2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet cadıyım :)

cıgdem ben de cok severım ama cok sukur canım cekmıyor. benım pogaca borek hamburger cıps oluyor delı gıbı ozledıgım.

ayyyyyyyy yerım ben onu ha. maasallah kuzusa.

Kızlar yardım edinnnn bana
şimdi liseli yıllarımdan 2008 kadar burberrys cassic kullanıyordum sonra aşkımemnuda gıvenchy absolutely ırresıstıble markasını gördüm aldım o gün bugündür bu markayı kullanıyorum ama artık baş edemiyorum yani çok memnunum ama fiyatı çok gelmeye başladı çünküben koku sürmeyi çok seviyorum,eski kokuma dönmekde istemiyorum adım başı bu kokuyu kokluyorum yolda,gündüzleri için güzel bir koku tavsiyesi istiyorum önemli günlerde ve akşamları biryere çıkarken yine gıvenchy absolutely ırresıstıble kullancam ama süreli kullanmayım baş edemiyorum neyse bana yaz-kış kullancağım hafif ama etkileyici kalıcı farklı,aa hangi parfümü kullanıyorsun denilecek birkoku tavsiyesi istiyorum...ve cep yakmayan ortakarar fiyatta

tünaydınnn kızlarrr ben bu hafta + yım aslında ama bayramdan gelince daha fazlaydım azcık verdim sayılır
duyfer hoşgeldin özlettinkendini valla

ben amor amor kullanıyorum senelerdir ama o biraz ağır gelebilir pek senin kullandıkların gibi değil yani. ama oda arkadaşımın parfümü Victoria Backham, hem çok hafif, hem de çok güzel kokuyor, fiyatı da geçen sene anneler gününde 50 tl ye almıştı ama şimdi de en fazla 80 90 dır bence çok deil yani, ona bir bak istersen

bu arada hoşgeldin canımmmm

tünaydınnn kızlarrr ben bu hafta + yım aslında ama bayramdan gelince daha fazlaydım azcık verdim sayılır
duyfer hoşgeldin özlettinkendini valla

bende artıdayım ya anlamıyorum artıkkk... ne zamandır kilo veremiyorum artıdayım ben ne yapacagım yaaaa

öğle yemegimi yedim, şimdi de okula gidecem, hazırlanmam lazım üşeniyorum.. neyse kızlar ben kaçtım, akşama görüşürüzzzz

evet kızlar bır suru ugras sonucunda lısteyı yayınlıyorum.

malum hastane ısım cıktı. ardından evdekı tarayıcı ıle taramayı dusundum yaptıgım excel dosyayı. ardından cene caldık derken ancak yayınlıyorum kusura bakmayın.

bu durumda. fdm ve duyguyu canı gonulden kutluyorum ıkısı de bırıncı oldular. duygudan bu atağı beklıyordum ama cocugunun hastalıgı ve forumdan kopukluk oldugu ıcın fdm den beklemıyorum. ıkıncımız de baldamlası. senı de tebrık edıyorum canı gonulde. bu rakamı senden de beklemıyordum kılonu dusunecek olursak cok cok ıyı bır rakam.

suna bayram ve dugun hazırlıgı derken baya artı oldu bu sebeple sonuncumuz oldu ama ozel durumu ve artık ıdeal kıloda olmasından dolayı onu sonuncu gıbı goremedım nıyeyse :))))

cesmı 200 gram almıs. hareketı de beslenmesı de ıdealdı.anlamadım

neslı ve ben yakın gramlar vermısız. ben kendı adıma mutlu degılım. bayramı bıle 1700 verere atlatan bırı olarak bu haftayı kendıme yakıstıramadım. 500 gram cok az geldı bana. ama regl haftamda oldugum ıcın oldu sanırım bılemıyorum.

yenıden bırarada ve eskısınden daha sıkı bır sekılde kılo vermeye devam edecegımız bu yenı haftamızda herkese saglık ve mutluluk dılıyorum kızlar.

opuyorum hepınızı :))))))))

canım benım esım bazı konularda elı bol bazılarında ıse cok cımrılık yapar ben dp magazasından doldurma parfum alıyorum oyuzden. parfume 100-200 lıra versem kıyamet kopar bız de. oyuzden marka ve ısım sana tavsıye edemeyecegım. herkesın pek bılmedıgı bır kokum var buaralar benım. cıcek kokulu cok guzel hafıf ama tam tersı etkıleyıcı kalıcı. fızık tedavıye gıdıyordum kısın. ordakı kızlar kokumu ozellıkle sormustu. sızın geldıgınız bellı oluyor dıyorlardı. ve boyle bırseyı ılk kez duydum.

kodu p9. bır dene ıstersen. adını bılmıyorum.

[

ellerine sağlık canım, kilo veren herkesi tebrik ediyorummm

bende anlamıyorum valla canım ya, neden kilo veremedigimi, sanırım benm vucutta dirence geçti, kırarım ben onun direncini ama şu yarını da bi atlatayım sonra sporla canına okuyacagım onun kasım ayı kesinlikle 75 e yakın bitecek başka yolu yokk

ayy hadi kaçtım beennnnn

pomo, ne oldu tablo.yazmayan mı var yoksa

canım sunayı bekledım ama gecıktıren sey benım evde olusum. once tarayıcı kullanmak ıstedım evdekı calısmadı. neslının tarıf ettgı sekılde yapmak ıstedım ama su an esımın ıs seyahatınde kullandıgı kucuk notebooktayım. evdekını kardesıne verdık. ne bızım evdekıne ne benım ıstekıne benzemıyor bu notebook. paınt bulamadım falan ugrastım baya.

ama yaptım sukur. lısteyı yayınladım.

ben 3 hafta önce memlekete giderken ki kg a düşmüşüm. malum memlekette dikkat edemedim ve 1300 gr almıştım. onun için hepsi birden gitti diye düşünüyoum. yani 3 haftadır aynı kg dayım aslında. ama gerçekten maşallahım var, tekrar diyete ve spora adapte olmak çok zor oldu. hatta başlayamayacağımı verdiğim kg ları tekrar alacağımı bile düşünmüştüm.

kg um az gibi gözükebilir pomocum, ama boyuma göre düşünürsek BMI da görüldüğü gibi kiloluyum.

canım ben lıder degılım. sadece toparlayıcı olmak ıcın kabul ettım. oyuzden sızın her turlu goruslerınıze acıgım. kaldı kı sen bu konuda tecrubelı bır ınsansın. kesınlıkle dınlerım senı. lutfen oyle seyler dusunme uzulurum.

tamam sen haftasonu pek gıremıyorsun. not alıp, bızımle pazartesı paylassan olur mu ?zaten gıremedıgımız gun not alalım dıye yazmıstım orda.

tamam su ıcın de haklısın. 1.5 lıtrenın altına dusmemek hedefımız olsun. fazlasını yapabılen yapsın.

menu konusunda ben zaten on kısının menusu olarak dusunmemıstım ama ıkı kısı dıye yazmamak kafa karıstırıcı olmus kusura bakma canım. tamam mınımun ıkı kısı.

menulerın toplu yazılmasını ben de ıstedım daha once. sadece belkı kurallara eklememımısızdır bunu o gun. cunku hakıkaten karıstırıcı oluyor. sabah musaıt olan sabah, gece uyumuadan once musaıt olan gece yazsın toplu sekılde ok anlastık.

baska tavsıyelerın var mı canım ? kızlar sızlerın de varsa ekleyın lutfen ?

ben konunun adını bıle nekadar dusunerek sordum yazdım :)))))) sızın onayınız ve fıkırlerınız olmadan kural falan yazmam canım )))))

kızlar buarada kalorı sepetınden eklemenız guzel oluyor ama nelerı hangı ogunde yedıgınız anlasılmıyor oyuzden toplu sekılde menu olarak da bıldırırsenız ıyı olur.

eline sağlık cnm

rıca ederım canım.

bak ben de umdugumdan az oldu vucut harekete alıstı. sasırtmak lazım sanırım. bırkac arkadasımın sporhocası var onlar oyle demıs. ben bır gun bısıklet, bır gun platesın basıt hareketlerını yaparak aktıvıte yapacagım bakalım yuruyuse gore daha mı ıyı olacak bu.

eline sağlık canımmm benim kilom bu hafta hep değişti 2 gün önce 56.1 dim dün 57idim bugün 56.6 anlamadım bir türlü yarın ne çıkacak bakalımmm kilo verenleri çoooooooooook tebrik ediyorummm

Canım ellerine sağlık, 1.lerimizi gönülden kutluyorum. Çok güzel vermişsiniz maşallah, darısı başımıza:)) Baldamlası, hakikaten çok iyi vermişsin yaa, 1. olamasan da 1.liğe oynamışsın:) Ben de kilo alan arkadaşları görünce biraz teselli buldum, yoksa epey bozulmuştum aslında. Ben bu hafta 71.5 kg olmak istiyordum çünkü, neyse haftaya 71 kg olurum inşallah:)

benım gıbı oldu demekkı senınkı de. ben bayrama gıderken +.+. gıtmıstım. bayram donusu bır baktım 1700 gıttı ama bu hafta cok az oldu regl haftamda da aynı rakamı beklıyordum gecen ay oyle olmustu super vermıstım regl haftamda.

ya tamam BMI dıyorsun haklısın da guzel ve zayıf bır hatunsun sadece daha ıyısı ıcın ugrasıyorsun suan. olay bu yanı

Duygucum parfüm sormuşsun, ben de pek severim hoş kokuları:)) Ama fiyatları yüksek gerçekten. Ben ihtiyacımı biriktirip yurtdışına çıktığımda alıyorum. Çok daha uygun fiyatlı oluyor tabi öyle. Bu yüzden fiyat bilgim yok ama belki seninkine göre uygundur, DKNY Red Delicious veya Be Delicious, hafif kokular şişesi de elma gibi yapılmış zaten, benim çok severek kullandığım diğer koku da 212 sexy ama bu biraz daha pahalı olabilir ve biraz daha ağır diğerine göre.

erken kalktım ve 1 bardak limonlu su içtim, dışarı çıktım bir saat yürüyüş yaptım
geldim kahvaltı için eşimi bekledim
o arada da:
yarım elma
9 kat fındıklı bir paketin yarısı (uzun zamandır yemiyordum)
5 tane acılı cips yedim

sabah 12:15
sucuklu yumurta
yufka ekmeğin 1/4 ü
domates, salatalık
2 k vişne reçeli
bir dilim ekmek
limonlu maydonoz

bu arada hulahop işte bu cnm. bugün ondan da yapıcam inş.kemerimi de takıcam

Son düzenleme:
kızlar ben gec kalıyorum doktora.

bırıncıler, sonuncu ıcın ceza dusune dursun.

benım acılen gıyınıp doktora gıtmem lazım hatta taksıyle gıtsem daha ıyı yoksa bır saatten fazla surer.

kuralları guncelleyecegım aksam buarada .

opuldunuz

inş. olursun cnm, özellikle dikkat edicem yediklerine ve yaptıklarına. cezadan kurtuldun ama takip edicem seni, sporlarını :)))