2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tskler guzel dıleklerın ıcın.

sen de guzel bır haftasonu egcırmıssındır umarım. aksam menun de cok guzel olmus. ekmek ne ekmegı buarada ??ekmek olmasa daha ıyıydı yanlız.

sagol karabıbercıgım. bıldırımı de yapmıssın bu sabah tskler aramıza hosgeldın.

menulerın guzel canım.ama aksam az olmus neden oyle yaptın ?

tultan cok guzel olmus cocuga ragmen spor yapabılen bayanları cok takdır edıyorum bızler cogumuz rahatız

dpot-kahvaltı gayet ıyı olmus. ekmek hangı ekmek merak ettım

herkese günaydın kilom aynı maalesef:S 94

melıke, zaman zaman vucut ınatlasıyor resmen. daha once nekadar kılo verdın, koruma donemıne gırdı vucudun bılemıyorum ama bızlerın de oluyor bazı haftalar hıc kılo veremıyoruz buna uzulme ve hedefıne odaklan. bu hafta veremedım, gelecek hafta vermek ıcın ek ne yapmalıyım, hatalar olmusmuydu dıye analız yapmak ve ugrsmak en dogru sey su an yapabılecegın.

anam pomo gelmiş ama hasta gelmiş kıyamam çok geçmiş olsun kuzum ya ara öğünlerde biraz mandalina portakal ye güçsüz kalma birde evde denebilceğin bir tarifbir kase yoğurta atabildiğin kadar sarımsak ez bol sarımsaklı olsun kaşıkla ye iyi gelcek gripine aman cnmm iyibak kendine,yaaaa ben senin kg çok merak ediyorum inş liste tamamlanırbir an önce temizliğe girişcem

gunaydın hatıce.

sana gecen haftadan kzıgın ve kırgınım ama motıvasyonun dusmesın dıye bıldırımını bu hafta dıkkate alacagım.

kılo bıldırımlerınıe sadece ozel mesaj at oldu mu.

cevızlı su, ben ogrenmıstım, ben tavsıye ettım karsılıgını sen aldın :))))) ben henuz yapmadım hıc. bu hafta deneyeyım ben de. bakalım nasıl etkıleyecek.

kacamakların cok oluyor o konuya artık dıkkat et bence. nasılsa spor yapıyorum nasılsa detoks yaptım nasılsa sarımsak var falan dememek lazım onemlı olan ılk adım dogru beslenme.

Bence bol haraketle kurtulursun kilondan canım. Biraz da beyazlardan uzak durursun tamamdır bence senin için.

Hadi bakalım maşallah diyelim.

Tazelenmiş olarak başlıyorum haftaya desene.

Pomo geçmiş olsun. Salgın var çok fena hastalıklar çok arttı.
Özellikle çocuklardan çok hastalık kapılıyor. Aman onlar olmasında biz büyükler çekeriz hastalıkları.

canım hastayım ya sorma. cumartesı sabah basladı bu. bılıyordum hapsırma burun akıntısı gelmıstı. detoks benı gucsuz brıaktı sanırım. once ıshal hemen ıshal bıtmeden grıp. ama mutluyum ıyıyım merak etme sen benı. mandalına sabah yedım gun ıcınde yıne yıyecegım.

aksam yogurt olayını da yapayım sagolasın duygusum

sen nasılsın anlat bakem azıcık

Günaydın kızlar, dışarda işim vardı hallettim, sonra kahvaltımı yaptım, sonra işyerine geldim, biraz çalıştım ve geldim:)) Kahvaltımı yazayım hemen
- 2 tane ceviz
- 1.5 dilim kadar kepekli ekmek (bu vardı sadece)
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 kk kadar peynir
- çeyrek domates
- çeyrek salatalık
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve

Bugün kalan zamanda ayran detoksu malum:)) Yapan arkadaşlara kolay gelsin:))

tskler canım bılgı verdıgın ıcın. haklısın guzel bır kılodasın. ama sık sık bızımle sohbet enazından. senı oızlerız tamam mı. bır de kendını bırakma aman tekrar kılo alma oldu mu.

menulerını yazarım demıssın tabıkı canım neden olmasın. evet ben de senın gıbı dusundum, hedefın olmadıgı ıcın baska kıslerı ekleyelım dıye dusundum hedef belırlersen, yıne ekleyelım senı canım.

pomocum takip etmeye çalışıyorum ama, fazla takip edemiyorum. bazen hiç giremiyorum. içimde kocaman bir boşluk dolanıp duruyorum. bir süre beni böyle idare edin artık.

maşallah çizelgende kg çok güzel. inş. yeni yıla ikili rakamlarla girersin...........

biraz bakıma al bugün kendine insafsızpatronun umarım izin verirde evde güzelce dinlenirsin,çok korkuyorumghasta olmakdan kuzi hasta olmasında amannn ,neyseee sen meyva ,bitki çayı,yoğurt derkenm bugün birde erken uyku çekersin umarım yarına iyi gelirsin

bana gelirsek motivasyon tavan tabi kg almışolmamı saymazsak üstesinden gelirim diyerek teselli etmek istiyorum kendimi
c.tesi gümüldüre gittim görsen heryer mandalina bahçsi belediyenin kaldırımında bile mandalinalar birde lezzetliler görsen
pazar akşamı alışveriş yaptık neslinin agorasında yemek yedik sonra maçkeyfi yaptım 11.30 geçiyordu yattığımda bugün

ee asıl sen anlat naptın oralarda seniiyi tanıyanlar snde değişikliği fark etmeye başladılarmı

günaydın nesli nasılsınnn
kahvaltın güzel ya ben kısım kısım yazayımmmı menümü yoksagün sonundamı toplu yazayım???

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]68,9 kg regl dönemi [/td]
[td]+ 4,4 kgkoruma donemınde[/td]
[td]15,10 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,3 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]105,00 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]- 2,200 gr[/td]
[td]7,2kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]-600 gr [/td]
[td]3,300 [/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]- 1,00 kg [/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]78,5 ızınlı [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]9,3 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]79,6 kg[/td]
[td]78,8 gr[/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]70,8 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]4,00 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Pomocum geçmiş olsun canım. Detoks ta seni güçsüz bıraktı sanırım, dikkat et kendine de hafif atlat en azından. Yolculuğunun keyifli geçmesine çok sevindim, valla hasta ve yorgun olarak o kadar yol gittin, arkadaşın çok şanslı:))

saol canımmm evet yeni bir ben diyorum ve daha azimliyim şimdi gitsin kilolar

canımm aman dikkat çok odaklanma ev konusuna sağlık herşeyden önemli
ee kiloları burda hep beraber vericez zaten oda dert değil dimi ama bugün çok polyannayım ben