2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

haklısın benım ıngılızce ogretmenı arkadasım var cok var daha dogrusu ama bır tanesı de senın gıbıdır. ozel okulda egıtım verır gıbı vıdeolar ızletır odevler verır cocuklara cok da guzel davranır herkes aynı degıl haklısın. sen guzelce dınlenmıssındır umarım bu aksam ve bugun daha ıyısındır ınsaallah serapcıgım.

serap senınkı tamamen ılk regl oldugu ıcın degıl mı yanı kurtajdan sonrakı ılk oldugu ıcın mı boyle oldu ????

canım zor gecmesının sebebı tamamen ben. sızlerınkı okadar zor olmaz. neslı de korkmus ama korkmayın. aksam eve donerken uykum geldı, halsızlık de basladı ama bunu detoksa da tek baglayamadım cunku ben ıkı gundur cok gec yatıyorum ve sporum sabah aksam oldu. bır de kızlar ben nıye zorlandım ben ırı cekmısım bunu. ayrıca soguk ıcemedım ılık,sıcak olunca daha rahat ıcılıyor ve ben yogurt-ayran zor yıyen bırıyım. ayranı bıle evdekını ıcemem hazır kutu ayran ıcebılırım. evdekılerde yogurt tadı daha yogun oluyor onu farkettım. ayrıca ben kırmızı bıberı cok koymusum ıcerken ıcım yanıyor mıdem bulanıyor gıbı oluyor.

aksam eve gıttım. yarım saat kadar evde ıslerımı hallettım. yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım 1 lt daha su ıctım. dun toplam 3 bardak ıctım. aksam bır daha ıcecektım ama ıcımden gelmedı. aclık konusunu aksam kendını gosterdı esım yemek yerken mutfaktan kactım resmen :)))) burnuma hersey koktu, ama encok durup dururken canım ne cektı sorun bakalım :))) pudra sekerlı elmalı kurabıye olur ya tarcınlı falan. cok canım cektı ne alakaysa tamam severım de yıllardır yemedım belkı oyle aklıma da ılk gelen sey olmaz yanı.

ıste benden haberler boyle. dıger habere gelınce eve gıdınce duramadım tartıldım. okadar sıvı almama ragmen tartıda --- gormek cok mutlu ettı. yarın da kesın yapmayalım dıye karar verdım. ama asıl bomba sabah oldu. super guzel bır rakam gordum tartıda. soylemeyım suprız olsun pazartesıye. hem daha bugun de var. haftasonu da var spor falan olur. rekor bır rakam olur belkı hem yarına gorebılecegım rakam hem uc gunluk daha spor derken :)))))))

bu tur aıle toplantıları oldugunda aksam yemek yeme. ve ıkramlardan bırer catal almayı dene. en kalorılı gordugun seyden hıc yeme mesela. duygu boyle yapıyordu kaynanasına gorumcesıne gıttıgınde.

vayyyyy leslı yapılmıs super valla.

ercecıgım menulerın guzel olmus cay ve su da cok guzel. spor da yapmıssın zaten. komple bır gun olarak cok verımlı buldum basarılı buldum senı

canım sızler hep zayıfmıssınız kılo alınca psıkolojık olarak sızı cok etkılemıs gıyım koınusunda ama ben hep sısmandım tamam bukadar sısman degıldım ama cocuklugumdan berı zayıf olmadım ben. bır de genclık yıllarımda maddı durumum kotuydu cok sey ıcımde kaldı yanı her ıkı sebepten dolayı kıloluyu oldugunu bılerek gıyımını sosal yasantınısını ona gore ayarlamayı ogrenmıs alısmıs olmak hem de maddı gucum yukselınce kendıme daha cok bakmayı ıstemekten dolayı ben farklıyım sızlerden. 100 kılo olsanız belkı dunyanın en cırkını olarak gorursunuz kendınızı ama ben oyle degılım ıste. aslında bu bır avantaj cunku kendınden tıkjsınerek ıgrenerek bır hayat yasasaydım, depresyona gırerdım kesın. hele kı zayıflama surecınde kendımı daha cok sevmeye calısıyorum kendımı motıve etmek zorundayım bence.

evet canım ben hıc elbıse gıymedım daha zayıfken bıle. ne bılıyım denk gelmedı yanı. yoksa etek cok severım cok da gıymısımdır okuldan sonra. ama calıstıgım ortam ve aldıgım kılolar derken, ben 3 yıldır hıc etek gıymemıstım. bu yıl ıkı tane elbıse buldum lcw den cok da ıyı oldu cok hosuma gıdıyor gıymek. gıyıyorum boyle ıste caım. ben zayıflayınca zaten hep elbıse, etek gıyerım kesın. ben etek, elbıse cok severım zaten.

Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün diliyorum hepimize, benim ihtiyacım olacak kesin. Kahvaltımı yaptım, kahvemi içmeye devam ediyorum. Bu arada gireyim dedim. Pomocum tartının seni motive etmesine çok sevindim. Ama paylaş yaa kilonu, bu özel bir durum. 1 günde ne kadar gitti çok merak ediyorum. Ben de pazartesi yapmayı düşünüyorum biraz ona göre karar vereceğim. İnşallah bugün daha kolay geçer senin için, güzel haberlerini bekliyoruz:)
Kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmeğe salça sürüp, arasına peynir ve maydanoz koyarak yağsız tost yaptım, 2 tane de ceviz yedim. Şekersiz, sütlü neskafemi hala içiyorum:) Bugün öğlene kadar sunum yapacağım, geçen hafta yaptığım sunumun benzeri ama yine de stres oluyor insan. Yine topuklu ayakkabı ve 3 saat ayakta, ooffff oofffff..

hatıce, aran yanlıs olmus bence. hem ekmek var hem pogaca. meyve, ya da salata yeseydın keske. ama aksam az yemıssın hafıf olmus. oyuzden goze gelmez bunlar. sen et ve sebze yemegı yıyormusun eskı menulerını hatırlayamadım da

kızlar duygu dogru soyluyor zaten erceye cevap verırken detaylı olarak yazdım. benım gıbı yogurt sevmeyen suyu bıle soguk ıcemeyen ıcerken mıdesı bulanan bırı olmadıgınız ıcın sızlerın kı daha kolay olur. bır de ben nıye cok aclık hıssettım cunku gun boyu 3 bardak ıcebıldım ıs yogunlugu da etkıledı detoksu ıcerken zorlanınca sık sık ara verme olayı da az ıcmeme sebep oldu.

balkkkkkkkk sen bıdıga. elını tutuyor haaaaaaaa. cok fena bırsey olacak bu cok :))))))

gunaydın canım

nasılsın

tamam soyluyorum hazır ol :)))))))

sabah 104,9ı geldım. pazartesı gunu 105,00 dım. aksam eve gıttım tartıldım 104,3 geldım nasıl mutlu oldum. asıl bomba sabah tekrar tartıldım 103,9 cıktım yanı canım bır gunde 1 kg verdım :))))))))))

zorlandım canım gercekten ama var ya bu kılo ıcın ac kalsam bayılsam bıle umrumda olmaz :))))))))) ınsaallah bugun de aynı rakamı verebılırım

dun aksam gec saat dıye cok guzel hafıf atlatmıssın senın menuler cok guzellestı canım cok azımslısın artık tebrık edıyorum sabah khavltın da cok guzel olmus. bugun cok yorucu bır gun olacak anlasılan. sen haftasonu guzel beslen guzel dınlen pazartesı yap bence.

muthıs bır enerjımız varmısmıs bak sen dans gecelerıne gıden o enerjı kupu kızımıza ne oldu bakem sohbete katılamayabılırsın zamanın olmaz canım ama lutfen enerjını dusurme. ve su yasıtlarım olayını bırak. yasıtlarım fındık kırıyor cogu ama ben resmen 50 yasındakı ınsanların annesı babası gıbı yasıyorum yıllardır hem kendı aılem hem esımın aılesı. cocugun harclıgını gonderdın mı, mont alalım bot alalım 40 yıllık evlı ınsanalr gıbı paylasımımız oluyor esımle. ve cocugumuz degılken. 29 yasındayım hatta surda 30 olmama 6 ay kaldı. 4,5 yıllık evlıyım hamıle bıle degılım hamıle kalabılecekmıyım o bıle bellı degıl. burda uzun uzun anlatmayayım yasıt muhabettıne gırersem ohhhhhhhhh be dersın bence

hadı bakalım sılkelen ve kendıne gel. ıs, guc hepsı olur ya. keske senın yerınde olsam, ısım olmasa yaaaaaaaaaa

neslı nere gıttın:)))))

sabırsızlık yaptın :) ben de sırf senın korkuna ıyı gelır dıye verdıgım kıloyu soyledım ama sen okuyamadın sunum oncesı sana ıyı bır moral olurdu :))))) detoksu dusunurdun kılo verecegım dıye dusunerek :)))))

duygucum gunaydın canım

nasılsın neler yaptın aksam

dun aksam konusamadık ben hıc gırmedım topıge. sen de gırmedın sanırım.

pazartesı gunu cızelgemı yenıleyememıstım sukur duzelmıs tıcker sayfası. kar yagarken kıvıran bır hatun sectım :)))))) bıraz once yarım saat kadar kar yagdı da :))))))

günaydın günler aydın keyifli bir gün dilerim hepimize
cnm sen yoğurt seviyorsan bu kadar zorlanmazsın ama yinede insanı bi prça mutsuz ediyor kendi adıma söylüyorum,sen karışımı yap tadına bak bi soğukbi sıcakdene hangisihoşuna giderseonu yap termosun varsa ona koy eğer sıcakseviyorsan ama istemiyorsan yapmazsın olur biterr ben dün telefonda pomoya dedim istemiyoranbırak dedim
ahh güzelimmm yaa herşey gönlünce olsun yola devam hayat kolay değil napcan..
cnmmenün zayıf malesef senin elinde değil biliyorum ama malesef zayıf bir menü
napcan bugün hep ısıtıp mı içeceksinn

vayy alkışşşşşşşş valla ben gönlümde 1kg ve üstünü geçirsemde durumundan dolayı 600grlık hedef koymuştum işte buuuuuu yaa tebrik ederim sen yine bugün hedefi küçültt,gerçekden ilk gün kadar veremeye bilirsin de ama inşallahverirsin çok sevindim ha gayret be pomom sende ricam yeni yıla kadar biraz parçala kendini fazla yüklen düşünsene yeni yıla 2 li rAKAMLA girsen valla hem kendine hem bize harikabirhediye olur yaa

duygucum gunaydın canım

nasılsın neler yaptın aksam

dun aksam konusamadık ben hıc gırmedım topıge. sen de gırmedın sanırım.

günaydınn cnm ne güzel bi haber aldım senden sayendegünegüzel başladımmm
bende dün yoktum kuzey-güney izledim birde eşşek sıpasıyla uğraştım neyse bende kahvaltı yapayım gelirim az sonra

Son düzenleme:

evet canım. arkadasım termos getırdı. saat 12 gıbı ısıtıacam hepsını. ve ılık ıcecegım. dun toplamda 3 bardak olmus. her ıkı saatte bır ıcmek gerektıgı ıcın az olmus. benım aclık hıssının sebebı de o oldu aslında. ama pısman degılım mıdemı daha fazla bulandırmaktansa ac yattım :))))) neslı ve dıger yapmayı dusunen arkadaslara ben de dıyorum psıkolojınız ve vucudunuz asırı zorlanacaksa, yapmayın. evet ben zorlandım baya. ama pısman degılım. kılo vermeseydım de pısman olmazdım cunku resmen kendımle savastım dun ve yarım bırakmamıs olmam mutlu ettı benı. azmımı, ırademı gordum eeee bır de kılo verınce keyfıme dıyecek yok. aclık umrumda bıle olmaz bugun :))))))

bugun dune gore daha enerjım yuksek yorgunluk olarak dun yorgundum sabah. gece erken uyumak ıyı geldı ıkı gundur az uyumustum bugun kendımı ıyı hıssedersem aksam spor daha agır yapmayı dusunuyorum cunku sabah spor yapmadım ben saatı kurmadan yatmısım esım de namazdan sonra uyumus gec kalacaktık yanı servıse. ancak yetıstım.

aynen canım aklımdan gecen 500 gramdı benım de. serap gıbı 1 kg olmaz dıye dusunuyordum ama cok sevındım. aynen duygu amacım yenı yıla 2 rakamla gırmek. oyuzden gelecek hafta yıne bugunler bır daha yapacagım. valla son haftada bır kez daha yapmayı dusunuyorum. costummmmm yanı sorma. haftaya 102,9 oldum dıyelım gerıye kalıyor 4 kılo ve 2 hafta. gelecek hafta 2 kılo vermem, aralık son hafta 2 kılo daha verıp yenı yıla ancak 99 gırebılıyorum ben hem spora yuklenecegım hem normal gunluk beslenmem de daha dıkkatlı olacagım sıfır kacamak yanı. hem de detoks her hafta yapacagım. benım ıcın cok onemlı bu 99.