- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.621
canım dun pek gıremedın nekadar yogun oldugun bellıydı. nasılsın merak ettım senı.
menuler super, spor super ne dıyım yanı bravoooooooooooo
yarın da toplantın varmıs kolay gelsın canım basarılar dılıyorum yolu sıkıntı etmıssın sag salım varırsın canım ınsaallah bence rahat olacak sorun olmayacak oyle hıs var ıcımde.
neslıcıgım gunaydın,
bugun yogunsun gıremezsın dıye msj attım sana.
ben cok zorlandım oyuzden belkı korkuttum senı detoks konusunda. ama karsılıgının cok guzel alındıgını gormen ıcın sana moral olsun dıye msj attım
Kızlar benim çıkmam lazım, hepimize güzel bir gün diliyorum. Akşam görüşürüz..
Valla azmine hayrandım, bir kere daha hayran kaldım, tebrikler pomocum. Ben zorlanacağını tahmin ediyordum, çünkü yoğurt yemeye yeni yeni başladın, ama çok iyi dayandın ve karşılığını da çok güzel almışsın Ben pazartesiye kadar biraz daha gideceğini düşünüyorum. Ben de haftasonu atarım inşallah bu ödemi de, hiç değilse 69'lu bir rakam olur. Pazartesi - Salı da detoksu deneyeceğim, Serap'tan sonra senin de iyi kilo verdiğini görünce çok motive oldum.
Teşekkürler canım, bugünü de atlatayım da haftasonu paso yayılacağım sanırım:) Menülere dikkat ediyorum, spor yapıyorum ama bu sabah tartıda ++ gördüm, muhtemelen ödem ama yine de biraz canımı sıktı. Sabah yüzüklerim parmağıma oturdu. Sanırım suyu az içtim, ondan oldu, bugün dikkat etmeye çalışacağım ama yine zor.
Evet yolu biraz sorun ettim, çünkü uzun bir mesafe ve hiç gitmediğim bir yer, daha önce hep eşim götürmüştü, bugün daha güveniyorum ama kendime:)
Sabah 1 dilim tahıllı ekmek, 3 tane ceviz ve 1.5 kk peynirle kahvaltı yaptım, şekersiz, sütlü neskafemi hala içiyorum. Sonra da makyaj yapıp çıkacağım:) Alışkanlık haline gelmeye başladı valla makyaj:))
bütün gün enerji topluyor benim sıpa akşambabasınıçıldırtıyorr ben keyif yapıyorum:))))))))))Duygu, çok güldüm Kuzeye yaaa, çocukların ısırma vakalarını duydum da, kaş ısırma hiç duymamıştım:)) Tahmin edebiliyorum bir anda oluşan karmaşayı, ben de internet gitti herhalde demiştim.
3 çocuk neslim:))Aynen Karabiberim yaaa, senin yine 9 ay, biz 3 sene ayrı şehirlerdeydik, sonra 1 sene birlikte olduk, sonra 6 ay tekrar ayrı ve Haziran 2012'den beri de birlikteyiz:)) Çok yorucu bir süreç, düzen kuramıyorsun. Tabi çocuk olmaması avantaj, o zaman çok daha zor. Senin 2 çocukla düşünemiyorum bile. Birkaç günlük ayrılıklar tamam ama uzun süre ayrı düşmeyelim hiçbirimiz.
vayy sevindim iyi geçmesinee eeee eve dönüş ne zamannngeç oldu ama geldim sonundaajurim süper geçti, çok begendiler, tabi eleştirdikleri bişeylerde oldu ama genel anlamda projemi çok begendiler. o yuzden ona çok keyiflendim bir dee juriye dışarıdan mimar getirmişler, onlardan birinin kuzeni eskiden benden hoşlanıyodu tanışmıştık o çocukla da. juride çok komik oldu çok eğlendim ama kendi hocalarımda dışarıdan gelen hocalarda çok begendi en azından iyi bir haber oldu benm için
ama yemek konusunda hala aynıyım, neden isteksizim anlamıyorum, su bile içmek istemiyorum o kadar yani. ama çok kafaya takmıyorum yani, güçsüz düşmeyim diye meyve yiyorum bolca artık onlarla idare ederim iştahım yerine gelene kadar.
bugun kar yagdı burda bide izlemesi çok keyifliydi ama malesef çıkamadım dışarı, juri sırasını bekliyordum. benm juri bitene kadar da kesildi zaten. bende havadisler böyle yani kızlarr
hoşgeldin yeni gelin, dön aramıza tamam mı
kızlar menuyu yazayım ama yine fırça yiyecem sanırım sizden :44:
11.30
2 mandalina
13.30
yarım gözlemenin biraz daha azı
18.30
avuç kadar tavuk
2 yk pilav
2 yk domates salatası
21.00
2 mandalina
bugunluk de benden bu kadar, yarın da gündüz yokum kızlar. sabah dersim var öğleden sonra da gökhn türkmn in söyleşisine gidecemmöpüyorum hepiniziiii
suda olabilir regl bitmek üzere olmasıda olabilir hap içmeye başlamanda olabilirTeşekkürler canım, bugünü de atlatayım da haftasonu paso yayılacağım sanırım:) Menülere dikkat ediyorum, spor yapıyorum ama bu sabah tartıda ++ gördüm, muhtemelen ödem ama yine de biraz canımı sıktı. Sabah yüzüklerim parmağıma oturdu. Sanırım suyu az içtim, ondan oldu, bugün dikkat etmeye çalışacağım ama yine zor.
Evet yolu biraz sorun ettim, çünkü uzun bir mesafe ve hiç gitmediğim bir yer, daha önce hep eşim götürmüştü, bugün daha güveniyorum ama kendime:)
Sabah 1 dilim tahıllı ekmek, 3 tane ceviz ve 1.5 kk peynirle kahvaltı yaptım, şekersiz, sütlü neskafemi hala içiyorum. Sonra da makyaj yapıp çıkacağım:) Alışkanlık haline gelmeye başladı valla makyaj:))
yok uyandırmadın yeni kalkmıştım geriniyordumm:)))))))evet msjım ıle uyandırdıgım duygus da geldıgıne gore acıklıyorum :)))))))
cızelgemı yenıledım duramadım zaten. bugun 1 kg daha gıttıgını gordum yanı detoks ıle 2 kg, bu haftaya kadar toplam 2,100 kg vermıs bulunuyorummmmmmmmmmm
kıyamam ya ben inanıyorum çokaz kaldı 99 görmeye görüncede öyle bi gaza gelcenkii dahada hızlancann hemennn değiştir tickerinı yeni rakamı görmek istiyorumm..canım yemın ederım dun 2. bardaktayken kusacagım sandım. hakıkaten zor ıkı gun oldu cok aclık oldu oructakı gıbı halsz oldum aksamları ama erken uyudum azıcık spor yaptım evde azıcık oyalandım ısler ıle. kendımı oyaladım yanı ve erken uyudum.
aynen canım pazartesıye kadar ıpın ucunu bırakmak yok. bır bakmıssın 2,5 falan olmus aman ne guzel olur. cok sıkıldım ben neslı bu uclu rakamlardan. 2lı rakamlara varınca zayıf bırı olmayacagım elbet ama bu uclu rakamlar cok zoruma gıdıyor sanırım 3 yıldır uclerdeyım.
goreceksın canım. hıcbırsey ımkansız degıl zor,yavas oluyor ama gorecegız
serap cok ıyı oldu ondan gaza geldım sonra duygu ben yaptım detoksu dıyıp acıklayınca guvendım bu detoksa zaten.
ben de sana motıvasyon olsun dıye yazdım hemen canım. bugun canın sıkılabılır yorulabılırsın haftaya guzel bır kılo verecegını dusunup moralının ve gucunun yuksek olmasını ıstedım
anammnesli gidiyor gitmeeeeeeeee kal dicem ama olmucak sağ salim git gel haber ver döndüğünde ALLAHA emanet olKızlar benim çıkmam lazım, hepimize güzel bir gün diliyorum. Akşam görüşürüz..
bütün gün enerji topluyor benim sıpa akşambabasınıçıldırtıyorr ben keyif yapıyorum:))))))))))
3 çocuk neslim:))
vayy sevindim iyi geçmesinee eeee eve dönüş ne zamannn
suda olabilir regl bitmek üzere olmasıda olabilir hap içmeye başlamanda olabilir
yok uyandırmadın yeni kalkmıştım geriniyordumm:)))))))
vayyyyyyyy 2 kgg süperalkışşbugünü özellikle iyi dengele biraz maydanoza yüklen birde sporaa yüklen ki geri almaaa sabah sabah beni mutluettin darısı nesli karabiber ve benim başıma p.tesi bizde yapcaz ya
hmmm çok karalısın keşke bende böyle olsam...kurallar uzerınde tekrar dusunmek lazım ama sımdılık aklımdakıler:
1. bıldırım gunu pazartesı sabah.
2. oglene kadar bıldırım yapılmıs olacak.
3. benım telefonum herkesde olacak. nete gelemeyen msj atacak.
4. sabah 9 da bıtırmem gerekır cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.
5. buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.bunu dusunelım oldu mu kızlar ?
6. onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alınılacak.
7. onlıne oldugumuzda., gecmıs bu menulerımızı notlarımız sayesınde bıldırecegız.
8. menu bıldırmedıgımız gun olmayacak.
9. menuler hakkında herkes yorum yapacak kısa bıle olsa.
10. en az kılo verene spor cezas verılecek. cezayı verecek kısı, o haftanın bırıncısı olacak.
11. en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyecegız.
ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.
12. gunuk muhakkak aktıvıte yapacagız. enaz yarım saat.
13.aktıvıte, ev ısı bıle olabılır.
14. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım.
15. aktıvıte yapamadık. ıslerımız, mısafırlerımız vardı dıyelım ozaman ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.
16. gunluk 2,5 lt su içilecek.
17. gunde en az 2 kez bıtkı cayı ıcılecek.ozellıkle yesıl cay secılecek.
18. bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmıyorum. seyahat vs dısındakı durumlar harıc. musaıt olmayacaksak, muhakkak onceden haber verecegız. dedıgım gıbı telefonuma msj atabılme ımkanınız da olacak aynı sekılde bu konu ıcın de dahıl.
19. kuralları sureklı cıgneyen kısıler, lısteden cıkarılacak.
20.lısteye yenı kısının alınmasına beraber karar verılecek. kısının gunluk takıp ve dısıplını, olumlu karar verılmesınde etkılı olacak.
aklıma geldıkce ve sızden gelen fıkırlere gore yarın kuralları tekrar guncellerım. kalorı sepetı ısı bana sıkıcı geldı. onu bır dusunelım oldu mu kızlar.
ben bazı durumlarda cok kuralcı olurum. madem kı benı sectınız bunu kabullenmeye hazır olun :))))))
kıyamam ya ben inanıyorum çokaz kaldı 99 görmeye görüncede öyle bi gaza gelcenkii dahada hızlancann hemennn değiştir tickerinı yeni rakamı görmek istiyorumm..
anammnesli gidiyor gitmeeeeeeeee kal dicem ama olmucak sağ salim git gel haber ver döndüğünde ALLAHA emanet ol
hmmm çok karalısın keşke bende böyle olsam...
ya canım ozluyor babasını. hem de senınle sureklı bırarada ya. onu gorunce, ona sarıyordur. :)))))) azıcık sabredecek esın, kusura bakmasın :))))) erkekler boyleymıs zaten cocuk konusunda, oyle dıger herkes :))))
hımmmmm anladım canım. neslıye de msj attım sana da. duramadım :)))))
evet 2 kg gıttı canım. ılk gun aksam tartıya cıktıgımda 500-600 gram oynamıstı, sabah tam bır kılo olmustu. ama dun aksam tartıldım sabahkı kılom ıle aynıydı. demekkı 1 kg verebılecegım ben detoks ıle dedım. azıcık suratım asıldı ama uzulmedım olsun dedım ne olsa kar dedım. sabah oylesıne cıktım tartıya. rakamı gorunce ınanamadım 102,9. :)))))))
bugun bol yesıllık getırdım sabah da bol yesıllık kahvaltı yaptım. spor ve manydonıoz da olacak aynen. gerı almam lazım :))))
iyi yapmışsıncnm yeşillik getirerek inşallahkorursun kilonu,ayy 3 kg verdinmi 99,9 inşallah hadi bakalım bugünayın 14 daha 16 günvar yıl bitmesine inşallah görürsün görmesende hiç üzülme sen kendineinay verdin bukiloları helal olsun başkası olsa çokdan pes ederdi veremiyorum diye yada yavaş veriyorum diye
günaydın zilliler nabersinizzzz:))))
allahım cok mutluyum bu sabah tartıldım ac karnına cıplak vaziyette:)))veeeeee 67.7 kg:)))))
offf ben ömrümde 67 kg olmadımmmm cok guzel bi duygu yyaaaaa allahım herkese nasib etsin... kac gundur yerimde sayıyyordum uzuluyodum ama sonuc suüper oldu yaaaa:)))
yola devam yılmak yoookkk son 7 kg
degıstırmezmıyım hıc :)))))) pazartesıyı bekleyemedım hemen cızelgeyı yenıledım :)))))))
99 benım ıcın cok onemlı duygu. oyuzden taktım her hafta detoks yapacagım dedım. haftaya yıne yapacagım eger bır hastalık vs olmazsa. yapamazsam eger, son hafta yapacagım. benım 99 olmam lazım 31 aralık pazartesı gunu tartıldıgımda. 3,9 kalmıs. pazartesıye kadar 400-500 gram daha verırsem cok daha kolay olacak son ıkı hafta.
günaydın zilliler nabersinizzzz:))))
allahım cok mutluyum bu sabah tartıldım ac karnına cıplak vaziyette:)))veeeeee 67.7 kg:)))))
offf ben ömrümde 67 kg olmadımmmm cok guzel bi duygu yyaaaaa allahım herkese nasib etsin... kac gundur yerimde sayıyyordum uzuluyodum ama sonuc suüper oldu yaaaa:)))
yola devam yılmak yoookkk son 7 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?