- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.821
tadını beğnmene sevimdim umarım çok güzel bi kahvaltı yaparsın bende elma sirkeli-ballı-ılıksuyumu içiyorumm.Selam kızlar, ben de haşlama işlerini yaptım ama sabah vaktim olmayacağı için hazırlığımı da tamamladım. Tadını da çok sevdim açıkçası:) Bir kavanoz blender'dan geçirdim, diğerini geçirmedim. Eşimle konuştum, o da destek olacak bana iki gün:) Sabah erken çıkacağız, kavanozları yanıma alacağım. Dışarda bir işimiz var, sonra Kipa'ya gidip kahvaltı yapıp, oradan işyerine geçeceğiz. Bu yüzden evde kahvaltı yapmayacağım. Zaten çok erken olacaktı evde yapsaydım. Bugün epey ütü yaptım, evin içinde de hareket yaptım, toplam 5000 adım oldu, idare eder. Bu arada Ender Saraç'ın hareketlerini buldum ben de, birazdan yapıp sonra yatacağım. Yarın görüşmek üzere, tartıda güzel rakamlar görmek üzere, iyi geceler kızlar..
Canım, hepsi geçer merak etme, iyi yönlerinden bakmaya çalış, eşinle ve oğlunla birliktesin, sağlıklısınız, hem zaten geri sayım artık, seneye kış böyle olmayacak:) Kilo olayına gelince yarın rakamı öğreneceğiz değil mi, ama ben abarttığını düşünüyorum, tamam kilo almışsındır ama regl öncesi olduğu için ödem de vardır. Detoks yapınca iyi gelir. Ben de daha malzemeleri hazırlamadım, işyerine kavanozla götürmeyi düşünüyorum, onu ayarlamam lazım. Pek bir moda girdim, inşallah başarırım. Pek kendime güvenmiyorum ama..
benim için enuygunu kuzeyin uyku saati oluyor böyle olunca, aslında akşdamda müsahitim amasoğuk diğer odaa((( sabrediyorum nesli,aslında sizlere pekb belli etmesemde çok stresliyim bu aralar hele kış mevsimi başlayınca iyice streslendim hatta stresden kaşındığımı fark ettim kaşıntıdanda yaralar oluştu hep ,elektirğin böyle olması tek bir odaya tıkılmak,duş almayı çok sevsemde düşünsene klimayı kapatıyorum duş alıyorum sonra saç kurutma derken üşüyorum iyice en son klimayı açıyorum bu benim gibi sinirli biri için çok kötü bir durum kışı normaldede sevmem ama böyle olunca hepden kabus oldu neyse dertlerimle sizide sıkmak istemiyorum.. bu arada haftalar sonra ilkkez tartıldım kendimi nerden atsam diye düşünüyorum rekor kırmışım ama hep tv nin yüzünden birde şu sinema paketinin yüzünden kısacasıo kadar emeğime yazık etmişim
yolun çok uzun değildir sanırım inşalah canım, sıkıntı olmaz umarım. ama gezmeye değer yani, değişiklik iyidir
ben öğrencilik hayatımda hep aktiftim aslında, haftada 1 gün mutlaka bi yerlere çıkar kendimi ödüllendirirdim. sadece nişanlı oldugum 3 yıl pek bu hayatı yaşayamadım o yuzden şimdi hem biraz acısını çıkarıyorum hem de son 6 ayım değerlendirmeye çalışıyorumokul bitip eve dönünce benm de pek farklı bir hayatım olmayacak sanırım..
bence baştan belli etmesi çok iyi oldu canım yaa, sonradan üzülürdüm böyle salladım gitti, aklımın en ufak bi köşesi bile kalmadı onda yani iyi oldu böyledaha zaman var ben umudumu kaybetmiyorum kesinlikle
görüşemezsek sana iyi yolculuklar canım ve iyi eğlenceler. umarım çok güzel geçer pazar günün
ohhhhhhh ne güzl yenibir ben diyorsun yani güle güle kullan cicilerini ve saçlarını canımmmgünaydınnnn
yeni hafta yeni umutlar bol kilo vermeler olsun hepimiz için
ben haftasonunu çook güzel geçirdim heralde onun etkisi sabah mutlu kalktım .dün biraz kaçamaklarım oldu abartmadan herşeyden yedim .eşimin yeğenine gittik alışveriş yaptık ,ana kız saçlarımızı kestirdik bugünde ben evde boya yapıcam keyfim yerinde
sizler nasılsınız
sabrediyorum cnm valla bacaklarım yara içinde stresdenduygucum ev konusunda çok haklısın ama sabret az kaldı canım sende feraha ereceksin .küçük evin sıkıntısını iyi bilirim fazla takma kafana allah korusun bak stresten kaşınmaya başlamışsın herşey geçer canım
kilo konusunda sen halledersin nasılsa
Pomocum, iyi yolculuklar canım, gezme deyince toplamış çantayı yine bizim kız, hastalık falan da dinlememiş:)) İyi eğlen, dikkat et kendine. Ben de geç kahvaltı yapınca daha öğle yemeği yemedim, eşim şimdi geçen haftaki bulgurlu köfteden yapacak, ben de 1 koca marul yerim artık yanında:)) Akşam da hafif bir sebze çorbası yapacağım, brokoli karnıbahar haşlamıştım hafta içi, onun suyu ve biraz da sebzesi duruyor, onunla çorba yapacağım. Biraz mutfağı toparladım ben de, ilaç içtim ama hala başım ağrıyor.
gunaydın kızlar
nasılsınız bakalım ben hasta ve yorgunum. ama keyıflıyım cok guzel vakıt gecırdım ustelık sıfır kacamak. hatta dıger gunlerden daha az yedım once ıshal etkıledı ıstahım kapandı ardından yolculuk telası soz telası gezme telası grıp derken cok beslendım dıyebılırım normale gore.
ıshalım gectı kızlar. ama grıp oldum cumartesı sabahı. bugun cok yogun gecıyor grıp. eve gıdınce uyurum kesın. hem cok yorgunum hem grıp bas agrısı yapıyor ıse zorla geldım.
kılo bıldırımı konusunda cızelgeyı brıazdan hazırlarım. ehrkes bıldırım yapmıs. ırem arkadasımızı haftaya alacagız dıye demıstık dusunmustuk. hatıceyı normalde lısteye yazmayacaktım bugun, cunku gecen pazartesı ruzgar ıle benı cok beklettıler. ama bu hafta aktıf oldugu ıcın, motıvasyonu da kırılmasın dıye ekleyecegım. dıger yenı arkadaslar konusunda henuz olumlu olumsuz bır karar verılmemıstı bu hafta dusunuruz degerlendırırız eskılerden suna, ıdeal kıloya ulastıgı ıcın lısteden cıkartılıyor kendı ıstegı ıle. baldamlasının ozel durumu var ben kendını toparlama surecını atlattıktan sonra aramıza donecegını dusunuyorum ama zaten guzel bır kıloda olan bırı oldugu ıcın annesının olumu ıle kılo da verdıgı ıcın belkı tekrar dıyet yapmaz dıye de dusunuyorum oyuzden kendısını de gecıcı olarak lısteden cıkartıp baska bır arkadasa motıvasyon olur dusuncesı ıle baskalarını lısteye almayı dusunuyorum ama nezaman donmek ısterse, zaten baldamlasını yenıden eklerız suna ıcın de gecerlı. malum, eskı yol arkadaslarımız bızım.
kısaca benden haberler boyle kızlar. cok guzel bır haftasonu egcırdım gordugum rakam cok guzel. sadece hastayım ve yorgunum cunku 18 saat yolculuk oldu. ama degdı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?