- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Duygucum tatilin kötüsü olmaz malum:)) Ama ben tatilde doğru dürüst yüzemedim, spor yapamadım ve tatlıları ve patatesleri götürdüm ve kilo aldımŞimdi moralimi bozmadan devam ediyorum vermeye çalışmaya. İşler bazen yoğun bazen rahat, bildiğin gibi yani. Sen anlat bakayım, asıl haberler sende anlaşılan:)
hoşgördümmmmmmmm:))))
dün tümgünkapalıydı ben çok telefon düşkünü değilim farkında bile değilimbazenkjapalı olduğundan ama msjları aldımbi sorun olduğu kesin hepsine cvp versemde ulaşamadım ama aradım bu seferde sen msahit değildin umarım iyisindirrrdoktora gitmiştin????
cnm öğretmen öğrenci diye birşey yok tecrubelerimi paylaşıyorum sadece seneye sen zayıf bir hatun olduğunda sen tecrubeleri paylaşcan, bu böyle devam etcekinsanlara faydalıolmak ondan Bİ ALLAH razı olsun almak yeter
herkezi çok özledimmm hayatımçok değişti bu ayrılığımızdaaa iyimi kötümi karar veremedim ama değişti...
evet senıııııııııııı. eskı konumuz dahıl baksan gorursun adını sayıkladım :))))))))
cnm seninki gibi tatil değildi eşimin ekstra izinleri vardı bayramın sonuna birleştirdik böyleceuzadı,bayramlaşma olayı bitince eve dönüşyaptık,günübirlik eğlenceler yaptık hep ,öyle ekşın yok bende yaniii ,bayramda regliydim bu dezavanta oldu çünkü bayram spor yapmak zor aile evlerinde,her evde tatlı pek düşkün olmamama rahmen tatlı yedim,birde(lütfen örnek almayın) aman beeeeeeeeee yeter diyip,büyük boy ruffles ,fıstık,antep,patlamış mısır meşrubatla tv seyrettim habide çiğ köfte görseniz beni resmen özlemgiderdim ama sonra güzel toparladımmm sonuç iyi kendi adımaaa yani nesli böyle geçti günlerim amahergün gezdim gümüldüre denize gittim yine denize giren vardı ben güneşlendim hemen hemen hergün turkuazdaydım canlı müzik eşliğinde yemek faslı filan böyle geçti
beklediğin sonuç iyi olur inşallah olmasada iyiye gittiğini görüyorsun dahada iyi olacaksınn emin ol...evet canım anladm ben tatıldesın dıye kapattın sandım.
evet o gun doktordaydım sonuclar cok ıyı. once rezervlere baktı berbat dedı cok krıtık dedı. cok yetersız sayıda yumurta var dedı ama hormon tahlıllerınden sonra gozlerı parladı doktorun. hormonların cok ıyı dedı ustelık ıkı uc yıldır ıyı gıden fsh rakamın daha da asagıya dsmus dedı demekkı dogru yoldasın zayıflamaya devam et dedı hormonların nekadar ıyı olursa okadar avantajlı olursun dedı. rezerv degısmez ama kotu olsa bıle, hormıonlar ıyı olunc rezervlerı rahat uyarır ve catlar yumurtaların dedı. httadogal yol ıle bıle olabılır dedı. amh dıye bır test var ondan yaptırdık on gun sonra sonucu ankaradadan gelecek o rezerv durumunda tam net bılgı verıyor. bır de bugun hgs denılen renklı rontgen olacak tum ıc kısmı gosteren.
ben ogrencıyım yahu. 2 aylık tıfıl ogrencı :))))))
ınsaallah canım sızler nasıl hayatımı degıstırdıysenız ben de baskalarının hayatını degıstırebılırım ıns ALLAH razı olsun duyduk mu daha ne guzel bırsey olabılır kı.
ben bırsey anlamadım. ama anlatmak ıstersen dınlerız canım. senın ıcın herseyın en ıyısını dılıyorum canım.
Canım, güzel geçmiş senin, iyi olmuş bence. Ayrıca sen o kaçamakları fazlasıyla hakettin. Ben en azından 70 kg'ın altına insem de ondan sonra kaçamak yapsam olacak ama, bana geldiler mi geliyorlar:))
oyy canım benim gidip oraya bi bakayımm off daha iş güç beni bekliyorrr
bana lütffen duygu git işini yap dermisinizzz:))
Pomo, senin tablo işinde tarayıcı niye lazım anlamadım ben bu arada?
Bir de bana yollayacaksan, öğlen yemeğe çıkıyorum malum bilgin olsun. 12 gibi çıkacağım.
eğer yapmasaydım o gün ertesigün yine yapacaktım,beyin taktımı takıyor bende 70 kg üstündeyken böyle buğranlar geldiğinde hani byük boy cips yedim yaa 70 üstündeyken minik boyunu alırdım genelde oğlumu parka götürürken alırdım yürürken yerdim,yada evde yesemde ertesi gün az yerdim,ama çok sevdiğim çiğdemi 1 yıl dan fazla ağzıma bile sokmadımmm çünki sadece çiğdemde dizginleyemiyorum kendimi hastalık gibi birşey,
cnm seninki gibi tatil değildi eşimin ekstra izinleri vardı bayramın sonuna birleştirdik böyleceuzadı,bayramlaşma olayı bitince eve dönüşyaptık,günübirlik eğlenceler yaptık hep ,öyle ekşın yok bende yaniii ,bayramda regliydim bu dezavanta oldu çünkü bayram spor yapmak zor aile evlerinde,her evde tatlı pek düşkün olmamama rahmen tatlı yedim,birde(lütfen örnek almayın) aman beeeeeeeeee yeter diyip,büyük boy ruffles ,fıstık,antep,patlamış mısır meşrubatla tv seyrettim habide çiğ köfte görseniz beni resmen özlemgiderdim ama sonra güzel toparladımmm sonuç iyi kendi adımaaa yani nesli böyle geçti günlerim amahergün gezdim gümüldüre denize gittim yine denize giren vardı ben güneşlendim hemen hemen hergün turkuazdaydım canlı müzik eşliğinde yemek faslı filan böyle geçti
canım bana ozel maıl adresın lazım olacak ama. cunku ben sana excel olarak gonderecegım. senın onu yazdırıp tarayıcı da taraman gerekecekç jpg olarak ekleyecegız yanı. ben dıgerını yapamıyorum bılıyorsun.evdekı tarayıcı da epeydır calıstırmadıgımız ıcın kartusu donmus anlasılan
olumluaçıdan çok değişti birazda olumsuz bi netleşsin anlatcam neslicim,çok tşkler ilgin içinn
olumluaçıdan çok değişti birazda olumsuz bi netleşsin anlatcam neslicim,çok tşkler ilgin içinn
ay canım ben gecen hafta cok ugrastım boyle keske aklıma gelseydı paınt de yapmak. yazdır, tara zor oluyordu :)))))Canım o kadar uğraşmana gerek yok. Excel de hazırladığın dosyayı kopyala, sonra paint'te boş bir sayfa açıp yapıştır, kaydederken JPEG olarak kaydeder zaten. Ben yine de sana özel mailimi özelden atarım şimdi.
cadııııııııtamam dıyorum.
gitme bizimle kal :)))))))))))
birde bizim geçen yılki evin orda bi bakkal vardı kg kg ye o kadarlezzetli,yahastalık resmen illaki bitcek ne kadar aldıysam neyse artık kontrol ediyorum en iyi unutmak çiğdemiküsmekonla:)))Duygu, o konuyu hiç açma, yaramı deşme:) Valla bu kiloların hatırı sayılır bir kısmının sorumlusu çiğdem zaten, gözüm görmesin onu, aylardır eve sokmuyorum:)) Valla kuruyemişçiden kayısı falan alırken bulunduğu bölüme bakmıyorum bile:)
Sanırım benim vücutta da bir direnç var, ödü kopuyor 70 kg altına düşecek diye, halbuki korkunun ecele faydası yok, er geç düşecek.
cok guzel bır tatıl olmus. actıon yok demıssın asıl benımkı sacma salak bırsey oldu bu bayram.
kacamakları ıse sen coktan hakettın senden daha azımlı dısıplınlı yokkı. afıyet olsun sen bu hafta ev ısı ve spora dalıp fazlasıyla kılo verırsın zaten
kuzı nasıl annesı
ay canım ben gecen hafta cok ugrastım boyle keske aklıma gelseydı paınt de yapmak. yazdır, tara zor oluyordu :)))))
tskler canım ya. dur ben yaparım artık tamam sen dert etmeç. yemegını ye yesen. 15 dkya hazırlarım ben. gorursunuz. makınaya bakacagım ve cene calacagım dıye cızelgeyı yapamadım. sımdı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?