- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.681
off sende çok uzun ayrı kalmışsınn ben 9 ayı nasıl saymıştım sanki askerlik bekliyordum ,çocuklarla anne evide olsa zor oluyor çocukların istekleri bitmiyor,büyük kız okula alışamadı okula gitmek istemezdi babanın yokluğundan daha ilk okul 3 e gidiyordu ama şimdi öylemii hem okulu çok seviyor hemde babanın ağırlığınınn gözünüü seveyimm baba evde başka ya çokcuk konusundaAynen Karabiberim yaaa, senin yine 9 ay, biz 3 sene ayrı şehirlerdeydik, sonra 1 sene birlikte olduk, sonra 6 ay tekrar ayrı ve Haziran 2012'den beri de birlikteyiz:)) Çok yorucu bir süreç, düzen kuramıyorsun. Tabi çocuk olmaması avantaj, o zaman çok daha zor. Senin 2 çocukla düşünemiyorum bile. Birkaç günlük ayrılıklar tamam ama uzun süre ayrı düşmeyelim hiçbirimiz.
canım ben gırmedım. evde ıslerım vardı ancak bıtırdım onları. bugun ıcın yesıllık yemek nar falan hazırladım. ve baska ev ıslerı. spor yaptım ardından. yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım basıt gıbı gorunuyor ama yoruyor ama bısıkletten daha az yorucu tabıkı. bısıklete cesaret edemedım cunku fena aclık vardı daha da acıkmak ıstemedım rahat uyuyayım dedım. ben dun daha rahat gecırdım ılk gune gore. ama bardak sayım daha az oldu. toplamda 2 bardak ıctım mıdem fena halde bulandı cunku ben ıcemıyorum bıraz ıcıyorum hemen ardından ılık su ıcıyorum boyle yaparken yaparken mıdem fena halde bulandı halen hatırlayınca bulanıyorum ınan. en zorlanan ben oldum umarım senınkı rahat gecer canım.
ben bır dahakıne malzemelerı daha az koyacagım. daha fazla su daha fazla yogurt ekleyecegım bır de baharatı abartmısım onu azaltacagım. dun ılık ıctım boyle daha ıyı oldu ama nedense 2 . bardakta fena mıdem bulandı.
bence sen haftasonu guzelce dınlen ve pazartesı -salı yap.
ya ben nerden dedım oyle :)))))) ne bılıyım okadar ayrılık yasadıgınızı. kusura bakma canım ya o espırıydı. huysuz esımden ben bıle 3 ay ayrılmak ıstemem yanı. hele kı sız bukadar ayrılıktan sonra yok canım ALLAH korusun tabıkı. karabıber de demıs kımseyı ALLAH ayırmasın tabıkı.
biran evvel pazartesi olaydı birrr duygu nesliyel bir başlasaydık birrrrevet msjım ıle uyandırdıgım duygus da geldıgıne gore acıklıyorum :)))))))
cızelgemı yenıledım duramadım zaten. bugun 1 kg daha gıttıgını gordum yanı detoks ıle 2 kg, bu haftaya kadar toplam 2,100 kg vermıs bulunuyorummmmmmmmmmm
bütün gün enerji topluyor benim sıpa akşambabasınıçıldırtıyorr ben keyif yapıyorum:))))))))))
3 çocuk neslim:))
vayy sevindim iyi geçmesinee eeee eve dönüş ne zamannn
suda olabilir regl bitmek üzere olmasıda olabilir hap içmeye başlamanda olabilir
yok uyandırmadın yeni kalkmıştım geriniyordumm:)))))))
vayyyyyyyy 2 kgg süperalkışşbugünü özellikle iyi dengele biraz maydanoza yüklen birde sporaa yüklen ki geri almaaa sabah sabah beni mutluettin darısı nesli karabiber ve benim başıma p.tesi bizde yapcaz ya
biran evvel pazartesi olaydı birrr duygu nesliyel bir başlasaydık birrrr
ozaman 2 çocuk vardı eşimle ayrı kaldığımda canım,oğluş koca gelince oldu
süt ile ilgili dediklerine katılıyorum ek olarak dengeli beslenmekde önemli
çocukkonusunda yanlış anlama olmuş karabbier arkadaşımız<ın 3 çocuğu var nesli 2 demiş onu yazdım bende bir tane sıpa var ALLAH HEPSİNE ÖMÜR VERSİN
BEN BEKARKEN BİZDE ÖYLE YAPARDIK MA AİLECE EN GÜZELSOFRAMIZ KURARDIK CİPSLER ,ALKOL,YER İÇER 12'DE PASTAMIZI KESERDİK,EVLENDİĞİMDEN BERİ KUTLAMIYORUM EŞİMDEN DOLAYI İLK BAŞLARDA AMA ZAMANLA BANADA CAZİP GELMEMEYE BAŞLADI BENİM İÇİN TÜMGÜNLER ÖZEL,AMA HEDİYE OLAYINDAN VAZGEÇMEM
HERGÜN BÖYLE DEĞİL İŞTAHIM YOKTU ÜŞENDİM BİRAZDA
CNM BANA KALSA BEN YAĞMURDAÇAMURDA HİÇ FARK ETMEZ YÜRÜRDÜM AMA KUZİ FAKTÖRÜ VAR DENİZ HAVASI TERSDİR AMAN O HASTA OLMASIN BEN KIŞ UYKUSUNA YATMAYA RAZIYIM:)))
ÖNCE NESLİYİ ALIRIZ VAUPRA BİNİP SONRA YA TEKNEDE YADA KORDONDA BALIK KEYFİ KAHVELERİMİZİDE ODA İÇERİZDE BEN KAHVE DİYARINISEVİYORUM ORANIN KAHVESİ ON NUMARA SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN VARMIAKŞAMDÖNMEK KALCAN BENDE İSTEWRSEN ERTESİ GÜN DÖN AMA KALCAN BENDE BENİM KOCAYI UYUTUP SOHBET EDERİZZ
çok tesekkurler tavsiyeler için mutlaka uygulayacağım. Başkasının söyledikleri beni daha çok etkiliyor. benim metbolizmam da çok yavaş metabolizma hızlandırma çayı içiyorum. kilo çizelgesi yapmak istiyorum olmadı bana yardım edebilir misiniz ?
kahvaltı menu : 1 bardak su. 2 dilim kepek ekmeği 1 ince dilim yağsız peynir domates salatalık 3 çatal yumurta sekersiz cay. sabah kahvaltısını geç yaptığım için şimdi bitki çayı ve yarım avuç leblebi
ya ben bızım konunun basında tarıf etmıstım detalı ama ınan sımdı zor olacak usrtelık ısteyım vaktım yok yanı anlatmaya kusura bakma aksam yardımcı olabılırım eger gırersem.
kepek ekmegı yemıyoruz tam bugday ya da cavdar ekmegı. onun dısında menun guzel. ve kahvaltı erken yapılmalı gune erken baslamak metabolızmayı calıstıran en buyuk faktor.
Bu arada nesliyle oğlum gizli aşk yaşıyor kayınvalide olarak deşifre ediyorum
Kızlar malzelerim elime ulaştı çokda güzelegzersiz programı yollamışlarr.pilates topumu şişirdimbenim sıpa oynuyor şuan:)))))))
off sende çok uzun ayrı kalmışsınn ben 9 ayı nasıl saymıştım sanki askerlik bekliyordum ,çocuklarla anne evide olsa zor oluyor çocukların istekleri bitmiyor,büyük kız okula alışamadı okula gitmek istemezdi babanın yokluğundan daha ilk okul 3 e gidiyordu ama şimdi öylemii hem okulu çok seviyor hemde babanın ağırlığınınn gözünüü seveyimm baba evde başka ya çokcuk konusunda
pomo seni tebrik ediyorum tekrardan, kilon 102 olmuş ya sen bu işi başaracaksınn inşallah şöyle zayıf halinlede resimler koyarsın bizde zevkle bakarız canım,
tek kelimeyleşahane bir gün hen yönüyle
hımmm geçerken bizede uğra yolun üstündeyim cnm sen yaparsın senden ne uçan ne kaçan teleşa gerekyok güzel birparça aç kemerini bAĞLa tamyol ilerii kazasız belasızzz arada ben iyiyim de ki meraklanmayalım
biz unutmadık sen unuttun eş faktörünü:)))tabi cnm sen nasıl rahat etceksen öyle yapp ister bir gün memnun kalmazsan bırak pomoyoda dedim ben,başdandedim yan etkilerinidee yinede bi dene bakalım
benim sıpa babasının kaşını ısırdı ,benim kocada çıtkırılır acımış fırça attı oğlana bizimoğlandahasas ağladı ben sakinleştirdim ondan kayboldumaniden kusura bakmaaa
Canım işallah bende düzenli gideceğim önümüzdeki haftaya.
Benim sorunum aslında kilo vermek değil de verince şımarıp yemeye başlamak ve almak.
İnsan kaç kez iner istediği kiloya ve tekrar başa döner.
Bu kez bunu yapmamam lazım.
Ben geldimmmmm
İVET CNM KUZİ FAKTÖRÜ ÖNÜMÜKESİYOR NEYSE ARTIK İPİM-PİLATES MALZEMEM-LESLİM- İDAREB EDİYOZ OĞLN UYUDUĞUNDA BAHARA BAŞLARIM YÜRÜMEYE AMA BU SEFER DENİZ OLMUCAK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ OLCAK:)))canım ben bılıyorum senı. yuruyus delısısın. onu kastetemedım kuzıden dolayı cıkmadıgını soylemesen de bılıyorum.
bugun oglen ve aksam ne yedıgını yarınyazar mısın kontrol edecegım senı :)))))
anam kac bu benı bırakmayacak. :))))kal, yat dıyor delı mı ne bu kız :)))))
plana bayıldım ama. nısan ayındkaı bu plana kadar enaz 85 olmalıyım.
İVET BUGÜN TELEFONDA AŞK YAŞADILAR BENİMOĞLUM ONA HAYATIM BİTANEM AŞKIM ÖPTÜM DEDİ:))) NESLİDE KENDİNİ KAYBETTİM AYAKLARI YERDEN KESİLDİ BU SÖZLER ÜZERİNE TOPLANTIÖNCESİ:))) ŞANS ÖPÜCÜĞÜDE ATTI ,BU ARADA NESLİ DUYMASIN SESİ ÇOK GÜZEL 18 LİK LOLİTA SESİnasıl yaaaaaaaaaaaa
nasıl basladı. ben ona asıktım nasıl neslıye karsılık verır :))))))) nezaman basladı nasıl gelıstı bu olay :)))))
hımmmmmm gayet güzellllll cnmm arada gofretide yemişsin kız bi rahat durrryramaz kız çocuğu gibisin:))))gerçi yarım yemişsinmenümüde yazayım
kalkınca bir bardak su ,şekersiz neskafe
kahvaltı
2 kaşık lor üstüne azcık zeytinyağı ve baharat
1 dilim ekmek
şekersiz 4 fincan çay
ara
yarım çikolatalı gofret
yeşil çay
öğle
bir kase tarhana
yeşil mercimek yemeği 4 kaşık
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
akşam
bir kase tarhana çorbası
şimdiye kadar 6 bardak su
15 dakika lesli ,gece 3 mil yapıcam
bütün evi dip bucak temizlik cam silme
400 merdiven inip çıkmak
evet cnm metabolizma çalıştırıyor selahattindönmezin çayı ben onu unutmuşum bi bakayım tarifine tekrrroyyy oyyy çok tatlısınızzzz
Bu analık işte böle duygucum hep ara bulucu olmak zorundayız işter 17 aylık olsun ister 17 yaşında hiç farketmiyo
Duygu unutmadan yazıyım belki başka arkadaşlarda yapar hani geçen sene elma çayı yapıyorduk ya karanfilli tarçınlı bol baharatlı onu ben ıhlamurla karıştırdım zımba gibi oldum çook iyi geldi .o çay hem metobolizmayıda hızlandırıyodu dimi
bu arada regl oldum bugünleri çok iyi değerlendirmek istiyorum
ya ben bızım konunun basında tarıf etmıstım detalı ama ınan sımdı zor olacak usrtelık ısteyım vaktım yok yanı anlatmaya kusura bakma aksam yardımcı olabılırım eger gırersem.
kepek ekmegı yemıyoruz tam bugday ya da cavdar ekmegı. onun dısında menun guzel. ve kahvaltı erken yapılmalı gune erken baslamak metabolızmayı calıstıran en buyuk
Yarin kahvaltimi erken yaparim. Spor sabah mi yoksa aksam mi yapamaliyim. Tavsiyelerin icin cok sagol elimden geleni yapicam.
İkindi :1 kurabiye sekersiz cay (misafirim vardi kacamak oldu)
Aksam: 5 kasik pirasa 1 dilim ekmek 1 kucuk kase yogurt bol su
duygucum pomoya ne kadar sevindim ben şuan 102 kilo varmı ötesiii ona nazar boncuğumuda takayımmiyi yapmışsıncnm yeşillik getirerek inşallahkorursun kilonu,ayy 3 kg verdinmi 99,9 inşallah hadi bakalım bugünayın 14 daha 16 günvar yıl bitmesine inşallah görürsün görmesende hiç üzülme sen kendineinay verdin bukiloları helal olsun başkası olsa çokdan pes ederdi veremiyorum diye yada yavaş veriyorum diye
aminn inşallah birgün bende görürüm 67 kiloyugünaydın zilliler nabersinizzzz:))))
allahım cok mutluyum bu sabah tartıldım ac karnına cıplak vaziyette:)))veeeeee 67.7 kg:)))))
offf ben ömrümde 67 kg olmadımmmm cok guzel bi duygu yyaaaaa allahım herkese nasib etsin... kac gundur yerimde sayıyyordum uzuluyodum ama sonuc suüper oldu yaaaa:)))
yola devam yılmak yoookkk son 7 kg
bende heyecanladımm şimdi ,inanınn içim yine kıpır kıpır oldu bayramdan önce nasıl kararlıysam şimdi yine öyleyimcanım uzuluyorum tabıkı cunku benım gıbı devam eden baskası olsaydı 15-20 kılo olur sımdıye verdıgı. ben veremıyorum ama olsun. enazından kılo almadım enazından 7 kılo vermısım agustos sonundan berı,eylul bası.
evet 16 gun var. cok heyecanlıyım. ınsaallah verebılırım. yaz sonuna 55-60 olabılırım dıyorduk yanı hazıran sonu-temmuz bası. ama olmadı. sanırım ben o zamana kadar 75-80 falan olacagım gorunen o. sence de oyle mı. analız yapıyorum da sımdı bu gecen ayları dusununce.
menulerımı de yazayım. dunku kahvaltıdan sonra, tek ek ılave gıda 2 bardak detoks oldu. bol su, yesıl cay ve cay eklendı. toplam su yatıncaya kadar 3,5 lt oldu detokstan dolayı cok su ıctım zaten. onu ıcerken suya yuklendım. aksam yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım.
bugun:
sabah
bol lımonlu ılık su
uyanınca yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım yıne
bır bardak soguya yakın su
kahvaltı: bır dılım cavdar ekmegı
3-4 yaprak marul, yarım demet tere
yarım domates yarım salatalık
1 kıbrıt kutusunda buyuk yarım yaglı beyaz peynır
4 sıyah zeytın yagsız tuzsuz
acık sekersız cay
ara: 4 tane marul, yarım demet maydonoz, ceyrek nar, 500 ml sıcak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?