- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.521
hım menün gayet başarılı sana bi tavsiyem var evde yoğurtun varsa ayran yap bir koca bardak ayran iç yemekden önce sonra çorba iç inan kafi gelcek ama lütfen ekmek arası yapma yazık etme 69 kg'na:)))tabi sen bilirsin cnmmm
kızlar bundan sonra öğlen ve akşam yemeğimden öncebüyük bardakda ayran içmeyi planlıyorum birden duymuşumama hiçöyle uygulamadım
bugünoğluma öğle yemeği yanında ayran yaptım az tuzlu kendimede yaptımbüyük bardada anam cup oturdu bir gr açlık yok manayla akşamda önce ayran sonrada çorba içmeye planlıyorum bir süre ana yemeğimi öğlen yicem akşamaı çorba ayranla geçiştirmeyi düşnüyorump.tesi ye hazırlıkk:))))
şimdi kalkıp lelie 3 mil yapcam malesef oğlumuyuduğunda yaptığım için zaman olarak bana leslie 3 uyuyor
Valla Duygu hislerime tercüman oldun:) Bence de yeteeeerrrr. Neyse başarılı bir şekilde atlatıyorum en azından.
Pomoyu ben de anlıyorum ama vücut gerçekten çok akıllı bir makine. Valla kıtlık durumuna girerse kilo verme hızı da düşer. O yüzden her hafta yapmaması lazım. Dur bakalım pazartesi sonucu göreceğiz, sporla falan da bakar nasıl gittiğine, ikna olur diye düşünüyorum ama.
güzel düşünmüşsünn cnm afiyet olsunnn,eşinle savaş halindesinizresmenn:)))Yok canım yaa ekmek arası yemeyi düşünmüyorum merak etme:)) Sadece daha ben düşünmeye fırsat bulamadan eşim almış veya yapmış olabiliyor:)) Onu engellemek için de yemek var demem lazım:)) Tabi senin eşin ve Pomonun eşi böyle olmadığı için bilmezsiniz:))) Oyun oynuyoruz resmen yani:)) Akşam sadece çorba ve ayran yetmez bana çünkü spor yapacağım:) Yarınki toplantı için akşam da çalışacağım. Eti o yüzden düşündüm, hem pratik hem de tok tutuyor, tabi kalorisi de düşük:))
dene cnm bende ayran hastasıyımmm,evet daha dur p.tesi görün siz aslında p.tesi demiyelim asılçarşamba dönüyorum yani detoksdan dolayı spor fazla yapamam çarşambaspora ağırlık veririminşallahhOoooo Duygu aramıza dönüyoooorrr:)) Kolay gelsin canım. Ayran ben de çok severim valla, deneyeyim:)
tmm cnm kuziuyanmadan sporumu yapayımDuygucum iyi sporlar, ben çıkıyorum akşam girerim yine..
hımm baktımmsj sayında iyi kg bildirimini pomoya özel msj olarak yollucıksın çünkü herheze supriz olmalı bide sayfa sayfa aramak zor..
pomoya
başlangıç
hedef
şimdiki kg yazarsan o seni senden emin olduğunda eklerr
pomocum senin adına yazdım ekleyeceğin yada çıkarcağın bir şey varsa yazarsınnn
oh sefan olsunnnnnn canomm ,tamam tatlım sabahı elleme öğleni dengele hatta geçiştir akşamabartmamakkaydıyla ye ikramdan ben anladım seni sorun yok..
detoksu p.tesi yapıyorum bende inşallah sende katıl bana kuzum
Sen bir de Leslie fast 4 mil yap:)) Valla bana 3 mil çerez gibi geliyor:) 3 mili aralarda yapıyorum, genelde dönüşümlü olarak 4 veya 5 mil yapıyorum. Ama önce biraz 3 mil yap, sonra diğerlerine geçersin.
off canım sıkıldı yawww ne zamandır dinlediğim ve sıkılmadığım bir şarkıyı yazayım sıkıntıdan napcağımı şaşırdım:)))
bir melek vardııııııııııııııııııııııııııııı
aşkı fısıldardıııııı
elimde o büyülü ellerin hayali kaldıııııı
uyku imkansızzzzzzz
umut vicdansız
güneş bile dediki kendine doğmak imkansızzzzzz
ağladım delice
elimde boş bi şişe
kutladım bugece sarılmanı
başka kollara
yapayalnız biçareeee
ölüyörsam kime ne
benzedim bugece
yine boş sokaklara
Amin cnm Allah tüm yavruları sevdiklerinden ayırmasın acılarını göstermesin. İsteyen herkese nasip etsin.
Bende o zaman pazartesi seninle başlıyorum. Hadi hayırlısı hakkımızda.
İşallah bende sizinle birlikte kilo vereceğim. Aslında benim kilo alma sebebim diyetleri bırakmam olmadı. İnan yemeyi çok abarttım hani öyle yiyen kim olsa alır zaten kilo. Yaptığım iki diyetten de çok memnun kaldım özellikle dukandan. Hayatımda hiç yemediğim kdr süt peynir yoğurt sebze yedirdi bana o diyet.
Ve hiç olmadığım kdr sağlıklıydım mutluydum ama şimdi tekrar yapmak için önce biraz kilo vermek istiyorum. Yani kendimi dukana yani bir kalıba sokmak istiyorum.
Beslenme şeklimi yazacağım size öğleden sonra neler yicem falan haftaya o tempoda devam birde yürüyüş ve koşu eklersem süper olacak.
git canım git kolay gelsin kuzi uyanana kadar yaptığın kardır .bende öptüm bebeğimmmmayy ercem seni görüyorum aşada içim gidiyor ama çıkmam lazım kuzi uyanmadan leslie 3 yapayım öptüm seni
hu huuuuuuuuuuuu ben geldım
cok yogundum ancak hafıfledım. saatle yarıstım valla resmen. okadar yogun gectı dakıka dakıka yetıstırmem gereken seyler oldu :)))))
napıyorsunuz bakem :)))))))
evet canım gideceğim okula. dün o halde derstte kaldıysam bugün gitmemem keyfi olarak gitmemem demektir.
zorlanmandaki sebep yoğurdu sevmemenmiş.Bende tam aksi çok severim keyifliydi benim için.bende yoğurdu daha çok bol bol yemeye çalışacağım canım. babamın diyetisyeni yoğurdu her öğünde neredeyse ara öğünde bile bol bol tüket demişti. 3 ayda 15 kilo verdi babam ve normal beslenmeydi.ay inşallah bende 15 kilo veririm de görürüm o günleriiiiii
git canım git kolay gelsin kuzi uyanana kadar yaptığın kardır .bende öptüm bebeğimmmm
hoşgeldin pomocummm
ben evde pinekliyorum oysaki toparlamam gereken bir mutfak ütülemem gereken çamaşırlar var
vc konusunda bende çok dertliyim fenalardayım durmadan vc ye gidiyorum ama yağlarda gidiyomuş iyi bişi bi yandan da .ben bugün çook üşüyorum :2::2:
bazen geliyolar böyle işte bana, bu ara kafam da karışık çok üst üste geldi. eve gitseydim bi nefes alacaktım o da olmayınca hepten çöktüm yani. bugunku juriyi de bi atlatayım da haftasonu inşalah hem en yakın arkadaşımla görüşecem onla konuşur bi rahatlarım, hem de biraz kendime vakit ayıracagım. iyi gelecek inşalah
duygucumm, menum zayıf farkındayım ama bugun de öyleyim bak canım hiç bişey yemek istemiyor, yediklerimi de resmen zorla yiyorum. bugun de kahvaltı edemedim mesela resmen yutamadım 2 tane mandalina yedim. birazdaz hazırlanıp okula çıkacam bişeyler yesem iyi aslında ama resmen işkence çekiyorum neden anlamadım
juriyi atlatırsam bu anlamsız durumum geçer umarım
ınsaallah verırsın tabukı. dıyet konusunda tecrubelı bır ınsansın. ben yapabılıyorsam herkes yapabılır bence oyuzden kendıne guven bence baslangıc olarak. sık dıyet yapmak zaten hataymıs. saglıklı guzel beslenerek ve uzun surelı yapmak gerekıyormus. sanırım sen dıyetlerın katı olmasından sıkıldın ve kılo verınce yıyeceklere kostun :)))))
duygu zaten anlatmıs bızımkı bır kalıp degıl. ama olculer cısssslar yasaklar tabıkı her dıyettekı gıbı var bır de bız muhakkak spor yapıyoruz bır sekılde. spor yapmayınca kılo veremeyen gruptanız oyle hatunlarız zaten :))))) bır de az cok hepımızın saglık sorunu kullandıgı ılacları falan var yanı bızı yavaslatan ama gayet ıyı gıdıyoruz enazından cok bılınclendık enazından kılo almadık enazından bıraz kılo verdık :)))
Yok canım yaa ekmek arası yemeyi düşünmüyorum merak etme:)) Sadece daha ben düşünmeye fırsat bulamadan eşim almış veya yapmış olabiliyor:)) Onu engellemek için de yemek var demem lazım:)) Tabi senin eşin ve Pomonun eşi böyle olmadığı için bilmezsiniz:))) Oyun oynuyoruz resmen yani:)) Akşam sadece çorba ve ayran yetmez bana çünkü spor yapacağım:) Yarınki toplantı için akşam da çalışacağım. Eti o yüzden düşündüm, hem pratik hem de tok tutuyor, tabi kalorisi de düşük:))
Valla Duygu hislerime tercüman oldun:) Bence de yeteeeerrrr. Neyse başarılı bir şekilde atlatıyorum en azından.
Pomoyu ben de anlıyorum ama vücut gerçekten çok akıllı bir makine. Valla kıtlık durumuna girerse kilo verme hızı da düşer. O yüzden her hafta yapmaması lazım. Dur bakalım pazartesi sonucu göreceğiz, sporla falan da bakar nasıl gittiğine, ikna olur diye düşünüyorum ama.
o zaman bunuda atla diyelim sohbetiniözlüyorum gündüzleriona göree..
evet bende p.tesi merakla bekliyorum biz senle iknaederiz illa yapcam dersede bir hafta bizim için mola versin en kötü,sen hafta sonuna kaydırmışsın nasıl rahat etcek sen öyle yap ama sana önerim birşeyler meşgul ol hafta onu tüm günoturcaksan evde birde eşin evdeyseki senin eşin iştahlıymış dediğine göre(umarım yanlış hatırlamıyorumdur) zorlanırsın .ben özellikle p.tesiyi seçtimtüm gün aktif olcam salıda hava güzel olursa biryerlere kaçarım:))) en kötü o günde iş çıkarrım kendime ama birşeyle meşgul olmak kolaylaştırıyor aklında olsun arkadaşımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?