2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hu huuuuuuuuuu ben geldimmmmmmm ....

nasılsınız kızlarrrr topikler açılmış hayırlı olsun sayfamız ve yeni yöneticimiz geçmişi okumadım bi dalayımbarii

evet, ben kalmadım ama çok güzel diyorlar.
dışından gördüğüm kadarıyla da güzeldi

nasılsınız kızlarrrr topikler açılmış hayırlı olsun sayfamız ve yeni yöneticimiz geçmişi okumadım bi dalayımbarii

Aaaaaaa kimler gelmiş, hoşgeldin hemşerim, gözümüz yollarda kaldı, özledik valla seni:)) İnşallah gitmiştir kilocukların da. Keyfin nasıl? Neyse hemen soru bombardımanına tutmayayım bari:))

hıbırsey sormuyorum.

senı ınanılmaz ozledım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:))))))))))))))))))))))))))))))

hosgeldım canım benım.

cok aradım senı. ulasamadım merak ettım. kapalıydı.

msj sık sık yazdım umarım hepsını almıssındır.

kurban bayramı konumuzda cok sey yazdık. bır gunu alır bence okuman )))))))) burası da hızlı basladı.

sagol canım hepımıze hayırlı olsun.

ben senın ogrencınım. :))))))) ogretmenım olmayınca, garıp oluyor. ıyı kı geldın hosgeldın

şöyle bi üsttendetaya girmeden geçmişe baktımmmm

gelelim kurallaraaa;

cnm kuralların iyi güzel ama mesela
-ben hafta sonupek giremiyorum bunun için söz veremem
- günlük 2.5 lt su bence çok katı heleki kış mevsine girdiğimizi düşünürsek ha tamam doğru olan bu ama ben kendi adıma minimum 1.5ltmaksimum 2lt çok çok ender 2.5 lt içiyorum mevsim değiştiği için yani bu kadar elimden geliyor
-sonra burda 10 kişiysek 10 kişinin menüsünü takip etmek yorumlamak zor olur bence minumum 2 kişinin menüsünü yorum yapmak dahagüzel olurama isteyen herkezinkinide yapar(zatengörürsün 1 ay herkez kurallara uysada sonra uymamaya başlar diğer topikdedeböyle olmuyormu ...
- birde tavsiyem mesela bugünkü toplam menüyü yagün sonunda yada ertesigün sabah toplu yazılması kendiadıma çok karışıklık oluyor (bunlar benim düşüncem olsun demiyorum kendim eğer sanauyarsa böyle yapacağım )

cnm kurallar iyidir insanı düzene sokar ama sıkıcıdırlar ben yukardaki yazdıklarımdışın herşeye uyarım ama yok hayır bunlar kesin olcak diyorsan ana hiç kırılmam daaa

sabah erken kalkıp yürüyüşe gidiyorum 2 gündür (maşallah)

eve geldim kahvaltı için de eşimin kalkmasını bekliyorum o arada da olmadık şeyler yedim

sen ne yapıyorsun

benım kuaforde 6 da kalkıp bır saat ıkı saat yuruyormus. sonra ısyerını acıyormus.

yuruyus cok guzel oluyor ama artık havalar ıyıce kararıyor ortalık ıssızlasıyor dıyor esım ve sanırım yuruyusum bahara kadar kaldı. bısıkletı kullan dıyor. sen gelınceye kadar huzursuz oluyorum dıyor. haklı adam. 2 ay boyunca ıyı musade ettı zaten sırf şevkım kırılmasın dıye sustu.

neler yedın bakayım :)))))

ben erken kalktım ac karnına doktora gıttım. amelıyat ve dogumları varmıs ogleden sonraya kaldı benım hgs. renklı rontgen gıbı bırseymıs bu. ıc kısımdakı perde, kapalı tup, rahımde sorun. hersey goruluyormus. ve perde varsa hemen orda o perdelerı kesıyorlarmıs gıbekten gırılıyormus. agrılı olmayan bır kucuk operasyonmus. o perde olayı varsa bebek olmazmıs zaten ne yapsan da. tupler kapalıysa da baska bır amelıyat oluyormussun daha sonra.

kahvaltımı gec yaptım bugun. doktordan dolayı

bal-sırke-lımon sun
500 ml su
bır bardak sut
bır kk beyaz peynır
bır demet dere otu
domateslı lor peynırlı yagsız tost tam bugday ekmegınden.

dere otu ve maydonoz gecen hafta yemedım sanırım oyuzden cok kılo veremedım regl haftasında oysa daha once super vermıstım aynı donemde.

hoşgördümmmmmmmm:))))

dün tümgünkapalıydı ben çok telefon düşkünü değilim farkında bile değilimbazenkjapalı olduğundan ama msjları aldımbi sorun olduğu kesin hepsine cvp versemde ulaşamadım ama aradım bu seferde sen msahit değildin umarım iyisindirrrdoktora gitmiştin????

cnm öğretmen öğrenci diye birşey yok tecrubelerimi paylaşıyorum sadece seneye sen zayıf bir hatun olduğunda sen tecrubeleri paylaşcan, bu böyle devam etcekinsanlara faydalıolmak ondan Bİ ALLAH razı olsun almak yeter

herkezi çok özledimmm hayatımçok değişti bu ayrılığımızdaaa iyimi kötümi karar veremedim ama değişti...

mersin, hulahop çevirmeyi de severim de onun için heyecan yaptım

hulahop ne ?

mersını bılıyorum ben. cunku adana da buyudum. su ankı yasadıgım yere 4 saat kadar uzaklıkta oluyorsun. fdm, cesmı ve sen ıle yakınız mesafe olarak. ızmır guzellerımız ıle uzagız ama onları gorecegım baharda :)))))))))))

hoşgeldiiiin....nasıl geçti tatil? her şey yolundadır inş.

hoşgördümmmmmm tatil güzeldi ama sıkıldım en büyük özgürliğim yalnızlıkkk herşey yolunda sanırımmm...

Aaaaaaa kimler gelmiş, hoşgeldin hemşerim, gözümüz yollarda kaldı, özledik valla seni:)) İnşallah gitmiştir kilocukların da. Keyfin nasıl? Neyse hemen soru bombardımanına tutmayayım bari:))
hoşgördüm hemşehrim,anam bi çift güzel göz gördüm demek o sendinnn...kilocuklar gitti açıklan sın görelimmm,keyfin orta kararneslimmm sennasılsınnn senin tatilnasıl geçti???
hıbırsey sormuyorum.

senı ınanılmaz ozledım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:))))))))))))))))))))))))))))))
benimi :)))

Duygu, hayatım değişti derken? Güzel yönde değişmiştir umarım, anlatmak istersen dinlemeye hazırım.

çizelgemi yenilemek için sabırsızlanıyorum...inş sende kg vermişsindir

verdm ama az canım.evde bır eskı tarayıcı vardı onunla ugrasıyorum yapamazsam, bırazdan neslıye excel dosyayı gondereyım de o jpg olarak yayınlasın.

neslı olur mu canım ?

ben duygu ve fdm nın yaptıgı gıbı cok ıyı anlayamadım clutch anlattı ama bırkez yaptım sonra yıne yapamadım oyuzden jpg eklerım yıne. kızlar bana ogretır oburunu bu hafta.

Duygucum tatilin kötüsü olmaz malum:)) Ama ben tatilde doğru dürüst yüzemedim, spor yapamadım ve tatlıları ve patatesleri götürdüm ve kilo aldım Şimdi moralimi bozmadan devam ediyorum vermeye çalışmaya. İşler bazen yoğun bazen rahat, bildiğin gibi yani. Sen anlat bakayım, asıl haberler sende anlaşılan:)

ınsaallah canım hepımız ıcın guzel bır hafta olsun.

bu hafta heyecanlıyım hem su hgs ısı hem bısıklet ıle nekdar kılo verebılecegım dusuncesı hem yenıden toparlanmak olmak.

ben de kendımden memnun degılım bu hafta.

ceza konusunu yenıden konusuruz ok

Olur canım yollayabilirsin, yapabilirsem neden olmasın.

evet senıııııııııııı. eskı konumuz dahıl baksan gorursun adını sayıkladım :))))))))