2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

off sende çok uzun ayrı kalmışsınn ben 9 ayı nasıl saymıştım sanki askerlik bekliyordum ,çocuklarla anne evide olsa zor oluyor çocukların istekleri bitmiyor,büyük kız okula alışamadı okula gitmek istemezdi babanın yokluğundan daha ilk okul 3 e gidiyordu ama şimdi öylemii hem okulu çok seviyor hemde babanın ağırlığınınn gözünüü seveyimm baba evde başka ya çokcuk konusunda

pomo seni tebrik ediyorum tekrardan, kilon 102 olmuş ya sen bu işi başaracaksınn inşallah şöyle zayıf halinlede resimler koyarsın bizde zevkle bakarız canım,

biran evvel pazartesi olaydı birrr duygu nesliyel bir başlasaydık birrrr

ozaman 2 çocuk vardı eşimle ayrı kaldığımda canım,oğluş koca gelince oldu

Kızlar malzelerim elime ulaştı çokda güzelegzersiz programı yollamışlarr.pilates topumu şişirdimbenim sıpa oynuyor şuan:)))))))

canım ben bılıyorum senı. yuruyus delısısın. onu kastetemedım kuzıden dolayı cıkmadıgını soylemesen de bılıyorum.

bugun oglen ve aksam ne yedıgını yarınyazar mısın kontrol edecegım senı :)))))

anam kac bu benı bırakmayacak. :))))kal, yat dıyor delı mı ne bu kız :)))))

plana bayıldım ama. nısan ayındkaı bu plana kadar enaz 85 olmalıyım.

canım ben bu kıloyu hıc gormedım :))))) en az 103,8 oldum. bu ılk kez bu rakam :)))))))

ınsaallah senın gıbı ekleyecegım oyle ınsaallah

ben sana sordum ama gormedın sen zayıflamıstın ya baya. onu nekadar zamanda vermıstın ? kactan kaca dusmustun ????

merhaba kızlar ancak geleildim bugün çok yoğun bir gündü benim için
gurbetten konuşulmuş benimde eşim 4 sene başka şehirde çalıştı senede bi kaç ay kar yağınca eve geliyodu bu sene temmuzzda buluştuk bizde .gurbet çok zor allah kimsenin eşini başından ayırmasın .

geçmişe bi dalayım bakalım neler kaynatmışsınız

menümüde yazayım

kalkınca bir bardak su ,şekersiz neskafe

kahvaltı
2 kaşık lor üstüne azcık zeytinyağı ve baharat
1 dilim ekmek
şekersiz 4 fincan çay

ara
yarım çikolatalı gofret
yeşil çay

öğle
bir kase tarhana
yeşil mercimek yemeği 4 kaşık
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

akşam
bir kase tarhana çorbası

şimdiye kadar 6 bardak su
15 dakika lesli ,gece 3 mil yapıcam
bütün evi dip bucak temizlik cam silme
400 merdiven inip çıkmak

oyyy oyyy çok tatlısınızzzz
bu analık işte böle duygucum hep ara bulucu olmak zorundayız işter 17 aylık olsun ister 17 yaşında hiç farketmiyo

duygu unutmadan yazıyım belki başka arkadaşlarda yapar hani geçen sene elma çayı yapıyorduk ya karanfilli tarçınlı bol baharatlı onu ben ıhlamurla karıştırdım zımba gibi oldum çook iyi geldi .o çay hem metobolizmayıda hızlandırıyodu dimi

bu arada regl oldum bugünleri çok iyi değerlendirmek istiyorum

işte benim sorunumda bu malesef .tam zayıflıyorum sporda yapıyorum sıkılaşıyorum iki kişi çok zayıflamışsın çok güzelsin deyince bende bir iştah aman allahım yok yok bu sefer bende çok kararlıyım gidicek bu kilolar

İVET CNM KUZİ FAKTÖRÜ ÖNÜMÜKESİYOR NEYSE ARTIK İPİM-PİLATES MALZEMEM-LESLİM- İDAREB EDİYOZ OĞLN UYUDUĞUNDA BAHARA BAŞLARIM YÜRÜMEYE AMA BU SEFER DENİZ OLMUCAK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ OLCAK:)))
SÖYLEYİM CNM
ÖĞLEN: BİR BARDAKB AYRAN-BİR KASE ÇORBA
AKŞAM: FIRINDATAVUK-MAKARNA-YOĞURT
EE HERHAL O KADAR YOLU AKŞAM GİTDİYE MI GELCEN SENHELE GELDE BİZ SENİ BIRAKMAYIZ,
İVET 85 OL SANA BURDan CİCİLER BAKARIZ HELE BİRDE BENİM ÖZEL BİR DÜKKAN VARÖZEL ÖZEL ÖZEL ORAYA GÖRÜREYİMDE KENDİNİ KAYBETT:))))
nasıl yaaaaaaaaaaaa

nasıl basladı. ben ona asıktım nasıl neslıye karsılık verır :))))))) nezaman basladı nasıl gelıstı bu olay :)))))
İVET BUGÜN TELEFONDA AŞK YAŞADILAR BENİMOĞLUM ONA HAYATIM BİTANEM AŞKIM ÖPTÜM DEDİ:))) NESLİDE KENDİNİ KAYBETTİM AYAKLARI YERDEN KESİLDİ BU SÖZLER ÜZERİNE TOPLANTIÖNCESİ:))) ŞANS ÖPÜCÜĞÜDE ATTI ,BU ARADA NESLİ DUYMASIN SESİ ÇOK GÜZEL 18 LİK LOLİTA SESİ

hımmmmmm gayet güzellllll cnmm arada gofretide yemişsin kız bi rahat durrryramaz kız çocuğu gibisin:))))gerçi yarım yemişsin
evet cnm metabolizma çalıştırıyor selahattindönmezin çayı ben onu unutmuşum bi bakayım tarifine tekrrr
evet cnm 50 yaşınadagelse onlar bizim kuzumuzz olcak

duygucum pomoya ne kadar sevindim ben şuan 102 kilo varmı ötesiii ona nazar boncuğumuda takayımm
aminn inşallah birgün bende görürüm 67 kiloyu
bende heyecanladımm şimdi ,inanınn içim yine kıpır kıpır oldu bayramdan önce nasıl kararlıysam şimdi yine öyleyim

süper başkada dicek bişey bulamıyorum çok güzel olmuş