- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.441
Bencede cok uyumlu olmus ayrica bende tam bir taki ve ayakkabi hastasiyimyaaaaa canım cok sagol. ben oyle suslıuyumdur hırka bıle gıyse turbanım tam rengınde falan olur takılar cok severım eskıden daha cok kullanırdım sımdı turbandan dolayı kısa kolyeler gorunmuyor ama yıne de kullanıyorum uzunları. ben resmen renk uyumu hastasıyımdır belkı de 200 tane turbanım vardır abartmıyorum.renk uyumuna bayılırım evde, kendımde, baskasının uzerınde.
elbıse gıy gıy cok farklı hıssedıyor ınsan kendını :)))))) ben zayıflayınca hıc pantolon gıymeyecegım sanırım :))))))
Canim doktor kontrolunde cok denedim ama onlarda belli bir zamndan sonra kismaya basliyorlar bende oyle hastalaninca moralim bozuluyor daha beter yiyorum en iyisi suyu artirmak ve dedigin gibi sporu artirmakhtcmn mrb nasılsın
benımkı de erken menopoz senınkı zorunlu menopoz dıye hatırlıyorum rahatsızlıgından dolayı. tekrar cok gecmıs olsun.
evet cevızlıyı suyu ben soyledım ama unuttum :)))))) denemedım henuz.
yedıklerını cok kısma tabıkı ve muhakkk doktor kontrolunde olsun senın dıyetın ama spor yapmalısın yoksa kılo vermek de korumak da zor ustelık kılo veremedıgımızde bıle spor ıle sıkılasıyoruz.
canım her zaman söylemişimdir öğretmenlik vicdan işidir.Bugün bayılma tehlikesi geçirdim yine de bırakmadım sınıfı.İsteseydim giderdim müdür bey bile dedi neyin var hocam rengin kaçmış diye.rahatsızım azcık dedim.ama işte bırakıp gidilmiyor.Öle öle sancı çeke çeke durdum sınıfımın başında..Çok şükür bugün matematik dersimiz yoktu.Bakalım yarın nasıl olacağım inşallah düzelirim.ben rapor vs kolay dıye dusunurdum ogretmenlerın. maasallah cevremdekı ogretmenler yata yata rapor ala ala gecırıyorlar yılı hele kı dogum hamılelıkte.
yanlıs anlama benım cvremdekıler cok rahat. ozelde degıller ama yıne de rahatlar bılmıyorum.
sen bu hafta dıyete odaklanma ıyılesmeye odaklan bence. cok cok gecmıs olsun tekrar guzelce dınlen bu aksam.
mrb canım hosgeldın nasılsın
esın madem kı evde yok bugun gec saate kadar onlıne olursun :))))
sagol canım 100 kıloyum ama yıne de guzel gıyınmeye guzel gorunmeye calısıyorum herzaman boyleyımdır ama yıne de dıyet surecınden berı daha ozenlıyım cunku mutlu bır sekılde zayıflamak ve bu yola devam etmek ıstıyorum belkı bır yıl daha surecek sıkılmamam ıcın kendımı her gun motıve etmem lazım gıyım, sosyal yasam vs konuları ıle .
cnm herkezin damak tadıfarklı pomo yoğurt sevmiyor ben seviyorum bence sende dene yani bi çrklimiş dene bi çekilmemiş dene damak tadın nasıl hoşlanıyorsa öyle yaoPomocum zorlanmaya başladın galiba, ha gayret dayan güzelim yaa. Duygu bunu blender'dan geçirmesek te çorba gibi yesek ya:)) Pomo yoğurt ta pek sevmediği için zorlanması normal, bakalım bizde nasıl olacak?
ivet benim oğlum geçen optimumda minik bir kız buldu kız geldi öptü buda elinden tutuyorDuygu senin oğlan kızları aramaya erken başlamış:)) Biliyor da kimi arayacağını görüyor musun yaramazı:))
süper hadi gülüm ne yaparsan kar dır.aksam bakarım canım ben. bulurum sayfayı.
evet basıt ama guzel hareketlerdı. aksam onu yapayım tamam. bır de cember sıkarım ok. dans edeseım var zaten buaralar. dun de bısıkletten sonra dansettım 10-15 dk.
tekrar memnun oldum,aman sağlığın erinde olsun yavaş yavaş verirsin önemliolan kg almaman dimi,cnm spor yapmanıkesinlikle öneriyorum yoga yada plates yapsana yada yüryüş bandını artık çamaşır asmagörevinde kullanmasan spor gerçekden vucudumuziçin yararlı cnm sen zaten öyle resijm yapma ,yapman gerekenler yağı ,tuzu hamur işinikes,mevsim sebzelerinden yemekler hazırlanede olsa kumanda sende herşeyi ayarla sebze meyvaağırlıklı beslen birde su bol tüket birde spor başka birşey yapma sakın,çokgeçmiş olsunn diyorum rabbim şifa versin inşallah..Canim ben 79.6 kiloyum yas33 kilo cok zor veriyorum cunku hem menopozdayim hemde hipotroid hastasiyim( ama yinede vermwk icin azimliyim
Sarimsakli cevizli suyu pomodan gordum o da topikten gormus sanirim henuz yeni basladim ona sadece 3 gundur iciyorum ve esimede iciriyorum adi fena degil syani sarimsak kokusu cok cok az hissediliyor zaten icine sarimsak atiliyor ama cignenmeden yutuluyor o uzden rahatsiz etmiyor
Aktivite olarak disarda parkta yuruyus yapuyordum ama malum havalar sogudu cikamiyorum evde kosu bandim var ama sadece camasir asmaya yariyor))
Bitki cayinada bugunden itibaren basliycam isirgan cayi ve yesil cay icicem canim
Menulerim cok iyi degil ama yavas yavas duzene sokuyorum bide ben meme kanseri tedavisi goruyorum yani kemoterapi falan almiyorum ama ilac kullaniyorum o yuzden menulerimden cok kistigimda hemen hastalaniyorum acikcasi cok kismaya korkuyorum
meyvayıda yersen bombaolur ..Bugunku menum
Sabah 1 barsak ilik su
1 bardak cevizli sarimsakli su
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2-3 catal omlet
Ara 1 pohaca
1 dilim ekmek 2 zeytin
Ogle yine yari lahmacun kadar peynirli borek
Sekersiz cay
Aksam bir tabak salata
1 kase corba
Ekmek yok
Ayrica su ana kadar yaklasik bir litre su
Son ara olarakta meyve yiyicem insallah ama daha karar vermedim :)))
hımmmenun gayet güzelll ercembugünkü menüm
sabah kalkınca sıcak bir bardak su
kahvaltı
mnemen bir küçük tabak
2 dilim ekmek
4 fincan şekersiz çay
şekersiz neskafe
öğle
sebze çorbası
şekersiz neskafe
akşam
4 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık közlenmiş patlıcan kırmıı biber salatası
1 kaşık kavurma
3 kaşık patates kızartması yağı kağıt havluyla alınmış
şimdiye kadar 8 bardak su
gece sadece yeşil çay içerim ve günü kapatırım
cnm herkezin damak tadıfarklı pomo yoğurt sevmiyor ben seviyorum bence sende dene yani bi çrklimiş dene bi çekilmemiş dene damak tadın nasıl hoşlanıyorsa öyle yao
ivet benim oğlum geçen optimumda minik bir kız buldu kız geldi öptü buda elinden tutuyor
süper hadi gülüm ne yaparsan kar dır.
tekrar memnun oldum,aman sağlığın erinde olsun yavaş yavaş verirsin önemliolan kg almaman dimi,cnm spor yapmanıkesinlikle öneriyorum yoga yada plates yapsana yada yüryüş bandını artık çamaşır asmagörevinde kullanmasan spor gerçekden vucudumuziçin yararlı cnm sen zaten öyle resijm yapma ,yapman gerekenler yağı ,tuzu hamur işinikes,mevsim sebzelerinden yemekler hazırlanede olsa kumanda sende herşeyi ayarla sebze meyvaağırlıklı beslen birde su bol tüket birde spor başka birşey yapma sakın,çokgeçmiş olsunn diyorum rabbim şifa versin inşallah..
meyvayıda yersen bombaolur ..
hımmmenun gayet güzelll ercem
Canim ben 79.6 kiloyum yas33 kilo cok zor veriyorum cunku hem menopozdayim hemde hipotroid hastasiyim( ama yinede vermwk icin azimliyim
Sarimsakli cevizli suyu pomodan gordum o da topikten gormus sanirim henuz yeni basladim ona sadece 3 gundur iciyorum ve esimede iciriyorum adi fena degil syani sarimsak kokusu cok cok az hissediliyor zaten icine sarimsak atiliyor ama cignenmeden yutuluyor o uzden rahatsiz etmiyor
Aktivite olarak disarda parkta yuruyus yapuyordum ama malum havalar sogudu cikamiyorum evde kosu bandim var ama sadece camasir asmaya yariyor))
Bitki cayinada bugunden itibaren basliycam isirgan cayi ve yesil cay icicem canim
Menulerim cok iyi degil ama yavas yavas duzene sokuyorum bide ben meme kanseri tedavisi goruyorum yani kemoterapi falan almiyorum ama ilac kullaniyorum o yuzden menulerimden cok kistigimda hemen hastalaniyorum acikcasi cok kismaya korkuyorum
sevindim bugün cıss olmamış menüm ama yarın akşam aile toplantısı var yine.ikram belli bir çeşit tatlı bir tuzlu, çay .artık yemek yapılmıyo çay türü yapıcaz .şimdi ben yarın diyette olduğumu sölemek istemiyorum gün içinde hafif yesem gecede günde ikramları yesem olur heralde demi duygucum şu motivasyonum varken kaybetmiyim şimdi çıkar biri bişe der sinirim atar
lesli 3 mil yaptım tam 46 dakika sürdü epey zorladı beni ama çok hoşuma gitti bütün bacak kaslarımı hissettim ve acaip terledim şu an sırtım saçlarımın dibi ıslak .benim daha önceki yaptığım lesliler ısınmalık çerezmiş sanki bu seferki çok etkili .duşa giricem şimdi .sonra yine gelirim
regl olunca bende detoks yapıyım canım çekti yahu baskülde şöle güzel bi oynama yapsın
sevindim bugün cıss olmamış menüm ama yarın akşam aile toplantısı var yine.ikram belli bir çeşit tatlı bir tuzlu, çay .artık yemek yapılmıyo çay türü yapıcaz .şimdi ben yarın diyette olduğumu sölemek istemiyorum gün içinde hafif yesem gecede günde ikramları yesem olur heralde demi duygucum şu motivasyonum varken kaybetmiyim şimdi çıkar biri bişe der sinirim atar
lesli 3 mil yaptım tam 46 dakika sürdü epey zorladı beni ama çok hoşuma gitti bütün bacak kaslarımı hissettim ve acaip terledim şu an sırtım saçlarımın dibi ıslak .benim daha önceki yaptığım lesliler ısınmalık çerezmiş sanki bu seferki çok etkili .duşa giricem şimdi .sonra yine gelirim
regl olunca bende detoks yapıyım canım çekti yahu baskülde şöle güzel bi oynama yapsın
oh sefan olsunnnnnn canomm ,tamam tatlım sabahı elleme öğleni dengele hatta geçiştir akşamabartmamakkaydıyla ye ikramdan ben anladım seni sorun yok..
detoksu p.tesi yapıyorum bende inşallah sende katıl bana kuzum
bugünkü menüm
sabah kalkınca sıcak bir bardak su
kahvaltı
mnemen bir küçük tabak
2 dilim ekmek
4 fincan şekersiz çay
şekersiz neskafe
öğle
sebze çorbası
şekersiz neskafe
akşam
4 kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık közlenmiş patlıcan kırmıı biber salatası
1 kaşık kavurma
3 kaşık patates kızartması yağı kağıt havluyla alınmış
şimdiye kadar 8 bardak su
gece sadece yeşil çay içerim ve günü kapatırım
çeşmicim hayallerinin peşinden koş aslada bırakma sen bizim mimarımızsın:))) allah bu yolda yardımcın olsunnn
Tekrar merhaba kızlar, sonunda kahvemi içiyorum:)) Pomocum nasılsın gülüm, detoks nasıl gidiyor? Ara ara kaçıp bilgilendiğr bizi. İnşallah çok sıkıntı yaşamıyorsundur.
Çeşmi, üzülme eve gidemediğin için. Az kaldı, zaten şurada dönemin bitmesine ne kadar kaldı ki, en kötü ihtimalle yani. Dans gecesine gitmekle iyi etmişsin. Jüriye de kafanı takma, onlar bunun için var:) Mezun olduğunda kendi ofisini açtığında bir sürü proje yapacaksın ve belediyedekiler de geri verip, şurasını değiştirin, burası olmamış diyecekler, hazırlık işte senin için:))
Duygu, uygun saatlerde haberleşmek iyi fikir aslında. Bugün benim zor kestirmem. Yarın yine 3 saat sunum yapacağım, Cuma da bütün gün neredeyse toplantıda olacağım. Toplantı Urla'da, daha doğrusu İYTE'de, o yüzden bütün günümü alacak, git-gel derken. Bugün de onların hazırlığı nedeniyle yoğun ama ara ara mola verip buraya girmek bana iyi geliyor valla.
canım daraldıgımı ben de bılıyorum malum ıkı yıldır gıyemedım kotu gıymıstım hatırlarsan. sonra mesela ramazan ayında aldıgım ıkı esofman altı vardı bırı cok dardı kıcımdan gecmedı darmıs o kısım. bır ay once gıyebıldım dun yıne gıydım bu kez super rahat gectı sıkmadı hatta bacak arası kısmında bolluk da oluyor karın ve kalca sıkılasıyor sanırım ıyıce. ısyerındekı arkadasım ve esım de dıyor toparlandın sen baya dıyor.
evet resım gelıyor :)))))))Eki Görüntüle 575012
keske canım keske herzamankı gıbı yuruyus yaparak dıyet yaparak kılo veren sen olsaydın. keske. hayırlısı ne dıyım bılmıyorum kı mekanı cennet olsun ALLAH sızlere sabır versın mersınde mısın nerdesın su an ?
nasılsın dıyecegım ama sacma bır soru olacak ne bılıyım konus rahatla ıstedım sordum
Bencede cok uyumlu olmus ayrica bende tam bir taki ve ayakkabi hastasiyim( neredeyse her alisverise ciktigimda mutlaka taki alirim ama bu hic hosuma gitmiuor kendimi tutamiyorum hosuma giden bir taki oldugu zaman hemen aliyorum (
Ama benim icinde kiyafetler takiyla cok daha guzel oluyor
dün evime geldim. kızım da hasta oldu, eşim de işe başlayacak... yapacak birşey yok malesef dua ediyoruz sadece
bu durumda ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?