2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ismim serap 28 yaşındayım. sınıf öğretmeniyim maraşta yaşıyorum 1 yıllık evliyim.Eşime yeni kavuştum. Bebek düşüncesi ile yanıp tutuşuyorum. Hamile kalmıştım eylül ayında fakat bebeğimin kalbi durduğu için kasım 1 de kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra iyice kilo aldım. ne eşim ne kayınvalidem yataktan çıkarmadılar yedim içtim yattım.böylede olunca 70leri gördüm. görüncede şok oldum tabi.direkt diyet dedim. belki de reglin bu kadar ağır geçmesi kürtajdan sonra ki ilk reglim. patlamak üzere şu an vücudum. Zaten bu şekilde devam edersem perşembe günü doktora gidebilirim. dengem düzenim tamamen sarsıldı..

benalıştım çerez gibi yiyorum artıkkk

menu guzel. ama neden oglen daha guzel saglıklı bır beslenme yapmıyorsun. sıcak yemek tarzı yanı
anladığımkadarıyla hakkını bundan yana kullanmış doğru olanda bu canımız tatlı yadakaçamak istersebir şeklidedengelemek lazım

Canım program ıcın oncelıkle cok cok tsk ederım. Cok sagol ne dıyım valla. Bana emek verdın kafa patlattın.

6.00 kalkış bana uyuyor. Yazdıklarından yola cıkarak ;

Sabah 6:00 uyanıs ( Pazar gunu dısında )
Lımonlu ılık su
6.20 ye kadar hafıf tempolu bısıklet.
500 ml ılık su ( ben suyu sıcaga yakın ıcıyorum zaten sureklı. Ilık su sevıyorum soguk su ıcersem gunde 1 lt bıle ıcemem. Bır bardagı bıle yetıyor ama boyle sıcaga yakın olunca ıctıkce ıcesım gelıyor oyuzden suyu ılı,sıcak arası ıcmek sorun degıl benım ıcın )
6.30 kahvaltı baslıyorum
Uc cesıt kahvaltı ornegım var 6 gun ıcın.
Kahvaltıya daır uc sorum olacak.
Haslanmıs yumurta pek sevmem. Haslanmıs yumurta mı yemelıyım ?
Hafta 7 gun ve genellıkle Pazar gunu muhakkak yumurta oluyor bu durumda haftaıcı kac kez yumurta ıle ogun yapmak dogru olur ?
Peynır 1 kıbrıt kutusu olcusunde oluyor degıl mı ?
Zeytın kesınlıkle yeme. Tuzludur odem yapar denıldı ve ben sadece Pazar gunu 4-5 tane yıyordum ????
Ilık sut ıcemem ben. Normal ısıda ıcıyorum cok mu sorun bu ? sutun kokusunu almamak ıcın ben 2 yıl nesquık ıle ıctım yenı alıstım sade ıcmeye. Ama ılık ıcemıyorum soguga yakın olunca ıcebılıyorum ????
Ekmek bazen cavdar ekmegı bazen tam bugdaylı ekmek alıyorum bır hafta bır paket bır hafta dıger paket. Bu dogru mu ?????

evet 7de cıkmam lazım evden. Gerekırse kahvaltılıkları bahara kadar bozulma sorunu olmayacagı ıcın, geceden masaya koyabılırım.
ısyerımde oglene kadar 1 lt su ıcıyorum muhakkak. 500 ml ara ogunde, 500 ml yemege gıtmeden once.
Ok acıkırsam badem cevız fındık kuru kayısı tarzı seyler bıtkı cayı ıcıyorum. Bıtkı cayını aldıgım sıvı olarak hesaplamıyorum ben. Evet bılıyorum onu.
Bır avuc kuruyemısler fazla degıl mı ??

4-5 kuru kayısı 4-5 badem yerım ben. Ya da badem yerıne ıkı cevız. Bunların

ogle yemegımde her zaman corba olmuyor. O gun ne yemek cıkarsa sansımıza yanı. Yemek cok az verılır zaten. Yanı şöyle dusun, dıyette olmayan bırı ıcın bıle 5 kasıklık pırasa yemegı ve sadece makarna olur. 3 kasık kadar da domates ve yesıl bıberden salata tarzı bırsey. Yogurt olmuyor haftada bır ya da ıkı kez bır cay bardagı kadar cacık oluyor.
Ben 4-5 kasık yemek 3 kasık pılav yıyordum mesela. Ogunlerım boyle oluyor. Ekmek hıc yemedım oglenlerı. Cok nadır bır dılım yemısımdır eger yemek cok yaglı ıse ben yemek yemeyıp ıkı kase corba ıcerek oglen yapmısımdır mesela.

öğle yemeğinden akşam yemeğine kadar da 1 litre su içıyorum. Yazın 1,5 oluyordu. 500 ml ara ogunde 500 ml de saat5 gıbı ıcıyorum ya da 5 bucuga gelırken. Yanı aksam yemegınden once.

evet aksam yemegını son ıkı aydır sureklı evden getırıyorum soguk ya da cesıt az bıle olsa katlanıyorum cunku evı beklersem, en erken 7 bucukta yıyorum. Kofte, tavuk, karnabahar, barbunya, kabak herseyı getırebılıyorum sadece salata getıremıyorum sabahtan aksama kadar cılkı cıkar dıye. 4-5 kasık yemek 4-5 kasık yogurt yıyorum aksam. Aksam hıc pılav yemedım sımdıye kadar. Ekmek de yemedım.
Haftada bır gun evde oluyorum hafta ıcı. O gun mısafır olabılıyor ama bu da her zaman olmuyor ve o gun balık yapıyorum. Pazar gunu de tavuk ya da kofte oluyor aksam menum. Ya da bazen tam tersı hafta ıcı de et turu bırsey getırebılıyorum yanımda kofte ya tavuk. Menulerıne uyuyorum yanı. Sadece corba olayı eksık oluyor ya da salata.
Yemeklerımı fırında yapıyorum. Ama en cok tefal actıvry aldım orda cok yapıyorum bır tatlı kasıgı bıle olmuyor kullandıgım.

yataga ac gırıyorum dedıgın gıbı. Hatta 2 ay hıc bırsey yemedım aksam yemegınden sonra. Ama son bır aydır acıkınca, bır nar ya da mandalına yıyorum 8 gıbı oluyor yemek. Ama bunu da kaldırmak gerekıyor mu ?????
uyumudan kac saat once yemeyı bırakmak lazım ?
spora yemek yedıkten kac saat sonra baslamak lazım ?
genellıkle on bucukta uyuyorum 11 oluyor bazı gunler 12yı buluyor ama %70 11 de uyuyorum.

Pazar gunlerı hava guzelse uzun yuruyusler yapıyorum ama degılse dınlenıyorum kıtap okuyorum fılm ızlıyorum. Pazar gunu en gec 10 oluyor hatta 9. Esım pek sevmez de uyumayı. Erkenden uyur o erkenden kalkar. Ben de mecburen Pazar gunu bıle gec kalkmıyorum. Aynen kahvaltı 11-12 arası oluyor. Ikı ogun bırarada oluyor. Aksama kadar cok acıkırsam, meyve yıyordum bır ıkı cesıt bır adet.
aksam yemegını Pazar gunu de en gec 7 de yıyoruz hatta bazen dedıgın gıbı 5:30-6 arası oluyor.

ben ekmekten cok korkuyordum cunku ekmek arası cok severım ama ekmek ıle guzel vedalastım aramıyorum. Benım uc dort tane sey var zorlandıgım hamburger, cola, profıterol tarzı cıkolata, kahve, hamurısı. Hangısı en cok dersen hamur ısı ve hamburger derım. Yanı onumde olsa dur dıyemeyecek durumda olurum. Ama cola, cıkolata ve kahve okadar degıl. Kahve sekersız ve sut tozu olmadan ıcemıyorum orta sekerlı turk kahvesı ıcıyorum bazen ama nescafe ıstegımı bastırmıyor cıkolata ıle bas edıyorum cunku tatlı duskunlugum yoktur. Ama yas pasta olsa dogum gunu olsa kendımı tutamam. ALLAHtan gun, akraba zıyaretlerım falan yok.

spor konusunda da sormak ıstedıgım 45 dk bısıklet oldu dıyelım, ertesı gun platesın hareketlerını ıceren seylerı yapabılırmıyım topun uzerıne cıkamam ama karın germe vs hareketlerını az cok yapabılıyorum.

serap akşam kaça kadar oturuyorsun bilmiyorum ama geç saatte yeşil çay uykusuzluk yapıyor gece özellikle rezene tavsiye ederim hem barsakları çalıştırıyor,hemdedinlendiriyor papatya çayıda
sadece yeşil çaydan yapmıyprum canım.elma kabuğu koyuyoorum yeşil çay tarçın ıhlamur karanfil hepsiyle karışım yapıp içiyorum..

Kızlar ben çıkmak zorundayım yemek yepacağım bugün nöbetçiyim yorgun bir şekilde geleceğim eve yemeğimi öğlede yapayım...herkes kendine iyi baksın...

memnun oldum bende duygu 28 yaşındayım izmirliyim,mesleğim muhasebe ama şimdilik anne mesleğini yapıyorum,oğlumvar ellerinden öper bugün2,5 yaşındaoldu 2006da evlendim:))) ben pkoluyum kilovermem zor hamilede zor kaldım,hep pko hemde d.k.h kullandığım için kilo vermemzor bunainat 85 kgdan 64 düştüm ama aşırı disiplin ve sporla benim hikayem böyle

eşime yeni kavuştum demişsin inşallah bir daha ayrı düşmezsiniz
bebeğini kaybetmişsin başın sağ olsun cennette seni bekleyen bebeğin var inşallah tekrar hamile kalırsın sağ salim doğurursun
bu arada kaç kilodan buraya geldin kaçkiloaldın

duygu ben korse sormustum gordun mu o msjımı ?

kızlar korse konusunda saglıksız bırseyler duydunuz mu ??
tatlım bendekorseçok kullanırım spordan önce daha iyi terlemek için ama ama fazla süreyi uzatmam kan dolaşımı için yani spor ve sonrasında bir süre

canım bugun kuzısın dogum gunu mu ???????????*

ben bu sabah gıydım. pentının ten rengı, paca kesımlı olan var ya ondan aldım. ıse gelırken gıydım. sımdı gun boyu kullanmak dogru olmaz mı ozaman ????? ne dıyorsun cıkartayım mı ? sadece spor yaparken mı kullanayım.

cesmı odev ders pesınde, serap gıttı, neslı de gelmedı yogun bugun demekkı.

maxı takılıyordu bızımle, onu da goremedım. bana kafayı sardı senın gıbı. :)))) zaten ılk sızınle tanısmıstım. ıste kafayı sardı ve program hazırladı.

yaaaaaaaa ben yetmıyormuyum :)))))) kımse menulerıme yorum yapmıyor benım. hem sabah hem aksam spor yaptım bırsey dıyen yokk :))))))) offfffffffff yaaaaaaaa:44:

doğumgünü değil buçuk oldu bugün sadece,

hayatım giyebilirsin elbet tüm gün ama banasağlıksız geliyor TÜMGÜN İÇİN yani ben spor yaparken giyiyorum göbek sorunum var özellikle orayı dahafazla terletmek için ama doğumdan sonra hızlıkilo verildiği için giyerdimsürekli şimdi ne desem sana sürekli giy desem sağlızsız en iyisi sen yarımgün giy birde spor yaparken...

canım obur konudan yazdım ama burdan da yazayım. dun oruc tutmussun ALLAH kabul etsın. benım de borc cok ama hıc borc tutma alıskanlıgım olmadıgından duruyor oyle. 2-3 yıl once sureklı namazımı kılardım ramazandan sonra sevval ayına gırıyoruz 6 gun oruc tutmak cok sevap dıye onu da ogrenıp yapmıstım orucumu tutmustum yanı. ıyıce yaydım ben boyle manevıyat acısından.

bakne kadar sevenin var ne mutlu sanaa
yolla bakem menünü bakem napmışsın yadakaçındcı sayfada söyle bakem uzun süredir menü takipetmiyorum biliyorsun oyüzden dikkat etmedim ama yavaşdanbakmaya başlayımm..

hımmmm tamam anladım. haaaaa dogru ben boyle bır soruyu nıye sordum kı. kuzıs benım gıbı hazıran dogumluydu yenı caktı valla bende.

canım her nekadar wc ıcın sık yerımden kalksam da gun boyu cogunlukla oturuyoruz benım ıcın saglıklı olmayabılır ben en ıyısı ozel bır elbıse gıyecegım de gun boyu gıyeyım zaten bugun elbıse gıyecektım oyuzden sabah gıydım sonra vazgectım elbıseden yagmur yagıyormus uzun cızmem suvet, ıslanır dıye. ben spor yaparken gıyeyım en ıyısı sadece.

amin canım,7 gün tutmamıştım mecburi tutmama yani dün birtanesini tuttum kaldı 6günüm p.tesi perşembe tutayım diyorum ama haftaya detoskyapacağım için perşembe cuma oruç tutayım yada sadece perşembe,günlerde hazır kısayken borcumum ödeyim aslında geçmişden çok var ama ALLAH affetsin
maneviyat çok önemli pomo asla ondan kopma

sen en iysin söyle yap tam bilmiyorumama bazı yağlar var aktarcıda tabi iyi biraktarcıdan kan dolaşımını hızlandıran yağlar var oyağlardan al sür karın bacak bölgene güzelce streçle birde üstüne korse giy spor yapbak nasıl olcak gör,benim inceltici kremim var bir ara yapıyordum herşeyden koptum inşallah tekrar yapacağım..