- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.781
Düzelmene sevindim canım:) Hadi geçmiş olsun, tüm projelerin başarılı sonuçlansın:) Çikolata afiyet olsun, kaçamak sayılmaz o:) Fotoğrafta çok güzel görünüyorsun, maşallah maşallah. Göz makyajını çok beğendim, malum bu aralar ilgi alanıma giriyor ya:)
Günaydın kızlar, iyi haftasonları.. Ben geç kalktım bugün, tabi geç kahvaltı yaptım, haftanın yorgunluğundan mı, fazla uyumaktan mı bilmiyorum ama başım ağrıyor bugün.
Kahvaltım,
- 5-6 dilim sucuk ve 1 yumurta ile sahanda sucuklu yumurta
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Pomocum, geçmiş olsun canım, ishal geçmiştir umarım. Bol bol su içmeyi ihmal etme, demli çay da iç aralarda. Serap ta hastalanmıştı, sen de hastalandın, çabuk geçer umarım. Vücut zayıf mı düşüyor acaba? Duygu, Karabiber siz daha önce yaptığınızda böyle şeyler olmuş muydu?
günaydın neslicimm, geçmiş olsun canım yaa. başının ağrımaasına üzüldüm. benddee migren var da bi tuttugu zaman saçlarımı yoluyorum resmen bana mısın demiyorrumarım seninki bir an önce geçerr..
Oyyy migren çok fenadır yaaa. Uzak dursun bakayım senden:) Benim hem hafta içi yoğunluk, hem de fazla uyumaktan oldu bence, biraz daha geçmezse ağrı kesici alacağım zaten. Evde de yapılacak işler var, kalkıp ufak ufak başlamam lazım ama oturdum kaldım. Sen neler yapacaksın bugün?
yurt hayatının bitek bu yönünü seviyorum zaten, yapman gereken pek iş olmuyor yatagını toplamaktan başka
ben bugun yurttaym canm ders çalışacagım, akşam yemekten sonra arkadaşla bi dolaşmaya çıkarız belki, hem yürüyüş olur hem de kafa dağıtmış oluruz. ama günün genelinde yine çizimler var maleseff
senin hafta sonları iş yok deil mi ? evdesin, ne güzel keyiff
Tadını çıkar yurt hayatının o zaman:) Kendi evinde işler sana bakıyor:) Gerçi senin şimdilik evde de annen yapıyor, oohhh:)) Ben haftasonu çalışmıyorum, gerçi yetişecek bir şeyler olursa evde de çalıştığım oluyor ama bu haftasonu hiç düşünmüyorum valla. Bu hafta da perşembe-cuma günleri sunum yapacağım, ondan sonra rahat bir nefes alacağım. Sunum hazırlıklarını hafta içi yapacağım. Aslında ben de çıksam biraz yürüsem mi diye düşünüyorum ama hiç kalkasım yok, evde yapmam gereken işleri halledeyim de biraz toparlanıp Leslie yapmak istiyorum.
Çeşmi bana müsade canım, kalkayım, oturdukça hiç kalkamayacağım, sonra uğrarım yine. Bu arada sana arkadaşlık isteği gönderdim, bilgin olsun.
Pazartesi ben de yapicam detoks insallah guzel sonuc aliriz.
Günaydın kızlar, iyi haftasonları.. Ben geç kalktım bugün, tabi geç kahvaltı yaptım, haftanın yorgunluğundan mı, fazla uyumaktan mı bilmiyorum ama başım ağrıyor bugün.
Kahvaltım,
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
Pomocum, geçmiş olsun canım, ishal geçmiştir umarım. Bol bol su içmeyi ihmal etme, demli çay da iç aralarda. Serap ta hastalanmıştı, sen de hastalandın, çabuk geçer umarım. Vücut zayıf mı düşüyor acaba? Duygu, Karabiber siz daha önce yaptığınızda böyle şeyler olmuş muydu?
juriler de çok bunaltmıştı eve gidememk de dağıttı resmen beni ama şimdi daha iyiyim. kafamı toparladım biraz eğlendim falan sıkıntı kalmadı şükür
bende gökhan türkmenin yeri başkadır, onun daha albümü yoktu ben onu dinlemeye başladıgımda o zamndan beri hayranıyım yanibide bende anı toplama gibi bir durumda var, ne bileyim gittim konserlerin biletleri, afişler vs. bu sefer şansıma su şişesi düştü
ayy aralık totemi demişsin de bak sana söleyecektim aklıma geldi, yok canım yaa o iş olmadı. karşılıklı bir ilişkiden beklentilerimiz farklıymış bunu anladım vazgeçtim ben. o hala kendini affettirmeye çalışıyo ama yok yani. daha aralıgın bitmesine 2 haftadan fazla var nasip kısmet
zaten burda detoksu hazırlama imkanım da yok ya canım evde denerim, annem de rejim konusunda destekler zaten beni. sadece ben gidince ilk bikaç gün sevdigim yemekleri yapar sonra normal düzene döner zaten evbende ole bi zamanda yaparım. zaten tatilim 1.5 ay herşeye yeter
sana iyi yolculuklar tekrardan pomo cum. arkadaşına da hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşalah
ya o yedigim çikolatayı uzun zamandır bulamamıştım da bide öğle yeemegide yemeyecektm bi tane kaçırverdi aradan işte
ama bugun normal düzenime döndüm, güzelce kahvaltımı yaptım, dün gece elma krom çayımı falan da içmiştim. artık sorunlarım yavaş yavaş geçecek inşalah
ayrıca çok geçmiş olsun canım sana, vucut kendini temizliyor olabilir şuan, detoksun amacı da bu zatenama eğer geçmezse ihmal etme doktora da git. Allah korusn mikrobik bişey olmasın da ..
cesmıcık nasılsın bakem
cızımler ıle mı ugrasıyorsun ?
normal duzene donuyorsun sevındım. tatıle de az kaldı.
toteme uzuldum ya. hıc ummadıgın bırı cıkmıstı cunku tam totemlıkmıs ama abıcıgım gezelım gorelım koklasalım derdınde sanırım, bır sen bır ben bır de bebek demıyor anlasılan. dogru mu anladım :))))))
hayırlısı olsun canım. darısı senın basına ıns.
evet bu temızleme konusunu bır arkadasım da soyledı belkı olabılır detoksun etkısı senın de dedıgın gbı.
2-3 gun daha gecmezse gıderım canım. ben cabuk mıdeyı useten ya da bozan bır yapıya sahıbımdır sadece bukadar agır gecırmemıstım. yoksa alısıgım bu durumlara.
iyiyim canımm, çizecegim inşalah kuzey güneyi bi izleyim de önce ondan sonranormale de dönüyorum yavaş yavaş arada böle geliyolar bana tatile de 1 ay var ama haftaya annem gelebilir bi günlüğüne falan, haftaya cumartesi içinde çok güzel bi plan yaptım. önce ezgnin günlüğü konserine gidecegim, sonra da uzun zamandfır görmedigim bi arkadaşla buluşacagım gecede onda kalacagm hatta, şimdi bu 1 hafta güzel geçer bana
valla toteme ben üzülmedim canım ya hatta bu kadar erken olmuş olmasına sevindim bile. aynen senin düşündügün gibi canım. eğlenelim gezelim hatta gidebildigimiz kadar ileri gdelim derdinde beyefendi ama yok bana gelmez onlar. o yuzden şimdi pek bi affettirmeye çalışıyor ama yok yani bi kere bittimmi biter bende
çok geçmiş olsun canımm tekrardaann
oooo valla senın planlara bayıldım ben. ımrendım cok. ev,iş gecıyor benım hayatım. spordan olmayayım dıye gıdebılecegım bırkac yer varsa arkadas yanı, oraya da gıtmıyorum. cok sıkıcı oluyor anlayacagım. pazar gezebılıyorum bazen. bos bos yuru. kucucuk bır sehır. hava cok sogudu, o da zor olur artık.
aman oyle toteme ben :)))) tovbe tovbe. nekadar okuzmus yahu madem oyle bır tarzı var, basta bellı etme barı :))))))) zart dıye okuzlugunu gostermıs :))) neyse canım olmadıgı ıyı olmus ama halen 2 hafta var bakalım :)))))))
sagol canım. tam toparlanamadım gecmedı ıshal tam yuzde yuz. bıraz da grıp gelıyor gıbı. bakalım yolculuk da var ınsaallah ıyıce hasta olmam, sırf gezme derdıne :))))))
YOK HAYATIM ŞÖYLE DEMEK İSTEDİM REGL GÜNÜNDE METABOLİZMA İYİ ÇALIŞIR DEĞERLENDİRİRSEN KAR DEĞERLENDİRMEYİP TATLI,YEMEKDİR YERSEN ZARAR EDERSİN,BENDE HEM DEĞERLENDİRİP HEMDE DETOKS YAPCAM İYİ BİR SONUÇ VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM,YANİ NORMALGÜNDEDE YAPILABİLİR BENİMKİSİ SADECE DENK GELCEKDuygucum sorunu cevaplıyayım
boy,1,59
kilo,79 bu hafta azcık 17 buçukları gördüm ama ragl oldum geri 79 oldu
beden 90 ama sütyende
detoksun regl zamnı daha güzel sonuçlar vereceğini yazmışsınn bu benim içinde iyi olur inşallah bende dün oldum pazartesi ve salı inşallah işe yara detoks
birde hazır ayran almayı düşünüyorum çünkü süt bulup yapamam yoğurt şuan
kahvaltımıda yazayım
2 kaşık lor,dereotu,domates ve 3 zeytin sadece
ben tembel daha çıkamadı ekmek almaya,fırsatım olmadı beyaz ekmeğede kesinlikle sunmak istemiyorum
1 ocak bekle burdaki hatunları geliyorlar zımba gibii
Kahvaltım,
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
slmm ben geldimmmmmmmmm gezdim geldimmm,ne zamandır saçlarım hep topuz yapıyordum bugündümdüz kullandım şapka taktım kopkoyu göz makyajı yaptım borda trençkotgiydim pek beğendim kendimi eşimde süzüp durdu beni görümcem yabanı atrislere benzemişsin dedi kısacası özgüven tavan yaptı:)))
POMOCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SAĞ SALİMGİT VE DÖN İYİ EĞLENCELER
YOK HAYATIM ŞÖYLE DEMEK İSTEDİM REGL GÜNÜNDE METABOLİZMA İYİ ÇALIŞIR DEĞERLENDİRİRSEN KAR DEĞERLENDİRMEYİP TATLI,YEMEKDİR YERSEN ZARAR EDERSİN,BENDE HEM DEĞERLENDİRİP HEMDE DETOKS YAPCAM İYİ BİR SONUÇ VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM,YANİ NORMALGÜNDEDE YAPILABİLİR BENİMKİSİ SADECE DENK GELCEK
YOO BENDE OLMADI,POMOYA DENK GELMİŞTİR CNM ,YEŞİLLİKLERİ İYİMİYIKAMADI,SOĞUK BİRŞEYMİ DOKUNDU BİLEMİCEMM
BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN NESLİCİM BAŞ AĞRIN NE DURUMDAAA
TULTAN SENDE HOŞGELDİNNN ARAMIZA
slmm ben geldimmmmmmmmm gezdim geldimmm,ne zamandır saçlarım hep topuz yapıyordum bugündümdüz kullandım şapka taktım kopkoyu göz makyajı yaptım borda trençkotgiydim pek beğendim kendimi eşimde süzüp durdu beni görümcem yabanı atrislere benzemişsin dedi kısacası özgüven tavan yaptı:)))
POMOCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SAĞ SALİMGİT VE DÖN İYİ EĞLENCELER
YOK HAYATIM ŞÖYLE DEMEK İSTEDİM REGL GÜNÜNDE METABOLİZMA İYİ ÇALIŞIR DEĞERLENDİRİRSEN KAR DEĞERLENDİRMEYİP TATLI,YEMEKDİR YERSEN ZARAR EDERSİN,BENDE HEM DEĞERLENDİRİP HEMDE DETOKS YAPCAM İYİ BİR SONUÇ VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM,YANİ NORMALGÜNDEDE YAPILABİLİR BENİMKİSİ SADECE DENK GELCEK
YOO BENDE OLMADI,POMOYA DENK GELMİŞTİR CNM ,YEŞİLLİKLERİ İYİMİYIKAMADI,SOĞUK BİRŞEYMİ DOKUNDU BİLEMİCEMM
BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN NESLİCİM BAŞ AĞRIN NE DURUMDAAA
TULTAN SENDE HOŞGELDİNNN ARAMIZA
beni duyan varmı?yardımcı olacak kimseee[/QUOT
Ben de yeni katildim bu gruba gecmisi okudum takildigim yerde soru soruyorum. Herkes yediklerini yaziyor. Belli bir liste yok pazartesi bi kac kisiyle birlikte ayran detoksu yapicaz 2 gun surecek yardimci olabilmisimdir ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?