- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
cadıııııııı
birde bizim geçen yılki evin orda bi bakkal vardı kg kg ye o kadarlezzetli,yahastalık resmen illaki bitcek ne kadar aldıysam neyse artık kontrol ediyorum en iyi unutmak çiğdemiküsmekonla:)))
kuzi iyi ablası bana hayatım diyor,bu ne'lere başladım herşeye bune annem diyor..öksürüyorum noldu annem sonrada yok birşey annem diyor yani kendi soruyor kendi cvp veriyor,tam ısırmalıkoldu yaniiii
neyse sorumu sorup çıkayım
Kızlar yardım edinnnn bana
şimdi liseli yıllarımdan 2008 kadar burberrys cassic kullanıyordum sonra aşkımemnuda gıvenchy absolutely ırresıstıble markasını gördüm aldım o gün bugündür bu markayı kullanıyorum ama artık baş edemiyorum yani çok memnunum ama fiyatı çok gelmeye başladı çünküben koku sürmeyi çok seviyorum,eski kokuma dönmekde istemiyorum adım başı bu kokuyu kokluyorum yolda,gündüzleri için güzel bir koku tavsiyesi istiyorum önemli günlerde ve akşamları biryere çıkarken yine gıvenchy absolutely ırresıstıble kullancam ama süreli kullanmayım baş edemiyorum neyse bana yaz-kış kullancağım hafif ama etkileyici kalıcı farklı,aa hangi parfümü kullanıyorsun denilecek birkoku tavsiyesi istiyorum...ve cep yakmayan ortakarar fiyatta
tünaydınnn kızlarrr ben bu hafta + yım aslında ama bayramdan gelince daha fazlaydım azcık verdim sayılır
duyfer hoşgeldin özlettinkendini valla
Kızlar yardım edinnnn bana
şimdi liseli yıllarımdan 2008 kadar burberrys cassic kullanıyordum sonra aşkımemnuda gıvenchy absolutely ırresıstıble markasını gördüm aldım o gün bugündür bu markayı kullanıyorum ama artık baş edemiyorum yani çok memnunum ama fiyatı çok gelmeye başladı çünküben koku sürmeyi çok seviyorum,eski kokuma dönmekde istemiyorum adım başı bu kokuyu kokluyorum yolda,gündüzleri için güzel bir koku tavsiyesi istiyorum önemli günlerde ve akşamları biryere çıkarken yine gıvenchy absolutely ırresıstıble kullancam ama süreli kullanmayım baş edemiyorum neyse bana yaz-kış kullancağım hafif ama etkileyici kalıcı farklı,aa hangi parfümü kullanıyorsun denilecek birkoku tavsiyesi istiyorum...ve cep yakmayan ortakarar fiyatta
evet kızlar bır suru ugras sonucunda lısteyı yayınlıyorum.
malum hastane ısım cıktı. ardından evdekı tarayıcı ıle taramayı dusundum yaptıgım excel dosyayı. ardından cene caldık derken ancak yayınlıyorum kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 545794
bu durumda. fdm ve duyguyu canı gonulden kutluyorum ıkısı de bırıncı oldular. duygudan bu atağı beklıyordum ama cocugunun hastalıgı ve forumdan kopukluk oldugu ıcın fdm den beklemıyorum. ıkıncımız de baldamlası. senı de tebrık edıyorum canı gonulde. bu rakamı senden de beklemıyordum kılonu dusunecek olursak cok cok ıyı bır rakam.
suna bayram ve dugun hazırlıgı derken baya artı oldu bu sebeple sonuncumuz oldu ama ozel durumu ve artık ıdeal kıloda olmasından dolayı onu sonuncu gıbı goremedım nıyeyse :))))
cesmı 200 gram almıs. hareketı de beslenmesı de ıdealdı.anlamadım
neslı ve ben yakın gramlar vermısız. ben kendı adıma mutlu degılım. bayramı bıle 1700 verere atlatan bırı olarak bu haftayı kendıme yakıstıramadım. 500 gram cok az geldı bana. ama regl haftamda oldugum ıcın oldu sanırım bılemıyorum.
yenıden bırarada ve eskısınden daha sıkı bır sekılde kılo vermeye devam edecegımız bu yenı haftamızda herkese saglık ve mutluluk dılıyorum kızlar.
opuyorum hepınızı :))))))))
pomo, ne oldu tablo.yazmayan mı var yoksa
şöyle bi üsttendetaya girmeden geçmişe baktımmmm
gelelim kurallaraaa;
cnm kuralların iyi güzel ama mesela
-ben hafta sonupek giremiyorum bunun için söz veremem
- günlük 2.5 lt su bence çok katı heleki kış mevsine girdiğimizi düşünürsek ha tamam doğru olan bu ama ben kendi adıma minimum 1.5ltmaksimum 2lt çok çok ender 2.5 lt içiyorum mevsim değiştiği için yani bu kadar elimden geliyor
-sonra burda 10 kişiysek 10 kişinin menüsünü takip etmek yorumlamak zor olur bence minumum 2 kişinin menüsünü yorum yapmak dahagüzel olurama isteyen herkezinkinide yapar(zatengörürsün 1 ay herkez kurallara uysada sonra uymamaya başlar diğer topikdedeböyle olmuyormu ...
- birde tavsiyem mesela bugünkü toplam menüyü yagün sonunda yada ertesigün sabah toplu yazılması kendiadıma çok karışıklık oluyor (bunlar benim düşüncem olsun demiyorum kendim eğer sanauyarsa böyle yapacağım )
cnm kurallar iyidir insanı düzene sokar ama sıkıcıdırlar ben yukardaki yazdıklarımdışın herşeye uyarım ama yok hayır bunlar kesin olcak diyorsan ana hiç kırılmam daaa
canım sunayı bekledım ama gecıktıren sey benım evde olusum. once tarayıcı kullanmak ıstedım evdekı calısmadı. neslının tarıf ettgı sekılde yapmak ıstedım ama su an esımın ıs seyahatınde kullandıgı kucuk notebooktayım. evdekını kardesıne verdık. ne bızım evdekıne ne benım ıstekıne benzemıyor bu notebook. paınt bulamadım falan ugrastım baya.
ama yaptım sukur. lısteyı yayınladım.
[
ellerine sağlık canım, kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
bende anlamıyorum valla canım ya, neden kilo veremedigimi, sanırım benm vucutta dirence geçti, kırarım ben onun direncini ama şu yarını da bi atlatayım sonra sporla canına okuyacagım onunkasım ayı kesinlikle 75 e yakın bitecek başka yolu yokk
ayy hadi kaçtım beennnnn
evet kızlar bır suru ugras sonucunda lısteyı yayınlıyorum.
malum hastane ısım cıktı. ardından evdekı tarayıcı ıle taramayı dusundum yaptıgım excel dosyayı. ardından cene caldık derken ancak yayınlıyorum kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 545794
bu durumda. fdm ve duyguyu canı gonulden kutluyorum ıkısı de bırıncı oldular. duygudan bu atağı beklıyordum ama cocugunun hastalıgı ve forumdan kopukluk oldugu ıcın fdm den beklemıyorum. ıkıncımız de baldamlası. senı de tebrık edıyorum canı gonulde. bu rakamı senden de beklemıyordum kılonu dusunecek olursak cok cok ıyı bır rakam.
suna bayram ve dugun hazırlıgı derken baya artı oldu bu sebeple sonuncumuz oldu ama ozel durumu ve artık ıdeal kıloda olmasından dolayı onu sonuncu gıbı goremedım nıyeyse :))))
cesmı 200 gram almıs. hareketı de beslenmesı de ıdealdı.anlamadım
neslı ve ben yakın gramlar vermısız. ben kendı adıma mutlu degılım. bayramı bıle 1700 verere atlatan bırı olarak bu haftayı kendıme yakıstıramadım. 500 gram cok az geldı bana. ama regl haftamda oldugum ıcın oldu sanırım bılemıyorum.
yenıden bırarada ve eskısınden daha sıkı bır sekılde kılo vermeye devam edecegımız bu yenı haftamızda herkese saglık ve mutluluk dılıyorum kızlar.
opuyorum hepınızı :))))))))
ben 3 hafta önce memlekete giderken ki kg a düşmüşüm. malum memlekette dikkat edemedim ve 1300 gr almıştım. onun için hepsi birden gitti diye düşünüyoum. yani 3 haftadır aynı kg dayım aslında. ama gerçekten maşallahım var, tekrar diyete ve spora adapte olmak çok zor oldu. hatta başlayamayacağımı verdiğim kg ları tekrar alacağımı bile düşünmüştüm.
kg um az gibi gözükebilir pomocum, ama boyuma göre düşünürsek BMI da görüldüğü gibi kiloluyum.
Canım ellerine sağlık, 1.lerimizi gönülden kutluyorum. Çok güzel vermişsiniz maşallah, darısı başımıza:)) Baldamlası, hakikaten çok iyi vermişsin yaa, 1. olamasan da 1.liğe oynamışsın:) Ben de kilo alan arkadaşları görünce biraz teselli buldum, yoksa epey bozulmuştum aslında. Ben bu hafta 71.5 kg olmak istiyordum çünkü, neyse haftaya 71 kg olurum inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?