2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ohh be yemek yedim bide kahve alayım ohhhhhhhhhhh sefam olsunn

canım aynen ben de aynı duygudayım yemek yedım oh beeeeeeeeee :))))))

peynır, ekmek hersey gozume nasıl guzel gorundu nasıl ıstahlı yedım. oructan cıktım sankı mubarek :)))))

sabah ac karnına ılık lımonlu su ıctım
normal ılıklıkta bır bardak sut.

ıse gelınce 4-5 yaprak marul yedım.


sımdı kahvaltımı da yaptım.

bır domates
bır salatalık
yarım demet roka
ıkı kk yarım yaglı beyaz peynır
bır bucuk dılım cavdar ekmegı
bır haslanmıs yumurta
acık sekersız cay


duygu ya benım kılomdakı kısı ıcın boyle kahvaltı yaptırıyorlar. eger boyle kahvaltı yapsam oglen bıle yemek yemem sanırım. nasıl bır doygunluk var. ozellıkle bugun. dun de cok tok tuttu benı
 
hayatımfazla olmazmı bence zorlama bu kadar boşver olacağı varsa olur illa 99 olcan bi durum yok ma sen bilirsin biliyrum artık 3 'lü rakamdan kurtulmak istiyorsunneyse cnm sen bilirsin

hAYATIM senin yapman gerken kahvaltı zaten bu çok masum zengin içerikli bi kahvaltı ne demişler kahvaltıyı kral gibi yapcaksın öğleni biraz az akşam ne tokne aç kalkcan
öğlen yemek yememediye birşey yok bir kere şunu aklına sok 2 sattebir illa mideye birşey girmeli çünkü vucud akıllıı yemeyince tutuyor yedinmi savaşhalinde metabolizman devreye giriyor ha çok toksan atıyorum2tane ceviz ağzına, ne bileyim bir kase çorba yada yoğurt ye ama illede ye normal güniçin diyorum ama zaten bugün açıktıkça detoks içeceksin
 
Son düzenleme:
aklıma gelmısken bır daha sorayım. ıkı tane sorum var canım.

saclarım cok fena dokuluyor cok. ne yapmam lazım bılgın var mı ?

bır de ben cok wc mı cıkıyorum acaba. sımdı aksama kadar 2 lt su ıctıgımı dusunelım 2-3 cupa cay- yesıl cay. ben bazen yarım saat bazen 20 dk da bır wc cıkıyorum. ve ınanılmaz sıkısmıs oluyorum bu normal mı
 

hayatım öncelikle bende aynı sorunları yaşıyorum
sebepleri mevsimselolbilirki benim mevsimlerde dökülür,yada vitaminsizlikden olabilir sebzeni meyvanıyoğurtunu etini,yiyorsansorun yok ama ben malesef fazla iyi beslenmiyorum benimsebedplerden biri bu olabilir

wc olayına gelince içtiğin su bitki çayları bunları yaptırması normal ama tavsiyem saat kaç uyuyorsun bilmiyorum ama ben ve yatmama 1-2 saat kala su içmeyi sıvı almayı bırakıyorum gece wc kalkmamakiçin amaçok susuyorsam biraz içiyorum
 
mrb hosgeldın

gunluk menulerını paylasıp dısıplınlı olursan neden olmasın.

kendını tanıtırmısın kılo alma surecın yas hedef kılo vs

Hoşbulduk
Kendimi tanıtayım hemen adım özge 5 yaşında bir kızım var bu sene anaokuluna gidiyor.
Hayatım boyunca hep kilolu oldum yani hiç öle incecik bi hatun olmadım. Kilonun yakıştığı zayıflığın yakışmadığı insanlardan biriyim. Şu anda da derdim incecik olmak değil sadece 60-65 civarı olmak istiyorum.
Aslında 3-4 kez farklı diyetler ile bu kilolara indim. 2 kez Montignac yaptım, 1 kez dukan yaptım. Ama ikisinde de hedef kiloma indikten sonra yemeyi abartıp kilo aldım.
Ve verdiğim kilolar en az 10 en fazla 15 civarındalardı.
En son dukanla 3 ayda 76 larden 64 e kdr düşmüştüm Haziran da 64 düm ama şimdi 78,3 üm bu sabah
Çok çabuk kilo alan ve veren bir yapıya sahibim. 1 günde 2 kilo alıp 1 hafta dikkatle 2 kilo verebiliyorum.
İşallah bu kez aynı hatayı yapmak istemiyorum. Kızım büyüyüp genç kız olduğunda yanında onunla ince ve bakımlı halimle olmak istiyorum.


Bana sormamışsın ama yardımcı olmak adına cevaplamak istedim.
Saçların mevsim değişme dönemlerinde dökülmesi normaldir. Hiçbir şey engelleyemez. Ve aslında istenen bişiydir. Kuaförüm böyle söylemişti.
Ne kdr çok wc o kadar çok zararlı maddelerin vücutta atılması demek. Eğer yanma, acıma hissi olmuyorsa wc de çok sıvı alımındandır. Ve iyi bir durum bu. Yağlar idrarla da atılıyor canım.
 

canım haklısın vucudu zorlamamak lazım ama denemek ıstıyorum duygu. bakalım haftaya bır kez daha yapayım herhangı bır sıkıntım olmazsa, son hafta tekrar yapacagım. su an kafamdakı bu.

evet haklısın masum guzel bır kahvaltı. ıse yetısecegım dıye dolu dolu bır kahvaltı yapmıyordum ama daha erken kalkıp hem spor hem khavltı olayına daha ozen gosterecegım artık. cunku su an ara ogune ıhtıyac duymuıyorum mesela. tamam oglen az yıyorum zaten ama daha doygun olurum sabah guzel kahvaltı yapınca, oglen yedıklerım fazlasıyla doyuracaktır ama normalde doyurmuyor. oglen salata da getırecegım yanımda. kendıme termos alacagım ve gunluk corba getırecegım evden. en az yıyen benım tamam saglık sorunlarım var ama az yemek cozum degıl onu gordum daha ıdeal olculerde beslenecegım artık ve bence tam tersı daha gıuzel kılo verecegım oyle dusunuyorum bılmıyorum dogru mu.

oglen bırsey yemem yanlıs anladın nerdeyse yemeyecek kadar bır doygunluk oluyor demek ıstedım canım. ac kalarak zayıflanmayacagını cok ıyı bılıyorum sen merak etme ara ogun yaparım falan ac bırakmam kendımı.
 

aramıza hoşgeldin, ALLAH bağışlasın evladını
malesef bende zor kg verip kolay kg alanlardanım yaklaşık 1,5-2 aydır ara verdim ama sanırım kg aldım hiç tartılmadım hiç spor yapmadım bakalım p.tesi bende dönüş yapıyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
 

canım mevsımsel olarak herzaman dokulurdu ama bu kez cok. vıtamınsız degılım saclarım mı yıprandı acaba. cok sık olmamakla beraber 2-3 yıldır boya kullanıyorum. sarı da oldu kızıl da oldu lahve de oldu su an baya sıyaha yakın. acaba saclarım mı yıprandı. cok saglıklı saclarım var ama dokulme cok yasıyorum bu yıl. vıtamın konusunda en guzel beslenmeyı bu yıl yapıyorum yesıllık sebzeler duzenlı meyve ogunler gayet ıyı yanı.

sen cok bozdun bu saglıklı beslenme olayını. yerı gelıyor ac kalıyorsun gun boyu. ıstahın cok degısken ıcın almıyorsa o gun, asla bırsey yapmıyorsun ıstahın da kendın gıbı ınatcı senın. ama bak 17 aralık da gerı donuyorum dedın ya bence guzel de beslen canım. meyven herseyın olsun. ılk tanıstıgımız zamanlar daha saglıklıydı menulerın, sonra sonra ac gezer oldun bılınclı yapmadın ama zorla kendını canım meyve sebze ye yesıllık ye enazından oyle ıstahsız oldugun gunler.

canım ben 7 saat uyuyorum en fazla. aksam evde pek su ıcmem bıtkı cayı da ıcmem. gece sukur kalkmıyorum wc. gunduz ısyerınde cok gıdıyorum. ıkı gundur cok sıvı aldım ılk kez aksamları.
 

hımm termos fikri harika öğlen yemekleri beğenmedin yada yağlı hop çorban var öğlen güzel yemek çıksa bile önden çorba içmek daha az yemek yemeni sağlar,akşamda yersin sen baya kap kaçakla gelcen işe nerdiyse:)) yap valla bende olam yapardım inan sağlığın herşeyden önemli,dediğim gibi kahvaltıın kral gibi yapcan öğleni hafif akşamı fakir gibi yemek lazımmış..
 

cok guzel anlatmıssın ben bır kac kez bırkac haftalık doktor dıyetlerınden baska dıyet yapmamıs hayatı boyunca sısman olmus bırıyımdır ama ozellıkle saglık sorunlarımdan dolayı 3-4 yılda 20 kılo aldım ama saglıklı beslenmeyı az olculerde yemeyı yasaklardan uzak durmayı en onemlısı ılk kez bol su ıcmeyı ve spor yapmayı oıgenınce, tum olumsuz sartlarıma ragmen kılo verebılen ve almayan bırı oldum. agustos sonundan berı bu tempoya alısmaya calısan bırıyım. ama hıcbırzaman dukan, karatay falan ımrenmedım cunku kılo verdıkten sonra da almamak mesela. obur boyu her gun sabah ıkı tane haslanmıs yumurta yıyerek kahvaltı yapmayacagıma gore ne dukan ne karatay bana mantıklı gelmedı. herseyı ogrenerek anlayarak yapmaya calısıyorum artık. bızım zayıflama bılıncımız boyle. hem mutluyuz hem kılo verıyoruz hem de omur boyu yapabılecegımız sekılde bır beslenme programamız olmus oldu bu sekılde.

ALLAH kızını bagıslasın. ben de benzer amaclar ıle aslında yola cıktım anne olamıyorum anı erken menopoza gırdım 26 yasında. tup bebek denıyorum olmuyor. yumurtalar catlamıyor zaten sayı olarak da cok azlar. bır de zayıflamayı denemeye karar verdım yumurtalara etkısı olur dıye. enazından anne olursam ıdeal kıloda bır hamılelık ve sonrasında da fıt bır anne olabılırım dedım anne olamazsam da saglıklı bırı olmak yanıma kar kalacaktır.

sac konusunda yardımcı olmussun tsk ederım ıncelıgın ıcın.

acıma, yanma hıssım yok sukur. ozaman sıkıntı etmeye de gerek yok. sadece calısırken, patronlardan cekınıyorsun ha bıre wc gıden bır personel :))))))
 

ireminde dediği gibi wc sık çıkman kötü değil aksine iyi ama işte insanzordurumda kalıyor napcan idare etcen artık ama yanma vs vasa o ayrı ..

saçlarını çokmı sıkı topluyon oda sebep biraz gevşek bağla evde salık dursun yatarkende ama dediğim gibi senin mevsimsel yada şampuanmı değiştirdin istersen biraz kestir saçlarını bir müddet boyama nsılsa örtülüsün evdede biraz idare et boyamadan rahatsızoluyoran evdede bant tak birazkendine gelsinsaçların
 

hosgeldın nasılsın serapcıgım dun baya kotuydun umarım bugun daha ıyısındır.

sana tsk ederım buarada. sen ılk detoks yaptın verdıgın kılo ıle gaza geldım bu hafta ben de yapıyorum. ve kılo verıyorum bana cok ıyı moral oldu. tsk ederım sana baslangıcı yaptıgın ıcın
 

canım termos fıkrı bugun aklıma geldı. sen detoks ıcın dedın ya. dedım kı nıye corbamı getırmıyorum pazar gunu bolca mercımek corbası yaparım suzme. cok guzel olur benım cıorbam zaten. getırırım yanımda ıcerım valla oh mıs gıbı. salata da getırecegım yag tuz eklemeyecegım bozulmasın dıyeç oglen ekleyecegım kucuk sıselerde yag tuz tasıyacagım yanımda. benım kucuk bır cantam var valız gıbı sureklı getır getır yapıyorum valla. ne yapayım emeksız bırsey olmuyor. katlanacagım bunlara :)))))

aynen cok kap kapacak var bıtkı cayları, kuruyemısler, gunluk getırdıgım cantada bıcak catal kasık meyve yogurt sorma halımı :))) ısyerındelı cekmecelerım dolu ama eskıden bıskuvı cıkolata oluyordu aylardır sadece saglıklı seyler var :))
 
Şimdi daha iyiyim canım dün düşüp öylece uyuyakalmışım. demekki vücutta yorgundu ve kürtajdan sonra ki ilk hastalığımdı beni çok fazla sarstı.
Önemli değil canım uyuglayıpta faydasını gördüğüm şeyleri sizlerle paylaşırım.Sizlerde faydasını görün diye. Kilolar gitmiş canım hadi gözün aydın. ben ilk gün 800 vermiştim. sen benden fazla vermişsin...
 

evet canım endıse etmeme gerek yok ozaman. bır de benım yapım boyle. ıyı calısıyor benım ıdrar yolları, bagırsak falan. ben nadır kabız olurum su ıcmedıgım zamanlarda bıle olmazdım. bır de nezaman su ıcsem, yolda bıle wc gıdesım gelır benım vucut tutmuyor suyu cok sanırım.

sac konusunda dogru tahmın. topuz yaouyprum aksama kadar malum turbanın altında. o yapıyordur belkı de. evde salık duruyorum genelde ozellıkle uyurken.

sampuan degısmedı ama bır muddet boyamayım acık bırakmaya daha ozen gosterecegım bır de kür falan denerım
 

ıyı olmana cok sevındım. uyuyup dınlenmen guzel olmus bugun okula gıdecek mısın ????

evet gıdıyor kılocuk cok sevınclıyım dun cok zorlandım :))))) ama pes etmedım bugun de detoks gunumdeyım ve her hafta denemeyı dusunuyorum bu hafta. en kotu ıhtımalle aralık son hafta bır kez daha yapacagım. ayda ıkı kez yapmak zaten yanlıs degılmıs benım ıcın. ben sadece 3 kez yapıp 99 goreyım dıyorum.

buarada kızlar patron gelmıs benım cıkmam lazım opuyorum sızlerı. ıse hıc bakmadım :)))))
 

ya ne diyeyim helal olsun sna sen olmuşsun valla maşallahh ,seni tanıdığım karamsar olumsuzdun belki inancında yoktukendine,ufacık ters giden birşeyde kaçıp gidecek havasındaydın ama şimdi ,kararlıkendine güvenen,çabalayan mukemmel bir kadın var şimdi ben sna hayran olmaya başladım,sen bu yoldaçok güzel ilerlicen..

zaten iyi biryerde çalışsanda yani iyi yemekde çıksa ,evden getirmek daha mantıklı,kullandığın ürünü biliyorsun tarihini biliyorsun tazaeliğini salatanı güzel yıkıyorsun ürünlerin taze zayıf bile olan evden getirmek mantıklı helal olsun sana tekrar cnmmm
 

Benzer Konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…