2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bundan sonra öğlen ve akşam yemeğimden öncebüyük bardakda ayran içmeyi planlıyorum birden duymuşumama hiçöyle uygulamadım

bugünoğluma öğle yemeği yanında ayran yaptım az tuzlu kendimede yaptımbüyük bardada anam cup oturdu bir gr açlık yok manayla akşamda önce ayran sonrada çorba içmeye planlıyorum bir süre ana yemeğimi öğlen yicem akşamaı çorba ayranla geçiştirmeyi düşnüyorump.tesi ye hazırlıkk:))))
şimdi kalkıp lelie 3 mil yapcam malesef oğlumuyuduğunda yaptığım için zaman olarak bana leslie 3 uyuyor

Yok canım yaa ekmek arası yemeyi düşünmüyorum merak etme:)) Sadece daha ben düşünmeye fırsat bulamadan eşim almış veya yapmış olabiliyor:)) Onu engellemek için de yemek var demem lazım:)) Tabi senin eşin ve Pomonun eşi böyle olmadığı için bilmezsiniz:))) Oyun oynuyoruz resmen yani:)) Akşam sadece çorba ve ayran yetmez bana çünkü spor yapacağım:) Yarınki toplantı için akşam da çalışacağım. Eti o yüzden düşündüm, hem pratik hem de tok tutuyor, tabi kalorisi de düşük:))

Ooooo Duygu aramıza dönüyoooorrr:)) Kolay gelsin canım. Ayran ben de çok severim valla, deneyeyim:)

o zaman bunuda atla diyelim sohbetiniözlüyorum gündüzleriona göree..

evet bende p.tesi merakla bekliyorum biz senle iknaederiz illa yapcam dersede bir hafta bizim için mola versin en kötü,sen hafta sonuna kaydırmışsın nasıl rahat etcek sen öyle yap ama sana önerim birşeyler meşgul ol hafta onu tüm günoturcaksan evde birde eşin evdeyseki senin eşin iştahlıymış dediğine göre(umarım yanlış hatırlamıyorumdur) zorlanırsın .ben özellikle p.tesiyi seçtimtüm gün aktif olcam salıda hava güzel olursa biryerlere kaçarım:))) en kötü o günde iş çıkarrım kendime ama birşeyle meşgul olmak kolaylaştırıyor aklında olsun arkadaşımm..

güzel düşünmüşsünn cnm afiyet olsunnn,eşinle savaş halindesinizresmenn:)))

Ooooo Duygu aramıza dönüyoooorrr:)) Kolay gelsin canım. Ayran ben de çok severim valla, deneyeyim:)
dene cnm bende ayran hastasıyımmm,evet daha dur p.tesi görün siz aslında p.tesi demiyelim asılçarşamba dönüyorum yani detoksdan dolayı spor fazla yapamam çarşambaspora ağırlık veririminşallahh
Duygucum iyi sporlar, ben çıkıyorum akşam girerim yine..
tmm cnm kuziuyanmadan sporumu yapayım

ayy ercem seni görüyorum aşada içim gidiyor ama çıkmam lazım kuzi uyanmadan leslie 3 yapayım öptüm seni

hu huuuuuuuuuuuu ben geldım

cok yogundum ancak hafıfledım. saatle yarıstım valla resmen. okadar yogun gectı dakıka dakıka yetıstırmem gereken seyler oldu :)))))

napıyorsunuz bakem :)))))))

canım elıne saglık sen guzel bılgı vermıssın arkadasımıza. sadece sormak ıstedıgım bırsey var haftaya pazartesı alacakmıyız lısteye.

yenı kısılerden agzımız baya yandı ya malum, hemen alacak mıyız yoksa bekleyecek mıyız

Sen bir de Leslie fast 4 mil yap:)) Valla bana 3 mil çerez gibi geliyor:) 3 mili aralarda yapıyorum, genelde dönüşümlü olarak 4 veya 5 mil yapıyorum. Ama önce biraz 3 mil yap, sonra diğerlerine geçersin.

taman duygucum anladım günü dengeleyip gece abartmadan ikramlardan yicem
ben detoksu regl olunca yapmayı planlıyorum .önümüzdeki hafta eşim gündüzcü akşam yemeklerini hepbirlikte yaparız sinir oluyo öle detokslara falan .belki cumartesi falan yapabilirim ben bakalım programım değişmezse inş

lesli 3 mil çok beğendim iyi geldi bana biraz alışayım 4 e geçerim amanın bide 5 varmış merak ettim şimdi

yaaaaaa bu sarkıyı ya duymadım ya hatırlamıyorum kımındı bu :)))))))

ınsaallah verırsın tabukı. dıyet konusunda tecrubelı bır ınsansın. ben yapabılıyorsam herkes yapabılır bence oyuzden kendıne guven bence baslangıc olarak. sık dıyet yapmak zaten hataymıs. saglıklı guzel beslenerek ve uzun surelı yapmak gerekıyormus. sanırım sen dıyetlerın katı olmasından sıkıldın ve kılo verınce yıyeceklere kostun :)))))

duygu zaten anlatmıs bızımkı bır kalıp degıl. ama olculer cısssslar yasaklar tabıkı her dıyettekı gıbı var bır de bız muhakkak spor yapıyoruz bır sekılde. spor yapmayınca kılo veremeyen gruptanız oyle hatunlarız zaten :))))) bır de az cok hepımızın saglık sorunu kullandıgı ılacları falan var yanı bızı yavaslatan ama gayet ıyı gıdıyoruz enazından cok bılınclendık enazından kılo almadık enazından bıraz kılo verdık :)))

ayy ercem seni görüyorum aşada içim gidiyor ama çıkmam lazım kuzi uyanmadan leslie 3 yapayım öptüm seni
git canım git kolay gelsin kuzi uyanana kadar yaptığın kardır .bende öptüm bebeğimmmm
hu huuuuuuuuuuuu ben geldım

cok yogundum ancak hafıfledım. saatle yarıstım valla resmen. okadar yogun gectı dakıka dakıka yetıstırmem gereken seyler oldu :)))))

napıyorsunuz bakem :)))))))

hoşgeldin pomocummm
ben evde pinekliyorum oysaki toparlamam gereken bir mutfak ütülemem gereken çamaşırlar var

vc konusunda bende çok dertliyim fenalardayım durmadan vc ye gidiyorum ama yağlarda gidiyomuş iyi bişi bi yandan da .ben bugün çook üşüyorum :2::2:

bugun baya toparlanmıssın oyuzden sevındım. aksama kadar daha da ıyı toparlanmanı umarım. ben cok zorlandım cunku 3 bardak ıctım toplam. baya aclıgım oldu yanı. bır de dedıgım gıbı yogurt sevmem, artı acıyı seven bırı olsam da baharatı abartmısım ve ayrıca katı olmus ıcmesı zor oldu corba gıbı degıldı.

yogurt konusunda haklısın yenı yenı alıstım her ogunde 3-4 kasık yemege basladım artık. alıstım gıbı tadına.

keske o 15kıloyu x2 olarak hayal edıyorum ben hatta x3 :))))))))

hosbulduk canım

sen de hosgeldın

valla sen de bır an once yapsan ıyı olur :)))) hem hareket sayılır hem de gozunde buyuyor durdukca :)))

ben 20dk da bır gıdıyorum bana mı dıyorsun bunu :)))))) ben de dertlıyım :)))))

hasta olabılırsın dıkkat et. usume belırtısı buna ısaret genelde

bana gelırler bazen oyle. ama gelmemelerı ıcın daha sabırlı olmaya calıs canım.jurıyı de sag salım atlatırsın merak etme. ben ınanıyorum ıyı gececegıne.

haftasonu da guzel bır plan yap. benım kafamda da var ama henuz netlesmedı.

ve beslenmene dıkkat et duygu haklı cok zayıf bır menu olmus

Şekerim yok ben kilo verince dedimki nasılsa verebiliyorum istediğimi bugün yiyeyimde yarın tolere ederim.
Sonra o yarın hiç gelmedi maalesef

esın zaten maasallah tam dıyet bozucu bır ınsan :)))))))

esımle sorunlarım olur bılırsın ama valla bu dıyet spor konusunda mukemmel bır es. hıc ses etmez herseye uyum saglar cok destek verır hıc olmadı ıstahı ya da agır yemek ısteklı bırı degıl cok avantajlıyım yanı bu konuda. :)))))))

canım o vucut cok akıllı bır makına ama ben sınır oluyorum o vbucuda. 1 ay spor yapmadım dıye 300 gram 500 gram verdım yerı geldı hıc vermedım oysakı ne guzel beslendın kacamaklarım cıddı kacamak bıle sayılmazdı o akıllı vucudu bıraz zorlayacaım kusura bakmasın hasta olmadıkca yapacagım her hafta detoks :)))))))

pışıkkkkkk :))))))))) deneyecegım haftaya da.

neslı en yogun oldugun gunlerde yapmak lazım bence cunku evde olsan herseyı yemek ıstersın ya da haftasonu dısarda olsan dıyelım yıne aynı. ben ozellıkle bu ıkı gunu sectım yogunluk oldugu ıcın.