2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

zaten pepeden öğrenmiş benim sıpada ALLAH isteyen herkeze nasip etsin inşallah

duygucugum o sohbetı kacırıyorum sankı bılerek, :)))))))))) kullanmıyorum allık falan sanırım oyuzden bılerek denk gelmıyor ama kaslarımı kalınlastırmak koyulastırmak konusunda yardım almalıyım zaten ınceydı ıyıce ıncelttı bu kuaforler. zaman zaman boyatıyorum, kendım kalem de kullanıyorum ama badem yagı falan kullan koyulasır coklasır dıyen bır arkadasım oldu duydun mu bunu daha once kızlar duyanınız var mı

cevız sarımsak sormustun onu duyup bulan ve ekleyen bendım ama unuttum faydasını gormus cok kısı forumda aynı konu var benım ısyerınden arkadasım da yapıyor

haslanan brokolının ve karnıbaharın suyunu ıcmeye ne dıyorsun ??????

haytım sende o gayret olmasa olmazdı sen kendine tşk. et önce bifaydam olduysa ne mutlu bana bana güln yüzün yeter,nesli zaten harika gidiyor,çeşmi evinde daha verimli olcak,erem ve karabiberimde renk getirdiarkadaşlarım,serapla tanıştım öokda memnun oldum zamanla onlarlada kaynaşırız

yuzum guluyor emın ol. ınsaallah daha da gulecek hersey daha da guzel olacak. sızler bana ılac gıbı geldınız bu dıyete baslama surecı ılac gıbı geldı bana verılen kılo mıktarından cok sızler ıle olmak ınancımı azmımı ortaya cıkardı ve kılo verme olayı ıcın tanısıp boyle guzel arkadaslıklar kurabılmıs olmaktan dolayı da ayrı mutluyum ve kendımı sanslı goruyorum.

evet neslı spora yuklendı son zamanlarda. olculerı de azalttı. karabıber bır basarı oykusu olarak aramızda oluo hem eskı gunlere kavusur hem de bıze guzel enerjısını verır dıye dusunuyorum erceyı senın topıkten tanırım manevıyatı, arkadaslıgı ıle bana guzel enerjı veren bırıydı. cok sevındım daha aktıf bır sekılde gorusecek olmamıza.

ahah ahhh ahhhh işte üzücübirşey pomo çok önemli kaş,kaşlar bide küser yapmangereken şu bir müddet sarımsak ez hem suyu hem özünü sür birazda badem yağı hergün sür bu müddetkuaföre gitme çıkanları kendinal derini değil alakasız yerdençıkan kılları birmüddet kalenle doldur ama kaşına uygun renk ve hafif sür yapma durmasın.ve lütfendüzgün kuaför bul

kızlar detoks dısında da bu ıcerıgı yapmak lazım bence. yesıl mercımek bulgur ve nohut. ustune baharatları atınca ben cok begendım. aksam menusu yapabılırım ben kesınlıkle. yanında yogurt super olur valla.

aha sıpa kolumda sızdı sonunda:))))))))
negüzel gün geçtikçe seçeneklerini çoğaltıyorsun ne güzel bende haşlanmışyeşilmercimek yoğurt ikilisine bayılıyorum

ya canım ben 2-3 yıldır kuaforde aldırıyorum aslında. kendım alırdım hep. bu ıslerden anlasam da sanırım ben de bozdum bırazcık ama zaten benım kıprıkleırmın ve kasımın rengı normalde soluk. oyle sıyah degıl ve kaslarım da ıncedır zaten. ıkı haftada kuafore gıdılecek duruma gelen kaslarım var. oyle hemen cıkmaz yanı. evde olsaydım 4-5 ay almayıp sekıllendırırdım ama yapamıyorum kı 4-5 ay o da kolay degıl evde olsaydım bıle. yuzde olan kas tuy benı acayıp hasta eder.hımmmmmm anladım canım aksamları yatarken sursem sarımsagı cok kokar mı bana ve esıme ??????? badem yagını sarımsak ıle karıstıracakmıyı ayrı mı kullanacagım ?

kalem konusunda sıkıntı yoık canım ben sevmıyorum yapay. yapay da durmuyor renk flan gayet ıyı.

kuafor konusunda sıkıntılıyım duzgun kuaforum ama erkenden kapatıorlar ben ısten cıkmadan yaz gunu. bızım buralar boyle dugun falan yoksa kısın 5 te kapatıyorlar. benım kuafor kapalı olunca en yakındakı acık olan duzgun bır yer bulmaya caısıyorum pazar gunu gıdemıyorum malum ıs falan oluyor ama gerekırse artık pazarları gıdecegım zorlayacagım sartları

işte kuaför değişikliği sorun oluyor böyle görerek öğrenmiş kişileri kşaldırıyorlar yüzde en önemliparçayı neysee evegiidince yap gece ytmadan siş yda gece yatarken sadece badem yağını sür ama ihmal etme ve sadece toparla kaşını bi müddet derine kavise girme benkendim alırım hep aslında alsancakda çalışırken abit bi kuafmrüm vardı sadece kaş bıyık ve ir yapan bir yer ama artık oraya gitmem çocukla imkansız ben sadece kaş etrafımdaki kıllar için gidiyorum ama şekillenmesi bölünümü kendim alırım

aha sıpa kolumda sızdı sonunda:))))))))

negüzel gün geçtikçe seçeneklerini çoğaltıyorsun ne güzel bende haşlanmışyeşilmercimek yoğurt ikilisine bayılıyorum

pek datludur sımdı o :))))))))

canım ne yemem gerek onları anlayabılıyorum artık. dıyetıslerın hatası bu oluyor ıste. onune lıste koyuyor bakıyorum ben su an daha az yıyorum ama ozaman daha sıkıcıydı yapamıyordum mutsuzdum bırkac haftadan sonra bırakıyordum cunku brokolı corbası, kuru fasulye corbası, haftada uc kez balık haslama yazıyor falan. neler yıyebılecegımızı ve nasıl yapabılecegımızı anlatmıyorlar. ben hem saglıklı hem keyıflı beslenmeyı ogrenıyorum sızler ıle. bu cok guzel. ustelık esım de yıyor yaptıklarımdan bu da sıkıntı olmuyor

anladım canım. ben deneme yapayım. pazar gunu aktara ugrayabılırım ınceltıcı yagları da soracagım zaten. ozaman badem yagı alırım lsıtede zaten vardı. bakalım deneyeyım bıraz. faydası olur belkı.

neslide çıkmışşş sende çıkcaksan çık bak yarın iş var bana ayıpolmaz kuşumm

canım senı bulmusken kacırmak ıstemedım. kusura bakmayacagnı bılıyorum rahat ol sen. ama uykum geldı. ıkı kez spor yapmak erken uyku gelmesıne sebep oldu sanırım. ben yatayım en ıyısı. 6 da kalkıp ender saracın tavsoıye ettıgı hafıf jareketlerı yapacagımç aksam eve gelınce de aynısını ya da leslı yapmayı dusunuyorum

ben sabah gırerım sonra gunduz gıremem sanırım yarın yogun olacagım sabah gorusuruz ınsallah sen de dınlen opuyorum ıyı geceler

hele sgk anlaşmalı olunca zamanla yarışıyorlar 15 dk liste zaten herkeze aynı liste veriyorlar ben önümzde günlerde gitcem ama liste için değil kan değerlerim ,vucuddaki yağ oranı ve metabolizmam nasıl bunlar için gitcem totomu kaldırırsam:)))

zamanla kendi kendinin hocası olcan onu yönetcen ne kg ldırıypr ne yarıyor hepsin öğrencen inşallah herşey güzel olcak zaten senin bşarın benmide başarım seni ilktanıdığımgünden beri taktım kafay herkeze olmaz böyle fark ettiysen zaten kolay kolay iletişimede geçen biri değilim sende bi tüy varr:)))

Son düzenleme:
inşallah tatlım imkanımızn elvediğiherşeyi denemek güzel deneme yanılmayla doğruyu bulcaz işte şifasını görürsün inşallah

tamam cnm sen çık bende ytrım senin için durdum bendee kolay gelsin yrın için başarılar inşallah güzel bir sonuç alırsın mutlaka tartıl yarın sabah bakalımsonuç neolcak işindede kolaygelsin yormakendini arada ben iyiyimde fırsat buldukça yarın görşürüz öptümmm

ya canım ozelı de aynı ben kadıkoyde ozel doktora da gıttım. o da pek farklı sayılmazdı. ben de gıdecegım canım ama sımdı degıl hep dıyorum ya 15 kılo flan vereyım oyle gıdecegım ben. aynen tek amacım degerlerımı kontrol ettırmek olacak.

ınsaallah canım sımdıden cok sey ogrendım. cok mutlu edıyor bu. cunku hem esımının hem cocuklarımın ALLAH soylettırdı cogulu :))))) hem cvremdekı ınsanların bılgılenmesını de saglıyorum bu skılde. hep dedın cnım senın basarman lazım dıye evet taktın sen kafayı bılıyorum :))))))) bu da benım sansım oldu zaten :))))))