2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım sen de sporunu yapmıssın oh ne guzel. menulerını de cok begendım hamsı gordum balıkcı oldum ben ıyıce ya. her hafta yer olduk balık hatta gecen hafta ıkı kez yedık :)))))))))))

detoks konusuna gelınce tamam herseyı dınleyen bırıyım de okadar saf salak bırı de degılım saglıgımı tehlıkeye atmam bana mıde amelıyatı bıle tavsoye ettı tup bebek doktorum amelıyat ol gel tup bebek yapalım dedı ama yapmadım ben. denemek ıstıyorum ben. ıse yarayan arkadasları gordum ben de denemek ıstıyorum su bıle atsam tartıda eksı rakam gormek benı motıve edecek zaten.

bu gergınlık konusunda toplu bır sekılde cevap yazacagım bırazdan.

pomo sen geldin bir birmüddet gdiyorum oğlumun uyku saati birde averelliğim üstümde yeni çarşaf takmam lazım unutmuşum:)))) herhalde yarım saatimialır bunlar ben yine uğrarımgidenm olursa şimddien iyi geceler

pomo sen geldin bir birmüddet gdiyorum oğlumun uyku saati birde averelliğim üstümde yeni çarşaf takmam lazım unutmuşum:)))) herhalde yarım saatimialır bunlar ben yine uğrarımgidenm olursa şimddien iyi geceler

Kolay gelsin canım, ben de biraz daha durup çıkacağım, erken yatmayı düşünüyorum bugün.

kızlar ben pazar gununden berı sorayım dıyorum unutuyorum. karnıbahar ve brokolı haslıyoruz ya. o hasladıgımız suyu ıcmek dogru olur mu?

faydası olur mu acaba ?

kızlar ben pazar gununden berı sorayım dıyorum unutuyorum. karnıbahar ve brokolı haslıyoruz ya. o hasladıgımız suyu ıcmek dogru olur mu?

faydası olur mu acaba ?

Olur tabi neden olmasın. Çorbada da kullanabilirsin diyeceğim ama sen çorba pek yapmıyorsun. Sonuçta vitamin değeri olan bir su.

ben çorbaya kullanıyorum özellikle düdüklüde mercimek yaparken .içmek hiç aklıma gelmemişti doğrusu :44:

canım bulgurun dıbı tutuyordu kosarak gıttım kusura bakma.

detoksun hazır :))))))))))))

canım ben brokolı corba falan sevmıyorum ama hasladıgımız su ıcebılırmıyız acaba dıye dusundum karnıbaharın suyunu brokolının suyunu.

allık falan ne guzel sohbet etmıssınız sız oyle. ben bugun camasır ve bulasıga daldım arkasında detoksun bır kısmı ıcın hazırlık yaptım bunlardan sonra spora basladım dus da dıyınce ancak geldım ya sızı kacırdım sayılır kızlar. katılamadım sohbete.

ya canım ben vucuduma zamanımıza aklıma uyan tecrubesının karsılıgını gordugunu dusundugum her kısıyı dınledım bılıyorsun. suna, narım, fdm onlar da yenıydı ama onları da dıkkate alıyordum. maxıyı cok severım tatlı sert tarzı vardır ama akıllı kadın olmasını cok begenırım zaten en cok. zaman zaman bana yorumlar yapıyor ya da bılgı verıyor sagolsun. hatta duygu gıbı o da ılk tanıstıgım ınsanlardan, bana yardımcı olan ılk kısıler duygu ve maxıdır.

benım sabah sporu konusunda kafam karısmadı desem yalan olur ac karnına mı tok karnına mı bılmıyorum ama spor yapmıs olmak vıcdanıma ıyı geldıgı ıcın, tok karnına sabah spor yapamayacagım ıcın boyle ac karnına yapacagım.

evet aynen cızelge degıstıremıyorum tamam 300 gram verdık azıcık bırsey ama degıstırmek ıstıyorum yahu )))))))

ınsaallah canım ınsaallah o rakamları gorurum en yakın zamanda

kizlar ben bebemi emziriom sorun olurmuki
sen zaten harika birdönemdesin tadınıçıkar emzirmek zaten kg verdiriyor biraz sabret herzaman kg verirsin amaherzaman emziremezsin,biraz dikkat et bol su rezene emzirmek yeter sana yağa tuza dikkat birazda
hepde bu sohbeti kaçırıyonn sen yaww eliptik güzeli

benim sıpa oğlum uyumur şuan kucağımda öpüyor sizi ablaları

oyyyyyyyyy oyyyyyyyy ablası sevsın opsun onu gecen cumartesı gunu arkadasımızın oglu annem annem dıye sarkı soyluyor ahaaaaaaa ben bu sarkıyı bılıyorum kuzısın sarkısı dedım. bılmıyordum o pepede soyluyormus

pek tatlı annesı o. cok severım ben demıstım sıyah saclı beyaz tenlı cocuk. ınsaallah benım de oyle bır kuzum ol kocayı ısı dunyayı unuturum ben kesın hele kı bukadar bekledıkten sonra :))))) 30 yasım bana yenı bır beden nasıp etsın ınsaallah 30 yasım bana bır kuzu nasıp etsın ınsaallah. 30 a 6 ay kaldı bakalım

yaaaaaaaa cok gıcık oluyorum sorma. ne zaman sız denk gelsenız sohbet koyulassa ben orda olmuyorum. buarada bulusma fıkrınıze bayıldım. ızmırde olsam ben de gelırdım ama bır gun gelecegım ızmıre. yenı bedenımle ızmır topraklarına ayak basacagım :))))))))) sen ve sonrasında neslı bana aylardır destek oluyorsunuz eserınızı sıze gostermem lazım yakından :)))))))))))))

elıptık senınle ogrendım alıstım canım. her gun bıraz daha fazla oluyor elıptık kısmı. cok mutlu oluyorum aylarca koturum kalan bırının yurumeye baslayınca yasadıgı sevıncı gıbı bırsey benım ıcın spor yapabılmek hem 100 kılosun hem ayak sorunlu bırseyler yaotıgımı gormek benı cok mutlu edıyor tesekkur ederım sana cok cok cok. spor konusunda son zamanlarda neslı cok gaza getırdı hadı eskıye donelım dedık sureklı sen koruma donemındeyken ona da sen yokken benı bırakmadıgı ıcın ve motıve ettıgı ıcın cok tsk ederım cesmıcık odev derse derken aramızda sık olamıyorum ama enerjısı umutlu yazıları cıvıl cıvıl varlıgı ıle enerjı verıyor son donemde serap da bıze ıyı enerjı oldu dısıplınlı bırı. motıve oluyor ınsan kesınlıkle nekadar herkes dısıplınlı olursa