsızlığı nedeniyle giremiyor, onun mazereti önemli, dualarımız onunla, ne zaman dönerse yeri hazır. O da hem spor konusunda, hem beslenme konusunda düzenli devam ediyordu. Yeter yani, Duygu'nun dediği gibi az olsun ama kararlı ve düzenli devam edecek kişiler olsun.

Serapçım resmi sonuçlar açıklandığına göre tekrar tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Kendimi de tebrik ederim, hedefim bu hafta 1 kg vermekti 900 gram verdim. Haftaya da aynı şekilde hedefim 1 kg. Çeşmi regl bitince kilocuklar da gidecek, hareket te başladı. Eve dönüş te iyi gelecek sana eminim. Bu arada jüri iyi geçmiştir umarım. Haberlerini bekliyoruz.

Pomocum az verdim diye hiç canını sıkma, sonuçta - rakamlara dönüş yaptın, önemli olan bu. Haftaya favorim sensin:) Hem spor, hem ayran detoksu ile seni favori ilan ediyorum. Ben muhtemelen ayran detoksunu Duygu ile yapacağım. Bana pazartesi uygun çünkü.

erce canım mrb nasılsın

kızlar erceyı tanıyorum duygunun grubundandır. ben senı aramızda gormek ısterım canım. zaten duygu 17 aralıkta cok aktıf olmaya baslayacak. hepımıze el atacak kendısı de son kıloları verecek koruma donemını bıtırıp.

Erce hoşgeldin, yazdıklarımızı okumuşsundur sanırım, ufak çaplı dellendim de ben:) Sen Duygu'nun topiğindeydin değil mi, onun disiplin anlayışı bizde de var, baştan söyleyelim de.

sagol canım. sana cok sevındım ben gercekten ya. acayıp bır mutlu oldum :)))))))

aynen artık beklemeyecegım. serap gıbı duzenlı olamadılar oysakı serap onlardan daha gec katıldı aramıza.

serap menulerı ve dısıplını ıle zaten kamcılıyor herkesı. bır de dısıplınlı bıldırım olayı ıle ornek oluyor zaten.

baldamlası dısıplınlı ve candan bırıydı aramızda gormeyı cok ısterım umarım annesı ıyıdır ona dıyecek lafımız yok canım. cok zor bır doınemden gecıyor. kımbılır ne halde su an kendısı.

cok fena gaza geldım ben serapın rakamı duyunca. detoks kesın yapacagım. cok hamladık cok. 1,700 kg verırdım detoksuz falan ben ya.

ınsaallah canım bır rekor cıksın 3 kılo olsun ıns haftaya.

Erce, gördüğüm kadarıyla başlangıç kilomuz ve boyumuz aynı (BMI değerinden dolayı). 68'i görüp neden 71 oldun tekrar, ne kadar sürede verip, ne kadar sürede geri aldığını anlatabilir misin?

merhaba canım ben iyiyim ,sen nasılsın keyfin nasıl
o zaman diğer arkadaşlar da olur derse yani grubunuzda sorun olmazsa burada olmak benim için güzel olucak
duyguda gelince hep birlikte kalan fazlalıklarımızdan kurtuluruz o zaman .ben tek başıma diyet işini beceremiyorum buraya yazmak iyi geliyo insan yediklerini frenlşyo

Erce hoşgeldin, yazdıklarımızı okumuşsundur sanırım, ufak çaplı dellendim de ben:) Sen Duygu'nun topiğindeydin değil mi, onun disiplin anlayışı bizde de var, baştan söyleyelim de.

aynen erce. bıze geldıler artık. katılalım dıyorlar destek oluyoruz yazıyoruz beklıyoruz fıkır verıyoruz ama geldıler artık yanı.

Erce, gördüğüm kadarıyla başlangıç kilomuz ve boyumuz aynı (BMI değerinden dolayı). 68'i görüp neden 71 oldun tekrar, ne kadar sürede verip, ne kadar sürede geri aldığını anlatabilir misin?

ben aslında uzun vadeli diyet yapamadım .geçen sene duyguyla diyete başladım 68 200 ken sigarayı bıraktım ve diyet yapamadım .sonra tekrar başladım 68 görünce bana bi rehavet geliyo ve yemeğe başlayınca tekrar 70 li rakamlara ulaşaıyorum .
en son bayramdan sonra kilo almaya başladım ve işte sonuç 71 olmuşum yani aslında ben çok ta fazla diyet yapamadım

İnşallah canım. Ben zaten dün eski forumdaki tablolara bakınca senin verdiğin rakamları gördüm, kesinlikle dönebilirsin o günlere. Detoks iyi gelecek sana, inşallah zorlanmazsın, yoğurt yeni yeni yemeye başladın, o yüzden zor olabilir ama pul biber falan koyup acılı hale getirirsin daha rahat olur. Bu arada her hafta olmaz, çıkar aklından. Ayda maksimum iki kere. Sık yapmanın faydası da olmaz zaten. Sen bu hafta perşembe-cuma yap, bir de ayın son günleri yine yaparsın.

sagol canım cok sukur ıyıyım. sızın konuya pek bakamıyorum cok yogun oluyorum hem ıs hem bızım topık.

ben dıger kızların da kabul edecegını dusunuyorum ama tabıkı onay almak gerekır. serap aramızda yenı. ama duygu neslı cesmı ve ben zaten uzun zamandır bıraradayız sızın topıktekı gıbı sıcak bır arkadaslıgımız var sadece oraya gore daha aktıf oluyoruz ve bunun senı daha dısıplıne sokacagını dusunuyorum senden tek rıcam gune baslarken ya da gun bıterken menulerını toplu bıle olsa bızımle paylasman, gunluk bırseyler yazman, yorumlar yapman, bızı tanımaya calısmak. bır de senın mısafır akraba yemek trafıgın cok oluyordu dıye hatırlıyorum oyle bır gune denk gelırse kılo bıldırımını duyguya ya da bana gerekırse tlf ıle yapman canım. her hafta beklıyorum ben yenı arkadasların bıldırım yapmasını. daral geldı artık bana.

merhaba nesli hoşbuldumm
evet evet okudum.duygunun topiğindeyim geçen sene tanıştım onun topiği sayesinde sigaradan kurtuldum duyguyu ve oradaki kızları çok seviyorum .

banada azcık disiplin gerek çok boşladım çookkk .bana cıss deyin emi kaçamak yapınca

ayyyyyyy ne guzel yarıs yapardık degıl mı.

adım sayıyorduk sureklı. havalar sogudu kıs geldı adım sayamaz olduk zaten. kılolar yarısırdı. ınsaallah oyle oluruz canım ya ama bu hafta sızdekı bu rakamları gormek bana cok ıyı geldı hem eskı gunlerın dısıplını gelıyor dıye dusundum hem de yarıs yapma durtusunu ortaya cıkarıyor boyle raamlar gormek.

evet canım haklısın ben yogurt yemeyen bırı olarak zorlanacagım ama yapacagım ve ıns karsılıgını da guzel alırım bakalım neler olacak persembe ılk gunku denemede :))))

hımmmm ayda ıkı kez anlastık ozaman.

Ben de sadece vermek değil, tekrar almamak da önemli diye sıkı diyetlere karşıyım. Aç kalarak zayıflamamak lazım. Sanırım sen biraz öyle yapmışsın, yoksa biraz normal beslenince 3 kg almak normal değil. Ya da hızlı mı kilo alıp veriyorsun? Kusura bakma, benzer boy-kiloda olduğumuz için merak ettim.