2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bende cevap vereyim

boy:1.68
kilo en son:65
beden: üst40 alt 38
benim üst bedenim kilolu sırt omuz bölgem, göğsümde sorun yok ama

biraz bilgisayara baktımda her 5kg da bir 1 beden incelenirmiş acaba doğrumu ben 36-38 beden arası olmak istiyorum

bende cevap vereyim

boy:1.68
kilo en son:65
beden: üst40 alt 38
benim üst bedenim kilolu sırt omuz bölgem, göğsümde sorun yok ama

Duygu ben spor yapınca ilk olarak sırt bölgem inceldi, sende öyle olmuyor demek ki. Bu arada ölçülerini aldın mı? Göğüs altı ölçün kaç aldıysan.

nesli detoksum ve geridönüşüm reglime denkgelcek eğer değerlendirirsemvarya şahane kilo veririm diye düşnüyorum

Duygu ben spor yapınca ilk olarak sırt bölgem inceldi, sende öyle olmuyor demek ki. Bu arada ölçülerini aldın mı? Göğüs altı ölçün kaç aldıysan.

yok daha almadım cnmpilatese başlamadanönce alcam çok merak ediyorum çünkü daralma olcakmı dedikleri gibi çarşamba yazarım sanaa ,hem mezurem vardı kayboldu çarşambaya kadar almam lazım amaçamaşır bedenimi söyleyim istersen

biraz bilgisayara baktımda her 5kg da bir 1 beden incelenirmiş acaba doğrumu ben 36-38 beden arası olmak istiyorum

Bence kişiye göre değişir o. Bir de sıkılaşma da önemli. Benim 5 kg'da 1 beden değişti diyemem. 40 Beden gömleklerim sıkı oluyordu, 38 bedenler olmuyordu. 5 kg verdikten sonra 40 beden rahat oluyor, hafif bol hatta, 38 beden sıkı oluyor. Yani tam 1 beden düşmedim. Muhtemelen en az 3 kg daha verirsem anca 38 beden olabilirim. Ben 58 kg olduğumda 36-38 beden olacağımı düşünüyorum, daha önceden öyleydi çünkü.

muhakkakoluyor ama işte tüm bölgeden gidince altımda bir beden düşüyor ben idela kg gelince sadece üst bedene özel hareketler yapıcam alt ve üst dengeli olması için

cupolarak 80 beden olarak c yani 80c

Sütyen ölçüsü tam bilgi vermiyor ama 80 zaten iyi bence, geniş değil. Daha ne olsun. Benim de omuzlarım ve göğüs kafesim geniştir o yüzden 75 beden giyemem zaten zayıflasam da olmaz gibi geliyor. Benim göğüs altı ölçüm 82 cm. Bence 80 C güzel bir ölçü.

Bence değerlendirirsin sen. Detoks sende çok daha etkili olur, zaten senin verecek çok kilon yok, bahara girmeden senin kilo derdin biter diye düşünüyorum.

inşallah cnm ya benimdeisteğimbu ama varya şunu anladımki ben ömrümün sonunakadarya yiyip spor yapcan yada az yicem kg almayameğer ne kadar müsahitim şaşırıyorum çünkü hayatımda ilkkez kg sorunu yaşıyorum sanırım yaşilerledikçe metabolizmada yavaşlıyor benim zatenaz çalışırdı iyice körerdi demek sırf bunu merak ettiğim için doktora gitcem hızlımı yvaşmı normalmiçalışıyor

benim göğsüm küçük bedenim büyük yani c olması kötü buda sırtımın ve omuzlarımın etliolmasından kaynaklanıyor

Yaş kesinlikle etken, metabolizmada az da olsa yavaşlama kaçınılmaz. Peki metabolizma hızını nasıl ölçüyorlar? Ben bir kere doktorum programında duymuştum, sabah uyanır uyanmaz ateşinizi ölçün normalden düşükse metabolizmanız yavaştır demişti. Ben de ertesi gün ölçmüştüm normaldi:) Pek bilimsel olmadı ama:)

valla bilmiyorum nesli gidince görcem ahh totomukaldırsam neler yapcam ama kaldırmıyorum:)) sabahda dedim kışı sevmiyorum resmen ayı misali kış uykusuna yatıyorum

benim göğsüm küçük bedenim büyük yani c olması kötü buda sırtımın ve omuzlarımın etliolmasından kaynaklanıyor

Ben tersi diye biliyorum, yanlış mı biliyorum? Yani göğüs altı ölçüsü beden, göğüs ölçüsü ile bunun farkı da büyüklüğüne göre A, B, C oluyor diye biliyorum. Dur KK anasayfada vardı sanki sütyen ölçünüzü biliyor musunuz diye bir şey, bakayım, merak ettim.

Araçlar menüsünde var ama çok net değil. Benim dediğim gibi yalnız mantığı. Neyse sen ölçüsünü al önemli olan cm olarak ne kadar ve ne kadar incelecek. Jillian da yapabilirsin, o da epey sıkılaştırma yapıyor, gerçi ben yaparken belimi incittim galiba epey ağrı olmuştu, o yüzden pek yapasım yok.

Duygu sohbet çok güzel ama kalkmam lazım, bir kaç işim var, sonra da erkenden yatmak istiyorum bugün, anca dinleneceğim. Sanırım sen de oğlanı uyutacaksındır, benim için de öp olur mu:) Haftasonu girersen görüşürüz yine. İyi geceler canım..

bende bi bakayımm yawww ,
alcam zaten ölçülerimi çokmerak ediyorum pilatesde sakat bir egzwrsiz ters birşey yaparsan bittin dikkat etmek lazım

bende bi bakayımm yawww ,
alcam zaten ölçülerimi çokmerak ediyorum pilatesde sakat bir egzwrsiz ters birşey yaparsan bittin dikkat etmek lazım

Kesinlikle canım, sen de dikkatli ol. Ben daha önce pilates yaparken incitmiştim belimi. Sanırım benim belimde de hassasiyet var, zorlayınca incinme oluyor.