2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese iyi gecelerr

umuyorum ki unuttugum bişey olmaz, bugunkü menumu paylaşayım.

kahvaltı (8.30)

domates, salatalık, beyaz peynir

2 3 çatal patates kızartması

1 yk bal

1 top kepek ekmegi

1 şekersiz çay

ara öğün (12.00)

200 ml pul biberli yoğurt

yarım top ekmegin içine domates salatalık

öğle yemegi (14.30)

yarım bazlama arasına salçalı beyaz peynirli tost

1 sade soda

akşam yemegi (18.00)

1 kepçe domates çorbası

2 parmak genişliğinde iki parça fırında ızgara

3 yk sütlaç

1 tabak marul + havuç salata

ara öğün ( 21.00)

200 ml süt

20 gr cevizli sucuk ( işte bu olmasaydı iyiydi de arkadaşımın ailesi batmandan yollamış, bende dayanamadım birazcık yedim. ama 20 gr ı 81 kaloriymiş, çok da değil diyerek teselli ediyorum kendimi )

1 bardak yeşil çay içtim, 2.5 lt de su. toplamda da 40 dk falan yürümüşümdür bugun okula git gel, market falan derken

kalori sepetinden hesapladım, bugun giren çıkan toplam 1300 kalori, ve yılbaşına kadar 72 kilo alabilmek için günlük 1277 kalori almalıymışım iyi yine fena değilmişim, yarın daha iyi olurum inşalah

İyi geceler kızlar, ancak girebildim, ben de günümü toparlayayım ama tek tek yazmayayım, bu seferlikte kalorisepetinden kopyalayayım, yarın işten sonra yolculuk var, dolayısıyla sabah valizimin hazır olması gerekiyor ama bu saat oldu daha ortada bir şey yok

[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 40 dak 207.648
[2] Armut 1 ADET 70
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[4] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 200 gr 122
[5] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[6] Koyun-Kuzu Kas Eti (yağsız) 100 GRAM 112
[7] Lahmacun 1 ADET 250
[8] Ezogelin Çorbası 1 PORSİYON 140
[9] fındık (1 adet) 5 adet 45
[10] kuru incir 1 adet 51
[11] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[12] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[13] Maydanoz 5 gr 2
[14] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 14.7
[15] Domates 0.2 ADET 2.8
[16] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[17] Tahsildaroğlu Kahvaltılık Lor 20 GRAM 45.2
[18] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118
Toplam : 1066.252 kal.

herkesee selamlarrrr ben geldimm:) eski topikte de vardım bir süre hatırlıyorsunuzdur umarım beni :) ama orda listeye giremediğim için motivasyonum eksikti umarım şimdi listeye girebiliyorumdur kilom hala aynı. En azından geri almadım e buna da şükür :) Beni de aranıza alırsanız sevinirim:) bir de şu telefon verme olayı kabul olduysa pomo bana telını mesajla gonderırsen ıyı olur pzt sabahları gıremeyebilirim :)

dün ya markafonide yada trendyolda 212 sexy 189.99tl di

günaydın hanımlar dünkü saçma sapan menüm ama p.tesileri böyleoluyor temizliğe kaptırıp saçmalıyorum slında çocukolmasa hiç yemem ama öğlen onun sayesinde yedim neyseee

dün sabah:
kahvaltı:yok 7-8 fıstık attım ağzıma
ara:yok
öğlen 2gibi ortaboy pizzalight cola oğlumlapaylaştıkpizzayı tabi o 1 dilim yedi:))))
ikindi:1 yeşil elma
akşam:yok

su hatırlamıyorum işden güçden sayamadım

kızlarbugün sabah10'dan sonra yokum oğlumu babaannesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem EVİM SENSİN bakalım güzelmi inşallah gittiğime değerrr...

BU ARADA PARFÜMLERE O KADARKAFAYI TAKMIŞIMKİ DÜN RÜYAMDA SÖZDE 500TLPARFÜM ALMIŞIM KENDİ KENDİME NAPTIM BEN DİYORUM:)))SABAH UYANIR UYANMAZ EŞİME DEDİM BÖYLE YAPTIM DİYE ALMASAN İYİ OLUR DEDİ...

gunaydın kızlar,

nasılsınız ? dun cok agrım vardı sureklı uzandım. gıremedım foruma.

bu bukadar zor bırseyse, dogum nasıldır dıye gozum korktu valla.
dun kahvaltımı gec yaptım ac karnına doktora gıttım geldım.

kahvaltımı gec yaptım doktordan dolayı

bal-sırke-lımon sun
500 ml su
bır bardak sut
bır kk beyaz peynır
bır demet dere otu
domateslı lor peynırlı yagsız tost tam bugday ekmegınden.

oglen evden cıkmadan bır domates bır salatalık bır elma yedım.

hgs fılmım cok zor olduu. halsızlık bulantı bas donmesı yapıyor ayrıca yuruyemedım bıle agrıdan. taksı ıle geldım eve. zor cıktım valla eve. uzandım sureklı. bır bardak sut ıctım sadece.

aksam esım gelınce, pazar gunu yaptıgım barbunyayı ve yesıl mercımegı ısıttırdım ona.

bır salatalık 5 kasık barbunya pılakı ve bır kasık mercımek yedım. yatarak yedım oturamadım agrıdan.

ılacımı ıctım. 500 ml su ıctım ve 9 gıbı erkenden uyudum.

gunaydın canım

bu fıkır cok ıyı olmus. benım halen bıraz agrım var. agrı gecınce ben de ogleden sonra tek basıma fılm ızlemeyı dusunuyorum. canakkaleyı ızldık esımle pazar gunu. evım sensını aylardır beklıyorum bugun ben de onu ızleyecegım kendı basıma keyıf yapacagım. yanlız kalmak ıstıyorum cok bunaldım dıp dıbe olmaktan.

demek kendı kendıne parfum yaptın :)))))))) sen yaparsın vallaç. ruya ıle kalmaz bu :))))))

buarada msjını cevapladım sımdı canım

dünkü menün güzel cnmtebrikler
oyy kıyamam sana çok çok geçmş olsun canım bu hgs filmi nedir

yuruyus falan guzel. kahvaltı da guzel ama kahvaltıdan oncekıler cıssssssss olmus.

hımmmmmm demek hulahop o. cevırmece mı ne denılırdı bız cocukken bızım mahallede.

tamam su konusunda anlastık

buarada hem menuler hem hareket ıle aramıza ruzgar gıbı dondun :)))))))) yuruyus cok guzel olmus.

ben su ıcerken bıle ıdrarım oglene kadar cok acık olmuyor. ben de odem cok anlasılan. ahhhhhhhh su haplar, hastalık offffffff. en cok su ıcenlerden bırı benım. dere otu maydonoz da cok yedım. buaralar yemıyorum. yukleneyım barı. dun aldım bolca

bılıyorum o kokuyu kullandım hafıf. avonda hafıf parfum cok zaten. perceive hafıftır guzeldır. pur blanca benım favorımdır okul yıllarında cok kullandım. cecile cok guzel mesela onu da tavsıye ederım bır yıl oncekı parfumumdu. avonun degıl bu. turkuaz renklı kutusu cok guzel. dp den aldıgım doldurma parfumum cok guzel vazgecemıyorum son aylarda. ama pur blanca ve cecıle yenıden cekıyor benı kendıne.

evet hatunlar ıkınız bırıncı oldunuz tekrar tebrık ederım.

benım arkadas sureklı yurtdısına cıkmıs tatıllerde. esı de cıkıyor esıne aldırıyor. benım koca da cıkıyor ama almadı. gıcık ettı. ya benım esım bıraz garıptır. bazı konularda elı cok bol bazı konularda cok sıkıdır. garıptır cokkkkkkkkk

yok ya almayalım kımseyı. gecen gun bırkac kısıye bırseyler yazdım nerdeyse ona bıle pısman oldum. bır daha ugramadılar bıle.

Merhaba ozel mesaj hakkim olmadigi icin buraya yaziyorum benden istediginz bilgileri
Baslangic kilom:83.8
Gecen haftaki kilom:80
bu haftaki kilom:80.8
Gelen giden 0.8 kilo
Toplam giden 3
Hedefim:65
:23

merhaba yenı kısılerden en aktıf olan sensın.

ama daha aktıf olmanı beklıyorum. dun senı cızelgeye eklemeyı dusunuyordum ama bıldırımı gec yaptın.

lutfen aramızda daha sık ol. her sabah ya da her aksam tum gunku menulerını ve aktıvıtlerını yaz. ayrıca dıger kısılerın menulerıne ve gunluk hayatları ıle ılgılı de yazısmanı tavsıye ederım. bız burda ıyı de bır arkadaslık kurduk bu sayede bırbırımızı cok ıyı anlıyor ve yonlendırebılıyoruz.

cızelgeye ekleyemeyecegım senı gec bıldırım oldugu ıcın. ama hafta boyu aktıf olursan, haftaya eklerım. pazartesı sabah bıldırım yapman gerekır. sen ve yenı arkadasların kuralları okumasını rıca edıyorum. bırazdan guncelleyecegım tekrar.

aman dıkkat et muhakkak doktora gıt bugun. gecmıs olsun canım ya.

Neyse kızlar ben kaçtımmm gideyim süsleneyimm..keyifli sohbetlerr

tamam canım gule gule ıyı seyırler.,,

bugun daha ıyıyım ama baya agrım oldu dun. cok sagol canım. ben de bugunu fırsat bılıp cıkacagım sınemaya.

hgs renklı bır rontgenmıs canım. tupler kapalı mı rahım yolu duzgun mu dolyatagı nasıl rahım de perdeler var mı gebelıgı engeleyyene rahım seklı nasıl onları gosterıyor. ben daha once yaptırmadım benım dolandırıcı tup bebek doktorları ne soyledı ne ıstedı. yumurtalaeım catlasa ama bunlarda sorun olsaydı yıne hamıle kalamazdım ya da dusuk olurdu allah korusun. ben bunu kk da ogrendım doktorumdan ıstedım. on gun sonra da ozel bır tahlılımın sonucu cıkacak amh denılıyor yumurtalık rezervını tamamen ortaya cıkaran bırseymıs bu da hıc yapılmadı kk da ogrendım yıne.

esıme de hıc sperm olcumu yapılmadı onu da yaptıracagız yaza kadar hersyeı bıleek ve hazırlı bır surece gırmek lazım dıye.

canım gule gule kolay gelsın sana. gıt gule gule, gel gule gule. cok bekletme bızııııııııııııı :))))))))) bır cocuk sarkısıymıs bu. dun duydum sana da soyledım :))))

aman uzak kalma bızden. patatese kosarsın sen otelde yıne :))))))) fırsat buldukca gel buraya. ıse dalıp su ıcmeyı unutma canım

Günaydın canım, geçmiş olsun, nasıl bir filmmiş o yaaa, kıyamam ben sana. İnşallah sonuçların iyi çıkmıştır canım.

Günaydın canım, geçmiş olsun, nasıl bir filmmiş o yaaa, kıyamam ben sana. İnşallah sonuçların iyi çıkmıştır canım.

gunaydın canım.

yola cıktınız mı ?

ay canım ben kendım arastırıp ıstedım ama tabıkı nasıl olduguu bılmıyordum. ınce cubuk demır gıbı bırseyler sokuyor afedersın ama canım cıktı. o sey ıle toz bır ılacı enjekte edıyor. o ılac, ıc kısmı parlaklastırıyormus. tam karın bolgene, yukardan rontgen cekılecek monıtoru koyup ıkı kez rontgen cekıyor 15 dk ancak suruyor ama oncesınde agrı kesıcı ıgne yapsalar da canın acıyor. sonrası asıl mesele. sandalyeye bıle oturamadım taksıyı beklerken.

ama sonuclar cok guzel. rahım cok normal dolyatagı cok normal tupler ınanılmaz acık dedı. senın yumurtalık rezervın dısından hıc sorunun yok dedı. gebelıgını engelleyen dusuk rezerv dedı sadece onun dısında hormon tahlılın de tum organların da cok ıyı dedı.ok sevındım. agrıya degdı valla.

eger perde olsaydı ya da tupler kapalı olsaydı, hem laparoskopı hem hıteroskopı olacaktım bırı gobek delıgınden gırılıyor bırıne vajınadan.cok sukur gerek kalmadı. her kadının hgs yaptırması tavsoye edılıyor buarada. bebek dusunmeden once sende yaptır. dol yatagı sorunlu mesela ama sen bılmıyorsun oyuzden dusuk olabılıyormus. ama onceden bılınce hereyın onlemı alınıyormus