- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.301
Ben sporumu yaptım geldim, yemeğimi de yedim. Biraz yanlış anlamalar olmuş sanki ama umarım tatlıya bağlanmıştır. Aslında karşılıklı konuşuyor olsak bunlar olmaz ama yazı dilinde olabiliyor. Bunun önüne geçmek te gerçekten çok zor. Bu ayran detoksuna gelince, valla içinde benim çok sevdiğim şeyler olduğu için bana çok cazip geliyor. Pek tek yönlü de değil zaten. İçinde süt ürünü, sebze, kuru baklagil ve hububat var, daha ne olsun:)
Ben de birşeyler yazmak istiyorum aslında, hepimizin okuduğu, izlediği, internetten bulduğu çeşitli bilgiler var ve kendimize doğru gelenleri veya inandıklarımızı paylaşıyoruz, Duygu'nun da dediği gibi herkes kendi süzgecinden geçirdikten sonra uygulayıp uygulamayacağına karar veriyor. Kaldı ki bu daldaki bilim insanları bile kendi aralarında ortak bir doğruya varamıyorlar, dolayısıyla burada farklı fikirlerin olması çok normal. Birbirimizin önerilerini eleştirirken daha yapıcı ve nazik olursak hiç problem olmaz diye düşünüyorum.
pomo sen geldin bir birmüddet gdiyorum oğlumun uyku saati birde averelliğim üstümde yeni çarşaf takmam lazım unutmuşum:)))) herhalde yarım saatimialır bunlar ben yine uğrarımgidenm olursa şimddien iyi geceler
pomo sen geldin bir birmüddet gdiyorum oğlumun uyku saati birde averelliğim üstümde yeni çarşaf takmam lazım unutmuşum:)))) herhalde yarım saatimialır bunlar ben yine uğrarımgidenm olursa şimddien iyi geceler
kızlar ben pazar gununden berı sorayım dıyorum unutuyorum. karnıbahar ve brokolı haslıyoruz ya. o hasladıgımız suyu ıcmek dogru olur mu?
faydası olur mu acaba ?
kızlar ben pazar gununden berı sorayım dıyorum unutuyorum. karnıbahar ve brokolı haslıyoruz ya. o hasladıgımız suyu ıcmek dogru olur mu?
faydası olur mu acaba ?
Kızlar bana müsade, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
ben çorbaya kullanıyorum özellikle düdüklüde mercimek yaparken .içmek hiç aklıma gelmemişti doğrusu :44:
kizlar ben bebemi emziriom sorun olurmuki
bende çıkıyorumm
iyi geceler Allah rahatlık versin hepimize
Kesinlikle öyle, onlar daha tecrübeli. Benim 35 yıllık hayatımda gördüğüm maksimum kiloydu 75, çok şükür 70'e düştüm ve az kaldı 60'lı kilolara, bir daha da çıkmaya hiç niyetim yok. Benim spor tecrübem çok ama kilo vermek için değil, sağlıklı olmak ve form korumak için spor yaptım hep. O yüzden Maxi ve Duygu'nun dedikleri daha doğrudur. Kilo vermek için aç karnına spor yapmak daha etkili olabilir.
Bu arada çizelgemi değiştiremiyorum ama şu an BMI değerim 24.9:)) Bu bana çok iyi geldi, kilo sınırı olan 25 rakamını devirdim, Pomocum en kısa zamanda darısı başına canım.
sen zaten harika birdönemdesin tadınıçıkar emzirmek zaten kg verdiriyor biraz sabret herzaman kg verirsin amaherzaman emziremezsin,biraz dikkat et bol su rezene emzirmek yeter sana yağa tuza dikkat birazdakizlar ben bebemi emziriom sorun olurmuki
hepde bu sohbeti kaçırıyonn sen yaww eliptik güzeliallık falan ne guzel sohbet etmıssınız sız oyle. ben bugun camasır ve bulasıga daldım arkasında detoksun bır kısmı ıcın hazırlık yaptım bunlardan sonra spora basladım dus da dıyınce ancak geldım ya sızı kacırdım sayılır kızlar. katılamadım sohbete.
benim sıpa oğlum uyumur şuan kucağımda öpüyor sizi ablaları
sen zaten harika birdönemdesin tadınıçıkar emzirmek zaten kg verdiriyor biraz sabret herzaman kg verirsin amaherzaman emziremezsin,biraz dikkat et bol su rezene emzirmek yeter sana yağa tuza dikkat birazda
hepde bu sohbeti kaçırıyonn sen yaww eliptik güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?