- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.341
ya canım ozelı de aynı ben kadıkoyde ozel doktora da gıttım. O da pek farklı sayılmazdı. Ben de gıdecegım canım ama sımdı degıl hep dıyorum ya 15 kılo flan vereyım oyle gıdecegım ben. Aynen tek amacım degerlerımı kontrol ettırmek olacak.
ınsaallah canım sımdıden cok sey ogrendım. Cok mutlu edıyor bu. Cunku hem esımının hem cocuklarımın allah soylettırdı cogulu :))))) hem cvremdekı ınsanların bılgılenmesını de saglıyorum bu skılde. Hep dedın cnım senın basarman lazım dıye evet taktın sen kafayı bılıyorum :))))))) bu da benım sansım oldu zaten :))))))
inşallah tatlım imkanımızn elvediğiherşeyi denemek güzel deneme yanılmayla doğruyu bulcaz işte şifasını görürsün inşallah
tamam cnm sen çık bende ytrım senin için durdum bendee kolay gelsin yrın için başarılar inşallah güzel bir sonuç alırsın mutlaka tartıl yarın sabah bakalımsonuç neolcak işindede kolaygelsin yormakendini arada ben iyiyimde fırsat buldukça yarın görşürüz öptümmm
ya canım cok ıyı hatırlattın tartılmayı ben pazertesıden berı tartılmadım gunluk tartılırdım hatta mılyon kez :)))))) tartının durdugu o da petek acmıyoruz oyuzden o da soguk dıye sık sık tartılmıyorum opazrtesıden berı atrtılmadım sabah tartılayım ıyı hatırlattın cok sagol ben unutmustum bunu.
Yaaaaaaaaaa benım ıcın mı kaldın bak uzuldum sımdı cocuk kolunda uyuya kaldı oyle. Canım yaaaaaaaa keske soyleseydın mahcup oldum valla. Tamam ben yarın arada sırada sıze etkılerı yasarım bakalım detokslu bır gun nasıl olacak :)))))))) ıyı geceler opuyorum
Çoookkk geçmiş olsun canım, ay gözlerim doldu valla, dualarım seninle ve annenle. Annenin yeri başka oluyor, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. Diyet falan tabi ki önemli değil. Şimdi nasıl annen? İnşallah daha iyidir. Ben de spor falan yapamadım, malum evdeki koltuk işleriyle uğraştım. Kolum düzeldi, sanırım bugün başlarım spora.
canım yoklugunu farketmez olurmuyuz neden oyle dıyorsun. buara herkes yogundu. bıldırımı bıle nekadar zor yaptım ben. hepımız az gırıyoruz ıs yogunlugundan dolayı. valla kımse kırılmasın dıye patrondan azar ısıtmeyı goze alıp gırıyorum arada sırada. cevaplarımı yazıp cıkıyorum. kendı menumu bıle zor yazıyorum dusun yanı. oyuzden farketmemek gıbı bırsey yok. seyahate cıkmıs olabılecegını dusunuyordum ben ama boyle kotu bırsey ıcın olabılecegını dusunmemıstım cok uzuldum cok cok gecmıs olsun ALLAH acıl sıfalar versın annenın neyı var canım
dua etmezmıyız hıc canım ya. arada sırada gırıp annenden haber verırsen cok sevınırız.
canım cok heveslenmıssın ya oyuzden uzulmen normal yanı. haklısın ne dıyım. ama vardır bunda da bır hayır. gec olsun da sorun olmasın. onemlı olan bu. sınırının gecmesı ıcın yuruyus yapman cok ıyı olmus ve bence de stres at bır dans gecesı yap bence sen. sana bugun ıcın de basarılar dılıyorum dua edıyorum guzel sonuc alabılmen ıcın ve tabıkı persembe gunu ıcın ozel talep edılen dualarımı da gonderecegım :))))) tovbe tovbe :)))
bırden aklıma geldı ıste. acaba kım neyı hatırlatıyor ılk akla gelen kelımeler neler dıye. neslı leslıe yapıyor cumlesınden dolayı aklıma geldı bu. bana gelınce, ben kacamaklar yaptım kız. cıkolata da yedım bazen, tatlı da oldu, gazoz da oldu bır ıkı kez, sonra borek pogaca tarzı seyler de oldu bazen. aklıma gelmeyen seyler de vardır belkı suan. azme gelınce sızler daha azımlısınız cunku benım kıloma varıp da su an azımlı olmamak hatalı olur ama sızın kılonuzdayken ınsanın gevsek davranması daha kolay. ama yıne de tesekkur ederım dusuncelerın ıcın :)))))) guzellıge gelınce daha da bır sasırdım yahu :))))))) vayyyyyyyy vayyyyyyyy ben neymısım yahu. neslı benı yakından gordu resımlerımı yolladım cok ovmus valla benı. aman bır sımardım bır sımardım bu sabah :)))))) spor yapmıs olmanın da bır ıc huzuru olunca bır de bu ıltıfatlar pek bır keyıflıyım bak sımdı sorma :)))))
menulerıne gelınce guzel olmus. bugun et ye bence canım. haftasonu et yedın öı ? hangısınden yemedıysen, bugun o etten ye ?
ben kendimi bildim bile çalışıyordum okul arasında bile,kuaförlük,tesktilde,gelinlikçide,mrkette,bakkalda hep çalıştım sonra okulum bitti asıl besleğim olan muhasebedeçalıştım,ama doğru bir tercih değildi,yani benim gibi biri tüm gün oturup hesap kitap işi yapacak biri dğil,haa hesap kitap bayılırım heleki karışık iş çözmeye bayılıtım ama ele avuca sığmayan biri olarak beni çabuk yaşlandıran bi meslek,ben aktfi almalıyım sürekli kaşuşturmaca,olmalı karışıklık çözmeliyim sürekli aktif olmalıyım ysni düzgün bir meslek seçmedim malesef((
bi kişinin doğru yerde olması yani ailt olduğu yerde çalışması kadar güzel birşey yok,huzur herşeyden öndegeliyor bu yüzden doğru yerde ve doğru insanlarla çalışmana sevindim nesli,hep böyle devam eder inşallah,brn hep diyorum maaaşımaman amanolmasın yeterki huzurlu olayım işe gitmek kabusdeğil mutluuluk vermeli
çeşmi bugünyoktu yanlış hatırlamıyorsam iyidir inşallah
Yanlış hatırlamıyorsam dans gecesine katılacaktı, keyfi yerindedir. Biz de eşimle gitmek istiyoruz ama ayarlayamadık daha. Anca evdi yerleşmeydi, işe alışmaydı derken, sosyal faaliyetlere anca sıra gelecek. Biz halk oyunlarını da çok seviyoruz. Latin dansları da çok güzel oluyor. Önce 65 kg olayım da ondan sonra, dans kursu araştırmalarına da başlayacağım:)
en son buraya yazdım ve bilgisayarı kapattım. 20 gün önce, evden nasıl çıktık bilmiyorum. annemi yoğun bakıma almışlar, kalp krizi geçirmiş, 11 gün falan kaldı ve geçen hafta pazartesi de malesef kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)
daha sonra uzun uzun anlatırım inş. pomo. şu an o kadar yorgunum ki.......
en son buraya yazdım ve bilgisayarı kapattım. 20 gün önce, evden nasıl çıktık bilmiyorum. annemi yoğun bakıma almışlar, kalp krizi geçirmiş, 11 gün falan kaldı ve geçen hafta pazartesi de malesef kaybettik (mekanı cennet olsun inşallah)
daha sonra uzun uzun anlatırım inş. pomo. şu an o kadar yorgunum ki.......
NESLİCİM GÜNAYDIN HIMM BAKIYORUMDA GÜL'DEN LÜLYUMA TERFİ ETMİŞSİN 2KALPDEN 3 KALPOLMUŞSUN İNŞALLAH GERÇEK HAYATTADA EVİNDE BİR KALP DAHA OLUR ŞÖYLE MİNİCİKBİR KALP
bizyinede inşallah diyelimmmdimi:))))aaaa farketmemiştim valla, güzel dileklerine teşekkür ederim canım benim, ama zor be yaw:)) bu arada sabah kayınvalidemle mi görüştün sen:)))
eylül ayında ilk başladığımızda kilo bildirimini özelden yapamamıştım, mesaj sayım yetmediği için, hey gidi günler, bak şimdi 3 kalp oldum:))
kızlar sabah kalktım, tartıldım ve gözlerime inanmadım. Hiç beklediğim bir rakam değildi, inip inip tekrar çıktım tartıya, aynı rakam. Fotoğrafını çekeyim dedim ama beceremedim. Tartıda gördüğüm rakam 69.8 kg:)) yihhuuuuuuuu.. Duygucum bıkmadan usanmadan regl dönemini değerlendirin, metabolizma çok hızlı oluyor dediğin buymuş demek, canım arkadaşım, öpüyorum seni. şimdi daha bir gaza geldim, 70'ten aşağı doğru uzaklaşayım ki çıkış zor olsun:))
kahvaltımı da yazayım:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk antep salça
- 1 kk peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz çay
henüz kahve içmedim, birazdan içeceğim.
ben geldim geçmişi okumak epey bir zamanımı aldı...
Kızlarrrr 2 gecedir uyuyamıyorum..hastalık bu ay beni çok zorladı. Gözlerim davul gibi olmuş.
Bugün okula bile gitmemeyi düşünüyorum ileri ki saatlere göre değerlendireceğim...
Baldamlası başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun...
bizyinede inşallah diyelimmmdimi:))))
aa bilimyonmu sen ben kayınvalinle çok samimiyim :)))
ufacık bir faydam olduysa ne mutlu bana ..ya inanırmısınn kendim 69 görmüşgibi sevindim :)) tebrik ederimmm cnmm çok mutlu oldum darısı pomomun başına oDa bi 99 görse çoksevincem,bak şimdi 69 gördün dahada gaza gelcen istesende kaçamak yapmıcan 70 birdaha görmemekiçin...
Daha dur regl bitmediği sürece şansın daha var demek ..
Ama şuda bir gerçek yediklerni bir parça azaltman spora yüklenmen rwegl değerlendirmen emeklerinin karışılığını görüyorsunn
bu aradakahvaltın kusursuzzz..
o zaman inşallah diyelim:)) allah önce isteyenlere, bekleyenlere versin de diyelim:)
canım, ufacık olur mu, çok faydan oldu ve oluyor da, allah senden razı olsun. Tam dediğin duygular içindeyim, tekrar 70'i görmemek için ekstra dikkat edeceğim, kaçamak falan yapacağımı da hiç sanmıyorum:)) regl dönemini iyi değerlendirmeye devam, daha ikinci günüm bugün:))
bu arada ben çıkayım, biraz çalışayım, arada yine uğrarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?