- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.761
pazartesi yapacağımız ayran detoksu
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
Bende menümü yazayım hemen
Sabah oğlanı sağlık ocağına götürdüm ve gelirken kendime çavdar ekmeği almayı unutmuşum oyüzden
bende 1 yumurta haşladım kendime ve
sabah saat 10
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
1 sivribiber yedim
ara ,12
1 havuç ve türk kahvesi
öğlen 2buçuk
3 köfte
1 domates
ara
2 ısırık simit
akşam
3 köfte
salata
2 kaşık pilav yedim
ekmeğim olmadığı için ekmeksiz yedim yemekleri ama takatsız kalmadım
bir türlü fırsat bulamadım ekmeği almaya
spor içinde yürüyüşede çıktımmm
Ben geldiiimmm:) Yorgunluktan ölüyorum, toplantı için rahat gittim ama dönüşte çıkmam gereken bir yeri kaçırınca kendimi Cuma akşamı şehir trafiğinin ortasında buldum, oradan kurtulmak için epey uğraştım, Agora diye bir alışveriş merkezi var etrafında 3 tur attım resmen, neyseki sağ salim vardım, önemli olan bu. Ayrıca güzel bir tecrübe oldu benim için:) Bugün yemek düzeni falan kaydı tabi, su da çok az içtimŞimdi yavaş yavaş su içeceğim biraz. Menümü yazayım yine de ben, sanırım artık bir şey yemem, yani en azından yememem lazım.
Sabah:
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1.5 kk peynir
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase süzme mercimek çorbası
- Küçük bir tabak hünkar beğendi (beşamel sos yok gibiydi)
- 1 kase salata
- 2 kaşık pirinç pilavı
Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
- 1 tane cevizli kurabiye
Akşam:
- 100 gram kadar ızgara et (eşim sağolsun:))
- 1 büyük kase salata
- 1 dilim tahıllı ekmek
Yemeğin üstüne meyve yedim, çok canım istedi. 1 elma ve 1 portakal yedim.
Bu arada öğlen yemekte menüde tatlı vardı, hiç ellemedim, tadına bile bakmadım:) Toplantıda arada kurabiye yedim çünkü hafif açlık hissetmiştim, iyi de oldu yaklaşık 2 saat yollardaydım:) Ama yanında kola gazoz teklifini geri çevirdim:) Akşam yemeğini de sağolsun eşim halletmişti, çok ta makbule geçti:)
Ben şimdi bir geçmişe dalayım, bakayım ne var ne yok:)
Bu arada hem sana hem Kuzeye bayıldım, çok güzel bir enerjiniz var. Sesini ve konuşma tarzını da çok sevdim:)
duygucum pomoya ne kadar sevindim ben şuan 102 kilo varmı ötesiii ona nazar boncuğumuda takayımm
aminn inşallah birgün bende görürüm 67 kiloyu
bende heyecanladımm şimdi ,inanınn içim yine kıpır kıpır oldu bayramdan önce nasıl kararlıysam şimdi yine öyleyim
süper başkada dicek bişey bulamıyorum çok güzel olmuş
Sayfalar ilerlemiş, sohbet koyulaşmış, toplu alıntı yapayım, sonra kalıyor,
Pomocum, çok güzel ve azimli gidiyorsun, canım, yaza kadar çooookkkk kilolar gidecek hiç merak etme:)
Bu emzirme olayı ilginç bir olay yaaa, itiraf ediyorum merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu:)))
Eveeetttt, yılbaşında Gaziantep'e gidiyoruz, 3 günlüğüne ama olsun:) Kayınvalidemleri ziyaret edeceğiz:) Biz de çok özel kutlama yapmıyoruz ama TV açıp, güzel bir yemek, şarap, peynir, meyve ve çerez şeklinde geçiriyorduk. Yeni yıla dinle ilgili bir anlam yüklemiyorum ben, yani ne kutsal ne günah benim için. Yılbaşına güzel girmek güzel bir şey diye düşünüyorum, mümkünse ben de Duygu gibi ufak ta olsa yeni bir şey almak istiyorum:)
Çok güzel olur valla, Nisanda hava müthiş olur İzmir'de, sahil boyu yürürüz de, Pasaportta çay da içeriz.
Boyoz demeyin yaaaaaaaaaaaaa, ne kadar oldu yemeyeli...
Kesinlikle, o ne tatlılık ya, bittim bittim. Sayesinde toplantı falan su gibi aktı:) Hatta o kadar aklımı başımdan aldı ki dönüş yolunu şaşırdım:))
Ben de o yüzden yapabilirim diye düşünüyorum, ben yoğurt çok severim, bütün gün yemekten de bıkmam ama yine de bir tek onu yeme düşüncesi bile sıkıcı:) Ama birlikten kuvvet doğar, pazartesi birbirimize destek oluruz, daha kolay atlatırız:)
Kuzişle beraber yaparsınız artık:)) Top tam ona göre, ne eğlenir şimdi:)
:)))) Ay ay ay ne güzel bir sohbet bu, ben de heyecanlandım valla:) Pomo bence de kal gelmişken, hem İzmir kesmez öyle 1 günde, hele de baharda:)
Duygucum şımardım valla 18'lik lolita sesi demişsin, ay havalara da girdim bak şimdi:)) Ben de senin sesini çok beğendim, hele Kuzey'in sesine de konuşmasına da bayıldım
ne guzel yazmıssın canım. nasıl guzel okudum. nasıl guzel bır enerjı aldım ıste sen busun. yenıden o azımlı kısı olabılırsın yenıden 58 olabılırsın bır kez yaptın 2 ye ulasmak daha kolayyyyyyyyy08.05.2008 yılında yazdığım bir yazı
yarışma grubundan mezun olarak ayrılmıştım kilo verince
alıntı
Dikkat dikkat,
duyduk duymadık demeyin biraz bende kendimden bahsedeyimmmm,
Benn 8 yıllık evliii 2kız annesiii 30 yaşındayımmm,
evlendiğimde 55 kiloydum büyük kızmı dogum yaptıktan sonra 72 kilo olmuştummm.İzne memleketime gitmiştimmm annemlerde dışarı çıktığımdaaa bana herkess sen nolmuşsun böyle dediklerinde çok üzülmüştümmm ve artık dışarı çıkmaya utanıyordummmm çünkü eskiden zayıf oluncaaaa
sonra neyse tayinimiz başka şehre doğuya çıkmıştııı,kafaya koymuştum zayıflamalıyımmm,ve ben diyet yapmaya başladımmm evde ip atlamaya başladımm 500e kadar eşimin çocuğa baktığı sıralarda yürüdümmm neyse tektar izne gitme zamanı geldi çattı ,ve biz memleketteydik yinee ,
Oanı hiç unutamam balkona çıktığımda komşular çok şaşırmışlardııı çok zayıflamışsın demişlerdi aslında komşular bana zayıflamışsın diyene kadar ben farkında değildim zayıfladığımınn çünkü oturduğum şehirdekiler hep aynı kişiler olduğu için güzel bu kadar motive edici sözler duymamıştımmm
Ben dururmuyum hemen kendime pantolonlar badiler aldımm,zayıftım ya güzel güzel giyinecektimmm
Nezaman tekrar oturduğum yere döndümmm ben 2nciye hamile kalmıştımmm,anlıyacağınız hiçbir aldığımı giyemeden kaldırdımmmm sonra 2nci kızımı dünyaya getirdimmm dogumdan sonra 76 olmuştum sil baştan herşeyiii baştan yapacaktımmm.
Neyse memleketimize tayinimiz çıktı ve ben diyetisyene gitmeye karar verdimmm ve gittimdeee ilk zamanlar çok güzel kilo verdimmm ozaman çok sevdiğim arkadaşımın düğünü vardı en azından düğüne kadar biraz vereyim diyordummm ve 67 olmuştummm kendime çok beğenerek 1 kottakım aldım.. Düğünde giydim herşey güzeldide ama sanki düğünün bitmesini beklermişim gibi yemeğe başladımmm bir baktımmm 75 kiloyum tekrarrr, aldığım takımım olmuyordu banaaa bacaklarım geçmiyorduuuu dolabda öyle duruyorduuuu
Ve okadar mutsuzdumkiii hedefime az kalmışkennn ben başaramamıştımmm
Eşim kilo vermemi isterdiii tabiki bende isterdimmm ama olmuyorduuu
birde kendimi resimlerde görmemiştimm kaynımın düğününde kendimi kamerada gördüğümde tanıyamamıştımm bu ben değildimm eski eda bu değildiii olamazdııı
Bayramlardaa amca kızlarıyla bir araya geldiğimde bana şaka yaparlardı kocan sana hiç iiyi bakmamış zayıflıktan ölüyorsunn derlerdi bende gülerdim şakalarına ama içimi yaraladıklarını bilmezlerdiii
Kardeşimle çarşıya çıkarrr ona güzel kıyafetler alırızzz bana nerde 46 beden kıyafet var onu arardıkkk ne denersem yakışmazdııı
Eşim bana ver dedikçe ben yemeğe sarılırdım o işe gider ben kendimi yemeklerde bulurdummm
Dayanamadığım en özel yemeğim poğaçalardır şöyle sıcak sıcakk dumanı üstünde fırından çıkınca soğumasına izin vermeden yemektiii her diyete başladığımda söz bunu yapıp yiyeyim birdaha yemiceğim derdiiim tabiikii kendimi kandırmaktan başka hiçbirşey değildiii buuu
birdeee dolmalarrrrrrrr haaa unutmadan birdeee ekmek arası atıştırmalarrr en güzel yemeğimdi benimmmm
Sonra biiziim eşimin görevi icabı polonyaya tayinimiz çıktttıııı kendime 46 beden takımlarrr 46 beden gömleklerrrr kıyafetler aldımmm ve tuttuk polonyanın yolunuuuuuuuuuu
Bana türkiyedeki arkadaşlar sen şimdi rahatlıktan dahada alır gelirsin demişlerdiii,yok bu böyle olmamalıydııı ben kilolu dönmemeliydimm
2006da buraya geldimmm ve izne hiç gitmedimmm 3 ayım var iznimeeee çok heyacanlıyımm günler su gibi akıp geçsin ben annemi babamı kardeşimi öpmek istiyorummm hatta annemle aynı yatakta uyumak istiyorummm babam izin verirseee ,ben bebek olmak istiyorum bu sefer çok özledim onlarııı
kızlarıma diyorummm adanadaykennn gidin siz kendi annenizle yatın bende kendi annemle yatacağım diyorum onlardaa ama annemiz sensin diyorlarr .
Ve ben burda okadar azimlendimkiii hatta benim lacey ablam vardırrr onun sayesindeee bazen bozarak bazende bozmayarakkk 58 kiloya indimmm şimdi çok heyacanlıyımmm biran evvel ailemin yanında olmak istiyorummm
nasıl mı verdimmm ekmek arasını kaldırdım abur cuburları kaldırdım yürüyüş yaptım bol bol su içtimmm
ve adanadan aldığım bütün kıyafetlerimi çekyatın altınaaa attıııımmmmmmmmm
Bu sefer 78 den indimmm
Düzenleyen: karabiber01 Düzenleme Tarihi : 09-05-2008 Düzenleme Saati20
İVET CNM KUZİ FAKTÖRÜ ÖNÜMÜKESİYOR NEYSE ARTIK İPİM-PİLATES MALZEMEM-LESLİM- İDAREB EDİYOZ OĞLN UYUDUĞUNDA BAHARA BAŞLARIM YÜRÜMEYE AMA BU SEFER DENİZ OLMUCAK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ OLCAK:)))
SÖYLEYİM CNM
ÖĞLEN: BİR BARDAKB AYRAN-BİR KASE ÇORBA
AKŞAM: FIRINDATAVUK-MAKARNA-YOĞURT
EE HERHAL O KADAR YOLU AKŞAM GİTDİYE MI GELCEN SENHELE GELDE BİZ SENİ BIRAKMAYIZ,
İVET 85 OL SANA BURDan CİCİLER BAKARIZ HELE BİRDE BENİM ÖZEL BİR DÜKKAN VARÖZEL ÖZEL ÖZEL ORAYA GÖRÜREYİMDE KENDİNİ KAYBETT:))))
İVET BUGÜN TELEFONDA AŞK YAŞADILAR BENİMOĞLUM ONA HAYATIM BİTANEM AŞKIM ÖPTÜM DEDİ:))) NESLİDE KENDİNİ KAYBETTİM AYAKLARI YERDEN KESİLDİ BU SÖZLER ÜZERİNE TOPLANTIÖNCESİ:))) ŞANS ÖPÜCÜĞÜDE ATTI ,BU ARADA NESLİ DUYMASIN SESİ ÇOK GÜZEL 18 LİK LOLİTA SESİ
Yarin kahvaltimi erken yaparim. Spor sabah mi yoksa aksam mi yapamaliyim. Tavsiyelerin icin cok sagol elimden geleni yapicam.
İkindi :1 kurabiye sekersiz cay (misafirim vardi kacamak oldu)
Aksam: 5 kasik pirasa 1 dilim ekmek 1 kucuk kase yogurt bol su
menuler guzel ama oglen ve aksamı keske degıstırseydın canım
hımmmmm yuruyus de yapılmıs. 3 cocuk ıle zaman bulmussun tebrıkler valla
aslında öğlen ve akşam aynı menü oldu benim dolapta köfta vardı kolay yemek bana çocuklara makarna yapmıştım o yüzden ellemedim onu,bende gün boyunca ekmek yemeyince hiç ekmek hakkımı 2 kaşık pilavdan kullanmış oldum,daha düzene oturtamadımm ama inşallah yine eskisii gibii buzluğa kendime göre yemekler hazırlayacağımm
Gunaydin kizlar
Dun bir misafirlige gittim dayanamadim abartmadan ikramlardan yedim ama aksama jkendime ceza verdim sadece yogurt ekmek yedim meyvede yemedim:))
Bu sabah ki menum
1 bardakp ilik su
1 bardak cevizli su
Balli ihlamur
1 kk peynir
2zeytin
1-2 catal tereyagi
2catal cikolata
2dilim ekmek
Domates
1-2catal kaymak sabah kahvaktisi biraz abartili farkindayim ama ogleni sadece nesfitle gecistirmeyi dusunuyorum
Aksamada 1 sis izgara ve salata yiyicem insallah
hayırlısı olsun basarılar dılıyorum bakalım sonuc ne olacak canım :)))))))))
şimdi de bugunku menumu anlatayımmm
sabah 9.30 gibi kalktım ama yutamadım yine bişey 2 çatal gibi bişey beyaz peynir yedim..
11.30 gibi sabah kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurtanın yarısını ve beyaz peyniri içine koydugum top keek ekmegimi yedim ve muzlu süt içtim.
sonraaaa gökhan türkmen söyleşisi için hacettepe üni ye gitmiştim, orda da 1 az şekerli türk kahvesi içtimm vee uzunn zamandır aradıgım ama bi türlü bulamadıgım crunch çikolatasını bulunca ondan yedimm işte bu da kanıtıEki Görüntüle 577324
sonra söyleşiye geçtik, ordan çıkınca da özellkle uzakta indim otobusten yurda gelene kadar 45 dk hızlı tempoda yürüdüm..
akşam yemegi olarak da 18.30 da
1 kepçe ezogelin çorba
3 tane yoğurtlu lahana sarması
ve bikaç kaşık salata yedim.
yemekten sonra da sanırım 20.00 gibiydi 1 avuç fındır ve 1 tane daha az şekerli türk kahvesi içtim bu kadaarrrrr
yarından itibaren güzel ve düzenli beslenmeme dönüyorum kızlar.. depresyonumu attım bugun üzerimden saatlerdir bu şarkıyı dinleyip zıplıyorumm
Gökhan Türkmen-Aşk Lazım 2012 - YouTube
herkese şimdiden mutlu haftasonlarııyarın beni yalnız bırakmayın burda tamam mııııı
önce vampir günlükleri sonra da uykuuumutlu günleeerrrrrrrrrrrrrr
enerjın gerı donmus buna sevındım senı sıkan sey su jurı olayıymıs bence. pozıtıf olmana sevındım. detoks konusunda kararsızım sebeplerını bırazdand etaylıca yazarım okursun.
hakıkaten ergen gıbı su sısesı almıssın :)))))) bu da guzel ama olsun :))))))
yılbası ıcın hedıye alırım nıye almayayım kız. ben cok severım hedıye almayı. ankarada olsaydık bır yemek bır sınema sozum olurdu bır de kırmızı corap :))))) nasılllllllll. ama ben sana hedıyeyımı yollamıstım hatırlarsan. aralık totemı :)))))))) hakıkaten ne oldu o ıs.
yılbasında guzelce eglen bır daha o ortamı bulman zor olur.
detoksu bence de evde dene. daha rahat yapabılırsın ama ıkı gun annen tatlı pasta pogaca sevdıgın yemeklerden yapmasın sevmedıgın seyler yapılsın evınızde. herseyı canı cekıyor cunku ınsanın. resmen oruc psıkolojısıne gıttım ben aksamları :))))
ben bugun onlıne olurum ama bu aksam ve yarın olamam. senı opuyorum guzel bır haftasonu gecırırsın umarım
yavas yavas beslenmen duzelmeye baslamıs. cıkolatayı cıssss olarak gormeyecegım cunku 2-3 gundur acsın resmen. kan sekerın de dusmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?