- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.141
bakne kadar sevenin var ne mutlu sanaa
yolla bakem menünü bakem napmışsın yadakaçındcı sayfada söyle bakem uzun süredir menü takipetmiyorum biliyorsun oyüzden dikkat etmedim ama yavaşdanbakmaya başlayımm..
207 de var dunku menum canım. daha oncekılerı bulamadım.
bugunku menumu yenı yazıyoruım
bu sabah:
6 da uyandım.
ılık lımonlu su bır bardak
35 dk bısıklet
bır bardak soguk sut
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost yagsız. hellım peynırlı
bır salatalık
250 ml sıcak su
acık sekersız cay.
hem evde hem ıste yedıgım ıctıgım bu oldu dokuz bucuga kadar.
ara ogun: 250 ml su, yarım demet maydonoz, bır mandalına
oglen ıcın karnıyarık varmıs bugun. aksama da barbunya-yogurt yapacagım ısten cıkmadan.
amin canım,7 gün tutmamıştım mecburi tutmama yani dün birtanesini tuttum kaldı 6günüm p.tesi perşembe tutayım diyorum ama haftaya detoskyapacağım için perşembe cuma oruç tutayım yada sadece perşembe,günlerde hazır kısayken borcumum ödeyim aslında geçmişden çok var ama ALLAH affetsin
maneviyat çok önemli pomo asla ondan kopma
canım haklısın ya. buarada benım cıkmam lazım opuyorum senı gorusuruz
Duygu, yettim yiğidim:))
Günaydın kızlar, ben geldim:)) Bugün biraz yoğun başladı günüm, arada gireyim dedim ama iş çıktı çıkmak zorunda kaldım, şimdi mola verip geldim:))
aa sen işte 2.eşlik ederim sanaEee nasılsın görmeyeli, kahveler benden demişsin, bak canım kahve çekti şimdi:)
seninkinimi yapayım cnm tabi bi başksına yapmadım ama denerim seve seveBu arada dün ben çizelgemi değiştirmeye çalıştım ama olmadı. TickerFactory kafayı yemişti, Duygu sen bir deneyip el atsana be gülüm. Ya bende bir sorun var, ya sitede.
günaydın hoşgeldin,benim dünden temizlik yemek işim hazır o yüzden rahatımmm iyice ev hanımı oldum valla:))
işler hala daha yoğunmu
bu arada ne zamandır dicem koltuklardan memnunmusunn?
aa sen işte 2.eşlik ederim sana
seninkinimi yapayım cnm tabi bi başksına yapmadım ama denerim seve seve
İşler yoğun biraz ama ara vereceğim zamanı ayarlayabilmek güzel, tıoplantı ya da sunum olunca öyle olmuyor. Bu arada ben de dün temizlik yaptım, pek hoşuma gitti:) Koltuklardan memnunum valla, gayet rahat, aslında fotoğraf çektim ama benim cep telefonunun kablosunu bulamıyorum, ya eşimin telefonu ile çekicem ya kabloyu bulunca ekleyeceğim. Koltukların altının yüksek olması çok avantaj, hiç kıpırdatmadan hem süpürge hem vileda rahat rahat giriyor, en çok bunu sevdim:)
Yok, benimkini değil, kendininkini değiştirmeyi dene mesela. Çünkü sayfa takılıyordu, yani next deyince yine eski sayfa çıkıyordu. Dün evde epey uğraştım olmadı.
nesli sayfa ilerlemiyor next diyorumbir sonraki sayfaya geçmiyor benimkide
Ya benim yoğunluk yıl sonu ile alakalı değil, aslında tesadüfi biraz, ama iki hafta daha yoğun olacak kesin.
Bu arada pomo kendisi için ne aklımıza geliyor diye sormuştu, ben de aklıma gelenleri yazayım,
azim (hep dikkat etmeye çalıştığı ve kaçamak yapmadığı için), güzellik (hakikaten güzel hatun, 41 kere maşallah), aksaray, ihracat, bir de benim aklıma gelen ballı, limonlu, sirkeli ılık su (her seferinde de ıyyyyy diyorum, itiraf edeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?