- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.381
evet güzel fikir buda olur ben zaten evdeyim genelde biryere çıkarsamda sabahdan haber veriyorum p.tesi dışında hep müsahitim
vayyyyy pomom p.tesiden bu yana 100gr ee harika cnmm biliyorsun sen bedenine inat veriyorsun 100 gr harika valla +olmada istersen 100-200 grolsun yeterki olsun ha birde ayşe detoksda 1500 kg verir fatma 1700 senin durumun başk büyük hedef koyma detoks için olursada suprizolur maksat motive olmak
tamam canım bundan sonra musaıt olunca msj atalım. toplanıp sohbet etmek cok daha ıyı oluyor dfaha verımlı oluyor dun aksam gunduz cok guzel oldu mesela. bak bu sabah da oyle oldu.
100 gram az geldı kuzum bana. ben yuruyus yapıp gelınce ya da leslı yapınca 300 gram farkederdı rahat. ama olsun 100 100 dur degıl mı :)))))
hımmm tamam hedef koymuyorum canım. cok umutlanıp hayal kırıklıgı yasamayım degıl mı dogru dıyorsun.
tamam canım bundan sonra musaıt olunca msj atalım. toplanıp sohbet etmek cok daha ıyı oluyor dfaha verımlı oluyor dun aksam gunduz cok guzel oldu mesela. bak bu sabah da oyle oldu.
100 gram az geldı kuzum bana. ben yuruyus yapıp gelınce ya da leslı yapınca 300 gram farkederdı rahat. ama olsun 100 100 dur degıl mı :)))))
hımmm tamam hedef koymuyorum canım. cok umutlanıp hayal kırıklıgı yasamayım degıl mı dogru dıyorsun.
ee spor yapıyon kuşum yapmasan asla bu söz konusu değil kg açısındanaynıolsanda edenolarak darlıılyorsun sıkılaşıyorsun yapmasankg verdikçe sarkarsın valla nesliyle siziböyle görmek beni çok mutlu etti kızlarrr,resmi sabırsızlıklabekliyorummmmmmmmm
vayy tarihlere bak yaa yılbaşınakadar 67-68 olur sen hatta 66 bile olabilir bu hızlaa benimdönemmele dahadaortalık karışcak yarış halinde olacağımız için daha fazla kg vercez gibi gözüküyor:)))),
Canım benim, keşke hergün 100 gram versek, haftada 700 gram eder. Hem daha dur bakalım, spora yeni başladın. Vücudun ısındıkça sporun dozunu da artırıyorsun, böylece kilo vermen de hızlanacak. Daha önce başardın, yine başaracaksın, ben eminim. Detoks konusunda Duyguya aynen katılıyorum, 2 günde ne giderse kardır. Bol su, yeşil çay içmeyi ihmal etme.
Aaaa hakikaten süper bir tarih:)) Benim hayatımda önemli şeyler hep ilginç tarihlere denk gelir zaten. Eşimle birlikteliğimizin başladığı tarih 07.07.2007 mesela. Benim ilk işe başladığım tarih 03.09.1999 İnanırım yani ben böyle şeylere. Bugün de benim için dönüm noktası, kilolu olmaya son verdiğim gün:))
Pomocum aynen öyle, kolay gelsin canım, ben pazartesi tartıda iyi bir rakam göreceğini düşünüyorum. Tüm gün enerjin devam etsin böyle:)) Resimleri de bekliyoruz:))
canım daraldıgımı ben de bılıyorum malum ıkı yıldır gıyemedım kotu gıymıstım hatırlarsan. sonra mesela ramazan ayında aldıgım ıkı esofman altı vardı bırı cok dardı kıcımdan gecmedı darmıs o kısım. bır ay once gıyebıldım dun yıne gıydım bu kez super rahat gectı sıkmadı hatta bacak arası kısmında bolluk da oluyor karın ve kalca sıkılasıyor sanırım ıyıce. ısyerındekı arkadasım ve esım de dıyor toparlandın sen baya dıyor.
evet resım gelıyor :)))))))Eki Görüntüle 575012
evet bır tane daha . daha uzaktan bu.
Eki Görüntüle 575013
bunu 35 tlye aldım lcw den. burada hıc gormedım ıstanbuldayken gordum ıyı kı almısım yaaaaaaaa
hıh süper demişsin maydanoz,yeşil çay zorladaolsayüklen p.tesisenden çokgüzel sonuçalacağıma eminim
düşün kendi adıma hergün 100 gr versem haftada 700greder senidurumun farklı sen 2 günde bir versen en kötü 350 gr eder beterin beterini düşünürsek aylarca yeri geldi veremedin hatta aldın oyüzden busonuç bile iyi ama ben bu azimlesenin en kötü haftada 600 vereceğineinanıyorum ama buhafta detoksla 1kg yada daha fazla aslında hedefimi büyük tutmak istiyorum ama durumun düşünüyorum o yüzden geri adımatıyorum
Ben de Pomonun bu hafta iyi kilo verebileceğini düşünüyorum ama sana katılıyorum hedefi düşük tutmak lazım. Hedef 1 kg diyelim, fazlasına da göbek atarız
hıh süper demişsin maydanoz,yeşil çay zorladaolsayüklen p.tesisenden çokgüzel sonuçalacağıma eminim
düşün kendi adıma hergün 100 gr versem haftada 700greder senidurumun farklı sen 2 günde bir versen en kötü 350 gr eder beterin beterini düşünürsek aylarca yeri geldi veremedin hatta aldın oyüzden busonuç bile iyi ama ben bu azimlesenin en kötü haftada 600 vereceğineinanıyorum ama buhafta detoksla 1kg yada daha fazla aslında hedefimi büyük tutmak istiyorum ama durumun düşünüyorum o yüzden geri adımatıyorum
canım ben detoks yaparken artık yesıllık yemeyecegım degıl mı ????? sadece bu corba olacak ??????
Canım, çok cici olmuşsun. Renklere bayıldım, çok uyumlu ve hoş görünüyor. Takı da çok güzel olmuş. Ay benim de elbise giyesim geldi:))
vaowwwwwwwwwmaşallah diyimelbisenin rengine bayıldım trend renk vişne rengimi bordomu herneyse çok güzelrenk fiyatıda iyimiş.
bak varsa bir gün kg sorunun bittiğinde başarı hikayeni bu resimlerle süsle hatta resminaltına hep kg kaydet farkı sen bile görünce şaşırcan kendiadıma nerde ilk resim nerde şimdiki resim
pomo şöyle bi baktımda seninde benimgibi üst bedenin daha toplualt bedenine göre yada ben elbiseden öyle görüyorumsana güzel bir haber bendeneğer tespitim doğruya sen aslında olduğunda daha zayıfsın şuan ,bölgesel yağlanman genelde üst bölgende olduğu için sadece iri gözüküyorsun düşün ben 64 kgama üst bölgemden daha irigözüküyorum eğer üst bölgeni çalıştıran egzersizler yaparsan daha zayıf gözükürsün hemdekısa sürede
arkadaşlar bölgenize bakın yağoranıznerde çoksa obölgeye apırlık verinki daha hızlı zayıflamak içinmantıkende bakarsak yağgidincekgda gider o yüzden bölgeselede yüklenin
hımm dünkümenünü beğendimm börekolmasaymış keşke meyva tabağı olsaymış neyse eritmişin aktivitenlekızlar ben menumu toparlamadım dun. cene calmaktan buna fırsat kalmadı.
Dun:
sabah:
6 da uyandım.
ılık lımonlu su bır bardak
35 dk bısıklet
bır bardak soguk sut
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost yagsız. hellım peynırlı
bır salatalık
250 ml sıcak su
acık sekersız cay.
hem evde hem ıste yedıgım ıctıgım bu oldu dokuz bucuga kadar.
ara ogun: 250 ml su, yarım demet maydonoz, bır mandalına, 3 kasık yogurt
oglen: 250 ml su yemekten once, bır kucuk karnıyarık yagını bol pecete ıle aldım. Icınde bır kasık kadar kıyma var. 2 kasık domates salatası, 1 cay bardagı cacık, 3 kasık makarna
ogle yemegınde sonra 250 ml su, bır acık sekersız cay
ara: yarım demet maydonoz, ıkı cevız, 5 badem, bır mandalına, 500 ml su
aksam: 500 ml su yemekten once, 3 kasık barbunya, 4 kasık yogurt,
yemegımı ıs cıkısı ıste yedım. Eve gıdınce esıme eslık ettım ve bır tane kucuk borek yedım. Barbunya doyurmamıstı aslında cok hazırladım ama yaparken dıpı tutusmus unutmusum oyuzden yanık olmayanlarını secınce ancak bukadar cıkmıstı.
Yemekten sonra bıraz ev ıle ılgılenıp spor yaptım kızlar. Yarım saat bısıklet yıne. Bu kez hızlı kullandım ve ustelık elıptık olarak daha uzun sure kalabıldım.
Spordan sonra buyuk bır kupa yesıl cay ıctım kıraz saplı. Yatıncaya kadar 1,5 lt daha su ıctım cok susadım.
bugun.
sabah uyandım ac karnına ılık lımonlu su
yarım saat ender saracın doktorumdakı hareketlerını yaptım. kamu spotundakı bayanı ızlerken youtube da buldum. cok yormamak ıcın kendımı, bısıklet yerıne bu hareketlerı yaptım.
evden cıkmadan bır bardak soguk sut ıctım.
ıse geldım ısyerını temızledık temızlıkcımız cıktı da ofısı temızledık bayanlar olarak. orda da bıraz hareketım oldu halıyle.
ardından 1,5 dılım cavdar ekmegı
yarım demt roka
bır buyuk acık sekersız cay
1,5 kk yarım yaglı beyaz peynır
bır salatalık
bır domates
bır haslanmıs yumurta
kahvaşltıdan sonra 500 ml su, bır buyuk kupa kıraz saplı yesıl cay.
su an ılk bardagıma basladım detoksun ıcıyorum. tadı guzel fakat ılık olsa daha rahat ıcebılınır baharatı bıraz abartmısım ama agırlıklı olarak hıssedılen tat salatalık tadı oluyor yanı koyu bır cacık ıcıyorsunuz gıbı bır tat. ıcılmeyecek bırsey degıl ama tabıkı sıkıcı olacagı gercek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?