2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bencede cok uyumlu olmus ayrica bende tam bir taki ve ayakkabi hastasiyim ( neredeyse her alisverise ciktigimda mutlaka taki alirim ama bu hic hosuma gitmiuor kendimi tutamiyorum hosuma giden bir taki oldugu zaman hemen aliyorum (
Ama benim icinde kiyafetler takiyla cok daha guzel oluyor

Canim doktor kontrolunde cok denedim ama onlarda belli bir zamndan sonra kismaya basliyorlar bende oyle hastalaninca moralim bozuluyor daha beter yiyorum en iyisi suyu artirmak ve dedigin gibi sporu artirmak

canım her zaman söylemişimdir öğretmenlik vicdan işidir.Bugün bayılma tehlikesi geçirdim yine de bırakmadım sınıfı.İsteseydim giderdim müdür bey bile dedi neyin var hocam rengin kaçmış diye.rahatsızım azcık dedim.ama işte bırakıp gidilmiyor.Öle öle sancı çeke çeke durdum sınıfımın başında..Çok şükür bugün matematik dersimiz yoktu.Bakalım yarın nasıl olacağım inşallah düzelirim.

Bugunku menum
Sabah 1 barsak ilik su
1 bardak cevizli sarimsakli su
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2-3 catal omlet
Ara 1 pohaca
1 dilim ekmek 2 zeytin
Ogle yine yari lahmacun kadar peynirli borek
Sekersiz cay
Aksam bir tabak salata
1 kase corba
Ekmek yok
Ayrica su ana kadar yaklasik bir litre su
Son ara olarakta meyve yiyicem insallah ama daha karar vermedim :)))

çok iyiyim canım teşekkür ettim

o kadar haklısınki ben 76 kiloyken giydiğim tek şey 3 tane değişik renklerde kot üstüne boll tüniklerdi ha bide bi kaç bol etek .belki bende bi kaç elbise alsaydım daha kolay zayıflardım .

daha önce bir tane daha elbiseli resmini görmüştüm oda çok güzeldi çok yakışmıştı sana

bugünkü menüm
sabah kalkınca sıcak bir bardak su

kahvaltı
mnemen bir küçük tabak
2 dilim ekmek
4 fincan şekersiz çay

şekersiz neskafe

öğle
sebze çorbası

şekersiz neskafe

akşam
4 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık közlenmiş patlıcan kırmıı biber salatası
1 kaşık kavurma
3 kaşık patates kızartması yağı kağıt havluyla alınmış

şimdiye kadar 8 bardak su
gece sadece yeşil çay içerim ve günü kapatırım

pomo detoksun zor geçiyomuş ben blendirden geçirmemiştim böle çorba içer gibi kaseyle içmiştim kaşıkla ve çiğneyerek bende çok güzel tokluk sağlamıştı .ama işte yoğurt sevmediğinden damak tadı değişebiliyo neyse geceye az kaldı

Pomocum zorlanmaya başladın galiba, ha gayret dayan güzelim yaa. Duygu bunu blender'dan geçirmesek te çorba gibi yesek ya:)) Pomo yoğurt ta pek sevmediği için zorlanması normal, bakalım bizde nasıl olacak?
cnm herkezin damak tadıfarklı pomo yoğurt sevmiyor ben seviyorum bence sende dene yani bi çrklimiş dene bi çekilmemiş dene damak tadın nasıl hoşlanıyorsa öyle yao

Duygu senin oğlan kızları aramaya erken başlamış:)) Biliyor da kimi arayacağını görüyor musun yaramazı:))
ivet benim oğlum geçen optimumda minik bir kız buldu kız geldi öptü buda elinden tutuyor
aksam bakarım canım ben. bulurum sayfayı.

evet basıt ama guzel hareketlerdı. aksam onu yapayım tamam. bır de cember sıkarım ok. dans edeseım var zaten buaralar. dun de bısıkletten sonra dansettım 10-15 dk.
süper hadi gülüm ne yaparsan kar dır.
tekrar memnun oldum,aman sağlığın erinde olsun yavaş yavaş verirsin önemliolan kg almaman dimi,cnm spor yapmanıkesinlikle öneriyorum yoga yada plates yapsana yada yüryüş bandını artık çamaşır asmagörevinde kullanmasan spor gerçekden vucudumuziçin yararlı cnm sen zaten öyle resijm yapma ,yapman gerekenler yağı ,tuzu hamur işinikes,mevsim sebzelerinden yemekler hazırlanede olsa kumanda sende herşeyi ayarla sebze meyvaağırlıklı beslen birde su bol tüket birde spor başka birşey yapma sakın,çokgeçmiş olsunn diyorum rabbim şifa versin inşallah..
meyvayıda yersen bombaolur ..
hımmmenun gayet güzelll ercem

sevindim bugün cıss olmamış menüm ama yarın akşam aile toplantısı var yine.ikram belli bir çeşit tatlı bir tuzlu, çay .artık yemek yapılmıyo çay türü yapıcaz .şimdi ben yarın diyette olduğumu sölemek istemiyorum gün içinde hafif yesem gecede günde ikramları yesem olur heralde demi duygucum şu motivasyonum varken kaybetmiyim şimdi çıkar biri bişe der sinirim atar

lesli 3 mil yaptım tam 46 dakika sürdü epey zorladı beni ama çok hoşuma gitti bütün bacak kaslarımı hissettim ve acaip terledim şu an sırtım saçlarımın dibi ıslak .benim daha önceki yaptığım lesliler ısınmalık çerezmiş sanki bu seferki çok etkili .duşa giricem şimdi .sonra yine gelirim

regl olunca bende detoks yapıyım canım çekti yahu baskülde şöle güzel bi oynama yapsın

çok geçmiş olsun .rabbim şifalar nasip etsin .

oh sefan olsunnnnnn canomm ,tamam tatlım sabahı elleme öğleni dengele hatta geçiştir akşamabartmamakkaydıyla ye ikramdan ben anladım seni sorun yok..

detoksu p.tesi yapıyorum bende inşallah sende katıl bana kuzum

Merhaba kızlar, bugün işyerinden geç çıktık, eşim arabayı servise götürmüştü, gelene kadar bekledim. O arada odamda 20 dakika durduğum yerde koştum:)) En azından spor yapmış oldum:) Eve de geç geldiğimiz için yemek gecikti, dolapta sebze çorbası vardı onu ısıttım ve 1 kase içtim. Yanında 1 dilim tahıllı ekmek yedim. Bir de koca bir kase salata yaptım kendime, yağsız, limonlu bir salata. Biraz peynir koydum üstüne (20 gram), 2 tane de ceviz ufaladım. Eşim şimdi kestane yapıyor, biraz da ondan yiyeceğim. Gündüz yeşil çay içmemiştim, az önce demledim, şimdi yeşil çayımı içiyorum. Önce yazayım dedim, internet ara ara gidiyor, şimdi de geçmişe bakayım.

Sen bir de Leslie fast 4 mil yap:)) Valla bana 3 mil çerez gibi geliyor:) 3 mili aralarda yapıyorum, genelde dönüşümlü olarak 4 veya 5 mil yapıyorum. Ama önce biraz 3 mil yap, sonra diğerlerine geçersin.

Duygu, benim gözüm korkmaya başladı detokstan yaa. Ben zorlanmam gibi geliyordu ama şimdi emin değilim. Neyse deneyeceğim sonuçta, en azından 1 gün yaparım.
Bakalım Pomo yarın tartıda ne kadar azalma görecek, iyi bir rakam görürse yarın zorlanmaz bence o motivasyonla:)

Erce menün çok güzel olmuş. Patates kızartması bile göze batmıyor.

çeşmicim hayallerinin peşinden koş aslada bırakma sen bizim mimarımızsın:))) allah bu yolda yardımcın olsunnn

kızlar verdiginiz moraller için çok teşekkür ederim, ama bazen gerçekten tükeniyorum. yaşıtlarım işinde gücünde, ben hala okumaya çalışıyorum, gerçekten tepem atıyor ama yapacak bişey de yok. bi şekilde sabredecem sıkacam kendimi. jurilere alıştım artık orda ne söylerlerse fark etmiyor da işte böyle aksilikler çıkınca moralim bozuluyor. ama toparladım kendimi bugun iyiyim yani ağlamıyorum en azından

maşalalaahhhhh Nazar

yaa siz gündüzleri ne güzel konuşuyorsunuz ben bi türlü fırsat bulamıyorum gündüzleri yurtta olamıyorum çünkü. biraz da hasta oluyorum sanırım çok keyifsizim bugun, böle bi tuhafım falan. zaten bişey de yiyemedim adam akıllı anlamıyorm kendimi artk.

menuyu yazayım da çalışayım biraz kızlar..

saat 11.30

beyaz peynirli yumurta

şekersiz çay

saat 16.00

1 mandalina
1 küçük muz

saat 18.30

yarım kepçe tarhana çorbası
nohutla bulgur pilavının tadına baktım ama yiyemedim. içim almadı nedense.
1 kase de cacık içtim.

mandalina falan yerim işte bundan sonra da. uyurum kendime gelirim belki bilemiyorum. neyse kızlar muthiç bir enerjiniz var ben düşürmeyim, yarın toparlarım inşalah kendimi. herkese iyi gecelerr

dün evime geldim. kızım da hasta oldu, eşim de işe başlayacak... yapacak birşey yok malesef dua ediyoruz sadece

bu durumda ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim...

Son düzenleme:

ben takı cok severım ama artık eskısı kadar almıyorum turban olunca her kolye cok yakısmıyor cok uzun modeller ancak gorunuyor ama halen alırım renklı renklı taclar, kupeler falan. evde de takarım oyle.

ben alısverıs hıc dogru durust yapmazdım hem dugun taksıtlerımız hem bebek tedavımız vardı bıraz da ne bılıyım duskun degıldım ama 2 yıldır cok alısverıskolık bırı oldum. baya abartı boyutta babet, canta ve turban alıyorum antısosyal bır yasamımız oluyor bu sehırde, es ıle sorunlar, ıs stresı, bebek olayı. bunları mı unutmaya calısıyorum alısverıs yaparken, farkında olmadan bılmıyorum. 15 cantam oldu sanırım kıslık yazlık derken 15-20 cıft de ayakkabı-bot vardır kesın. turbanın sayısı 200 var sanırım. anneme, gorumcelerıme, teyzelerıme hedıye ettıklerım harıc. esım bazen kızıyor bazen kızmıyor ama annem cok kızıyor kokoş turbanlı kadınlar gıbı olma dıyor ne bu boyle kac tane turban almıssın bu nekadar elbıse dıyor.

dün evime geldim. kızım da hasta oldu, eşim de işe başlayacak... yapacak birşey yok malesef dua ediyoruz sadece

bu durumda ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim...

canım haklısın. esıne, aılene, kızına, kendıne odaklanmak annecıgıne dua etmekten baska bırsey yok su an. haklısın. dıyet yapma ama aramızda ol. sohbet et kafan dagılsın.