- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.461
canım her zaman söylemişimdir öğretmenlik vicdan işidir.Bugün bayılma tehlikesi geçirdim yine de bırakmadım sınıfı.İsteseydim giderdim müdür bey bile dedi neyin var hocam rengin kaçmış diye.rahatsızım azcık dedim.ama işte bırakıp gidilmiyor.Öle öle sancı çeke çeke durdum sınıfımın başında..Çok şükür bugün matematik dersimiz yoktu.Bakalım yarın nasıl olacağım inşallah düzelirim.
pomo detoksun zor geçiyomuş ben blendirden geçirmemiştim böle çorba içer gibi kaseyle içmiştim kaşıkla ve çiğneyerek bende çok güzel tokluk sağlamıştı .ama işte yoğurt sevmediğinden damak tadı değişebiliyo neyse geceye az kaldı
sevindim bugün cıss olmamış menüm ama yarın akşam aile toplantısı var yine.ikram belli bir çeşit tatlı bir tuzlu, çay .artık yemek yapılmıyo çay türü yapıcaz .şimdi ben yarın diyette olduğumu sölemek istemiyorum gün içinde hafif yesem gecede günde ikramları yesem olur heralde demi duygucum şu motivasyonum varken kaybetmiyim şimdi çıkar biri bişe der sinirim atar
lesli 3 mil yaptım tam 46 dakika sürdü epey zorladı beni ama çok hoşuma gitti bütün bacak kaslarımı hissettim ve acaip terledim şu an sırtım saçlarımın dibi ıslak .benim daha önceki yaptığım lesliler ısınmalık çerezmiş sanki bu seferki çok etkili .duşa giricem şimdi .sonra yine gelirim
regl olunca bende detoks yapıyım canım çekti yahu baskülde şöle güzel bi oynama yapsın
bugünkü menüm
sabah kalkınca sıcak bir bardak su
kahvaltı
mnemen bir küçük tabak
2 dilim ekmek
4 fincan şekersiz çay
şekersiz neskafe
öğle
sebze çorbası
şekersiz neskafe
akşam
4 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık közlenmiş patlıcan kırmıı biber salatası
1 kaşık kavurma
3 kaşık patates kızartması yağı kağıt havluyla alınmış
şimdiye kadar 8 bardak su
gece sadece yeşil çay içerim ve günü kapatırım
çok iyiyim canım teşekkür ettim
o kadar haklısınki ben 76 kiloyken giydiğim tek şey 3 tane değişik renklerde kot üstüne boll tüniklerdi ha bide bi kaç bol etek .belki bende bi kaç elbise alsaydım daha kolay zayıflardım .
daha önce bir tane daha elbiseli resmini görmüştüm oda çok güzeldi çok yakışmıştı sana
Bugunku menum
Sabah 1 barsak ilik su
1 bardak cevizli sarimsakli su
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2-3 catal omlet
Ara 1 pohaca
1 dilim ekmek 2 zeytin
Ogle yine yari lahmacun kadar peynirli borek
Sekersiz cay
Aksam bir tabak salata
1 kase corba
Ekmek yok
Ayrica su ana kadar yaklasik bir litre su
Son ara olarakta meyve yiyicem insallah ama daha karar vermedim :)))
cnm herkezin damak tadıfarklı pomo yoğurt sevmiyor ben seviyorum bence sende dene yani bi çrklimiş dene bi çekilmemiş dene damak tadın nasıl hoşlanıyorsa öyle yao
ivet benim oğlum geçen optimumda minik bir kız buldu kız geldi öptü buda elinden tutuyor
süper hadi gülüm ne yaparsan kar dır.
tekrar memnun oldum,aman sağlığın erinde olsun yavaş yavaş verirsin önemliolan kg almaman dimi,cnm spor yapmanıkesinlikle öneriyorum yoga yada plates yapsana yada yüryüş bandını artık çamaşır asmagörevinde kullanmasan spor gerçekden vucudumuziçin yararlı cnm sen zaten öyle resijm yapma ,yapman gerekenler yağı ,tuzu hamur işinikes,mevsim sebzelerinden yemekler hazırlanede olsa kumanda sende herşeyi ayarla sebze meyvaağırlıklı beslen birde su bol tüket birde spor başka birşey yapma sakın,çokgeçmiş olsunn diyorum rabbim şifa versin inşallah..
meyvayıda yersen bombaolur ..
hımmmenun gayet güzelll ercem
Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir gün diliyorum hepimize, benim ihtiyacım olacak kesin. Kahvaltımı yaptım, kahvemi içmeye devam ediyorum. Bu arada gireyim dedim. Pomocum tartının seni motive etmesine çok sevindim. Ama paylaş yaa kilonu, bu özel bir durum. 1 günde ne kadar gitti çok merak ediyorum. Ben de pazartesi yapmayı düşünüyorum biraz ona göre karar vereceğim. İnşallah bugün daha kolay geçer senin için, güzel haberlerini bekliyoruz:)
Kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmeğe salça sürüp, arasına peynir ve maydanoz koyarak yağsız tost yaptım, 2 tane de ceviz yedim. Şekersiz, sütlü neskafemi hala içiyorum:) Bugün öğlene kadar sunum yapacağım, geçen hafta yaptığım sunumun benzeri ama yine de stres oluyor insan. Yine topuklu ayakkabı ve 3 saat ayakta, ooffff oofffff..
kızlar verdiginiz moraller için çok teşekkür ederim, ama bazen gerçekten tükeniyorum. yaşıtlarım işinde gücünde, ben hala okumaya çalışıyorum, gerçekten tepem atıyor ama yapacak bişey de yok. bi şekilde sabredecem sıkacam kendimi. jurilere alıştım artık orda ne söylerlerse fark etmiyor da işte böyle aksilikler çıkınca moralim bozuluyor. ama toparladım kendimi bugun iyiyim yani ağlamıyorum en azından
maşalalaahhhhh Nazar
yaa siz gündüzleri ne güzel konuşuyorsunuz ben bi türlü fırsat bulamıyorum gündüzleri yurtta olamıyorum çünkü. biraz da hasta oluyorum sanırım çok keyifsizim bugun, böle bi tuhafım falan. zaten bişey de yiyemedim adam akıllı anlamıyorm kendimi artk.
menuyu yazayım da çalışayım biraz kızlar..
saat 11.30
beyaz peynirli yumurta
şekersiz çay
saat 16.00
1 mandalina
1 küçük muz
saat 18.30
yarım kepçe tarhana çorbası
nohutla bulgur pilavının tadına baktım ama yiyemedim. içim almadı nedense.
1 kase de cacık içtim.
mandalina falan yerim işte bundan sonra da. uyurum kendime gelirim belki bilemiyorum. neyse kızlar muthiç bir enerjiniz var ben düşürmeyim, yarın toparlarım inşalah kendimi. herkese iyi gecelerr
Günaydın arkadaşlar.
Aranıza katılmak, kilo verme sürecinde sizlerden destek almak istiyorum.
İzin var mı?
cnm sen yoğurt seviyorsan bu kadar zorlanmazsın ama yinede insanı bi prça mutsuz ediyor kendi adıma söylüyorum,sen karışımı yap tadına bak bi soğukbi sıcakdene hangisihoşuna giderseonu yap termosun varsa ona koy eğer sıcakseviyorsan ama istemiyorsan yapmazsın olur biterr ben dün telefonda pomoya dedim istemiyoranbırak dedimDuygu, benim gözüm korkmaya başladı detokstan yaa. Ben zorlanmam gibi geliyordu ama şimdi emin değilim. Neyse deneyeceğim sonuçta, en azından 1 gün yaparım.
Bakalım Pomo yarın tartıda ne kadar azalma görecek, iyi bir rakam görürse yarın zorlanmaz bence o motivasyonla:)
ahh güzelimmm yaa herşey gönlünce olsun yola devam hayat kolay değil napcan..kızlar verdiginiz moraller için çok teşekkür ederim, ama bazen gerçekten tükeniyorum. yaşıtlarım işinde gücünde, ben hala okumaya çalışıyorum, gerçekten tepem atıyor ama yapacak bişey de yok. bi şekilde sabredecem sıkacam kendimi. jurilere alıştım artık orda ne söylerlerse fark etmiyor da işte böyle aksilikler çıkınca moralim bozuluyor. ama toparladım kendimi bugun iyiyim yani ağlamıyorum en azından
maşalalaahhhhh Nazar
yaa siz gündüzleri ne güzel konuşuyorsunuz ben bi türlü fırsat bulamıyorum gündüzleri yurtta olamıyorum çünkü. biraz da hasta oluyorum sanırım çok keyifsizim bugun, böle bi tuhafım falan. zaten bişey de yiyemedim adam akıllı anlamıyorm kendimi artk.
menuyu yazayım da çalışayım biraz kızlar..
saat 11.30
beyaz peynirli yumurta
şekersiz çay
saat 16.00
1 mandalina
1 küçük muz
saat 18.30
yarım kepçe tarhana çorbası
nohutla bulgur pilavının tadına baktım ama yiyemedim. içim almadı nedense.
1 kase de cacık içtim.
mandalina falan yerim işte bundan sonra da. uyurum kendime gelirim belki bilemiyorum. neyse kızlar muthiç bir enerjiniz var ben düşürmeyim, yarın toparlarım inşalah kendimi. herkese iyi gecelerr
napcan bugün hep ısıtıp mı içeceksinncanım zor gecmesının sebebı tamamen ben. sızlerınkı okadar zor olmaz. neslı de korkmus ama korkmayın. aksam eve donerken uykum geldı, halsızlık de basladı ama bunu detoksa da tek baglayamadım cunku ben ıkı gundur cok gec yatıyorum ve sporum sabah aksam oldu. bır de kızlar ben nıye zorlandım ben ırı cekmısım bunu. ayrıca soguk ıcemedım ılık,sıcak olunca daha rahat ıcılıyor ve ben yogurt-ayran zor yıyen bırıyım. ayranı bıle evdekını ıcemem hazır kutu ayran ıcebılırım. evdekılerde yogurt tadı daha yogun oluyor onu farkettım. ayrıca ben kırmızı bıberı cok koymusum ıcerken ıcım yanıyor mıdem bulanıyor gıbı oluyor.
aksam eve gıttım. yarım saat kadar evde ıslerımı hallettım. yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım 1 lt daha su ıctım. dun toplam 3 bardak ıctım. aksam bır daha ıcecektım ama ıcımden gelmedı. aclık konusunu aksam kendını gosterdı esım yemek yerken mutfaktan kactım resmen :)))) burnuma hersey koktu, ama encok durup dururken canım ne cektı sorun bakalım :))) pudra sekerlı elmalı kurabıye olur ya tarcınlı falan. cok canım cektı ne alakaysa tamam severım de yıllardır yemedım belkı oyle aklıma da ılk gelen sey olmaz yanı.
ıste benden haberler boyle. dıger habere gelınce eve gıdınce duramadım tartıldım. okadar sıvı almama ragmen tartıda --- gormek cok mutlu ettı. yarın da kesın yapmayalım dıye karar verdım. ama asıl bomba sabah oldu. super guzel bır rakam gordum tartıda. soylemeyım suprız olsun pazartesıye. hem daha bugun de var. haftasonu da var spor falan olur. rekor bır rakam olur belkı hem yarına gorebılecegım rakam hem uc gunluk daha spor derken :)))))))
gunaydın canım
nasılsın
tamam soyluyorum hazır ol :)))))))
sabah 104,9ı geldım. pazartesı gunu 105,00 dım. aksam eve gıttım tartıldım 104,3 geldım nasıl mutlu oldum. asıl bomba sabah tekrar tartıldım 103,9 cıktım yanı canım bır gunde 1 kg verdım :))))))))))
zorlandım canım gercekten ama var ya bu kılo ıcın ac kalsam bayılsam bıle umrumda olmaz :))))))))) ınsaallah bugun de aynı rakamı verebılırım
dun aksam gec saat dıye cok guzel hafıf atlatmıssın senın menuler cok guzellestı canım cok azımslısın artık tebrık edıyorum sabah khavltın da cok guzel olmus. bugun cok yorucu bır gun olacak anlasılan. sen haftasonu guzel beslen guzel dınlen pazartesı yap bence.
duygucum gunaydın canım
nasılsın neler yaptın aksam
dun aksam konusamadık ben hıc gırmedım topıge. sen de gırmedın sanırım.
günaydın günler aydın keyifli bir gün dilerim hepimize
cnm sen yoğurt seviyorsan bu kadar zorlanmazsın ama yinede insanı bi prça mutsuz ediyor kendi adıma söylüyorum,sen karışımı yap tadına bak bi soğukbi sıcakdene hangisihoşuna giderseonu yap termosun varsa ona koy eğer sıcakseviyorsan ama istemiyorsan yapmazsın olur biterr ben dün telefonda pomoya dedim istemiyoranbırak dedim
ahh güzelimmm yaa herşey gönlünce olsun yola devam hayat kolay değil napcan..
cnmmenün zayıf malesef senin elinde değil biliyorum ama malesef zayıf bir menü
napcan bugün hep ısıtıp mı içeceksinn
vayy alkışşşşşşşş valla ben gönlümde 1kg ve üstünü geçirsemde durumundan dolayı 600grlık hedef koymuştum işte buuuuuu yaa tebrik ederim sen yine bugün hedefi küçültt,gerçekden ilk gün kadar veremeye bilirsin de ama inşallahverirsin çok sevindim ha gayret be pomom sende ricam yeni yıla kadar biraz parçala kendini fazla yüklen düşünsene yeni yıla 2 li rAKAMLA girsen valla hem kendine hem bize harikabirhediye olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?