2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben kendimi bildim bile çalışıyordum okul arasında bile,kuaförlük,tesktilde,gelinlikçide,mrkette,bakkalda hep çalıştım sonra okulum bitti asıl besleğim olan muhasebedeçalıştım,ama doğru bir tercih değildi,yani benim gibi biri tüm gün oturup hesap kitap işi yapacak biri dğil,haa hesap kitap bayılırım heleki karışık iş çözmeye bayılıtım ama ele avuca sığmayan biri olarak beni çabuk yaşlandıran bi meslek,ben aktfi almalıyım sürekli kaşuşturmaca,olmalı karışıklık çözmeliyim sürekli aktif olmalıyım ysni düzgün bir meslek seçmedim malesef((
bi kişinin doğru yerde olması yani ailt olduğu yerde çalışması kadar güzel birşey yok,huzur herşeyden öndegeliyor bu yüzden doğru yerde ve doğru insanlarla çalışmana sevindim nesli,hep böyle devam eder inşallah,brn hep diyorum maaaşımaman amanolmasın yeterki huzurlu olayım işe gitmek kabusdeğil mutluuluk vermeli

Duygucum, bana müsade, azıcık daha çalışayım, sonra yemek zamanı zaten. Bakalım menüde ne olacak. Senin menüde ne var, yemeği ne zaman yiyorsun?

Aynen, benim yaşadığım problem de buydu. Demek ki genel olarak sorun var. Dün yapamayınca fena kafaya taktım, başka site mi bulsak, ne yapsak?
bakalım cnm site bozulmuş sanırım yadabakımdamı acabaa

Duygucum, bana müsade, azıcık daha çalışayım, sonra yemek zamanı zaten. Bakalım menüde ne olacak. Senin menüde ne var, yemeği ne zaman yiyorsun?
tamam cnm sana afiyet olsun benim menüde öğlen dolma cacık
akşam barbunya-makarna-salata

hepimizin tv'de mutlaka rastladığı bi kamu spotu reklamı var demet dedeoğlu reklamda kısıtlı gösteriyor ben az önce tamamını dinledim ve çok hoşuma gitti helal olsun kadına 115kgdan 70 kg düşme hikayesi hemde hiç para harcamadan kendi iradesi azmiyle tavsiye ederim izlemenizi;1.5 yılda 45 kg helalolsun

Demet'in Başarı Hikayesi - YouTube

evet bende ızledım hem gazetede okudum ama senın bu daha detaylı cok. ızledım ben de hakıkaten bravo bu kadına. ekledıgınm ıcın cok sagol canım. gaz verdı bana ıyıce.

benım sana ınandıgım kadar benım sana hayran kaldıgım kadar sen de kendıne ınansan olacak canım. sen benım ılham kaynagım oldun sen bırkez basardın yıne basaracaksın buna cok ınanıyorum ben
pomoooo şımardımm bak şimdii sen ne kadar güzel şeyler yazmışsınn canım,çok teşekkür ederimm bu kadar güzel sözlerin üzerine zayıflamazsam artık grubuma ve sana duyguya çok ayıp etmiş olurumm
yazabılırsın canım.

baslangıc kılo

gecen hafta kılo

bu hafta kılo

gıden gelen kılo

toplam gıden

hedef kılo

bu sekılde yazar mısın

hemöen defterime not tuttumkii haftaya aramak zorunda kalmıyayımm

günaydın günler aydın bugünkü kahveler bendennn buyrun gelin..
ohh çok güzel olmuş ellerine sağlıkk duygucumm
ben eskiden her çarşamba ve perşembe pirinç lapasını yapardım,grup arkadaşlarla ama ayran detoksu daha güzele benziyor birkere denedim sonuç hüsran neden dersen ben çok severim 1 kase yiyeceğime 3 kase yedim aynı andaaa azcık daha azcık daha derken şiştim işe yaramadı,ama tam uyulursa sadece günde 3 kase içilse kilo veridirir,bende deneyeceğim sizlerlee,2 gündür hatika gidiyor diyet

ayyyyy ben dayanamammm ya kahvesiz hayat olmaz benim içinn mutlaka hergün içerimm birşey olurmukii içsen neden içme dediii

Merhaba kızlar, işe dönmeden bir uğrayayım dedim. Öğlen yemeğimi yedim, porsiyon azaltmaya devam. Izgara tavuk şiş yedim ama 4'te 3'ünü yedim, kalanı eşime verdim. Önden yarım ezogelin çorba içtim. Bulgur pilavından da 2 kaşık kadar yedim:) Gayet te güzel doydum. Böyle zorlamadan ve yavaş yavaş azaltmak iyi oldu benim için, yoksa psikolojim bozuluyor ve iyice saldırıyordum yemeklere. Bugün adımsayarımı taktım, iş çıkışı markete uğrayacağım, akşam spor yapabilir miyim emin değilim, niyetim var ama bakalım duruma, bugün regl 1. günüm ve ağrılarım kendini göstermeye başladı maalesef

ayyyyy ben dayanamammm ya kahvesiz hayat olmaz benim içinn mutlaka hergün içerimm birşey olurmukii içsen neden içme dediii

Ben de dayanamam valla:) Ama ben şekersiz neskafe içiyorum ve biraz yarım yağlı süt ilave ediyorum, çok güzel oluyor:) Çay-kahve gibi şeylerde şeker hiç sevmem. Tatlı olarak bitter çikolata hastalığım var:) Oyyyyy canım istedi yaw, Allahtan ofiste çikolata namına hiçbirşey yok.

2 hafta üstüste yapma vucudunuşaşırt tutmasın kendini,bir hafta yap bir hafta yapma son yine yap...

karnıyarık ne kadar yersin bilmiyorum ama sabah kahvaltın çok güzel olmuş,

merhaba arkadaşlar sayfaar bayağı ilermiş sohbetler edilmiş ne güzel .tam 3 saattir elektrikler yok sinir oldum bütün işler beni bekliyo .hemen dünki menümü yazıyorum
sabah
az yağlı tek yumurtalı soğanlı omlet
yarım kibrit kutusu keçi peyniri
2 dilim beyaz ekmek
4 fincn şekersiz çay

ara
şekersiz neskafe

öğle
bir tabak karalahana çorbası
1 dilim mısır ekmeği
bir tabak marul salatası

şekersiz neskafe

akşam
1 dilim mısır ekmeği
yarım kase yoğurt
bir tabak marul salatası
4 kaşık salçalı makarna

yeşil çay

gece 8 gibi
10 tane cips sayarak yedim
2 kaşık yoğurt sosu kendim yaptım yağsız sadece baharat var
şekersiz çay 3 fincan

toplamda 2 litreden fazla su
15 dakika dışarda yürüyüş

bende çay sevmemm ama kahve ,tatlı,pasta hastasıyım ,saten ne zaman diyete başlıyacak olsam önce pasta yapar yer sonra başlarımmm

teşekkürler ercecimm

bende birazdan dışarı çıkacağımm kıza kazak almıştımm büyük geldii değiştireyimm onuuu,kızın dişi kırıldı okulda ön dişii,eşim onu dişçiye götürürken bende mağazada inerim artık dönerken de yürüyerek gelirimmm

evet bende ızledım hem gazetede okudum ama senın bu daha detaylı cok. ızledım ben de hakıkaten bravo bu kadına. ekledıgınm ıcın cok sagol canım. gaz verdı bana ıyıce.
benide etkiledip.tesi güne ilk bu viedoyu izleyerekbaşlıcaminşallah..

ercem sabahki ekmek cıs hem beyaz hemde 2 dilim illede beyaz ekmekdiyorsan iyice kızart derim akşamki 10tane cips os hem yağlı hemde akşam bu tür şeyleri illede canın çekiyorsa öğlen yhemen lazım en geç,cnm yediklerin aman aman fazla değil sadece g oranın fazla olmadığıiçin 10 ane cips yediğin ekmek senin yerinde kalmanı sağlar,gerçi senin metabolizman sağ olsun hepsinin üstünesinden gelir ama yvaş ilerlersin bu aradahemen maşallah diyimm...

canım azaltmana cok sevındım zorlanacaksın dıye dusunuyordum ama zorlanmıyorsun bu cok guzel.

sana kolay gelsın agrın sızın da olmaz ınsaallah bugun. bugun degılse de yarın yuklen spora derım malum bomba kılo verebılırsın regl haftasında

ercececıgım ekmekler cok olmus her ogunde ekmegın olmus bır de sabahkı beyaz ekmemıs bence bunlar cıssssss

gece beklerız senı. spordan sonra ben de gırerım. kolay gelsın

sımar tabıkı. sen farkında degıl mısın gecmıste basarının. unuttuysan hatırla bence :))))))))