2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

207 de var dunku menum canım. daha oncekılerı bulamadım.

bugunku menumu yenı yazıyoruım

bu sabah:
6 da uyandım.
ılık lımonlu su bır bardak
35 dk bısıklet
bır bardak soguk sut
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost yagsız. hellım peynırlı
bır salatalık
250 ml sıcak su
acık sekersız cay.

hem evde hem ıste yedıgım ıctıgım bu oldu dokuz bucuga kadar.

ara ogun: 250 ml su, yarım demet maydonoz, bır mandalına

oglen ıcın karnıyarık varmıs bugun. aksama da barbunya-yogurt yapacagım ısten cıkmadan.

5000 yazına bende cevap:))))
akşam yemeğimiz aynı afiyet olsun menün başarılı da soğuk süt gaz yapar en kötü odasıcaklığında tut derim yani sütün bardağa koy başka işlerini hallett biraz oda sıcaklığına gelsin derim ,sabah eliptiksüper en zindeolduğun SÜREÇ ama şunu diyeyim uzmanlardan öğrendim spor yaparken ne aç ne tos olmak lazım aç yaparsan daha fazla yersin yada tam doymazsın tok yapmak zaten sakıncalı tabi senin bileceğin iş tatlım sen nasıl hissettin bugün dediğim gibi spor hocasından aldım bubilgiyi

toparlarsak menün güzel şekerim tabi bunlara yeşilçayda eklersen bombaolur

canım haklısın ya. buarada benım cıkmam lazım opuyorum senı gorusuruz

Günaydın kızlar, ben geldim:)) Bugün biraz yoğun başladı günüm, arada gireyim dedim ama iş çıktı çıkmak zorunda kaldım, şimdi mola verip geldim:))

Bu arada dün ben çizelgemi değiştirmeye çalıştım ama olmadı. TickerFactory kafayı yemişti, Duygu sen bir deneyip el atsana be gülüm. Ya bende bir sorun var, ya sitede.

Günaydın kızlar, ben geldim:)) Bugün biraz yoğun başladı günüm, arada gireyim dedim ama iş çıktı çıkmak zorunda kaldım, şimdi mola verip geldim:))

günaydın hoşgeldin,benim dünden temizlik yemek işim hazır o yüzden rahatımmm iyice ev hanımı oldum valla:))
işler hala daha yoğunmu

bu arada ne zamandır dicem koltuklardan memnunmusunn?

Eee nasılsın görmeyeli, kahveler benden demişsin, bak canım kahve çekti şimdi:)
aa sen işte 2.eşlik ederim sana

Bu arada dün ben çizelgemi değiştirmeye çalıştım ama olmadı. TickerFactory kafayı yemişti, Duygu sen bir deneyip el atsana be gülüm. Ya bende bir sorun var, ya sitede.
seninkinimi yapayım cnm tabi bi başksına yapmadım ama denerim seve seve

günaydın hoşgeldin,benim dünden temizlik yemek işim hazır o yüzden rahatımmm iyice ev hanımı oldum valla:))
işler hala daha yoğunmu

bu arada ne zamandır dicem koltuklardan memnunmusunn?

İşler yoğun biraz ama ara vereceğim zamanı ayarlayabilmek güzel, tıoplantı ya da sunum olunca öyle olmuyor. Bu arada ben de dün temizlik yaptım, pek hoşuma gitti:) Koltuklardan memnunum valla, gayet rahat, aslında fotoğraf çektim ama benim cep telefonunun kablosunu bulamıyorum, ya eşimin telefonu ile çekicem ya kabloyu bulunca ekleyeceğim. Koltukların altının yüksek olması çok avantaj, hiç kıpırdatmadan hem süpürge hem vileda rahat rahat giriyor, en çok bunu sevdim:)

aa sen işte 2.eşlik ederim sana

seninkinimi yapayım cnm tabi bi başksına yapmadım ama denerim seve seve

Yok, benimkini değil, kendininkini değiştirmeyi dene mesela. Çünkü sayfa takılıyordu, yani next deyince yine eski sayfa çıkıyordu. Dün evde epey uğraştım olmadı.

çalışmayı özledim yaaa..
hım kolay gelsin cnm fazla yorma kendini inşallah yoğunluk fazla uzamaz yıl sonu olduğu içinmi yhoğunsun bu kadar?
koltuklardan memnun olmana sevindim darısı başıma resmi merakla bekliyorum
tamam cnm denicem hemen bakayım oluyor mu

Ya benim yoğunluk yıl sonu ile alakalı değil, aslında tesadüfi biraz, ama iki hafta daha yoğun olacak kesin.
Bu arada pomo kendisi için ne aklımıza geliyor diye sormuştu, ben de aklıma gelenleri yazayım,
azim (hep dikkat etmeye çalıştığı ve kaçamak yapmadığı için), güzellik (hakikaten güzel hatun, 41 kere maşallah), aksaray, ihracat, bir de benim aklıma gelen ballı, limonlu, sirkeli ılık su (her seferinde de ıyyyyy diyorum, itiraf edeyim:))

Duygu, çalışmayı özlediğini söylemişsin, hayırdır gülüm, rahat mı battı:)) Şaka şaka, alışan insan için uzun süre çalışmamak zor ama sen çalışmıyor sayılmazsın, Kuziş işin senin, hem de bizimkilerden daha tatlı bir iş:) Ben eski işyerimde çok sorun yaşadım, Denizli'deki yani, hatta ücretsiz izin aldım ve resmen kaçtım. Şimdi burada çok mutluyum, çok şükür. Yani iş ortamı da önemli. Eski işyerimde çalışma isteğim falan kalmamıştı, çok ta verimsiz geçiyordu, zaten depresyona girmemin en büyük nedeni oydu. Yani öyle bir yönetici ve ekiple çalışacağıma hiç çalışmayayım, evde oturayım daha iyi diyordum. Ama burada gerçekten memnunum ve verimli çalışıyorum. İnşallah sen de çocuklarını biraz büyütünce sevdiğin bir işi yaparsın. Belki bir pasta dükkanı açarsın, belli mi olur:)

hımmm öyle bi sorumusordu atlamışım demek hemen yazayımm

pomo diyinceaklıma ;uslu bir kız çocuğu,narin kırılgan bir çiçek,fedakar ve sabırlı bi eş,güzel gözlü güzel yüzlü bir hatun,confles ,otobonda yürümek,ekmek arası:)))ve benim için en önemlisi gayretli olması,habide kore filmi tutkunu:))