- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.081
bende geçen seneye kadar yoğurt yemezdim sadece sarımsaklı kızartmalarda falan işte ölesine yerdim .şimdi zevkle yiyorum hatta içine meyva doğrayıp azcık tarçın ve balla harika oluyo ve tatlı krizlerimi frenliyo
olucak olucak kurtulcaz bu kilolardan hep birlikte
Kizlar yarindan itibaren bomba gibi gelicem topige:)) kilomda cok sukur degisiklik yokmyani halen 79.6 yim pomo bshsetmisti sanirim:44: ceviz+sarimsakli suyla zayiflamayi deniyorum Cevizimi ve sarimsagimi bir bardak suya islattim sabah icicem bakalim bir hafta deniycem sonucu yazarim
kızlar ancak girebildim topiğe, ne güzel bi sürü muhabbet etmişsiniz hepsini tek tek okudumm. malesef ki evime yarın gidemiyorumm.. çok sinir oldum bu duruma ondan kendimi eğlendirmeye çalıştım biraz gezerek.
bugun 4 e kadar maketi yaptım apar topar hazırlandım okula gittim ama resmen koşturdum yani, bi girdim sınıfa bizim grubun hocası yokbugun gelmemiş beyefendi perşembe gelecekmiş biz de juriye o gün çıkacakmışız nasıl sinir oldum anlatamam. öğle yemegi bile yemeden hazırlandım bugun çıkıp eve gidecem die ama beyefendinin işi varmış
anlayacagınız juriye çıkamadım bugun, sinirim 2 gün daha devam edecek şimdi boştan yere. ama dualarınız için teşekkür ederim. yüzsüzlük yapıp perşembe günü tekrar dualarınızı isteyecegim sizden :26:
anaamm gerçekten en yakınlarıma bile sorsan neredeyse bu kelimelerle anlatırlar benihakikaten pomo deyince ne geliyor ki aklıma ilk bi kere kesinlikle azmin ve güzelliğin geliyor bir de neredeyse sıfır kaçamakla ilerlemen geliyor bir de aralık ayı totemin geliyor valla kaldı 20 gün bakalım bişeyler olacak mı
bugunku menumu yazayım bende kızlar
kahvaltı ( 09.00 )
domates, salatalık, beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 yk bal
1 top kepek ekmegi
1 ince dilim salam
öğle yemegi ( 13.30 )
1 top kepek ekmegi arasına sabahtan hazırladıgım domates, salatalık, beyaz peynir, 1 dilim salam
okuldan 5 i geçiyodu geldigimde yemege kadar dayanamayıp 2 küçük mandalina yedim.
akşam yemegi ( 18.00 )
1 kepçeden az tavuk suyuna şehriye çorbası
1 tane biber dolma
1 küçük dilim patates böreği
marul, havuç, mor lahana salata
sonra arkadaşlarla hava almaya çıktık benim sinirlerim bozuldu diye. 1 saate yakın yürüdük. starbucksta küçük boy cafe latte içtim ( 100 kalori civarı bişeydi sanırım )
yurda dönünce de 9 gibi 1 tane daha mandalina yedim.
11.30 gibi de 200 gr pul biberli yoğurt yedim, uykum gelsin diye. sanırım başardım da yavaştan yatayım ben. yarın da jurim var, şu geçen hafta nefes almadan teslimini hazırladıgım jurioff perşembe gelse de bi gitsem yaa çok sıkıldımmm.. neyse artık yarın madem gidemiyorum eve akşam bi dans gecesi yapayım ben 1 hafta oldu özledm
herkese şimdiden mutlu günlerrrr
Evet, çok ortak noktamız varmış gerçekten, birbirimizi daha çok motive ederiz. Ben de önce öyle başladım Leslie'ye ama sonra bilgisayarıma indirdim. Ama şu an indirilebiliyor mudur bilmiyorum. Özelden sana ekleyip yollayayım olabiliyorsa. Leslie fast 4 mil ve 5 mil yapıyorum ben. 4 mil olan yaklaşık 50 dakika ve içinde yoğun bir şekilde koşma da var, 5 mil olan da 70 dakika ve onda da koşma var. 15-20 dakikalık videolarda koşma yoktu hatırladığım kadarıyla.
Ben de biraz öyle düşünüyorum, sadece vermek değil, korumak ta önemli. Biz çoğunlukla sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz hep birlikte. Menülerde cıss'lar olunca birileri yakalıyor zaten.
Valla Duygucum diğer arkadaşları bilmem ama ben geçen hafta başladım ve bu hafta meyvesini aldım hemen:)) Haftada 4-5 kez sporumu da yapıyorum, seni de sbırsızlıkla bekliyorum.
Canım, ben fazla kilo aldığını sanmıyorum, en fazla 1-1,5 kg almışsındır, onu vermek te senin için zor olmaz zaten. Ayran detoksunu Pomo ile yapacaktık ama hafta başı ona uymuyor, bana da perşembe-cuma uymuyor. Pazartesi benim için daha uygun, bugün yapmak istemedim çünkü regl olacağım dayanamam. O yüzden haftaya pazartesi bir aksilik olmazsa sözleştik seninle, birbirimize destek te oluruz:))
teşekkürler canım benim.İlk gün iyiydim ama ikinci günü zorlanmadımdesem yalan olur.belki reglin başlangıcı olması bünyeyi sarstı veya detoks sıktı. ama aşırı derecede zorlandım diyemem..
Günaydın canım yazdım ama görmemişsin herhalde sorun değilserap gunaydın nasılsın ?
detoks ıle ılgılı bazı seyler sormustum sana gordun mu msjlarımı ?
detoks yaptıgın gun yorgunluk oldu mu ? psıkolojı nasıl oluyor ? bana bıraz anlatır mısın ben persembe yapacagım da
hımmmmmmm anladım canım. tabıkı kolay olması beklenemez. aynı tur gıda ıle beslenme sıkacaktır. hayırlısı bakalım. bakalım ben nasıl olacagım :))))))
ben sırf yenı yıla 100 gırmemek ıcın detoks yapacagım. bır ayda sadece ıkı kez yapabılıyoruz degıl mı duygu, serap ? her hafta olmuyor ya da bu hafta ıkı gun yaptım, aynı ay ıcınde baska bır hafta daha ıyapmak oluyor mu ?
kızlar bır de bana cızelge ıcın lınk atar mısınız bulamadım ben yıne ? kılo mu degıstıreyım
ben iki haftasonu bekleyip üçüncü hafta tekrardan yapacağım canım...yapmasam bile yoğurt tüketeceğim sadece. kahvaltıyı normal yapıp diğer öğünler sadece yoğurt tüketeceğim.benim açlık hissimi bastırıyor.uykumu da getiriyor.direkt uyuyorum..hımmmmmmm anladım canım. tabıkı kolay olması beklenemez. aynı tur gıda ıle beslenme sıkacaktır. hayırlısı bakalım. bakalım ben nasıl olacagım :))))))
ben sırf yenı yıla 100 gırmemek ıcın detoks yapacagım. bır ayda sadece ıkı kez yapabılıyoruz degıl mı duygu, serap ? her hafta olmuyor ya da bu hafta ıkı gun yaptım, aynı ay ıcınde baska bır hafta daha ıyapmak oluyor mu ?
kızlar bır de bana cızelge ıcın lınk atar mısınız bulamadım ben yıne ? kılo mu degıstıreyım
Günaydın canım yazdım ama görmemişsin herhalde sorun değil
ilk gün yorgun değildim hatta hava güzeldi böyle iki saat kendimi dışarı atıp bir güzelce gezdim.
ertesi gün ise bence reglimden dolayı sancımda vardı çünkü ondan dolayı bir halsizlik vardı. başka beni sarsacak bir durum olmadı.eşimin evde olmaması iyi oldu.evde olsaydı zor olurdu çünkü...psikolojik olarak da yatarken zorlandım çünkü tatlı krizi tutmuştu yememek için erkenden uyudum.Yapılmayacak bir detoks değil canım inan zevkli yoğurtlu çorba gibi farzedin. ama şişkinlik oluyor.çünkü içindeki bütün bakliyatlar gaz yapan türlerden.Eğer kimyondan rahatsız olmazsanız pişerken benden tavsiye kimyon katın azcık.benim pazar günü dank etti ama iş işten geçmişti..
ben iki haftasonu bekleyip üçüncü hafta tekrardan yapacağım canım...yapmasam bile yoğurt tüketeceğim sadece. kahvaltıyı normal yapıp diğer öğünler sadece yoğurt tüketeceğim.benim açlık hissimi bastırıyor.uykumu da getiriyor.direkt uyuyorum..
sen ayda en fazla 2 kere yapabilirsin nesli bengibi kg olanlar 1 kere 15 günde bir yap
pomocum detosk böülümü aynı ben kahvaltıyı sadece protein ağırlıklı yapıyorum yağ yakımı hızlansın diye birde ekmek yemiyorum,mesela müsli yiyorum yARIM yağlısütile ceviz yiyorum,peynir yiyorum,yumurta birde böyle yapınca enerjim bol metabolizman çalışıyor,öyle bir gün seçmişimki,hapıkesip regl olacağım hafta yani metabolizman güzel çalışcak inşallah..
günaydın günler aydın bugünkü kahveler bendennn buyrun gelin..
soda gazoz türü içecekler yasak canım pişerken kimyon katarsan bakliyatların gazını alır sende de şişkinlik olmaz...ben kuru fasulye veya nohut pişirirken katıyorum mesela.yemeklere hem değişik bir tad veriyor hemde bakliyatın gazını alıyor...evet serapcıgım kusura bakma sonradan gordum.
senın regl denk gelınce senı cok etkılemıs anlasılan. neysekı benım o doneme daha var. ısyerındeyken sıkılabılırım bazen ıs az oluyor hatta ben gunlerımı degıstıreyım carsamba persembe olsun benım gunlerım. carsamba yogun olacagım, persembe de ıdare eder. enazından yogunluk ıle daha rahat gecer gunum. benım tatlı krızı pek gelmez oyuzden o acıdan rahat ederım sadece ben yogurt pek sevmeyen bırı olarak zorlanacagım ama katlanacagım kesın kararım. sıskınlık ıcın ne yapıyoruz pekı ? sade soda ıcebılır mıyız ? ben kımyon bayılırım et yemeklerımde cok bolca olur mesela.
tamam canım ozaman ben bu hafta yaparım bır de gelecek hafta yaparım. bu kıloları atmam lazım acılen. 105 cıkıyorum su an. ay bıterken 6 kılo vermıs olmam lazım. fena taktım kafayı.
deneyeceğim canım zaten bu hafta regl haftam bende şişkinlik oluyor vücudum su topluyor resmen..haftaya en azından verdiğim kiloyu korumam lazım...şunuda deneyebilirsin güzel bir kahvaltı,açıktıkça yeşil elma,yoğurt,maydanoz üçlüsü akşam yemeğinde salatada deniyebilirsin haftada 1-ila1,5 kg garanti tabi bu beslenme tarzında açlıkolmayacağı için fazla yormamak kaydıyla sporda yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?