2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygu, ben sana asıl ucuz ve güzel bir parfüm önereyim. Ben gündüz uzun zamandır bunu kullanıyorum, hem ucuz hem hafif, hem orjinal. Ben doldurma parfüm kullanamıyorum, hemen cildim kızarıp kabarıyor. Adidas'ın parfümlerini denemeni tavsiye ederim, 30 TL civarı fiyatı, bir kaç çeşidi var ve ben çok severek kullanıyorum.

Valla ben bayramdan döndükten sonra 73 rakamını görmüştüm tartıda, Allahtan çabuk geçti, bir kaç gün içinde gram gram da olsa gitti. Benim dün 72 kg idi, bugün niyeyse 100 gram ilave olmuş Ben de Baldamlası zayıf diye düşünmüştüm ama sonra BMI değerini görünce anlamıştım. 60'lı bir kilo olunca göze zayıf görünüyor valla:) Baldamlası sen fotoğraf eklemiş miydin?

tşk ederim cnm, o senin güzelliğin :)))
ama boy kısa olunca kg fazla oluyo yani. tabi çok şükür halime.ben 58 kg iken diyetisyene gitmiş biriyim, sonra bir baktım 68.5 olmuşum. yuh dedim kendime.şimdi o kg ya düşmek için çabalıyorum. onun için şu an ki halime binlerce şükürler olsun diyorum

bi foto koyayım ben de bi ara...

pomocum ellerine sağlık canım..1. olmuşum dıyguyla ama tabi gidenin hepsi kilo değil şişkinlikler de gitti..

kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar..

duygu sen de hoşgeldin canım aramıza.. ben de avonun celebresini kullanıyorum güzel bi koku..ulaşabilirsen dene derim..

kızlar ben de dünümü yazayım..

sabah
kıymalı menemen
2 dilim bugday ekmeği
pynir
bikaç zeytin

ara
1 fincan süt
1 dilim yalancı tiramisu

akşam
fasülye kavurma
4 yk bulgur pilavı
salata
ayran
yağsız teflonda kavrulmuş 1-2 kaşık mantar

ara
yarım elma
yarım ayva

dün oğlumla yaklaşık 3 saat boyunca parklarda ve yollarda dolaştık ve dün evde de hiç durmadım..akşam bitki çayımı içtim..

ben de su konusunda duyguya katılıyorum..kendimi zaten zorlamam suyu seviyorum..idarrım hep açık renk olur zaten..içen içebildiği kadar içsin..

Kızlar bu arada ben yarın Antalya'ya gidiyorum, bu sefer iş için, Cuma akşam döneceğiz. Ama bilgisayarım yanımda, menülerimi falan paylaşacağım, ayrıca dikkat edeceğim. Yine de tabi toplantı aralarındaki kurabiyelere nasıl dokunmayacağım bilmiyorum Dokunursam nasıl telafi edeceğim??? Neyse gidince göreceğiz artık, sık sık gireceğim foruma, başıboş kalmamam lazım benim:))

vayyy birinciliği fdm ile paylaşmak çokgüzel herkezi tebrik ederimmm ...
sençalışıyorsun eşin niye bukadar karışıyorki sanaa neyse memnunsan kokundan ve kalıcılığından sorun yok,
hımmm bi araştırayımmm
hoşgördüm canımmmm benimm
tünaydınnn kızlarrr ben bu hafta + yım aslında ama bayramdan gelince daha fazlaydım azcık verdim sayılır
duyfer hoşgeldin özlettinkendini valla

bende özledimm hepinizi

duygucum bende sana birparfüm öneriyim ben çorluda bulamadım ama bu yaşa kadar hep kullanıyodum sexibir koku verita şişe çorabakonulmuş gibi hoş bir şişesi var renkleri var ben fuşya olanını kullanırım ucuzda 25 tlama beğenmeyenkimseye rastlamadım şiddetle tavsiye ederimmmm

adidas demek nasıl kalıcımı nesli brn kokuhastasıyım gece yatarken rullon sürürbi fıs parfüm sürüp öyle yatarım evimin heryerinde otomatik kokulardan var yani aşırı koku kullanıyorum o yüzden baş edemedim şimdikikokumla kalıcıysa koku deneyimolmazsaonudaa

hoşgördüm canım...tebrikler canım iki eski yöneticiler birinci olmuşne güzell...anam kafa kazan oldu kalıcımı koku
birde önerim kalabalık olunmasın emin olmadığın kişileri alma deneme süresi olsun mutlaka

oyy koku çok önemli ben işe erkengiderdim geçtiğimz yıllarda eşim kokjlarmışyastığımı saçıma kadar sıkardım eskidenama baş edemiyorum söylediğinkokuları inceleyim içeriği ne meyva çiçek baharat bakayım ,ben hiçyurt dışına çıkmadım çıksam sırf parfüm için parise gitmekisterdimmm çok pahalı kokuistemiyorum maksimım oda beğenirsem 100tl zaten 100 üstünde versekcemyineşimdiki kokumu alırım daha iyi neyse incelemeyeb devam şu markafonide bazen çıkıyor acaba orjinalmi

Öğle yemeğimi yazayım;
- 1 kase ezogelin çorba
- 1 tane lahmacun (kuşbaşılı, yani daha az yağlı)

Ben de o yüzden atladım ya zaten sen koku deyince:)) Ben de bayılırım kokuya, güzel kokuya:) 212 sexy kalıcı bir koku, DKNY de öyle. Adidas bunlar kadar kalıcı değil tabi. Deodorant kalıcılığından daha fazla ama, özellikle giysiye sıkarsan daha kalıcı oluyor. DKNY meyve ağırlıklı, 212 sexy çiçek ve biraz şekerli. Ten üzerinde nasıl durduğu da önemli. Benim eski ev arkadaşım Hypnotic Poison diye bir parfüm var onu kullanıyordu ve hem çok kalıcıydı, hem çok güzel kokuyordu ama ben sürdüğümde aynı koku olmuyordu. O yüzden denemek lazım. Bende baharatlı kokular iyi durmuyor. Çiçek ve meyve kokuları daha güzel oluyor, o yüzden kullandıklarım da genelde o tür kokular.

aslında kullanmayı çok istediğim bi koku var ama bu benimkindende pahalı chanel coco mademoiselle birgün denemeniöneririmenazından tekinacargibi bi kozmatik magazasından geçtinmi bi test et derim amaişte çok pahalı banada meyva ve çiçek karışımıkokular yakışıyor

bende bugun iyice karar verdim artık, hergun bana mutlaka spor lazım, yurtta olunca sizin yaptıgınız gibi ev işim de olmuyor, boşuna yemek yemedigimle kalıyorum. hergun en az yarım saat de olsa mutlaka koşu bandına binecem. ama işte bu ara çok yoğun bu dersler hepsini aynı anda nasıl yapacagım bilemiyorum. bir de son senem diye arkadaşlarımla da bol vakit geçirmeye çalışıyorum oofff

ayy kızlar gözüm çok fena benim yaa.. sol gözümü lens tahriş etmiş içi kıpkırmızı, sağ gözümün de üstü pul pul oldu, dökülüyor ve inanılmaz canım yanıyor. doktorda yakında bi yerde olmadıgından gidemiyorum da. off napcam ben yaa

nesli dikkat etmelisin o casusların ağzından midene girmesine izin vermemelisin.. sadece 1 tane yiyip kendini çekmeyi denemelisin bence...

canım benim söylediğim hafif bi koku.. kalıcılığı çok fazla değil gibi ama öyle hemen uçan bişey de değil..

Merhaba ozel mesaj hakkim olmadigi icin buraya yaziyorum benden istediginz bilgileri
Baslangic kilom:83.8
Gecen haftaki kilom:80
bu haftaki kilom:80.8
Gelen giden 0.8 kilo
Toplam giden 3
Hedefim:65
:23

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.daha çok genç olmama rağmen şimdiden 95 kiloyum.ideal kilom 55 ama ben o kadar zayıflamayı düşünmüyorum.60-65 arası ideal.bugün diyetisyene gittim.hedefim haziran ayına kadar 35 kilo vermek. motivasyonunuza ihtiyacım var.beni sizin desteğiniz zayıflatacak...

kaç yaşındasın canım ve boyun kaçç bilgilendirirmisin bizii

mrb kızlar tümgünkü menümü paylaşayım

sabah
1 kb peynir
domates
4 zeytin
1 dilim çok tahıllı ekmek
maydanoz
2 fincan çay

öğle yok

ara 1 türk kahvesi

akşam
1 kase arpa şehriye çorbası
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yarım turp
1 yeşil soğan

ara 2 fincan çay
yarım kase ayçekirdeği

gün kapanmıştırr benim içinn

topiğiniz hayırlı olsun bir önceki topiğe de katılmak istemiştim ama bana yer kalmamıştı::)))
pomo belki hatılarsın ben de bebek için zayıflamak istiyordum tüp bebek yaptııcam inş. gerek kahamile kalırım
çizelgem yok
Baslangic kilom:83.7
şu andaki 74
sabah 3 çatal peynir
dom. salata şkersiz çay

ara 1 bardak yoğurt

öğlen 1 kase mercimek ç, 5 hamsi (hiç sevmem de) salata

ara 2 bardak yeşil çay 1 yeşil elma

akşam 5 çatal taze fasulye yarım dil ekmek 6 kaşık yoğurt
2 erik yerim bitti.))