- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.201
canım cok tsk ederım zaman ayırdın emek verdın. umarım bana kızgınlıgın gecer. ne yapsam bılmıyorum kı valla. offfff
eger bır nebze olsun emegıme degdı dusuncesını sen de olusturacaksa, bu da bana olan kızgınlıgını bır nebze azaltabılırse, sabah kalktım ve sporumu yaptım bugun.
yine saflığım tuttu ben niye anlamadım şimdi senin yazını
bizlerde iyiyiz çok şükür içimden kız geçiyor yaa nedense
hayır benim takıldığım nokta şu onu belirteyim. ben sana özel mesaj atıyorum tamam, senin düşüncen de güzel bi düşünce ama sen gelip buraya yazıyosun yazıyosun ben senden cevap bekliyorum günlerdir. hiç olmazsa konuya yazdım deseydin bende bu kadar beklemeseydim.
anlatabildim mi.
neyse önemli olan senin emelini gerçekleştirebilmen.
ben sana elimden geldiğimce yardımcı oldum, olurum da.
kızgınlığım falan yok, yanlış anlaşılmasın.
hamburgeri kolayı hamurişini unutacaksın 99 olmak istiyosan.
aman sağlıklı olsun hayırlı olsun inşallah ALLAHA emanet olun..zaten kayınvalidem, kayınpederim ve ananem dışında herkes kız diyo. bizim de gönlümüz kızdan yana ne yalan söyleyim.hayırlısıyla
hamburger cola,hamur işi mi yiyor yoksamm allahım saflığım tavan yapıyor şuan:)))
aman sağlıklı olsun hayırlı olsun inşallah ALLAHA emanet olun..
hamburger cola,hamur işi mi yiyor yoksamm allahım saflığım tavan yapıyor şuan:)))
aman sağlıklı olsun hayırlı olsun inşallah ALLAHA emanet olun..
Yok be Duygucum, yemez Pomo bunları. Seviyor ya bu tarz yemekleri ondan diyordur Maxi. Maxi ben senin forumda da demiştim, buradan da diyeyim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, cinsiyet falan önemli değil, tabi bence de kız olsun o ayrı:)))
yine saflığım tuttu ben niye anlamadım şimdi senin yazını
bizlerde iyiyiz çok şükür içimden kız geçiyor yaa nedense
Bu arada Duygu yazmış, unutmadan değinmek istiyorum ben de, Pomo sabah spor yapmaya başladı ve bu güzel bir şey, yalnız sabah için aç karnına spor önerilmez, benim önerim 1 tane elma yiyebilirsin, veya 1 salatalık, ya da 2-3 tane ceviz, sonra sporunu yaparsın ve sonra da kahvaltını. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der ama böylece aç karnına spor olmamış olur. Ben akşam spor yapmayı daha çok seviyorum. Eskiden sabahları yoga yapardım, Pomo sabah sporuna başlayınca ben de özendim. Bir de Maxi demiş ya sabah erken kalkmaya alışmak lazım diye, çok doğru. Ben de yogaya başlayayım yine.
hayır benim takıldığım nokta şu onu belirteyim. ben sana özel mesaj atıyorum tamam, senin düşüncen de güzel bi düşünce ama sen gelip buraya yazıyosun yazıyosun ben senden cevap bekliyorum günlerdir. hiç olmazsa konuya yazdım deseydin bende bu kadar beklemeseydim.
anlatabildim mi.
neyse önemli olan senin emelini gerçekleştirebilmen.
ben sana elimden geldiğimce yardımcı oldum, olurum da.
kızgınlığım falan yok, yanlış anlaşılmasın.
hamburgeri kolayı hamurişini unutacaksın 99 olmak istiyosan.
canım ben cumartesı gunu gece eve geldım. pazar gunu netım yoktu. gece on bır onıkı gıbı duzeldı ben de gırdım ancak okuyabıldım dıye yazdım sana canım. pazartesı gunu hem ısler cok yogundu hem bıldırım gunuydu. oyuzden ben kendıme odaklanamadım hem ıs hem cızelge bıldırım ugrastım. aksama dogru lıste hazırladım sorularıma daır. onu gece gondereyım dedım ama ısyerındekı pc de kalmıs. sabah, msj atamadım msj gonderemıyordum. anlamadım nıye oyle oldugunu. ben de patron gelmeden hızlıca bıtırebılmek ıcın konunun ıcıne ekledım canım. sebeplerım bunlar. senı bekletmedım yanı. benı uc aydır sen de herkes de tanıyor ben dıkkat ederım ısyerınde sıkıntı bıle olacagını bılerek yazıyorum daıma. suanda da oyle ınan.
yazmayı da yanlıs gormedım faydalanır arkadaslar dıye dusundum ama usttekı sebeplerımı anlattım bana ınanmazsam sneı oyaladıgımı dusunursen halen, ne dıyım bılmıyroum kı canım. ben oyle bırı degılım bunu hıssedebılırsen cok mutlu olurum. benım elımden gelen bu canım. gercekten cok uzgunum ve ozur dılerım. asla bılerek bırsey yapmadım hele kı sen hamıleyken senın canını sıkmak en son ısteyecegım seydır. dun bıldırım gununde gec kalan arkadaslara ben bır suru sıtem ettım bana kızmakta haklısın ama sebeplerım bunlar canım.
konuya yazmayı sabah dusundum aksılık olunca ıste.
Bu arada Duygu yazmış, unutmadan değinmek istiyorum ben de, Pomo sabah spor yapmaya başladı ve bu güzel bir şey, yalnız sabah için aç karnına spor önerilmez, benim önerim 1 tane elma yiyebilirsin, veya 1 salatalık, ya da 2-3 tane ceviz, sonra sporunu yaparsın ve sonra da kahvaltını. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der ama böylece aç karnına spor olmamış olur. Ben akşam spor yapmayı daha çok seviyorum. Eskiden sabahları yoga yapardım, Pomo sabah sporuna başlayınca ben de özendim. Bir de Maxi demiş ya sabah erken kalkmaya alışmak lazım diye, çok doğru. Ben de yogaya başlayayım yine.
tamam sorun değil diyorum, kızmadım diyorum.
art niyetli olmadığını biliyorum.
gereksiz uzatmayalım..
Merhaba kızlar, az önce eve geldim ve eşinip çikolata bulup yedim, rahatladım. Fazla değildi, bitterdi ve kahvenin yanında çok güzel oldu, şimdilik kesti beni. Akşam hafif yemeyi düşünüyorum, ayrıca spor da yapmayı düşünüyorum. Kaç aydır kilo vermeye çalışıyoruz, şu regl dönemlerini hiç değerlendiremedim ben, bu sefer fena azmettim, ben de değerlendireceğim. Haftaya 60'lı rakamlarda olacağım, kararlıyım.
Pomocum çok güzel yazmışsın, keyifle okudum. Sen de iyi ki varsın canım.
barıstık mı pekı
senı beklettıgımı dusundun senden yardım almaya calısıyorum ama emegıne saygı duymuyorum gıbı dusundun. ben bugun spor ıle gune baslayarak bunu sana ıspat etmısımdır umarım. her gun yapmaya calısacagım soz :)))))
yarın ve persembe yapmayacagım cunku detoks gunum olacak spor yogun olmuyormus detoks yaptıgım gunlerde
valla yanlıs mı dogru mu bılmıyorum canım. maxı ve duygu bu surecte cok eskıler dıye onların her dedıgını yapmaya calısırım herzaman :))) ama spor yapmak vıcdanıma cok ıyı geldı bır kere. ben onu dıyeyım. :))))))
ben zaten her sabah 6da kalkıyordum en gec 6 bucuk. o acıdan sorun yok ama calısmıyro olsaydım bukadar duzenlı olmazdı bu gercek. uykuyu severım. gec yatmayı gec saate kadar fılm ızlemeyı severım
allah allah detoks yapma o zaman
spor detokstan daha etkili emin ol
detoks yapınca noluyosa ben de bunu anlamıyorum
biri kuyuya taş atıyo ötekiler de hemen koşuyo
geçin bu detoks hikayesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?