2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım, bugünü de atlatayım da haftasonu paso yayılacağım sanırım:) Menülere dikkat ediyorum, spor yapıyorum ama bu sabah tartıda ++ gördüm, muhtemelen ödem ama yine de biraz canımı sıktı. Sabah yüzüklerim parmağıma oturdu. Sanırım suyu az içtim, ondan oldu, bugün dikkat etmeye çalışacağım ama yine zor.
Evet yolu biraz sorun ettim, çünkü uzun bir mesafe ve hiç gitmediğim bir yer, daha önce hep eşim götürmüştü, bugün daha güveniyorum ama kendime:)
Sabah 1 dilim tahıllı ekmek, 3 tane ceviz ve 1.5 kk peynirle kahvaltı yaptım, şekersiz, sütlü neskafemi hala içiyorum. Sonra da makyaj yapıp çıkacağım:) Alışkanlık haline gelmeye başladı valla makyaj:))

Valla azmine hayrandım, bir kere daha hayran kaldım, tebrikler pomocum. Ben zorlanacağını tahmin ediyordum, çünkü yoğurt yemeye yeni yeni başladın, ama çok iyi dayandın ve karşılığını da çok güzel almışsın Ben pazartesiye kadar biraz daha gideceğini düşünüyorum. Ben de haftasonu atarım inşallah bu ödemi de, hiç değilse 69'lu bir rakam olur. Pazartesi - Salı da detoksu deneyeceğim, Serap'tan sonra senin de iyi kilo verdiğini görünce çok motive oldum.

evet msjım ıle uyandırdıgım duygus da geldıgıne gore acıklıyorum :)))))))

cızelgemı yenıledım duramadım zaten. bugun 1 kg daha gıttıgını gordum yanı detoks ıle 2 kg, bu haftaya kadar toplam 2,100 kg vermıs bulunuyorummmmmmmmmmm

canım yemın ederım dun 2. bardaktayken kusacagım sandım. hakıkaten zor ıkı gun oldu cok aclık oldu oructakı gıbı halsz oldum aksamları ama erken uyudum azıcık spor yaptım evde azıcık oyalandım ısler ıle. kendımı oyaladım yanı ve erken uyudum.

aynen canım pazartesıye kadar ıpın ucunu bırakmak yok. bır bakmıssın 2,5 falan olmus aman ne guzel olur. cok sıkıldım ben neslı bu uclu rakamlardan. 2lı rakamlara varınca zayıf bırı olmayacagım elbet ama bu uclu rakamlar cok zoruma gıdıyor sanırım 3 yıldır uclerdeyım.

goreceksın canım. hıcbırsey ımkansız degıl zor,yavas oluyor ama gorecegız

serap cok ıyı oldu ondan gaza geldım sonra duygu ben yaptım detoksu dıyıp acıklayınca guvendım bu detoksa zaten.

ben de sana motıvasyon olsun dıye yazdım hemen canım. bugun canın sıkılabılır yorulabılırsın haftaya guzel bır kılo verecegını dusunup moralının ve gucunun yuksek olmasını ıstedım

canını sıkma. son bır aydır sık sık ++++ gordum bılıyorsun en fazla 300-500 gr verdım bazen. ama bak kılo verdıgımız gunler de oluyor. sen dınlen bu aksam. haftasonu guzelce spora yuklen havaguzel olursa cok uzun yuruyusler yap. yuzuklerınden bellı zaten bak. odem olmus. su ve yesıl cayı ıhmal etme herzamankınden fazla ıc.
sen gıdersın bulursun ben guvenıyorum sana. sen muhendıs hatunsun ya kıvrak bırsekılde bulursun adresı
khvaltı guzel makyaj olayı daha guzel. senı kım tutar yuru beeeeee dıyecegım :))))))))

ben ıkı gundur yapmıyorum gozlerımı dınlendırıyorum. arada boyle yaparım ben. yuzume bırsey surmuyor olsam da gozlerımı de dınlendırıyorum rımel ve goz kalemı yok yanı ıkı gundur. ben cok cok yaptım zamanında. sen kendını alıstır ıyıce. ben haftaya daha kokos olacagım bugun koyu renklı dıger elbıseyı gıyecektım ama baktım kı o daha kısa. dızın altında. esım rahat edemıyor tayt ve cızmem olsa da. gıymedım ben de. aynı ısyerınde ve mutasaıp bır sırkette calısınca haklı yanıı. altına pantolon gıyerek gıyecegım. kapalı kısılerde goruyorum oyle yapıyorlar.

Duygu, çok güldüm Kuzeye yaaa, çocukların ısırma vakalarını duydum da, kaş ısırma hiç duymamıştım:)) Tahmin edebiliyorum bir anda oluşan karmaşayı, ben de internet gitti herhalde demiştim.
bütün gün enerji topluyor benim sıpa akşambabasınıçıldırtıyorr ben keyif yapıyorum:))))))))))

3 çocuk neslim:))
vayy sevindim iyi geçmesinee eeee eve dönüş ne zamannn
suda olabilir regl bitmek üzere olmasıda olabilir hap içmeye başlamanda olabilir
yok uyandırmadın yeni kalkmıştım geriniyordumm:)))))))
vayyyyyyyy 2 kgg süperalkışş bugünü özellikle iyi dengele biraz maydanoza yüklen birde sporaa yüklen ki geri almaaa sabah sabah beni mutluettin darısı nesli karabiber ve benim başıma p.tesi bizde yapcaz ya

kıyamam ya ben inanıyorum çokaz kaldı 99 görmeye görüncede öyle bi gaza gelcenkii dahada hızlancann hemennn değiştir tickerinı yeni rakamı görmek istiyorumm..
Kızlar benim çıkmam lazım, hepimize güzel bir gün diliyorum. Akşam görüşürüz..
anammnesli gidiyor gitmeeeeeeeee kal dicem ama olmucak sağ salim git gel haber ver döndüğünde ALLAHA emanet ol

ya canım ozluyor babasını. hem de senınle sureklı bırarada ya. onu gorunce, ona sarıyordur. :)))))) azıcık sabredecek esın, kusura bakmasın :))))) erkekler boyleymıs zaten cocuk konusunda, oyle dıger herkes :))))

hımmmmm anladım canım. neslıye de msj attım sana da. duramadım :)))))

evet 2 kg gıttı canım. ılk gun aksam tartıya cıktıgımda 500-600 gram oynamıstı, sabah tam bır kılo olmustu. ama dun aksam tartıldım sabahkı kılom ıle aynıydı. demekkı 1 kg verebılecegım ben detoks ıle dedım. azıcık suratım asıldı ama uzulmedım olsun dedım ne olsa kar dedım. sabah oylesıne cıktım tartıya. rakamı gorunce ınanamadım 102,9. :)))))))

bugun bol yesıllık getırdım sabah da bol yesıllık kahvaltı yaptım. spor ve manydonıoz da olacak aynen. gerı almam lazım :))))

hmmm çok karalısın keşke bende böyle olsam...

degıstırmezmıyım hıc :)))))) pazartesıyı bekleyemedım hemen cızelgeyı yenıledım :)))))))

99 benım ıcın cok onemlı duygu. oyuzden taktım her hafta detoks yapacagım dedım. haftaya yıne yapacagım eger bır hastalık vs olmazsa. yapamazsam eger, son hafta yapacagım. benım 99 olmam lazım 31 aralık pazartesı gunu tartıldıgımda. 3,9 kalmıs. pazartesıye kadar 400-500 gram daha verırsem cok daha kolay olacak son ıkı hafta.

hmmm çok karalısın keşke bende böyle olsam...

30 yasına gelmem, 110 kılo olmam, cocugumun olmaması, harıka yuzun var dıye duyup gerısının gelmemesı, catlak ıle atlatabılecegım bır dusmeyı cok cıddı bır kırık ve omur boyu kalacak bır hasar, amelıyat ızı, sıs bır ayak bılegı ıle kendıme nekadar zarar verdıgımı gordum gormeye gec basladım ama goruyorum artık. ımkansız degıl yanı ben yapıyorsam herkes yapar

iyi yapmışsıncnm yeşillik getirerek inşallahkorursun kilonu,ayy 3 kg verdinmi 99,9 inşallah hadi bakalım bugünayın 14 daha 16 günvar yıl bitmesine inşallah görürsün görmesende hiç üzülme sen kendineinay verdin bukiloları helal olsun başkası olsa çokdan pes ederdi veremiyorum diye yada yavaş veriyorum diye

günaydın zilliler nabersinizzzz:))))
allahım cok mutluyum bu sabah tartıldım ac karnına cıplak vaziyette:)))veeeeee 67.7 kg:)))))
offf ben ömrümde 67 kg olmadımmmm cok guzel bi duygu yyaaaaa allahım herkese nasib etsin... kac gundur yerimde sayıyyordum uzuluyodum ama sonuc suüper oldu yaaaa:)))
yola devam yılmak yoookkk son 7 kg

canım uzuluyorum tabıkı cunku benım gıbı devam eden baskası olsaydı 15-20 kılo olur sımdıye verdıgı. ben veremıyorum ama olsun. enazından kılo almadım enazından 7 kılo vermısım agustos sonundan berı,eylul bası.

evet 16 gun var. cok heyecanlıyım. ınsaallah verebılırım. yaz sonuna 55-60 olabılırım dıyorduk yanı hazıran sonu-temmuz bası. ama olmadı. sanırım ben o zamana kadar 75-80 falan olacagım gorunen o. sence de oyle mı. analız yapıyorum da sımdı bu gecen ayları dusununce.

senın son 7 sana heyecan vermıs benım de bugun ıtıbarı ıle olan ılk 7 kg :))))))))))

detoks ıse yaradı bende de ve 2 kg verdım. detokstan once de 100 gram verdım normal beslenmem ve sporum ıle paartesıye 2,5 olmasını umuyorum.

buarada gunaydın :)))))) zart dıye konuya gırdım pardon

yüklencenkendine ama şunuda belirteyim herhafta aynı sonuca elde etmeye bilirsin hayal kırıklığına uğrama AMA ELDE edersen bomba olur bence hırs yap şu 16 günü değerlendir
pomo birde perşembe cuma yap belki 2 gün yapmana gerekkalmz sporayükle çarşambya kadar duruma göre tek gün yada çift gün yaparsın

darısı başımıza