2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

teşekkür ederiimmm

benim genelde makyajım öyle oluyor zaten, duygunun anlattııgıyla benziyor yani eminim sana da çok yakışıyordur ayrıca

bu dönem iyi gidiyor projelerim, sizler uğurlu geldiniz işte bana son 1 ay bu dönemin bitmesine çok sıkı çalışmam laızım. ama jurinin iyi geçmesi moral oldu yani benm için

çikolata da crunch a zaafım var valla Allahtan elimin ulaştıgı marketlerde yok, yoksa ben ondan hergun yerim

günaydın neslicimm, geçmiş olsun canım yaa. başının ağrımaasına üzüldüm. benddee migren var da bi tuttugu zaman saçlarımı yoluyorum resmen bana mısın demiyorr umarım seninki bir an önce geçerr..

Oyyy migren çok fenadır yaaa. Uzak dursun bakayım senden:) Benim hem hafta içi yoğunluk, hem de fazla uyumaktan oldu bence, biraz daha geçmezse ağrı kesici alacağım zaten. Evde de yapılacak işler var, kalkıp ufak ufak başlamam lazım ama oturdum kaldım. Sen neler yapacaksın bugün?

yurt hayatının bitek bu yönünü seviyorum zaten, yapman gereken pek iş olmuyor yatagını toplamaktan başka

ben bugun yurttaym canm ders çalışacagım, akşam yemekten sonra arkadaşla bi dolaşmaya çıkarız belki, hem yürüyüş olur hem de kafa dağıtmış oluruz. ama günün genelinde yine çizimler var maleseff

senin hafta sonları iş yok deil mi ? evdesin, ne güzel keyiff

Tadını çıkar yurt hayatının o zaman:) Kendi evinde işler sana bakıyor:) Gerçi senin şimdilik evde de annen yapıyor, oohhh:)) Ben haftasonu çalışmıyorum, gerçi yetişecek bir şeyler olursa evde de çalıştığım oluyor ama bu haftasonu hiç düşünmüyorum valla. Bu hafta da perşembe-cuma günleri sunum yapacağım, ondan sonra rahat bir nefes alacağım. Sunum hazırlıklarını hafta içi yapacağım. Aslında ben de çıksam biraz yürüsem mi diye düşünüyorum ama hiç kalkasım yok, evde yapmam gereken işleri halledeyim de biraz toparlanıp Leslie yapmak istiyorum.

Çeşmi bana müsade canım, kalkayım, oturdukça hiç kalkamayacağım, sonra uğrarım yine. Bu arada sana arkadaşlık isteği gönderdim, bilgin olsun.

Çeşmi bana müsade canım, kalkayım, oturdukça hiç kalkamayacağım, sonra uğrarım yine. Bu arada sana arkadaşlık isteği gönderdim, bilgin olsun.

kabul ettim canım arkadaşlık istegini

ya ben aslında okul bittikten sonra uzatmadan evlenmek istiyorum, bir an önce düzenim kurulsun istiyorum falan ama işte tek başıma istemekle olmuyor, evlilik de kendi kendine yapılmıyor zaten o yuzden bir süre daha anne rahatından yararlanacagm sanırım

sunumlar konusunda seni o kadar iyi anlıyorum ki, bizim jurilerin çok çok daha fazla profesyonel hali, Allah kolaylık versin valla. inşalah okulum biter de ofisimi açarsam benm de sunumlarım olacak ben 4 gözle bekliyorum o günleri valla

eğer çok sapa bi yerde oturmuyosanız yürüyüşe akşam da çıkabilirsin ama akşam ev işleri yapmak gelmez insanın içinden sana çok kolay gelsin nesli cimm. ben bugun buralarda olurum sanırım, arada bakarım sizlere, canı sıkılan olursa beklerimmmm

sana da gunaydın canım guzel bır haftasonu gecırırsın ınsaallah ben cok yorulacagım ama cok guzel bır haftasonum olacagı kesın. cunku seyahat :)))))

umarım dınlenmıssındır toparlanmıssındır bence bugun havada guzelse yuruyus yap burası soguk ama guzel bır gunes var calısmıyor olsaydım kesın yollara duserdım :)))))

haftasonu nedenı ıle guzel bır kahvaltı olmus.

sagolasın canım. dunku kadar kotu degıl ama halen var. yıne kola ıctım, muz da yıyecegım sırf kesılsın dıye cunku baya kotu etkıledı ıkı gundur bıtsın dıye ugrasıyorum. su herzamankı gıbı bol ıcıyorum herseyı de yapıyorum ama gecmedı cok sukur dunku gıbı degıl. bılmıyorum canım serap regl olmustu cok hastalanmıstı ben ıshal oldum. arkadasım var ısyerınde o detoks yaparmıs. ıshal olman ıyı dıyor detoksun ısaretı dıyor anlamadım hakıkaten karabıber, duygu sızde de olmusmuydu herhangı bır sey detokstan sonra.

bır de sabah tartıya cıktım dunku kılomdan 600 gr fazla geldım. cok guzel beslendım dun ama yıne de vucut bıraz gerı alıyor sanırım. duygu da 400 gr almıs yaptıgında

cesmıcık nasılsın bakem

cızımler ıle mı ugrasıyorsun ?

normal duzene donuyorsun sevındım. tatıle de az kaldı.

toteme uzuldum ya. hıc ummadıgın bırı cıkmıstı cunku tam totemlıkmıs ama abıcıgım gezelım gorelım koklasalım derdınde sanırım, bır sen bır ben bır de bebek demıyor anlasılan. dogru mu anladım :))))))

hayırlısı olsun canım. darısı senın basına ıns.

evet bu temızleme konusunu bır arkadasım da soyledı belkı olabılır detoksun etkısı senın de dedıgın gbı.

2-3 gun daha gecmezse gıderım canım. ben cabuk mıdeyı useten ya da bozan bır yapıya sahıbımdır sadece bukadar agır gecırmemıstım. yoksa alısıgım bu durumlara.

iyiyim canımm, çizecegim inşalah kuzey güneyi bi izleyim de önce ondan sonra normale de dönüyorum yavaş yavaş arada böle geliyolar bana tatile de 1 ay var ama haftaya annem gelebilir bi günlüğüne falan, haftaya cumartesi içinde çok güzel bi plan yaptım. önce ezgnin günlüğü konserine gidecegim, sonra da uzun zamandfır görmedigim bi arkadaşla buluşacagım gecede onda kalacagm hatta, şimdi bu 1 hafta güzel geçer bana

valla toteme ben üzülmedim canım ya hatta bu kadar erken olmuş olmasına sevindim bile. aynen senin düşündügün gibi canım. eğlenelim gezelim hatta gidebildigimiz kadar ileri gdelim derdinde beyefendi ama yok bana gelmez onlar. o yuzden şimdi pek bi affettirmeye çalışıyor ama yok yani bi kere bittimmi biter bende

çok geçmiş olsun canımm tekrardaann

oooo valla senın planlara bayıldım ben. ımrendım cok. ev,iş gecıyor benım hayatım. spordan olmayayım dıye gıdebılecegım bırkac yer varsa arkadas yanı, oraya da gıtmıyorum. cok sıkıcı oluyor anlayacagım. pazar gezebılıyorum bazen. bos bos yuru. kucucuk bır sehır. hava cok sogudu, o da zor olur artık.

aman oyle toteme ben :)))) tovbe tovbe. nekadar okuzmus yahu madem oyle bır tarzı var, basta bellı etme barı :))))))) zart dıye okuzlugunu gostermıs :))) neyse canım olmadıgı ıyı olmus ama halen 2 hafta var bakalım :)))))))

sagol canım. tam toparlanamadım gecmedı ıshal tam yuzde yuz. bıraz da grıp gelıyor gıbı. bakalım yolculuk da var ınsaallah ıyıce hasta olmam, sırf gezme derdıne :))))))

yolun çok uzun değildir sanırım inşalah canım, sıkıntı olmaz umarım. ama gezmeye değer yani, değişiklik iyidir

ben öğrencilik hayatımda hep aktiftim aslında, haftada 1 gün mutlaka bi yerlere çıkar kendimi ödüllendirirdim. sadece nişanlı oldugum 3 yıl pek bu hayatı yaşayamadım o yuzden şimdi hem biraz acısını çıkarıyorum hem de son 6 ayım değerlendirmeye çalışıyorum okul bitip eve dönünce benm de pek farklı bir hayatım olmayacak sanırım..

bence baştan belli etmesi çok iyi oldu canım yaa, sonradan üzülürdüm böyle salladım gitti, aklımın en ufak bi köşesi bile kalmadı onda yani iyi oldu böyle daha zaman var ben umudumu kaybetmiyorum kesinlikle

görüşemezsek sana iyi yolculuklar canım ve iyi eğlenceler. umarım çok güzel geçer pazar günün

Pomocum, iyi yolculuklar canım, gezme deyince toplamış çantayı yine bizim kız, hastalık falan da dinlememiş:)) İyi eğlen, dikkat et kendine. Ben de geç kahvaltı yapınca daha öğle yemeği yemedim, eşim şimdi geçen haftaki bulgurlu köfteden yapacak, ben de 1 koca marul yerim artık yanında:)) Akşam da hafif bir sebze çorbası yapacağım, brokoli karnıbahar haşlamıştım hafta içi, onun suyu ve biraz da sebzesi duruyor, onunla çorba yapacağım. Biraz mutfağı toparladım ben de, ilaç içtim ama hala başım ağrıyor.

Iyi aksamlar Pomocun yolun acik olsun. insallah yolculugun rahat gecer. Sabah spor yapmadim temizlik yaptim. Cocuklari uyuduktan sonra yapicam. Baslangic olarak leslie 3 yapsam nasil olur ????

Aksam 1 kase tarhana corbasi, 2 kasik pirasa, 2 dilim ekmek, sarimsakli yogurtlu brokoli

slmm ben geldimmmmmmmmm gezdim geldimmm,ne zamandır saçlarım hep topuz yapıyordum bugündümdüz kullandım şapka taktım kopkoyu göz makyajı yaptım borda trençkotgiydim pek beğendim kendimi eşimde süzüp durdu beni görümcem yabanı atrislere benzemişsin dedi kısacası özgüven tavan yaptı:)))

POMOCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SAĞ SALİMGİT VE DÖN İYİ EĞLENCELER

YOK HAYATIM ŞÖYLE DEMEK İSTEDİM REGL GÜNÜNDE METABOLİZMA İYİ ÇALIŞIR DEĞERLENDİRİRSEN KAR DEĞERLENDİRMEYİP TATLI,YEMEKDİR YERSEN ZARAR EDERSİN,BENDE HEM DEĞERLENDİRİP HEMDE DETOKS YAPCAM İYİ BİR SONUÇ VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM,YANİ NORMALGÜNDEDE YAPILABİLİR BENİMKİSİ SADECE DENK GELCEK

YOO BENDE OLMADI,POMOYA DENK GELMİŞTİR CNM ,YEŞİLLİKLERİ İYİMİYIKAMADI,SOĞUK BİRŞEYMİ DOKUNDU BİLEMİCEMM

BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN NESLİCİM BAŞ AĞRIN NE DURUMDAAA

TULTAN SENDE HOŞGELDİNNN ARAMIZA

Hosbulduk canim Bugun cok mutlu olmussun bende senin adina sevindim. Pomo senin daha tecrubeli oldugunu yazmisti. Ben leslie hic denemedim 3 mille baslayayim diyorum ne dersin. Yuruyus yapma imkanim yok.

Haklısın canım Pomo başka sebepten de ishal olmuş olabilir. Ben de düşünmüştüm aslında, bu kız yeşillikleri yarım demet diye yazıyor, tebrikler valla hangi ara vakit bulup yıkıyor diye. Ben çok zorlanıyorum çünkü yeşillik hazırlarken.
Bu arada gözümde canlandı valla nasıl göründüğün, aman maşallah nazar değmesin, sen bir yerine nazar boncuğu tak bakayım, unutma.
Benim başımın ağrısı devam ediyor maalesef, hap ta içtim ama pek etkilemedi. Biraz daha durayım da spor yapacağım, belki iyi gelir, bilmiyorum.