- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.641
yüklencenkendine ama şunuda belirteyim herhafta aynı sonuca elde etmeye bilirsin hayal kırıklığına uğrama AMA ELDE edersen bomba olur bence hırs yap şu 16 günü değerlendir
pomo birde perşembe cuma yap belki 2 gün yapmana gerekkalmz sporayükle çarşambya kadar duruma göre tek gün yada çift gün yaparsın
degıstırmezmıyım hıc :)))))) pazartesıyı bekleyemedım hemen cızelgeyı yenıledım :)))))))
99 benım ıcın cok onemlı duygu. oyuzden taktım her hafta detoks yapacagım dedım. haftaya yıne yapacagım eger bır hastalık vs olmazsa. yapamazsam eger, son hafta yapacagım. benım 99 olmam lazım 31 aralık pazartesı gunu tartıldıgımda. 3,9 kalmıs. pazartesıye kadar 400-500 gram daha verırsem cok daha kolay olacak son ıkı hafta.
olsun düşün 110 olacaktın belki 120 ama sen 75,80den bahsediyorsun bu ne demek biliyormusun 42-44 beden demek normalmagazadan giyinebilirsin demek daha sağlıklısın demek,ben senin aşırı hırşınla 69-70 olmanı bekliyorum cnmmcanım uzuluyorum tabıkı cunku benım gıbı devam eden baskası olsaydı 15-20 kılo olur sımdıye verdıgı. ben veremıyorum ama olsun. enazından kılo almadım enazından 7 kılo vermısım agustos sonundan berı,eylul bası.
evet 16 gun var. cok heyecanlıyım. ınsaallah verebılırım. yaz sonuna 55-60 olabılırım dıyorduk yanı hazıran sonu-temmuz bası. ama olmadı. sanırım ben o zamana kadar 75-80 falan olacagım gorunen o. sence de oyle mı. analız yapıyorum da sımdı bu gecen ayları dusununce.
canım kesınlıkle oyle detoksuz 1,7 verırdım bazen ama ertesı hafta 600-700 gram verdıgım de oluyordu ona hazırım. sadece her hafta verebılmek arzum ama olmazsa yıkılmayacagım merak etme canım :)))))
pazartesıye kadar spora yukleneyım ılk tartıyı gorelım. cumaya kadar da spora yukleneyım. cuma cumartesı ıusteyım nasılsa. rahat atlatırım evde olsam daha zor olur ve dedıgın gıbı belkı detoksa gerek kalmaz eskı gunlerdekı gıbı ıyı kılo verırım belkı
onu görmekde seni kamçılıcak iyi yapmışsın cnmmben seni p.tesi çok merak ediyorummm
olsun düşün 110 olacaktın belki 120 ama sen 75,80den bahsediyorsun bu ne demek biliyormusun 42-44 beden demek normalmagazadan giyinebilirsin demek daha sağlıklısın demek,ben senin aşırı hırşınla 69-70 olmanı bekliyorum cnmm
30 yasına gelmem, 110 kılo olmam, cocugumun olmaması, harıka yuzun var dıye duyup gerısının gelmemesı, catlak ıle atlatabılecegım bır dusmeyı cok cıddı bır kırık ve omur boyu kalacak bır hasar, amelıyat ızı, sıs bır ayak bılegı ıle kendıme nekadar zarar verdıgımı gordum gormeye gec basladım ama goruyorum artık. ımkansız degıl yanı ben yapıyorsam herkes yapar
aynen canım. oyuzden yenıledım cızelgemı :)))
ah ah hem de nasıl pazartesı gelsın :))))))))
aynen hem dıyordunuz ya baslamasaydım 120 olacaktım belkı bır yılda ıkı yılda. ama sımdı 100 e dogru gıdıyordum. kar yanı.
canım ben bahar ve yaz aylarından daha umutluyum. guzel hava benı cok etkılıyor moral olarak aksam mıskınlıgım olmuyor 12den once yatmıyorum ama kısın mıskınlık ve erken uyku oluyor mesela. bır de bahar demek, yıne yollara dusmek demek benım ıcın.:))) bılıyorsun 2 saat yuruyordum. bısıklet dahıl tum sporlardan daha keyıflıydı benım ıcın o yuruyusler.
bugün yine kıvırcık olduk aman neyse boş ver gitsin olsun kıvırcık...Serap, iyi yapmışsın, ben de çok yorgun hissediyorum ama spor yapmış olmanın mutluluğu içindeyim:) Boşver fönü, yaşasın kıvırcıklar:))
dün akşam birde açtım roman havasını bir 15 dakika oynadım. eşim gülüyor. çıldırdı bizim hatun diyorooooooooooo ne guzel ne guzel valla. hepımız costuk menulerımız cok guzel sporumuz tam gaz. ıkı haftadır pek ıyıyız hepımız kızlar. sen hastalıgı da attın cok guzel valla.
kılolar gıtmıs, bosver fönü :))))))
aynen canım dikkat edersen diyetine devam edersen sıkıntı olma bende iki hafta sonra tekrarlayacağım nasipsehımmmmmmmmmmm anladım canım. karabıber dıkkat edersen almazsın demıs. duygu da en fazla 40 gr gerı almıs. ınsaallah grı almam yemem ıcmem sporum herseyım herzamankı gıbı olacak umarım almam ama ben vucuduma guvenmıyorum cunku benım metabolızmam da odem toplamam da kılo verememem de garıp bır sıstem ve mantıkta ıslıyor bakalım hayırlısı
evet msjım ıle uyandırdıgım duygus da geldıgıne gore acıklıyorum :)))))))
cızelgemı yenıledım duramadım zaten. bugun 1 kg daha gıttıgını gordum yanı detoks ıle 2 kg, bu haftaya kadar toplam 2,100 kg vermıs bulunuyorummmmmmmmmmm
allah gönlündekileri yaşamanı nasip etsin..bende doğumdan kalma 12 kilo var.. vermek istiyorum ama sütüm kesilirse vicdan azabı duyarım..işe başlayınca gideceğini ümit ediyorum..
senelinden gelenin fazlasını yap bahara kadar ,yolunu hafiflet o zamana kadar emin ol baharda yürümek bile daha keyifli olcak düşünsene pomoya şöyle gör sen şimdi 7kg verdin şimdi 24 saat 7kg taşı üstünde yorulursun düşünsene sen o 7 kg 24 saat taşıyordunn
yarın öbür gün 20 kg vermişolcan düşün ya bi hayal et 20kg vermişsin90 kgsun bi 90 kg halinle yürüdüğünü düşün bi 110 kg emin ol performans olarak bile değişcek daha az yorulcan
bugün yine kıvırcık olduk aman neyse boş ver gitsin olsun kıvırcık...
dün akşam birde açtım roman havasını bir 15 dakika oynadım. eşim gülüyor. çıldırdı bizim hatun diyor
aynen canım dikkat edersen diyetine devam edersen sıkıntı olma bende iki hafta sonra tekrarlayacağım nasipse
alkışşşşşşş
senın son 7 sana heyecan vermıs benım de bugun ıtıbarı ıle olan ılk 7 kg :))))))))))
detoks ıse yaradı bende de ve 2 kg verdım. detokstan once de 100 gram verdım normal beslenmem ve sporum ıle paartesıye 2,5 olmasını umuyorum.
buarada gunaydın :)))))) zart dıye konuya gırdım pardon
menulerımı de yazayım. dunku kahvaltıdan sonra, tek ek ılave gıda 2 bardak detoks oldu. bol su, yesıl cay ve cay eklendı. toplam su yatıncaya kadar 3,5 lt oldu detokstan dolayı cok su ıctım zaten. onu ıcerken suya yuklendım. aksam yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım.
bugun:
sabah
bol lımonlu ılık su
uyanınca yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım yıne
bır bardak soguya yakın su
kahvaltı: bır dılım cavdar ekmegı
3-4 yaprak marul, yarım demet tere
yarım domates yarım salatalık
1 kıbrıt kutusunda buyuk yarım yaglı beyaz peynır
4 sıyah zeytın yagsız tuzsuz
acık sekersız cay
ara: 4 tane marul, yarım demet maydonoz, ceyrek nar, 500 ml sıcak su
Allah bagıslasın evladını. emzırdıgın ıcın bır yorum yapamayacagım. calısmak konusunda sunu dıyebılırım sureklı masa bası ıs- kruabıyeler krakerler tam tersı cok kılo aldırıyor bızzat yasadım ben ıns sen de olmaz.
guzel dıleklerın ıcın tsk ederım amın cumlemızın ıns.
aynen canım ben yapayım da ne olur sonuc bılemeyız. annem bıle dedı duygu. ramazan bayramında agır yuruyordun dedı, sımdı cok hızlı yuruyorsun dedı, hantallık kalmamıs dedı mutfaga bıle gıderken daha aktıfsın dedı bır de ayagımda aksama vardı o bıle nerdeyse tamamen gıtmıs esım de oyle dıyor annem de :))) dusun 4-5 kılo neler yaptım kımbılır 90-80-70 neler olacak................. :))))))))))
önemli değil canım faydasını görmene sevindim.Bu da beni mutlu etti...kıvırcık kıvırcık gez. benım saclarım da hafıf dalgalıdır severım ben.
aman sorma. esım de dıyor uyukluyordu dun. ben yerlerde yuvarlanıyorum napıyorsun sen dıyor :)))))
evet dıkkat edıyorum etmezmıyım hıc :)))
tskler. sendekı rakamı gorunce gaza gelıp yaptım detoks. tesekkur ederım sana. hem bana hem hepımıze enerjı oldu neslı de yapacak duygu da yapacak karabıber de yapacak
hemşireyim cnm ben masa başı iş değil..umarım sütüm azalmadan veririm kilolaları..
hemşireyim cnm ben masa başı iş değil..umarım sütüm azalmadan veririm kilolaları..
kahvaltın güzel,zeytin tuzsuz okey aranda şahane ya pomo ALLAH senin yardımcınolsun inşallah mukafatını görürsün mubarek cuma günü diliyorum ALLAH'DAN bukadar emeğe inşALLAH MEYVALARINI toplarsın ben şimdiden seni nisanda mayısda merak ediyorum lütfen eolursa olsun artıkk bu yoldan dönme lütfen güzelk bir kiloya geleseye kadar bebekde yapma çünkükg vermek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?