- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
mersin, hulahop çevirmeyi de severim de onun için heyecan yaptım
Aaa hakikaten, çocukken ne oynardık hulahop, bak canım istedi şimdi:)) Mersin çok güzel bir yer, yıllar önce bir toplantı için gelmiştim ve öğretmenevinde kalmıştım, güzel bir öğretmenevi vardı:)
hu huuuuuuuuuu ben geldimmmmmmm ....
nasılsınız kızlarrrr topikler açılmış hayırlı olsun sayfamız ve yeni yöneticimiz geçmişi okumadım bi dalayımbarii
nasılsınız kızlarrrr topikler açılmış hayırlı olsun sayfamız ve yeni yöneticimiz geçmişi okumadım bi dalayımbarii
kurallar uzerınde tekrar dusunmek lazım ama sımdılık aklımdakıler:
1. bıldırım gunu pazartesı sabah.
2. oglene kadar bıldırım yapılmıs olacak.
3. benım telefonum herkesde olacak. nete gelemeyen msj atacak.
4. sabah 9 da bıtırmem gerekır cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.
5. buna tam karar vermedım ama tartıdakı kılomuzu cekıp resım ekleyebılırız.bunu dusunelım oldu mu kızlar ?
6. onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alınılacak.
7. onlıne oldugumuzda., gecmıs bu menulerımızı notlarımız sayesınde bıldırecegız.
8. menu bıldırmedıgımız gun olmayacak.
9. menuler hakkında herkes yorum yapacak kısa bıle olsa.
10. en az kılo verene spor cezas verılecek. cezayı verecek kısı, o haftanın bırıncısı olacak.
11. en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyecegız.
ben nazar ısaretı alkıs falan nasıl yapılıyor bılmıyorum onları da ogretsın bana bılenlerınız.
12. gunuk muhakkak aktıvıte yapacagız. enaz yarım saat.
13.aktıvıte, ev ısı bıle olabılır.
14. mumkunse herkes adım sayar kullansın. kac km yuruduk kac kalorı yaktık paylasalım.
15. aktıvıte yapamadık. ıslerımız, mısafırlerımız vardı dıyelım ozaman ev ısı yaparken de takalım adımsayarı.
16. gunluk 2,5 lt su içilecek.
17. gunde en az 2 kez bıtkı cayı ıcılecek.ozellıkle yesıl cay secılecek.
18. bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmıyorum. seyahat vs dısındakı durumlar harıc. musaıt olmayacaksak, muhakkak onceden haber verecegız. dedıgım gıbı telefonuma msj atabılme ımkanınız da olacak aynı sekılde bu konu ıcın de dahıl.
19. kuralları sureklı cıgneyen kısıler, lısteden cıkarılacak.
20.lısteye yenı kısının alınmasına beraber karar verılecek. kısının gunluk takıp ve dısıplını, olumlu karar verılmesınde etkılı olacak.
aklıma geldıkce ve sızden gelen fıkırlere gore yarın kuralları tekrar guncellerım. kalorı sepetı ısı bana sıkıcı geldı. onu bır dusunelım oldu mu kızlar.
ben bazı durumlarda cok kuralcı olurum. madem kı benı sectınız bunu kabullenmeye hazır olun :))))))
sabah erken kalkıp yürüyüşe gidiyorum 2 gündür (maşallah)
eve geldim kahvaltı için de eşimin kalkmasını bekliyorum o arada da olmadık şeyler yedim
sen ne yapıyorsun
hosgeldım canım benım.
cok aradım senı. ulasamadım merak ettım. kapalıydı.
msj sık sık yazdım umarım hepsını almıssındır.
kurban bayramı konumuzda cok sey yazdık. bır gunu alır bence okuman )))))))) burası da hızlı basladı.
sagol canım hepımıze hayırlı olsun.
ben senın ogrencınım. :))))))) ogretmenım olmayınca, garıp oluyor. ıyı kı geldın hosgeldın
mersin, hulahop çevirmeyi de severim de onun için heyecan yaptım
hoşgeldiiiin....nasıl geçti tatil? her şey yolundadır inş.
Aaaaaaa kimler gelmiş, hoşgeldin hemşerim, gözümüz yollarda kaldı, özledik valla seni:)) İnşallah gitmiştir kilocukların da. Keyfin nasıl? Neyse hemen soru bombardımanına tutmayayım bari:))
benimi :)))hıbırsey sormuyorum.
senı ınanılmaz ozledım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:))))))))))))))))))))))))))))))
hoşgördümmmmmmmm:))))
dün tümgünkapalıydı ben çok telefon düşkünü değilim farkında bile değilimbazenkjapalı olduğundan ama msjları aldımbi sorun olduğu kesin hepsine cvp versemde ulaşamadım ama aradım bu seferde sen msahit değildin umarım iyisindirrrdoktora gitmiştin????
cnm öğretmen öğrenci diye birşey yok tecrubelerimi paylaşıyorum sadece seneye sen zayıf bir hatun olduğunda sen tecrubeleri paylaşcan, bu böyle devam etcekinsanlara faydalıolmak ondan Bİ ALLAH razı olsun almak yeter
herkezi çok özledimmm hayatımçok değişti bu ayrılığımızdaaa iyimi kötümi karar veremedim ama değişti...
çizelgemi yenilemek için sabırsızlanıyorum...inş sende kg vermişsindir
Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için. Ben kendi sonucumdan pek memnun değilim. İşin kötüsü sonuncu olursam spor cezası var, herhalde günün yarısında spor yapmam gerekir artıkı:)) Yok yok benim cezam pilav yememe cezası olsun bence:)) Neyse dereyi görmeden paçaları sıvadım. İşte kahvaltım;
- 2 dilim tam tahıllı ekmek içine
- biraz lor, biraz peynir
- bir tutam maydanoz
- 2 dilim domates
- 1 çay kaşığı antep salça ile yağsız tost. Yanında da şekersiz, sütlü neskafe. Az önce de işyerinde şekersiz bir çay içtim.
Duygu, hayatım değişti derken? Güzel yönde değişmiştir umarım, anlatmak istersen dinlemeye hazırım.
verdm ama az canım.evde bır eskı tarayıcı vardı onunla ugrasıyorum yapamazsam, bırazdan neslıye excel dosyayı gondereyım de o jpg olarak yayınlasın.
neslı olur mu canım ?
ben duygu ve fdm nın yaptıgı gıbı cok ıyı anlayamadım clutch anlattı ama bırkez yaptım sonra yıne yapamadım oyuzden jpg eklerım yıne. kızlar bana ogretır oburunu bu hafta.
hoşgördümmmmmm tatil güzeldi ama sıkıldım en büyük özgürliğim yalnızlıkkk herşey yolunda sanırımmm...
hoşgördüm hemşehrim,anam bi çift güzel göz gördüm demek o sendinnn...kilocuklar gitti açıklan sın görelimmm,keyfin orta kararneslimmm sennasılsınnn senin tatilnasıl geçti???
benimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?