- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.001
canım hosbulduk
ben sabahta baya uzun sure kaldım burda. yayınlamamaın sebebı ben degılım yanı canım.
htcmn ve ruzgar bıldırım yapmadı.
fıstık gıbı kılo verdın bu hafta. bence halay cek.:79::81:
ben ısımı rıske atarak, su cızelgeyı erken hazırlayayım dıye beklıyorum ugrasıyorum ama ınsanları durtmekten sıkıldım.
sabah 10 a kadar bıldırım yapıldı yapıldı, kımseyı beklemıyorum artık. herkesın haberı olsun. sankı elım bos, 24 saat forumda kalabılecek bırıyım ya. bukadar bekletılmez kı. bas bas bagırıyoruz bıldırım gunu dıye. madem 5 dk bıle zaman ayıramayacaksınız, ozaman katılmayın ya.
neslı kımseyı beklemıyorum. yayınlıyorum. sınırlerım tepeme cıktı. ayıp yaaaaaaaaaaa
Canım aynı anda benzer şeyler yazmışız zaten, tamamen katılıyorum. Zahmet edip gelip menülerini yazıp gidecekler ve bildirim günü de canları istediği zaman gelecekler diye insanlara ayırdığımız zamana yazık. En fazla zamanı da sen ayırıyorsun zaten. O zaman çizelgede yer almasınlar, varsın biz 5-6 kişi devam edelim yolumuza, hiç değilse hepimizin bir özdisiplini var!
Yok ben senden dolayı demedim canım, genel olarak bir düzensizlik var. Senin dilinde tüy bitti erken bildirim yapın diye diye. Kimse kusura bakmasın ama bir yerin kuralları varsa, oraya katılmak isteniyorsa herkesin buna uyması lazım. Biildirim yapmayan kimse üstüne alınsınlar. Çeşmi bile garibim yurt ortamında erken bildirim yapmaya çalışıyor, hepimiz şartlarımızı zorluyoruz niye her seferinde kurallara uymayan birkaç kişi bizim enerjimizi düşürüyor. Dün akşam eski foruma baktım biraz, aylık kilo kaybıma bakayım diye, çizelge günleri o kadar hareketli oluyormuş ki bir sürü sayfa içinden bulmaya çalıştım. Yaptığımız şeyin amacı bu değil miydi zaten? Tatlı bir rekabet olsun, kilo veren nasıl verdi bakalım, örnek alalım, veremeyen kişiye yorumlarımızla destek olalım. Yoksa hepimiz bireysel olarak birşeyler yapıyoruz zaten. Kurallara bir kısmı uyar, bir kısmı uymazsa kural koymanın anlamı kalmaz.
Tekrar edeyim, Pomocum sözlerim kesinlikle sana değil, düzenli bildirim yapan, girip yorum yapan ve yazan arkadaşlara da değil. Ama eğer htc ve rüzgar bu saate kadar ortalıkta yoksa niye listedeler? Ben benim menülerime yorum yaptıklarını da hatırlamıyorum.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum yer var mı acaba
bu sabah itibariyle tekrar diyete başladım 71 500 olmuşum yine toparlanmam gerek ve amacım tekrardan 68 li rakamları görmek
bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
az yağlı soğanlı omlet tek yumurtalı
yarım kibrit kutusundan az keçi peyniri
2 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay
ara şekersiz neskafe
öğle
bir tabak karalahana çorbası
bir dilim mısır ekmeği
marullu morlahanı az yağlı salata
şekersiz neskafe
şimdiye kadar 5 bardak su
15 dakika dışarda yürüyüş
erce canım mrb nasılsın
kızlar erceyı tanıyorum duygunun grubundandır. ben senı aramızda gormek ısterım canım. zaten duygu 17 aralıkta cok aktıf olmaya baslayacak. hepımıze el atacak kendısı de son kıloları verecek koruma donemını bıtırıp.
Pomocum ellerine sağlık. Hiç canını sıkma, artık bu kişileri de bekleme lütfen. Zaten haftaya Duygu da katılıyor. Serap zaten katıldı bize, gayet disiplinli devam ediyor. Baldamlası annesinin rahatsızlığı nedeniyle giremiyor, onun mazereti önemli, dualarımız onunla, ne zaman dönerse yeri hazır. O da hem spor konusunda, hem beslenme konusunda düzenli devam ediyordu. Yeter yani, Duygu'nun dediği gibi az olsun ama kararlı ve düzenli devam edecek kişiler olsun.
Serapçım resmi sonuçlar açıklandığına göre tekrar tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Kendimi de tebrik ederim, hedefim bu hafta 1 kg vermekti 900 gram verdim. Haftaya da aynı şekilde hedefim 1 kg. Çeşmi regl bitince kilocuklar da gidecek, hareket te başladı. Eve dönüş te iyi gelecek sana eminim. Bu arada jüri iyi geçmiştir umarım. Haberlerini bekliyoruz.
Pomocum az verdim diye hiç canını sıkma, sonuçta - rakamlara dönüş yaptın, önemli olan bu. Haftaya favorim sensin:) Hem spor, hem ayran detoksu ile seni favori ilan ediyorum. Ben muhtemelen ayran detoksunu Duygu ile yapacağım. Bana pazartesi uygun çünkü.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum yer var mı acaba
bu sabah itibariyle tekrar diyete başladım 71 500 olmuşum yine toparlanmam gerek ve amacım tekrardan 68 li rakamları görmek
bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
az yağlı soğanlı omlet tek yumurtalı
yarım kibrit kutusundan az keçi peyniri
2 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay
ara şekersiz neskafe
öğle
bir tabak karalahana çorbası
bir dilim mısır ekmeği
marullu morlahanı az yağlı salata
şekersiz neskafe
şimdiye kadar 5 bardak su
15 dakika dışarda yürüyüş
erce canım mrb nasılsın
kızlar erceyı tanıyorum duygunun grubundandır. ben senı aramızda gormek ısterım canım. zaten duygu 17 aralıkta cok aktıf olmaya baslayacak. hepımıze el atacak kendısı de son kıloları verecek koruma donemını bıtırıp.
Erce hoşgeldin, yazdıklarımızı okumuşsundur sanırım, ufak çaplı dellendim de ben:) Sen Duygu'nun topiğindeydin değil mi, onun disiplin anlayışı bizde de var, baştan söyleyelim de.
Erce, gördüğüm kadarıyla başlangıç kilomuz ve boyumuz aynı (BMI değerinden dolayı). 68'i görüp neden 71 oldun tekrar, ne kadar sürede verip, ne kadar sürede geri aldığını anlatabilir misin?
sagol canım. sana cok sevındım ben gercekten ya. acayıp bır mutlu oldum :)))))))
aynen artık beklemeyecegım. serap gıbı duzenlı olamadılar oysakı serap onlardan daha gec katıldı aramıza.
serap menulerı ve dısıplını ıle zaten kamcılıyor herkesı. bır de dısıplınlı bıldırım olayı ıle ornek oluyor zaten.
baldamlası dısıplınlı ve candan bırıydı aramızda gormeyı cok ısterım umarım annesı ıyıdır ona dıyecek lafımız yok canım. cok zor bır doınemden gecıyor. kımbılır ne halde su an kendısı.
cok fena gaza geldım ben serapın rakamı duyunca. detoks kesın yapacagım. cok hamladık cok. 1,700 kg verırdım detoksuz falan ben ya.
ınsaallah canım bır rekor cıksın 3 kılo olsun ıns haftaya.
merhaba canım ben iyiyim ,sen nasılsın keyfin nasıl
o zaman diğer arkadaşlar da olur derse yani grubunuzda sorun olmazsa burada olmak benim için güzel olucak
duyguda gelince hep birlikte kalan fazlalıklarımızdan kurtuluruz o zaman .ben tek başıma diyet işini beceremiyorum buraya yazmak iyi geliyo insan yediklerini frenlşyo
Erce hoşgeldin, yazdıklarımızı okumuşsundur sanırım, ufak çaplı dellendim de ben:) Sen Duygu'nun topiğindeydin değil mi, onun disiplin anlayışı bizde de var, baştan söyleyelim de.
İnşallah canım. Ben zaten dün eski forumdaki tablolara bakınca senin verdiğin rakamları gördüm, kesinlikle dönebilirsin o günlere. Detoks iyi gelecek sana, inşallah zorlanmazsın, yoğurt yeni yeni yemeye başladın, o yüzden zor olabilir ama pul biber falan koyup acılı hale getirirsin daha rahat olur. Bu arada her hafta olmaz, çıkar aklından. Ayda maksimum iki kere. Sık yapmanın faydası da olmaz zaten. Sen bu hafta perşembe-cuma yap, bir de ayın son günleri yine yaparsın.
ben aslında uzun vadeli diyet yapamadım .geçen sene duyguyla diyete başladım 68 200 ken sigarayı bıraktım ve diyet yapamadım .sonra tekrar başladım 68 görünce bana bi rehavet geliyo ve yemeğe başlayınca tekrar 70 li rakamlara ulaşaıyorum .
en son bayramdan sonra kilo almaya başladım ve işte sonuç 71 olmuşum yani aslında ben çok ta fazla diyet yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?