2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bende çok keyif aldımm cnmtşk .ederim güzel sohbet için haftasonu uğramaya çlışcam fazla kaynatmayın bensizz:))
kuziyi seveseve öperim seninyerine iyi gecelergüzelce dinlen keyifli haftasonları

iyi akşamlar kızlar
günden geldim yediklerimi yazayım fırçamı yiyeyim

avuç içi kadar tel kadayıf tatlısı üstünde kaymak krema falan yoktu sadeydi hafifletici sebep
bir avuç kabuklu fıstık
4 fincan çay şekersiz

şimdi lesli 3 mil zamanı hem vicdanım hem midemin ihtiyacı var sanırım

ercemmmmmm evet cısda sende düzelme var sen fazlasınıbile yerdin bence kötünün iyisiolmuşsun kuzumm buda hafifletici sebepp

yaa gofret şöle oldu cuma okumasında dağıttılar bende nasibimi aldım yarısını eşimle paylaştım

ben şöle yaptım ıhlamur ,bir elma ,bir mandalina dorğradım ,tarçın ,karanfil ,karabiber,zencefil zerdeçal kaynattım çok iyi geldi dünki halsizliğimi anında geçirdi

Kızlar bu detoksun benim için en zor yönünü anca gördüm, kahve yoookkk.. Kahvaltıda içsem olur mu en azından? Kahvaltıda da içmezsem o kadar yoğurtla kesin uyuklarım ben:)

ben detoks yaparken kahve içmiştim hemde 3 fincan ve süttozu ile .tabi metobolizma farkı olabilir ama bende olumsuz bi etki yapmamıştı

merhaba kızlar kulübe bugün katıldım yazılarınızı okudum aynı dertten muzdaribiz benide aranıza alırsanız çok sevinirim bu arada söyleyeyim çok acemiyim

merhaba diyete başlamış başlıyacak ve diyetini bitirmiş arkadaşlarına örnek olacak arkadaşlarım hepimiz biliyoruz ki diyette kuralları bozmamamızı ve diyete 2 elle sarılmamızı sağlayan şeylerin hırs,ilham ve irade olduğu İLHAM MELEĞİ • SİZİN İLHAM KAYNAĞINIZ OLABİRİİMM =)) =) bir çok arkadaşım benden ilham alarak diyete başladı ve kilo vermeye çalışıyor ilhama ihtiyacı olanlar bir baksın derim teşekkürler
HADİ KİLOLARDAN HEPBERABER KURTULUYORUUUUZ !

kızlar biraz araştırıyorumda 5kg 1 beden ediyormuş benim sorum olacak;

1- boy
2-kg
3-şuan kaç bedensiniz
4-en çok alt bölgenizmi üst bölgenizmi kilolu

1 68 boy
71 500 diyeyim pazartesiye süpriz olsun
üst bedenim 38 alt bedenimden emin değilim 40 da olabilir 42 de olabilir

Son düzenleme:

resimlerinii motive olalım sayfasında görmüştümm çopk güzel kilo vermişsiniz ve çok güzelleşmissinizz

saol canımmmm, vallahi bende çok sevindim yaa, ihtiyacım olan şey buymuş resmen, jurim iyi geçti, bugun güzelce uyudum kendime geldim falan ohh beee

yaa iştahım yok canım anlamıyorum, bugun düne göre daha iyi yedim, hatta birazcııkkkkkkkk kaçamak bile yapmış olabilirim ama günlerin stresinin üzerine görmezden gelirsiniz artık deil miii

ayyyyy söyleşiye gittimmmm, ben zaten gökhan türkmene aşığımmm, iyice aşık olduummm... çıkışta söyleşi yaptııgı masanın üstünde su şişesi duruyodu onu aldım düşün yani 15 lik ergen moduna girdim ama napayım yaa o adamı ayrı bi seviyorummm

evet yaa gündüzleri çok konuşuyorsunuz fark ediyorum, hepsini de tek tekk okuyorummm cumartesi pazzar yurttayım da o zman da siz girmezsiniz elbet bitgun kavuşacagızzzz canımmmm hatunlaarrrrrr

çok sevindim beeennnnn canım dilerim kalıcı olurrr. hatta düşünüyorum bende acabaa tatilde 1.5 ay evde olacam ya yapsam mı o zman die ben yoğurt delisiyim de zaten sanırım yapabilirim bunu

çok saolun canımmm, sizlerin duası sayesinde olmuştur eminim, bu dönem derslerim iyi gidiyor valla uğurlu geldiniz bana eve dönüş teeeeee ocakın 18 i civarındaa haftaya annem gelebilir belki ama hevceslendirmiyorm kendimi, sonra fena üzülüyorumm

ya canım pomo cum, çok anlamam, aslında haddim de deil sana akıl verir gibi konuşmak ama her hafta çok mantıklı gelmyior bana, hem vucut kendini korumaya alabilir hem dee hasta olursun, sağlıksız olur diye korkuyorum. zaten vermen gereken 3 kilo kaldı 99 için ve önünde 2 haftadan fazla zaman var daha. acaba 2 haftada 1 yapsan da hepimizin içi daha bi rahat mı etse :44: sen bilirsin tabi ters bişey de demek istemem asla ama sonradan üzülme canım yaa

kızlar ben öyle yılbAŞI KUTLAMAM yani benmi için tüm günler özeldir ama yeni yıla yeni bir şeyle girmeyiseverim yani ufacık olsa bile bir hediye siz neler yapıyorsunuz ???

bende kendime hediye almayı seviyorum yeni yılda yurtta kutlayacagız sanırım biz, yada dans kursundan hocalarım çağırdı oraya da gidebilirim

pomo cuguummmmm istersen bana hediye alabilirsin yılbaşındaaaa

boy 172 sanırım

kg 78

üst bedenim 40 42 değişiyor

alt bedenim de ben genelde kot pantalon giydigim için onu biliyorum ancak 31 32 değişiyor o da

valla benm her taraf eşit kilolu ya hak geçmiyor bende

şimdi de bugunku menumu anlatayımmm

sabah 9.30 gibi kalktım ama yutamadım yine bişey 2 çatal gibi bişey beyaz peynir yedim..

11.30 gibi sabah kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurtanın yarısını ve beyaz peyniri içine koydugum top keek ekmegimi yedim ve muzlu süt içtim.

sonraaaa gökhan türkmen söyleşisi için hacettepe üni ye gitmiştim, orda da 1 az şekerli türk kahvesi içtimm vee uzunn zamandır aradıgım ama bi türlü bulamadıgım crunch çikolatasını bulunca ondan yedimm işte bu da kanıtı

sonra söyleşiye geçtik, ordan çıkınca da özellkle uzakta indim otobusten yurda gelene kadar 45 dk hızlı tempoda yürüdüm..

akşam yemegi olarak da 18.30 da

1 kepçe ezogelin çorba

3 tane yoğurtlu lahana sarması

ve bikaç kaşık salata yedim.

yemekten sonra da sanırım 20.00 gibiydi 1 avuç fındır ve 1 tane daha az şekerli türk kahvesi içtim bu kadaarrrrr

yarından itibaren güzel ve düzenli beslenmeme dönüyorum kızlar.. depresyonumu attım bugun üzerimden saatlerdir bu şarkıyı dinleyip zıplıyorumm

Gökhan Türkmen-Aşk Lazım 2012 - YouTube

herkese şimdiden mutlu haftasonlarıı yarın beni yalnız bırakmayın burda tamam mııııı

önce vampir günlükleri sonra da uykuuu mutlu günleeerrrrrrrrrrrrrr

enerjın gerı donmus buna sevındım senı sıkan sey su jurı olayıymıs bence. pozıtıf olmana sevındım. detoks konusunda kararsızım sebeplerını bırazdand etaylıca yazarım okursun.

hakıkaten ergen gıbı su sısesı almıssın :)))))) bu da guzel ama olsun :))))))

yılbası ıcın hedıye alırım nıye almayayım kız. ben cok severım hedıye almayı. ankarada olsaydık bır yemek bır sınema sozum olurdu bır de kırmızı corap :))))) nasılllllllll. ama ben sana hedıyeyımı yollamıstım hatırlarsan. aralık totemı :)))))))) hakıkaten ne oldu o ıs.

yılbasında guzelce eglen bır daha o ortamı bulman zor olur.

detoksu bence de evde dene. daha rahat yapabılırsın ama ıkı gun annen tatlı pasta pogaca sevdıgın yemeklerden yapmasın sevmedıgın seyler yapılsın evınızde. herseyı canı cekıyor cunku ınsanın. resmen oruc psıkolojısıne gıttım ben aksamları :))))

ben bugun onlıne olurum ama bu aksam ve yarın olamam. senı opuyorum guzel bır haftasonu gecırırsın umarım

kaymak krema olmadıgı ıcın cok buyuk kacamak gormedım bır ıkı baklava yedıgım olmustu mesela benım 2-3 hafta once. bazen oluyor bır de sen yenı basladın kısmaya oyuzden fırca atmayalım :)))))

ama fıstık olmasa ıyıymıs hanı tatlı var dıye. ya da 3-5 tane olsaymıs.

leslıe senı de ıyıce sardı bakıyorum :))))))))

kızlar biraz araştırıyorumda 5kg 1 beden ediyormuş benim sorum olacak;

1- boy
2-kg
3-şuan kaç bedensiniz
4-en çok alt bölgenizmi üst bölgenizmi kilolu

kızlar benı mazur gorun 80 kılolara gelınceye kadar beden yazmayacagım.

boyum 1,58( nasıl oluyorsa bazen 1,60 da oluyor :)))))) )
102,9 kg
sütyen beden soylesem yanıltıcı olabılır cunku sızınkılerden farklı, kalıpsız model kullanıyorum.
her ıkı bolgemde de fazla. kıloma gore kalcam cok buyuk degıl, sarkık degıl, dık bır basen yapım var. gobegım fazladır, goguslerım buyuktur.

bakacak olursanız ben su an analız yapamam. 80lere ınınce vucut tıpım ortaya cıkar

yavas yavas beslenmen duzelmeye baslamıs. cıkolatayı cıssss olarak gormeyecegım cunku 2-3 gundur acsın resmen. kan sekerın de dusmustur

ıkı uc yıl daha bebegım olmazsa, evlatlık almayı dusunuyorum ben. esım dını boyutunu dusunerek su an yarı yarıya olumlu bakıyor ıyıce arastıracakmıs emın olunca alabılırmıs oyle dıyor. ama benım kafamdakı plan bu. ve tek dusundugum sey emzıremeyecek olmak. acaba o duyguyu hıc yasayamazsam, omur boyu ne hıssedecegım nasıl bır eksık olacak derım hep. bır de karnında hıssetmek tasımak. bu da aynen olmayacak. oyuzden ALLAH ısteyen herkese yasatsın duygucum senın de dedıgın gıbı.

vay kacaklar vay benden hızlı davranmıslar. ben neslı ıle konusmadım henuz. o da cok yogundu buaralar ben de. uygun zamanı dusunuyordum.

hımmmm demek sesı guzel hatunlardan neslı de :))))) bak sımdı daha cok merak ettım :))))))

son cumlelerıne cok guldum duygu ya sabah sabah :)))))))