2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İyiyim canım, sporumu yapmış olarak, bacaklarımda ağrı olmasına rağmen çok mutluyum:)
oohhh ne güzel ben bugün hiç spor yapamadım evişi tüm günümü aldı

Erce sen nasılsın, hallettin mi işlerini? En son dışarı çıkacaktın diye hatırlıyorum.

bende iyiyim neslicim yok dışarı çıkmadım evde işlerim vardı onları hallettim .bu arada menünü çok beğendim gayet dengeli

baklavalardan pizzalardan bahsedilmiş valla ben kendi adıma onları yiyip üstüne 2 saaat hiç durmadan koşabilirim o zevke değer bence

evet cnm loriel tavsiye ederim ben buğday tenliyim şeftali rengi kullanıyorum herşeye uyuyor çünkü birde güzel bi fırça al böyle geniş ağızlı fırçaa al

Fırçayı hediye ettiler:)) Boynerde Shisedo reyonunda baktım allıklara ama pahalı geldiği için almadım, onlar da allık fırçası hediye ettiler:) Bana da şeftali önerdiler ama bende pembe tonu daha doğal duruyor. Ben çabuk kızarırım zaten, kızardığımdaki renk olsun istiyorum allık sürünce, hafif pembemsi tonlar daha hoş oluyor ben de.

sporumu satacağım 2şeybiri çiğ köfte diğeri dominos italyano

vyy ne iyimş bendemi gitsem acaba:)))
nasıl mutlu oluyorsan onu kullan,bende yanakları al al olanlardanım o yüzden şeftaliyi seviyorum...

vyy ne iyimş bendemi gitsem acaba:)))
nasıl mutlu oluyorsan onu kullan,bende yanakları al al olanlardanım o yüzden şeftaliyi seviyorum...

Ben de loreal denemedim ama Shisedo ve cliniq denedim, şeftali biraz fazla durdu bende. Bronz zaten yakışmaz dediler. Ben cilt alt tonu diye birşey öğrenmiştim ya, benim alt tonum soğukmuş, o yüzden pembe tonları daha çok yakışırmış:) Kıyafet ve makyaj rengi seçiminde cilt alt tonunu dikkate alın diyorlar.

Valla ben kocaman bir kumpire, orjinal antep baklavasına, Antep lahmacuna, annemin yaptığı patatesli böreğe, bir de Sevinç Pastanesinin böğürtlenli cheesecake'ine satarım hiç düşünmeden:)
ahaaaaha vay be ne boğaz var bizdee

çiğ köfte yiyemezmiyiz şöle tek lavaşlı olandan ben bu akşam yedim hatta menümü yazdım ama sen görmedin galiba :18::18::18:
bilmem ben bakar körüm ercem,marulun arasında ye sende ,yani öğün yerine koyarsan sorun olmazkuzum yani hem onu hemde yemek yersen olmaz elbett

markadan markaya değişiyor ama şunuda belirteyizözellikle bronzlaşınca şeftaliyi daha fazla beğeniyorum yani her türlü beğeniyorum,deniye deniye en doğrusunu bulursun zaten sana tavsiyem ne zamn gidersen git hep farklı renkleri dene ama bir marka belirle kendine buda önemli

yahu sı ne yaptınız oku oku bıtmıyor .:))))))))))))))))

geldım kızlar geldım leslının msjını alır almaz geldım. elıptık guzelıne cok guldum ya :))))))))) valla yaptım canım ohhhhhhhhh nasıl rahat vıcdanım. oghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun yesıl cay ıcıyorum sımdı hatta ıcıne papatya koydum kıraz sapı evde kalmamıs da

allah allah detoks yapma o zaman
spor detokstan daha etkili emin ol

detoks yapınca noluyosa ben de bunu anlamıyorum
biri kuyuya taş atıyo ötekiler de hemen koşuyo

geçin bu detoks hikayesini.

canım benım hap vucudumda ne olursa olsun odem yapıyor bıtkı cayım eksık olmaz tuz kullanmıyorum dogru durust herseyden uzak duruyorum su desen ıdeal hareketsız kalmıyorum aylardır ama beklenen kılolaları veremedım hatta tekrardan alıyor gıbı sıstım. hapın odemenı atar belkı dıye dusunuyorum denemek ıstıyorum yanı . spor konusuna gelınce tek tur beslenme olacagı ıcın vucut dırencı dusuk olabılır dıye cok spor yapılmıyormus ben aksam yıne spor yapacagım normalde yapmamak lazımmıs sadece sabah yapmamayı dusunuyordum ama yapabılırım de henuz karar vermedım