- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.661
kızlar ben öyle yılbAŞI KUTLAMAM yani benmi için tüm günler özeldir ama yeni yıla yeni bir şeyle girmeyiseverim yani ufacık olsa bile bir hediye siz neler yapıyorsunuz ???
zeytın canım cok cektı epeydır yemedım. tuzsuz yagsız merak etme. baya bıldıgın kuru benım zeytınım.
araları boyle yesıllık ıle yapacagım canım. dıger arada da badem cevız ve yesıllık olacak.
evet canım dogru ya bugun cuma. ne guzel dua etmıssın bana ALLAH razı olsun ALLAH senın de tum dıleklerını kabul etsın canım hepımızın yuregınden gecenler olsun ınsaallah bu mubarek gunde.
nısan da sana gelecegım bılıyorsun :))))) bır ızmır cıkartması yapacagım :))))
canım esımle zaten bır ılerı bır gerı ruh halındeyım ben. o mutlu mesut. ama benım kafa leyla bazen. oyuzden cocuk zaten dusunmuyorum kaldı kı 60lardan once kesınlıkle dusunmuyorum bebek. şöyle 80 kılo falan olunca korunmaya da baslarım sımdı bu kıloda ve bu hastalık varken zaten olmuyor olmaz ama belkı kılo verınce olur dıye ozaman korunmaya da baslayacagım.
ha ha ha geçen smarttakore filmi vardı kulaklarını çınlattım:)))neslı belkı bıryerlere de gıder. sen ona sor :)))))))))))
yılbasını en vasat gecıren benımdır kesın :))))) fılm ızlerız belkı esım erkenden uyuklar kendım ızlerım fılm hatta :))))) 3 tane kore fılmı :)))))))))
aılemleyken hedıye olayı olmasa da, o gun tv, tombala, okey keyfı. yıyecekler falan. boyle evde guzel olurdu. kendı basıma yasadıgım donemlerde cekılısler, evde kutlamalar falanda olmustu arkadaslarımla. ama esım yılbası gunu tv bıle acmıyor. ozel kutlama yapmaması lazımmıs.
sıkıcı oluyor. erttesı gun ıse de gelıyoruz cunku patronlarımız da cok yanlıs bakyor.
yanı benım hedıye olayım olmaz yılbasında.
aminnnnn inşallah..
o nisanda izmir ılık olur beklerim başımla beraber nesliyede baskın yaparızz öğle yemeğine çıkarızz güzel olur o güne kendievimdeolurum çok güzelolurvalla heyecan yaptımmm,
demek bebek için bi önlem almıyorsun anam bi bakmışsın supriz olur gelir bebiş vallahiç beli olmaz ALLAH için imkansızyok çünki
ha ha ha geçen smarttakore filmi vardı kulaklarını çınlattım:)))
bende kutlamam o gün sıradan benim içinde hergün ne yapıyorsam onu yaparım sadece sevdiklerime hediye alırımoda yeni bir 365 güne bir cisim bi uğur gibi olsundiye kayınvalidem annem yeğenim görümcemealırım
duygusum ben cıkayım. saat cok gec oldu. ıse hıc bakmadım :))))))))) patron da gelır zaten
ben yıne kacamak yaparım belkı erkekler cuma namazına gıdınce ogle arasında gırerım tekrar. olmadı ogleden sonra. sana msj atarım hatta :)))
sen bugun neler yapacaksın planın ne ?
buarada nasıl beslenıyorsun bu gunlerde ???
neslı belkı bıryerlere de gıder. sen ona sor :)))))))))))
yılbasını en vasat gecıren benımdır kesın :))))) fılm ızlerız belkı esım erkenden uyuklar kendım ızlerım fılm hatta :))))) 3 tane kore fılmı :)))))))))
canım ben sımdı korunamam. zaten agır bır hormon hapı kullanıyorum ıkı tane hap hem agır gelır hem de daha cok odem yapar. doktor da oyle soyledı. bırara anlatırım sana bu konuyu ozelden. yumurtalarım ıgneler ıle catlamıyor su anda dogal yol ıle olması mumkun degıl ama tabıkı ALLAH nasıp ederse bılemem. ben ıstedıgım zaman olmadı bebek, su an ıstemıyorum oyuzden olmasını dılemıyorum ALLAHtan. hayırlısı bakalım.
ızmır ılık havada gelmek ıstıyorum canım ben sıcak hıc sevmem. bahar sonbahar havaları benım havamdır. gelırız gezerız. neslı ıle patates yerız :))))) ardından bırer kahve, sızın oraların degısık bırseyı vardı sen anlatıp duruyordun corek gıbı. ondan da yerız azıcık :)))))
Teşekkürler canım, bugünü de atlatayım da haftasonu paso yayılacağım sanırım:) Menülere dikkat ediyorum, spor yapıyorum ama bu sabah tartıda ++ gördüm, muhtemelen ödem ama yine de biraz canımı sıktı. Sabah yüzüklerim parmağıma oturdu. Sanırım suyu az içtim, ondan oldu, bugün dikkat etmeye çalışacağım ama yine zor.
Evet yolu biraz sorun ettim, çünkü uzun bir mesafe ve hiç gitmediğim bir yer, daha önce hep eşim götürmüştü, bugün daha güveniyorum ama kendime:)
Sabah 1 dilim tahıllı ekmek, 3 tane ceviz ve 1.5 kk peynirle kahvaltı yaptım, şekersiz, sütlü neskafemi hala içiyorum. Sonra da makyaj yapıp çıkacağım:) Alışkanlık haline gelmeye başladı valla makyaj:))
cızelgemı yenıledım duramadım zaten. bugun 1 kg daha gıttıgını gordum yanı detoks ıle 2 kg, bu haftaya kadar toplam 2,100 kg vermıs bulunuyorummmmmmmmmmm
aynen canım pazartesıye kadar ıpın ucunu bırakmak yok. bır bakmıssın 2,5 falan olmus aman ne guzel olur. cok sıkıldım ben neslı bu uclu rakamlardan. 2lı rakamlara varınca zayıf bırı olmayacagım elbet ama bu uclu rakamlar cok zoruma gıdıyor sanırım 3 yıldır uclerdeyım.
3 çocuk neslim:))
herkese günaydın umarım - li bir gün olur :)
günaydın zilliler nabersinizzzz:))))
allahım cok mutluyum bu sabah tartıldım ac karnına cıplak vaziyette:)))veeeeee 67.7 kg:)))))
offf ben ömrümde 67 kg olmadımmmm cok guzel bi duygu yyaaaaa allahım herkese nasib etsin... kac gundur yerimde sayıyyordum uzuluyodum ama sonuc suüper oldu yaaaa:)))
yola devam yılmak yoookkk son 7 kg
canım uzuluyorum tabıkı cunku benım gıbı devam eden baskası olsaydı 15-20 kılo olur sımdıye verdıgı. ben veremıyorum ama olsun. enazından kılo almadım enazından 7 kılo vermısım agustos sonundan berı,eylul bası.
evet 16 gun var. cok heyecanlıyım. ınsaallah verebılırım. yaz sonuna 55-60 olabılırım dıyorduk yanı hazıran sonu-temmuz bası. ama olmadı. sanırım ben o zamana kadar 75-80 falan olacagım gorunen o. sence de oyle mı. analız yapıyorum da sımdı bu gecen ayları dusununce.
allah gönlündekileri yaşamanı nasip etsin..bende doğumdan kalma 12 kilo var.. vermek istiyorum ama sütüm kesilirse vicdan azabı duyarım..işe başlayınca gideceğini ümit ediyorum..
menulerımı de yazayım. dunku kahvaltıdan sonra, tek ek ılave gıda 2 bardak detoks oldu. bol su, yesıl cay ve cay eklendı. toplam su yatıncaya kadar 3,5 lt oldu detokstan dolayı cok su ıctım zaten. onu ıcerken suya yuklendım. aksam yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım.
bugun:
sabah
bol lımonlu ılık su
uyanınca yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım yıne
bır bardak soguya yakın su
kahvaltı: bır dılım cavdar ekmegı
3-4 yaprak marul, yarım demet tere
yarım domates yarım salatalık
1 kıbrıt kutusunda buyuk yarım yaglı beyaz peynır
4 sıyah zeytın yagsız tuzsuz
acık sekersız cay
ara: 4 tane marul, yarım demet maydonoz, ceyrek nar, 500 ml sıcak su
kızlar ben öyle yılbAŞI KUTLAMAM yani benmi için tüm günler özeldir ama yeni yıla yeni bir şeyle girmeyiseverim yani ufacık olsa bile bir hediye siz neler yapıyorsunuz ???
merhaba... 2013 yazında ben de hedeflediğim kilomda olmak istiyorum.. 15 günde 3 kilo verdim bile. Önemli olan kesin karar vermek bence. Uyguladığın bir yöntem var mı?[/QUOTE
Televizyonda bi diyetisyenden diyet listesi almıştım. onu uygulamaya başladım. Gündüz çok rahat geçiyo benim için acıkmıyorum. Geceleri kendime engel olamıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyo aynı sorunu yaşayan varsa benimle paylaşsın
ha ha ha gerçekden bilmek istiyormusun bir bardak sıcak su 1 bardak biraz sütile yaptığım kahve şekersiz:)))
bugün tümgün evdeyim yine,ben soğuk havayı sevmem ayı misali evdeyim:)))))))))))) kış uykusunda,kolay gelsin sana
boyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ALLAHIM nerden klıma getirdin birtanesi 700 kalori harika bi kahvaltılık sen gelyemekprogramınıda ben yapcam yok öyle patates kahveyle dönmek kordonda balık yicez yada teknede sonra kahve içmeye gidebiliriz
merhaba... 2013 yazında ben de hedeflediğim kilomda olmak istiyorum.. 15 günde 3 kilo verdim bile. Önemli olan kesin karar vermek bence. Uyguladığın bir yöntem var mı?[/QUOTE
Televizyonda bi diyetisyenden diyet listesi almıştım. onu uygulamaya başladım. Gündüz çok rahat geçiyo benim için acıkmıyorum. Geceleri kendime engel olamıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyo aynı sorunu yaşayan varsa benimle paylaşsın
mrb su an kac kılosun, hedefın kac kılo olmak, yasın kac ?
gayet ıyı kılo verıyorsun benım metabolızmam cok yavas oyuzden cok agır gıdıyor kılolar ama nerdeyse eylulden berı saglıklı beslenıp dıyet demıyoruz bız :)))) ve bol spor ıle sıkılastım kıloda verıyorum az olsa da.
genel bır dıyet lıstemız yok bızım. menulerımızı gorursen daha ıyı anlarsın.
gece ıcın aksam yemegını 6ya kadar yemıs olmalısın. yemekten sonra spor ıle kendını oyalamalısın. o arada yesıl cay ve su bol ıcerek mıdenı sısırsın. 8 gıbı bır bardak sut ya da bır mandalına, elma tarzı tek bır meyve yıyebılırsın. uyumadan 4 saat once bıtmelı tum yeme ıcme ısı. cok gec yatmayacaksın kı aclıgı hıssetmeyesın bu da dıger bır kural
Maşallah Allah devamını göstersin pomocum.
Kısa sürede 2 li rakamlara ineceğinden hiç şüphem yok ve bir daha çıkmamanı diliyorum.
Hiç belli olmaz vücudun kilo vermeye şartlarsa kendini birden hızlıca verebilirsin. Şu an belkide direnç gösteriyor vücud. Birden direncin kırılıp hızlı kilo vermeye başlayabilirsin.
Afiyet olsun güzel menü ama zeytin den uzak durmanı tavsiye ederim canım.
Bizde aile bir arada olur o gece. Kuzenler teyzemler kardeşim herkes her sene birimizde toplanırız. Maksat birlikte karşılamak yeni yılı. Çok eğleniriz birlikte çok bağlı bir sülaleyiz maşallah diyim.
mrb su an kac kılosun, hedefın kac kılo olmak, yasın kac ?
gayet ıyı kılo verıyorsun benım metabolızmam cok yavas oyuzden cok agır gıdıyor kılolar ama nerdeyse eylulden berı saglıklı beslenıp dıyet demıyoruz bız :)))) ve bol spor ıle sıkılastım kıloda verıyorum az olsa da.
genel bır dıyet lıstemız yok bızım. menulerımızı gorursen daha ıyı anlarsın.
gece ıcın aksam yemegını 6ya kadar yemıs olmalısın. yemekten sonra spor ıle kendını oyalamalısın. o arada yesıl cay ve su bol ıcerek mıdenı sısırsın. 8 gıbı bır bardak sut ya da bır mandalına, elma tarzı tek bır meyve yıyebılırsın. uyumadan 4 saat once bıtmelı tum yeme ıcme ısı. cok gec yatmayacaksın kı aclıgı hıssetmeyesın bu da dıger bır kural
çok tesekkurler tavsiyeler için mutlaka uygulayacağım. Başkasının söyledikleri beni daha çok etkiliyor. benim metbolizmam da çok yavaş metabolizma hızlandırma çayı içiyorum. kilo çizelgesi yapmak istiyorum olmadı bana yardım edebilir misiniz ?
kahvaltı menu : 1 bardak su. 2 dilim kepek ekmeği 1 ince dilim yağsız peynir domates salatalık 3 çatal yumurta sekersiz cay. sabah kahvaltısını geç yaptığım için şimdi bitki çayı ve yarım avuç leblebi
Kahvaltın hafif ve besleyici olmuş nesli. Afiyet olsun.
+ çıkmanada üzülme hiç moralini bozma. Bende de çok olur + durumları birgünden birgüne +2 kilo çıktığımı bilirim.
Maşallah Allah devamını göstersin pomocum.
Kısa sürede 2 li rakamlara ineceğinden hiç şüphem yok ve bir daha çıkmamanı diliyorum.
Maşallah Allah tüm yavrularını sana bağışlasın canım.
Günaydın melike.
Maşallah Allah azmine azim katsın. Bişiy kalmamış 7 kilocuk bu sana 1,5 beden incelme demek. Darısı başıma.
Hiç belli olmaz vücudun kilo vermeye şartlarsa kendini birden hızlıca verebilirsin. Şu an belkide direnç gösteriyor vücud. Birden direncin kırılıp hızlı kilo vermeye başlayabilirsin.
Beslenmeyle sütün alakası yoktur canım. Sütün bol olması bol uyku bol moral ve bol sıvı alımına bağlıdır.
Emzirirken de düzenli beslenmeyle kilo verebilir ve emzirmeye devam edebilirsin.
Afiyet olsun güzel menü ama zeytin den uzak durmanı tavsiye ederim canım.
Bizde aile bir arada olur o gece. Kuzenler teyzemler kardeşim herkes her sene birimizde toplanırız. Maksat birlikte karşılamak yeni yılı. Çok eğleniriz birlikte çok bağlı bir sülaleyiz maşallah diyim.
HERGÜN BÖYLE DEĞİL İŞTAHIM YOKTU ÜŞENDİM BİRAZDAsen kahvaltın bu mu yaaaaaaaaa
valla kızacagım bak sana.
soguk havayı ben de sevmem ama aksam bu sehır musaıt olsa, ya da gunduz evde olsam kesın yururdum yazdan bana geldıler gozum hep dısarda,hem yurusem :))))))))
ÖNCE NESLİYİ ALIRIZ VAUPRA BİNİP SONRA YA TEKNEDE YADA KORDONDA BALIK KEYFİ KAHVELERİMİZİDE ODA İÇERİZDE BEN KAHVE DİYARINISEVİYORUM ORANIN KAHVESİ ON NUMARA SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN VARMIAKŞAMDÖNMEK KALCAN BENDE İSTEWRSEN ERTESİ GÜN DÖN AMA KALCAN BENDE BENİM KOCAYI UYUTUP SOHBET EDERİZZhaaaaaa dogru boyozzzzzzzz. gerı alıyorum sozumu, yok oyle bırsey boyoz moyoz demedık :)))))) anacıgım o nasıl bırseymıs oyle. hamburger bıle 1000 kalorıye yakındı.
vay vay. kordonda balık, teknede kahve. bekle benı nısan ayı, bekle benı ızmır ozaman :))))))
tamam program sana aıt. burdan ızmır kac saat bılmıyorum ama cumartesı aksamı bıner, pazar ınerım pazar tum gun gezıp aksama tekrar gexerım. ısler yogun olursa ızın alamam nısan mayıs ayları felaket yogunuz bız. en kotu ıhtımalle boyle yaparım yanı cumartesı aksam bınerım otobuse.
amannnnnnn sankı nısan ayındayız da plan yapıyorum :))))))))
Menümü beğenmene çok sevindim:)) Valla yazdıkların pek motive etti beni, yaparım be yaw, yola çalıştım zaten google map sağolsun:) Vardığımda mesaj atarım:) Yarın sabah evden çıkmadan foruma kısa da olsa girerim, sonra da akşam rapor veririm artık:)
Ayy valla unuttum eş faktörünü, bu ara kaçamak yaptırmıyor ya, tatlı falan da almıyor, ondan unuttum demek ki:) Ama haftasonu zor kesinlikle, bir de şimdiden yorgunum, yarın da yoğun olacak, hafta sonu gücümü toplayayım, pazartesi de detoks yaparız birlikte:) Çok zorlanırsam bırakırım ama dayanmak için elimden geleni yapacağım, sonuçlar çok motive edici yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?