- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.361
Tekrar merhaba kızlar, sonunda kahvemi içiyorum:)) Pomocum nasılsın gülüm, detoks nasıl gidiyor? Ara ara kaçıp bilgilendiğr bizi. İnşallah çok sıkıntı yaşamıyorsundur.
Çeşmi, üzülme eve gidemediğin için. Az kaldı, zaten şurada dönemin bitmesine ne kadar kaldı ki, en kötü ihtimalle yani. Dans gecesine gitmekle iyi etmişsin. Jüriye de kafanı takma, onlar bunun için var:) Mezun olduğunda kendi ofisini açtığında bir sürü proje yapacaksın ve belediyedekiler de geri verip, şurasını değiştirin, burası olmamış diyecekler, hazırlık işte senin için:))
Duygu, uygun saatlerde haberleşmek iyi fikir aslında. Bugün benim zor kestirmem. Yarın yine 3 saat sunum yapacağım, Cuma da bütün gün neredeyse toplantıda olacağım. Toplantı Urla'da, daha doğrusu İYTE'de, o yüzden bütün günümü alacak, git-gel derken. Bugün de onların hazırlığı nedeniyle yoğun ama ara ara mola verip buraya girmek bana iyi geliyor valla.
en son buraya yazdım ve bilgisayarı kapattım. 20 gün önce, evden nasıl çıktık bilmiyorum. annemi yoğun bakıma almışlar, kalp krizi geçirmiş, 11 gün falan kaldı ve geçen hafta pazartesi de malesef kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)
daha sonra uzun uzun anlatırım inş. pomo. şu an o kadar yorgunum ki.......
Kızlar, çizelgemi değiştirdim:) Tickerfactory düzelmiş, ilgilenenlere duyurulur.
vayyyyyy 24,7 artık sağlıklı birisinnn
pişt lafı bile olmazzz:))))
sabah mis gib kalk kocaman gül şarkı mırıldan kedi gibi gerin güzel bir gün olcakde ne kadar mutlu olursan o kadar iyi geçer günün inşallah güzel olur merakla beklicem hadi çık artık şimdi ben üzülcem yarın iş birde detoks
Ben geldim geçmişi okumak epey bir zamanımı aldı...
Kızlarrrr 2 gecedir uyuyamıyorum..Hastalık bu ay beni çok zorladı. gözlerim davul gibi olmuş.
Bugün okula bile gitmemeyi düşünüyorum ileri ki saatlere göre değerlendireceğim...
Baldamlası başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun...
Aynen canım yaa, biliyorsun en çok önemsediğim şey oydu. Diğer arkadaşlara da hep diyordum, sağlıklı BMI değerinde olmak çok önemli diye. Çok şükür, 25 ve üstüne, bir daha görmemek üzere elveda diyorum:)
canım evet mıs gıbı kalktım valla. en guzel halımle basladım bu gune. yagmur yagmıyor oyuzden sans yuzume guldu elbısemı gıyebıldım botlarım suvet, derı bot almadım uzun. seneye bacak degısır dıye seneye alacagım. kısa derı botum var ama ozaman da elbıse kısa durur dıye gıymıyorum. neyse lafın ozu, ben o yenı elbısemı gıydım. bırazdan resım ekleyecegım. detoksumu da getırdım yanımda. sabah sporumu da yaptım. kahvaltımı da yaptım gayet guzel ve enerjık bır gundeyım. bırazdan detoksun ılk bardagını ıcme vaktı gelecek.
Kızlar sabah kalktım, tartıldım ve gözlerime inanmadım. Hiç beklediğim bir rakam değildi, inip inip tekrar çıktım tartıya, aynı rakam. Fotoğrafını çekeyim dedim ama beceremedim. Tartıda gördüğüm rakam 69.8 kg:)) Yihhuuuuuuuu.. Duygucum bıkmadan usanmadan regl dönemini değerlendirin, metabolizma çok hızlı oluyor dediğin buymuş demek, canım arkadaşım, öpüyorum seni. Şimdi daha bir gaza geldim, 70'ten aşağı doğru uzaklaşayım ki çıkış zor olsun:))
Kahvaltımı da yazayım:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk antep salça
- 1 kk peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz çay
Henüz kahve içmedim, birazdan içeceğim.
sağ ol nesli güzel sözlerin mutlu ettin beni
Oo 2.gün yüklen daha fazla yüklen birde tavsiyem var hap içiyorsan d.k.h bu dönemde biraz daha maydanoza yüklen bak görcen 69,4 kadar inersin diye düşünüyorum budönemde maydanoza yeşil çayanekadar yükllenirsen kar'dır
tamam cnmkolay gelsin bende çıkıyorum ya şöyle birşey yapsamgerçi sizin açınızdan netolmaz ama saatleşsek meselaşu saattegirelim desek müsahit anınızı biliyorsanız önceden
evet güzel fikir buda olur ben zaten evdeyim genelde biryere çıkarsamda sabahdan haber veriyorum p.tesi dışında hep müsahitimcanım bu haberlesme olayını ben de dusunuyordum bılıyormusun. musaıt oldugumuzda msj atalım bırbırımıze. oyle toplanalım forumda. cok guzel olur bence. herzaman rahat denk gelırız bu sekılde.
vayyyyy pomom p.tesiden bu yana 100gr ee harika cnmm biliyorsun sen bedenine inat veriyorsun 100 gr harika valla +olmada istersen 100-200 grolsun yeterki olsun ha birde ayşe detoksda 1500 kg verir fatma 1700 senin durumun başk büyük hedef koyma detoks için olursada suprizolur maksat motive olmakcanım mrb cok sevındım ya. harıka bır olay bu. tebrık ederım senı. cok cok sevındım bugun cok pozıtıfım ıyıce havam yerıne geldı. tek nasıl gaza geldım bak sımdı ben. ben sadece 100 gram eksık cıktım bu sabah. ama bakalım detoks ve bu haftakı spor nasıl yarayacak pazartesıye kadar.
harika birgün12/12/2012 neslim
işte pomom yaaa benim güzel pomom,bencede bot alma çokfark olcak seneye nede olsa bol gelcek sanaa elinden geldiğince idare etgiysini sonra gelsin cicilerr 38beden ilk cicin benden ona göreee hadi bakalımkarışımı 2-3 saatte bir iç ihmal etme
ee spor yapıyon kuşum yapmasan asla bu söz konusu değil kg açısındanaynıolsanda edenolarak darlıılyorsun sıkılaşıyorsun yapmasankg verdikçe sarkarsın valla nesliyle siziböyle görmek beni çok mutlu etti kızlarrr,resmi sabırsızlıklabekliyorummmmmmmmmkızlar nasılsınız ben cok ıyıyım henuz detoks baslamadı sıze yorum yapamıyorum 5-10 dk ıcınde ıcerım. ama bugun gayet enerjım yuksek oyuzden detoks benı gucsuz halsız bırakacak dıye endıselenmeyın hıc.
bugun cok guzel gıyındım dedıgım gıbı. herkesten ıltıfatlar aldım cok sıkılasıyorsun dıyorlar ayrıca. anlamıyor bunu cunku aylardır en ıyı rakamım 103,8 oldu hatta o kılodan yuklarıya dogru cıktım son zamanlarda. bugun ıtıbarı ıle 100 gram gıtmıs sadece 104,9 gordum tartıda ama her gun her hafta sıkılasıyorsun dıyen arkadasım var bu ıslerden de ıyı anlayan bırıdır.
kızlar sıze bırazdan resım ekleyecegım. eserınızle gurur duyun. daha sıkı daha bakımlı bır hatun oldugum ıcın :)))))))
sabah gıremedım ofıste ısler yogundu. bugun cok yogun olurum demıstım hatırlarsanız. kusura bakmayın sızı beklettım.
vayy tarihlere bak yaa yılbaşınakadar 67-68 olur sen hatta 66 bile olabilir bu hızlaa benimdönemmele dahadaortalık karışcak yarış halinde olacağımız için daha fazla kg vercez gibi gözüküyor:)))),Aaaa hakikaten süper bir tarih:)) Benim hayatımda önemli şeyler hep ilginç tarihlere denk gelir zaten. Eşimle birlikteliğimizin başladığı tarih 07.07.2007 mesela. Benim ilk işe başladığım tarih 03.09.1999 İnanırım yani ben böyle şeylere. Bugün de benim için dönüm noktası, kilolu olmaya son verdiğim gün:))
Pomocum aynen öyle, kolay gelsin canım, ben pazartesi tartıda iyi bir rakam göreceğini düşünüyorum. Tüm gün enerjin devam etsin böyle:)) Resimleri de bekliyoruz:))
yaa sorma canım heveslendım heveslendim eve hiç gidemiyorum şimdibugun jurim iyi geçti aslında ama eksiklerim çokmuş, onu sonraya bırakırsan sıkıntı olur dedi hocam, bu haftasonuna kadar çiz cuma getir göster, hatalarını düzeltelim haftaya salıya kadar toparlayalım deyince gitme işi iptal oldu bir ağladım zaten bugun sinirlerim bozuldu da. ananeme, anneme, babama.. bir bir ağladımm haftaya annem gelecek inşalah ama heveslendirmiyorum bu sefer olmazsa üzülmeyim diye, bugun çok üzüldüm çünkü anlayacagınız yoğun bir dönem beni bekliyor yine, baksana ancak yatacagım bu saatte
senin istedigin iş gibi bir iş istedigim için lise 1 den beri mimarlıgı istiyordum ben duygu. hatta odamın her tarafından o zamanlar mimar falan yazıyordu, Allah nasip etti kazandım ama aksilikler oldu işte ara verdim falan. neyse ki nasibimmiş yeniden döndüm. senin de nasibinde hangi iş varsa mutlaka çıkacaktır karşına, bebeklerini güzelce büyüt önce duygucum, sonra sen pastacı falan açarsan toplaşıp açılışa bile geliriz valla
sabah 8 de kalktım hazırlanıp okula gittim. juriye ancak öğlen 2 gibi çıkabildim, sonra hocayla ayrı olarak görüştüm, gidemeyecegim kesinleşince yurda geldim bi süre ağladım, kahvaltıdan sonra ancak 4 te bişeyler yemeye fırsatım oldu düşünün yanisonra da banyomu yapıp hazırlanıp önce bi arkadaşımla buluştum sonra da dansa gittim işte. danstan gelince de yarına yapmam gereken bir çizimim vardı onu yapayım da öyle size bakayım dedim. siz de maşallah bugun hiç susmamışsınız 1 saattir falan okuyorum heralde
kızlar bütün konularla ilgili bişeyler alıntılamadım ama çok keyifli bir sohbet olmuş bugun, ben okurken çok keyif aldım yaniçeşmi yine dansını yaptı, bugun bikaç kere 6 kat merdiven inip çıkmamı saymazsak yaptıgım tek sporda danstı zaten. 1 saat falan toplamda dans etmişimdir
yarından sonra yine yoğum bir dönemim olacak ama olsun, şu okul bitsin başka hiç birşey istemiyorum artık çok bunaldım. 6.5 ayım var ama nasıl geçecek o zaman hiç kestiremiyorum. bu aralar biraz bunalımdayım sanırım
bu arada pomo cugum aralık ayı ttotemin gerçekleşmek üzereayrıntıları yarın tel den msj atarım ama gerçekten kalbinin temizliğine hayran kaldım, hiç aklımda olmayan şeyler oluyor çünkü
şimdi bugunku menumu de yazıp yatayım artk, çok dağınık ve saçma bir menu oldu ama yemek yemek aklıma bile gelmedi bugun yurda gelene kadar. neyse yazıyorum menuyu canlar
kahvaltı ( 08.30 )
domates, salatalık, beyaz peynir
1 küçük simit
şekersiz çay
saat 12.00
200 ml süt
saat 16.00
kepek ekmegi arasına hamburger köftesi ve marul
saat 19.00
1/4 bazlama üzerine sucuk ve kaşar ( dışarıdaydım da arkadaşımla birlikte beraber yiyelim dedik bu kadarını yedim bende )
saat 23.00
1 mandalina
çok saçma ve az oldu ve şuan açlıktan ölüyorum ama yapacak bişey yok, yatayım da bir an önce açlığımı unutayım bari
hepinizi öpüyorum kızlar, şimdiden hepinize tek tek mutlu günlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?