- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #2.841
Iyi aksamlar Pomocun yolun acik olsun. insallah yolculugun rahat gecer. Sabah spor yapmadim temizlik yaptim. Cocuklari uyuduktan sonra yapicam. Baslangic olarak leslie 3 yapsam nasil olur ????
Aksam 1 kase tarhana corbasi, 2 kasik pirasa, 2 dilim ekmek, sarimsakli yogurtlu brokoli
cetveli denedim bakalım oldumu bu sefer
duygucumm gözümün önünde canlandırdım senii eminimm çok güzel olmuşsundur ama resimde isteriz böyle olmazzz
pomocum güle güle git gel ,geçmiş olsunn bu arada
bende menümü yazayımm
sabah, 2 kaşık lor ,dereotu,domates ve 3 zeytin
ara, 1 portakal
öğlen ,3kaşık közlenmiş patlican ,bir dilim ekmek ve turp
ara kahve
akşam bir kase ekmeksiz tarhana çorbası
bol bol su
ama bugün yürüyüş yok misafir geldi çünküü
iyi akşamlar kızlar jusura bakmayın giremedim anneannemlerdeydim ayağı incilmiş onun yanında kalmam gerekti telefondanda girilmiyodu :S
Herkese iyi pazarlar dun aksam ki spor iyi geldi. Tabi benim ufaklik engelledi. Oturtmaya calisti beni. Son 5 dk kucagima aldim :))) Bugun kahvaltim gec oldu. 10 gibi yaptim
2 bardak su 1 yumurta beyazi 5 dilim sucuk yarim dilim peynir domates salatalik roka cay 1 saat sonra bitki cayi 2 dilim ekmek
herkese günaydın kilom aynı maalesef:S 94
Gunaydin kizlar
Hemen bildirimimi yapayim
Gecen hafta kilo: 79.6
Bu haftaki kilo:78.8
Bu hafta giden : 0.8 kg
Hedef kilom: simdilik 75
Bu kilo kaybinda sarimsakli cevizli suyun cok ktkisi var kizlar cunku bu hafta cok kacamagim olmasina ragmen 800 gr gitmis tabi bol suyun etkiside gozardi edilemez
merhaba arkadaşlar,
toğığın heğsini okuyamadım iş yerinde çok yoğn oluyorum ...
2013 haziranda kısmetse nikahım olacak.
ve ben 1,60 boyunda 55 kg biriyim ama anneden gelen bir vucut yapım var üstten kilo alıyorum yani sırt kollar veee en büyüğü göbek çok kötü görünümlü bir göbeğim var inanın abartmıyorum...
biran önce kilo vermek istiyorum ama olmuyor iradesizim maalesef...
neler yapabilirim mesela sizler nasıl zayıflıyorsunuz hedefim 51-52 arası yani 4 kg falan ama olmuyor mümkün değil veremiyorum ....
ne yapabilirim bana yardım etmeniz mümkünmü
bende her haftabaşı bildirimler yaparak kilo kontrolü sağlamak istiyorum ama nasıl bir diyet yapabilirim bilmiyorumn ...
birde şu var ben günde sabah 1 akşam 1 saat yol çekiyorum işe gidip gelirken ayrıca annem çalıştığı için hergün evde çorbadır sebzedir maalesef olmuyor bazen eve öyle acıkmış giriyorum ki gözüm hiçbirşeyi görmüyr bayılacak gibi oluyorum ve direk ekmeğe saldırıyorum bu açlığı yenmek için ne yapmalıyım ...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn günlerden zayıflama günü dün akşam neslinino çok sevdiği agora alışverişmerkezinde son pizzamı yedim tüm fasfood dükkanlarıyla vedalaştım hızımı alamayıp birde cips aldım gs-fb maçını izledim ve bu sabah hepsiyle küs olarak uyandım hadi baklımhayırlısı evet hodri meydan diyorumm başlıyorum az sonra güzel bi kahvaltı yapıcam 12 iti bariyle detoksuma başlıcam inşallah tabi bardağın bir tArafı bu kadar yeme içme ve hareketsizliğin cezaını tokat gibi tartıda gördüm amaÜSTÜME GELMEYİN EMİ telafietcemregl beklememinde etkisiolduğunu düşünüyorum şimdiden kg verenleri kutluyorum
pomom nerdesin özellikle senin kg çokmerak ediyorummm . iyisindimi ?
günaydınnnn
yeni hafta yeni umutlar bol kilo vermeler olsun hepimiz için
ben haftasonunu çook güzel geçirdim heralde onun etkisi sabah mutlu kalktım .dün biraz kaçamaklarım oldu abartmadan herşeyden yedim .eşimin yeğenine gittik alışveriş yaptık ,ana kız saçlarımızı kestirdik bugünde ben evde boya yapıcam keyfim yerinde
sizler nasılsınız
gunaydın kızlar
nasılsınız bakalım ben hasta ve yorgunum. ama keyıflıyım cok guzel vakıt gecırdım ustelık sıfır kacamak. hatta dıger gunlerden daha az yedım once ıshal etkıledı ıstahım kapandı ardından yolculuk telası soz telası gezme telası grıp derken cok beslendım dıyebılırım normale gore.
ıshalım gectı kızlar. ama grıp oldum cumartesı sabahı. bugun cok yogun gecıyor grıp. eve gıdınce uyurum kesın. hem cok yorgunum hem grıp bas agrısı yapıyor ıse zorla geldım.
kılo bıldırımı konusunda cızelgeyı brıazdan hazırlarım. ehrkes bıldırım yapmıs. ırem arkadasımızı haftaya alacagız dıye demıstık dusunmustuk. hatıceyı normalde lısteye yazmayacaktım bugun, cunku gecen pazartesı ruzgar ıle benı cok beklettıler. ama bu hafta aktıf oldugu ıcın, motıvasyonu da kırılmasın dıye ekleyecegım. dıger yenı arkadaslar konusunda henuz olumlu olumsuz bır karar verılmemıstı bu hafta dusunuruz degerlendırırız eskılerden suna, ıdeal kıloya ulastıgı ıcın lısteden cıkartılıyor kendı ıstegı ıle. baldamlasının ozel durumu var ben kendını toparlama surecını atlattıktan sonra aramıza donecegını dusunuyorum ama zaten guzel bır kıloda olan bırı oldugu ıcın annesının olumu ıle kılo da verdıgı ıcın belkı tekrar dıyet yapmaz dıye de dusunuyorum oyuzden kendısını de gecıcı olarak lısteden cıkartıp baska bır arkadasa motıvasyon olur dusuncesı ıle baskalarını lısteye almayı dusunuyorum ama nezaman donmek ısterse, zaten baldamlasını yenıden eklerız suna ıcın de gecerlı. malum, eskı yol arkadaslarımız bızım.
kısaca benden haberler boyle kızlar. cok guzel bır haftasonu egcırdım gordugum rakam cok guzel. sadece hastayım ve yorgunum cunku 18 saat yolculuk oldu. ama degdı valla
anam pomo gelmiş ama hasta gelmiş kıyamam çok geçmiş olsun kuzum ya ara öğünlerde biraz mandalina portakal ye güçsüz kalma birde evde denebilceğin bir tarifbir kase yoğurta atabildiğin kadar sarımsak ez bol sarımsaklı olsun kaşıkla ye iyi gelcek gripine aman cnmm iyibak kendine,yaaaa ben senin kg çok merak ediyorum inş liste tamamlanırbir an önce temizliğe girişcem
iyi geceler kızlar aktif olarak dönemeyeceğim pomo bu kilom iyi sanırsam çok zayıflık yani 55 bana pek gitmedi ama menülerimi yazayım kilomuda yazarım ama çizelgeye başka girmek isteyen varsa onu al derim bi hedefim yok çünkü bu arada baldamlası başın sağolsun cnm çok üzüldüm hayat işte fazla fazla girmeye çalışacam artık gene kızlar
canım hastayım ya sorma. cumartesı sabah basladı bu. bılıyordum hapsırma burun akıntısı gelmıstı. detoks benı gucsuz brıaktı sanırım. once ıshal hemen ıshal bıtmeden grıp. ama mutluyum ıyıyım merak etme sen benı. mandalına sabah yedım gun ıcınde yıne yıyecegım.
aksam yogurt olayını da yapayım sagolasın duygusum
sen nasılsın anlat bakem azıcık
hadi kızlar kahvaltımı yaptım hadi kahveyee
ben kahvemi içtim şimdi maydonoz saplarını kaynattım içiyorum tadı güzelmişş
Günaydın kızlar, dışarda işim vardı hallettim, sonra kahvaltımı yaptım, sonra işyerine geldim, biraz çalıştım ve geldim:)) Kahvaltımı yazayım hemen
- 2 tane ceviz
- 1.5 dilim kadar kepekli ekmek (bu vardı sadece)
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 kk kadar peynir
- çeyrek domates
- çeyrek salatalık
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve
Bugün kalan zamanda ayran detoksu malum:)) Yapan arkadaşlara kolay gelsin:))
ohhhhhhh ne güzl yenibir ben diyorsun yani güle güle kullan cicilerini ve saçlarını canımmm
sabrediyorum cnm valla bacaklarım yara içinde stresden
kilo olayını 64 kadarinmiştim biraz yazık ettim kendime 4 kgkalmıştı şimdi yinefazla oldu oran neyse ders olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?