2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım bu ayran detoksu dediğin nasıl bişey nasıl yapılıyor bende yapmak istiyorum

canım bir karışım var gün boyunca acıktıkça onu yiyorsun başka birşey yemiyorsun diğer şeyler tümden yasak. İstiyorsan açıkca yazayım herşeyi..
canım sana zahmet yazarsan çok sevinirim
kaç gün boyunca yaptın
kaç kilo verdin hepsini yaz ama olur mu?
ben bu zamana kadar hiç diyet yapmadım arada sadece kendimi aç bıraktığım zamanlar oldu o yani
ama şimdi durum ciddi
ilk defa 67 kiloyu gördüm tartıda o yüzden acilen bişeyler yapmam lazım

Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Pomocum güzel bir haftasonu geçirmişsin, enerjin tüm hafta devam eder inşallah. Serap tebrik ederim, çok güzel vermişsin detoksla. Sen zaten güzel veriyordun. Ama lütfen az verdim falan deme, ben de başladığımda 75 kg idim ve 70 rakamını ancak 3 ay sonra gördüm, sen daha başlayalı ne kadar oldu ve 70 rakamını görmüşsün. Gayet güzel gidiyorsun Ben de bugün veya yarın regl olacağım, çok şiş hissediyorum. Bugün evde çalışacağım, okumam gereken bir rapor var, onu okuyacağım. Ayran detoksu ben de yapmak istiyorum ama bakalım ne zamana ayarlayabilirim. Bu tarz detokslar yağ yaktırmıyordur ama ödem atıyordur ve bu da bana psikolojik olarak iyi gelecek. Gerçi ben iki günde ödem de olsa 2 kg vereceğime inanmıyorum ama göreceğiz bakalım.

Kızlar kahvaltımı yazayım,

- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 ceviz
- 1 kk peynir
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

canım kahvaltı 8-9 arası yapacaksın..
1 tam pişmiş yumurta
bir dilim yağsız beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
bol bol yeşillik bunu sınırsız yiyebiliyorsun..
saat 10dan sonra aşağıda yazdığım karışımı iki saat aralıkla yiyeceksin.su yeşil çay sınırsız tuz yok yağ yok. ve başka birşey yemek yok.şeker de yasak

karışım:
4 kaşık pişmemiş nohutu ve 4 kaşık pişmemiş yeşil mercimeği düdüklüde pişir.Piştikten sonra 4 kaşık bulguruda pişir.bu karışımı 1 buçuk kilo ayranın içinde karıştır.ve 2 salatalığı da rendele karışımın içine kat.acıktıkça bu karışımı yiyorsun içebildiğin kadar su iç...

idrarda tortu oluyor canım ama bu yağ mı yoksa başka birşey mi bilemem. Diyetisyenler yağ yaktırıyor demiş. Dediğin gibi ödem de olsa insanı rahatlatıyor...işte regl olmasaydım bir 500 600 daha giderdi onun hayalini kuruyordum neyse gelecek ay tekrardan yapacağım bakalım o ay kaç vereceğim..gelecek hafta inşallah kilo verebilirim regl haftam sıkıntılı geçer benim. ve şimdiden tatlı krizlerim tutuyor. eve çikolata falan aldırtmıyorum o yüzden..saldırırım regl döneminde diye.

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlarr gece 3 ü geçiyodu yine yattıgımda sabah da 7 de kalkamadım tabi ki, 8.30 u geçiyodu işte. duş aldım kahvaltı yaptım şimdi çalışmaya odaklanmadan da size bakayım dedim. benim için dua edin olur mu

canım sana basarılar dılıyorum kolay gelsın ne dıyım valla zor bunlar. ama eve gıdecek olmak cok guzel bır odulmus. nekadar kalacaksın ?

6 buçuk ayım kaldı resmen gün sayıyorum okulu bitirmek için canım salı günü gidecem, pazar günü dönecem. aslında annem gelecekti buraya, ben gitmeyecektim ama 5 gün dersim olmayacak şimdi çok güzel denk geldi, annem de hava çok soğuk ben gelsem yapacak bişeyimiz yok, burda istedigimiz şeyi yaparız, ister gezeriz ister evde otururuz orda öyle olmayacak dedi, haklı da yani. ben de o yuzden gitmeye karar verdim, baya ihtiyacım var iyi olacak yani

herkese musmutlu haftalar dilerim kızlarrrr

Yağ yaktırıyorsa daha da güzel ama bir mühendis olarak buna inanmam zor. Çünkü 1 kg yağ 7000 kalori kabul ediliyor, 2 kg vermek için 14000 kalori yakmak lazım. Vücudun ihtiyacı 2200 kalori olsun. Yani ben kendim için söyleyeyim, hiç bir şey yemesem bile 2 günde ancak 4400 kalori gider, hadi üstüne aç acına 1 saat koşayım 700 kalori de öyle gitsin, 4400 + 1400 = 5800 kalori eder. Ama ayran detoksu falan yok, sıfır giriş yani. Hadi buna ayranı ekleyelim, iyimser yaklaşımla 500 kalori diyelim, iki günde 1000 kalori olur. 5800 - 1000 = 4800 kalori, yani ancak yarım kg yağ yakma anlamına geliyor. Üstelik sabah kahvaltıda alınan kaloriyi yok saydım. Ayrıca da günde 1 saat koştum. Hesap ortada, dediğim gibi ikna olmam zor:) Ama elbette normal beslenmeye göre daha fazla yağ yakıp, bir de ödem atıyordur muhtemelen.

en kısa zamanda uygulayacağım canım teşekkürler
haa bide kaç gün boyunca yapıyorsun bunu

valla super bır analız ve acıklama olmus :))))))))))))))))

valla ımrendım senın bu eve gıdıs olayına. ben bu haftasonu malatya yapacaktım ama planı erteledım esım yurtdısına cıkmıyor adamı haftasonu tek bırakmayayım dedım gecen hafta da tek kaldı ben annemlere ıstanbula gıdınce.

sana tekrar basarılar canım

gunaydın canım

sana da guzel bır hafta olur ıns.

evet canım uzun zamandır gecırdıgım en guzel zamanlardan bırıydı seyahatlerımde guzel oluyor da yasadıgım sehırdeyken pek keyıflı vakıt gecıremıyoruz.

serapın menuler zaten cok ıstıkrarlıydı olculer de cok guzeldı hep. kacamak da yoktu ve saglıklı beslenıyordu her cesıt besın oluyor

ayran detoksu persembe cuma yapacagım ben. uc gun cok yogunum bır de uc gun spora agırlık vermek ıstıyorum.

serap verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler.

duygu senın ayran detoksu ıle serapınkının ıcerıgı aynı mı ?

Pomo hoşgeldin canım, yayınlıyor musun çizelgeyi? Belki hareketlendirir biraz burayı. Ben bugün pek bi demotiveyim, buradan enerji alayım dedim ama burda da enerji yok. Hani geçen hafta geriye dönüş yapacaktık hep birlikte ama pek öyle olmadı.

canım hosbulduk

ben sabahta baya uzun sure kaldım burda. yayınlamamaın sebebı ben degılım yanı canım.

htcmn ve ruzgar bıldırım yapmadı.

fıstık gıbı kılo verdın bu hafta. bence halay cek. :79::81:

benım bu ay regl duzenım karman corman oldu bır dahakı regl nezaman olacak onu bıle bılmıyorum bu ay ıkı kez regl oldum cunku. hsg fılımın etkısıymıs. hap zaten odem yapıyor ohhhhhhhhhhhhh yarasın bana :))))))))))

benım sıskınlıgım az olur okadar cok olmaz ama son ıkı aydır parmaklarım sısıyor farkedıyorum.

senın kılonda bırı 3 kılo verıyorsa detoks ıle, ben 5 verırmıyım acaba