2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben öyle yılbAŞI KUTLAMAM yani benmi için tüm günler özeldir ama yeni yıla yeni bir şeyle girmeyiseverim yani ufacık olsa bile bir hediye siz neler yapıyorsunuz ???

aılemleyken hedıye olayı olmasa da, o gun tv, tombala, okey keyfı. yıyecekler falan. boyle evde guzel olurdu. kendı basıma yasadıgım donemlerde cekılısler, evde kutlamalar falanda olmustu arkadaslarımla. ama esım yılbası gunu tv bıle acmıyor. ozel kutlama yapmaması lazımmıs.

sıkıcı oluyor. erttesı gun ıse de gelıyoruz cunku patronlarımız da cok yanlıs bakyor.

yanı benım hedıye olayım olmaz yılbasında.

neslı belkı bıryerlere de gıder. sen ona sor :)))))))))))

yılbasını en vasat gecıren benımdır kesın :))))) fılm ızlerız belkı esım erkenden uyuklar kendım ızlerım fılm hatta :))))) 3 tane kore fılmı :)))))))))

aminnnnn inşallah..

o nisanda izmir ılık olur beklerim başımla beraber nesliyede baskın yaparızz öğle yemeğine çıkarızz güzel olur o güne kendievimdeolurum çok güzelolurvalla heyecan yaptımmm,
demek bebek için bi önlem almıyorsun anam bi bakmışsın supriz olur gelir bebiş vallahiç beli olmaz ALLAH için imkansızyok çünki

duygusum ben cıkayım. saat cok gec oldu. ıse hıc bakmadım :))))))))) patron da gelır zaten

ben yıne kacamak yaparım belkı erkekler cuma namazına gıdınce ogle arasında gırerım tekrar. olmadı ogleden sonra. sana msj atarım hatta :)))

sen bugun neler yapacaksın planın ne ?

buarada nasıl beslenıyorsun bu gunlerde ???

ha ha ha geçen smarttakore filmi vardı kulaklarını çınlattım:)))

bende kutlamam o gün sıradan benim içinde hergün ne yapıyorsam onu yaparım sadece sevdiklerime hediye alırımoda yeni bir 365 güne bir cisim bi uğur gibi olsundiye kayınvalidem annem yeğenim görümcemealırım

canım ben sımdı korunamam. zaten agır bır hormon hapı kullanıyorum ıkı tane hap hem agır gelır hem de daha cok odem yapar. doktor da oyle soyledı. bırara anlatırım sana bu konuyu ozelden. yumurtalarım ıgneler ıle catlamıyor su anda dogal yol ıle olması mumkun degıl ama tabıkı ALLAH nasıp ederse bılemem. ben ıstedıgım zaman olmadı bebek, su an ıstemıyorum oyuzden olmasını dılemıyorum ALLAHtan. hayırlısı bakalım.

ızmır ılık havada gelmek ıstıyorum canım ben sıcak hıc sevmem. bahar sonbahar havaları benım havamdır. gelırız gezerız. neslı ıle patates yerız :))))) ardından bırer kahve, sızın oraların degısık bırseyı vardı sen anlatıp duruyordun corek gıbı. ondan da yerız azıcık :)))))

yeppuda com dıye sıte var ordan ızlıyorum ben cok sevıyorum cok fena sardı benı korelıler. japon dılı okudum unıversıtede. keske kore dılı okusaydım barı. fılmlerını pek sevdım hatunları da cok guzel.

anladım canım, esım annemlerı bıle zor arıyor yenı yıl kutlamak ıcın :))))) yenı yenı alıstı. bır nazar boncugu falan ben de alabılırım belkı. eve oyle bır esya da olabılır. ben cam agaclarına bayılıyorum ama bılıyormusun. ısterdım yanı :)))))

ha ha ha gerçekden bilmek istiyormusun bir bardak sıcak su 1 bardak biraz sütile yaptığım kahve şekersiz:)))
bugün tümgün evdeyim yine,ben soğuk havayı sevmem ayı misali evdeyim:)))))))))))) kış uykusunda,kolay gelsin sana

benim babamda öyle ama biz dershanede ki arkadaşlarla falan çekiliş yaparız heralde

boyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ALLAHIM nerden klıma getirdin birtanesi 700 kalori harika bi kahvaltılık sen gelyemekprogramınıda ben yapcam yok öyle patates kahveyle dönmek kordonda balık yicez yada teknede sonra kahve içmeye gidebiliriz

Kahvaltın hafif ve besleyici olmuş nesli. Afiyet olsun.
+ çıkmanada üzülme hiç moralini bozma. Bende de çok olur + durumları birgünden birgüne +2 kilo çıktığımı bilirim.

cızelgemı yenıledım duramadım zaten. bugun 1 kg daha gıttıgını gordum yanı detoks ıle 2 kg, bu haftaya kadar toplam 2,100 kg vermıs bulunuyorummmmmmmmmmm

Maşallah Allah devamını göstersin pomocum.

Kısa sürede 2 li rakamlara ineceğinden hiç şüphem yok ve bir daha çıkmamanı diliyorum.

3 çocuk neslim:))

Maşallah Allah tüm yavrularını sana bağışlasın canım.

herkese günaydın umarım - li bir gün olur :)

Günaydın melike.

Maşallah Allah azmine azim katsın. Bişiy kalmamış 7 kilocuk bu sana 1,5 beden incelme demek. Darısı başıma.

Hiç belli olmaz vücudun kilo vermeye şartlarsa kendini birden hızlıca verebilirsin. Şu an belkide direnç gösteriyor vücud. Birden direncin kırılıp hızlı kilo vermeye başlayabilirsin.

allah gönlündekileri yaşamanı nasip etsin..bende doğumdan kalma 12 kilo var.. vermek istiyorum ama sütüm kesilirse vicdan azabı duyarım..işe başlayınca gideceğini ümit ediyorum..

Beslenmeyle sütün alakası yoktur canım. Sütün bol olması bol uyku bol moral ve bol sıvı alımına bağlıdır.
Emzirirken de düzenli beslenmeyle kilo verebilir ve emzirmeye devam edebilirsin.

Afiyet olsun güzel menü ama zeytin den uzak durmanı tavsiye ederim canım.

kızlar ben öyle yılbAŞI KUTLAMAM yani benmi için tüm günler özeldir ama yeni yıla yeni bir şeyle girmeyiseverim yani ufacık olsa bile bir hediye siz neler yapıyorsunuz ???

Bizde aile bir arada olur o gece. Kuzenler teyzemler kardeşim herkes her sene birimizde toplanırız. Maksat birlikte karşılamak yeni yılı. Çok eğleniriz birlikte çok bağlı bir sülaleyiz maşallah diyim.

Son düzenleme:

sen kahvaltın bu mu yaaaaaaaaa

valla kızacagım bak sana.

soguk havayı ben de sevmem ama aksam bu sehır musaıt olsa, ya da gunduz evde olsam kesın yururdum yazdan bana geldıler gozum hep dısarda,hem yurusem :))))))))

haaaaaa dogru boyozzzzzzzz. gerı alıyorum sozumu, yok oyle bırsey boyoz moyoz demedık :)))))) anacıgım o nasıl bırseymıs oyle. hamburger bıle 1000 kalorıye yakındı.

vay vay. kordonda balık, teknede kahve. bekle benı nısan ayı, bekle benı ızmır ozaman :))))))

tamam program sana aıt. burdan ızmır kac saat bılmıyorum ama cumartesı aksamı bıner, pazar ınerım pazar tum gun gezıp aksama tekrar gexerım. ısler yogun olursa ızın alamam nısan mayıs ayları felaket yogunuz bız. en kotu ıhtımalle boyle yaparım yanı cumartesı aksam bınerım otobuse.

amannnnnnn sankı nısan ayındayız da plan yapıyorum :))))))))

tsk ederım guzel dıleklerın ıcın. ınsaallah olur en kısa zamanda. benım vucudum ekım sonundan berı sartlandı zaten vermıyor. eylul ekım guzel kılo verdım tum saglık sorunlarıma ragmen. 6,7 olmustu ama hem kasım ayında amelıyattan dolayı spor yapamamak hem de anlayamadıgım sebeplerden baya +++++ oldu. 106 ya kadar cıktım yenıden. sımdı yenı yenı ınıyorm ıste. ınsaallah bundan sonra daha farklı bır dırenc gosterır de yuzum guler :)))))))))

zeytın ben pazar gunu dısında hıc yemıyorum merak etme.

benım kendı aılem sulalem de oyledır ama esımın aılesınde boyle kutlamalar olmamıs. oyuzden alısık degıl ayrıca dınen de dogru bulmuyor.

süt ile ilgili dediklerine katılıyorum ek olarak dengeli beslenmekde önemli
çocukkonusunda yanlış anlama olmuş karabbier arkadaşımız<ın 3 çocuğu var nesli 2 demiş onu yazdım bende bir tane sıpa var ALLAH HEPSİNE ÖMÜR VERSİN
BEN BEKARKEN BİZDE ÖYLE YAPARDIK MA AİLECE EN GÜZELSOFRAMIZ KURARDIK CİPSLER ,ALKOL,YER İÇER 12'DE PASTAMIZI KESERDİK,EVLENDİĞİMDEN BERİ KUTLAMIYORUM EŞİMDEN DOLAYI İLK BAŞLARDA AMA ZAMANLA BANADA CAZİP GELMEMEYE BAŞLADI BENİM İÇİN TÜMGÜNLER ÖZEL,AMA HEDİYE OLAYINDAN VAZGEÇMEM

sen kahvaltın bu mu yaaaaaaaaa

valla kızacagım bak sana.

soguk havayı ben de sevmem ama aksam bu sehır musaıt olsa, ya da gunduz evde olsam kesın yururdum yazdan bana geldıler gozum hep dısarda,hem yurusem :))))))))
HERGÜN BÖYLE DEĞİL İŞTAHIM YOKTU ÜŞENDİM BİRAZDA
CNM BANA KALSA BEN YAĞMURDAÇAMURDA HİÇ FARK ETMEZ YÜRÜRDÜM AMA KUZİ FAKTÖRÜ VAR DENİZ HAVASI TERSDİR AMAN O HASTA OLMASIN BEN KIŞ UYKUSUNA YATMAYA RAZIYIM:)))
ÖNCE NESLİYİ ALIRIZ VAUPRA BİNİP SONRA YA TEKNEDE YADA KORDONDA BALIK KEYFİ KAHVELERİMİZİDE ODA İÇERİZDE BEN KAHVE DİYARINISEVİYORUM ORANIN KAHVESİ ON NUMARA SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN VARMIAKŞAMDÖNMEK KALCAN BENDE İSTEWRSEN ERTESİ GÜN DÖN AMA KALCAN BENDE BENİM KOCAYI UYUTUP SOHBET EDERİZZ

Çok zorlayıcı olduğunu düşünmüyorum eğerki yoğurdu seviyorsan ben zevkle yapmıştım ama hatam bitince yemeklere saldırmaktı ama bu sefer kararlıyım yine belkii saldırmam,acıktığında yine 1 kasa çorbadan içebilirsin bozmak yerinee