- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Ben de o yüzden atladım ya zaten sen koku deyince:)) Ben de bayılırım kokuya, güzel kokuya:) 212 sexy kalıcı bir koku, DKNY de öyle. Adidas bunlar kadar kalıcı değil tabi. Deodorant kalıcılığından daha fazla ama, özellikle giysiye sıkarsan daha kalıcı oluyor. DKNY meyve ağırlıklı, 212 sexy çiçek ve biraz şekerli. Ten üzerinde nasıl durduğu da önemli. Benim eski ev arkadaşım Hypnotic Poison diye bir parfüm var onu kullanıyordu ve hem çok kalıcıydı, hem çok güzel kokuyordu ama ben sürdüğümde aynı koku olmuyordu. O yüzden denemek lazım. Bende baharatlı kokular iyi durmuyor. Çiçek ve meyve kokuları daha güzel oluyor, o yüzden kullandıklarım da genelde o tür kokular.
kızlarbugün sabah10'dan sonra yokum oğlumu babaannesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem EVİM SENSİN bakalım güzelmi inşallah gittiğime değerrr...
BU ARADA PARFÜMLERE O KADARKAFAYI TAKMIŞIMKİ DÜN RÜYAMDA SÖZDE 500TLPARFÜM ALMIŞIM KENDİ KENDİME NAPTIM BEN DİYORUM:)))SABAH UYANIR UYANMAZ EŞİME DEDİM BÖYLE YAPTIM DİYE ALMASAN İYİ OLUR DEDİ...
gunaydın kızlar,
nasılsınız ? Dun cok agrım vardı sureklı uzandım. Gıremedım foruma.
Bu bukadar zor bırseyse, dogum nasıldır dıye gozum korktu valla.
Dun kahvaltımı gec yaptım ac karnına doktora gıttım geldım.
Kahvaltımı gec yaptım doktordan dolayı
bal-sırke-lımon sun
500 ml su
bır bardak sut
bır kk beyaz peynır
bır demet dere otu
domateslı lor peynırlı yagsız tost tam bugday ekmegınden.
Oglen evden cıkmadan bır domates bır salatalık bır elma yedım.
Hgs fılmım cok zor olduu. Halsızlık bulantı bas donmesı yapıyor ayrıca yuruyemedım bıle agrıdan. Taksı ıle geldım eve. Zor cıktım valla eve. Uzandım sureklı. Bır bardak sut ıctım sadece.
Aksam esım gelınce, pazar gunu yaptıgım barbunyayı ve yesıl mercımegı ısıttırdım ona.
Bır salatalık 5 kasık barbunya pılakı ve bır kasık mercımek yedım. Yatarak yedım oturamadım agrıdan.
ılacımı ıctım. 500 ml su ıctım ve 9 gıbı erkenden uyudum.
erken kalktım ve 1 bardak limonlu su içtim, dışarı çıktım bir saat yürüyüş yaptım
geldim kahvaltı için eşimi bekledim
o arada da:
yarım elma
9 kat fındıklı bir paketin yarısı (uzun zamandır yemiyordum)
5 tane acılı cips yedim
sabah 12:15
sucuklu yumurta
yufka ekmeğin 1/4 ü
domates, salatalık
2 k vişne reçeli
bir dilim ekmek
limonlu maydonoz
bu arada hulahop işte bu cnm.bugün ondan da yapıcam inş.kemerimi de takıcam
kızlar ben de dünümü yazayım..
sabah
kıymalı menemen
2 dilim bugday ekmeği
pynir
bikaç zeytin
ara
1 fincan süt
1 dilim yalancı tiramisu
akşam
fasülye kavurma
4 yk bulgur pilavı
salata
ayran
yağsız teflonda kavrulmuş 1-2 kaşık mantar
ara
yarım elma
yarım ayva
dün oğlumla yaklaşık 3 saat boyunca parklarda ve yollarda dolaştık ve dün evde de hiç durmadım..akşam bitki çayımı içtim..
ben de su konusunda duyguya katılıyorum..kendimi zaten zorlamam suyu seviyorum..idarrım hep açık renk olur zaten..içen içebildiği kadar içsin..
pomocum ellerine sağlık canım..1. olmuşum dıyguyla ama tabi gidenin hepsi kilo değil şişkinlikler de gitti..
kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar..
duygu sen de hoşgeldin canım aramıza.. ben de avonun celebresini kullanıyorum güzel bi koku..ulaşabilirsen dene derim..
adidas demek nasıl kalıcımı nesli brn kokuhastasıyım gece yatarken rullon sürürbi fıs parfüm sürüp öyle yatarım evimin heryerinde otomatik kokulardan var yani aşırı koku kullanıyorum o yüzden baş edemedim şimdikikokumla kalıcıysa koku deneyimolmazsaonudaa
hoşgördüm canım...tebrikler canım iki eski yöneticiler birinci olmuşne güzell...anam kafa kazan oldu kalıcımı koku
birde önerim kalabalık olunmasın emin olmadığın kişileri alma deneme süresi olsun mutlaka
oyy koku çok önemli ben işe erkengiderdim geçtiğimz yıllarda eşim kokjlarmışyastığımı saçıma kadar sıkardım eskidenama baş edemiyorum söylediğinkokuları inceleyim içeriği ne meyva çiçek baharat bakayım ,ben hiçyurt dışına çıkmadım çıksam sırf parfüm için parise gitmekisterdimmm çok pahalı kokuistemiyorum maksimım oda beğenirsem 100tl zaten 100 üstünde versekcemyineşimdiki kokumu alırım daha iyi neyse incelemeyeb devam şu markafonide bazen çıkıyor acaba orjinalmi
Merhaba ozel mesaj hakkim olmadigi icin buraya yaziyorum benden istediginz bilgileri
Baslangic kilom:83.8
Gecen haftaki kilom:80
bu haftaki kilom:80.8
Gelen giden 0.8 kilo
Toplam giden 3
Hedefim:65
:23
bende bugun iyice karar verdim artık, hergun bana mutlaka spor lazım, yurtta olunca sizin yaptıgınız gibi ev işim de olmuyor, boşuna yemek yemedigimle kalıyorum. hergun en az yarım saat de olsa mutlaka koşu bandına binecem. ama işte bu ara çok yoğun bu dersler hepsini aynı anda nasıl yapacagım bilemiyorum. bir de son senem diye arkadaşlarımla da bol vakit geçirmeye çalışıyorum oofff
ayy kızlar gözüm çok fena benim yaa.. sol gözümü lens tahriş etmiş içi kıpkırmızı, sağ gözümün de üstü pul pul oldu, dökülüyor ve inanılmaz canım yanıyor. doktorda yakında bi yerde olmadıgından gidemiyorum da. off napcam ben yaa
Neyse kızlar ben kaçtımmm gideyim süsleneyimm..keyifli sohbetlerr
Kızlar bu arada ben yarın Antalya'ya gidiyorum, bu sefer iş için, Cuma akşam döneceğiz. Ama bilgisayarım yanımda, menülerimi falan paylaşacağım, ayrıca dikkat edeceğim. Yine de tabi toplantı aralarındaki kurabiyelere nasıl dokunmayacağım bilmiyorumDokunursam nasıl telafi edeceğim??? Neyse gidince göreceğiz artık, sık sık gireceğim foruma, başıboş kalmamam lazım benim:))
gunaydın kızlar,
nasılsınız ? dun cok agrım vardı sureklı uzandım. gıremedım foruma.
bu bukadar zor bırseyse, dogum nasıldır dıye gozum korktu valla.
dun kahvaltımı gec yaptım ac karnına doktora gıttım geldım.
kahvaltımı gec yaptım doktordan dolayı
bal-sırke-lımon sun
500 ml su
bır bardak sut
bır kk beyaz peynır
bır demet dere otu
domateslı lor peynırlı yagsız tost tam bugday ekmegınden.
oglen evden cıkmadan bır domates bır salatalık bır elma yedım.
hgs fılmım cok zor olduu. halsızlık bulantı bas donmesı yapıyor ayrıca yuruyemedım bıle agrıdan. taksı ıle geldım eve. zor cıktım valla eve. uzandım sureklı. bır bardak sut ıctım sadece.
aksam esım gelınce, pazar gunu yaptıgım barbunyayı ve yesıl mercımegı ısıttırdım ona.
bır salatalık 5 kasık barbunya pılakı ve bır kasık mercımek yedım. yatarak yedım oturamadım agrıdan.
ılacımı ıctım. 500 ml su ıctım ve 9 gıbı erkenden uyudum.
Günaydın canım, geçmiş olsun, nasıl bir filmmiş o yaaa, kıyamam ben sana. İnşallah sonuçların iyi çıkmıştır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?