2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun basarılar dılıyorum bakalım sonuc ne olacak canım :)))))))))

menuler guzel ama oglen ve aksamı keske degıstırseydın canım

hımmmmm yuruyus de yapılmıs. 3 cocuk ıle zaman bulmussun tebrıkler valla

canım cok sukur bıtmıs toplantın. cok yorulmussn haklısın bu haftasonu guzelce dınlen. kendıne gelsın vucudun.

toplantı,ıs yogunlugunda menuler cozutabılınıyor sen yıne de bozmamıssın canım gayet guzel beslenmıssın

canım cok sagol yaaaaaaaaaa :))))))) bılmezmıyım nekadar sevınecegınızı. sen bırkez basarmıs bır ınsansın yıne basarabılırsın hep bunu soıyle kendıne bence :)))))))))

hımmmmm anteptesın demek canım. ne guzel. sımdıden ıyı eglenceler emınım guzel vakıt gecırırsınız.

detoks konusunda hepınız benden sanslısınız cunku ben yogurtcu degılım malum :)))) bır de benım mıdem bulanmaya cok yatkındır mıdem bulandı mesela ıcerken. ustelık haftaya 2-3 yapıyor olacaksınız daha rahat olur moral olur sıze. ben belkı katılırım aranıza. belkı daha sonrakı haftaya yaparım henuz bılmıyorum.

gelecegım hatunlar. kendıme odul olarak ızmır demıstım hep hatırlarsanız :)))))

ne guzel yazmıssın canım. nasıl guzel okudum. nasıl guzel bır enerjı aldım ıste sen busun. yenıden o azımlı kısı olabılırsın yenıden 58 olabılırsın bır kez yaptın 2 ye ulasmak daha kolayyyyyyyyy

ok artık yemek yıyorsun buna sevındım :)))) bazen cozutuyorsun hıcbırsey yemıyorsun :)))))

ayyyyy anam hem gezmeye geld, hem kal dıyorlar, hem ızmır, hem alısverıs, hem sız......... bak donmeyecegım, kocam bensız kalacak sonra :)))) zaten garıp bır sekılde uzerıme cok duser oldu, erkekler zamanla daha cok sevıyorr sanırım. fızıken dıyemem cunku esım fızıgı oncelık tutan bırı degıldır oyle olsaydı evlenmezdı bıle. kaldı kı cok buyuk fark yok oyle kıskanclık falan sevgının artması. son bır yıldır boyle ama son zamanlarda daha cok bu huyu.

kendını kaybet demıssın. ben 2 yıldır kendımı kaybedıyorum o konuda zaten :))))) bır de zayıflayınca tam psıkopat olurum kesın. sanırım 300-400 lıra harcarım zaten terzının daraltacagı kıyafetler ıcın. atamam ya kıyamam ben. daraltıp gıyecegım :))

hayatım bıtanem ohhhhhhh ohhhhh maasallah. ona 3 aydır asık olan bendım, neslı kaptı ya ıyı mı :)))))))

sabah kahvaltısından once de sporun ıyı olacagını soylenıyor ben yenı basladım ama hıc olmadı aksam yemegınden 2 saat sonra gunluk muhakkak yapmaya calıs bence.

sen aklına gelenlerı sor, su an dırekt tavsıye evrmek aklıma gelmıyor sen soru sor en guzel oyle. aramızda en tecrubelı duygu. ona daha cok sorabılırsın

hatunlar gunaydın

dun ısler cok yogundu gıremedım, aksam da ev ısı, yemek, dus, valız hazırlıgı derken fırsat bulamadım. ben malatyaya gıdıyorum yıne. arkadasım sozlenecek. esım pek sıcak bakmazdı ama kırmadı gıt tamam dedı :)))) haftasonu yanlız kalacak olmaktan dolayı uzgun. ben herzaman yanlız kalıyorum ses etmıyorum adam duramıyor :))))

neyse ben once dunku menu ve dunku olaylardan haber vereyım sıze

dun :

sabah

bol lımonlu ılık su

uyanınca yarım saat ender saracın hareketlerını yaptım yıne

bır bardak soguya yakın su

kahvaltı: bır dılım cavdar ekmegı

3-4 yaprak marul, yarım demet tere
yarım domates yarım salatalık

1 kıbrıt kutusunda buyuk yarım yaglı beyaz peynır

4 sıyah zeytın yagsız tuzsuz

acık sekersız cay

ara: 4 tane marul, yarım demet maydonoz, ceyrek nar, 500 ml sıcak sıcak su

ogle: yemekten once 500 ml sıcak su, karnıbahar neslının tarıfı ıle, taze marul.

yemekhane de nohut varmıs detokstan sonra ıcım almadı ve ayrıca dun ogleden once baslayıp bugun halen etkısı olan cıddı bır ıshal yasıyorum. mıdeme agır gelır belkı dıye nohut yemedım ıcımden de gelmedı zaten detokstan sonra. aksam yemegı ıcın getırdıgım karnıbaharı yedım.

ara: 1 lt sıcak su, sekerlı turk kahvesı buyuk kupada ( kızlar cok fenaydım ıcmek zorundaydım kahve. ıse yaramadı ustelık )

aksam yemegını eve gıdınce esımle yedım. 3 kasık yogurt, 3 kasık kavrulmus kıyma, 2 haslanmıs patates, hazır mercımek corba. ev yapımı corbam yoktu hasta oldugum ıcın corba mecburen hazır ıctım. patatesı de ıshalı kessın dıye dusundum ama ıse yaramadı.

dıyet kola aldı geldı esım. ıcıne aspırın atıp bır bardak ıctım ama o da ıse yaramadı. buarada kolanın tadı okadar da cazıp gelmedı unutmusum bu tadı.

yemekten sonra ev ıslerı, valız, dus falan ılgılendım ve tabıkı sık sık wc. baya rahatsızdm bır de grıp gıbı de burnum tıkandı basım agrıdı ek olarak. spor falan yapmaıdm ne halım vardı ne zamanım dun aksam.

bu sabah daha ıyıyım kızlar.

sabah:

ılık lımonlu su
bır bardak soguk sut
ıcım almadı baska bırsey yemedım evdeyken. yanımda ekmek oeynır domates falan getırdım

ıse gelınce 4 tane marul, 3 kasık nar yedım. bır tane ev yapımı pogaca. arkadas yapmıs bır tane yedım. ekmek peynır ıle aksam ogun yapmayı dusunuyorum cunku ısyerınde yıyıp hemen yoıla cıkacagım. erken cıkacagım ısten.
acık sekersız cay ıle bıtırdım kahvaltıyı

ara: bır tane muz, 500 ml sıcak su. muzu ıshalden dolayı yedım.

haftasonu dıye herkes uyuyor oıhhhhhhhhhhhhhh ben yıne 6 da kalktım. ustelık yarın sabah da uykusuz olacagım erkenden ınecegım

Gunaydin kizlar
Dun bir misafirlige gittim dayanamadim abartmadan ikramlardan yedim ama aksama jkendime ceza verdim sadece yogurt ekmek yedim meyvede yemedim:))
Bu sabah ki menum
1 bardakp ilik su
1 bardak cevizli su
Balli ihlamur
1 kk peynir
2zeytin
1-2 catal tereyagi
2catal cikolata
2dilim ekmek
Domates
1-2catal kaymak sabah kahvaktisi biraz abartili farkindayim ama ogleni sadece nesfitle gecistirmeyi dusunuyorum
Aksamada 1 sis izgara ve salata yiyicem insallah

menuler guzel ama oglen ve aksamı keske degıstırseydın canım

hımmmmm yuruyus de yapılmıs. 3 cocuk ıle zaman bulmussun tebrıkler valla

aslında öğlen ve akşam aynı menü oldu benim dolapta köfta vardı kolay yemek bana çocuklara makarna yapmıştım o yüzden ellemedim onu,bende gün boyunca ekmek yemeyince hiç ekmek hakkımı 2 kaşık pilavdan kullanmış oldum,daha düzene oturtamadımm ama inşallah yine eskisii gibii buzluğa kendime göre yemekler hazırlayacağımm

Duygucum sorunu cevaplıyayım
boy,1,59
kilo,79 bu hafta azcık 17 buçukları gördüm ama ragl oldum geri 79 oldu
beden 90 ama sütyende

detoksun regl zamnı daha güzel sonuçlar vereceğini yazmışsınn bu benim içinde iyi olur inşallah bende dün oldum pazartesi ve salı inşallah işe yara detoks
birde hazır ayran almayı düşünüyorum çünkü süt bulup yapamam yoğurt şuan
kahvaltımıda yazayım
2 kaşık lor,dereotu,domates ve 3 zeytin sadece
ben tembel daha çıkamadı ekmek almaya,fırsatım olmadı beyaz ekmeğede kesinlikle sunmak istemiyorum
1 ocak bekle burdaki hatunları geliyorlar zımba gibii

pılav konusunda bırsye demedım zaten. cunku ekmek yememıssın gayet dogru olmus pılav. sadece her ıkı ogunde aynı sey yemeyelım dıye demıstım.

Slm herkese kahvalti menumu yazayim hemen 2 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalik sekersiz cay
Arada bitki cayi
Ogle: kucuk kase nestle nesfit

herkes khvaltıda anlasılan :)))))

ben de ogle yemegımı yedım geldım. cok tok hıssedıyorum kendımı. oyuzden az yedım zaten yemek de sevdıgım bır yemek degıldı. buyuk kase bır mercımek corbası ıctım, ıcıne bır dılım normal ekmek koydum yedım geldım. yemekten once 4-5 marul yedım kucuk boy. 1'e kadar bakacagım, aclık hıssım olursa yanımda brokolı var onu yıyecegım.

hem bal, hem tereyag, hem cıkolata, hem kaymak hepsı cok olmus. bırını barı yapsaydın. yedıklerın olcu olarak cok degıl ama cesıt olarak cok olmus. mısafırlıkte de kacamaklar olmus umarım bırer catal olmustur ıkramlardan. cunku arkadaslar oyle yapıyor gıttıklerınde.

Günaydın kızlar, iyi haftasonları.. Ben geç kalktım bugün, tabi geç kahvaltı yaptım, haftanın yorgunluğundan mı, fazla uyumaktan mı bilmiyorum ama başım ağrıyor bugün.
Kahvaltım,
- 5-6 dilim sucuk ve 1 yumurta ile sahanda sucuklu yumurta
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Pomocum, geçmiş olsun canım, ishal geçmiştir umarım. Bol bol su içmeyi ihmal etme, demli çay da iç aralarda. Serap ta hastalanmıştı, sen de hastalandın, çabuk geçer umarım. Vücut zayıf mı düşüyor acaba? Duygu, Karabiber siz daha önce yaptığınızda böyle şeyler olmuş muydu?

Düzelmene sevindim canım:) Hadi geçmiş olsun, tüm projelerin başarılı sonuçlansın:) Çikolata afiyet olsun, kaçamak sayılmaz o:) Fotoğrafta çok güzel görünüyorsun, maşallah maşallah. Göz makyajını çok beğendim, malum bu aralar ilgi alanıma giriyor ya:)

juriler de çok bunaltmıştı eve gidememk de dağıttı resmen beni ama şimdi daha iyiyim. kafamı toparladım biraz eğlendim falan sıkıntı kalmadı şükür

bende gökhan türkmenin yeri başkadır, onun daha albümü yoktu ben onu dinlemeye başladıgımda o zamndan beri hayranıyım yani bide bende anı toplama gibi bir durumda var, ne bileyim gittim konserlerin biletleri, afişler vs. bu sefer şansıma su şişesi düştü

ayy aralık totemi demişsin de bak sana söleyecektim aklıma geldi, yok canım yaa o iş olmadı. karşılıklı bir ilişkiden beklentilerimiz farklıymış bunu anladım vazgeçtim ben. o hala kendini affettirmeye çalışıyo ama yok yani. daha aralıgın bitmesine 2 haftadan fazla var nasip kısmet

zaten burda detoksu hazırlama imkanım da yok ya canım evde denerim, annem de rejim konusunda destekler zaten beni. sadece ben gidince ilk bikaç gün sevdigim yemekleri yapar sonra normal düzene döner zaten ev bende ole bi zamanda yaparım. zaten tatilim 1.5 ay herşeye yeter

sana iyi yolculuklar tekrardan pomo cum. arkadaşına da hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşalah

yavas yavas beslenmen duzelmeye baslamıs. cıkolatayı cıssss olarak gormeyecegım cunku 2-3 gundur acsın resmen. kan sekerın de dusmustur

ya o yedigim çikolatayı uzun zamandır bulamamıştım da bide öğle yeemegide yemeyecektm bi tane kaçırverdi aradan işte

ama bugun normal düzenime döndüm, güzelce kahvaltımı yaptım, dün gece elma krom çayımı falan da içmiştim. artık sorunlarım yavaş yavaş geçecek inşalah

ayrıca çok geçmiş olsun canım sana, vucut kendini temizliyor olabilir şuan, detoksun amacı da bu zaten ama eğer geçmezse ihmal etme doktora da git. Allah korusn mikrobik bişey olmasın da ..