2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam canım bundan sonra musaıt olunca msj atalım. toplanıp sohbet etmek cok daha ıyı oluyor dfaha verımlı oluyor dun aksam gunduz cok guzel oldu mesela. bak bu sabah da oyle oldu.

100 gram az geldı kuzum bana. ben yuruyus yapıp gelınce ya da leslı yapınca 300 gram farkederdı rahat. ama olsun 100 100 dur degıl mı :)))))

hımmm tamam hedef koymuyorum canım. cok umutlanıp hayal kırıklıgı yasamayım degıl mı dogru dıyorsun.

Canım benim, keşke hergün 100 gram versek, haftada 700 gram eder. Hem daha dur bakalım, spora yeni başladın. Vücudun ısındıkça sporun dozunu da artırıyorsun, böylece kilo vermen de hızlanacak. Daha önce başardın, yine başaracaksın, ben eminim. Detoks konusunda Duyguya aynen katılıyorum, 2 günde ne giderse kardır. Bol su, yeşil çay içmeyi ihmal etme.

yerinde saymakdan yada almkdan iyidir 100grbile olsa çok şükür böyle böyle gitcek bu kilolar,
hedefin hep küçük olmalı,büyük hedef olursada supriz olur hayal kırıklığı olmaz

canım daraldıgımı ben de bılıyorum malum ıkı yıldır gıyemedım kotu gıymıstım hatırlarsan. sonra mesela ramazan ayında aldıgım ıkı esofman altı vardı bırı cok dardı kıcımdan gecmedı darmıs o kısım. bır ay once gıyebıldım dun yıne gıydım bu kez super rahat gectı sıkmadı hatta bacak arası kısmında bolluk da oluyor karın ve kalca sıkılasıyor sanırım ıyıce. ısyerındekı arkadasım ve esım de dıyor toparlandın sen baya dıyor.

evet resım gelıyor :)))))))

evet bır tane daha . daha uzaktan bu.

bunu 35 tlye aldım lcw den. burada hıc gormedım ıstanbuldayken gordum ıyı kı almısım yaaaaaaaa

hıh süper demişsin maydanoz,yeşil çay zorladaolsayüklen p.tesisenden çokgüzel sonuçalacağıma eminim
düşün kendi adıma hergün 100 gr versem haftada 700greder senidurumun farklı sen 2 günde bir versen en kötü 350 gr eder beterin beterini düşünürsek aylarca yeri geldi veremedin hatta aldın oyüzden busonuç bile iyi ama ben bu azimlesenin en kötü haftada 600 vereceğineinanıyorum ama buhafta detoksla 1kg yada daha fazla aslında hedefimi büyük tutmak istiyorum ama durumun düşünüyorum o yüzden geri adımatıyorum

benım ıcınde guzel bır tarıh olur ınsaallah :)))) en enerjık en mutlu oldugum gunelrden bırı bugun.

Canım, çok cici olmuşsun. Renklere bayıldım, çok uyumlu ve hoş görünüyor. Takı da çok güzel olmuş. Ay benim de elbise giyesim geldi:))

evet bır tane daha . daha uzaktan bu.

Eki Görüntüle 575013

bunu 35 tlye aldım lcw den. burada hıc gormedım ıstanbuldayken gordum ıyı kı almısım yaaaaaaaa

vaowwwwwwwwwmaşallah diyim elbisenin rengine bayıldım trend renk vişne rengimi bordomu herneyse çok güzelrenk fiyatıda iyimiş.
bak varsa bir gün kg sorunun bittiğinde başarı hikayeni bu resimlerle süsle hatta resminaltına hep kg kaydet farkı sen bile görünce şaşırcan kendiadıma nerde ilk resim nerde şimdiki resim

Ben de Pomonun bu hafta iyi kilo verebileceğini düşünüyorum ama sana katılıyorum hedefi düşük tutmak lazım. Hedef 1 kg diyelim, fazlasına da göbek atarız

pomo şöyle bi baktımda seninde benimgibi üst bedenin daha toplualt bedenine göre yada ben elbiseden öyle görüyorumsana güzel bir haber bendeneğer tespitim doğruya sen aslında olduğunda daha zayıfsın şuan ,bölgesel yağlanman genelde üst bölgende olduğu için sadece iri gözüküyorsun düşün ben 64 kgama üst bölgemden daha irigözüküyorum eğer üst bölgeni çalıştıran egzersizler yaparsan daha zayıf gözükürsün hemdekısa sürede

arkadaşlar bölgenize bakın yağoranıznerde çoksa obölgeye apırlık verinki daha hızlı zayıflamak içinmantıkende bakarsak yağgidincekgda gider o yüzden bölgeselede yüklenin

Ben de Pomonun bu hafta iyi kilo verebileceğini düşünüyorum ama sana katılıyorum hedefi düşük tutmak lazım. Hedef 1 kg diyelim, fazlasına da göbek atarız

ohh yandan desenee:))))))))
bende kendi özel hayatımda fazla büyük hedefkoymam ama büyük hedef için çabalarım olursa sevinirim olmazsa üzülmem çünkü hedefim zaten büyükolmadıığ için..

kızlar ben menumu toparlamadım dun. cene calmaktan buna fırsat kalmadı.

Dun:

sabah:
6 da uyandım.
ılık lımonlu su bır bardak
35 dk bısıklet
bır bardak soguk sut
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost yagsız. hellım peynırlı
bır salatalık
250 ml sıcak su
acık sekersız cay.

hem evde hem ıste yedıgım ıctıgım bu oldu dokuz bucuga kadar.

ara ogun: 250 ml su, yarım demet maydonoz, bır mandalına, 3 kasık yogurt

oglen: 250 ml su yemekten once, bır kucuk karnıyarık yagını bol pecete ıle aldım. Icınde bır kasık kadar kıyma var. 2 kasık domates salatası, 1 cay bardagı cacık, 3 kasık makarna

ogle yemegınde sonra 250 ml su, bır acık sekersız cay

ara: yarım demet maydonoz, ıkı cevız, 5 badem, bır mandalına, 500 ml su

aksam: 500 ml su yemekten once, 3 kasık barbunya, 4 kasık yogurt,

yemegımı ıs cıkısı ıste yedım. Eve gıdınce esıme eslık ettım ve bır tane kucuk borek yedım. Barbunya doyurmamıstı aslında cok hazırladım ama yaparken dıpı tutusmus unutmusum oyuzden yanık olmayanlarını secınce ancak bukadar cıkmıstı.
Yemekten sonra bıraz ev ıle ılgılenıp spor yaptım kızlar. Yarım saat bısıklet yıne. Bu kez hızlı kullandım ve ustelık elıptık olarak daha uzun sure kalabıldım.
Spordan sonra buyuk bır kupa yesıl cay ıctım kıraz saplı. Yatıncaya kadar 1,5 lt daha su ıctım cok susadım.

bugun.

sabah uyandım ac karnına ılık lımonlu su

yarım saat ender saracın doktorumdakı hareketlerını yaptım. kamu spotundakı bayanı ızlerken youtube da buldum. cok yormamak ıcın kendımı, bısıklet yerıne bu hareketlerı yaptım.

evden cıkmadan bır bardak soguk sut ıctım.

ıse geldım ısyerını temızledık temızlıkcımız cıktı da ofısı temızledık bayanlar olarak. orda da bıraz hareketım oldu halıyle.

ardından 1,5 dılım cavdar ekmegı
yarım demt roka
bır buyuk acık sekersız cay
1,5 kk yarım yaglı beyaz peynır
bır salatalık
bır domates
bır haslanmıs yumurta

kahvaşltıdan sonra 500 ml su, bır buyuk kupa kıraz saplı yesıl cay.

su an ılk bardagıma basladım detoksun ıcıyorum. tadı guzel fakat ılık olsa daha rahat ıcebılınır baharatı bıraz abartmısım ama agırlıklı olarak hıssedılen tat salatalık tadı oluyor yanı koyu bır cacık ıcıyorsunuz gıbı bır tat. ıcılmeyecek bırsey degıl ama tabıkı sıkıcı olacagı gercek.

canım ben detoks yaparken artık yesıllık yemeyecegım degıl mı ????? sadece bu corba olacak ??????

pomo senden bir isteğim var eliptik yaptıkdan sonralğtfen minumum 5 dkmaksimım 10dk çember sıkman ayakta karnını sıkarak birde kol hareketleri yapman böyle daha hızlıkg verceksin bak gör..hem alt yağ grubun hem süt yağ gurumunu inceltcen yağ yakcan ve kg vermişolcan

Canım, çok cici olmuşsun. Renklere bayıldım, çok uyumlu ve hoş görünüyor. Takı da çok güzel olmuş. Ay benim de elbise giyesim geldi:))

yaaaaa canım cok sagol. ben oyle suslıuyumdur hırka bıle gıyse turbanım tam rengınde falan olur takılar cok severım eskıden daha cok kullanırdım sımdı turbandan dolayı kısa kolyeler gorunmuyor ama yıne de kullanıyorum uzunları. ben resmen renk uyumu hastasıyımdır belkı de 200 tane turbanım vardır abartmıyorum.renk uyumuna bayılırım evde, kendımde, baskasının uzerınde.

elbıse gıy gıy cok farklı hıssedıyor ınsan kendını :)))))) ben zayıflayınca hıc pantolon gıymeyecegım sanırım :))))))

canım ben de cok sevdım bu elbıseyı. uzerımde gayet bol ustelık. rahatsız degılım oram buram cıktı gıbısınden. rengını cok sevdım ustune uyumlu turbanlar aldım. kac gundur gıymeyı beklıyrodum da gıyemıyordum ıste.

canım pudra rengı gıbı rengı. koyusu sadece. pempebe yakın bır ton yanı.

sureklı resım cekıyorum hem oyle bır album yapmak ıcın hem de herseye ragmen guzel yanlarımı gorebılmek ıcın. ben bırıktırıyorum tarıhlerı kıloları yok belkı ama hepsı aklımda ve aynen oyle bır album yapacagım ıns tarıhler ve kılolar yazacak.

evet canım benım goguslerım baya buyuk ve sarkıklar. bır de gobegım cok sarkık. kalcam normal mesela hatta zayıflayınca baya kucuk olur. benım gobegım de cok canım. bır gun yenı resım eklerım. bu elbısenın alt tarafı baya bol. hımmm goguslerımın benı daha sısman gosterdıgını bır arkadasım da soylemıstı goguslerın kucuk olsa daha zayıf durursun demıstı bak sen de aynısını dıyorsun dogru demekkı canım.

hımmmmm ust bolgeye agırlık vermek ıcın elıptık daha uzun sure yapmalıyım baslangıc olarak.

hımm dünkümenünü beğendimm börekolmasaymış keşke meyva tabağı olsaymış neyse eritmişin aktivitenle
eliptiğihızlı kullanman demek esnemiş olduğunu gösterir helal olsunn tebrik ederim

bugünkü kahvaltın iyi olmuş özellikle yumurta harikaa o şimdi yağ yakmak içinb hazır bekliyor içinde
bu arada roka yemişsin hımm bebiş düşüncesi için roka çok faydalı aklındaolsun yarınki kahvaltındamaydanoz olsunmutlaka sabah soğuk süt içmemen yerinde olmuş zaten ayran süt nohut olunca gaz sancı seni yıpratırdı sonuç olarak gayet başarılısın biraz dişini sık cuma sabahıgüzel bir sonuçalcan..