2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hadi başbaş bende bi evi toparlayım
nesli naptı acaba inşallah uğrar bir ara

evet canım gideceğim okula. dün o halde derstte kaldıysam bugün gitmemem keyfi olarak gitmemem demektir.
zorlanmandaki sebep yoğurdu sevmemenmiş.Bende tam aksi çok severim keyifliydi benim için.bende yoğurdu daha çok bol bol yemeye çalışacağım canım. babamın diyetisyeni yoğurdu her öğünde neredeyse ara öğünde bile bol bol tüket demişti. 3 ayda 15 kilo verdi babam ve normal beslenmeydi.ay inşallah bende 15 kilo veririm de görürüm o günleriiiiii

iyiyim canım düne göre hatta bomba gibiyim.şimdi de kalkıp karnıbaharı pişireceğim salata şeklinde yiyip okuluma koşacağım..
sizler nasılsınız görüşmeyeli?

maşallah diyelim o zamann..
ohh afiyet olsun cnmmm ,bizlerde iyiyiz işte aynısohbet ,aynıtas, hamam:))
sana iyi dersler serap kolay gelsinn

bazen geliyolar böyle işte bana, bu ara kafam da karışık çok üst üste geldi. eve gitseydim bi nefes alacaktım o da olmayınca hepten çöktüm yani. bugunku juriyi de bi atlatayım da haftasonu inşalah hem en yakın arkadaşımla görüşecem onla konuşur bi rahatlarım, hem de biraz kendime vakit ayıracagım. iyi gelecek inşalah

duygucumm, menum zayıf farkındayım ama bugun de öyleyim bak canım hiç bişey yemek istemiyor, yediklerimi de resmen zorla yiyorum. bugun de kahvaltı edemedim mesela resmen yutamadım 2 tane mandalina yedim. birazdaz hazırlanıp okula çıkacam bişeyler yesem iyi aslında ama resmen işkence çekiyorum neden anlamadım

juriyi atlatırsam bu anlamsız durumum geçer umarım

Amin cnm Allah tüm yavruları sevdiklerinden ayırmasın acılarını göstermesin. İsteyen herkese nasip etsin.
Bende o zaman pazartesi seninle başlıyorum. Hadi hayırlısı hakkımızda.

İşallah bende sizinle birlikte kilo vereceğim. Aslında benim kilo alma sebebim diyetleri bırakmam olmadı. İnan yemeyi çok abarttım hani öyle yiyen kim olsa alır zaten kilo. Yaptığım iki diyetten de çok memnun kaldım özellikle dukandan. Hayatımda hiç yemediğim kdr süt peynir yoğurt sebze yedirdi bana o diyet.
Ve hiç olmadığım kdr sağlıklıydım mutluydum ama şimdi tekrar yapmak için önce biraz kilo vermek istiyorum. Yani kendimi dukana yani bir kalıba sokmak istiyorum.
Beslenme şeklimi yazacağım size öğleden sonra neler yicem falan haftaya o tempoda devam birde yürüyüş ve koşu eklersem süper olacak.

aaaaaaaa o juriyi ben üzmesinler seni biz tüm kk ahalisi basarız valla..atlatırsın sen juriyi senin yapamıyacağın iş değil cnm
cnm enerjiye ihtiyacın var azda olsa ye güçsüz düşersin bakkkzorla kendini

hayırlısı olsun..
bizim katı kuralımız yok sayfanın yöneticisi pomo tek istediğimiz düzenli girilmesi 10 dk bile olsan bir öncekigünün tümgün ne yedin içtin aktivite naptın yazman bide bi başka arkadaşın menüsüne yorum yapman yani herkezin değil bir kaçkişi eleştirilmek bizi doğruya götürür çünkü..
birde p.tesi sabah 10 kadar pomo arkadaşımıza kg bildirimi yapmak bizim güzel bi listemiz var herhafta ne kadar alıp vermişiz hedefimiz filan yazılıyor ama lütfen 10 kadar pomo gündüzmüsahit ve tek bir kişinin bildirim yapmması listeyi geç yayınlamasını sağlıyor buda bizi merakdan çatlatıyor çünkü ki,m 1.olmuş kim kg almış merakediyoruz.. sen şimdi önce gözetimdesin çünkü senin gibi listeye alınmak isteyen ve sonra ortadan kaybolan çok o yüzden senden bi emin olmamız lazım bu kadarr güzellik,evlilik,aşk,kg,spor bizde sohbet güzeldir
nesli
ben yani duygu
pomo
çeşmi
serap
erce
karabiber
ve ismini unuttuğum varsa afola ara verdi,m biliyorsunuz arkadaş grupumuz böyle hepside 10numara
bizdedışlanma olmaz kavga olmaz gerginlik yapan zaten aramızda yok gördünmü sohbeti yeni gelin gibi beklemicendalcan bir yerdeennn ve seviye çerçevesindeeleştireye açık olcan

hımm baktımmsj sayında iyi kg bildirimini pomoya özel msj olarak yollucıksın çünkü herheze supriz olmalı bide sayfa sayfa aramak zor..
pomoya
başlangıç
hedef
şimdiki kg yazarsan o seni senden emin olduğunda eklerr
pomocum senin adına yazdım ekleyeceğin yada çıkarcağın bir şey varsa yazarsınnn

off canım sıkıldı yawww ne zamandır dinlediğim ve sıkılmadığım bir şarkıyı yazayım sıkıntıdan napcağımı şaşırdım:)))

bir melek vardııııııııııııııııııııııııııııı
aşkı fısıldardıııııı
elimde o büyülü ellerin hayali kaldıııııı

uyku imkansızzzzzzz
umut vicdansız
güneş bile dediki kendine doğmak imkansızzzzzz

ağladım delice
elimde boş bi şişe
kutladım bugece sarılmanı
başka kollara

yapayalnız biçareeee
ölüyörsam kime ne
benzedim bugece
yine boş sokaklara

herkese merhaba beni de aranıza alır mısınız? yaza kadar zayıflamam gerek çünkü mezuniyetim falan var sanırım bunu bir tek bir grupla halledebilirim :d

o zaman hoşgeldim. Tam benlik bol sohbetli bol kaynaşmalı bir grup.
Zaten ilk mesaja cvp verilmesinden bile belli sıcaklığınız.
Daha önce de takımlardaydım ben. Çok eski üyeyim öle kaybolmam habersiz bi yerlere merak etmeyin.
En geç 10 da da bildirim yapmış olurum

Hemencik atıyorum bilgilerimi

herkese merhaba beni de aranıza alır mısınız? yaza kadar zayıflamam gerek çünkü mezuniyetim falan var sanırım bunu bir tek bir grupla halledebilirim :d

Hoşgeldin melike. Eminim mezuniyetin en güzel kızı sen olacaksın.

Oyyyyy Canım benim, valla bak şimdi motive oldum ben de:)) Sana eşlik etmek isterdim biliyorsun ama dün de yoğundum, bugün de öyle, yarın da, pazartesi yapmayı düşünüyordum ama işyerinde benim için daha zor olacak gibi. Haftasonu da deneyebilirim, bilmiyorum valla. Yani Pazar ve Pazartesi yapabilirim belki. Uygun olma durumuma göre ayarlayacağım. Çok güzel kilo vermişsin, nasıl motive etmiştir şimdi seni:)) Haftasonu da sporla beraber dengeli beslenmeye devam ve hafta birincimizi şimdiden gururla ilan ediyorum:)))

inşallah zaten tellerim vardı onlarda çıktı şimdi birde zayıflarsam mezuniyette en güzel ben olurum

Sabah arada acil girmiştim canım, çıkmadan mesaj yazayım diye düşündüm. Ancak gelebildim, ama sonucunu gördüm ve çok hoşuma gitti:))

hadi başbaş bende bi evi toparlayım
nesli naptı acaba inşallah uğrar bir ara

Uğradım canım, sunum güzel geçti, şimdi yarınki toplantıya hazırlanmam lazım. Bugün girerim ama ara ara. Epey sohbet olmuş, okudum önce onları:) Allah muhabbetimizi artırsın:)

Yeni arkadaşlar da hoşgelmişler.

Çeşmi stresten herhalde iştahın gitti senin ama olmaz bak böyle, hasta olursun sonra. Bugün jürini atlat, kendine gel, toparlan bakayım.

Pomo her hafta detoks olmaz gülüm. Haftaya vücudunu dinlendir, fayda göreceğim derken zarar görme. Ben desteklemiyorum haberin olsun. Bir sonraki hafta yapabilirsin. Zaten pazartesi tartıda güzel bir rakam göreceksin, o motivasyonla önümüzdeki haftayı da yoğun spor ve her zamanki beslenmenle geçir, yine kilo verirsin. Hızlı kilo vermek cazip görünüyor ama hesap ortada, yağ yakman imkansız. Zaten sık yaparsan vücudun da tepki verir. 100 kg altına inmek istediğini biliyorum ama her hafta detoksla olmaz. Pazartesi bakalım kaç kg olacaksın, ona göre sporu artırırız önümüzdeki hafta. Hem hedef koymak güzel ama takıntı yapma, bir aksilik olursa çok üzülürsün ne gerek var. Belki 99 değil 98 olacaksın belki 100, hepsi çok güzel ve hepsi kar. Hepimiz konsantre olduk senin 100 kg'ı devirmene, devireceğine de inanıyorum ben.

Ben öğle yemeğimi de yazayım, ara yapamadım, malum 3 saat sunumum vardı, sadece şekersiz sade neskafe içtim. Öğlen menüm de şu şekilde:
- 1 tabak pırasalı kereviz yemeği (1 porsiyon)
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt
- 1 kaşık turpotu

Bugün spor yapmayı planlıyorum. Birazdan işyerinden çıkacağım, önce dışarda biraz işim var, sonra eve gidip toplantı hazırlığı yapacağım, sonra Leslie yaparım, akşam ne yemek yaparım bilmiyorum. Bu ara ikimizin de yoğun, o tabi hemen ekmek arası teklif ediyor, dün direndim ve çorba salata ile geçiştirdim. Bugün de fırsat yaratıp en azından çorba yapayım ki ekmek arası diye tutturmasın:)) Marketten de et alırım olmazsa, sağlıklı bir menü olmuş olur böylece:)

hoşbuldum neslicim bugünü atlatmışsın gözün aydın yarın için şimdiden başarılar off yeter artık toplantı sunum yaa bizzat iletirmisinyetkililere :)))

pomo zannediyorki hersferin 1kg veririm sanmıyorum eğer verirsede zararlı ama bir yandanda onuda nalıyorum sıkıldı kilolardan yani 3lü rakamlardan ama sen gel bizi dinle spora yüklen onun yerine en kötü 1hafta ara ver senin kg olanlara 2 kere diyor ama her hafta olmazz bencedeee

hım menün gayet başarılı sana bi tavsiyem var evde yoğurtun varsa ayran yap bir koca bardak ayran iç yemekden önce sonra çorba iç inan kafi gelcek ama lütfen ekmek arası yapma yazık etme 69 kg'na:)))tabi sen bilirsin cnmmm

Valla Duygu hislerime tercüman oldun:) Bence de yeteeeerrrr. Neyse başarılı bir şekilde atlatıyorum en azından.

Pomoyu ben de anlıyorum ama vücut gerçekten çok akıllı bir makine. Valla kıtlık durumuna girerse kilo verme hızı da düşer. O yüzden her hafta yapmaması lazım. Dur bakalım pazartesi sonucu göreceğiz, sporla falan da bakar nasıl gittiğine, ikna olur diye düşünüyorum ama.