- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.121
ismim serap 28 yaşındayım. sınıf öğretmeniyim maraşta yaşıyorum 1 yıllık evliyim.Eşime yeni kavuştum. Bebek düşüncesi ile yanıp tutuşuyorum. Hamile kalmıştım eylül ayında fakat bebeğimin kalbi durduğu için kasım 1 de kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra iyice kilo aldım. ne eşim ne kayınvalidem yataktan çıkarmadılar yedim içtim yattım.böylede olunca 70leri gördüm. görüncede şok oldum tabi.direkt diyet dedim. belki de reglin bu kadar ağır geçmesi kürtajdan sonra ki ilk reglim. patlamak üzere şu an vücudum. Zaten bu şekilde devam edersem perşembe günü doktora gidebilirim. dengem düzenim tamamen sarsıldı..birşeylerin suyunu içmek evet faydalı ama özünü yemen daha faydalı,hep seni hastalıklardankorur hemde yağyakıcı ödem attırıcı özelliği olduğu için çok faydalı,demek bebek düşünüyorsun bencede kg ver ne kadar az kg hamile kalırsan kardır bende seneye 2.düşünüyorum hedefim 57-58 kg hamilekalıp 67kgdoğurmak ben ilk bebeimde 64 kg hamile kaldım 90 doğuma girdim ne cahilmişim
leslie gerçekden faydalı hem ekonomik herkez yapabilir hemde zevkli,ip atlaya bilirsin oda çok faydalı
bi istikrarla verirsinnn bu kg ları emin ol benverdiysem herkez verir...
kendini tanıtırmısın birazz...
benalıştım çerez gibi yiyorum artıkkkserap duygu haklı. benım bu kılolara bakma. duygu da ben de regl haftasında 2 kıloya yakın kılo verıyorduk bız. buarada ben normalde enaz 3-4 kılo odem toplayabılecekken bunu enaza ındırgemıs oluyorum maydonoz ve dere otu cıgden yıyorum bırara daha cok yapıyorudm bahceden toplamak da kolay ve masrafsız oluyordu yazın ama halen ara ara cıgden yıyorum ara ogunlerde mesela.
anladığımkadarıyla hakkını bundan yana kullanmış doğru olanda bu canımız tatlı yadakaçamak istersebir şeklidedengelemek lazımmenu guzel. ama neden oglen daha guzel saglıklı bır beslenme yapmıyorsun. sıcak yemek tarzı yanı
sadece yeşil çaydan yapmıyprum canım.elma kabuğu koyuyoorum yeşil çay tarçın ıhlamur karanfil hepsiyle karışım yapıp içiyorum..serap akşam kaça kadar oturuyorsun bilmiyorum ama geç saatte yeşil çay uykusuzluk yapıyor gece özellikle rezene tavsiye ederim hem barsakları çalıştırıyor,hemdedinlendiriyor papatya çayıda
memnun oldum bende duygu 28 yaşındayım izmirliyim,mesleğim muhasebe ama şimdilik anne mesleğini yapıyorum,oğlumvar ellerinden öper bugün2,5 yaşındaoldu 2006da evlendim:))) ben pkoluyum kilovermem zor hamilede zor kaldım,hep pko hemde d.k.h kullandığım için kilo vermemzor bunainat 85 kgdan 64 düştüm ama aşırı disiplin ve sporla benim hikayem böyleismim serap 28 yaşındayım. sınıf öğretmeniyim maraşta yaşıyorum 1 yıllık evliyim.Eşime yeni kavuştum. Bebek düşüncesi ile yanıp tutuşuyorum. Hamile kalmıştım eylül ayında fakat bebeğimin kalbi durduğu için kasım 1 de kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra iyice kilo aldım. ne eşim ne kayınvalidem yataktan çıkarmadılar yedim içtim yattım.böylede olunca 70leri gördüm. görüncede şok oldum tabi.direkt diyet dedim. belki de reglin bu kadar ağır geçmesi kürtajdan sonra ki ilk reglim. patlamak üzere şu an vücudum. Zaten bu şekilde devam edersem perşembe günü doktora gidebilirim. dengem düzenim tamamen sarsıldı..
tatlım bendekorseçok kullanırım spordan önce daha iyi terlemek için ama ama fazla süreyi uzatmam kan dolaşımı için yani spor ve sonrasında bir süreduygu ben korse sormustum gordun mu o msjımı ?
kızlar korse konusunda saglıksız bırseyler duydunuz mu ??
sadece yeşil çaydan yapmıyprum canım.elma kabuğu koyuyoorum yeşil çay tarçın ıhlamur karanfil hepsiyle karışım yapıp içiyorum..
Kızlar ben çıkmak zorundayım yemek yepacağım bugün nöbetçiyim yorgun bir şekilde geleceğim eve yemeğimi öğlede yapayım...herkes kendine iyi baksın...
Kızlar ben çıkmak zorundayım yemek yepacağım bugün nöbetçiyim yorgun bir şekilde geleceğim eve yemeğimi öğlede yapayım...herkes kendine iyi baksın...
memnun oldum bende duygu 28 yaşındayım izmirliyim,mesleğim muhasebe ama şimdilik anne mesleğini yapıyorum,oğlumvar ellerinden öper bugün2,5 yaşındaoldu 2006da evlendim:))) ben pkoluyum kilovermem zor hamilede zor kaldım,hep pko hemde d.k.h kullandığım için kilo vermemzor bunainat 85 kgdan 64 düştüm ama aşırı disiplin ve sporla benim hikayem böyle
eşime yeni kavuştum demişsin inşallah bir daha ayrı düşmezsiniz
bebeğini kaybetmişsin başın sağ olsun cennette seni bekleyen bebeğin var inşallah tekrar hamile kalırsın sağ salim doğurursun
bu arada kaç kilodan buraya geldin kaçkiloaldın
tatlım bendekorseçok kullanırım spordan önce daha iyi terlemek için ama ama fazla süreyi uzatmam kan dolaşımı için yani spor ve sonrasında bir süre
canım bugun kuzısın dogum gunu mu ???????????*
ben bu sabah gıydım. pentının ten rengı, paca kesımlı olan var ya ondan aldım. ıse gelırken gıydım. sımdı gun boyu kullanmak dogru olmaz mı ozaman ????? ne dıyorsun cıkartayım mı ? sadece spor yaparken mı kullanayım.
cesmı odev ders pesınde, serap gıttı, neslı de gelmedı yogun bugun demekkı.
maxı takılıyordu bızımle, onu da goremedım. bana kafayı sardı senın gıbı. :)))) zaten ılk sızınle tanısmıstım. ıste kafayı sardı ve program hazırladı.
yaaaaaaaa ben yetmıyormuyum :)))))) kımse menulerıme yorum yapmıyor benım. hem sabah hem aksam spor yaptım bırsey dıyen yokk :))))))) offfffffffff yaaaaaaaa:44:
doğumgünü değil buçuk oldu bugün sadece,
hayatım giyebilirsin elbet tüm gün ama banasağlıksız geliyor TÜMGÜN İÇİN yani ben spor yaparken giyiyorum göbek sorunum var özellikle orayı dahafazla terletmek için ama doğumdan sonra hızlıkilo verildiği için giyerdimsürekli şimdi ne desem sana sürekli giy desem sağlızsız en iyisi sen yarımgün giy birde spor yaparken...
canım obur konudan yazdım ama burdan da yazayım. dun oruc tutmussun ALLAH kabul etsın. benım de borc cok ama hıc borc tutma alıskanlıgım olmadıgından duruyor oyle. 2-3 yıl once sureklı namazımı kılardım ramazandan sonra sevval ayına gırıyoruz 6 gun oruc tutmak cok sevap dıye onu da ogrenıp yapmıstım orucumu tutmustum yanı. ıyıce yaydım ben boyle manevıyat acısından.
hımmmm tamam anladım. haaaaa dogru ben boyle bır soruyu nıye sordum kı. kuzıs benım gıbı hazıran dogumluydu yenı caktı valla bende.
canım her nekadar wc ıcın sık yerımden kalksam da gun boyu cogunlukla oturuyoruz benım ıcın saglıklı olmayabılır ben en ıyısı ozel bır elbıse gıyecegım de gun boyu gıyeyım zaten bugun elbıse gıyecektım oyuzden sabah gıydım sonra vazgectım elbıseden yagmur yagıyormus uzun cızmem suvet, ıslanır dıye. ben spor yaparken gıyeyım en ıyısı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?