2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Benim eşimin nasıl bir metabolizması varsa, kolay kolay kilo almıyor, azıcık alsa da biraz dikkat edip veriyor hemen. Ben o kaçamak pişmanlığını hamburger menü yiyip, sonra kalorisine baktığımda yaşamıştım. Hala unutmuyorum 910 kaloriydi. Yaa ben bu kaloriye neler yerdim diye düşünmüştüm:)) Benim sporla yaktığım kaloriyi gözüm görmüyor da, o tarz şeylerle alınan kaloriye acıyorum:)

vayy 910 kalori demek kaç mil lesli demek kim bilir yazık ya 5-10 dk haz sonrası cumburlak en güzel yerine yağ:)))
vayy en kıskandığım grup yiyip yiyip kg almasak keşke dünyanın engüzel 2 zevkinden biri yemek yemek diğeride argo olcak ama wc gitmek
Ya evet, sonra üzülecek kaçırdım diye. Mesaja cevap ta yazmadı, inşallah spora dalmıştır ta başka bir şey yoktur.
bencede üzülcek,kore filmimi izliyor acep ,ahaaaaaaaa bu arada hep sbeni şikayet ediyordu hanımayşede görmedi telefonuu:)))))))

Valla 5 mil Leslie ile 750 kalori yakılıyor, 70 dakika sürüyor. Önden bir de Leslie 2 mil yapmak lazım ki bir menüyü yaksın, değmez valla. Hani baklava falan olsa neyse, kıytırık menüye bu kadar kalori çok. Hani dandik bir şeye çok para harcamış gibi hissettim resmen.
Evet yaa, pomonun telefonla arası iyi aslında ama var birşey herhalde. Kore filmi de olabilir tabi.

evet ya ona deymez ama ne yalansöyleyim ortaboy dominos italyanoya değer:)))) neysee p.tes,idenb sonra uzun bir süre bunlar olmucak hayatımdaa inşallah..

çantasında unutmuştur,sessizde olbilir,farklı odada olabilir, iyidir inşallahhh..

bu aradamakyaj nasıl gidiyorr alıştınmı,

Makyaja devam, çok hoşuma gitti valla. Bir de boşlamayayım diye her gün yapıyorum. Bir de yeni rimel aldım:) Loreal'in çok hoşuma gitti. Watsons'ta indirimdeydi. Eyeliner sürüyorum, senin söylediğin gibi fırçayla hafif dağıtıyorum, üstüne ya pembe ya mor hafifçe far sürüyorum, bir de rimel, ohh miss:)) Çok iyi hissettiriyor bir kere. Başlarda çok bulaştırıyordum sağa sola, şimdi elim epey alıştı. Bugün işyerinde yaptım:)

çeşmi bugünyoktu yanlış hatırlamıyorsam iyidir inşallah

Yanlış hatırlamıyorsam dans gecesine katılacaktı, keyfi yerindedir. Biz de eşimle gitmek istiyoruz ama ayarlayamadık daha. Anca evdi yerleşmeydi, işe alışmaydı derken, sosyal faaliyetlere anca sıra gelecek. Biz halk oyunlarını da çok seviyoruz. Latin dansları da çok güzel oluyor. Önce 65 kg olayım da ondan sonra, dans kursu araştırmalarına da başlayacağım:)

vaowwwwwwwwww maşallahh diyim,bende çalıştığım günlerde geçuyanırdım kocaman gözlükleri takardım işyerinde bi kahveden sonra makyaj yapardım ,en sevdiğim şey ayakkabılardan sonra makyaj malzemesi almak loriel harika bir seçim benimson 5 yıldır tek tercihim loreal lash architect

Tam üstüne bastın, Loreal lash architect, ne kadar kolay sürülüyor, dağılma da yok, valla bayıldım ben. Waterproof değil ama akşama kadar hiç dağılma olmadı.

ohh ne güzel yaa müzik dans insanı mutlu eediyor ruhun bedengıdası..
ne güxel ya eşin sanaeşlik ediyor bizden resmen geçti ,eşime göre değil böyle şeyler birde çocuk olunca çok zor tadını çıkarın

iyi geceler kızlar
hoşgeldin güzzellik naberrrsinn
Duygu, pomo mesaj attı, spor anca bitmiş, geliyormuş:)
çok şükür ...

Duygu, ben aslında allık falan da almak istiyorum, elimin altında bulunsun diye. Onu da Loreal mi önerirsin?

evet cnm loriel tavsiye ederim ben buğday tenliyim şeftali rengi kullanıyorum herşeye uyuyor çünkü birde güzel bi fırça al böyle geniş ağızlı fırçaa al