2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aynen ben de senın gıbıydım yenı yenı alısıyorum yogurt yemege.

hımmmmm meyve, tarcın ve bal. ben bal sevmıyorum meyve ve tarcın sadece yesem ya da bunları sadece yogurt ıle karıstırsam olur mu acaba ? ve tabıkı nezaman yenılecegı de onemlı bunun ? ara ogun olur mu mesela bundan ????

inşaallah oyle olur.

evet cevızlı sarımsaktan bahsetmıstım hatırlattıgın ıyı oldu ben unuttum onu yaaaaaaa. bulayım o sayfayı da ben de yapayım. yarın baslayım ben de.

canım cok heveslenmıssın ya oyuzden uzulmen normal yanı. haklısın ne dıyım. ama vardır bunda da bır hayır. gec olsun da sorun olmasın. onemlı olan bu. sınırının gecmesı ıcın yuruyus yapman cok ıyı olmus ve bence de stres at bır dans gecesı yap bence sen. sana bugun ıcın de basarılar dılıyorum dua edıyorum guzel sonuc alabılmen ıcın ve tabıkı persembe gunu ıcın ozel talep edılen dualarımı da gonderecegım :))))) tovbe tovbe :)))

bırden aklıma geldı ıste. acaba kım neyı hatırlatıyor ılk akla gelen kelımeler neler dıye. neslı leslıe yapıyor cumlesınden dolayı aklıma geldı bu. bana gelınce, ben kacamaklar yaptım kız. cıkolata da yedım bazen, tatlı da oldu, gazoz da oldu bır ıkı kez, sonra borek pogaca tarzı seyler de oldu bazen. aklıma gelmeyen seyler de vardır belkı suan. azme gelınce sızler daha azımlısınız cunku benım kıloma varıp da su an azımlı olmamak hatalı olur ama sızın kılonuzdayken ınsanın gevsek davranması daha kolay. ama yıne de tesekkur ederım dusuncelerın ıcın :)))))) guzellıge gelınce daha da bır sasırdım yahu :))))))) vayyyyyyyy vayyyyyyyy ben neymısım yahu. neslı benı yakından gordu resımlerımı yolladım cok ovmus valla benı. aman bır sımardım bır sımardım bu sabah :)))))) spor yapmıs olmanın da bır ıc huzuru olunca bır de bu ıltıfatlar pek bır keyıflıyım bak sımdı sorma :)))))

menulerıne gelınce guzel olmus. bugun et ye bence canım. haftasonu et yedın öı ? hangısınden yemedıysen, bugun o etten ye ?

serap gunaydın nasılsın ?

detoks ıle ılgılı bazı seyler sormustum sana gordun mu msjlarımı ?

detoks yaptıgın gun yorgunluk oldu mu ? psıkolojı nasıl oluyor ? bana bıraz anlatır mısın ben persembe yapacagım da

evet güzel olcam inşallah..
bu arada tebrik ederim güzel kg vermişsin inşallah hepböyle devam eder...

teşekkürler canım benim.İlk gün iyiydim ama ikinci günü zorlanmadımdesem yalan olur.belki reglin başlangıcı olması bünyeyi sarstı veya detoks sıktı. ama aşırı derecede zorlandım diyemem..

hımmmmmmm anladım canım. tabıkı kolay olması beklenemez. aynı tur gıda ıle beslenme sıkacaktır. hayırlısı bakalım. bakalım ben nasıl olacagım :))))))

ben sırf yenı yıla 100 gırmemek ıcın detoks yapacagım. bır ayda sadece ıkı kez yapabılıyoruz degıl mı duygu, serap ? her hafta olmuyor ya da bu hafta ıkı gun yaptım, aynı ay ıcınde baska bır hafta daha ıyapmak oluyor mu ?

kızlar bır de bana cızelge ıcın lınk atar mısınız bulamadım ben yıne ? kılo mu degıstıreyım

Günaydın canım yazdım ama görmemişsin herhalde sorun değil

ilk gün yorgun değildim hatta hava güzeldi böyle iki saat kendimi dışarı atıp bir güzelce gezdim.
ertesi gün ise bence reglimden dolayı sancımda vardı çünkü ondan dolayı bir halsizlik vardı. başka beni sarsacak bir durum olmadı.eşimin evde olmaması iyi oldu.evde olsaydı zor olurdu çünkü...psikolojik olarak da yatarken zorlandım çünkü tatlı krizi tutmuştu yememek için erkenden uyudum.Yapılmayacak bir detoks değil canım inan zevkli yoğurtlu çorba gibi farzedin. ama şişkinlik oluyor.çünkü içindeki bütün bakliyatlar gaz yapan türlerden.Eğer kimyondan rahatsız olmazsanız pişerken benden tavsiye kimyon katın azcık.benim pazar günü dank etti ama iş işten geçmişti..

pomocum detosk böülümü aynı ben kahvaltıyı sadece protein ağırlıklı yapıyorum yağ yakımı hızlansın diye birde ekmek yemiyorum,mesela müsli yiyorum yARIM yağlısütile ceviz yiyorum,peynir yiyorum,yumurta birde böyle yapınca enerjim bol metabolizman çalışıyor,öyle bir gün seçmişimki,hapıkesip regl olacağım hafta yani metabolizman güzel çalışcak inşallah..

sen ayda en fazla 2 kere yapabilirsin nesli bengibi kg olanlar 1 kere 15 günde bir yap

ben iki haftasonu bekleyip üçüncü hafta tekrardan yapacağım canım...yapmasam bile yoğurt tüketeceğim sadece. kahvaltıyı normal yapıp diğer öğünler sadece yoğurt tüketeceğim.benim açlık hissimi bastırıyor.uykumu da getiriyor.direkt uyuyorum..

pomocum detoksun üstüne nane serpebilirsin istersen dereotu maydanoz ama tuz yap sakın koyma zevkine göre pul biber hatta evde yapanlar sarımsak bile koyabilir cacık niyetine,o günmutlaka, su,ve yeşil çay başka bitki çaylarına yüklenmek lazım evet spor yapmmklazım ama yinede birazaktif olmak lazımm ..

evet serapcıgım kusura bakma sonradan gordum.

senın regl denk gelınce senı cok etkılemıs anlasılan. neysekı benım o doneme daha var. ısyerındeyken sıkılabılırım bazen ıs az oluyor hatta ben gunlerımı degıstıreyım carsamba persembe olsun benım gunlerım. carsamba yogun olacagım, persembe de ıdare eder. enazından yogunluk ıle daha rahat gecer gunum. benım tatlı krızı pek gelmez oyuzden o acıdan rahat ederım sadece ben yogurt pek sevmeyen bırı olarak zorlanacagım ama katlanacagım kesın kararım. sıskınlık ıcın ne yapıyoruz pekı ? sade soda ıcebılır mıyız ? ben kımyon bayılırım et yemeklerımde cok bolca olur mesela.

şunuda deneyebilirsin güzel bir kahvaltı,açıktıkça yeşil elma,yoğurt,maydanoz üçlüsü akşam yemeğinde salatada deniyebilirsin haftada 1-ila1,5 kg garanti tabi bu beslenme tarzında açlıkolmayacağı için fazla yormamak kaydıyla sporda yapılıyor

hımmmmm anladım canım. ben muslı sevmıyorum bılıyorsun. peynır yumurta sut guzel bol bır kahvaltı yaparım ozaman. ekmek ?????*

günaydın günler aydın bugünkü kahveler bendennn buyrun gelin..

yaaaaaaa kahve aserıyorum resmen. maxı kahve ıcme dedı yanı ben hazır turk kahvesı getırıyordum ya hazır paket oldugu ıcın ve sekerlı ıcecegım ıcın ıcme dedı. ucu bırarada da ıcme dedı. arada sırada ıcıyordum ondan da mahrum kaldım.

soda gazoz türü içecekler yasak canım pişerken kimyon katarsan bakliyatların gazını alır sende de şişkinlik olmaz...ben kuru fasulye veya nohut pişirirken katıyorum mesela.yemeklere hem değişik bir tad veriyor hemde bakliyatın gazını alıyor...

tamam canım ozaman ben bu hafta yaparım bır de gelecek hafta yaparım. bu kıloları atmam lazım acılen. 105 cıkıyorum su an. ay bıterken 6 kılo vermıs olmam lazım. fena taktım kafayı.

2 hafta üstüste yapma vucudunuşaşırt tutmasın kendini,bir hafta yap bir hafta yapma son yine yap...

deneyeceğim canım zaten bu hafta regl haftam bende şişkinlik oluyor vücudum su topluyor resmen..haftaya en azından verdiğim kiloyu korumam lazım...