- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.161
Duygu, çalışmayı özlediğini söylemişsin, hayırdır gülüm, rahat mı battı:)) Şaka şaka, alışan insan için uzun süre çalışmamak zor ama sen çalışmıyor sayılmazsın, Kuziş işin senin, hem de bizimkilerden daha tatlı bir iş:) Ben eski işyerimde çok sorun yaşadım, Denizli'deki yani, hatta ücretsiz izin aldım ve resmen kaçtım. Şimdi burada çok mutluyum, çok şükür. Yani iş ortamı da önemli. Eski işyerimde çalışma isteğim falan kalmamıştı, çok ta verimsiz geçiyordu, zaten depresyona girmemin en büyük nedeni oydu. Yani öyle bir yönetici ve ekiple çalışacağıma hiç çalışmayayım, evde oturayım daha iyi diyordum. Ama burada gerçekten memnunum ve verimli çalışıyorum. İnşallah sen de çocuklarını biraz büyütünce sevdiğin bir işi yaparsın. Belki bir pasta dükkanı açarsın, belli mi olur:)
bakalım cnm site bozulmuş sanırım yadabakımdamı acabaaAynen, benim yaşadığım problem de buydu. Demek ki genel olarak sorun var. Dün yapamayınca fena kafaya taktım, başka site mi bulsak, ne yapsak?
tamam cnm sana afiyet olsun benim menüde öğlen dolma cacıkDuygucum, bana müsade, azıcık daha çalışayım, sonra yemek zamanı zaten. Bakalım menüde ne olacak. Senin menüde ne var, yemeği ne zaman yiyorsun?
hepimizin tv'de mutlaka rastladığı bi kamu spotu reklamı var demet dedeoğlu reklamda kısıtlı gösteriyor ben az önce tamamını dinledim ve çok hoşuma gitti helal olsun kadına 115kgdan 70 kg düşme hikayesi hemde hiç para harcamadan kendi iradesi azmiyle tavsiye ederim izlemenizi;1.5 yılda 45 kg helalolsun
Demet'in Başarı Hikayesi - YouTube
pomoooo şımardımm bak şimdii sen ne kadar güzel şeyler yazmışsınn canım,çok teşekkür ederimm bu kadar güzel sözlerin üzerine zayıflamazsam artık grubuma ve sana duyguya çok ayıp etmiş olurummbenım sana ınandıgım kadar benım sana hayran kaldıgım kadar sen de kendıne ınansan olacak canım. sen benım ılham kaynagım oldun sen bırkez basardın yıne basaracaksın buna cok ınanıyorum ben
yazabılırsın canım.
baslangıc kılo
gecen hafta kılo
bu hafta kılo
gıden gelen kılo
toplam gıden
hedef kılo
bu sekılde yazar mısın
ohh çok güzel olmuş ellerine sağlıkk duygucummgünaydın günler aydın bugünkü kahveler bendennn buyrun gelin..
ben eskiden her çarşamba ve perşembe pirinç lapasını yapardım,grup arkadaşlarla ama ayran detoksu daha güzele benziyor birkere denedim sonuç hüsran neden dersen ben çok severim 1 kase yiyeceğime 3 kase yedim aynı andaaa azcık daha azcık daha derken şiştim işe yaramadı,ama tam uyulursa sadece günde 3 kase içilse kilo veridirir,bende deneyeceğim sizlerlee,2 gündür hatika gidiyor diyethımmmmmmm anladım canım. tabıkı kolay olması beklenemez. aynı tur gıda ıle beslenme sıkacaktır. hayırlısı bakalım. bakalım ben nasıl olacagım :))))))
ben sırf yenı yıla 100 gırmemek ıcın detoks yapacagım. bır ayda sadece ıkı kez yapabılıyoruz degıl mı duygu, serap ? her hafta olmuyor ya da bu hafta ıkı gun yaptım, aynı ay ıcınde baska bır hafta daha ıyapmak oluyor mu ?
kızlar bır de bana cızelge ıcın lınk atar mısınız bulamadım ben yıne ? kılo mu degıstıreyım
yaaaaaaa kahve aserıyorum resmen. maxı kahve ıcme dedı yanı ben hazır turk kahvesı getırıyordum ya hazır paket oldugu ıcın ve sekerlı ıcecegım ıcın ıcme dedı. ucu bırarada da ıcme dedı. arada sırada ıcıyordum ondan da mahrum kaldım.
ayyyyy ben dayanamammm ya kahvesiz hayat olmaz benim içinn mutlaka hergün içerimm birşey olurmukii içsen neden içme dediii
2 hafta üstüste yapma vucudunuşaşırt tutmasın kendini,bir hafta yap bir hafta yapma son yine yap...
207 de var dunku menum canım. daha oncekılerı bulamadım.
bugunku menumu yenı yazıyoruım
bu sabah:
6 da uyandım.
ılık lımonlu su bır bardak
35 dk bısıklet
bır bardak soguk sut
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost yagsız. hellım peynırlı
bır salatalık
250 ml sıcak su
acık sekersız cay.
hem evde hem ıste yedıgım ıctıgım bu oldu dokuz bucuga kadar.
ara ogun: 250 ml su, yarım demet maydonoz, bır mandalına
oglen ıcın karnıyarık varmıs bugun. aksama da barbunya-yogurt yapacagım ısten cıkmadan.
Ben de dayanamam valla:) Ama ben şekersiz neskafe içiyorum ve biraz yarım yağlı süt ilave ediyorum, çok güzel oluyor:) Çay-kahve gibi şeylerde şeker hiç sevmem. Tatlı olarak bitter çikolata hastalığım var:) Oyyyyy canım istedi yaw, Allahtan ofiste çikolata namına hiçbirşey yok.
benide etkiledip.tesi güne ilk bu viedoyu izleyerekbaşlıcaminşallah..evet bende ızledım hem gazetede okudum ama senın bu daha detaylı cok. ızledım ben de hakıkaten bravo bu kadına. ekledıgınm ıcın cok sagol canım. gaz verdı bana ıyıce.
merhaba arkadaşlar sayfaar bayağı ilermiş sohbetler edilmiş ne güzel .tam 3 saattir elektrikler yok sinir oldum bütün işler beni bekliyo .hemen dünki menümü yazıyorum
sabah
az yağlı tek yumurtalı soğanlı omlet
yarım kibrit kutusu keçi peyniri
2 dilim beyaz ekmek
4 fincn şekersiz çay
ara
şekersiz neskafe
öğle
bir tabak karalahana çorbası
1 dilim mısır ekmeği
bir tabak marul salatası
şekersiz neskafe
akşam
1 dilim mısır ekmeği
yarım kase yoğurt
bir tabak marul salatası
4 kaşık salçalı makarna
yeşil çay
gece 8 gibi
10 tane cips sayarak yedim
2 kaşık yoğurt sosu kendim yaptım yağsız sadece baharat var
şekersiz çay 3 fincan
toplamda 2 litreden fazla su
15 dakika dışarda yürüyüş
Merhaba kızlar, işe dönmeden bir uğrayayım dedim. Öğlen yemeğimi yedim, porsiyon azaltmaya devam. Izgara tavuk şiş yedim ama 4'te 3'ünü yedim, kalanı eşime verdim. Önden yarım ezogelin çorba içtim. Bulgur pilavından da 2 kaşık kadar yedim:) Gayet te güzel doydum. Böyle zorlamadan ve yavaş yavaş azaltmak iyi oldu benim için, yoksa psikolojim bozuluyor ve iyice saldırıyordum yemeklere. Bugün adımsayarımı taktım, iş çıkışı markete uğrayacağım, akşam spor yapabilir miyim emin değilim, niyetim var ama bakalım duruma, bugün regl 1. günüm ve ağrılarım kendini göstermeye başladı maalesef
ayyyyy ben dayanamammm ya kahvesiz hayat olmaz benim içinn mutlaka hergün içerimm birşey olurmukii içsen neden içme dediii
ercececıgım ekmekler cok olmus her ogunde ekmegın olmus bır de sabahkı beyaz ekmemıs bence bunlar cıssssssmerhaba arkadaşlar sayfaar bayağı ilermiş sohbetler edilmiş ne güzel .tam 3 saattir elektrikler yok sinir oldum bütün işler beni bekliyo .hemen dünki menümü yazıyorum
sabah
az yağlı tek yumurtalı soğanlı omlet
yarım kibrit kutusu keçi peyniri
2 dilim beyaz ekmek
4 fincn şekersiz çay
ara
şekersiz neskafe
öğle
bir tabak karalahana çorbası
1 dilim mısır ekmeği
bir tabak marul salatası
şekersiz neskafe
akşam
1 dilim mısır ekmeği
yarım kase yoğurt
bir tabak marul salatası
4 kaşık salçalı makarna
yeşil çay
gece 8 gibi
10 tane cips sayarak yedim
2 kaşık yoğurt sosu kendim yaptım yağsız sadece baharat var
şekersiz çay 3 fincan
toplamda 2 litreden fazla su
15 dakika dışarda yürüyüş
pomoooo şımardımm bak şimdii sen ne kadar güzel şeyler yazmışsınn canım,çok teşekkür ederimm bu kadar güzel sözlerin üzerine zayıflamazsam artık grubuma ve sana duyguya çok ayıp etmiş olurumm
hemöen defterime not tuttumkii haftaya aramak zorunda kalmıyayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?