- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.721
bende cevap vereyim
boy:1.68
kilo en son:65
beden: üst40 alt 38
benim üst bedenim kilolu sırt omuz bölgem, göğsümde sorun yok ama
Duygu ben spor yapınca ilk olarak sırt bölgem inceldi, sende öyle olmuyor demek ki. Bu arada ölçülerini aldın mı? Göğüs altı ölçün kaç aldıysan.
biraz bilgisayara baktımda her 5kg da bir 1 beden incelenirmiş acaba doğrumu ben 36-38 beden arası olmak istiyorum
nesli detoksum ve geridönüşüm reglime denkgelcek eğer değerlendirirsemvarya şahane kilo veririm diye düşnüyorum
Duygu ben spor yapınca ilk olarak sırt bölgem inceldi, sende öyle olmuyor demek ki. Bu arada ölçülerini aldın mı? Göğüs altı ölçün kaç aldıysan.
cupolarak 80 beden olarak c yani 80c
Bence değerlendirirsin sen. Detoks sende çok daha etkili olur, zaten senin verecek çok kilon yok, bahara girmeden senin kilo derdin biter diye düşünüyorum.
Sütyen ölçüsü tam bilgi vermiyor ama 80 zaten iyi bence, geniş değil. Daha ne olsun. Benim de omuzlarım ve göğüs kafesim geniştir o yüzden 75 beden giyemem zaten zayıflasam da olmaz gibi geliyor. Benim göğüs altı ölçüm 82 cm. Bence 80 C güzel bir ölçü.
inşallah cnm ya benimdeisteğimbu ama varya şunu anladımki ben ömrümün sonunakadarya yiyip spor yapcan yada az yicem kg almayameğer ne kadar müsahitim şaşırıyorum çünkü hayatımda ilkkez kg sorunu yaşıyorum sanırım yaşilerledikçe metabolizmada yavaşlıyor benim zatenaz çalışırdı iyice körerdi demek sırf bunu merak ettiğim için doktora gitcem hızlımı yvaşmı normalmiçalışıyor
Yaş kesinlikle etken, metabolizmada az da olsa yavaşlama kaçınılmaz. Peki metabolizma hızını nasıl ölçüyorlar? Ben bir kere doktorum programında duymuştum, sabah uyanır uyanmaz ateşinizi ölçün normalden düşükse metabolizmanız yavaştır demişti. Ben de ertesi gün ölçmüştüm normaldi:) Pek bilimsel olmadı ama:)
benim göğsüm küçük bedenim büyük yani c olması kötü buda sırtımın ve omuzlarımın etliolmasından kaynaklanıyor
Araçlar menüsünde var ama çok net değil. Benim dediğim gibi yalnız mantığı. Neyse sen ölçüsünü al önemli olan cm olarak ne kadar ve ne kadar incelecek. Jillian da yapabilirsin, o da epey sıkılaştırma yapıyor, gerçi ben yaparken belimi incittim galiba epey ağrı olmuştu, o yüzden pek yapasım yok.
bende bi bakayımm yawww ,
alcam zaten ölçülerimi çokmerak ediyorum pilatesde sakat bir egzwrsiz ters birşey yaparsan bittin dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?