- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.501
hadi başbaş bende bi evi toparlayımıyı olmana cok sevındım. uyuyup dınlenmen guzel olmus bugun okula gıdecek mısın ????
evet gıdıyor kılocuk cok sevınclıyım dun cok zorlandım :))))) ama pes etmedım bugun de detoks gunumdeyım ve her hafta denemeyı dusunuyorum bu hafta. en kotu ıhtımalle aralık son hafta bır kez daha yapacagım. ayda ıkı kez yapmak zaten yanlıs degılmıs benım ıcın. ben sadece 3 kez yapıp 99 goreyım dıyorum.
buarada kızlar patron gelmıs benım cıkmam lazım opuyorum sızlerı. ıse hıc bakmadım :)))))
evet canım gideceğim okula. dün o halde derstte kaldıysam bugün gitmemem keyfi olarak gitmemem demektir.ıyı olmana cok sevındım. uyuyup dınlenmen guzel olmus bugun okula gıdecek mısın ????
evet gıdıyor kılocuk cok sevınclıyım dun cok zorlandım :))))) ama pes etmedım bugun de detoks gunumdeyım ve her hafta denemeyı dusunuyorum bu hafta. en kotu ıhtımalle aralık son hafta bır kez daha yapacagım. ayda ıkı kez yapmak zaten yanlıs degılmıs benım ıcın. ben sadece 3 kez yapıp 99 goreyım dıyorum.
buarada kızlar patron gelmıs benım cıkmam lazım opuyorum sızlerı. ıse hıc bakmadım :)))))
iyiyim canım düne göre hatta bomba gibiyim.şimdi de kalkıp karnıbaharı pişireceğim salata şeklinde yiyip okuluma koşacağım..
sizler nasılsınız görüşmeyeli?
sağol canım benim... bende yavaş yavaş kaçayım azcık zamanım kalmış...maşallah diyelim o zamann..
ohh afiyet olsun cnmmm ,bizlerde iyiyiz işte aynısohbet ,aynıtas, hamam:))
sana iyi dersler serap kolay gelsinn
muthıs bır enerjımız varmısmıs bak sen dans gecelerıne gıden o enerjı kupu kızımıza ne oldu bakem sohbete katılamayabılırsın zamanın olmaz canım ama lutfen enerjını dusurme. ve su yasıtlarım olayını bırak. yasıtlarım fındık kırıyor cogu ama ben resmen 50 yasındakı ınsanların annesı babası gıbı yasıyorum yıllardır hem kendı aılem hem esımın aılesı. cocugun harclıgını gonderdın mı, mont alalım bot alalım 40 yıllık evlı ınsanalr gıbı paylasımımız oluyor esımle. ve cocugumuz degılken. 29 yasındayım hatta surda 30 olmama 6 ay kaldı. 4,5 yıllık evlıyım hamıle bıle degılım hamıle kalabılecekmıyım o bıle bellı degıl. burda uzun uzun anlatmayayım yasıt muhabettıne gırersem ohhhhhhhhh be dersın bence
hadı bakalım sılkelen ve kendıne gel. ıs, guc hepsı olur ya. keske senın yerınde olsam, ısım olmasa yaaaaaaaaaa
günaydın günler aydın keyifli bir gün dilerim hepimize
cnm sen yoğurt seviyorsan bu kadar zorlanmazsın ama yinede insanı bi prça mutsuz ediyor kendi adıma söylüyorum,sen karışımı yap tadına bak bi soğukbi sıcakdene hangisihoşuna giderseonu yap termosun varsa ona koy eğer sıcakseviyorsan ama istemiyorsan yapmazsın olur biterr ben dün telefonda pomoya dedim istemiyoranbırak dedim
ahh güzelimmm yaa herşey gönlünce olsun yola devam hayat kolay değil napcan..
cnmmenün zayıf malesef senin elinde değil biliyorum ama malesef zayıf bir menü
napcan bugün hep ısıtıp mı içeceksinn
vayy alkışşşşşşşş valla ben gönlümde 1kg ve üstünü geçirsemde durumundan dolayı 600grlık hedef koymuştum işte buuuuuu yaa tebrik ederim sen yine bugün hedefi küçültt,gerçekden ilk gün kadar veremeye bilirsin de ama inşallahverirsin çok sevindim ha gayret be pomom sende ricam yeni yıla kadar biraz parçala kendini fazla yüklen düşünsene yeni yıla 2 li rAKAMLA girsen valla hem kendine hem bize harikabirhediye olur yaa
aramıza hoşgeldin, ALLAH bağışlasın evladını
malesef bende zor kg verip kolay kg alanlardanım yaklaşık 1,5-2 aydır ara verdim ama sanırım kg aldım hiç tartılmadım hiç spor yapmadım bakalım p.tesi bende dönüş yapıyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
cok guzel anlatmıssın ben bır kac kez bırkac haftalık doktor dıyetlerınden baska dıyet yapmamıs hayatı boyunca sısman olmus bırıyımdır ama ozellıkle saglık sorunlarımdan dolayı 3-4 yılda 20 kılo aldım ama saglıklı beslenmeyı az olculerde yemeyı yasaklardan uzak durmayı en onemlısı ılk kez bol su ıcmeyı ve spor yapmayı oıgenınce, tum olumsuz sartlarıma ragmen kılo verebılen ve almayan bırı oldum. agustos sonundan berı bu tempoya alısmaya calısan bırıyım. ama hıcbırzaman dukan, karatay falan ımrenmedım cunku kılo verdıkten sonra da almamak mesela. obur boyu her gun sabah ıkı tane haslanmıs yumurta yıyerek kahvaltı yapmayacagıma gore ne dukan ne karatay bana mantıklı gelmedı. herseyı ogrenerek anlayarak yapmaya calısıyorum artık. bızım zayıflama bılıncımız boyle. hem mutluyuz hem kılo verıyoruz hem de omur boyu yapabılecegımız sekılde bır beslenme programamız olmus oldu bu sekılde.
ALLAH kızını bagıslasın. ben de benzer amaclar ıle aslında yola cıktım anne olamıyorum anı erken menopoza gırdım 26 yasında. tup bebek denıyorum olmuyor. yumurtalar catlamıyor zaten sayı olarak da cok azlar. bır de zayıflamayı denemeye karar verdım yumurtalara etkısı olur dıye. enazından anne olursam ıdeal kıloda bır hamılelık ve sonrasında da fıt bır anne olabılırım dedım anne olamazsam da saglıklı bırı olmak yanıma kar kalacaktır.
sac konusunda yardımcı olmussun tsk ederım ıncelıgın ıcın.
acıma, yanma hıssım yok sukur. ozaman sıkıntı etmeye de gerek yok. sadece calısırken, patronlardan cekınıyorsun ha bıre wc gıden bır personel :))))))
bazen geliyolar böyle işte bana, bu ara kafam da karışık çok üst üste geldi. eve gitseydim bi nefes alacaktım o da olmayınca hepten çöktüm yani. bugunku juriyi de bi atlatayım da haftasonu inşalah hem en yakın arkadaşımla görüşecem onla konuşur bi rahatlarım, hem de biraz kendime vakit ayıracagım. iyi gelecek inşalah
duygucumm, menum zayıf farkındayım ama bugun de öyleyim bak canım hiç bişey yemek istemiyor, yediklerimi de resmen zorla yiyorum. bugun de kahvaltı edemedim mesela resmen yutamadım 2 tane mandalina yedim. birazdaz hazırlanıp okula çıkacam bişeyler yesem iyi aslında ama resmen işkence çekiyorum neden anlamadım
juriyi atlatırsam bu anlamsız durumum geçer umarım
Amin cnm Allah tüm yavruları sevdiklerinden ayırmasın acılarını göstermesin. İsteyen herkese nasip etsin.
Bende o zaman pazartesi seninle başlıyorum. Hadi hayırlısı hakkımızda.
İşallah bende sizinle birlikte kilo vereceğim. Aslında benim kilo alma sebebim diyetleri bırakmam olmadı. İnan yemeyi çok abarttım hani öyle yiyen kim olsa alır zaten kilo. Yaptığım iki diyetten de çok memnun kaldım özellikle dukandan. Hayatımda hiç yemediğim kdr süt peynir yoğurt sebze yedirdi bana o diyet.
Ve hiç olmadığım kdr sağlıklıydım mutluydum ama şimdi tekrar yapmak için önce biraz kilo vermek istiyorum. Yani kendimi dukana yani bir kalıba sokmak istiyorum.
Beslenme şeklimi yazacağım size öğleden sonra neler yicem falan haftaya o tempoda devam birde yürüyüş ve koşu eklersem süper olacak.
hayırlısı olsun..
bizim katı kuralımız yok sayfanın yöneticisi pomo tek istediğimiz düzenli girilmesi 10 dk bile olsan bir öncekigünün tümgün ne yedin içtin aktivite naptın yazman bide bi başka arkadaşın menüsüne yorum yapman yani herkezin değil bir kaçkişi eleştirilmek bizi doğruya götürür çünkü..
birde p.tesi sabah 10 kadar pomo arkadaşımıza kg bildirimi yapmak bizim güzel bi listemiz var herhafta ne kadar alıp vermişiz hedefimiz filan yazılıyor ama lütfen 10 kadar pomo gündüzmüsahit ve tek bir kişinin bildirim yapmması listeyi geç yayınlamasını sağlıyor buda bizi merakdan çatlatıyor çünkü ki,m 1.olmuş kim kg almış merakediyoruz.. sen şimdi önce gözetimdesin çünkü senin gibi listeye alınmak isteyen ve sonra ortadan kaybolan çok o yüzden senden bi emin olmamız lazım bu kadarr güzellik,evlilik,aşk,kg,spor bizde sohbet güzeldir
nesli
ben yani duygu
pomo
çeşmi
serap
erce
karabiber
ve ismini unuttuğum varsa afola ara verdi,m biliyorsunuz arkadaş grupumuz böyle hepside 10numara
bizdedışlanma olmaz kavga olmaz gerginlik yapan zaten aramızda yok gördünmü sohbeti yeni gelin gibi beklemicendalcan bir yerdeennn ve seviye çerçevesindeeleştireye açık olcan
hımm baktımmsj sayında iyi kg bildirimini pomoya özel msj olarak yollucıksın çünkü herheze supriz olmalı bide sayfa sayfa aramak zor..
pomoya
başlangıç
hedef
şimdiki kg yazarsan o seni senden emin olduğunda eklerr
pomocum senin adına yazdım ekleyeceğin yada çıkarcağın bir şey varsa yazarsınnn
herkese merhaba beni de aranıza alır mısınız? yaza kadar zayıflamam gerek çünkü mezuniyetim falan var sanırım bunu bir tek bir grupla halledebilirim :d
gunaydın canım
nasılsın
tamam soyluyorum hazır ol :)))))))
sabah 104,9ı geldım. pazartesı gunu 105,00 dım. aksam eve gıttım tartıldım 104,3 geldım nasıl mutlu oldum. asıl bomba sabah tekrar tartıldım 103,9 cıktım yanı canım bır gunde 1 kg verdım :))))))))))
zorlandım canım gercekten ama var ya bu kılo ıcın ac kalsam bayılsam bıle umrumda olmaz :))))))))) ınsaallah bugun de aynı rakamı verebılırım
dun aksam gec saat dıye cok guzel hafıf atlatmıssın senın menuler cok guzellestı canım cok azımslısın artık tebrık edıyorum sabah khavltın da cok guzel olmus. bugun cok yorucu bır gun olacak anlasılan. sen haftasonu guzel beslen guzel dınlen pazartesı yap bence.
o zaman hoşgeldim. Tam benlik bol sohbetli bol kaynaşmalı bir grup.
Zaten ilk mesaja cvp verilmesinden bile belli sıcaklığınız.
Daha önce de takımlardaydım ben. Çok eski üyeyim öle kaybolmam habersiz bi yerlere merak etmeyin.
En geç 10 da da bildirim yapmış olurum
Hemencik atıyorum bilgilerimi
Hoşgeldin melike. Eminim mezuniyetin en güzel kızı sen olacaksın.
neslı nere gıttın:)))))
sabırsızlık yaptın :) ben de sırf senın korkuna ıyı gelır dıye verdıgım kıloyu soyledım ama sen okuyamadın sunum oncesı sana ıyı bır moral olurdu :))))) detoksu dusunurdun kılo verecegım dıye dusunerek :)))))
hadi başbaş bende bi evi toparlayım
nesli naptı acaba inşallah uğrar bir ara
Ben öğle yemeğimi de yazayım, ara yapamadım, malum 3 saat sunumum vardı, sadece şekersiz sade neskafe içtim. Öğlen menüm de şu şekilde:
- 1 tabak pırasalı kereviz yemeği (1 porsiyon)
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt
- 1 kaşık turpotu
Bugün spor yapmayı planlıyorum. Birazdan işyerinden çıkacağım, önce dışarda biraz işim var, sonra eve gidip toplantı hazırlığı yapacağım, sonra Leslie yaparım, akşam ne yemek yaparım bilmiyorum. Bu ara ikimizin de yoğun, o tabi hemen ekmek arası teklif ediyor, dün direndim ve çorba salata ile geçiştirdim. Bugün de fırsat yaratıp en azından çorba yapayım ki ekmek arası diye tutturmasın:)) Marketten de et alırım olmazsa, sağlıklı bir menü olmuş olur böylece:)
hoşbuldum neslicim bugünü atlatmışsın gözün aydın yarın için şimdiden başarılar off yeter artık toplantı sunum yaa bizzat iletirmisinyetkililere :)))
pomo zannediyorki hersferin 1kg veririm sanmıyorum eğer verirsede zararlı ama bir yandanda onuda nalıyorum sıkıldı kilolardan yani 3lü rakamlardan ama sen gel bizi dinle spora yüklen onun yerine en kötü 1hafta ara ver senin kg olanlara 2 kere diyor ama her hafta olmazz bencedeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?