- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.701
dur çok eskilerden yazdığım bir yazı vardı nasıl verdiğimle ilgili onu bulursam paylaşayımmm hemencanım ben bu kıloyu hıc gormedım :))))) en az 103,8 oldum. bu ılk kez bu rakam :)))))))
ınsaallah senın gıbı ekleyecegım oyle ınsaallah
ben sana sordum ama gormedın sen zayıflamıstın ya baya. onu nekadar zamanda vermıstın ? kactan kaca dusmustun ????
aha benim alışveriş merkezimegitmişsin sıkıldıkça soluğu orda alırım benn:)) tüm günmenün güzel ikramlara hayır demen şahanee cnmmBen geldiiimmm:) Yorgunluktan ölüyorum, toplantı için rahat gittim ama dönüşte çıkmam gereken bir yeri kaçırınca kendimi Cuma akşamı şehir trafiğinin ortasında buldum, oradan kurtulmak için epey uğraştım, Agora diye bir alışveriş merkezi var etrafında 3 tur attım resmen, neyseki sağ salim vardım, önemli olan bu. Ayrıca güzel bir tecrübe oldu benim için:) Bugün yemek düzeni falan kaydı tabi, su da çok az içtimŞimdi yavaş yavaş su içeceğim biraz. Menümü yazayım yine de ben, sanırım artık bir şey yemem, yani en azından yememem lazım.
Sabah:
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1.5 kk peynir
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase süzme mercimek çorbası
- Küçük bir tabak hünkar beğendi (beşamel sos yok gibiydi)
- 1 kase salata
- 2 kaşık pirinç pilavı
Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
- 1 tane cevizli kurabiye
Akşam:
- 100 gram kadar ızgara et (eşim sağolsun:))
- 1 büyük kase salata
- 1 dilim tahıllı ekmek
Yemeğin üstüne meyve yedim, çok canım istedi. 1 elma ve 1 portakal yedim.
Bu arada öğlen yemekte menüde tatlı vardı, hiç ellemedim, tadına bile bakmadım:) Toplantıda arada kurabiye yedim çünkü hafif açlık hissetmiştim, iyi de oldu yaklaşık 2 saat yollardaydım:) Ama yanında kola gazoz teklifini geri çevirdim:) Akşam yemeğini de sağolsun eşim halletmişti, çok ta makbule geçti:)
Ben şimdi bir geçmişe dalayım, bakayım ne var ne yok:)
Bu arada hem sana hem Kuzeye bayıldım, çok güzel bir enerjiniz var. Sesini ve konuşma tarzını da çok sevdim:)
hımm karabiberim günün güzel menünde güzel tebriklerrr cnmBende menümü yazayım hemen
Sabah oğlanı sağlık ocağına götürdüm ve gelirken kendime çavdar ekmeği almayı unutmuşum oyüzden
bende 1 yumurta haşladım kendime ve
sabah saat 10
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
1 sivribiber yedim
ara ,12
1 havuç ve türk kahvesi
öğlen 2buçuk
3 köfte
1 domates
ara
2 ısırık simit
akşam
3 köfte
salata
2 kaşık pilav yedim
ekmeğim olmadığı için ekmeksiz yedim yemekleri ama takatsız kalmadım
bir türlü fırsat bulamadım ekmeği almaya
spor içinde yürüyüşede çıktımmm
canım uzuluyorum tabıkı cunku benım gıbı devam eden baskası olsaydı 15-20 kılo olur sımdıye verdıgı. ben veremıyorum ama olsun. enazından kılo almadım enazından 7 kılo vermısım agustos sonundan berı,eylul bası.
evet 16 gun var. cok heyecanlıyım. ınsaallah verebılırım. yaz sonuna 55-60 olabılırım dıyorduk yanı hazıran sonu-temmuz bası. ama olmadı. sanırım ben o zamana kadar 75-80 falan olacagım gorunen o. sence de oyle mı. analız yapıyorum da sımdı bu gecen ayları dusununce.
slm ALLAHbağışlasın evladını,bendeemzirirken kg vermek için gayret gösterdim ama bencil olmadan meyvamı,sebzemi,köftemi,tavuğumu,yoğurdumu yedim ama düzen yaptım meselaekmeğimin rengini değiştirdim çavdar yada tam buğday,süt grubumu yarım yağlı olarak değiştirdim,yemeklerimi az yağlı yaptım,kızartmalardan uzak durdum ve spor yaptımmm vermeye başladım ve paşamı 21 ay emzirdim ve kendim kestim süttenm yani emzirmeye devam etsem ederdim,ama duygusal bağa döndü bunu anladığımda bıraktım inşallah sende istediğin kadar emziririsin ve inan emzirmek çokönemli evladın kolay kolay hasta olmuyor ,güçlü oluyor bünye olarak,birdesendebiliyorsun ki sıksık emzircensütünün gelmesi için açıkmasını yada istemesni bekleme sonuç olarak kgistediğin zaman verirsin ama emzirmek mucize dünyanın en güzel şeyi inşallah istediğin kadar emzirirsin
kızlar ben öyle yılbAŞI KUTLAMAM yani benmi için tüm günler özeldir ama yeni yıla yeni bir şeyle girmeyiseverim yani ufacık olsa bile bir hediye siz neler yapıyorsunuz ???
neslı belkı bıryerlere de gıder. sen ona sor :)))))))))))
yılbasını en vasat gecıren benımdır kesın :))))) fılm ızlerız belkı esım erkenden uyuklar kendım ızlerım fılm hatta :))))) 3 tane kore fılmı :)))))))))
aminnnnn inşallah..
o nisanda izmir ılık olur beklerim başımla beraber nesliyede baskın yaparızz öğle yemeğine çıkarızz güzel olur o güne kendievimdeolurum çok güzelolurvalla heyecan yaptımmm,
demek bebek için bi önlem almıyorsun anam bi bakmışsın supriz olur gelir bebiş vallahiç beli olmaz ALLAH için imkansızyok çünki
boyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ALLAHIM nerden klıma getirdin birtanesi 700 kalori harika bi kahvaltılık sen gelyemekprogramınıda ben yapcam yok öyle patates kahveyle dönmek kordonda balık yicez yada teknede sonra kahve içmeye gidebiliriz
Bu arada nesliyle oğlum gizli aşk yaşıyor kayınvalide olarak deşifre ediyorum
Çok zorlayıcı olduğunu düşünmüyorum eğerki yoğurdu seviyorsan ben zevkle yapmıştım ama hatam bitince yemeklere saldırmaktı ama bu sefer kararlıyım yine belkii saldırmam,acıktığında yine 1 kasa çorbadan içebilirsin bozmak yerinee
Kızlar malzelerim elime ulaştı çokda güzelegzersiz programı yollamışlarr.pilates topumu şişirdimbenim sıpa oynuyor şuan:)))))))
İVET CNM KUZİ FAKTÖRÜ ÖNÜMÜKESİYOR NEYSE ARTIK İPİM-PİLATES MALZEMEM-LESLİM- İDAREB EDİYOZ OĞLN UYUDUĞUNDA BAHARA BAŞLARIM YÜRÜMEYE AMA BU SEFER DENİZ OLMUCAK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ OLCAK:)))
SÖYLEYİM CNM
ÖĞLEN: BİR BARDAKB AYRAN-BİR KASE ÇORBA
AKŞAM: FIRINDATAVUK-MAKARNA-YOĞURT
EE HERHAL O KADAR YOLU AKŞAM GİTDİYE MI GELCEN SENHELE GELDE BİZ SENİ BIRAKMAYIZ,
İVET 85 OL SANA BURDan CİCİLER BAKARIZ HELE BİRDE BENİM ÖZEL BİR DÜKKAN VARÖZEL ÖZEL ÖZEL ORAYA GÖRÜREYİMDE KENDİNİ KAYBETT:))))
İVET BUGÜN TELEFONDA AŞK YAŞADILAR BENİMOĞLUM ONA HAYATIM BİTANEM AŞKIM ÖPTÜM DEDİ:))) NESLİDE KENDİNİ KAYBETTİM AYAKLARI YERDEN KESİLDİ BU SÖZLER ÜZERİNE TOPLANTIÖNCESİ:))) ŞANS ÖPÜCÜĞÜDE ATTI ,BU ARADA NESLİ DUYMASIN SESİ ÇOK GÜZEL 18 LİK LOLİTA SESİ
aha benim alışveriş merkezimegitmişsin sıkıldıkça soluğu orda alırım benn:)) tüm günmenün güzel ikramlara hayır demen şahanee cnmm
tebrikler bizde sana bayıldık ana-oğul oğlum zaten aşkını itirafda etti yakında kocandan seni isteriz:))))
hımm karabiberim günün güzel menünde güzel tebriklerrr cnm
bu arada hikyani tekrar bir solukda okudum inşallahtekrar kg verdiğin hikayeleri yAZARSINN
emzirme dünyanınen keyif verci serüveni nesli , okadar rahatlıyorsunki emzirirken gevşiyon çok farklı yaaa hele o sinerji aradakibağ anlatılmaz ne kadar anlatmaya çalışsamda İNŞALLAH SEN VE İSTEYEN HERKEZ yaşar bu zevkiSayfalar ilerlemiş, sohbet koyulaşmış, toplu alıntı yapayım, sonra kalıyor,
Pomocum, çok güzel ve azimli gidiyorsun, canım, yaza kadar çooookkkk kilolar gidecek hiç merak etme:)
Bu emzirme olayı ilginç bir olay yaaa, itiraf ediyorum merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu:)))
Eveeetttt, yılbaşında Gaziantep'e gidiyoruz, 3 günlüğüne ama olsun:) Kayınvalidemleri ziyaret edeceğiz:) Biz de çok özel kutlama yapmıyoruz ama TV açıp, güzel bir yemek, şarap, peynir, meyve ve çerez şeklinde geçiriyorduk. Yeni yıla dinle ilgili bir anlam yüklemiyorum ben, yani ne kutsal ne günah benim için. Yılbaşına güzel girmek güzel bir şey diye düşünüyorum, mümkünse ben de Duygu gibi ufak ta olsa yeni bir şey almak istiyorum:)
Çok güzel olur valla, Nisanda hava müthiş olur İzmir'de, sahil boyu yürürüz de, Pasaportta çay da içeriz.
Boyoz demeyin yaaaaaaaaaaaaa, ne kadar oldu yemeyeli...
Kesinlikle, o ne tatlılık ya, bittim bittim. Sayesinde toplantı falan su gibi aktı:) Hatta o kadar aklımı başımdan aldı ki dönüş yolunu şaşırdım:))
Ben de o yüzden yapabilirim diye düşünüyorum, ben yoğurt çok severim, bütün gün yemekten de bıkmam ama yine de bir tek onu yeme düşüncesi bile sıkıcı:) Ama birlikten kuvvet doğar, pazartesi birbirimize destek oluruz, daha kolay atlatırız:)
Kuzişle beraber yaparsınız artık:)) Top tam ona göre, ne eğlenir şimdi:)
:)))) Ay ay ay ne güzel bir sohbet bu, ben de heyecanlandım valla:) Pomo bence de kal gelmişken, hem İzmir kesmez öyle 1 günde, hele de baharda:)
Duygucum şımardım valla 18'lik lolita sesi demişsin, ay havalara da girdim bak şimdi:)) Ben de senin sesini çok beğendim, hele Kuzey'in sesine de konuşmasına da bayıldım
Ay valla aklıma geldi senin gittiğin alışveriş merkezi olabilir mi diye. Çok fena trafik vardı, çevre yolundan yanlışlıkla çıktım oraya ama dönüp geri girene kadar canım çıktı, ben oraları hiç bilmiyorum, eşime sordum Balçova orası dedi, epey büyük bir alışveriş merkezi. Cuma akşamları etrafında olmamak lazım, hafta içi gezmek güzel olur ama:)
Ben de eşime bahsettim zaten ama hiç kıskanmadı, senin oğlanı ciddiye almıyor galiba:))
Duygu, nasıl, kendini hazırlıyor musun pazartesiye?
Kızlar bu detoksun benim için en zor yönünü anca gördüm, kahve yoookkk.. Kahvaltıda içsem olur mu en azından? Kahvaltıda da içmezsem o kadar yoğurtla kesin uyuklarım ben:)
emzirme dünyanınen keyif verci serüveni nesli , okadar rahatlıyorsunki emzirirken gevşiyon çok farklı yaaa hele o sinerji aradakibağ anlatılmaz ne kadar anlatmaya çalışsamda İNŞALLAH SEN VE İSTEYEN HERKEZ yaşar bu zevki
yok ya kuzeyle pilates imkansız paşa öğlen uykusunda yapcam bu arada şöyle bi deneyeyim dedimde baya denge işii bakalım üstesinden gelcem inşallah..
evet yaizmir 1günde gezilcek yer değil tadı tamağında kalırrr insanın
valla itiraf edeyim ben geçen hafta c.tesi 1 tane yedimmm dayanamadımm
sesin harika nesli liseden yenimezun olmuş yeni üniversiteli sesi:))) bayıldım
agoraizmirin en güzel alışveriş merkezi çok büyüktür 1 gününü alır mutlaka gelmeni öneririm ama hafta sonu çok kalabalıktır mevsim birde kış daha kalabalık
aaa eşin rakibinin gücünü farkında değil yakışıklılık onda,şekerlik onda,tatlı dil onda,yardım sever,çok yılışık bir tip:))) şarkı söyler 10 kadar sayar:)) tek kusuru altına kaka yapar e o kadarda olsun sen eşine bu vasıflarıda say eminim gözükorkcak bu sefer:)))
yani nedesem yalan olur bilmiyorum ama ben gün boyuiçerim kahve yaa onuçda krema şeker kullanmıyorum evet kafein ama banane çekilmez tüm gün kendi fikrimdir
Teşekkür ederim canım benim, o senin güzelliğin:) Ama ben de havalara girdim tabi yine de 35 yaşında böyle iltifatlar almak ekstra hoş oluyor:) Agora'yı bir müddet tekrar görmek istemiyorum:)) ama haftaiçi bir gün mutlaka gezmek lazım, katılıyorum:)
Boyoz afiyet olsun canım, eee o kadar kilo verdin, koruma döneminde de yemiyeceksin de ne zaman yiycen:) Çoktan yakılmıştır o. Eşime senin oğlanın marifetlerini saydım epey gülerek te olsa bu sefer ciddiye aldı sanırım:)))
kızlar biraz araştırıyorumda 5kg 1 beden ediyormuş benim sorum olacak;
1- boy
2-kg
3-şuan kaç bedensiniz
4-en çok alt bölgenizmi üst bölgenizmi kilolu
Ohhh beeee, sen içersen ben de içerim:)) Bak o zaman bu detoks daha kolay olur benim için:) Ben kahveyi zaten ya biraz sütle içiyorum (krema hiç kullanmam), ya da sade. Detoks günü de sade içerim olur. Zaten kafein yeşil çayda da var aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?