- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.801
cnm tabiki leslie 3 yapbilirsin bizim leslie uzmanımız nesli arkadaşımızdır nesli yanlışımvarsa düzelt hermil 100 kaloriydi dimi yani leslie3 300 kalori yakılıyor ,sen leslie 3 ile başla 4 devam et ilerleyen günlerde 5 yaparsın bomba olur hepimizde evdeyiz evdekiimkanlardan yararlancaz zayıflamak için spor şart çünkihosbulduk canim bugun cok mutlu olmussun bende senin adina sevindim. Pomo senin daha tecrubeli oldugunu yazmisti. Ben leslie hic denemedim 3 mille baslayayim diyorum ne dersin. Yuruyus yapma imkanim yok.
haklısın canım pomo başka sebepten de ishal olmuş olabilir. Ben de düşünmüştüm aslında, bu kız yeşillikleri yarım demet diye yazıyor, tebrikler valla hangi ara vakit bulup yıkıyor diye. Ben çok zorlanıyorum çünkü yeşillik hazırlarken.
Bu arada gözümde canlandı valla nasıl göründüğün, aman maşallah nazar değmesin, sen bir yerine nazar boncuğu tak bakayım, unutma.
Benim başımın ağrısı devam ediyor maalesef, hap ta içtim ama pek etkilemedi. Biraz daha durayım da spor yapacağım, belki iyi gelir, bilmiyorum.
cnm tabiki leslie 3 yapbilirsin bizim leslie uzmanımız nesli arkadaşımızdır nesli yanlışımvarsa düzelt hermil 100 kaloriydi dimi yani leslie3 300 kalori yakılıyor ,sen leslie 3 ile başla 4 devam et ilerleyen günlerde 5 yaparsın bomba olur hepimizde evdeyiz evdekiimkanlardan yararlancaz zayıflamak için spor şart çünki
tüm haftanın acısımı çıkıyor acaba ne geçmez baş arası rabbim şifa versin inşallah
sağ ol neslim ya nazar boncuğu demişsin çok zarifsin kız ne zamandır pek maskülen takılıyorum saçlarım toplu hafif makyajfilan bugün biraz daha feminen olayım dedim değişiklik iyi geldi banada çevremede:)))
yeşillik çok hassas birşey şöyle diyeyim ben marul çeşitlerinden göbek marulolanıseverim hani şu top gibi olan ,bir aldımböyle su dolukaba bi miktar koydum bol suyla yıkadım hemde ilk su sirkeli su neyse yıkadım doğrucam bi baktım üstünde anlaşılmazsı çokzor ufaklıkda yeşil böcek var anam dedim 23 set dahayıkadımhemde tek tek,bi baktımyine var sinir oldum kısaca yeşillik çok özen istiyor itiraf etmeliyimki çok kolay gözüksede sırfbu yönden çok evsemde sık yapmamaya başladım
Son kararım, kalkıp Leslie yapacağım, kolay gelsin bana:))
Leslie uzmanı geldi:) Evet canım bence de 3 mille başlayabilir, onda koşu yok, doğru hatırlıyorsun her mil 100 kalori yaktırıyor. Eğer içinde koşu olursa her mil 150 kalori yaktırıyor. Bence 1 hafta 3 mil yap, sonra istersen 4 mile geçersin. Onun da türleri var gerçi ben fast 4 mil yapıyorum, onda koşu var ve epey yorucu açıkçası.
Baş ağrısı delirtti beni kesinlikle, galiba haftanın acısı çıkıyor, inşallah yarın olmaz. Leslie yapayım dedim ama kalkamadım hala. Belki iyi gelir spor, bilemedim.
Yeşillik konusunda aynen katılıyorum. Ben de hem suda bekletip, hem yaprakları akan suyun altında 2-3 tur yıkıyorum en az. Maydanozu da aynı şekilde tek tek yıkıyorum. Eşim de benim gibi yıkıyor. O yüzden et veya balık yapacağımız zaman ikimiz de diyoruz en zoru salata diye:)
hayırlısı olsun basarılar dılıyorum bakalım sonuc ne olacak canım :)))))))))
pılav konusunda bırsye demedım zaten. cunku ekmek yememıssın gayet dogru olmus pılav. sadece her ıkı ogunde aynı sey yemeyelım dıye demıstım.
bende 2-3 yazacağıma 23 yazmışım yaww:)))leslie uzmanı geldi:) evet canım bence de 3 mille başlayabilir, onda koşu yok, doğru hatırlıyorsun her mil 100 kalori yaktırıyor. Eğer içinde koşu olursa her mil 150 kalori yaktırıyor. Bence 1 hafta 3 mil yap, sonra istersen 4 mile geçersin. Onun da türleri var gerçi ben fast 4 mil yapıyorum, onda koşu var ve epey yorucu açıkçası.
Baş ağrısı delirtti beni kesinlikle, galiba haftanın acısı çıkıyor, inşallah yarın olmaz. Leslie yapayım dedim ama kalkamadım hala. Belki iyi gelir spor, bilemedim.
Yeşillik konusunda aynen katılıyorum. Ben de hem suda bekletip, hem yaprakları akan suyun altında 2-3 tur yıkıyorum en az. Maydanozu da aynı şekilde tek tek yıkıyorum. Eşim de benim gibi yıkıyor. O yüzden et veya balık yapacağımız zaman ikimiz de diyoruz en zoru salata diye:)
ahh be gülüm hüçdeüşenmiyorsunşu saatteson kararım, kalkıp leslie yapacağım, kolay gelsin bana:))
nesli cimm, nasıl oldu baş ağrın devam mı halaa ?
3 mille başlıyorum. spordan sonra duş alırsan başının ağrısı hafifler. sıcak su baş ağrısından gerilen damarları yumuşatıyor. geçmiş olsun kolay gelsin
bende 2-3 yazacağıma 23 yazmışım yaww:)))
leslininde mi seçenekleri var yani fast demişsin en etkili serihangisi neslimm
ahh be gülüm hüçdeüşenmiyorsunşu saatte
nesli ısınma şekliniz nasıl ?kalorifer-doğlgaz-klima-ufo
Leslie'nin bir sürü seçeneği var, hatta ağırlıkla, lastikle falan yapılanlar da var ama ben onları indirmedim. Yalnız mesela 4 mil var, bir de fast 4 mil var, fast olanda koşma var, diğerinde yok. Bende de hepsi yok.
Bu arada üşenmez olur muyum, üşendim ama spor aşkı ağır bastı, iyi ki de kalkmışım şimdi çok daha iyi hissediyorum:)
Isınma şeklimiz doğalgaz.
üşenmemen normal evin heryeri sıcak VE MUSAHİT e tabi sevmende etgen,biz malesef tek odada klima var şöyle bi saçmalık var bu apartman 3 yıllık yeni yani ama mutahit kaçmış ruhsatı yok böyle oluncada sanayi elektriği kullanıyoruz hem pahalı elektrik ödüyoruz hemde sıkı dur idareli elektrik kullanıyoruz yani duş ALDIĞIMDA KLİMAYI KPATIYORUM,AYNI ANDA ŞARTEL ATIYOR MALESEFF NEYSEKİ YAPILAN EVİMDE DOĞALGAZ OLCAK ,BİRDE BURDA GEÇİCİ DÜZENİM OLDUĞUNDAN 2+1 DAİRE TEKODASINDA KOLİLERİM DURUYOR BU DURUMDA SADECE YATAK ODASI VE OTURMA ODASINI KULLANIYORUM FAZLA ODAMDA YOK YOKSA BENDE AKŞAM SPOR YAPARDIM SICAKCIK EVİMDE DUŞUMU ALIRDIM VALLADİĞER ODALAR BUZ GİBİ YIKANIKEN KLİMAYI KAPATINCA EV İYİCE SOĞUYOR O YÜZDEN SİNİR OLUYORUM BU DURUMA TEK ODAYA MAHKUMUZ OĞLUMLA
Canım, çok kötüymüş yaa, neyse az kalmış en azından. Doğalgaz çok büyük rahatlık, kendi evine geçince çok rahat edeceksin. Kesinlikle haklısın, doğalgaz olmasa o saatte spor yapılmaz, yapsam da hasta olurum kesin.
benim için enuygunu kuzeyin uyku saati oluyor böyle olunca, aslında akşdamda müsahitim amasoğuk diğer odaa((( sabrediyorum nesli,aslında sizlere pekb belli etmesemde çok stresliyim bu aralar hele kış mevsimi başlayınca iyice streslendim hatta stresden kaşındığımı fark ettim kaşıntıdanda yaralar oluştu hep ,elektirğin böyle olması tek bir odaya tıkılmak,duş almayı çok sevsemde düşünsene klimayı kapatıyorum duş alıyorum sonra saç kurutma derken üşüyorum iyice en son klimayı açıyorum bu benim gibi sinirli biri için çok kötü bir durum kışı normaldede sevmem ama böyle olunca hepden kabus oldu neyse dertlerimle sizide sıkmak istemiyorum.. bu arada haftalar sonra ilkkez tartıldım kendimi nerden atsam diye düşünüyorum rekor kırmışım ama hep tv nin yüzünden birde şu sinema paketinin yüzünden kısacasıo kadar emeğime yazık etmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?