- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.281
Duygu, ben aslında allık falan da almak istiyorum, elimin altında bulunsun diye. Onu da Loreal mi önerirsin?
oohhh ne güzel ben bugün hiç spor yapamadım evişi tüm günümü aldıİyiyim canım, sporumu yapmış olarak, bacaklarımda ağrı olmasına rağmen çok mutluyum:)
ohh ne güzel yaa müzik dans insanı mutlu eediyor ruhun bedengıdası..
ne güxel ya eşin sanaeşlik ediyor bizden resmen geçti ,eşime göre değil böyle şeyler birde çocuk olunca çok zor tadını çıkarın
hoşgeldin güzzellik naberrrsinn
iyiyim canım sen nasılsın .bugünkü menümü gördünmü bi bakıver canım yorumunu merak ediyorum
çok şükür ...
Erce sen nasılsın, hallettin mi işlerini? En son dışarı çıkacaktın diye hatırlıyorum.
evet cnm loriel tavsiye ederim ben buğday tenliyim şeftali rengi kullanıyorum herşeye uyuyor çünkü birde güzel bi fırça al böyle geniş ağızlı fırçaa al
oohhh ne güzel ben bugün hiç spor yapamadım evişi tüm günümü aldı
bende iyiyim neslicim yok dışarı çıkmadım evde işlerim vardı onları hallettim .bu arada menünü çok beğendim gayet dengeli
baklavalardan pizzalardan bahsedilmiş valla ben kendi adıma onları yiyip üstüne 2 saaat hiç durmadan koşabilirim o zevke değer bence
Fırçayı hediye ettiler:)) Boynerde Shisedo reyonunda baktım allıklara ama pahalı geldiği için almadım, onlar da allık fırçası hediye ettiler:) Bana da şeftali önerdiler ama bende pembe tonu daha doğal duruyor. Ben çabuk kızarırım zaten, kızardığımdaki renk olsun istiyorum allık sürünce, hafif pembemsi tonlar daha hoş oluyor ben de.
sporumu satacağım 2şeybiri çiğ köfte diğeri dominos italyano
sporumu satacağım 2şeybiri çiğ köfte diğeri dominos italyano
Valla ben kocaman bir kumpire, orjinal antep baklavasına, Antep lahmacuna, annemin yaptığı patatesli böreğe, bir de Sevinç Pastanesinin böğürtlenli cheesecake'ine satarım hiç düşünmeden:)
vyy ne iyimş bendemi gitsem acaba:)))
nasıl mutlu oluyorsan onu kullan,bende yanakları al al olanlardanım o yüzden şeftaliyi seviyorum...
ahaaaaha vay be ne boğaz var bizdeeValla ben kocaman bir kumpire, orjinal antep baklavasına, Antep lahmacuna, annemin yaptığı patatesli böreğe, bir de Sevinç Pastanesinin böğürtlenli cheesecake'ine satarım hiç düşünmeden:)
bilmem ben bakar körüm ercem,marulun arasında ye sende ,yani öğün yerine koyarsan sorun olmazkuzum yani hem onu hemde yemek yersen olmaz elbettçiğ köfte yiyemezmiyiz şöle tek lavaşlı olandan ben bu akşam yedim hatta menümü yazdım ama sen görmedin galiba :18::18::18:
Ben de loreal denemedim ama Shisedo ve cliniq denedim, şeftali biraz fazla durdu bende. Bronz zaten yakışmaz dediler. Ben cilt alt tonu diye birşey öğrenmiştim ya, benim alt tonum soğukmuş, o yüzden pembe tonları daha çok yakışırmış:) Kıyafet ve makyaj rengi seçiminde cilt alt tonunu dikkate alın diyorlar.
kız pomo ikiçift laf etseydik öyle gitseydin geçmişe ,sen zor gelirsin geçmişden..
allah allah detoks yapma o zaman
spor detokstan daha etkili emin ol
detoks yapınca noluyosa ben de bunu anlamıyorum
biri kuyuya taş atıyo ötekiler de hemen koşuyo
geçin bu detoks hikayesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?