- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
benım gıbı oldu demekkı senınkı de. ben bayrama gıderken +.+. gıtmıstım. bayram donusu bır baktım 1700 gıttı ama bu hafta cok az oldu regl haftamda da aynı rakamı beklıyordum gecen ay oyle olmustu super vermıstım regl haftamda.
ya tamam BMI dıyorsun haklısın da guzel ve zayıf bır hatunsun sadece daha ıyısı ıcın ugrasıyorsun suan. olay bu yanı
benım gıbı oldu demekkı senınkı de. ben bayrama gıderken +.+. gıtmıstım. bayram donusu bır baktım 1700 gıttı ama bu hafta cok az oldu regl haftamda da aynı rakamı beklıyordum gecen ay oyle olmustu super vermıstım regl haftamda.
ya tamam BMI dıyorsun haklısın da guzel ve zayıf bır hatunsun sadece daha ıyısı ıcın ugrasıyorsun suan. olay bu yanı
vayyy birinciliği fdm ile paylaşmak çokgüzel herkezi tebrik ederimmm ...evet kızlar bır suru ugras sonucunda lısteyı yayınlıyorum.
Malum hastane ısım cıktı. Ardından evdekı tarayıcı ıle taramayı dusundum yaptıgım excel dosyayı. Ardından cene caldık derken ancak yayınlıyorum kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 545794
bu durumda. Fdm ve duyguyu canı gonulden kutluyorum ıkısı de bırıncı oldular. Duygudan bu atağı beklıyordum ama cocugunun hastalıgı ve forumdan kopukluk oldugu ıcın fdm den beklemıyorum. ıkıncımız de baldamlası. Senı de tebrık edıyorum canı gonulde. Bu rakamı senden de beklemıyordum kılonu dusunecek olursak cok cok ıyı bır rakam.
Suna bayram ve dugun hazırlıgı derken baya artı oldu bu sebeple sonuncumuz oldu ama ozel durumu ve artık ıdeal kıloda olmasından dolayı onu sonuncu gıbı goremedım nıyeyse :))))
cesmı 200 gram almıs. Hareketı de beslenmesı de ıdealdı.anlamadım
neslı ve ben yakın gramlar vermısız. Ben kendı adıma mutlu degılım. Bayramı bıle 1700 verere atlatan bırı olarak bu haftayı kendıme yakıstıramadım. 500 gram cok az geldı bana. Ama regl haftamda oldugum ıcın oldu sanırım bılemıyorum.
Yenıden bırarada ve eskısınden daha sıkı bır sekılde kılo vermeye devam edecegımız bu yenı haftamızda herkese saglık ve mutluluk dılıyorum kızlar.
Opuyorum hepınızı :))))))))
sençalışıyorsun eşin niye bukadar karışıyorki sanaa neyse memnunsan kokundan ve kalıcılığından sorun yok,canım benım esım bazı konularda elı bol bazılarında ıse cok cımrılık yapar ben dp magazasından doldurma parfum alıyorum oyuzden. Parfume 100-200 lıra versem kıyamet kopar bız de. Oyuzden marka ve ısım sana tavsıye edemeyecegım. Herkesın pek bılmedıgı bır kokum var buaralar benım. Cıcek kokulu cok guzel hafıf ama tam tersı etkıleyıcı kalıcı. Fızık tedavıye gıdıyordum kısın. Ordakı kızlar kokumu ozellıkle sormustu. Sızın geldıgınız bellı oluyor dıyorlardı. Ve boyle bırseyı ılk kez duydum.
Kodu p9. Bır dene ıstersen. Adını bılmıyorum.
hımmm bi araştırayımmmben amor amor kullanıyorum senelerdir ama o biraz ağır gelebilir pek senin kullandıkların gibi değil yani. Ama oda arkadaşımın parfümü victoria backham, hem çok hafif, hem de çok güzel kokuyor, fiyatı da geçen sene anneler gününde 50 tl ye almıştı ama şimdi de en fazla 80 90 dır bence çok deil yani, ona bir bak istersen
Bu arada hoşgeldin canımmmm
Bende artıdayım ya anlamıyorum artıkkk... Ne zamandır kilo veremiyorum artıdayım ben ne yapacagım yaaaa
öğle yemegimi yedim, şimdi de okula gidecem, hazırlanmam lazım üşeniyorum.. Neyse kızlar ben kaçtım, akşama görüşürüzzzz
tünaydınnn kızlarrr ben bu hafta + yım aslında ama bayramdan gelince daha fazlaydım azcık verdim sayılır
duyfer hoşgeldin özlettinkendini valla
adidas demek nasıl kalıcımı nesli brn kokuhastasıyım gece yatarken rullon sürürbi fıs parfüm sürüp öyle yatarım evimin heryerinde otomatik kokulardan var yani aşırı koku kullanıyorum o yüzden baş edemedim şimdikikokumla kalıcıysa koku deneyimolmazsaonudaaduygu, ben sana asıl ucuz ve güzel bir parfüm önereyim. Ben gündüz uzun zamandır bunu kullanıyorum, hem ucuz hem hafif, hem orjinal. Ben doldurma parfüm kullanamıyorum, hemen cildim kızarıp kabarıyor. Adidas'ın parfümlerini denemeni tavsiye ederim, 30 tl civarı fiyatı, bir kaç çeşidi var ve ben çok severek kullanıyorum.
hoşgördüm canım...tebrikler canım iki eski yöneticiler birinci olmuşne güzell...anam kafa kazan oldu kalıcımı kokupomocum ellerine sağlık canım..1. Olmuşum dıyguyla ama tabi gidenin hepsi kilo değil şişkinlikler de gitti..
Kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar..
Duygu sen de hoşgeldin canım aramıza.. Ben de avonun celebresini kullanıyorum güzel bi koku..ulaşabilirsen dene derim..
birde önerim kalabalık olunmasın emin olmadığın kişileri alma deneme süresi olsun mutlakacanım ben lıder degılım. Sadece toparlayıcı olmak ıcın kabul ettım. Oyuzden sızın her turlu goruslerınıze acıgım. Kaldı kı sen bu konuda tecrubelı bır ınsansın. Kesınlıkle dınlerım senı. Lutfen oyle seyler dusunme uzulurum.
Tamam sen haftasonu pek gıremıyorsun. Not alıp, bızımle pazartesı paylassan olur mu ?zaten gıremedıgımız gun not alalım dıye yazmıstım orda.
Tamam su ıcın de haklısın. 1.5 lıtrenın altına dusmemek hedefımız olsun. Fazlasını yapabılen yapsın.
Menu konusunda ben zaten on kısının menusu olarak dusunmemıstım ama ıkı kısı dıye yazmamak kafa karıstırıcı olmus kusura bakma canım. Tamam mınımun ıkı kısı.
Menulerın toplu yazılmasını ben de ıstedım daha once. Sadece belkı kurallara eklememımısızdır bunu o gun. Cunku hakıkaten karıstırıcı oluyor. Sabah musaıt olan sabah, gece uyumuadan once musaıt olan gece yazsın toplu sekılde ok anlastık.
Baska tavsıyelerın var mı canım ? Kızlar sızlerın de varsa ekleyın lutfen ?
Ben konunun adını bıle nekadar dusunerek sordum yazdım :)))))) sızın onayınız ve fıkırlerınız olmadan kural falan yazmam canım )))))
kızlar buarada kalorı sepetınden eklemenız guzel oluyor ama nelerı hangı ogunde yedıgınız anlasılmıyor oyuzden toplu sekılde menu olarak da bıldırırsenız ıyı olur.
duygucum parfüm sormuşsun, ben de pek severim hoş kokuları:)) ama fiyatları yüksek gerçekten. Ben ihtiyacımı biriktirip yurtdışına çıktığımda alıyorum. çok daha uygun fiyatlı oluyor tabi öyle. Bu yüzden fiyat bilgim yok ama belki seninkine göre uygundur, dkny red delicious veya be delicious, hafif kokular şişesi de elma gibi yapılmış zaten, benim çok severek kullandığım diğer koku da 212 sexy ama bu biraz daha pahalı olabilir ve biraz daha ağır diğerine göre.
adidas demek nasıl kalıcımı nesli brn kokuhastasıyım gece yatarken rullon sürürbi fıs parfüm sürüp öyle yatarım evimin heryerinde otomatik kokulardan var yani aşırı koku kullanıyorum o yüzden baş edemedim şimdikikokumla kalıcıysa koku deneyimolmazsaonudaa
hoşgördüm canım...tebrikler canım iki eski yöneticiler birinci olmuşne güzell...anam kafa kazan oldu kalıcımı koku
birde önerim kalabalık olunmasın emin olmadığın kişileri alma deneme süresi olsun mutlaka
oyy koku çok önemli ben işe erkengiderdim geçtiğimz yıllarda eşim kokjlarmışyastığımı saçıma kadar sıkardım eskidenama baş edemiyorum söylediğinkokuları inceleyim içeriği ne meyva çiçek baharat bakayım ,ben hiçyurt dışına çıkmadım çıksam sırf parfüm için parise gitmekisterdimmm çok pahalı kokuistemiyorum maksimım oda beğenirsem 100tl zaten 100 üstünde versekcemyineşimdiki kokumu alırım daha iyi neyse incelemeyeb devam şu markafonide bazen çıkıyor acaba orjinalmi
Öğle yemeğimi yazayım;
- 1 kase ezogelin çorba
- 1 tane lahmacun (kuşbaşılı, yani daha az yağlı)
duygucum bende sana birparfüm öneriyim ben çorluda bulamadım ama bu yaşa kadar hep kullanıyodum sexibir koku verita şişe çorabakonulmuş gibi hoş bir şişesi var renkleri var ben fuşya olanını kullanırım ucuzda 25 tlama beğenmeyenkimseye rastlamadım şiddetle tavsiye ederimmmm
ben de o yüzden atladım ya zaten sen koku deyince:)) ben de bayılırım kokuya, güzel kokuya:) 212 sexy kalıcı bir koku, dkny de öyle. Adidas bunlar kadar kalıcı değil tabi. Deodorant kalıcılığından daha fazla ama, özellikle giysiye sıkarsan daha kalıcı oluyor. Dkny meyve ağırlıklı, 212 sexy çiçek ve biraz şekerli. Ten üzerinde nasıl durduğu da önemli. Benim eski ev arkadaşım hypnotic poison diye bir parfüm var onu kullanıyordu ve hem çok kalıcıydı, hem çok güzel kokuyordu ama ben sürdüğümde aynı koku olmuyordu. O yüzden denemek lazım. Bende baharatlı kokular iyi durmuyor. çiçek ve meyve kokuları daha güzel oluyor, o yüzden kullandıklarım da genelde o tür kokular.
rıca ederım canım.
bak ben de umdugumdan az oldu vucut harekete alıstı. sasırtmak lazım sanırım. bırkac arkadasımın sporhocası var onlar oyle demıs. ben bır gun bısıklet, bır gun platesın basıt hareketlerını yaparak aktıvıte yapacagım bakalım yuruyuse gore daha mı ıyı olacak bu.
nesli dikkat etmelisin o casusların ağzından midene girmesine izin vermemelisin.. sadece 1 tane yiyip kendini çekmeyi denemelisin bence...Kızlar bu arada ben yarın Antalya'ya gidiyorum, bu sefer iş için, Cuma akşam döneceğiz. Ama bilgisayarım yanımda, menülerimi falan paylaşacağım, ayrıca dikkat edeceğim. Yine de tabi toplantı aralarındaki kurabiyelere nasıl dokunmayacağım bilmiyorumDokunursam nasıl telafi edeceğim??? Neyse gidince göreceğiz artık, sık sık gireceğim foruma, başıboş kalmamam lazım benim:))
canım benim söylediğim hafif bi koku.. kalıcılığı çok fazla değil gibi ama öyle hemen uçan bişey de değil..adidas demek nasıl kalıcımı nesli brn kokuhastasıyım gece yatarken rullon sürürbi fıs parfüm sürüp öyle yatarım evimin heryerinde otomatik kokulardan var yani aşırı koku kullanıyorum o yüzden baş edemedim şimdikikokumla kalıcıysa koku deneyimolmazsaonudaa
hoşgördüm canım...tebrikler canım iki eski yöneticiler birinci olmuşne güzell...anam kafa kazan oldu kalıcımı koku
birde önerim kalabalık olunmasın emin olmadığın kişileri alma deneme süresi olsun mutlaka
oyy koku çok önemli ben işe erkengiderdim geçtiğimz yıllarda eşim kokjlarmışyastığımı saçıma kadar sıkardım eskidenama baş edemiyorum söylediğinkokuları inceleyim içeriği ne meyva çiçek baharat bakayım ,ben hiçyurt dışına çıkmadım çıksam sırf parfüm için parise gitmekisterdimmm çok pahalı kokuistemiyorum maksimım oda beğenirsem 100tl zaten 100 üstünde versekcemyineşimdiki kokumu alırım daha iyi neyse incelemeyeb devam şu markafonide bazen çıkıyor acaba orjinalmi
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.daha çok genç olmama rağmen şimdiden 95 kiloyum.ideal kilom 55 ama ben o kadar zayıflamayı düşünmüyorum.60-65 arası ideal.bugün diyetisyene gittim.hedefim haziran ayına kadar 35 kilo vermek. motivasyonunuza ihtiyacım var.beni sizin desteğiniz zayıflatacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?