2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam canım ozaman ben bu hafta yaparım bır de gelecek hafta yaparım. bu kıloları atmam lazım acılen. 105 cıkıyorum su an. ay bıterken 6 kılo vermıs olmam lazım. fena taktım kafayı.

hımmmmm anladım canım. ben muslı sevmıyorum bılıyorsun. peynır yumurta sut guzel bol bır kahvaltı yaparım ozaman. ekmek ?????*
ben ekmek kullanmıyorumama sen 1dilim bile olsa ye

sadegold kahve al biraz süt ekle ben şuan öyle içiyorum..
kahve metabolizma çalıştırıyor tabi keremasızşekersiz olması şart

deneyeceğim canım zaten bu hafta regl haftam bende şişkinlik oluyor vücudum su topluyor resmen..haftaya en azından verdiğim kiloyu korumam lazım...

serap hep diyorum tekrar diyorum normal zamandan daha fazla çalışıyor metabolizma reglgünlerinde değerlendirisen kar değerlendirmezsenzarar edersin ,sana tavsiyem evet zor kimileri içinama bol maydanoz,yeşilçay ve sporla regl zamanında çok güzel kg verebilirsin burdaki arkadaşlar bilir yaklaşık 2kg verdim regl günümde paso yürüdüm spor yaptım regl şişkinliğiiçinmaydanoz yeşil çay yoğurttükettimsağlıklı beslendim..

bugün ki menümü de yazayım..
sabah kalınca 2 bardak su
kahvaltı:
bir bardak süt
2 tatlı kaşığı pekmez
2 ceviz
bir dilim ekmek
ara öğün
bir meyve
öğle
6-7 kaşık aşure
ara öğün:
200 ml süt
akşam
ohhhh ıspanak yiyeceğim sevdiğim için ölçü ne kadar olur bilemem...
1 kase yoğurt
ara öğün:
2 tane mandalina..

menün güzelbitki çayı içmiyormusun

maydonozun suyunu mu içeyim kendini mi tüketeyim.yeşilçayı içeyim...sporuda şu leslie yi yapıyorum bazen 4 mil bazen 5 milini.yorgunluğuma bağlı...İnşallah veririm ve 6lı rakamları tekrar görürüm hamile kalmadan önce benim bu kilolaları vermem lazım...

birşeylerin suyunu içmek evet faydalı ama özünü yemen daha faydalı,hep seni hastalıklardankorur hemde yağyakıcı ödem attırıcı özelliği olduğu için çok faydalı,demek bebek düşünüyorsun bencede kg ver ne kadar az kg hamile kalırsan kardır bende seneye 2.düşünüyorum hedefim 57-58 kg hamilekalıp 67kgdoğurmak ben ilk bebeimde 64 kg hamile kaldım 90 doğuma girdim ne cahilmişim
leslie gerçekden faydalı hem ekonomik herkez yapabilir hemde zevkli,ip atlaya bilirsin oda çok faydalı
bi istikrarla verirsinnn bu kg ları emin ol benverdiysem herkez verir...
kendini tanıtırmısın birazz...

canım bu da guzel ama ben salata yıyemem kı. aksam yemegını 5 bucukta ısyerımde yıyorum sabah salata yapınca, o aksama kadar berbat olur.

kımyonu cok severım cok da kuıllanırım ama bılmıyordum bu ozellıgını. tsk ederım ogrenmıs oldum evımde yıllardır kuru fasulye nohut yapmadım cunku ısyerımızden haftada en az ıkı kez cıkıyor sıkıldık zaten hatta eskıden on gunde 3 kez kesın yıoyorduk ısyerınde

canım bu da guzel ama ben salata yıyemem kı. aksam yemegını 5 bucukta ısyerımde yıyorum sabah salata yapınca, o aksama kadar berbat olur.

hayatım hafta sonlarıyap,salatadan kastım altarnatif çok,mesela yeşil mercimek haşlanmış bol yeşilliğinüstüne serp güzel yoğurtlu sos yapıp yiyebilirsin,keza yine yeşillki üstüne peynir,yada tavuk tiftikleye bilirsin altarnetif çok yeterkli yağdan tuzdan kaçın,yni herhaftadetoks olmaz bunlarda altarnatif ondan yazdım

hımmmmm anladım canım. detoks yapmadıgım hafta hafıf beslenerek de detoksa destek olmus olurum anladım sımdı.

serap duygu haklı. benım bu kılolara bakma. duygu da ben de regl haftasında 2 kıloya yakın kılo verıyorduk bız. buarada ben normalde enaz 3-4 kılo odem toplayabılecekken bunu enaza ındırgemıs oluyorum maydonoz ve dere otu cıgden yıyorum bırara daha cok yapıyorudm bahceden toplamak da kolay ve masrafsız oluyordu yazın ama halen ara ara cıgden yıyorum ara ogunlerde mesela.

menu guzel. ama neden oglen daha guzel saglıklı bır beslenme yapmıyorsun. sıcak yemek tarzı yanı

tatlı krizine girenlermarketlerde tek yapıplık yni tek porsyonluk pudingler çıkmış görmüşünüzdür gerçi,çok şükür tatlıyla haşır neşir değilim,bi profiteröl,ve trimusu seviyorumama aramam yaparsam kırkyılda bir yerim...

ben ekmek kullanmıyorumama sen 1dilim bile olsa ye

sadegold kahve al biraz süt ekle ben şuan öyle içiyorum..
kahve metabolizma çalıştırıyor tabi keremasızşekersiz olması şart

tamam canım ben ekmek kuıllanırım detoks yaptıgımda kahvaltıda.

sutlu hıc sevmıyorum cunku sut kokuyor ben sıcak sutun kokusunu sevmem de. bır de ısyerınde zor olur ben aksam aramıyorum kahveyı sabah ya da ogleden sonra canım cekıyor burda da ıcmek sorun olur neyse katlanacagım baska care yok.:)))))