2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bende şişe süt seviyorum kutu süt içemiyorum ılıksüt malesef sevmiyorum soğuk seviyorum odagaz yapıyor. bu aralar salepe dadandım markette tikvşelinin kutu salepi harika kızlar
saleple ilgili birşey bilmiyorum faydalarını bilen varmı

Günümü toparlayayım arkadaşlar,

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz koyarak yaptığım yağsız tost
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 3/4 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık kadar bulgur pilavı
- Yarım közlenmiş domates

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 25 gram bitter çikolata

Akşam:
- 125 gram fırında hamsi
- Fırında yarım patates
- 1 dilim çok tahıllı ekmek

Üstüne yine 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe içtim. Yatana kadar belki 1 mandalina, 1 armut yerim, başka bir şey yemem.

Spor olarak Leslie 5 mil yaptım, resmen canım çıktı. Sanırım regl olduğum için ekstra yoruldum. Ama spor yapmış olmanın getirdiği yoğun haz içindeyim:)

hımmmm sabahki sarımsaklı sumu ne faydası var nasıl tadı??
sabahki menünü beğendim biraz kalabalıkda olsa sabah için harikaa
kg ne hakkında birşey bilmiyorum amaöğlen bana fazla geldi aslında fazla değilde kaloriliama öğlen adı altında çay ve böreği tercih edip kuru yemişleri ara öğün olarak yeseydin bence daha güzel olurdu bu benim fikrim sana afiyet olmuştur inşallahh
akşam10 üzerinden 10
peki su?
aktivite?
bitki çayı?ıhlamur dışında

ben dönüş yapacağım için yavaş yavaş yeniarkadaşları tanıyayım diyorum sabah serapı tanıdım dsenide tanıyabilirmiyim?

Haklısın canım. Maxi de kendi söylemiş zaten, yazılanları sürekli okumadığı için yanlış anlaşılma olmuş. Yüzyüze olsa söylenenler o kadar batmaz ama burada olabiliyor böyle şeyler. Maxi çok iyi niyetli ve bir sürü şey okumuş, muhtemelen bunları bizlerle de paylaşmak istiyor. Arada üslubu biraz sert olabiliyor, çok takılmamak lazım, zaten bir de hamile, belki o yüzden normalden daha sert tepkiler veriyordur. Yoksa içinde yoğurt, salatalık, mercimek, nohut, bulgur olan bir şeyi bu kadar sert eleştirmezdi.
Maxi hayatında hiç kilolu oldu mu bilmiyorum, belki de olmamıştır. Ama insanın bu kilo verme sürecinde motivasyona ihtiyacı oluyor. Serapla da yazıştık bu konuda, orada da hesap yaptım ben yine ve bu detoksla 1.5 -2 kg yağ yakılması imkansız. Ancak 500-600 gram civarı yakılabilir, kalan da sudur, önemli olan da getirdiği motivasyon. Yoksa biliyorsun ben de kısa süreli diyetlere inanmıyorum.

hımm tek bir kusur yok bana görei yediklerinibiraz hafifletmişsin tebrik ederim... maşallahdiyorumm valla sporunu canım çekti

neslicim okuduysan ben zaten ona sen niye böyle şeyler yazıyon diye hesap sormadıım ki bu haddim değil,nede birşey dedim sadece tek bir nokta hakkında fikrimi beğen ettim saygı çerçevesinde ,ama üstüne alınmalar birde sertcevaplar yok özgüven patlamasınakızmışım bilmemne yani küçük bir eleştiriyibu noktaya getiren kendisi bende hamileliğine bağladım uzatmıcam birde hemen cevap olarak oyazım sana değil kendime dememe rahmen ,burdaki herkez bilsinki ben birine birşey demek istersen direk şahsına derim kelime oyunu yapmam..

Canım, teşekkür ederim. Çikolata bile gözüne batmadığına göre iyi gidiyorum:)) Spor çok iyi geldi gerçekten, az kaldı pazartesi yarışmaya başlarız spor konusunda:) Bir aksilik çıkmazsa pazartesi birlikte detoks ta yaparız. Ben de pazartesiye kadar 69'lu bir rakam göreyim ki daha yakın rakip olalım:)

insanız elbet olcak ee özel durumda sözkonusu söyle diyelimcan olsun kan olsun yağ olmasın:))))
bak 69 görmek seni öylemotive etcekki dahada hırslancan sonra bi bakmışsın 65 olmuşsun,p.tesi ister istemez yarış halinde olcaz tatli rekabet ben dicemki nesli 5mil yaptı yüklen duygu spora:)))

nesli-lesliyi nerde yapıyon sen bilgisayardan mı yapıyon tv denmi eşin görüyormu yaparken ??

Ben bilgisayardan yapıyorum, yatak odasına geçip orada yapıyorum, eşim yanımda olmuyor ama arada gelip bakıyor, şebeklik yapıyor:)) Bizim ev epey küçük, en uygun yer salon ve yatak odası, salonda eşim olduğu için yatak odasında yapıyorum.

Kesinlikle, ben spor konusunda çok gaza geliyorum zaten:) Ay inşallah uzun sürmez 65'i görmem.

alan geniş o zaman çünkü hareketlerigeniş alıyor leslie benimde oturma odası müsahit sadece oğlan uyuduuğunda yapabilirim o yüzden ,ya en küçük olsun sıcak olsun ALLAH muhabbetinizi arttırsın

Kesinlikle, ben spor konusunda çok gaza geliyorum zaten:) Ay inşallah uzun sürmez 65'i görmem.
merak etme biraz dikkat etmenle uzun sürmez senin teksorunun bazenkoy vermek yoksa spor dikkat etmek hepsi var sendee aslında çokdan vermişdin

Ne güzel demişsin, küçük olsun sıcak olsun, aynen öyle. Allah hepimizin muhabbetini artırsın. Kilo verme konusunda çok haklısın, sporu hastalık olmadıktan sonra bırakmıyorum ama bazen yeme içme konusunda cozutuyorum. Şimdi çok motiveyim ama, kolay kolay cozutacağımı sanmıyorum. Eşimle de konuştum, uzun süre sabote etmez beni, umarım yani:)

iyi yaptın bu benimkalıma hiçgelmedi bak telefonla nedense bi kaynaşamadım

Duygu biz de birbirimize telefonlarımızı verelim, gerçi benim de telefonla aram çok iyi değil. Eskiden eşimle ayrı şehirlerde çalışıyorduk, telefon hep yanımda oluyordu, şimdi birlikte olduğumuz için eski ayarlarıma döndüm, telefon kalıyor bir yerlerde, sonra görüyorum cevapsız aramaları falan. Hatta bir gün ayarlayıp buluşalım seninle. Kuzişi de getirirsin mıncırırım biraz:))

aminnnnnnnn...yazık eşine ah bu eşdler bizim yüzümüzden mahrum kalıyorlar neyseki ben eşimde saldı göbeği o yüzden bana ayak uyduruyor:)))
spor bağımlılık yapıyor yapmayınca vicdan azabı çekiyor insann,spor yapıncada insan kaçamak yapmaya korkuyor ben eliptikkullanırken işte şu kadar zamanda bilmem kaç kaloriyakardım sonra canım birşey isterdi hemen kalorisine bakardım kendi kendime duygu şunu yemen şu kadar sporunu alıp götürcek drdim yemezdim böyle böyle sıfır kaçamak yapardım..

hımm çok memnun olurum bizim böyle bi artımız var dimi ,işte huyumdan biri böyle adımları atmak istesemde atamıyorum karşımdakini zor durumda bırakmayım diye sana özelden numaramı atarım cnm en kısa süredede görüşelim ..kuziyi getirmeme eminmisin çok koşarız arkasından:))) nesli-lesli gibi olur valla

bu arada telefon konusunda aynıyız desene