- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.741
Duygu sohbet çok güzel ama kalkmam lazım, bir kaç işim var, sonra da erkenden yatmak istiyorum bugün, anca dinleneceğim. Sanırım sen de oğlanı uyutacaksındır, benim için de öp olur mu:) Haftasonu girersen görüşürüz yine. İyi geceler canım..
iyi akşamlar kızlar
günden geldim yediklerimi yazayım fırçamı yiyeyim
avuç içi kadar tel kadayıf tatlısı üstünde kaymak krema falan yoktu sadeydi hafifletici sebep
bir avuç kabuklu fıstık
4 fincan çay şekersiz
şimdi lesli 3 mil zamanı hem vicdanım hem midemin ihtiyacı var sanırım
hımmmmmm gayet güzellllll cnmm arada gofretide yemişsin kız bi rahat durrryramaz kız çocuğu gibisin:))))gerçi yarım yemişsin
evet cnm metabolizma çalıştırıyor selahattindönmezin çayı ben onu unutmuşum bi bakayım tarifine tekrrr
evet cnm 50 yaşınadagelse onlar bizim kuzumuzz olcak
ercemmmmmm evet cısda sende düzelme var sen fazlasınıbile yerdin bence kötünün iyisiolmuşsun kuzumm buda hafifletici sebepp
Kızlar bu detoksun benim için en zor yönünü anca gördüm, kahve yoookkk.. Kahvaltıda içsem olur mu en azından? Kahvaltıda da içmezsem o kadar yoğurtla kesin uyuklarım ben:)
kızlar biraz araştırıyorumda 5kg 1 beden ediyormuş benim sorum olacak;
1- boy
2-kg
3-şuan kaç bedensiniz
4-en çok alt bölgenizmi üst bölgenizmi kilolu
merhaba diyete başlamış başlıyacak ve diyetini bitirmiş arkadaşlarına örnek olacak arkadaşlarım hepimiz biliyoruz ki diyette kuralları bozmamamızı ve diyete 2 elle sarılmamızı sağlayan şeylerin hırs,ilham ve irade olduğu İLHAM MELEĞİ • SİZİN İLHAM KAYNAĞINIZ OLABİRİİMM =)) =) bir çok arkadaşım benden ilham alarak diyete başladı ve kilo vermeye çalışıyor ilhama ihtiyacı olanlar bir baksın derim teşekkürler
HADİ KİLOLARDAN HEPBERABER KURTULUYORUUUUZ !
fıstık cok sevındım super gecmıs bak jurın. darısı tum projelerının ve gelecektekı ıslerın ıcın de olsun ınsaallah.
buraya da kar yagdı ama hemen erıdı. ben de ızledım camdan guzelce.
sen kuş kadar yıyorsun :))))) kızacagız tabıkı ama nıye yıyemıyorsun onu anlamak lazım ne oldu bılmıyorum kı.
vayyyyyyy hanım efendı yıne cok sosyal. soylesıye gıdıyormus :))))))))
aksam ya da gece gel oldu mu ozledık senı konusamıyoruz burda sohbetler kaynıyor buaralar :)))))
evet msjım ıle uyandırdıgım duygus da geldıgıne gore acıklıyorum :)))))))
cızelgemı yenıledım duramadım zaten. bugun 1 kg daha gıttıgını gordum yanı detoks ıle 2 kg, bu haftaya kadar toplam 2,100 kg vermıs bulunuyorummmmmmmmmmm
bütün gün enerji topluyor benim sıpa akşambabasınıçıldırtıyorr ben keyif yapıyorum:))))))))))
3 çocuk neslim:))
vayy sevindim iyi geçmesinee eeee eve dönüş ne zamannn
suda olabilir regl bitmek üzere olmasıda olabilir hap içmeye başlamanda olabilir
yok uyandırmadın yeni kalkmıştım geriniyordumm:)))))))
vayyyyyyyy 2 kgg süperalkışşbugünü özellikle iyi dengele biraz maydanoza yüklen birde sporaa yüklen ki geri almaaa sabah sabah beni mutluettin darısı nesli karabiber ve benim başıma p.tesi bizde yapcaz ya
degıstırmezmıyım hıc :)))))) pazartesıyı bekleyemedım hemen cızelgeyı yenıledım :)))))))
99 benım ıcın cok onemlı duygu. oyuzden taktım her hafta detoks yapacagım dedım. haftaya yıne yapacagım eger bır hastalık vs olmazsa. yapamazsam eger, son hafta yapacagım. benım 99 olmam lazım 31 aralık pazartesı gunu tartıldıgımda. 3,9 kalmıs. pazartesıye kadar 400-500 gram daha verırsem cok daha kolay olacak son ıkı hafta.
kızlar ben öyle yılbAŞI KUTLAMAM yani benmi için tüm günler özeldir ama yeni yıla yeni bir şeyle girmeyiseverim yani ufacık olsa bile bir hediye siz neler yapıyorsunuz ???
aılemleyken hedıye olayı olmasa da, o gun tv, tombala, okey keyfı. yıyecekler falan. boyle evde guzel olurdu. kendı basıma yasadıgım donemlerde cekılısler, evde kutlamalar falanda olmustu arkadaslarımla. ama esım yılbası gunu tv bıle acmıyor. ozel kutlama yapmaması lazımmıs.
sıkıcı oluyor. erttesı gun ıse de gelıyoruz cunku patronlarımız da cok yanlıs bakyor.
yanı benım hedıye olayım olmaz yılbasında.
boyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ALLAHIM nerden klıma getirdin birtanesi 700 kalori harika bi kahvaltılık sen gelyemekprogramınıda ben yapcam yok öyle patates kahveyle dönmek kordonda balık yicez yada teknede sonra kahve içmeye gidebiliriz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben öğrenciyim ama böle planlar yapıyosunuz dahil olamıyoruummmmm
ben bi mezun olup paramı kazanayım da o zman görürsünüz hepinizi tek teekkk nasıl ziyaret edecemmm
1- boy
2-kg
3-şuan kaç bedensiniz
saol canımmmm, vallahi bende çok sevindim yaa, ihtiyacım olan şey buymuş resmen, jurim iyi geçti, bugun güzelce uyudum kendime geldim falan ohh beee
yaa iştahım yok canım anlamıyorum, bugun düne göre daha iyi yedim, hatta birazcııkkkkkkkk kaçamak bile yapmış olabilirim ama günlerin stresinin üzerine görmezden gelirsiniz artık deil miii
ayyyyy söyleşiye gittimmmm, ben zaten gökhan türkmene aşığımmm, iyice aşık olduummm... çıkışta söyleşi yaptııgı masanın üstünde su şişesi duruyodu onu aldım düşün yani15 lik ergen moduna girdim ama napayım yaa o adamı ayrı bi seviyorummm
evet yaa gündüzleri çok konuşuyorsunuz fark ediyorum, hepsini de tek tekk okuyorummmcumartesi pazzar yurttayım da o zman da siz girmezsiniz elbet bitgun kavuşacagızzzz canımmmm hatunlaarrrrrr
çok sevindim beeennnnncanım dilerim kalıcı olurrr. hatta düşünüyorum bende acabaa tatilde 1.5 ay evde olacam ya yapsam mı o zman die ben yoğurt delisiyim de zaten sanırım yapabilirim bunu
çok saolun canımmm, sizlerin duası sayesinde olmuştur eminim, bu dönem derslerim iyi gidiyor valla uğurlu geldiniz banaeve dönüş teeeeee ocakın 18 i civarındaa haftaya annem gelebilir belki ama hevceslendirmiyorm kendimi, sonra fena üzülüyorumm
ya canım pomo cum, çok anlamam, aslında haddim de deil sana akıl verir gibi konuşmak ama her hafta çok mantıklı gelmyior bana, hem vucut kendini korumaya alabilir hem dee hasta olursun, sağlıksız olur diye korkuyorum. zaten vermen gereken 3 kilo kaldı 99 için ve önünde 2 haftadan fazla zaman var daha. acaba 2 haftada 1 yapsan da hepimizin içi daha bi rahat mı etse :44: sen bilirsin tabi ters bişey de demek istemem asla ama sonradan üzülme canım yaa
bende kendime hediye almayı seviyorum yeni yıldayurtta kutlayacagız sanırım biz, yada dans kursundan hocalarım çağırdı oraya da gidebilirim
pomo cuguummmmm istersen bana hediye alabilirsin yılbaşındaaaa
boy 172 sanırım
kg 78
üst bedenim 40 42 değişiyor
alt bedenim de ben genelde kot pantalon giydigim için onu biliyorum ancak 31 32 değişiyor o da
valla benm her taraf eşit kilolu ya hak geçmiyor bende
iyi akşamlar kızlar
günden geldim yediklerimi yazayım fırçamı yiyeyim
avuç içi kadar tel kadayıf tatlısı üstünde kaymak krema falan yoktu sadeydi hafifletici sebep
bir avuç kabuklu fıstık
4 fincan çay şekersiz
şimdi lesli 3 mil zamanı hem vicdanım hem midemin ihtiyacı var sanırım
nesli detoksum ve geridönüşüm reglime denkgelcek eğer değerlendirirsemvarya şahane kilo veririm diye düşnüyorum
1- boy
2-kg
3-şuan kaç bedensiniz
şimdi de bugunku menumu anlatayımmm
sabah 9.30 gibi kalktım ama yutamadım yine bişey 2 çatal gibi bişey beyaz peynir yedim..
11.30 gibi sabah kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurtanın yarısını ve beyaz peyniri içine koydugum top keek ekmegimi yedim ve muzlu süt içtim.
sonraaaa gökhan türkmen söyleşisi için hacettepe üni ye gitmiştim, orda da 1 az şekerli türk kahvesi içtimm vee uzunn zamandır aradıgım ama bi türlü bulamadıgım crunch çikolatasını bulunca ondan yedimm işte bu da kanıtıEki Görüntüle 577324
sonra söyleşiye geçtik, ordan çıkınca da özellkle uzakta indim otobusten yurda gelene kadar 45 dk hızlı tempoda yürüdüm..
akşam yemegi olarak da 18.30 da
1 kepçe ezogelin çorba
3 tane yoğurtlu lahana sarması
ve bikaç kaşık salata yedim.
yemekten sonra da sanırım 20.00 gibiydi 1 avuç fındır ve 1 tane daha az şekerli türk kahvesi içtim bu kadaarrrrr
yarından itibaren güzel ve düzenli beslenmeme dönüyorum kızlar.. depresyonumu attım bugun üzerimden saatlerdir bu şarkıyı dinleyip zıplıyorumm
Gökhan Türkmen-Aşk Lazım 2012 - YouTube
herkese şimdiden mutlu haftasonlarııyarın beni yalnız bırakmayın burda tamam mııııı
önce vampir günlükleri sonra da uykuuumutlu günleeerrrrrrrrrrrrrr
emzirme dünyanınen keyif verci serüveni nesli , okadar rahatlıyorsunki emzirirken gevşiyon çok farklı yaaa hele o sinerji aradakibağ anlatılmaz ne kadar anlatmaya çalışsamda İNŞALLAH SEN VE İSTEYEN HERKEZ yaşar bu zevki
yok ya kuzeyle pilates imkansız paşa öğlen uykusunda yapcam bu arada şöyle bi deneyeyim dedimde baya denge işii bakalım üstesinden gelcem inşallah..
evet yaizmir 1günde gezilcek yer değil tadı tamağında kalırrr insanın
valla itiraf edeyim ben geçen hafta c.tesi 1 tane yedimmm dayanamadımm
sesin harika nesli liseden yenimezun olmuş yeni üniversiteli sesi:))) bayıldım
agoraizmirin en güzel alışveriş merkezi çok büyüktür 1 gününü alır mutlaka gelmeni öneririm ama hafta sonu çok kalabalıktır mevsim birde kış daha kalabalık
aaa eşin rakibinin gücünü farkında değil yakışıklılık onda,şekerlik onda,tatlı dil onda,yardım sever,çok yılışık bir tip:))) şarkı söyler 10 kadar sayar:)) tek kusuru altına kaka yapar e o kadarda olsun sen eşine bu vasıflarıda say eminim gözükorkcak bu sefer:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?